ProudToBeGreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 6
pipinomaniac εντελώς ανθρώπινη η αντίδρασή σου...πιθανότατα όλοι το ίδιο θα κάναμε.
Χαριτωμένο το βιντεάκι με τις χαρακτηριστικές ινδικές χορευτικές φιγούρες.αφιερωμενο σε ολους τους ταυλανδοπληκτους!
Αμ εκει ειναι η μαλακια ρε συ djzan και το παραπονο μου..
Οτι ουτε ασχημος,ουτε χοντρος,ουτε βρωμιαρης ειμαι...
Δεν ειμαι βεβαια και "μοντελο",αλλα αντικειμενικα σε σχεση με τους αντρες που κυκλοφορουν στις πουτανοπιατσες της Ταυλανδης,πιστευω οτι ειμαι πολυ πανω απο το μεσο ορο...
Και ουτε υπερβολικες απαιτησεις εχω σα μερικους,που φορτωνουν ενα μωρο για λονγκ και εκτος οτι του κανουν μιση ωρα παζαρια για να ριξουν τη τιμη,δε το αφηνουν να κοιμηθει ολο το βραδυ,πηδωντας το 5-6 φορες τουλαχιστον...
Ενα το βραδυ πριν τον υπνο και ενα το πρωι οταν ξυπναω και ειμαι ΟΚ...
Ειλικρινα παντως τετοια συμπεριφορα δεν εχω ξανασυνατησει...
Παρεπιμπτοντως,πρωι πρωι μου εστειλε μηνυμα και μου ζηταει συγγνωμη για χτες,"I like you","Handsome man" και κατι τετοιες παπαριες...Μαλλον ο KingEd εχει δικιο...Ειδε οτι προλαβαινε να παει να παρει αλλο ενα σορτ και το επαιξε "κομοδινο" για να τη διωξω..
Αλλα θα παρει τα αρχιδια μου...Ας παει να βρει "Ασχημους,χοντρους και βρωμιαρηδες",γιατι με το τροπο που συμπεριφερεται τετοιοι της αξιζουν,η τιποτα γερους που δεν τους σηκωνεται και θελουν μονο χαδακια η χυνουν στο λεπτο,για να παρει και "ευκολο" μεροκαματο...
Αμ εκει ειναι η μαλακια ρε συ djzan και το παραπονο μου..
Οτι ουτε ασχημος,ουτε χοντρος,ουτε βρωμιαρης ειμαι...
Δεν ειμαι βεβαια και "μοντελο",αλλα αντικειμενικα σε σχεση με τους αντρες που κυκλοφορουν στις πουτανοπιατσες της Ταυλανδης,πιστευω οτι ειμαι πολυ πανω απο το μεσο ορο...
Και ουτε υπερβολικες απαιτησεις εχω σα μερικους,που φορτωνουν ενα μωρο για λονγκ και εκτος οτι του κανουν μιση ωρα παζαρια για να ριξουν τη τιμη,δε το αφηνουν να κοιμηθει ολο το βραδυ,πηδωντας το 5-6 φορες τουλαχιστον...
Ενα το βραδυ πριν τον υπνο και ενα το πρωι οταν ξυπναω και ειμαι ΟΚ...
Ειλικρινα παντως τετοια συμπεριφορα δεν εχω ξανασυνατησει...
Παρεπιμπτοντως,πρωι πρωι μου εστειλε μηνυμα και μου ζηταει συγγνωμη για χτες,"I like you","Handsome man" και κατι τετοιες παπαριες...Μαλλον ο KingEd εχει δικιο...Ειδε οτι προλαβαινε να παει να παρει αλλο ενα σορτ και το επαιξε "κομοδινο" για να τη διωξω..
Αλλα θα παρει τα αρχιδια μου...Ας παει να βρει "Ασχημους,χοντρους και βρωμιαρηδες",γιατι με το τροπο που συμπεριφερεται τετοιοι της αξιζουν,η τιποτα γερους που δεν τους σηκωνεται και θελουν μονο χαδακια η χυνουν στο λεπτο,για να παρει και "ευκολο" μεροκαματο...
γιατι φασεις,τσαμπουκαδες,μαλλιοτραβηγματα κτλ?Ο θεος με λυπηθηκε...
Μολις εδιωξα ενα "σκουρο" κοντοπουτανο με απιστευτα γλυκο προσωπακι και petite κορμακι...
Το εκοψα απο την αρχη οτι ηταν τσαχπινικο και στο κρεββατι...ΠΥΡΑΥΛΟΣ...
Εκει δε που πηρε 10 ηταν στη πιπα...Οχι τοσο για τη τεχνικη,αλλα γιατι εδειχνε με το τροπο της,οτι γουσταρει να τον εχει μεσα στο στομα της...Τσιμπουκοπνιχτρα!!
Ολο χορευε μεσα στο δωματιο,εκανε χαβαλε και χαμογελουσε...Μεσα στη καλη χαρα...Οχι οπως το χτεσινο που ειχε μια φατσα λες και του ειχαν σκοτωσει τη μανα...
Του εδωσα ενα χιλιαρικο για short και εκανε και τεμεναδες...
Και δε το κρατησα λονγκ γιατι επαιξε "ιστορια" με το χτεσινο...
Σκυλιασε που δε περασα απο το μπαρ σημερα και (επειδη μαλλον δε φορτωθηκε),μου εστειλε μηνυμα οταν η αλλη ηταν στο ντους οτι θα ερθει απο εδω να με πηδηξει τζαμπα (ετσι λεει τουλαχιστον),δηθεν μαλλον για να με καλοπιασει...
Αν και εχω σοβαρες υποψιες οτι με πηρε ματι με την αλλη να ανεβαινω τη Μπανγκλα και γουσταρει τσαμπουκα...
Ε ρε ανωμαλια που υπαρχει στο κοσμο...Πουτσο και ξυλο ηθελε τελικα...
Εγω βεβαια πηρα στη ρεσεπτιον να μην το αφησουν να ανεβει,αλλα εδιωξα καλου κακου και το σημερινο μη γινει καμμια μαλακια και καταφερει να ανεβει και εχουμε μαλλιοτραβηγματα...
Ρε τι τραβαμε στη Ταυλανδη!!
Γουσταρω φαση!!!
και ειχαν μια φαγουρα για το τι ειναι ο καθενας.Οτι ουτε ασχημος,ουτε χοντρος,ουτε βρωμιαρης ειμαι...
Δεν ειμαι βεβαια και "μοντελο",
ετσι, μακρια απο μπελαδες, ειδικα εκτος ελλαδας.μην το παρακανετε με τις γκομενες εκει και να ειστε παντα ευγενικοι γιατι δεν ξερετε σε τι μπελα μπορει να σας βαλουν.
ετσι, μακρια απο μπελαδες, ειδικα εκτος ελλαδας.