Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
pipinomaniac εντελώς ανθρώπινη η αντίδρασή σου...πιθανότατα όλοι το ίδιο θα κάναμε.

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
pipinomaniac γραψε λεπτομερειες για κινα εδω η στο κινα thread,ενδιαφερομαι ταμαλα!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλα θα ειναι να ξερουμε καποιες χρησιμες πληροφοριες για κινα. αεροπορικη εταιρεια, τιμη εισητηριου, ποσες ωρες κανει, σε ποια πολη να πας, ξενοδοχειο, τιμες ξενοδοχειων και γυναικων και αλλα...

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αφιερωμενο σε ολους τους ταυλανδοπληκτους!   :2funny:

Χαριτωμένο το βιντεάκι με τις χαρακτηριστικές ινδικές χορευτικές φιγούρες.
Έχω διαβάσει πως σε πορνεία της Ινδίας (π.χ. Σοναγκάτσι) μπορεί να αγοράσει κανείς εκτός από σεξ και ατομικό χορευτικό σόου. Η κοπέλα ολόγυμνη σε μπολλυγουντιανό ρυθμό εκτελεί τις αισθησιακές κινήσεις της, ενώ ο πελάτης την αγγίζει, την χαιδεύει και αν επιθυμεί με επιπλέον χρέωση την πηδάει κιόλας.
Δεν έχω δει να παίζει στην Ταϊλάνδη κάτι ανάλογο.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
gia ayto kai ego ΠΙΠΙ μου και Κωστα Φ16 οταν η 19αρα μου ζητησε
4 χηναρια της εδωσα τα 3 του μακρυ! και εσεις φωναζατε γιατι
δεν εκανα την υπερβαση στα χρηματα. Δεν τα τσιγγουνευτικα αλλα
ψιλιαστικα οτι θα ηταν ΚΟΜΟΔΙΝΟ στο τελος και τσαμπα η ομορφια...
Καλυτερα να παιρνει 9/10 και οχι 10/10 αλλα να ειναι σουπερ
σε υπηρεσιες παρα 10/10 και 0 σε υπηρεσιες...
παραδειγματα πολλα και προσωπικα.

Παντως οσο αφορα στο τι της εκανες πολυ καλα εκανες και λιγα της
εκανες...ελπιζω να μην της εδωσες και 2 χιλιαρικα αλλα το πολυ 500
για να βαλει μυαλο

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Αμ εκει ειναι η μαλακια ρε συ djzan και το παραπονο μου..
Οτι ουτε ασχημος,ουτε χοντρος,ουτε βρωμιαρης ειμαι...
Δεν ειμαι βεβαια και "μοντελο",αλλα αντικειμενικα σε σχεση με τους αντρες που κυκλοφορουν στις πουτανοπιατσες της Ταυλανδης,πιστευω οτι ειμαι πολυ πανω απο το μεσο ορο...
Και ουτε υπερβολικες απαιτησεις εχω σα μερικους,που φορτωνουν ενα μωρο για λονγκ και εκτος οτι του κανουν μιση ωρα παζαρια για να ριξουν τη τιμη,δε το αφηνουν να κοιμηθει ολο το βραδυ,πηδωντας το 5-6 φορες τουλαχιστον...
Ενα το βραδυ πριν τον υπνο και ενα το πρωι οταν ξυπναω και ειμαι ΟΚ...
Ειλικρινα παντως τετοια συμπεριφορα δεν εχω ξανασυνατησει...
Παρεπιμπτοντως,πρωι πρωι μου εστειλε μηνυμα και μου ζηταει συγγνωμη για χτες,"I like you","Handsome man" και κατι τετοιες παπαριες...Μαλλον ο KingEd εχει δικιο...Ειδε οτι προλαβαινε να παει να παρει αλλο ενα σορτ και το επαιξε "κομοδινο" για να τη διωξω..
Αλλα θα παρει τα αρχιδια μου...Ας παει να βρει "Ασχημους,χοντρους και βρωμιαρηδες",γιατι με το τροπο που συμπεριφερεται τετοιοι της αξιζουν,η τιποτα γερους που δεν τους σηκωνεται και θελουν μονο χαδακια η χυνουν στο λεπτο,για να παρει και "ευκολο" μεροκαματο...

Πιπινο μην πεφτεις  με τιποτα....
Εισαι δυναμη...
ΚΑΛΑ ΕΞΗΓΗΘΗΚΕΣ....

Το μονο που σου λεω ειναι [size=16pt]FATES OLES..[/size]
και το πουλι για να τραφει πρεπει να αλαζει την τροφη.....

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ..

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Από περιέργεια προς τους moderators:
Υπήρχε κάποιος λόγος που σβήστηκαν οι φωτογραφίες που είχα ποστάρει από το Buriram;

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Αμ εκει ειναι η μαλακια ρε συ djzan και το παραπονο μου..
Δεν ειμαι βεβαια και "μοντελο",αλλα αντικειμενικα σε σχεση με τους αντρες που κυκλοφορουν στις πουτανοπιατσες της Ταυλανδης,πιστευω οτι ειμαι πολυ πανω απο το μεσο ορο...
Και ουτε υπερβολικες απαιτησεις εχω σα μερικους,που φορτωνουν ενα μωρο για λονγκ και εκτος οτι του κανουν μιση ωρα παζαρια για να ριξουν τη τιμη,δε το αφηνουν να κοιμηθει ολο το βραδυ,πηδωντας το 5-6 φορες τουλαχιστον...
Ενα το βραδυ πριν τον υπνο και ενα το πρωι οταν ξυπναω και ειμαι ΟΚ...
Ειλικρινα παντως τετοια συμπεριφορα δεν εχω ξανασυνατησει...
Παρεπιμπτοντως,πρωι πρωι μου εστειλε μηνυμα και μου ζηταει συγγνωμη για χτες,"I like you","Handsome man" και κατι τετοιες παπαριες...Μαλλον ο KingEd εχει δικιο...Ειδε οτι προλαβαινε να παει να παρει αλλο ενα σορτ και το επαιξε "κομοδινο" για να τη διωξω..
Αλλα θα παρει τα αρχιδια μου...Ας παει να βρει "Ασχημους,χοντρους και βρωμιαρηδες",γιατι με το τροπο που συμπεριφερεται τετοιοι της αξιζουν,η τιποτα γερους που δεν τους σηκωνεται και θελουν μονο χαδακια η χυνουν στο λεπτο,για να παρει και "ευκολο" μεροκαματο...

Πιπινο μην τις αφηνεις καθολου ριχνε του 5 -6 να στρωνει και μετα θα το κερνας... :uglystupid:
γιατι βλεπεις οτι "αν δωσεις θαρρος στο χωριατη"....... και του το παιξεις Soft τυπος.....
δεν στρωνει... κατανοητον πιστευω.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ο θεος με λυπηθηκε...
Μολις εδιωξα ενα "σκουρο" κοντοπουτανο με απιστευτα γλυκο προσωπακι και petite κορμακι...
Το εκοψα απο την αρχη οτι ηταν τσαχπινικο και στο κρεββατι...ΠΥΡΑΥΛΟΣ...
Εκει δε που πηρε 10 ηταν στη πιπα...Οχι τοσο για τη τεχνικη,αλλα γιατι εδειχνε με το τροπο της,οτι γουσταρει να τον εχει μεσα στο στομα της...Τσιμπουκοπνιχτρα!!
Ολο χορευε μεσα στο δωματιο,εκανε χαβαλε και χαμογελουσε...Μεσα στη καλη χαρα...Οχι οπως το χτεσινο που ειχε μια φατσα λες και του ειχαν σκοτωσει τη μανα...
Του εδωσα ενα χιλιαρικο για short και εκανε και τεμεναδες...
Και δε το κρατησα λονγκ γιατι επαιξε "ιστορια" με το χτεσινο...
Σκυλιασε που δε περασα απο το μπαρ σημερα και (επειδη μαλλον δε φορτωθηκε),μου εστειλε μηνυμα οταν η αλλη ηταν στο ντους οτι θα ερθει απο εδω να με πηδηξει τζαμπα (ετσι λεει τουλαχιστον),δηθεν μαλλον για να με καλοπιασει...
Αν και εχω σοβαρες υποψιες οτι με πηρε ματι με την αλλη να ανεβαινω τη Μπανγκλα και γουσταρει τσαμπουκα...
Ε ρε ανωμαλια που υπαρχει στο κοσμο...Πουτσο και ξυλο ηθελε τελικα...
Εγω βεβαια πηρα στη ρεσεπτιον να μην το αφησουν να ανεβει,αλλα εδιωξα καλου κακου και το σημερινο μη γινει καμμια μαλακια και καταφερει να ανεβει και εχουμε μαλλιοτραβηγματα...
Ρε τι τραβαμε στη Ταυλανδη!!
Γουσταρω φαση!!! :2funny:
:2funny:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ο θεος με λυπηθηκε...
Μολις εδιωξα ενα "σκουρο" κοντοπουτανο με απιστευτα γλυκο προσωπακι και petite κορμακι...
Το εκοψα απο την αρχη οτι ηταν τσαχπινικο και στο κρεββατι...ΠΥΡΑΥΛΟΣ...
Εκει δε που πηρε 10 ηταν στη πιπα...Οχι τοσο για τη τεχνικη,αλλα γιατι εδειχνε με το τροπο της,οτι γουσταρει να τον εχει μεσα στο στομα της...Τσιμπουκοπνιχτρα!!
Ολο χορευε μεσα στο δωματιο,εκανε χαβαλε και χαμογελουσε...Μεσα στη καλη χαρα...Οχι οπως το χτεσινο που ειχε μια φατσα λες και του ειχαν σκοτωσει τη μανα...
Του εδωσα ενα χιλιαρικο για short και εκανε και τεμεναδες...
Και δε το κρατησα λονγκ γιατι επαιξε "ιστορια" με το χτεσινο...
Σκυλιασε που δε περασα απο το μπαρ σημερα και (επειδη μαλλον δε φορτωθηκε),μου εστειλε μηνυμα οταν η αλλη ηταν στο ντους οτι θα ερθει απο εδω να με πηδηξει τζαμπα (ετσι λεει τουλαχιστον),δηθεν μαλλον για να με καλοπιασει...
Αν και εχω σοβαρες υποψιες οτι με πηρε ματι με την αλλη να ανεβαινω τη Μπανγκλα και γουσταρει τσαμπουκα...
Ε ρε ανωμαλια που υπαρχει στο κοσμο...Πουτσο και ξυλο ηθελε τελικα...
Εγω βεβαια πηρα στη ρεσεπτιον να μην το αφησουν να ανεβει,αλλα εδιωξα καλου κακου και το σημερινο μη γινει καμμια μαλακια και καταφερει να ανεβει και εχουμε μαλλιοτραβηγματα...
Ρε τι τραβαμε στη Ταυλανδη!!
Γουσταρω φαση!!! :2funny:
:2funny:
γιατι φασεις,τσαμπουκαδες,μαλλιοτραβηγματα κτλ?
γαμησες,πληρωσες,τελειωσες
γιατι τα υπολοιπα δεν καταλαβαινω :huh: :huh: :huh:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Δεν ειμαι βεβαια και "μοντελο",
και ειχαν μια φαγουρα για το τι ειναι ο καθενας.
παντως ρε πιπι δεν περιμενα να χασεις τον ελεγχο με το κομοδινο,  ειδικα εσυ, εμεινες μεταξεταστεος ηδη, τον σεπτεμβρη ξανα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μην το παρακανετε με τις γκομενες εκει και να ειστε παντα ευγενικοι γιατι δεν ξερετε σε τι μπελα μπορει να σας βαλουν.
ετσι, μακρια απο μπελαδες, ειδικα εκτος ελλαδας.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Πιπινομανιακ........αφιερωμενες σ'εσενα οι παρακατω φωτογραφιες!!!

pointing.jpg

poutis

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
να επαναλαβω την ερωτηση μου.ποια περιοχη  ειναι καλυτερη να μεινω Μπανγκοκ ωστε να εχει κοντα,με τα ποδια,μπαρ,στριπτιζ,μασαζ κλπ?Λεω για Πατπονγκ ή Νανα.Τι λετε εσεις?

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ετσι, μακρια απο μπελαδες, ειδικα εκτος ελλαδας.

αντε στην ευρωπη να φας κανα βρωμοξυλο αν κανεις καμια μαλακια. στην ταυλανδη ομως μπορει να σου βγαλουν και το οπλο και να σε καθαρισουν εν ψυχρω η να σε δηλητηριασει καμια γκομενα. στην πατταγια σχεδον καθε βδομαδα βρισκουν εναν ξενο νεκρο. εγω ειχα γνωρισει μια γκομενα στο insomnia και μου συστησε τον αδερφο της ο οποιος ηταν γομαρι και μπραβος στο μαγαζι. αντε εγω τωρα να της κανω καμια μαλακια η να μην της φερθω σωστα. την επομενη μερα που ξαναπηγα βρηκα μια αλλη και ειχα το αγχος μην με δει. τελικα με ειδε αλλα δεν εκανε τιποτα. ευτυχως. προφανως δεν τον ενοιαζε το τι κανει η αδερφη του.
παντως ηταν ωραιο καυλακι... κοντουλικο και αδυνατο, φορουσε ενα μωβ διαφανες φορεματακι, απο κατω ενα κολητο μαυρο βρακακι το οποιο φαινοταν την ημερα και μαυρες γοβες! το στυλακι που γουσταρω τρελλα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom