Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα james χρονια πολλα

Χρόνια πολλά!

Ναι, δεκαπεντάυγουστος σήμερα και είχα στο μυαλό μου να γιόρταζα με καμιά Μαρία (ή Μαμ, Ναμ, Ει, Πο, Πα, Νούι ....)  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Αλλά άδικη κοινωνία!! Που άλλους τους ανεβάζεις κι άλοους τους ρίχνεις στα τάρταρα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χρόνια πολλά πάντως σε όλους τους εορτάζοντες, και σε όλους όσους έχετε κάποιον δικό σας.

....γιορτάζει και η πρώιν πεθερά μου... να της ευχηθώ? :2funny: :2funny:

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ψάχνοντας είδα κάποια νησάκια στην Ινδονησία   bantam , bintan , και balai ka rimoon που όπως διαβάζω σε κάποια ξένα φόρουμ είναι τα πορνεία της Ινδονησίας.
Τα νησιά της Ινδονησίας: Batam, Bintan, Karimun είναι τα μπουρδέλα της Σιγκαπούρης. Βρίσκονται άλλωστε πολύ κοντά της.
Απ’ ότι λένε τα ξένα φόρουμ η σεξ σκηνή είναι κατώτερη της Πατάγιας, καλές παραλίες δεν έχουν, κανένα αξιοθέατο δεν διαθέτουν.
Οπότε μήπως είναι καλύτερα, για να αποφύγουμε την ταλαιπωρία, να αποσυρθούμε μ’ ένα καλό παταγιανό μωρό στο Κο Σαμέτ που έχει και καλές παραλίες;
Το ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον θα μας εμπνεύσει. :knockinb: :s&m_2: :pipa1: :fuck2: 

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Τα νησιά της Ινδονησίας: Batam, Bintan, Karimun είναι τα μπουρδέλα της Σιγκαπούρης. Βρίσκονται άλλωστε πολύ κοντά της.
Απ’ ότι λένε τα ξένα φόρουμ η σεξ σκηνή είναι κατώτερη της Πατάγιας, καλές παραλίες δεν έχουν, κανένα αξιοθέατο δεν διαθέτουν.
Οπότε μήπως είναι καλύτερα, για να αποφύγουμε την ταλαιπωρία, να αποσυρθούμε μ’ ένα καλό παταγιανό μωρό στο Κο Σαμέτ που έχει και καλές παραλίες;
Το ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον θα μας εμπνεύσει. :knockinb: :s&m_2: :pipa1: :fuck2: 
Άρα και πάλι στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε.....

ΠΑΤΑΓΙΑ και πάλι ΠΑΤΑΓΙΑ!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

giannis_iraklio

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Άρα και πάλι στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε.....

ΠΑΤΑΓΙΑ και πάλι ΠΑΤΑΓΙΑ!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

οπωσ μου τα λετε ...με βλεπω δυο μηνες στην πατταγια  :knockinb:και παλι :knockinb: μεχρι να αντεχω.
αλλα θελω ρε γαμωτο να δω και κατι αλλο ...ισωα οπωσ λεει ο συναγωνιστης να παω κο σαμετ ....εκει παιζει κατι η πρεπει να παρω συνοδεια  :tits:απο παταγια?

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
για νεος παταγιανος καλα τα πας ρε φιλε συνεχισε :s&m_1:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Κοιτάξτε τι βρήκα:

"Σαν σήμερα στις 15/08/1993 
στην Ταϊλάνδη, πάνω από 100 νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός από την κατάρρευση ξενοδοχείου. ..."

πηγή:
(έχει και μια ωραία ιστοριούλα πιο πάνω!χεχε!)

Φαντομά ξέρεις τίποτα?

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κανεις δεν εμαθε για το ντου της αστυνομιας στη WS και το κλεισιμο του ινσομνια και αλλων γκο-γκος στις 3αμ χτες το βραδυ? Ολα αυτα με τις ευλογιες της κεντρικης διοικησης στην ΒΚΚ. Μαλλον επικειται εσωτερικος ανασχηματισμος και μερικοι εν ΒΚΚ θελουν να "υπενθυμησουν" ποιοι ειναι τα πραγματικα αφεντικα...δεν ξερω αν ισχυει αλλα ακουσα οτι το βιολι αυτο θα συνεχιστει για μερικες μερες ακομα στη WS.

παλι??? 3η φορα??? 14 μαρτιου και 1η αυγουστου ειχαν κανει ελεγχο για ναρκωτικα.
πιστευω καποιο παιχνιδι παιζετε... γιατι στο lucifer και στο mixx δεν κανουν εφοδο? αρα πιθανον να πεφτει πολυ χρημα για να κλεισουν το insomnia μιας και ειναι το μοναδικο μαγαζι που ειναι full καθε βραδυ. για το lucifer δεν νομιζω τοσο, αλλα το mixx πιστευω να εχουν βαλει το χερακι τους στην τσεπη. σ'ενα ποστ στο pattaya-addicts ο υπευθηνος του Mixx διαφημιζε τον dj domination που παιζει στο club τους και εγραφε διαφορα αρνητικα σχολια για ολα τα αλλα μαγαζια. πρεπει να ζηλευουν πολυ που οι αλλοι ειναι πιτα καθε βραδυ και αυτοι μισογεματοι. επισης δεν ξερω αν εχουν καποιο ρολο οι μαφιοζοι ρωσσοι στο mixx.  :think:
παντως θα μαθω περισσοτερες λεπτομερειες απο τον εναν dj του insomnia που τον εχω φιλο στο facebook και ειναι υπευθηνος για το group. αν μου πει βεβαια...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
τελικα εμαθα οτι ηταν για το ωραριο. θελουν να ειναι ολα κλειστα στις 3. μεγαλη μαλακια παντως αυτο... τουλαχιστον τα club θα επρεπε να δουλευουν μεχρι αργα. μ'αυτα που κανουν θα διωξουν πολυ τουρισμο και ειδικα τωρα που ειναι και low season. στην μπανγκοκ τι ωρα κλεινουν τα clubs???

giannis_iraklio

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βρήκα κι αυτό:
Τι Τάι μασάζ και μαλακίες!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ηχομασάζ!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τι άλλο θ΄ακούσον τα μάτια μας!!!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
....αν η γαβαθα ηταν γεματη mango stiky rise ...κα μασ ταιζε το μωρο ενω μας εκανε μασαζ καλα θα ητανε !!!!!!!!!!....ακου ηχομασαζ :2funny:  ρε thai και παλι thai !!!!!

KohChangianos

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
02 00.ρε παιδια κ τον ιουνιο που ειμουν κατω τις ιδιες πα πα ρι ες εκαναν.ετσι οπως πανε θα το κλεισουν το μαγαζι.κ σε περιοδο κρισης...

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Προ ημερών συνειδητοποίησα πως μετά από ένα ταϊλανδέζικο ταξίδι, ακόμα κι αν δεν έχουν συμβεί τρομερά πράγματα στον τομέα του σεξ, μπαίνει σε αναθεώρηση όλη η μελλοντική αγοραία ερωτική συμπεριφορά.
Είπα λοιπόν να τιμήσω μια ταϊλανδέζα που δουλεύει σε στούντιο, την Νανά.
Είχα σκεφθεί κιόλας το τίτλο της διθυραμβικής κριτικής που θα έγραφα: Ωσαννά Νανά.
Αμ δε, απογοήτευση και αίσθηση του ανεκπλήρωτου ακολούθησε την συνεύρεση. Χίλιες φορές μια εμπνευσμένη μαλακία.
Οι περιορισμοί χώρου και χρόνου στα μαγαζιά γρήγορης εκτόνωσης δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις με τον τρόπο που έχεις ήδη καλομάθει, ειδικά μάλιστα αν η γυναίκα δεν έχει το ταλέντο ή την όρεξη να σε περιποιηθεί.
Ο πήχυς ανεβαίνει ψηλά. Οι λύσεις που παίζουν τώρα είναι καλά CG/CT (κάτι σαν Stella από sexcort) και μάλιστα δίωρες συνεδρίες ή καλές γκόμενες ή συχνά ταξίδια.
Μάλλον θα την τινάξουμε την μπάνκα. 

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
απο member του pattaya-addicts

What I heard last night from some Thai bar owners was that some high ranking police official tried to fuck an a go go girl for free and she and the owner/manager protested. The officer intimidated them and they went to the press with the story which published the officer's name. Now for about a week, they will shut down most bars/clubs at 3 and those that stay open will shut their music off. I also heard another story that BKK police were doing checks of the area and that's why things are closing early.

Last night they showed up early, around 2:45 and by 4, all but a couple of bars were closed, including Marine 1 & 2, Mixx and Insomnia, all of which usually open well past that.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Καθαρισμος παραλιας Jomtien(Pattaya)........Μπορειτε να πατε για μπανιο οσοι ειστε εκει!!!

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
είχαμε καλογαμήσει φοιτητριούλες το απόγευμα
Να επανέλθω στα πεπραγμένα του Phitsanulok.
Βγαίνοντας από την πόρτα του ξενοδοχείου Topland βλέπεις εκ δεξιών τα motobike ταξί και εξ ευωνύμων τα ποδήλατα ταξί. Μόλις σε βλέπουν οι οδηγοί, ειδικά αν κοντοστέκεσαι, τους πιάνει μια πρεμούρα εξυπηρέτησης. Ανάμεσά τους κι ένας αεράτος κράχτης που μιλάει καλά αγγλικά.
Είχαμε τις πληροφορίες μας για παιχνίδι με φοιτητριούλες, αλλά δεν θέλαμε να νταραβεριστούμε μαζί του και μας ανεβάσει την τιμή. Έτσι, ενώ τράβηξε την προσοχή του μια πολυπληθέστερη θορυβώδης παρέα πελατών του ξενοδοχείου, απαρατήρητοι κινηθήκαμε δεξιά προς τους μηχανόβιους.
Ξαναμμένα βλέμματα διασταυρώθηκαν επίμονα. Για άγρα πελατών αυτοί, για επιλογή των πουτανιάρηδων εμείς.
-taxi sir!, where you go? 
-…
-lady?
-yes, Naresuan lady.
Συμφωνήσαμε να μας φέρουν από μία όμορφη φοιτήτρια του πανεπιστημίου Naresuan. Για το κόπο τους θα έπαιρναν 300Β και το πουτανάκι 1500Β short time.
Τσιμπημένη η τιμή για επαρχία, αλλά όταν υπάρχουν μεσάζοντες…
Τους επιστήσαμε την προσοχή: όμορφη φοιτήτρια, αλλιώς μπατ δεν θα βλέπανε.
Να συμπληρώσω εδώ ότι όλα αυτά έγιναν αργά το απόγευμα, νωρίς το βράδυ για να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη διακριτικότητα.
Οι τύποι για να μη χάσουνε το κελεπούρι σκιστήκανε να μας φέρουν καλό πράγμα.
Ενθουσιάστηκα ώστε δεν μπήκα καν στο κόπο να τσεκάρω επί τόπου τις γραμματικές γνώσεις της κοπέλας.
Ανέκυψε ένα πρόβλημα. Δεν ήθελαν να έρθουν στο Topland. Τραβάμε λοιπόν νοτιότερα για short time hotel. Δεν συγκράτησα όνομα, μόνο την οδό γιατί ήταν χαρακτηριστική: Ekatosarot.
Άλλα 300Β για το χοτέλι συν 50Β έκαστος για το ταξί.
Μέχρι στιγμής δηλαδή 2150Β πήγε το μαλλί, αλλά χαλάλι του.
Λοιπόν η κοπελίτσα πρέπει να ήταν φοιτήτρια γιατί κατ’ αρχήν ήταν νέα (πολύ φρέσκια) και ήξερε καλά αγγλικά. Δήλωσε σπουδάστρια πολιτικών επιστημών αραδιάζοντας μου ονόματα διαφωτιστών. Μέχρι και το Πνεύμα των Νόμων του Μοντεσκιέ ήξερε.
Θα μου πείτε, αυτό είναι αφροδισιακό; Για μένα ήταν και σε συνδυασμό με τα νιάτα, την ομορφιά και τον ενθουσιασμό της, ο πούτσος μου δεν βρήκε ησυχία για μιάμιση ώρα. Έπαθα πριαπισμό.
Μεγάλη εντύπωση μου έκανε και το γεγονός πως δεν ντρεπότανε. Κάναμε μαζί ντουζ, δεν είχε κανένα πρόβλημα με τα φώτα, δεν τυλίχτηκε με πετσέτα, δεν κουκουλώθηκε με το σεντόνι. Ίσως οι φοιτήτριες να είναι πιο απελευθερωμένες.
Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν. Ήταν πολύ καλή στη πίπα άνευ. Μάλλον ήθελε να με ξεπετάξει με τον τρόπο της αλλά έκανε λάθος υπολογισμούς.
Με γλύφεις αριστοτεχνικά εσύ, κάτσε να σε γλύψω τώρα κι εγώ να σε φτιάξω.
Έτσι προχώρησε το πράγμα, με διαλείμματα ανάσας γιατί το κορίτσι ήταν πολύ hot και μια απροσεξία θα τερμάτιζε πρόωρα την πράξη.
Το κάναμε στο πλαγιαστό, μα «πως λέγεται το κωλομέρι χυδαϊστί, για γράφτο μου και thai».
Κουνιότανε στο ιππαστί, «για πες μου το μουνάκι στη μαλλιαρή πως το λέτε… το θέλω και γραπτώς»
Εν κατακλείδι μια πολύ καλή εμπειρία.
Στο Phitsanulok λοιπόν θα ταίριαζε η ετικέτα: σεξ και αρχαιολογία.
Παρέχει δυνατότητες με freelancers, ταϊλανδέζικα μαγαζιά φιλικά προς τους farangs και με κοινά μπουρδέλα απ’ ότι διαβάζω, που όμως δεν επισκέφτηκα.
Και σε κοντινή απόσταση έχει το αρχαιολογικό πάρκο Shukothai.

Συνημμένα

• sk43.jpg
    sk43.jpg
    76 KB · Εμφανίσεις: 34
  • sk51.jpg
    sk51.jpg
    69 KB · Εμφανίσεις: 25

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
και παντού αγάλματα του βούδα

Συνημμένα

• sk59.jpg
    sk59.jpg
    92,5 KB · Εμφανίσεις: 62
  • sk83.jpg
    sk83.jpg
    82,3 KB · Εμφανίσεις: 57

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ατελείωτα είναι...

Συνημμένα

• sk93.jpg
    sk93.jpg
    82 KB · Εμφανίσεις: 46
  • sk97.jpg
    sk97.jpg
    93,1 KB · Εμφανίσεις: 44

stelios58

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ιδια φαση και σημερα 3 η ωρα η αστυνομια τα εκλεισε ολα go go και discos

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Όπως καταλαβενετε το να μείνω δύο μήνες στην παταγια  θα είναι βαρετό και μάλλον ανοησία. :jerking:
Πουκετ και σαμουι έχω πάει είδη και έτσι θέλω να πάω σε κάποια άλλα  μέρη που όμως να υπάρχει παιχνίδι. :fuck1:
Ψάχνοντας είδα κάποια νησάκια στην Ινδονησία   bantam , bintan , και balai ka rimoon που όπως διαβάζω σε κάποια ξένα φόρουμ είναι τα πορνεία της Ινδονησίας .  Αν έχει πάει κάποιος εκεί και μπορεί να δώσει πληροφορίες θα του είμαι ευγνώμων.
Επίσης κατά ισααν μεριά το Φεβρουάριο υπάρχει ζωή :tits2: …η όλες την έχουν κάνει για τα τουριστικά μέρη προς άγρα πελατών?
Στα νησιά κο πανγκαν και κο σαμετ παίζει κατάσταση με ταυλανδεζουλες  :fuck1: …η μόνο παραλίες?
Σάς ευχαριστώ προκαταβολικά.

Bintan έχω πάει, Batam δεν μπόρεσα να πάω.
:offtopic:
Είχαν ανοίξει εκεί εστιατοριο δυό Άγγλοι φίλοι και είχα αποφασίσει να πάω, αλλά,
ήταν τότε που αλλάζαμε τα διαβατήρια και ενώ μπορούσαμε να φύγουμε με το παλιό μας διαβατήριο, το μ@###νο Ελληνικό Κρρρράτος, είχε στείλει οδηγία στον υπόλοιπο πλανήτη ότι από την 1 Ιανουαρίου δεν ισχύουν τα παλιά μας διαβατήρια.
Κι επειδή η Σιγκαπούρη ανήκει στον υπόλοιπο πολιτισμένο πλανήτη, μόλις κατέβηκα στο Changi από την Bangkok, με σταματήσανε μου κλείσανε θέση σε ένα αεροπλάνο και με στείλανε πίσω, αφού το διαβατήριό μου δεν ίσχυε!!
Η πλάκα είναι ότι στην Bangkok, όχι μόνο δεν ασχοληθήκανε με το παλιό μου διαβατήριο, αλλά δεν τους έκανε ΚΑΝ εντύπωση ότι ενώ είχα σφραγίδα εξοδου από την Ταιλάνδη το πρωί της ίδιας μέρας, δεν είχα άλλη σφραγίδα εισόδου - εξόδου από κάποια άλλη χώρα!   :zzzzz: 
Η ακόμη μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι με τον μπάτσο του αεροδρομίου που με πρόσεχε μέχρι να φύγω -ακόμα και τουαλέτα με πήγαινε αυτός- συναντηθήκαμε ένα χρόνο μετά στο ανσανσερ ενός ξενοδοχείου της Μανίλα κρατώντας τα κορίτσια της βραδιάς ανα χείρας :grin:
Απίστευτο και τέλος το
:offtopic:

Δυό μήνες Πατάγια έχεις πέσει στο βαρέλι με την μέρα της μαρμότας. Ο ορισμός της λέξης βαρετό.
Στη θέση σου αν ήθελα να μείνω μόνο Ταιλάνδη:
20 μέρες Πατάγια, διαλέγω ένα μωρό για να πάρω μαζί μου, κάνω ένα 10 ήμερο σε κάποιο ήσυχο αλλά με δυνατότητες βόλτας μέρος, π.χ Κράμπι που μπορείς να νοικιάσεις αυτοκίνητο, αλλά να κάνεις και εκδρομές σε κοντινά νησάκια, ή εναλλακτικά θα πήγαινα από την άλλη πλευρά δηλαδή Κο Σαμούι (ξέχνα το Κο Πανγκαν εκτός κι αν είσαι 20-24))και κολλητά Κο Τάο, ένα μικρό και ησυχο νησί και πάλι πίσω Πατάγια, όπου αν βαρεθείς μπορεις να κάνεις κανά πενθήμρο Κο ΛΣαμετ.
Σε όλα αυτά προσωπικά θα κράταγα τουλάχιστον 5 μέρες Μπανγκοκ.
Αν δεν ήθελα να μείνω μόνο Ταιλάνδη και δεν πάω εκεί μόνο για πήδημα, τότε θα έκανα μια βόλτα από Καμπότζη, Βιετνάμ.

Αν πας αποκλειστικά για πήδημα τότε και το Batam και το Βintan θα σε καλύψουν, αλλά δεν έχουν το νυχτερινό χάβαλο της Ταιλάνδης, τα εστιατόρια, τα mall και όλα τα συμπαραμαρτούντα.
ΑΝ περιμένεις να γυρίσω, μετά τις 6 Σεπτέμβρη, μπορώ να ποστάρω ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ οδηγό για το Bintan, που τον έγραψα για την πλάκα μου.

Στην πραγματικότητα, στο μόνο μέρος που μπορείς να βρείς κάτι παρόμοιο με την Πατάγια (σε μικρογραφία) είναι το Άντζελες στις Φιλιπίνες, 2 ώρες από την Μανίλα.
Προταση λοιπόν για σεξοτάξιδο: 20 μέρες Πατάγια, μια βδομάδα Άντζελες, 15 μέρες ξανά Πατάγια και μετά Κράμπι (γιατί θα σούχουν τελειώσει και οι καπότες... :2funny: ) και κρατάς και 5 μέρες για Μπανγκοκ.

Βόρεια Ιανουάριο θα κάνει ψυχρούλα. Δεν έχω πάει προς τα κεί τέτοια εποχή, αλά θυμάμαι ειδήσεις που λέγανε ότι η θερμοκρασία ήταν γύρω στους 8*C και πέθαινε κόσμος από το κρύο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom