Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ενημερωνω μετα απο 8 μερες στην pattaya , στο αεροδρομιο ολες κοντες και μελαχροινες και αδυνατες παραδεισος δηλαδη, βρηκαμε ξενοδοχειο μ 3αστερο  με 24 ευρο το δικλινο, πισινες κτλ.  λοιπον το παιχνιδι γινεται στην walking street το βραδυ, εχειπολλα κλαμπ με απειρα μουνακια ελαχιστους αντρες και ειναι δυσκολο να επιλεξεις γιατι ειναι ολα ωραια, εκει ψωνιζονται ολα αλλα αμα δε σε γουσταρει δεν ερχεται μαζι σου, ενα χαμογελο αρκει για το πλησιασμα, αν πατε να θυμασται οτι πρεπαι να χαμογελατε, εκει γελουν ολοι, ειναι ολα περιποιημενα αψογα και κοντα, σχιστα ματακια φουσκωτα χειλακια, και μερικα εχουν και βυζακι μεγαλουτσικο για το μεγεθος τους, απο 20 ως 30 ευρο το πολυ τις παιρνεις στο δωματιο γαμας οσο θες και αν εισαι λιγο καλος μαζι της και γουσταρεις την κρατας ολη μερα, την ταιζεις τρωνε ελαχιστα λιγο ρυζι και βλαστους  ολα πικαντικα, δεν εχουν ιχνος λιπους πανω τους η κυταριτιδα σταματαει στα συνορα...  συνεχιζω γαμιουνται τρελλα σε ολες τις στασεις χυνουν εχουν πολυ μικρα μουνια με απολυτη εφαρμογη, οταν πας να βγεις το κεφαλι φρακαρει στην ακρη, τελεια αισθηση,  κ@λο δεν ζητησα, δε μαρεσει, παντως κ@λοτρυπιδα δεν μπορεις καν να τη δεις(φορουσα παντα φακους επαφης} τα κορμακια τους ειναι πολυ μικρα . υπαρχουν και τα a gogo bars ειναι πασαρελα με μπαρα καθετη και το καθε μουνακι χορευει γυμνο, στεγνο παντα και καυλιαρικο, σε ενα που πηγα με μια ταυλανδεζα gfe to dollhousepattaya.com βρηκαμε ενα πιπινι απο την ιδια πολη με τη δικια μου 17 χρονων σκετη καυλα, πανο τρεμανε τα ποδια μου οταν εκατσε διπλα μου και της επιασα τη μεση, poui τη λεγανε, εκει εδινες 10 ευρο στο μαγαζι και 50 στην κοπελα και την επαιρνες για .... κρατηθειτε 24 ωρες,  ειχε και μεγαλα μπαρ με μικροτερα μεσα στα οποια ειχε πολλα κοριτσια που φωναζανε να πλησιασεις ολα πολυ καλα, εκει εδινες 7 ευρο στο μαγαζι και 15 στην κοπελα και την επαιρνες, η καλυτερη φαση ηταν ομως τα κλαμπ,    χαλαρη αισθησε gfe  συνεχιζω...

Ο πρώτος διδάξας!!!!  :thumbsup:

2,5 χρόνια πριν...

εγώ ένα μήνα πριν έζησα ακριβώς τα ίδια πράγματα (και σε χαμηλότερες τιμές - low season!!!!)

(Και το 18χρονο που πήδηξα, σπαρταρούσε στην αγκαλιά μου!!!)

Για αυτό σου λέω βρε πιπίνο μου!!!

Φτιάξε λίγο την ψυχολογία σου!!!

Ο παράδεισος εκεί είναι !!! όπως πάντα!!!!

Μην θεωρείς ότι έχασες τόσες μέρες τζάμπα!!!

Απλώς ίσως διαφοροποιήθηκαν λίγο τα πράγματα και χάλασαν οι παλιές σου συνήθειες!!!

Φιλικά!

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
περιμενα με αγωνια τα λεγομενα του πιπι μετα την επιστροφη για να ξεχασω τον πονο μου μεχρι το δεκεμβριο...αλλα απογοητευτηκα.
ρε πιπι ενα ονειρο εχουμε και εμεις.. :boobies: :rockon: :knockinb:

παλι καλα που ειναι ο james και φερνει τα πραγματα σε μια ισοροπια..και κραταμε το ονειρο ζωντανο
...δηλαδη να εισαι καθε μερα εδω με τους "κουβαδες" και να περιμένεις ποτε θα βρεθεις στον παραδεισο και να ερχεται καποιος και να σου λεει.."μπαα..μαγκες και στον παραδεισο αρχισε να ανεβαίνει η θερμοκρασια σιγα σιγα..δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.." :headbang: :headbang:

περα απο την πλακα σωστη η επιλογη του πιπι να πει τα πραγματα με το ονομα τους και με βαση την εμπειρια του να μας μεταφέρει τις πληροφοριες απο το μετωπο..

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ομορφια των γυναικων κυμαινοταν σε χαμηλοτερο επιπεδο απο αλλες χρονιες (παντα βεβαια βρισκεις και αστερια)
Τι να φταιει αραγε? :think:
Όσον αφορά την ομορφιά έχουμε τα εξής ενδεχόμενα:
1)Μειώνεται το επίπεδο ομορφιάς της μέσης ταϊλανδέζας με το πέρασμα του χρόνου ή μειώνεται η διασπορά γύρω από τη μέση τιμή, οπότε ελαττώνεται και ο αριθμός των καλλονών.
Αν δεχθούμε όμως ότι το βιοτικό επίπεδο της χώρας βελτιώνεται δεν είναι λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Από την άλλη περιβαλλοντικές επιβαρύνσεις δεν φαίνεται πιθανόν σε σύντομο χρονικό διάστημα να προκαλούν ορατές διαφορές.
2)Έχουμε εισροή εκδιδόμενων γυναικών από φτωχότερες γειτονικές χώρες που εμείς σαν ξένοι δεν τις ξεχωρίζουμε. Αυτές είναι λιγότερο όμορφες με αποτέλεσμα να πέφτει το επίπεδο. 
3)Πολλές όμορφες κοπέλες έχοντας κερδίσει αρκετά χρήματα αποχωρούν από το επάγγελμα ενώ οι όμορφες της επόμενης φουρνιάς έχουν περισσότερες διεξόδους καλής επαγγελματικής αποκατάστασης λόγω της οικονομικής ανάπτυξης της Ταϊλάνδης με αποτέλεσμα να δελεάζονται λιγότερο από την πορνεία.
4)Μεγαλύτερο ποσοστό των όμορφων κοριτσιών κατευθύνεται σε πολυτελέστερους χώρους απρόσιτους στην μεγάλη μάζα των farangs.
5)Το μάτι δελεάζεται από το πρωτόγνωρο. Το καινούργιο μέχρι να το συνηθίσουμε και να αποτελέσει μέρος της ρουτίνας τραβάει έντονα τη προσοχή μας. Η εξοικείωση απομυθοποιεί τα πράγματα. Εγώ με το βλέμμα του πρωτάρη αντικρίζω αρκετές όμορφες, αν κάνω όμως 5-6 ταξίδια στο ίδιο μέρος μπορεί να αρχίσω να βαριέμαι τις ίδιες και τις ίδιες φάτσες.                     

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
1)Μειώνεται το επίπεδο ομορφιάς της μέσης ταϊλανδέζας με το πέρασμα του χρόνου ή μειώνεται η διασπορά γύρω από τη μέση τιμή, οπότε ελαττώνεται και ο αριθμός των καλλονών.
Αν δεχθούμε όμως ότι το βιοτικό επίπεδο της χώρας βελτιώνεται δεν είναι λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Από την άλλη περιβαλλοντικές επιβαρύνσεις δεν φαίνεται πιθανόν σε σύντομο χρονικό διάστημα να προκαλούν ορατές διαφορές.
2)Έχουμε εισροή εκδιδόμενων γυναικών από φτωχότερες γειτονικές χώρες που εμείς σαν ξένοι δεν τις ξεχωρίζουμε. Αυτές είναι λιγότερο όμορφες με αποτέλεσμα να πέφτει το επίπεδο. 
3)Πολλές όμορφες κοπέλες έχοντας κερδίσει αρκετά χρήματα αποχωρούν από το επάγγελμα ενώ οι όμορφες της επόμενης φουρνιάς έχουν περισσότερες διεξόδους καλής επαγγελματικής αποκατάστασης λόγω της οικονομικής ανάπτυξης της Ταϊλάνδης με αποτέλεσμα να δελεάζονται λιγότερο από την πορνεία.
4)Μεγαλύτερο ποσοστό των όμορφων κοριτσιών κατευθύνεται σε πολυτελέστερους χώρους απρόσιτους στην μεγάλη μάζα των farangs.
5)Το μάτι δελεάζεται από το πρωτόγνωρο. Το καινούργιο μέχρι να το συνηθίσουμε και να αποτελέσει μέρος της ρουτίνας τραβάει έντονα τη προσοχή μας. Η εξοικείωση απομυθοποιεί τα πράγματα. Εγώ με το βλέμμα του πρωτάρη αντικρίζω αρκετές όμορφες, αν κάνω όμως 5-6 ταξίδια στο ίδιο μέρος μπορεί να αρχίσω να βαριέμαι τις ίδιες και τις ίδιες φάτσες.                      

1) Δεν υφίσταται τέτοιο θέμα σε 1-2 χρόνια!!!

2)Φαίνονται τα Tai-girls....

3)Ομοίως με το 1). Άλλωστε όλη η ανάπτυξη στηρίζεται στη συντριπτική του πλειοψηφεία στο
                   σεξοτουρισμό. Άρα...

4)Ομοίως με 1) και 3). Γιατί το 2007 πχ δεν πήγαιναν? Τώρα το σκέφτηκαν οι όμορφες να αποφεύγουν τους φάρανγκ?

5)Εδώ είναι το ζουμί της ιστορίας!!!  ;)

Ο άνθρωπος,σαν οντότητα είναι αχάριστο ον!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε δε φτάνει που ανακαλύψαμε τον παράδεισο!!!!

Μας βρωμάει κιόλας!!!!

Α ρε πιπίνο φωτιές που μας άναψες!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Πιπίνο μου!!!

Θα σου βάλω ένα υποθετικό σενάριο!!!

Σκέψου ρε παιδί μου ότι έκανες κάτι (χτύπα ξύλο! σε κανέναν να μη γίνει!!! :headbang:) και...

....οι αρχές της Ταϋλάνδης σου απαγορεύουν δια βίου την είσοδο στη χώρα!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τι κάνεις τότε???

α. Σκέφτεσαι: "δε βαριέσαι! κάααααποτε ήταν παράδεισος. Χέστηκα!"

β. δεν πειράζει, παω κίνα από δω και πέρα, αλλά και Σιγκαπούρη, Βιετναμ, κλπ ασιατικές χώρες.

γ. τον κόβεις σίριζα!!!!

δ. πηδάς απ το μπαλκόνι!!!!

ε. Λες: "δε θα ξαναπώ κακά λόγια για τον παράδεισο, γιατί ως άλλος Αδάμ, (πού ξέρεις), μπορεί να εκδιωχτώ!!!!

Κι όπως και γω, έτσι και πολλοί άλλοι, μαλακίζομαι με το pc και κάνω όνειρα για το επόμενο ταξίδι......

Φιλάκια!!!

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φαίνονται τα Tai-girls....
Πως τα ξεχωρίζεις με την μικρή πείρα του ενός ταξιδιού;
Εγώ πάντως στην Μπανγκογκ πήδηξα μια όμορφη Βιρμανή σε γνωστό μασατζίδικο και αν δεν το μάθαινα τυχαία δεν θα το καταλάβαινα.
Υποψιάζομαι μάλιστα πως και στην Πατάγια ψάρεψα μια Λαοτιανή.

Τώρα το σκέφτηκαν οι όμορφες να αποφεύγουν τους φάρανγκ?
Δεν αποφεύγουν οι όμορφες του φαράνγκς. Απλώς οι φαράνγκς για διάφορους λόγους δεν επισκέπτονται τα πολυτελή μαγαζιά στα οποία εργάζονται οι όμορφες.

Έτσι κι αλλιώς πρόκειται για πιθανά ενδεχόμενα.
Παρομοίως πιστεύω πως το 5ο είναι πολύ ισχυρότερο από τα υπόλοιπα.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Μαγκες...μολις γυρισα...
Καθηστε να επανελθω λιγο στη μιζερη Ελληνικη πραγματικοτητα και εχω να γραψω πολλα...
Το σημαντικοτερο ομως ειναι ενα...Και δεν ειναι δικη μου μονο εκτιμηση,αλλα τουλαχιστον 20 ανθρωπων που συναναστραφηκα τις μερες που ημουνα Ταυλανδη...
Το πραγμα εχει αρχισει και χαλαει...
Πολυ "ξεπετα" επαιζε απο τις γκομενες...Η συντριπτικη πλειοψηφια δεν αναφεροταν καν σε "long time"...Ενα short με 1000 μπατ και παμε για τον επομενο...
Δε ξερω τι φταιει,αλλα οι υπηρεσιες εχουν αρχισει και υποβαθμιζονται...
Περαν απο την ομορφια των γυναικων που κυμαινοταν σε χαμηλοτερο επιπεδο απο αλλες χρονιες (παντα βεβαια βρισκεις και αστερια),"ενοιωσα" και εγω και ολοι μου οι φιλοι που παμε μαζι Ταυλανδη καθε χρονο,πολυ λιγοτερη "διαθεση" για GFE απο τις γκομενες...
Αυτο δηλαδη που γινοτανε τη πρωτη φορα που πηγα,που με το που φορτωνες το μωρακι,σου επιανε το χερακι και το "επαιζε" γκομενα σου,μετα το πηδημα τυλιγοταν σα στρειδι επανω σου και κοιμοσουνα αγκαλιτσα μαζι του,ΔΕΝ το εζησα σχεδον καθολου φετος...
Εγω εντωμεταξυ ειμαι και λιγο "Je t' aime-ΑΚΙΑΣ" ,"Αγαπουλης" και θελω "στοργη και προδερμ"...Και οπως καταλαβαινετε "χαλαστηκα" φετος...
Και εαν αυτο συνεβαινε μονο σε εμενα,ισως να εφταιγα εγω σε κατι...Ελα ομως που ΟΛΟΙ για αυτο συζηταγανε...ΟΛΟΙ ειχαν το ιδιο παραπονο...
Τι να φταιει αραγε? :think:

Ρε συ πιπινο δεν ξερεις τι φταιει ?

"στοργη και προδερμ".. μονο στην Pattaya στο Phuket τελειωσε εδω και καιρο..

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ και καλη προσαρμογη..

και μην ξεχασεις να κερασεις Photos απο Hong Kong

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
James,δαγκωτο ψηφιζω το Β...Και η αμεσως επομενη προτιμηση το Α...

Κοιταξτε να δειτε...Ειναι απλα θεμα γουστου...Καποιος πριν μερικες σελιδες,ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ,παρομοιασε τις Ταυλανδες σα πιθηκους η μαιμουδες...
Επαναλαμβανω,ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ,γιατι μπορει σε καποιον να μην αρεσει ενας συγκεκριμενος τυπος γυναικας,αλλα στα ματια ενος αλλου να ειναι κουκλα...
Η ομορφια ως ενος σημειου ειναι υποκειμενικη...Υπαρχουν και καποιες γυναικες που ολοι συμφωνουμε πως ειναι ομορφες,αλλα για τη πλειοψηφια των γυναικων,οι γνωμες διειστανται...
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ...
Ο πρωτος-πρωτος που του βαζω τη ταμπελα του "περιεργου" ειναι ο ιδιος μου ο εαυτος...
Εμενα μου αρεσουν τα πιπινια...Και για να καταλαβετε τι εννοω...Ενας φιλος μου που ηταν μαζι στη παρεα,παντρεμενος-χωρισμενος με 2 παιδια,βλεπωντας τις γκομενες που φορτωνα,τη τελευταια μερα δε "κρατηθηκε" και "μου την ειπε"...
Ρε μαλακα,μου λεει...Εισαι παιδεραστης?...Ηθελα να σε φωναξω σπιτι στην Αθηνα για φαγητο,αλλα βλεπωντας τα γουστα σου στις γυναικες,φοβαμαι μη μου γαμησεις τις κορες...Η μια ειναι 14 και η αλλη 16...Και αυτη η γκομενα που φορτωσες χτες,φαινοταν ισα με τη 14χρονη κορη μου...Μη σου πω και μικροτερη..!!!
Ε,τι να κανω ρε μαλακα του λεω...ΕΙΜΑΙ ΠΙΠΙΝΟ-ΜΑΝΙΑΚ!!!! :grin:
Περαν απο το γεγονος οτι μου αρεσουν τα κοντα,μικροκαμωμενα που μικροδειχνουν κιολας,η αληθεια ειναι οτι δεν εχω και ιδιαιτερη "εφεση" στη μαυρη η εστω "σκουρα" φυλη...Ψαχνω τις πιο ασπριδερες..
Ο φιλος μου ομως ΓΙ ΑΥΤΟ το λογο παει Ταυλανδη...Γουσταρει το σκουρο δερμα...Βλεπει ασπρη Ταυλανδεζα και του ερχεται να κανει εμετο...
Ε,οσοι γουσταρουν σκουρες ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ στα bargirls της Ταυλανδης...Γιατι φετος ειδικα,οι ασπριδερες ειναι ελαχιστες...Και οσες υπαρχουν κανουν τα σορτ πεντε-πεντε καθε βραδυ...Γι αυτο εγω ξενερωσα...Πολυ μαυριλα φετος...Μα πολυ μαυριλα...Πολυ περισσοτερη απο καθε αλλη χρονια...

KohChangianos

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Κοιταξτε να δειτε...Ειναι απλα θεμα γουστου...Καποιος πριν μερικες σελιδες,ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ,παρομοιασε τις Ταυλανδες σα πιθηκους η μαιμουδες...
Επαναλαμβανω,ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ,γιατι μπορει σε καποιον να μην αρεσει ενας συγκεκριμενος τυπος γυναικας,αλλα στα ματια ενος αλλου να ειναι κουκλα...
Η ομορφια ως ενος σημειου ειναι υποκειμενικη...Υπαρχουν και καποιες γυναικες που ολοι συμφωνουμε πως ειναι ομορφες,αλλα για τη πλειοψηφια των γυναικων,οι γνωμες διειστανται...
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ...
Ο πρωτος-πρωτος που του βαζω τη ταμπελα του "περιεργου" ειναι ο ιδιος μου ο εαυτος...
Εμενα μου αρεσουν τα πιπινια...Και για να καταλαβετε τι εννοω...Ενας φιλος μου που ηταν μαζι στη παρεα,παντρεμενος-χωρισμενος με 2 παιδια,βλεπωντας τις γκομενες που φορτωνα,τη τελευταια μερα δε "κρατηθηκε" και "μου την ειπε"...
Ρε μαλακα,μου λεει...Εισαι παιδεραστης?...Ηθελα να σε φωναξω σπιτι στην Αθηνα για φαγητο,αλλα βλεπωντας τα γουστα σου στις γυναικες,φοβαμαι μη μου γαμησεις τις κορες...Η μια ειναι 14 και η αλλη 16...Και αυτη η γκομενα που φορτωσες χτες,φαινοταν ισα με τη 14χρονη κορη μου...Μη σου πω και μικροτερη..!!!
Περαν απο το γεγονος οτι μου αρεσουν τα κοντα,μικροκαμωμενα που μικροδειχνουν κιολας,η αληθεια ειναι οτι δεν εχω και ιδιαιτερη "εφεση" στη μαυρη η εστω "σκουρα" φυλη...Ψαχνω τις πιο ασπριδερες..
Ο φιλος μου ομως ΓΙ ΑΥΤΟ το λογο παει Ταυλανδη...Γουσταρει το σκουρο δερμα...Βλεπει ασπρη Ταυλανδεζα και του ερχεται να κανει εμετο...
Ε,οσοι γουσταρουν σκουρες ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ στα bargirls της Ταυλανδης...Γιατι φετος ειδικα,οι ασπριδερες ειναι ελαχιστες...Και οσες υπαρχουν κανουν τα σορτ πεντε-πεντε καθε βραδυ...Γι αυτο εγω ξενερωσα...Πολυ μαυριλα φετος...Μα πολυ μαυριλα...Πολυ περισσοτερη απο καθε αλλη χρονια...
Φιλαρακι εχεις δικιο αυτο ειδα κ εγω τον ιουνιο αλλα εμενα δεν με χαλασε γιατι μαρεσει κ το λιγο μαυρισματακι..

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Τώρα όσον αφορά το πόσο έχουν χαλάσει οι Ταϋλανδές που αναφέρει ο πιπίνος και  :headbang:....

....τι να πούμε και μεις οι νέοι!!!

για μένα φαντάζουν σενάρια απ΄το υπερπέραν!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

....Αφού δεν έχω σύγκριση με το παρελθόν....

....έχω μόνο σύγκριση με το παρόν .... του ελλαδιστάν!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Που αν πιπίνο μου βαράς :headbang: για τις Ταϋλανδές, για έλα κι από δω μεριά, να δεις τι ωραία που περνάς με τις

ελλεϊνίδες!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Αυτά για να μην απογοητεύουμε και τα παιδιά που θέλουν να πάνε στον παράδεισο και... αρχίζουν να πιστεύουν ότι έγινε ....

....Βουλγαρία!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Eγω το λεω για να εχουμε γνωση...πηγαινω απο το 99 στην ταυλανδη και παρακολουθω δυστυχως μια φθινουσα πορεια οχι και σε τοσο μεγαλο βαθμο παραλληλη με τη γειτονεισσα χωρα αλλα φθινουσα εξαιτιας τουριστων που το παιζουν απλες και βοιομηχανοι εκει ..σιγουρα οχι μονο ελληνες αλλα κατι κολοφυλλες αραβοπακιστανορωσοινδοι που εκτος απο τη χουφτα αντε και την κατσικα τους δεν....μην ξεχναμε οτι και στην α.ευρωπη πριν 10 χρονια πηδουσες με το 1/4 των σημερινων χρηματων

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ...

Άρα λοιπόν για σένα πέθανε η Ταϋλάνδη???  :headbang: :headbang: :headbang:

Το Ισαάν μάλλον δε γεννάει άλλο ασπριδερούλες!!!  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Πόσα ταξίδια έχεις πάει μέχρι τώρα  (Ται)?

(για να ξέρουμε και μεις οι νέοι ποια είναι η ημερομηνία λήξεως) :2funny:

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φιλαρακι εχεις δικιο αυτο ειδα κ εγω τον ιουνιο αλλα εμενα δεν με χαλασε γιατι μαρεσει κ το λιγο μαυρισματακι..
Επομένως όσοι έχουν ισορροπημένο χρωματικό γούστο (κι εγώ μαζί) δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα στο να βρουν το ταίρι τους :grin:.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Κοιτα..Το γεγονος οτι ειμαι απο τα παλια "ενεργα" μελη του συγκεκριμενου τοπικ,δε σημαινει πως ειμαι και "παλιος" στη ταυλανδη...
Συνολο εχω κατσει 50 μερες ολες κι ολες...
Η Ταυλανδη,ΠΟΤΕ δεν θα πεθανει μεσα μου γιατι εχω μια ιδιαιτερη συμπαθεια στη χωρα αυτη...
Απλα θα περιοριστω πιο πολυ στη πρωτευουσα,που κατα γενικη ομολογια εχει το υψηλοτερο επιπεδο γυναικων,θα την εχω σαν βαση και θα συνεχισω τα ταξιδακια στις γυρω ασιατικες χωρες...
Για αρχη υπαρχει η Κινα... η Σιγκαπουρη..η Ιαπωνια...και για σεξοτουρισμο,η Καμποτζη...Το Λαος..Το Βιετναμ...Ορεξη να εχεις για ταξιδια...
Αλλα αυτο το "Ταυλανδη sex trip" ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ...ΤΕΛΟΣ για εμενα...

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τι να τα κανεις τα πταλε αμα δε εχει γκαφρα
η υποθεση ...

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η πρωτευουσα κατα γενικη ομολογια εχει το υψηλοτερο επιπεδο γυναικων.

Και όσον αφορά το χρώμα στα καλά μασατζίδικα κυριαρχεί το λευκό.
Επισκέφθηκα τα Copacabana, Plaza, Nataree, Tharnthong και οι μελαψές εκεί ήταν ανύπαρκτες έως ελαχιστότατες.
Και υπάρχουν και καλύτερα μασατζίδικα, πολλά τον αριθμό.
Όπως υπάρχουν και τα hostess club.
Αλλά σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις το χιλιάρικο είναι τίποτα, υπολογίστε από τριπλάσια τιμή και πάνω.

KohChangianos

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Επομένως όσοι έχουν ισορροπημένο χρωματικό γούστο (κι εγώ μαζί) δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα στο να βρουν το ταίρι τους :grin:.
Mπα προβλημα με το χρωμα δεν νομιζω.Εκει θα τα χαλασουμε? :grin:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
1)Μειώνεται το επίπεδο ομορφιάς της μέσης ταϊλανδέζας με το πέρασμα του χρόνου
2)Έχουμε εισροή εκδιδόμενων γυναικών από φτωχότερες γειτονικές χώρες που εμείς σαν ξένοι δεν τις ξεχωρίζουμε.4 
5)Το μάτι δελεάζεται από το πρωτόγνωρο. Το καινούργιο μέχρι να το συνηθίσουμε και να αποτελέσει μέρος της ρουτίνας τραβάει έντονα τη προσοχή μας.
Ο σύντροφος έχει δικαιο. Με εξαίρεση ότι το επίπεδο ομορφιάς ΔΕΝ μειώνεται αλλά αντίθετα αυξάνει καθώς το βιοτικό τους επίπεδο έχει σαφέστατα βελτιώθει (μέσα στην 30ετία που επισκέπτομαι την χώρα).
Είναι γεγονός ότι πολλές κοπέλες από γειτονικές χώρες έρχονται πλέον στην ταϋλάνδη και εκδίδονται , αφού η χώρα είναι πλέον η πλουσιότερη της Ινδοκίνας. Οι διαφορές τους (παρά τα αντίθετα γραφόμενα) είναι πολύ μικρές για έναν δυτικοευρωπαίο.
Σίγουρα αποχωρούν πολλές από το επάγγελμα γιατί πλέον μπορούν να βρούν ευκολότερα άλλες εργασίες. Και πλέον δεν είναι μονόδρομος το να στείλουν (η μητέρα) την κόρη από το χωριό στην πόλη για να δουλεψει ως πόρνη.
Στο 4 διαφωνούμε λίγο, γιατί ναι μεν πολλές ομόρφες κατευθύνονται σε άλλους χώρους, αλλά αυτοί οι χώροι δεν είναι απρόσιτοι. Πιο πολλά φράγκα θέλει.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ο πιπινο ηταν επομενο οτι "δεν θα περναγε  καλα",
 και οτι θα του βρωμαγαν ολα ,το "φωτογραφιζουν" τα ποστ του εδω και καιρο.
οταν ψειριζεις τα παντα και ψαχνεις για σφραγισματα στα δοντια επομενο ειναι .
κυριως ομως δεν ειναι αυτα, φταιει οτι δεν ειναι καλος σεξοτουριστας οπως πολλοι ελληνες, ο πιπινο στο πρωτο ταξιδι ειχε καψουρα με ενα κοντο και εκτοτε ολα του φταινε, και θα εξακολουθησουν να του φταινε μεχρι να "αποκατασταθει πληρως".
για να εισαι καλος σεξοτουριστας  θελει γερα νευρα, δεν ειναι απλο, εκει παθαινεις ντελιριο, κλαταρεις, δεν αντεχεις και δεν πιστευεις οτι μπορει να συμβαινει κατι τετοιο, δεν το καταλαβαινεις αν δεν πας.
πιπι μην απαντησεις, με αφορμη εσενα γραφω αυτα που σκεφτομαι, δεν ειναι προσωπικο.

KohChangianos

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Κοιτα..Το γεγονος οτι ειμαι απο τα παλια "ενεργα" μελη του συγκεκριμενου τοπικ,δε σημαινει πως ειμαι και "παλιος" στη ταυλανδη...
Συνολο εχω κατσει 50 μερες ολες κι ολες...
Η Ταυλανδη,ΠΟΤΕ δεν θα πεθανει μεσα μου γιατι εχω μια ιδιαιτερη συμπαθεια στη χωρα αυτη...
Απλα θα περιοριστω πιο πολυ στη πρωτευουσα,που κατα γενικη ομολογια εχει το υψηλοτερο επιπεδο γυναικων,θα την εχω σαν βαση και θα συνεχισω τα ταξιδακια στις γυρω ασιατικες χωρες...
Για αρχη υπαρχει η Κινα... η Σιγκαπουρη..η Ιαπωνια...και για σεξοτουρισμο,η Καμποτζη...Το Λαος..Το Βιετναμ...Ορεξη να εχεις για ταξιδια...
Αλλα αυτο το "Ταυλανδη sex trip" ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ...ΤΕΛΟΣ για εμενα...οχι μονο
Φιλαρακι οχι μονο ορεξη να εχεις για ταξιδια αλλα και π..... εμ σε τετοια μεροι που παμε κ εμεισ.

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Είναι γεγονός ότι πολλές κοπέλες από γειτονικές χώρες έρχονται πλέον στην ταϋλάνδη και εκδίδονται , αφού η χώρα είναι πλέον η πλουσιότερη της Ινδοκίνας. Οι διαφορές τους (παρά τα αντίθετα γραφόμενα) είναι πολύ μικρές για έναν δυτικοευρωπαίο.
Όσοι γράφουν τα αντίθετα είναι σαν να ισχυρίζονται πως μπορεί να έρθει στην Ελλάδα ένας Ταϊλανδός τουρίστας για πρώτη φορά και να είναι σε θέση να ξεχωρίσει την Ελληνίδα από την Αλβανίδα μετανάστρια από την προφορά (ενώ δεν καταλαβαίνει γρι ελληνικά) ή από την φυσιογνωμία.

Στο 4 διαφωνούμε λίγο, γιατί ναι μεν πολλές ομόρφες κατευθύνονται σε άλλους χώρους, αλλά αυτοί οι χώροι δεν είναι απρόσιτοι. Πιο πολλά φράγκα θέλει.
Δεν διαφωνούμε καθόλου. Οι χώροι αυτοί είναι απρόσιτοι για την μεγάλη μάζα επειδή οι πολλοί δεν είναι διατεθειμένοι να χώσουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Δεν είναι απρόσιτοι επειδή είναι ανεπιθύμητοι οι φαράνγκς ή είναι άγνωστες οι διευθύνσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom