είχαμε καλογαμήσει φοιτητριούλες το απόγευμα
Να επανέλθω στα πεπραγμένα του Phitsanulok.
Βγαίνοντας από την πόρτα του ξενοδοχείου Topland βλέπεις εκ δεξιών τα motobike ταξί και εξ ευωνύμων τα ποδήλατα ταξί. Μόλις σε βλέπουν οι οδηγοί, ειδικά αν κοντοστέκεσαι, τους πιάνει μια πρεμούρα εξυπηρέτησης. Ανάμεσά τους κι ένας αεράτος κράχτης που μιλάει καλά αγγλικά.
Είχαμε τις πληροφορίες μας για παιχνίδι με φοιτητριούλες, αλλά δεν θέλαμε να νταραβεριστούμε μαζί του και μας ανεβάσει την τιμή. Έτσι, ενώ τράβηξε την προσοχή του μια πολυπληθέστερη θορυβώδης παρέα πελατών του ξενοδοχείου, απαρατήρητοι κινηθήκαμε δεξιά προς τους μηχανόβιους.
Ξαναμμένα βλέμματα διασταυρώθηκαν επίμονα. Για άγρα πελατών αυτοί, για επιλογή των πουτανιάρηδων εμείς.
-taxi sir!, where you go?
-…
-lady?
-yes, Naresuan lady.
Συμφωνήσαμε να μας φέρουν από μία όμορφη φοιτήτρια του πανεπιστημίου Naresuan. Για το κόπο τους θα έπαιρναν 300Β και το πουτανάκι 1500Β short time.
Τσιμπημένη η τιμή για επαρχία, αλλά όταν υπάρχουν μεσάζοντες…
Τους επιστήσαμε την προσοχή: όμορφη φοιτήτρια, αλλιώς μπατ δεν θα βλέπανε.
Να συμπληρώσω εδώ ότι όλα αυτά έγιναν αργά το απόγευμα, νωρίς το βράδυ για να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη διακριτικότητα.
Οι τύποι για να μη χάσουνε το κελεπούρι σκιστήκανε να μας φέρουν καλό πράγμα.
Ενθουσιάστηκα ώστε δεν μπήκα καν στο κόπο να τσεκάρω επί τόπου τις γραμματικές γνώσεις της κοπέλας.
Ανέκυψε ένα πρόβλημα. Δεν ήθελαν να έρθουν στο Topland. Τραβάμε λοιπόν νοτιότερα για short time hotel. Δεν συγκράτησα όνομα, μόνο την οδό γιατί ήταν χαρακτηριστική: Ekatosarot.
Άλλα 300Β για το χοτέλι συν 50Β έκαστος για το ταξί.
Μέχρι στιγμής δηλαδή 2150Β πήγε το μαλλί, αλλά χαλάλι του.
Λοιπόν η κοπελίτσα πρέπει να ήταν φοιτήτρια γιατί κατ’ αρχήν ήταν νέα (πολύ φρέσκια) και ήξερε καλά αγγλικά. Δήλωσε σπουδάστρια πολιτικών επιστημών αραδιάζοντας μου ονόματα διαφωτιστών. Μέχρι και το Πνεύμα των Νόμων του Μοντεσκιέ ήξερε.
Θα μου πείτε, αυτό είναι αφροδισιακό; Για μένα ήταν και σε συνδυασμό με τα νιάτα, την ομορφιά και τον ενθουσιασμό της, ο πούτσος μου δεν βρήκε ησυχία για μιάμιση ώρα. Έπαθα πριαπισμό.
Μεγάλη εντύπωση μου έκανε και το γεγονός πως δεν ντρεπότανε. Κάναμε μαζί ντουζ, δεν είχε κανένα πρόβλημα με τα φώτα, δεν τυλίχτηκε με πετσέτα, δεν κουκουλώθηκε με το σεντόνι. Ίσως οι φοιτήτριες να είναι πιο απελευθερωμένες.
Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν. Ήταν πολύ καλή στη πίπα άνευ. Μάλλον ήθελε να με ξεπετάξει με τον τρόπο της αλλά έκανε λάθος υπολογισμούς.
Με γλύφεις αριστοτεχνικά εσύ, κάτσε να σε γλύψω τώρα κι εγώ να σε φτιάξω.
Έτσι προχώρησε το πράγμα, με διαλείμματα ανάσας γιατί το κορίτσι ήταν πολύ hot και μια απροσεξία θα τερμάτιζε πρόωρα την πράξη.
Το κάναμε στο πλαγιαστό, μα «πως λέγεται το κωλομέρι χυδαϊστί, για γράφτο μου και thai».
Κουνιότανε στο ιππαστί, «για πες μου το μουνάκι στη μαλλιαρή πως το λέτε… το θέλω και γραπτώς»
Εν κατακλείδι μια πολύ καλή εμπειρία.
Στο Phitsanulok λοιπόν θα ταίριαζε η ετικέτα: σεξ και αρχαιολογία.
Παρέχει δυνατότητες με freelancers, ταϊλανδέζικα μαγαζιά φιλικά προς τους farangs και με κοινά μπουρδέλα απ’ ότι διαβάζω, που όμως δεν επισκέφτηκα.
Και σε κοντινή απόσταση έχει το αρχαιολογικό πάρκο Shukothai.