Tι το περασες......Ελλαδα........
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Αυτα που βλεπεται ειναι λιγα...
Που να κυκλοφορουσατε το βραδυ στα "στεκια" της νεολαιας του Χονγκ Κονγκ...
Δεν εχω δει στη ζωη μου ΠΟΥΘΕΝΑ τοσα πολλα μαζεμενα ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ πιπινια...
Καρδιακη προσβολη...
Και βεβαια απο "υπηρεσιες"...ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με Ταυλανδη...
Μονο το water suck-blowjob,το tongue και prostate massage να δοκιμασετε,θα παθετε καρδιακο επεισοδιο...
Καρδιακη προσβολη...
Μονο το water suck-blowjob,το tongue και prostate massage να δοκιμασετε,θα παθετε καρδιακο επεισοδιο...
Καρδιακη προσβολη...
το tongue και prostate massage???
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
εχαντα αν θες λυσε μου την απορια τριχες ειναι αυτες που βλεπω στη μασχαλη?
μου φαινεται απιστευτο σε ασιατισσα αν τελικα ισχυει
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Το μασαζ στο προστατη γινεται απο το περινεο και αλλιως λεγεται και japanese massage.το tongue και prostate massage???
Το πρωτοδοκιμασα στη Μπανγκοκ σε ενα μασατζιδικο που ηταν ειδικα για γιαπωνεζους.
Εκει επαθα πλακα και βεβαια στο Χονγκ Κονγκ το απολαυσα σε ολο του το μεγαλειο.
Ειναι τρομερα διεγερτικο αλλα και συμβαλει στη σωστη λειτουργια του προστατη.
Πολυ καυλωτικο ειναι και το γλυψιμο στο περινεο,αλλα και της κωλοτρυπιδας καθως και το τσιμπουκι αλλα ολα αυτα με την εναλλαγη κρυου και ζεστου..
Τη μια μπουκωνει ζεστο τσαι και σε γλυφει και την αλλη κρυο νερο με παγακια και listerine...Η εναλλαγη κρυου-ζεστου σε "στελνει"...
Το tongue massage ειναι μασαζ γλυφωντας κυκλικα και πιεζωντας τη γλωσσα σε ολο το σωμα και στο τελος ρουφηγμα...ΤΡΕΛΛΑ και αυτο..
Τα σκεφτομαι και καβλωσα απογευματιατικα...
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Επειδη ομως ολα αυτα ειναι off topic,καλο ειναι να μεταφερθουν απο καποιο admin στο φορουμ της Κινας,στο Μακαο-Χονγκ Κονγκ και να συνεχισουμε εκει.
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
σωστα! εχεις δικιο...ειμαστε off και ζηταω sorry αλλα με αυτα που ειδα ξεχαστηκα!Επειδη ομως ολα αυτα ειναι off topic,καλο ειναι να μεταφερθουν απο καποιο admin στο φορουμ της Κινας,στο Μακαο-Χονγκ Κονγκ και να συνεχισουμε εκει.
Ευχαριστω.
Diavolidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Diavolidis kai Star 200,einai geitones pleon sto apex hotel kai pernane ekpliktikes nixtes kai meres stin Pattaya...!!Boom Boom...
Εχει μείνει κανείς εδώ ; ???
Θα πάω με έναν κολλητό που έχουμε πολλές κοινές εμπειρίες.
Αλλά να πλατσουρίζουμε σε δικιά μας πισίνα με τα κοντά να μπλέκονται στα πόδια μας ποτέ!
Για την ώρα καταλήγω στο σαν μια μέση λύση , δοκιμασμένη από συναγωνιστές
Θα πάω με έναν κολλητό που έχουμε πολλές κοινές εμπειρίες.
Αλλά να πλατσουρίζουμε σε δικιά μας πισίνα με τα κοντά να μπλέκονται στα πόδια μας ποτέ!
Για την ώρα καταλήγω στο σαν μια μέση λύση , δοκιμασμένη από συναγωνιστές
ρε θα τρελαθουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εχει γουστο να το γυρισουμε σε ΚΙΝΑ...
εγω παντως αν δεν παρω την δοση μου απο πατταγια, δεν μπορω...
ειναι το ολο σκηνικο που με τραβαει στη πατταγια. αραχτος με τις μπυρες και τις γκομενες στα beer και gogo bars, διασκεδαση στις discos και στα clubs, soi 6-7-8, lk metro, βολτες στην walking street, χαβαλε με τα ladyboys, φαγητα, ξενοδοχεια, τιμες, καμια πισινα, κανα ζωολογηκο κηπο, κανα show, εμπορικα κεντρα κτλ...
παντως μια βολτα για κανα 3μερο και στην κινα θα ειναι καλα, αρκει ομως να εχεις και τα φραγκα! εγω υπολογιζω για ταυλανδη οκτωμβριο η νοεμβριο, αν θελω ομως να παω και κινα πρεπει να το ακυρωσω και να παω αργοτερα, δηλαδη του χρονου. του χρονουν ομως βγαινει στην αγορα το νεο audi a1 και θελω να το χτυπησω, οποτε δυσκολα μετα για ταξιδια.
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Το μασαζ στο προστατη γινεται απο το περινεο και αλλιως λεγεται και japanese massage.
Το πρωτοδοκιμασα στη Μπανγκοκ σε ενα μασατζιδικο που ηταν ειδικα για γιαπωνεζους.
Εκει επαθα πλακα και βεβαια στο Χονγκ Κονγκ το απολαυσα σε ολο του το μεγαλειο.
Ειναι τρομερα διεγερτικο αλλα και συμβαλει στη σωστη λειτουργια του προστατη.
Πολυ καυλωτικο ειναι και το γλυψιμο στο περινεο,αλλα και της κωλοτρυπιδας καθως και το τσιμπουκι αλλα ολα αυτα με την εναλλαγη κρυου και ζεστου..
Τη μια μπουκωνει ζεστο τσαι και σε γλυφει και την αλλη κρυο νερο με παγακια και listerine...Η εναλλαγη κρυου-ζεστου σε "στελνει"...
Το tongue massage ειναι μασαζ γλυφωντας κυκλικα και πιεζωντας τη γλωσσα σε ολο το σωμα και στο τελος ρουφηγμα...ΤΡΕΛΛΑ και αυτο..
Τα σκεφτομαι και καβλωσα απογευματιατικα...
ΣΥΓΝΩΜΗ......
μισο λεπτο να παω να την παιξω κιερχομαι...........
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
Εδω ειναι το φορουμ της Ταυλανδης...
Μη ποσταρετε γιαπωνεζικα και κινεζικα μωρα γιατι φαινεται η χαωδης διαφορα που υπαρχει σε ομορφια σε συγκριση με τις ταυλανδεζες και ξενερωνουν οι ταυλανδοπληκτοι.
Για Ιαπωνια δε ξερω για το κοστος πηδηματος ενος αναλογου μωρου σαν αυτο που ειναι στη φωτο,παντως φιλος που πηγε περυσι,"εκλεισε" γκεισα για 24 ωρες με φουλ προγραμμα στα 800 ευρω.
Παντως δε χρειαζεται να πατε Ιαπωνια...Και στο Χονγκ Κονγκ παιζουν αναλογα μωρα με κοστος 30-60 ευρω...Αν και off-topic παρτε μια γευση...
Οτι τιμες βλεπετε ειναι σε δολλαρια Χονγκ Κονγκ.Ισοτιμια με το ευρω 1/10...Δηλαδη 500 ΗΚ$ ειναι 50 ευρω...
Και τωρα πειτε μου αν αξιζουν τα 1000μπατα (20ευρα) για τα "short" στη Ταυλανδη... ;)
Φιλε pipi..........τι μας κανεις?????Για αλλου κινησαμε για αλλου και αλλου το μ...ι μας παει!!!!!Τι κουκλες ειναι αυτες?????
Καρδιακη προσβολη...
Αν αυτό είναι το στυλ σου, την επόμενη φορά που θα βρεθείς Bangkok κάνε μια βόλτα από την Royal City Avenue (RCA).
Πιθανότατα θα είσαι ο μοναδικός τουρίστας ανάμεσα στους πιτσιρικάδες της Ταιλάνδης. (Αρσενικούς και θηλυκούς)
Αντίστοιχου επιπέδου μωράκια μ' αυτά που έβαλες, υπάρχουν χιλιάδες στην Ταιλάνδη. Όχι, δεν τα βρίσκεις με 80€ ούτε παίρνεις το ίδιο service και κυρίως πρέπει να σου ανοίξουν άλλοι τις πόρτες.
Αλλά μιλάς για μασατζίδικα, (πλυθείτε, γαμήστε, τελειώσατε)τη στιγμή που σε είχε πιάσει το παράπονο για τις μη GFE Tαιλανδέζες;
Όποιος θέλει μια "προστατευτική" εμπειρία το Akane στο Soi 33 είναι μια καλή αρχή με μεσαίας ομορφιάς γκόμενες, αλλά έχω πετύχει και καλές.
Πολύ συχνά έχει και promotion με 2 ή και 3 κοπέλες.
Το τσιμπούκι με παγάκια ήταν χρόνια σπεσιαλιτέ στο Lolitas της Μπανγκοκ ή στο Nice with Ice στην Πατάγια.
εγω παντως αν δεν παρω την δοση μου απο πατταγια, δεν μπορω...
ειναι το ολο σκηνικο που με τραβαει στη πατταγια. αραχτος με τις μπυρες και τις γκομενες στα beer και gogo bars, διασκεδαση στις discos και στα clubs, soi 6-7-8, lk metro, βολτες στην walking street, χαβαλε με τα ladyboys, φαγητα, ξενοδοχεια, τιμες, καμια πισινα, κανα ζωολογηκο κηπο, κανα show, εμπορικα κεντρα κτλ...
και πάνω κάτω αυτοί είναι οι λόγοι που συναντάμε τον εαυτό μας ξανά και ξανά στην Ταιλάνδη.
Επειδη ομως ολα αυτα ειναι off topic,καλο ειναι να μεταφερθουν απο καποιο admin στο φορουμ της Κινας,στο Μακαο-Χονγκ Κονγκ και να συνεχισουμε εκει.
Ευχαριστω.
Προσπαθώ όλες αυτές τις μέρες να καταλάβω, τι είναι αυτό που έχεις πάθει και συγκρίνεις την Ταϊλάνδη με οποιαδήποτε άλλη χώρα (έστω και της Ασίας)
Αντιπαραθέτεις ομορφιά (που στο κάτω κάτω όπως και συ συμφωνείς είναι υποκειμενικό) με τι?
Με την αίσθηση του girlfriend των κοριτσιών της Ται?
Μα εσύ σε όλες αυτές τις χώρες μιλάς για καθαρές πόρνες και επισκέψεις σου σε μασατζίδικα, μπουρδέλα, κουρεία κτλ!!!
Και γω πήγα σε body μασάζ στην Πατάγια και μάλιστα αυτή που μου το έκανε ήταν Η ΜΟΥΝΑΡΑ!!!!
Καμια σχέση με το οποιοδήποτε κοριτσάκι πήδηξα στην Ται.
Και????
το βράδι δεν κοιμήθηκα μ΄αυτήν!
Ούτε το πρωί με ξύπνησε με γλυκειά φωνούλα αυτή!
Το έκανα 1 φορά, εκπληκτική εμπειρία αλλά, τις υπόλοιπες 23 ώρες της μέρας τι κάνεις?
Αυτά που μας λες για Χονκ κονγκ κτλ, τα βρίσκεις παντού! Και σε Τσεχία, και σε Ουκρανία, Άμστερνταμ κτλ κτλ να μην
αρχίσω και αραδιάζω!!!
Το gfe της Ταιλάνδης το βρήκες κάπου?
Αυτό κάνει τον κόσμο να πηγαίνει συνέχεια εκεί και να είναι ερωτευμένος μ΄αυτή τη χώρα,(έστω και με την Πατάγια!)....
giorgos241
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μη μασάτε Πατάγια για πάντα.
βολεύει και συμφαίρει !!!!!!!!
μη σας παραπλανούν με φοτό.άλλο είναι το θωρώ και άλλο το κρατώ.
άμα κερδίσουμε κανένα Loto θα πάμε Ρωσία και Τσεχία.και όχι Κίνα και λαλακίες...........................
βολεύει και συμφαίρει !!!!!!!!
μη σας παραπλανούν με φοτό.άλλο είναι το θωρώ και άλλο το κρατώ.
άμα κερδίσουμε κανένα Loto θα πάμε Ρωσία και Τσεχία.και όχι Κίνα και λαλακίες...........................
ειπαμε καλη η κινα, ωραια μωρα αλλα οπως ειπε και ο james τις υπολοιπες 23ωρες τι κανεις???
και σιγουρα πρεπει να εχεις και τα φραγκα για να πας αποκλειστικα εκει για διακοπες. αν οχι 1-2 μερες ειναι καλα, αλλα αν εισαι πατταγια δεν το κουνας μετα απο εκει! οποτε πρεπει να φυγεις κατευθειαν απο μπανγκοκ για κινα και να επιστρεψεις οπως εκανε ο πιπινομανια και πηγε μετα πουκετ, αλλα υπαρχει και το ενδεχομενο να φας ξενερα... αρα αστα να πανε! μια λυση ειναι να πας πρωτα ταυλανδη και μετα να πας κινα για 2-3 μερες και να φυγεις απο εκει για ελλαδα, αλλα πρεπει να βγαλεις εισητηρια one way και θα σου βγουνε πιο ακριβα.
και σιγουρα πρεπει να εχεις και τα φραγκα για να πας αποκλειστικα εκει για διακοπες. αν οχι 1-2 μερες ειναι καλα, αλλα αν εισαι πατταγια δεν το κουνας μετα απο εκει! οποτε πρεπει να φυγεις κατευθειαν απο μπανγκοκ για κινα και να επιστρεψεις οπως εκανε ο πιπινομανια και πηγε μετα πουκετ, αλλα υπαρχει και το ενδεχομενο να φας ξενερα... αρα αστα να πανε! μια λυση ειναι να πας πρωτα ταυλανδη και μετα να πας κινα για 2-3 μερες και να φυγεις απο εκει για ελλαδα, αλλα πρεπει να βγαλεις εισητηρια one way και θα σου βγουνε πιο ακριβα.