ενημερωνω μετα απο 8 μερες στην pattaya , στο αεροδρομιο ολες κοντες και μελαχροινες και αδυνατες παραδεισος δηλαδη, βρηκαμε ξενοδοχειο μ 3αστερο με 24 ευρο το δικλινο, πισινες κτλ. λοιπον το παιχνιδι γινεται στην walking street το βραδυ, εχειπολλα κλαμπ με απειρα μουνακια ελαχιστους αντρες και ειναι δυσκολο να επιλεξεις γιατι ειναι ολα ωραια, εκει ψωνιζονται ολα αλλα αμα δε σε γουσταρει δεν ερχεται μαζι σου, ενα χαμογελο αρκει για το πλησιασμα, αν πατε να θυμασται οτι πρεπαι να χαμογελατε, εκει γελουν ολοι, ειναι ολα περιποιημενα αψογα και κοντα, σχιστα ματακια φουσκωτα χειλακια, και μερικα εχουν και βυζακι μεγαλουτσικο για το μεγεθος τους, απο 20 ως 30 ευρο το πολυ τις παιρνεις στο δωματιο γαμας οσο θες και αν εισαι λιγο καλος μαζι της και γουσταρεις την κρατας ολη μερα, την ταιζεις τρωνε ελαχιστα λιγο ρυζι και βλαστους ολα πικαντικα, δεν εχουν ιχνος λιπους πανω τους η κυταριτιδα σταματαει στα συνορα... συνεχιζω γαμιουνται τρελλα σε ολες τις στασεις χυνουν εχουν πολυ μικρα μουνια με απολυτη εφαρμογη, οταν πας να βγεις το κεφαλι φρακαρει στην ακρη, τελεια αισθηση, κ@λο δεν ζητησα, δε μαρεσει, παντως κ@λοτρυπιδα δεν μπορεις καν να τη δεις(φορουσα παντα φακους επαφης} τα κορμακια τους ειναι πολυ μικρα . υπαρχουν και τα a gogo bars ειναι πασαρελα με μπαρα καθετη και το καθε μουνακι χορευει γυμνο, στεγνο παντα και καυλιαρικο, σε ενα που πηγα με μια ταυλανδεζα gfe to dollhousepattaya.com βρηκαμε ενα πιπινι απο την ιδια πολη με τη δικια μου 17 χρονων σκετη καυλα, πανο τρεμανε τα ποδια μου οταν εκατσε διπλα μου και της επιασα τη μεση, poui τη λεγανε, εκει εδινες 10 ευρο στο μαγαζι και 50 στην κοπελα και την επαιρνες για .... κρατηθειτε 24 ωρες, ειχε και μεγαλα μπαρ με μικροτερα μεσα στα οποια ειχε πολλα κοριτσια που φωναζανε να πλησιασεις ολα πολυ καλα, εκει εδινες 7 ευρο στο μαγαζι και 15 στην κοπελα και την επαιρνες, η καλυτερη φαση ηταν ομως τα κλαμπ, χαλαρη αισθησε gfe συνεχιζω...
Ο πρώτος διδάξας!!!!
2,5 χρόνια πριν...
εγώ ένα μήνα πριν έζησα ακριβώς τα ίδια πράγματα (και σε χαμηλότερες τιμές - low season!!!!)
(Και το 18χρονο που πήδηξα, σπαρταρούσε στην αγκαλιά μου!!!)
Για αυτό σου λέω βρε πιπίνο μου!!!
Φτιάξε λίγο την ψυχολογία σου!!!
Ο παράδεισος εκεί είναι !!! όπως πάντα!!!!
Μην θεωρείς ότι έχασες τόσες μέρες τζάμπα!!!
Απλώς ίσως διαφοροποιήθηκαν λίγο τα πράγματα και χάλασαν οι παλιές σου συνήθειες!!!
Φιλικά!