Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδη πιπινο εκτος απο λιγες ειναι και σαβουρες ΟΙ ΑΤΙΜΕΣ ..
Σε κοβω δηλαδη μεtα το μεζε απο τις ΣΑΟΥΝΕΣ στο Hong Kong να κοιμασαι 24h Στο Πουκετ

Ποτε επιτελους θα πας στο τελος της οδου που λεγεται Pattaya City ?

Για να μπορω να σε αποκαλω ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑ... μου λες ?

ο πιπινομανιας σεξοτουριστας??? για αστειο το ειπες???  :2funny:
στο πουκετ πηγε για την φυση και για υπνο στις 4.30 μοναχουλης!!!  :sleeping:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Γιαυτο κραταμε τηλεφωνα απο οσες ηταν value for gfe (παραφραση στο money) γιατι καλο το μπατερφλαι αλλα αμα δε βρισκεις κ καμμια τις προκοπης θυμασε τις <περασμενες> αγαπες. Καλη η Α εθνικη αλλα αυγουστο μηνα στην μπανγκοκ ουτε τσαμπα δε ξαναπαω!  Ειτε μπεις σε σαουνα ειτε περπατας εξω το ιδιο μη πω κ χειροτερα!!
Οντως η Α Εθνικη ειναι στη Μπανγκοκ...
Και οσον αφορα το καιρο,στο Πουκετ ειναι πολυ καλυτερα απο Μπανγκοκ...Εχει μια απιστευτη δροσουλα...
Αλλα εαν δυσανασχετησες στη Μπανγκοκ...τοτε στο Χονγκ Κονγκ,θα ειχες παρει το αεροπλανο για να φυγεις το πολυ μεσα σε 3 δευτερολεπτα...
Μαγκες,ειλικρινα δε μπορω να πιστεψω πως υπαρχουν ανθρωποι που αντεχουν να ζουν εκει...
Για να καταλαβετε τη διαφορα...
Στη Μπανγκοκ η υγρασια ειναι 50-55%...Στο Χονγκ Κονγκ φτανει και το 96%!!!!!
Δε χρειαζεται να περπατησεις...Μολις βγεις εξω και κατσεις ακινητος για 10 δευτερολεπτα ΣΤΗ ΣΚΙΑ,εχεις ηδη αρχισει να σταζεις...
Και μια διευκρινηση...
Εγω δεν βαζω στους ανθρωπους ταμπελες,ουτε τους διαχωριζω σε σεξοτουριστες η μη...
Εχουμε τη τυχη και την ευτυχια να εχουμε κανει τα κουμαντα μας στη ζωη,ετσι που να εχουμε τη δυνατοτητα να κανουμε ταξιδια στο εξωτερικο και να περναμε καλα...
Ο καθενας λοιπον,οπως "τη βρισκει"...
Τη καλημερα μου σε ολους απο τη Ταυλανδη και "Long live the Queen"...

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Γεια σου πιπινο.
ΧΑλια τελικα στο νησι ?
Και ο κολλητος σου τα ιδια μου λεει για την παταγια , αυριο την κοπαναει απο εκει .
Κοιτα να περασεις καλα , μαζεψε εμπειριες με σαβουρες , χαχαχαχαχαχαχχ
Δωσε χεραιτισματα στο γιωργο στο point στην bangla .....
CU

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Να ρωτησω κατι εσας τους ταυλανδοπληκτους θελει να φυγει μια φιλη μου για ταυλανδη τον Οκτωμβριο
ποια εταιρεια ειναι η πιο φτηνη για εισητηρια?

Για τρελιτσες θα παει...χεχεχε

δες : QATAR - GULF

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Οντως η Α Εθνικη ειναι στη Μπανγκοκ...
Και οσον αφορα το καιρο,στο Πουκετ ειναι πολυ καλυτερα απο Μπανγκοκ...Εχει μια απιστευτη δροσουλα...
Αλλα εαν δυσανασχετησες στη Μπανγκοκ...τοτε στο Χονγκ Κονγκ,θα ειχες παρει το αεροπλανο για να φυγεις το πολυ μεσα σε 3 δευτερολεπτα...
Μαγκες,ειλικρινα δε μπορω να πιστεψω πως υπαρχουν ανθρωποι που αντεχουν να ζουν εκει...
Για να καταλαβετε τη διαφορα...
Στη Μπανγκοκ η υγρασια ειναι 50-55%...Στο Χονγκ Κονγκ φτανει και το 96%!!!!!
Δε χρειαζεται να περπατησεις...Μολις βγεις εξω και κατσεις ακινητος για 10 δευτερολεπτα ΣΤΗ ΣΚΙΑ,εχεις ηδη αρχισει να σταζεις...
Και μια διευκρινηση...
Εγω δεν βαζω στους ανθρωπους ταμπελες,ουτε τους διαχωριζω σε σεξοτουριστες η μη...
Εχουμε τη τυχη και την ευτυχια να εχουμε κανει τα κουμαντα μας στη ζωη,ετσι που να εχουμε τη δυνατοτητα να κανουμε ταξιδια στο εξωτερικο και να περναμε καλα...
Ο καθενας λοιπον,οπως "τη βρισκει"...
Τη καλημερα μου σε ολους απο τη Ταυλανδη και "Long live the Queen"...

Σε καμια περιπτωση δεν θελω να σου βαλω ταμπελα.. την εχεις ηδη  :2funny:

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΣΙΠΗΣ
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗΣ
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΣ
...
ΕΙΣΑΙ ΠΙΠΙΝΟΛΑΤΡΗΣ .... ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ Πιπινι..

ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΜΕΖΕΔΑΚΙ σε ΣΑΟΥΝΕΣ στο Hong Kong...

:2funny: :2funny:

ΥΓ: KANE και καμια υποχωρηση να παρεις και καμια ΣΑΒΟΥΡΑ...δεν σε βλεπουμε...
ΥΓ2:καλα να περνας

Φιλικά Πάντα

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Εγώ πάντως ζητούσα ταυτότητα απ΄ όλες Άλωστε είναι κι ένας πολύ ωραίος τρόπος να διαπιστώσεις αν σου είπαν την αλήθεια όταν πρωτογνωριστήκατε!! :dancing:
μην ξεχνας οτι μερικες ανηλικες "νοικιαζουν" ταυτοτητες απο μεγαλυτερες, αλλες δεν εχουν χαρτια "απο Λαος πχ" και νοικιαζουν και αυτες, ετσι μπαινουν στις ντισκο και στα ξενοδοχεια, η βιομηχανια ειναι καλα στημενη.
james70 επρεπε να πας σε αλλες ασιατικες χωρες πριν πας στην ταιλανδη, τωρα ειναι αργα, δεν πας πουθενα αλλου..

fisarmonikas

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μην ξεχνας οτι μερικες ανηλικες "νοικιαζουν" ταυτοτητες απο μεγαλυτερες, αλλες δεν εχουν χαρτια "απο Λαος πχ" και νοικιαζουν και αυτες, ετσι μπαινουν στις ντισκο και στα ξενοδοχεια, η βιομηχανια ειναι καλα στημενη.
james70 επρεπε να πας σε αλλες ασιατικες χωρες πριν πας στην ταιλανδη, τωρα ειναι αργα, δεν πας πουθενα αλλου..

Δυσκολη περιπτωση αν εχει ταυτοτητα αλλης.

Που να το καταλαβουμε.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ε ναι αφου οι φωτογραφιες σε αυτες ειναι του κωλου και δεν καταλαβαινεις
αν οντως ειναι αυτη στη φωτο!!!

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μιλαγα με ενα φιλαρακι που εχει αρκετα χρονια ενα μπαρ στη Μπανγκλα και μου ειπε (και συμφωνησα απολυτα μαζι του),οτι το επιπεδο φετος των γυναικων που εχουν ερθει για δουλεια ειναι το χειροτερο των τελευταιων ετων...Ειδικα τωρα τον Αυγουστο εχει πλακωσει ολη η σαβουρα...Εφτασε στο σημειο να μου πει οτι τη περασμενη εβδομαδα που ειχε παει Πατταγια,δεν ειδε και μεγαλες διαφορες...Περιπου στα ιδια επιπεδα κυμαινονται οι γυναικες και στα 2 μερη...
Ε ρε καταντια..
Και οντως χτες που πηγα Hollywood,χαμος απο κοσμο,υπερπροσφορα απο γυναικες,αλλα τοσο χαλια το επιπεδο που η συντριπτικη πλειοψηφια εμειναν αφορτωτες...
Μου φαινεται οτι πρεπει να ριξω πολυ κατω φετος τον πηχυ για να ξαναπηδηξω μεχρι που να φυγω...
Αισχος...

Otan εγω πιπι μου εγραψα για την ποιοτητα των γυναικων που αντικρισα φετος σε παταγια και πουκετ καποιοι γελασαν...εγω ειπα τα πραγματα
αντικειμενικα...
Και μονο το γεγονος οτι την πρωτη μερα εψαχνα 1 καλη σε εμφανιση αναμεσα σε 100 και δεν εβρισκα φτανει...
για αυτο ειπα..2+2 μαγαζια ...2 η παταγια 2 το πουκετ.
και στα 2 πανω κατω ιδια ποιοτητα θα φας,λιγο καλυτερα στο πουκετ

ομως στο πουκετ ζεις σαν ανθρωπος...στιν Παταγια ειναι να να εισαι
μεσα σε βοθρο.

Επαναλαβανω λοιπον για οσους δε θυμουνται

ΠΟΥΚΕΤ με χοτελ το c+N SPA (προσοχη,υπαρχει και αλλο χωρις ΣΠΑ)
15 λεπτα με τα ποδια για bagla,2-3 λεπτα με μηχανακι.
Φυσικα παντα μηχανακι γιατι εχει και παραλιες να πηγαινουμε κτλ κτλ
Ενα χοτελ μεσα στο "πρασινο" καθαρος αερος,νιωθεις οτι μενεις
μεσα στι χλιδη,παντακαθαρα δωματια με τιμη 1200 μπατ το δικλινο
που ευκολα πεφτει στα 920 μπατ σε low seαson,και στις 3 μερες
1 δωρο.

αυτα τα λιγα...και παντα HOLLYWOOD για τσαρκες..

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
26χρονα πιπινια!!!  :2funny:
Το θεμα ειναι ποσο φαινονται...
Αυτο ειδικα με εξεπληξε και εμενα που εχω και μια αλφα εμπειρια απο τις ηλικιες των Ταυλανδεζων...
Προσπαθησα να το βγαλω φωτο αλλα δεν με αφηνε...
Φαντασου οτι μοιαζει σε αναπτυξη με Ελληνιδα 11-12 χρονων...Σαν να πηγες βολτα στο σχολειο της γειτονιας και να φορτωσες μαθητρια της εκτης δημοτικου...
Τετοια "γουστα"..!!!
pipinomaniac rulezzzzzzz....

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το θεμα ειναι ποσο φαινονται...
Αυτο ειδικα με εξεπληξε και εμενα που εχω και μια αλφα εμπειρια απο τις ηλικιες των Ταυλανδεζων...
Προσπαθησα να το βγαλω φωτο αλλα δεν με αφηνε...
Φαντασου οτι μοιαζει σε αναπτυξη με Ελληνιδα 11-12 χρονων...Σαν να πηγες βολτα στο σχολειο της γειτονιας και να φορτωσες μαθητρια της εκτης δημοτικου...
Τετοια "γουστα"..!!!
pipinomaniac rulezzzzzzz....

εμενα παντως ολες μ'αφηναν να τις βγαλω φωτος και σε πιο τολμηρες ποζες!!!  ;)

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Otan εγω πιπι μου εγραψα για την ποιοτητα των γυναικων που αντικρισα φετος σε παταγια και πουκετ καποιοι γελασαν...εγω ειπα τα πραγματα
αντικειμενικα...
Και μονο το γεγονος οτι την πρωτη μερα εψαχνα 1 καλη σε εμφανιση αναμεσα σε 100 και δεν εβρισκα φτανει...
για αυτο ειπα..2+2 μαγαζια ...2 η παταγια 2 το πουκετ.
και στα 2 πανω κατω ιδια ποιοτητα θα φας,λιγο καλυτερα στο πουκετ

ομως στο πουκετ ζεις σαν ανθρωπος...στιν Παταγια ειναι να να εισαι
μεσα σε βοθρο.

Επαναλαβανω λοιπον για οσους δε θυμουνται

ΠΟΥΚΕΤ με χοτελ το c+N SPA (προσοχη,υπαρχει και αλλο χωρις ΣΠΑ)
15 λεπτα με τα ποδια για bagla,2-3 λεπτα με μηχανακι.
Φυσικα παντα μηχανακι γιατι εχει και παραλιες να πηγαινουμε κτλ κτλ
Ενα χοτελ μεσα στο "πρασινο" καθαρος αερος,νιωθεις οτι μενεις
μεσα στι χλιδη,παντακαθαρα δωματια με τιμη 1200 μπατ το δικλινο
που ευκολα πεφτει στα 920 μπατ σε low seαson,και στις 3 μερες
1 δωρο.

αυτα τα λιγα...και παντα HOLLYWOOD για τσαρκες..

ρε παιδια που συχναζετε δηλαδη η εγω ειμαι πολυ σαβουρογαμης η καποιοι δεν μας τα λενε καλα  και μαλιστα  με ενα δυο ταξιδια γινανε και ειδικοι εκτοσ εαν ψωνιζουν  απο την beach  road    η  απο καποια τελιωμενα  bar ημαρτον

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
και κατι για να  εχουμε να βλεπουμε  εκτος walking street

IMG_0380.jpg

IMG_0378.jpg

IMG_0376.jpg

IMG_0382.jpg

IMG_0341.jpg

IMG_0340.jpg

IMG_0339.jpg

IMG_0338.jpg

IMG_0400.jpg

IMG_0398.jpg

IMG_0382.jpg

IMG_0354.jpg

και για να δειτε που ζουν αυτα τα κοριτσια στο χωριο τους
IMG_0036.jpg

IMG_0033.jpg

IMG_0030.jpg

IMG_0396.jpg

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
για την δευτερη πατριδα ρε γαμωτο

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Κοσα φυσιολάτρη σε κόβω!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλά αυτό το βιντεάκι με τη Ντία γιατί μου το έστειλες ρε????????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Αλλά που θα πάει!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Θα ξαναγυρίσω στη "δεύτερη πατρίδα"

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16

Καλά ποιος είπε ότι θέλω να πάω αλλού??? :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Εδώ προγραματίζω να πάω Λονδίνο για κάποιες μέρες για δουλειές (και λεφτά) και το μυαλό μου είναι πώς να

"πεταχτώ" για κάνα δυο εβδομάδες στην "πατρίδα"!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Και οι αναφορές των μη ταϋλανδόπληκτων, ασιατών, κάθε άλλο παρά δελεαστικές είναι.

Οπότε Ται και πάλι Τάι!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Όσον αφορά τις ταυτότητες, εγώ το χρέος μου το έκανα. Αν πλαστογραφήσανε κάτι ε δε νομίζω να πάνε μέσα και ένα ταλαίπωρο

φάρανγκ για συνεργό!!!! :uglystupid: :uglystupid:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Μιλαγα με ενα φιλαρακι που εχει αρκετα χρονια ενα μπαρ στη Μπανγκλα και μου ειπε (και συμφωνησα απολυτα μαζι του),οτι το επιπεδο φετος των γυναικων που εχουν ερθει για δουλεια ειναι το χειροτερο των τελευταιων ετων...Ειδικα τωρα τον Αυγουστο εχει πλακωσει ολη η σαβουρα...Εφτασε στο σημειο να μου πει οτι τη περασμενη εβδομαδα που ειχε παει Πατταγια,δεν ειδε και μεγαλες διαφορες...Περιπου στα ιδια επιπεδα κυμαινονται οι γυναικες και στα 2 μερη...
Ε ρε καταντια..
Και οντως χτες που πηγα Hollywood,χαμος απο κοσμο,υπερπροσφορα απο γυναικες,αλλα τοσο χαλια το επιπεδο που η συντριπτικη πλειοψηφια εμειναν αφορτωτες...
Πάντως εγώ είμαι τρομερά χαρούμενος γι αυτό!!!! Αφού αυτός ο "παράδεισος" που αντίκρυσα είναι ο χειρότερος των τελευταίων ετών, φαντάζομαι τι έχω να ζήσω όταν θα βρεθώ στα χάι του!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
κατσε να βαλω και εγω καμια φωτο απ'την "Βοθροσαβουριασμενη" Pattaya

simon%20dancers%201.jpg