Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ειναι γλυκα!!!!!!και πειναει τ'ατομουλικο!!!ειναι και Ladyboy

ladyboy%20eating.jpg

λακη βλεπω ψηνεσαι για τα ladyboys εεε???  :2funny:

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Οι Κινεζες ειναι 10 κλασεις πιο ομορφες απο τις Ταυλανδεζες...
Και αυτο που εζησα (το συνολο των υπηρεσιων) χτες το βραδυ σε ενα "Σαουνα" (παρανομο μασατζιδικο-μπουρδελο ουσιαστικα),με μια απιστευτα ομορφη Κινεζουλα,πληρωνοντας 100 ευρω...με ξενερωσε τοσο πολυ με τη Ταυλανδη,που πραγματικα θα γυρισω με μιση καρδια τη Δευτερα εκει...

Ελπίζω να σουκανε τη φοβερή πίπα που κρεμιέται στο μονόζυγο με τα πόδια και στον ρουφάει  :pipa2:

(και συνεχίζοντας το :offtopic: ) Είχα ακούσει πως τα Φιλιπινεζάκια ως δίδυμο είναι τραγικά, δεν το κάνουν μεταξύ τους, γαμάς το ένα και το άλλο κρύβεταιο στη τουαλέττα, αλλά χτες μου κάθισαν δυο 21χρονα που έβγαλαν off όλα τα αντίστοιχα Ταυλανδέζικα.
Και ήταν ένα βραδυ που είχα αποφασίσει να κοιμηθώ μόνος μου... :2funny:
Ποτά 390 p
barfine 3000 p
Εμπειρία Priceless .... :grin:

Εdit: Για τα ladyboys υπάρχει η σοφή ρήση που λέει ότι δεν είναι γυναίκες με πούτσο,
αλλά άντρες με βυζιά...

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
λακη βλεπω ψηνεσαι για τα ladyboys εεε???  :2funny:

Φιλε,Djzan........οπως ειπα και παλιοτερα,ανωμαλος δεν ειμαι αλλα βλεποντας διαφορα ladyboys το ποσο Κουκλες ειναι.............δεν ξερω.........αρχιζω να "κολαζομαι" πολυ.......αν ποτε "παρω" ladyboy,θα ειναι εγχειρησμενο...αλλοιως οσο ωραιο και αν ειναι,δεν μου παει ψυχολογικα!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Παιδια..το κοριτσι ειναι μονο του.....καποιος να του κανει παρειτσα.Anybody???

girl%20sits%20in%20soi%203.jpg

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Κοιταξτε φατσουλα!!!!!Κουκλα μου!!!

cowboy%20girl%20face.jpg

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Το ξέρω.... Αυτό κανονίζω σιγά σιγα........... Απλώς πρέπει να την σουτάρω πρώτα... Πουτάνες ελληνίδες.....Άσχετο αλλα αληθινό..... Για Πουκέ πάω μάλλον...

Φιλαράκι εγώ μόλις είπαμε "χωρίζουμε" και έφυγε απ το σπίτι για να μαζέψω τα πράγματά μου, το πρώτο πράγμα που έκανα

ήταν να ανοίξω το ίντερνετ και να κλείσω εισητήριο!!! :dancing: :dancing: :dancing:

Και το κακό ήταν ότι φαινόταν από πολύ νωρίτερα αλλά μετά από μήνες έγινε... :headbang:

Επίσπευσέ το!

Έτσι κι αλλιώς το αποτέλεσμα ίδιο θα είναι....  Εσύ ξέρεις καλύτερα βέβαια.

Όσον αφορά το μέρος που θα πας εγώ στην περίπτωσή σου θα πρότεινα Πατάγια και μόνο!!!!

Έχει πολλά πράγματα εκτός από σεξ (που θα είναι ότι πρέπει για την περίπτωσή σου και με πολλές για να μην κολήσεις

με μια......)

Εγώ σε 2 βδομάδες δεν είδα ούτε το 10% της Πατάγιας κι αν ξαναπήγαινα (όπου νάναι θα γίνει κι αυτό!!! :dancing:)

πάλι Πατάγια θα πήγαινα!!! :rockon:

Στην 3η επίσκεψη θα αποφάσιζα βέβαια να πάω και κάπου αλλού....

Καλά ξεμπερδέματα και...ψύχραιμα! ;)

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το μ@υνι δεν εχει εθνικοτητα.παντου εχει και καλες και κακες.εξαρταται ποσο δινεις και ποσο τυχερος εισαι να το βρεις.εχω να παω με ελεεινιδα 12 χρονια μπορει να ετυχε.στις ρωσιδες εχω κανει διατριβη............ζουσα και 3 χρονια με μια ρωσιδα παραλιγο να την παντρευομουνα.........40 μερες εχω κανει στη Ταυλανδη και αυτο που καταλαβα ειναι η διαφορετικη αισθηση που εχουν αυτες οι γυναικες.κατα αρχην οταν εισαι μαζι τους δεν χρειαζεται να βιαζεσαι.η ρωσιδα βαζει ταξιμετρο.......
μετα πας Ταυλανδη και παιρνεις μια και δεν σου αρεσει την πληρωνεις την ξεφορτωνεσαι και σε 30 λεπτα βρισκεις αλλη.τι εχασες ? 20€ ε και τι εγινε.......αμα παρεις καμια 10ρια π.χ δεν θα ειναι μια του γουστου σου???????? αυτη τη κρατας οσο θελεις....μετα ωραια γυναικα δεν ειναι αυτη που αρεσει στους αλλους αλλα αυτη που σου αναιβαζει τη γαμιμενη τη τεστοστερονη.

αντε τωρα να μενεις στο Ηρακλειο Κρητης που θελουν 90 με 100 €  για ξεπετα 15 λεπτα
και να μην σκεφτεσαι ποτε θα ξαναπας στη Παταγια?????????????????

Εισητιρια 500 με 600 € .να κατσεις και 10 μερες και να χαλας 100 € τη μερα. συνολο 1600 €

για να μας πει καποιος τι κανεις στο Ηρακλειο με 1600  € ??????

λοιπον μην καθομαστε να λεμε λαλακιες οτι οι βραζιλιανες ειναι καλες οπως και οι Τσεχες και οι Ουγγαρεζες κ.τ.λ

ας μου πει καποιος αν ξερεις κανενα καλητερο μερος απο τη Ταυλανδη,σε σχεση ποιοτητας και τιμης....

τελικα στη Ταυλανδη καταλαβα πως σκεφτονται οι Ελληνιδες,αφου υπαρχει υπερπροσφορα σε αντρες τι να κανουν και αυτες.
ενω στη Ταυλανδη ειναι ακριβως το αντιθετο.......

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
το μ@υνι δεν εχει εθνικοτητα.παντου εχει και καλες και κακες.εξαρταται ποσο δινεις και ποσο τυχερος εισαι να το βρεις.εχω να παω με ελεεινιδα 12 χρονια μπορει να ετυχε.στις ρωσιδες εχω κανει διατριβη............ζουσα και 3 χρονια με μια ρωσιδα παραλιγο να την παντρευομουνα.........40 μερες εχω κανει στη Ταυλανδη και αυτο που καταλαβα ειναι η διαφορετικη αισθηση που εχουν αυτες οι γυναικες.κατα αρχην οταν εισαι μαζι τους δεν χρειαζεται να βιαζεσαι.η ρωσιδα βαζει ταξιμετρο.......
μετα πας Ταυλανδη και παιρνεις μια και δεν σου αρεσει την πληρωνεις την ξεφορτωνεσαι και σε 30 λεπτα βρισκεις αλλη.τι εχασες ? 20€ ε και τι εγινε.......αμα παρεις καμια 10ρια π.χ δεν θα ειναι μια του γουστου σου???????? αυτη τη κρατας οσο θελεις....μετα ωραια γυναικα δεν ειναι αυτη που αρεσει στους αλλους αλλα αυτη που σου αναιβαζει τη γαμιμενη τη τεστοστερονη.

αντε τωρα να μενεις στο Ηρακλειο Κρητης που θελουν 90 με 100 €  για ξεπετα 15 λεπτα

Εισητιρια 500 με 600 € .να κατσεις και 10 μερες και να χαλας 100 € τη μερα. συνολο 1600 €

λοιπον μην καθομαστε να λεμε λαλακιες οτι οι βραζιλιανες ειναι καλες οπως και οι Τσεχες και οι Ουγγαρεζες κ.τ.λ

ας μου πει καποιος αν ξερεις κανενα καλητερο μερος απο τη Ταυλανδη,σε σχεση ποιοτητας και τιμης....

τελικα στη Ταυλανδη καταλαβα πως σκεφτονται οι Ελληνιδες,αφου υπαρχει υπερπροσφορα σε αντρες τι να κανουν και αυτες.

Σωστος ο παιχτης...απαιχτος

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Παιδες....οποιοι ειναι Pattaya 12 αυγουστου θα εχει καλο πανηγυρι.......Ειναι τα γενελθια της Βασιλλισας και πειπου 1000 κοπελλες με τις οικογενειες τους θα ειναι στην Pattaya!!!!!

δειτε το σχετικο βιντεο....

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες....οποιοι ειναι Pattaya 12 αυγουστου θα εχει καλο πανηγυρι.......Ειναι τα γενελθια της Βασιλλισας και πειπου 1000 κοπελλες με τις οικογενειες τους θα ειναι στην Pattaya!!!!!

δειτε το σχετικο βιντεο....

οποιος ψαχνει κοπελα απο σπιτι. καλο θα ειναι να παει για να γνωρισει, απο κοντα ,τον καινουριο μπαμπα. και τη μαμα.
αλλωστε, θα δει, αμα γερασει, η κορη πως θα γινει, βλεποντας τη μαμα.............

fisarmonikas

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Φιλε giorgo πολυ σωστα αυτα που γραφεις και πιστευω να συμφωνουν οι περισσοτεροι
απο το forum.

Αν ομως συμφωνουσαν και οι περισσοτεροι εκτος forum θα ειχαν γινει καλυτεροι στην
συμπεριφορα τους απεναντι στις ελεηνιδες (δηλαδη δεν θα ετρωγαν μαγκιες απο αυτες)

Οπως και οι ελεηνιδες θα ειχαν γινει καλυτερες απεναντι μας, γιατι δεν θα εβρισκαν
που να πουλησουν φυκια για μεταξωτες κορδελες.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φιλαράκι εγώ μόλις είπαμε "χωρίζουμε" και έφυγε απ το σπίτι για να μαζέψω τα πράγματά μου, το πρώτο πράγμα που έκανα

ήταν να ανοίξω το ίντερνετ και να κλείσω εισητήριο!!! :dancing: :dancing: :dancing:

Και το κακό ήταν ότι φαινόταν από πολύ νωρίτερα αλλά μετά από μήνες έγινε... :headbang:

Επίσπευσέ το!

Έτσι κι αλλιώς το αποτέλεσμα ίδιο θα είναι....  Εσύ ξέρεις καλύτερα βέβαια.

Όσον αφορά το μέρος που θα πας εγώ στην περίπτωσή σου θα πρότεινα Πατάγια και μόνο!!!!

Έχει πολλά πράγματα εκτός από σεξ (που θα είναι ότι πρέπει για την περίπτωσή σου και με πολλές για να μην κολήσεις

με μια......)

Εγώ σε 2 βδομάδες δεν είδα ούτε το 10% της Πατάγιας κι αν ξαναπήγαινα (όπου νάναι θα γίνει κι αυτό!!! :dancing:)

πάλι Πατάγια θα πήγαινα!!! :rockon:

Στην 3η επίσκεψη θα αποφάσιζα βέβαια να πάω και κάπου αλλού....

Καλά ξεμπερδέματα και...ψύχραιμα! ;)

μα πως να δεις την πατταγια οταν καθοσουν συνεχεια μες'το ξενοδοχειο για να μας δινεις αναφορες???  :2funny:
παντως μην φανταστειτε να δειτε και παρα πολλα...
εγω την πρωτη φορα, πηγα σε ζωολογηκο κηπο και στο alcazar cabaret show  με ladyboys. εχει και αλλα να δεις αλλα οταν εισαι με τα μωρα δεν σε τραβαει και τοσο να πας καπου αλλου.
την δευτερη φορα σχεδον καθε μεσημερι αραζα στο gogo bar που δουλευε η δικια μου και πιναμε μπυρες παρεα με τις φιλες της. καθομουν σε καναπεδακι και με χαιδευαν 4-5γυναικες!!! μερικες βαζανε και το χερι τους κατω απο το παντελονακι μου και μου το παιζανε!!!  :2funny: που να τραβιεσε μετα να δεις αξιοθεατα...  :S
η πατταγια ειναι για πιο αραλικι την ημερα και για νυχτερινη ζωη το βραδυ!  :dancing:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

χεχε μονο οι ρωσιδες βαζουν ταξιμετρο??? ημουν προπερσι στο Βελγιο για τον γαμο μιας ξαδερφης μου και πηγα να γαμησω μια πουτανα απο βιτρινες. βρηκα μια πολυ ομορφη μελαχρινη 20χρονων μιση ιταλιδα μιση ισπανιδα με φοβερο κορμι. 50ευρω για 15λεπτα. και εκει που την ειχα στα τεσσερα και την μαμουσα σε μια φαση βλεπει το ρολοι της και μου λεει περασαν τα 15λεπτα και σηκωνετε. ημουν ετοιμος να τελειωσω και με ξενερωσε. μου λεει αλλα 25 ευρω για 10λεπτα. τις τα εδωσα, τι να εκανα...  :headbang:

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Άρτι αφιχθείς από Bangkok μετά από μια εικοσαήμερη περιπλάνηση. Οι διαφορετικές εικόνες που αντικρίζει ο πρωτάρης είναι ικανές να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του για πολλές μέρες. Αρκεί να μη κολλήσει σ’ ένα μέρος και σε μία… γυναίκα, όπως λένε πολλοί εδώ μέσα.
Διανυκτερεύσεις κάναμε σε Bangkok, Phitsanulok, Pattaya, Samet και Luang Prabang.
Το πρόγραμμα ήταν φορτωμένο, εκτός από διασκεδαστικό σεξ, και με όλες τις δραστηριότητες που θα μαγνήτιζαν τον κοινό ταξιδιώτη.
Απολαύσαμε τα μπάνια μας (ας ακούγεται λίγο παράδοξο), επισκεφθήκαμε αρχαιολογικά μνημεία και λοιπά αξιοθέατα, είδαμε ασυνήθιστα show και γενικά οι αισθήσεις μας χόρτασαν το εξωτικό.
Κανένα απρόοπτο δεν διατάραξε το ταξίδι και όλα κύλησαν ομαλά.
Εδώ μπαίνει βιαστικά το ερώτημα: μα ήταν όλα τα ψώνια επιτυχημένα;
Κάθε άλλο, υπήρξαν και παταγώδεις αποτυχίες, πολλά επεισόδια  άνευ ενδιαφέροντος αλλά και κάποιες αξιομνημόνευτες εμπειρίες.
Δοκίμασα τα περισσότερα items του προσφερόμενου μενού.
Από beer bar έως go-go bar και από μασατζίδικα λαϊκής κατανάλωσης έως πολυτελή σαλόνια με sidelines. Μια βραδιά ψυχαγωγηθήκαμε σε ταϊλανδέζικο nightclub της επαρχίας ενώ δεν έλειψε και η πανταχόθεν αλίευση των freelancer.
Ήθελα να συναντήσω γυναίκες που να μου αρέσουν αλλά συνάμα να τις διακατέχει ερωτικό πάθος. Δυστυχώς μόνο μία ομορφούλα συνάντησα (ίσως να έθεσα υψηλά standards) πρόθυμη να εμπλακεί σ’ έναν δυνατό και παθιασμένο στρόβιλο.
Εξακολουθώ να τοποθετώ στο ψηλότερο σκαλί την λευκή γυναίκα αλλά καθότι καλόβολος και πολυσυλλεκτικός μια χαρά μου φάνηκαν και οι κίτρινες.
Θα επιστρέψω σίγουρα στο μέλλον για να ολοκληρώσω και το λεξικό των άσεμνων φράσεων καθώς και της υμνολογίας των σωματικών (και κάποιων ψυχικών)  χαρισμάτων. Όμως προηγούνται κάποιοι άλλοι προορισμοί: Κολομβία, Βραζιλία, Ινδία, Ρωσία. Ε, όχι να κολλήσω και στο ίδιο μέρος.
Μια τελευταία, προς το παρόν, παρατήρηση που μάλλον δεν ενδιαφέρει κανένα. Η Bangkok είναι ένας παράδεισος για τους vegans. Μακάρι να είχαμε και στην Αθήνα εστιατόρια σαν το Ariya ή το Rasayana.
Θα επανέλθω με απορίες αλλά και πληροφορίες.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Μια τελευταία, προς το παρόν, παρατήρηση που μάλλον δεν ενδιαφέρει κανένα. Η Bangkok είναι ένας παράδεισος για τους vegans. Μακάρι να είχαμε και στην Αθήνα εστιατόρια σαν το Ariya ή το Rasayana.
Μπραβο για το ισορροπημενο ποστ σου, καλο ειναι που και που να διαβαζουμε και κατι διαφορετικο αντι τα ιδια και τα ιδια συνεχεια Ταυλανδη-Παταγια παραδεισος κτλ  Μονο μια ενσταση η παρατηρηση στο παραπανω που ειπες που μου εκανε λιγο εντυπωση. Ας πουμε για μενα η Ταυλανδη ειναι ακαταλληλο  μερος για φυτοφαγους. εεε και το γεγονος οτι βρηκες στην ΒΚΚ 2 εστιατορια με vegan menu δε σημαινει τιποτα. Κατα τη γνωμη μου ειναι εξαιρετικα δυσκολο στην Ταυλανδη να αποφυγεις το κρεας γιατι σε ολα τα πιατα τους συμπεριλαμβανουν οτιδηποτε περπαταει, πεταει η κολυμπαει!  Ας πουμε θεωρω οτι ειναι πιο ευκολο να εχεις ενα ολοκληρωμενο γευμα (χωρις κρεας) στην Ελλαδα παρα στην Ταυλανδη και φυσικα δεν εννοω να τη βγαλλεις μονο με σαλατες.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ετσι ειναι ενα πολυ ωραιο και με αποψη ποστ..φτανουν οι περιγραφες και επιδιξεις σεξουαλικων επιδοσεων ηταν σαν να διαβαζω πορνοπεριοδικο

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Χρειαζονται και αυτα τα ποστ,για διαλειμα :2funny:
-Πιπι καυμενε το ηξερα οτι η Ταυλανδη δεν σε παει, δεν εισαι τυχερος μαλλον,μπορει η Κινα να σου ταιριαζει περισσοτερο. ;)
εχει και αλλα να δεις αλλα οταν εισαι με τα μωρα δεν σε τραβαει και τοσο να πας καπου αλλου.
την δευτερη φορα σχεδον καθε μεσημερι αραζα στο gogo bar που δουλευε η δικια μου και πιναμε μπυρες παρεα με τις φιλες της. καθομουν σε καναπεδακι και με χαιδευαν 4-5γυναικες!!! μερικες βαζανε και το χερι τους κατω απο το παντελονακι μου και μου το παιζανε!!!  :2funny: που να τραβιεσε μετα να δεις αξιοθεατα...  :S
η πατταγια ειναι για πιο αραλικι την ημερα και για νυχτερινη ζωη το βραδυ!  :dancing:
πες τα χρυσοστομε,που να πας και με τι κουραγιο :grin:

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
μα πως να δεις την πατταγια οταν καθοσουν συνεχεια μες'το ξενοδοχειο για να μας δινεις αναφορες???  :2funny:
παντως μην φανταστειτε να δειτε και παρα πολλα...
εγω την πρωτη φορα, πηγα σε ζωολογηκο κηπο και στο alcazar cabaret show  με ladyboys. εχει και αλλα να δεις αλλα οταν εισαι με τα μωρα δεν σε τραβαει και τοσο να πας καπου αλλου.

κριμα γιατι για οσους εχουν μεινει  κατω απο την τριτη λεοφορο σιγουρα δεν εχει πολλα να δειξει περα απο το επιμαχο

Mini Siam & Mini Ευρώπης --Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά Pattaya Klang, εμφανίζει Thai και ευρωπαϊκή κληρονομιά σε μικρογραφία κλίμακα. Αυτή είναι η τρίτη νανόκαρπα πόλη στον κόσμο μετά την Ολλανδία και την Ταϊβάν, που συγκεντρώνει σημαντικό μοντέλα των αντικειμένων και των διαφόρων ιστορικών χώρων πολιτισμού και των πολιτισμικών χαρακτηριστικών των διαφόρων περιόδων από την αρχαιότητα μέχρι την παρούσα στιγμή. Περισσότερα από 100 μοντέλα, το καθένα σε μια κλίμακα από το 1:25, που εμφανίζει σε μια περιοχή της 29ης RAI, το οποίο περιβάλλεται από το φυσικό scenaries αναμειγνύονται με διάφορους τύπους και επιλέγονται δέντρα
Pattaya Elephant Village  - Είναι στο δρόμο προς την Siam Country Club γήπεδα γκολφ. Το χωριό δείχνει ελέφαντα εμφανίζοντας δασικών δεξιότητες, παίζοντας ποδόσφαιρο και την εκ νέου θέσπιση του πολέμου ελέφαντα παρέλαση. Το χωριό δείχνει επίσης πόσο άγρια ελέφαντες αιχμαλωτίστηκαν στο βορειοανατολικό τμήμα της Ταϊλάνδης. Ημερήσια δείξει ο χρόνος είναι κατά 14,30 p.m.

Panarak Πάρκο- 5 χιλιόμετρα. off Pattaya City στο δρόμο για Siam Country Club Golf Course, προσφέρει ένα τροπικό κήπο ρύθμιση. Το πάρκο έχει με αλιευτικά εργαλεία για την αλιεία wellstocked λιμνούλα. Με bungalow καταλύματα, εστιατόρια, τρέξιμο και ποδηλασία μονοπάτια, σκαφών αναψυχής και των υδάτων του ποδηλάτου. Δίνει μια ανερχόμενη χώρα εμπειρία για διανυκτέρευση εκεί.

Η Bira International Circuit (Pattaya)
Περιοχή χιλιόμετρα. 14 για διαδρομή 36 έως Ραϊόνγκ, προσφέρει διεθνή αυτοκινήτων και μοτοσικλετών αγώνων occationally. Τα 2,4 χιλιόμετρα κυκλώματος είναι ιδανική για αγώνες φόρμουλα 3. Για εκείνον που αγαπά την ταχύτητα και την εμπειρία που θα ήθελε να πραγματικό πράγμα για την αγωνιστική πίστα, το κύκλωμα ανοίγει κάθε μέρα. Για περισσότερες λεπτομέρειες Tel. 5877448.

Jomtien Παραλία --Που βρίσκεται 2 χιλιόμετρα νότια από Pattaya. Λευκή αμμουδιά για κολύμπι είναι καλό. Λογικές είναι επίσης διαθέσιμη.

Pattaya Park --Μεταξύ νότια και Jomtien Pattaya Beach, το νερό είναι ένα πάρκο ψυχαγωγίας με νερό πλάκες, whirlpools και μεγάλη πισίνα για childern.

Nong Nooch --Καλύπτει έκταση περίπου 500 στρεμμάτων περίπου 15 χιλιόμετρα από τη Νότια Pattaya. Είναι ένα χωριό-Thai-style πάρκο. Όλη η περιοχή είναι όμορφα διαμορφωμένο, με ορχιδέα νηπιαγωγείο και άλλα βοτανικοί κήποι. Υπάρχουν, επίσης, πολιτιστικές και παραδοσιακές παραστάσεις και δείτε έναν ελέφαντα

λοιπον διαλεγετε απο πριν καλη παρεα και ξεκινατε  α ρε Μιχαλη τι εχασες φευγοντας

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
ακομη καλητερα αν εχει ομορφη παρεα και γουσταρεις ρηλαξ

Ko Lan  - 45 λεπτά από το τουριστικό σκάφος ανοικτής θαλάσσης ή 15 λεπτά με ταχύπλοο σκάφος, είναι το μεγαλύτερο από τα νησιά της Pattaya. Σημαντικά αξιοθέατα περιλαμβάνουν την προβολή των κοραλλιογενών υφάλων από glassbottomed βάρκες, ψαροντούφεκο, καταδύσεις, ιστιοσανίδα, σκι και parasailing. Υπάρχουν πολλά θαλασσινά εστιατόρια στο νησί της κύριας παραλίες. Αλιεία βαθέων υδάτων μπορούν να οργανωθούν σε Ko Lan της γειτονικά νησιά, όπως και Khrok Ko Ko SAK.

Πέρα Ko Lan --άλλα 40 λεπτά πλεύσετε είναι Ko Phai (νησί) βρίσκεται υπό τη φροντίδα του Βασιλικού Ναυτικού. Έχει όμορφες ερημικές παραλίες. Οι επισκέπτες δεν επιτρέπεται να διανυκτερεύσει. Όλα τα κοντινά νησιά είναι εύκολα προσβάσιμο και χάρτες που μπορούν να διευθετηθούν μέσω του ξενοδοχείου ή τον ταξιδιωτικό εταιρείες ή με τη διαπραγμάτευση των τιμών με τις άμεσες πλοιοκτήτες. Ακτοπλοϊκά χάρτες κόστους 700-1,500 μπατ ανά ημέρα, ανάλογα με υψηλή ή χαμηλή περίοδο και το μέγεθος του σκάφους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom