Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Χαιρετισματα απο Pattaya

PDVD_140.JPG
ΡΕ και γω λαθρομετανάστης θα γίνω λέμεεεεεε!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
διαβασα στο thai.gr για εναν ελληνα ονομα παυλο που εχει δωματια στην soi buakaow με 400μπατ την ημερα. μεγαλα δωματια και καθαρα. επισης πλουσιο πρωινο με 100μπατ. εχει μεινει κανεις εκει???

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ο κωστας φ16 αν θυμαμαι καλα συναγωνιστες ειχε πει οτι η χειροτερη περιοδος να κατεβεις παταγια ειναι δεκεμβριο..επειδη ετοιμαζομαι για δεκεμβριο για πειτε λεπτομερειες... τι παιζει.. και γιατι θεωρειται η χειροτερη περιοδος? να υποθεσω high season και δεν μπορείς να απολαύσείς την ολη κατασταση?..

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ο κωστας φ16 αν θυμαμαι καλα συναγωνιστες ειχε πει οτι η χειροτερη περιοδος να κατεβεις παταγια ειναι δεκεμβριο..επειδη ετοιμαζομαι για δεκεμβριο για πειτε λεπτομερειες... τι παιζει.. και γιατι θεωρειται η χειροτερη περιοδος? να υποθεσω high season και δεν μπορείς να απολαύσείς την ολη κατασταση?..

οποτε και να πας ειναι καλα!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
σημερα εβαλα τα πρωτα 100ευρω στην ακρη για το επομενο ταξιδι μου. μεχρι τον νοεμβριο θα εχω μασει κανα 2500ευρω!  :dancing:

εχω και 58μπατ σε κερματα!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Στην Bangkok επισκέφθηκα και το πασίγνωστο μασατζίδικο Annies και μάλιστα δύο φορές παίρνοντας διαφορετικές γυναίκες.
Βρίσκεται κοντά στη Nana Plaza διαγωνίως απέναντι από το ξενοδοχείο Grande Majestic. Σ’ αυτό το ξενοδοχείο κάναμε δύο διανυκτερεύσεις, στο οικονομικότερο δωμάτιο το οποίο είναι πολυτελές μεν, μικρό δε.
Στο Annies τώρα η βιτρίνα με τα κορίτσια έχει δύο τμήματα, αριστερά ο σωρός στα 1700Β και δεξιά οι «μοντέλες» στα 2500Β.
Το πρόγραμμα είναι δίωρο και προβλέπει να τελειώσεις δύο φορές, μια φορά με πίπα χωρίς προφυλακτικό στην μπανιέρα και μια δεύτερη στο κρεβάτι μετά από ένα χαλαρωτικό μασάζ. Αν όλα πάνε καλά προβλέπεται ένα tip 500Β.
Την πρώτη φορά διάλεξα μια πιτσιρίκα, από τις «μοντέλες» εννοείται, η οποία δήλωσε ηλικία 21 ετών και ότι σπούδαζε computers στο πανεπιστήμιο. Για το δεύτερο αμφιβάλλω σφόδρα γιατί τα αγγλικά της δεν ήταν καλά.
Ήμουν τυχερός στην επιλογή μου γιατί συν τοις άλλοις το κωλαράκι της ήταν σφριγηλότατο (βλ. avatar).
Στην μπανιέρα αφού με σαπούνισε βιαστικά, επικεντρώθηκε στο καυλί μου που άρχισε να το τρίβει στα βυζάκια της, ενώ έκανε και κινήσεις ολόσωμου μασάζ εκμεταλλευόμενη τις σαπουνάδες. Με είχε φτιάξει και αυτό που ήθελα ήταν να τελειώσω στο στόμα της :pipa1:. Έλα όμως που φορούσε σιδεράκια και φοβήθηκα να διέλθω ανάμεσα από τις σιδερόφραχτες οδοντοστοιχίες της. Το μόνο που κατάφερα ήταν να την βάλω να γλύψει με την άκρη της γλώσσας το ερεθισμένο εργαλείο μου για να περάσουμε γρήγορα στο κρεβάτι.
Από πάνω εγώ να την πλακώνω :knockinb: και να την φιλάω λαίμαργα στο πρόσωπο και στο λαιμό για να φτάσω γρήγορα σ’ έναν εκρηκτικό οργασμό. Μόλις που πρόλαβα να τραβήξω το προφυλακτικό και να τελειώσω στο σώμα της.
Μετά το ντουζ λίγη χαλάρωση, όπου μου έκανε εντύπωση το γεγονός πως ντρεπότανε να πει και να ακούσει χυδαίες λέξεις και φράσεις. Έκρυβε χαριτωμένα το πρόσωπο με την ανοικτή της παλάμη κάνοντας ναζάκια.
Ακολούθησε ένα καλό λαδομασάζ. Εκεί μου πρόσφερε το κάτι παραπάνω καθώς δεν χρησιμοποίησε μόνο τα χέρια, αλλά και το ζουμερό κωλαράκι της, το αξύριστο μουνάκι της που το αισθάνθηκα σαν τρίχινο γάντι και τα τρυφερά μικρά βυζάκια της που με γαργαλάγανε. Περιττό να πω πως τη στύση μου θα την ζήλευε και ένας άλτης του επί κοντώ.
Μετά το spa λοιπόν αρχίζει ο δεύτερος γύρος. Δοκίμασα διάφορες στάσεις επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον στο αγαπημένο μου φετίχ :kissass:.
Το χαμηλό τοιχίο που χωρίζει τη μπανιέρα απ’ τον χώρο του κρεβατιού απετέλεσε και το φόντο στο αλύπητο σφυροκόπημα του πισωκολλητού φινάλε.
Συμπερασματικά η κοπελίτσα ήταν φρέσκια, νοστιμούλα, πρόθυμη και υπάκουη.
Δεν έζησα τον παθιασμένο έρωτα αλλά πέρασα πολύ καλά.
Γι’ αυτό ας αναφωνήσω: [size=20pt]amazing thailand [/size] :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ξυπνας κατα τις 9-11, το πρωΐ και σκευτεσαι, να το κρατησω το μωρακι και σημερα ή να το διωξω?

αρχιζεις και ψαχνεσαι.μια βολτουλα απο τη παραλιακη ,ανοιγουν και σιγα σιγα τα μπαρ,   .οταν θα εχει παει 8-9 το βραδυ ξαναρωτας τον εαυτο σου να το διωξω?

αν το διωξεις ξαναπας 9-11 για να βρεις το επομενο κ.τ.λ  
οδηγος επιβιωσης για ταιλανδη, τα χουμε γραψει πολλακις.
αληθεια ο πιπινομανιακ τι απεγινε?
πιπι αν δεν ξερεις κατα που πεφτει η πρεσβεια για τα περαιτερω στειλε πμ.
:2funny: :2funny:

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Βarley Sushi στο Rasayana της Βangkok ή της Pattaya

με barley (υποκατάστατο του ρυζιού), λαχανικά, αβοκάντο, σάρκα καρύδας
σερβιρισμένο με ξυνή σάλτσα

Συνημμένα

• raw5.jpg
    raw5.jpg
    78,4 KB · Εμφανίσεις: 22

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Στην Bangkok επισκέφθηκα και το πασίγνωστο μασατζίδικο Annies και μάλιστα δύο φορές παίρνοντας διαφορετικές γυναίκες.
Βρίσκεται κοντά στη Nana Plaza διαγωνίως απέναντι από το ξενοδοχείο Grande Majestic. Σ’ αυτό το ξενοδοχείο κάναμε δύο διανυκτερεύσεις, στο οικονομικότερο δωμάτιο το οποίο είναι πολυτελές μεν, μικρό δε.
Στο Annies τώρα η βιτρίνα με τα κορίτσια έχει δύο τμήματα, αριστερά ο σωρός στα 1700Β και δεξιά οι «μοντέλες» στα 2500Β.
Το πρόγραμμα είναι δίωρο και προβλέπει να τελειώσεις δύο φορές, μια φορά με πίπα χωρίς προφυλακτικό στην μπανιέρα και μια δεύτερη στο κρεβάτι μετά από ένα χαλαρωτικό μασάζ. Αν όλα πάνε καλά προβλέπεται ένα tip 500Β.
Την πρώτη φορά διάλεξα μια πιτσιρίκα, από τις «μοντέλες» εννοείται, η οποία δήλωσε ηλικία 21 ετών και ότι σπούδαζε computers στο πανεπιστήμιο. Για το δεύτερο αμφιβάλλω σφόδρα γιατί τα αγγλικά της δεν ήταν καλά.
Ήμουν τυχερός στην επιλογή μου γιατί συν τοις άλλοις το κωλαράκι της ήταν σφριγηλότατο (βλ. avatar).
Στην μπανιέρα αφού με σαπούνισε βιαστικά, επικεντρώθηκε στο καυλί μου που άρχισε να το τρίβει στα βυζάκια της, ενώ έκανε και κινήσεις ολόσωμου μασάζ εκμεταλλευόμενη τις σαπουνάδες. Με είχε φτιάξει και αυτό που ήθελα ήταν να τελειώσω στο στόμα της :pipa1:. Έλα όμως που φορούσε σιδεράκια και φοβήθηκα να διέλθω ανάμεσα από τις σιδερόφραχτες οδοντοστοιχίες της. Το μόνο που κατάφερα ήταν να την βάλω να γλύψει με την άκρη της γλώσσας το ερεθισμένο εργαλείο μου για να περάσουμε γρήγορα στο κρεβάτι.
Από πάνω εγώ να την πλακώνω :knockinb: και να την φιλάω λαίμαργα στο πρόσωπο και στο λαιμό για να φτάσω γρήγορα σ’ έναν εκρηκτικό οργασμό. Μόλις που πρόλαβα να τραβήξω το προφυλακτικό και να τελειώσω στο σώμα της.
Μετά το ντουζ λίγη χαλάρωση, όπου μου έκανε εντύπωση το γεγονός πως ντρεπότανε να πει και να ακούσει χυδαίες λέξεις και φράσεις. Έκρυβε χαριτωμένα το πρόσωπο με την ανοικτή της παλάμη κάνοντας ναζάκια.
Ακολούθησε ένα καλό λαδομασάζ. Εκεί μου πρόσφερε το κάτι παραπάνω καθώς δεν χρησιμοποίησε μόνο τα χέρια, αλλά και το ζουμερό κωλαράκι της, το αξύριστο μουνάκι της που το αισθάνθηκα σαν τρίχινο γάντι και τα τρυφερά μικρά βυζάκια της που με γαργαλάγανε. Περιττό να πω πως τη στύση μου θα την ζήλευε και ένας άλτης του επί κοντώ.
Μετά το spa λοιπόν αρχίζει ο δεύτερος γύρος. Δοκίμασα διάφορες στάσεις επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον στο αγαπημένο μου φετίχ :kissass:.
Το χαμηλό τοιχίο που χωρίζει τη μπανιέρα απ’ τον χώρο του κρεβατιού απετέλεσε και το φόντο στο αλύπητο σφυροκόπημα του πισωκολλητού φινάλε.
Συμπερασματικά η κοπελίτσα ήταν φρέσκια, νοστιμούλα, πρόθυμη και υπάκουη.
Δεν έζησα τον παθιασμένο έρωτα αλλά πέρασα πολύ καλά.
Γι’ αυτό ας αναφωνήσω: [size=20pt]amazing thailand [/size] :rockon:

ΑΣ ΑΝΑΦΩΝΗΣΩ

:priest:  :priest:ΑΞΙΟΣ  :ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ :priest: :priest: :priest:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
διαβασα στο thai.gr για εναν ελληνα ονομα παυλο που εχει δωματια στην soi buakaow με 400μπατ την ημερα. μεγαλα δωματια και καθαρα. επισης πλουσιο πρωινο με 100μπατ. εχει μεινει κανεις εκει???

Φιλε djzan σου παραθετω το μυνημα ενος συναγωνιστη που λεει οτι πηγε σ'αυτο το Ξενοδοχειο

"13-14 αυγουστου 2009 ημοθν εκει!!!
Μεγάλα δωματια 400baht την μερα απο κατς τραπεζαρια που μαζευονται ελληνες
Πολυ καλο φαγητό (μπριζόλα 140baht) καλαμακια και πλουσιο πρωινο με 100 baht.
Ο ιδιοκτητης ονομα Παυλος φοβερος τυπος το τηλ του ειναι 0844511884 μπορει να βοηθησει πολυ με πληροφοριες για τους πρςταρηδες!!
Το ονομα τοθ ξενοδοχειου ειναι half way inn.
Πολλα bar κοντα αλλα ειναι μακρυα απο την walking street περιπου 40 bahtμε μηχανακι.
Ελληνικη φιλοξενια το προτεινω αφοβα σε αυτους ποθ δεν κυνηγοθν τις ανεσεισ αλλα θελουν κατι φτηνο και καθαρο!!!!"

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Πολλα bar κοντα αλλα ειναι μακρυα απο την walking street περιπου 40 bahtμε μηχανακι.

[/quote]

Δεν το κατάλαβα αυτό. Τι εννοείς?

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Δεν το κατάλαβα αυτό. Τι εννοείς?

Περπατάς περίπου 10 με 15 λεπτα για να φτάσεις στην walking street .και έγω εκεί κοντά έμενα αλλά δεν χρειάστηκε σχεδόν ποτέ να πάρω μηχανάκι δηλαδή παπάκι μηχανάκι ταξί.
και μην τα λέτε όλα τουκ- τούκ αυτά έχουν 3 ροδες και είναι μόνο στη ΒΚΚ.
στο ΠΟΥΚΕΤ ειναι μικρες κλουβες Dihatsou και στη Παταγια εχουν φορτηγακια του 1 τονου που κανουν χρεη λεωφοριου.
παντου υπαρχουν ταξι σαν τα δικα μας COROLA TOYOTA και παπάκια ταξι που ειναι τα φθηνοτερα.

Exandas

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τουκ- τούκ αυτά έχουν 3 ροδες και είναι μόνο στη ΒΚΚ.http://[URL unfurl="true"]www.thai-software.com/ThaiPostcardImages/TukTuk.jpg[/img[/URL]]

στο ΠΟΥΚΕΤ ειναι μικρες κλουβες Dihatsou  [img]http://martybugs.net/gallery/photos/IMG_14154_600.jpg

και στη Παταγια εχουν φορτηγακια του 1 τονου που κανουν χρεη λεωφοριου.
Pattaya004-vi.jpg

και παπάκια ταξι που ειναι τα φθηνοτερα.
http://[URL unfurl="true"]www.thaionsell.com/wp-content/uploads/2009/05/taxi-thailand-tourism.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom