Δεν ειναι γλυκα!!!!!!και πειναει τ'ατομουλικο!!!ειναι και Ladyboy
λακη βλεπω ψηνεσαι για τα ladyboys εεε???
Δεν ειναι γλυκα!!!!!!και πειναει τ'ατομουλικο!!!ειναι και Ladyboy
Οι Κινεζες ειναι 10 κλασεις πιο ομορφες απο τις Ταυλανδεζες...
Και αυτο που εζησα (το συνολο των υπηρεσιων) χτες το βραδυ σε ενα "Σαουνα" (παρανομο μασατζιδικο-μπουρδελο ουσιαστικα),με μια απιστευτα ομορφη Κινεζουλα,πληρωνοντας 100 ευρω...με ξενερωσε τοσο πολυ με τη Ταυλανδη,που πραγματικα θα γυρισω με μιση καρδια τη Δευτερα εκει...
λακη βλεπω ψηνεσαι για τα ladyboys εεε???
Το ξέρω.... Αυτό κανονίζω σιγά σιγα........... Απλώς πρέπει να την σουτάρω πρώτα... Πουτάνες ελληνίδες.....Άσχετο αλλα αληθινό..... Για Πουκέ πάω μάλλον...
το μ@υνι δεν εχει εθνικοτητα.παντου εχει και καλες και κακες.εξαρταται ποσο δινεις και ποσο τυχερος εισαι να το βρεις.εχω να παω με ελεεινιδα 12 χρονια μπορει να ετυχε.στις ρωσιδες εχω κανει διατριβη............ζουσα και 3 χρονια με μια ρωσιδα παραλιγο να την παντρευομουνα.........40 μερες εχω κανει στη Ταυλανδη και αυτο που καταλαβα ειναι η διαφορετικη αισθηση που εχουν αυτες οι γυναικες.κατα αρχην οταν εισαι μαζι τους δεν χρειαζεται να βιαζεσαι.η ρωσιδα βαζει ταξιμετρο.......
μετα πας Ταυλανδη και παιρνεις μια και δεν σου αρεσει την πληρωνεις την ξεφορτωνεσαι και σε 30 λεπτα βρισκεις αλλη.τι εχασες ? 20€ ε και τι εγινε.......αμα παρεις καμια 10ρια π.χ δεν θα ειναι μια του γουστου σου???????? αυτη τη κρατας οσο θελεις....μετα ωραια γυναικα δεν ειναι αυτη που αρεσει στους αλλους αλλα αυτη που σου αναιβαζει τη γαμιμενη τη τεστοστερονη.
αντε τωρα να μενεις στο Ηρακλειο Κρητης που θελουν 90 με 100 € για ξεπετα 15 λεπτα
και να μην σκεφτεσαι ποτε θα ξαναπας στη Παταγια?????????????????
Εισητιρια 500 με 600 € .να κατσεις και 10 μερες και να χαλας 100 € τη μερα. συνολο 1600 €
για να μας πει καποιος τι κανεις στο Ηρακλειο με 1600 € ??????
λοιπον μην καθομαστε να λεμε λαλακιες οτι οι βραζιλιανες ειναι καλες οπως και οι Τσεχες και οι Ουγγαρεζες κ.τ.λ
ας μου πει καποιος αν ξερεις κανενα καλητερο μερος απο τη Ταυλανδη,σε σχεση ποιοτητας και τιμης....
τελικα στη Ταυλανδη καταλαβα πως σκεφτονται οι Ελληνιδες,αφου υπαρχει υπερπροσφορα σε αντρες τι να κανουν και αυτες.
ενω στη Ταυλανδη ειναι ακριβως το αντιθετο.......
Παιδες....οποιοι ειναι Pattaya 12 αυγουστου θα εχει καλο πανηγυρι.......Ειναι τα γενελθια της Βασιλλισας και πειπου 1000 κοπελλες με τις οικογενειες τους θα ειναι στην Pattaya!!!!!
δειτε το σχετικο βιντεο....
το μ@υνι δεν εχει εθνικοτητα.παντου εχει και καλες και κακες.εξαρταται ποσο δινεις και ποσο τυχερος εισαι να το βρεις.εχω να παω με ελεεινιδα 12 χρονια μπορει να ετυχε.στις ρωσιδες εχω κανει διατριβη............ζουσα και 3 χρονια με μια ρωσιδα παραλιγο να την παντρευομουνα.........40 μερες εχω κανει στη Ταυλανδη και αυτο που καταλαβα ειναι η διαφορετικη αισθηση που εχουν αυτες οι γυναικες.κατα αρχην οταν εισαι μαζι τους δεν χρειαζεται να βιαζεσαι.η ρωσιδα βαζει ταξιμετρο.......
μετα πας Ταυλανδη και παιρνεις μια και δεν σου αρεσει την πληρωνεις την ξεφορτωνεσαι και σε 30 λεπτα βρισκεις αλλη.τι εχασες ? 20€ ε και τι εγινε.......αμα παρεις καμια 10ρια π.χ δεν θα ειναι μια του γουστου σου???????? αυτη τη κρατας οσο θελεις....μετα ωραια γυναικα δεν ειναι αυτη που αρεσει στους αλλους αλλα αυτη που σου αναιβαζει τη γαμιμενη τη τεστοστερονη.
αντε τωρα να μενεις στο Ηρακλειο Κρητης που θελουν 90 με 100 € για ξεπετα 15 λεπτα
Εισητιρια 500 με 600 € .να κατσεις και 10 μερες και να χαλας 100 € τη μερα. συνολο 1600 €
λοιπον μην καθομαστε να λεμε λαλακιες οτι οι βραζιλιανες ειναι καλες οπως και οι Τσεχες και οι Ουγγαρεζες κ.τ.λ
ας μου πει καποιος αν ξερεις κανενα καλητερο μερος απο τη Ταυλανδη,σε σχεση ποιοτητας και τιμης....
τελικα στη Ταυλανδη καταλαβα πως σκεφτονται οι Ελληνιδες,αφου υπαρχει υπερπροσφορα σε αντρες τι να κανουν και αυτες.
Φιλαράκι εγώ μόλις είπαμε "χωρίζουμε" και έφυγε απ το σπίτι για να μαζέψω τα πράγματά μου, το πρώτο πράγμα που έκανα
ήταν να ανοίξω το ίντερνετ και να κλείσω εισητήριο!!!
Και το κακό ήταν ότι φαινόταν από πολύ νωρίτερα αλλά μετά από μήνες έγινε...
Επίσπευσέ το!
Έτσι κι αλλιώς το αποτέλεσμα ίδιο θα είναι.... Εσύ ξέρεις καλύτερα βέβαια.
Όσον αφορά το μέρος που θα πας εγώ στην περίπτωσή σου θα πρότεινα Πατάγια και μόνο!!!!
Έχει πολλά πράγματα εκτός από σεξ (που θα είναι ότι πρέπει για την περίπτωσή σου και με πολλές για να μην κολήσεις
με μια......)
Εγώ σε 2 βδομάδες δεν είδα ούτε το 10% της Πατάγιας κι αν ξαναπήγαινα (όπου νάναι θα γίνει κι αυτό!!! )
πάλι Πατάγια θα πήγαινα!!!
Στην 3η επίσκεψη θα αποφάσιζα βέβαια να πάω και κάπου αλλού....
Καλά ξεμπερδέματα και...ψύχραιμα! ;)
Μπραβο για το ισορροπημενο ποστ σου, καλο ειναι που και που να διαβαζουμε και κατι διαφορετικο αντι τα ιδια και τα ιδια συνεχεια Ταυλανδη-Παταγια παραδεισος κτλ Μονο μια ενσταση η παρατηρηση στο παραπανω που ειπες που μου εκανε λιγο εντυπωση. Ας πουμε για μενα η Ταυλανδη ειναι ακαταλληλο μερος για φυτοφαγους. εεε και το γεγονος οτι βρηκες στην ΒΚΚ 2 εστιατορια με vegan menu δε σημαινει τιποτα. Κατα τη γνωμη μου ειναι εξαιρετικα δυσκολο στην Ταυλανδη να αποφυγεις το κρεας γιατι σε ολα τα πιατα τους συμπεριλαμβανουν οτιδηποτε περπαταει, πεταει η κολυμπαει! Ας πουμε θεωρω οτι ειναι πιο ευκολο να εχεις ενα ολοκληρωμενο γευμα (χωρις κρεας) στην Ελλαδα παρα στην Ταυλανδη και φυσικα δεν εννοω να τη βγαλλεις μονο με σαλατες.Μια τελευταία, προς το παρόν, παρατήρηση που μάλλον δεν ενδιαφέρει κανένα. Η Bangkok είναι ένας παράδεισος για τους vegans. Μακάρι να είχαμε και στην Αθήνα εστιατόρια σαν το Ariya ή το Rasayana.
πες τα χρυσοστομε,που να πας και με τι κουραγιοεχει και αλλα να δεις αλλα οταν εισαι με τα μωρα δεν σε τραβαει και τοσο να πας καπου αλλου.
την δευτερη φορα σχεδον καθε μεσημερι αραζα στο gogo bar που δουλευε η δικια μου και πιναμε μπυρες παρεα με τις φιλες της. καθομουν σε καναπεδακι και με χαιδευαν 4-5γυναικες!!! μερικες βαζανε και το χερι τους κατω απο το παντελονακι μου και μου το παιζανε!!! που να τραβιεσε μετα να δεις αξιοθεατα... :S
η πατταγια ειναι για πιο αραλικι την ημερα και για νυχτερινη ζωη το βραδυ!
μα πως να δεις την πατταγια οταν καθοσουν συνεχεια μες'το ξενοδοχειο για να μας δινεις αναφορες???
παντως μην φανταστειτε να δειτε και παρα πολλα...
εγω την πρωτη φορα, πηγα σε ζωολογηκο κηπο και στο alcazar cabaret show με ladyboys. εχει και αλλα να δεις αλλα οταν εισαι με τα μωρα δεν σε τραβαει και τοσο να πας καπου αλλου.
την δευτερη φορα σχεδον καθε μεσημερι αραζα στο gogo bar που δουλευε η δικια μου και πιναμε μπυρες παρεα με τις φιλες της. καθομουν σε καναπεδακι και με χαιδευαν 4-5γυναικες!!! μερικες βαζανε και το χερι τους κατω απο το παντελονακι μου και μου το παιζανε!!! που να τραβιεσε μετα να δεις αξιοθεατα... :S
η πατταγια ειναι για πιο αραλικι την ημερα και για νυχτερινη ζωη το βραδυ!