Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τωρα πλακα κανεις???  :huh:
κανω και την καθαριστρια αμα λαχει!!! μονο να πληρωνομε καλα!!!  :grin:
φιλε τζειμς70 ειμαι στην ευχαριστη θεση να σου ανακοινωσω το εξης.
σε λιγες μερες το Α.Σ.Ε.Π. θα βγαλει μια προκηρυξη για διαγωνισμο,οπου θα ζητουντε,υδραυλικοι,ηλεκτρολογοι,καθαριστες για να εργαστουν στην πρεσβεια τις ελλαδος στην ταυλανδη.φιλε μου νομιζω οτι αν δεν ειναι αυτο τυχη,τοτε ποιο ειναι?
Η πρεσβεία στην ΒΚΚ είναι ε?

Κανένα παράρτημα κατά Πατάγια μεριά?

...κοντά στην ws κατά προτίμηση!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλά όλοι ξύπνιοι είστε τέτοια ώρα?

Πού νομίζετε ότι είστε? Πατάγια εν αναμονή περιπάτου στη ws?

Το παραπάνω μου μύνημα κολλούσε σάυτό του djzan: "αν κερδιζες στο λοττο θα εκανες το γυρω της ασιας και θα τα εσκαγες χοντρα να μαμησεις τα καλυτερα μοντελα!!!"

...γιατί εδώ που πλασσαρίστηκε δεν κολλάει!

αν ημασταν πατταγια τωρα θα κοιμομασταν σαν πουλακια με το μωρο διπλα και μετα τα τρελλα boom boom!!!  :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Προσπαθώ όλες αυτές τις μέρες να καταλάβω, τι είναι αυτό που έχεις πάθει και συγκρίνεις την Ταϊλάνδη με οποιαδήποτε άλλη χώρα (έστω και της Ασίας)

Αντιπαραθέτεις ομορφιά (που στο κάτω κάτω όπως και συ συμφωνείς είναι υποκειμενικό) με τι?

Με την αίσθηση του girlfriend των κοριτσιών της Ται?

Μα εσύ σε όλες αυτές τις χώρες μιλάς για καθαρές πόρνες και επισκέψεις σου σε μασατζίδικα, μπουρδέλα, κουρεία κτλ!!!

Και γω πήγα σε body μασάζ στην Πατάγια και μάλιστα αυτή που μου το έκανε ήταν Η ΜΟΥΝΑΡΑ!!!!

Καμια σχέση με το οποιοδήποτε κοριτσάκι πήδηξα στην Ται.

Και????

το βράδι δεν κοιμήθηκα μ΄αυτήν!

Ούτε το πρωί με ξύπνησε με γλυκειά φωνούλα αυτή!

Το έκανα 1 φορά, εκπληκτική εμπειρία αλλά, τις υπόλοιπες 23 ώρες της μέρας τι κάνεις?

Αυτά που μας λες για Χονκ κονγκ κτλ, τα βρίσκεις παντού! Και σε Τσεχία, και σε Ουκρανία, Άμστερνταμ κτλ κτλ να μην

αρχίσω και αραδιάζω!!!

Το gfe της Ταιλάνδης το βρήκες κάπου?

Αυτό κάνει τον κόσμο να πηγαίνει συνέχεια εκεί και να είναι ερωτευμένος μ΄αυτή τη χώρα,(έστω και με την Πατάγια!)....
Εαν πηγαινεις ΜΟΝΟΣ σου στη Ταυλανδη,ΤΟΤΕ και ΜΟΝΟΝ τοτε,ειναι "χρησιμο" το γεγονος της 24ωρης "συνοδειας"...Αλλιως αν εισαι σε μια παρεα με 10 ατομα,τοτε κανεις μονο short για ολες τις αλλες ωρες η Ταυλανδεζα ειναι "βαρος".
Οι περισσοτεροι αλλωστε συνοδοιποροι του φορουμ κανουν ως επι τω πλειστων μονο short και μαλιστα καθε μερα με ΑΛΛΗ...Οποτε το GFE και τα ρεστα ειναι "παραμυθια"...
Στη Τσεχια ειχα μια πολυ ομορφη εμπειρια με εναν κοριτσαρο,που μου στοιχισε 225 ευρω για 20 λεπτα με το ρολοι,γιατι οταν συμπληρωθηκε το 20λεπτο χτυπησε το κουδουνι.ΤΟΣΟ κοστιζει εκει.Αρα δεν μπορει να γινει συγκριση...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Η πρεσβεία στην ΒΚΚ είναι ε?

Κανένα παράρτημα κατά Πατάγια μεριά?

...κοντά στην ws κατά προτίμηση!

ναι σε χαλαει η μπανγκοκ εεε???  :headbang:
μην στεναχωριεσε, θα πεταγεσε σαββατοκυριακα εκει!!!  :dancing:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εαν πηγαινεις ΜΟΝΟΣ σου στη Ταυλανδη,ΤΟΤΕ και ΜΟΝΟΝ τοτε,ειναι "χρησιμο" το γεγονος της 24ωρης "συνοδειας"...Αλλιως αν εισαι σε μια παρεα με 10 ατομα,τοτε κανεις μονο short για ολες τις αλλες ωρες η Ταυλανδεζα ειναι "βαρος".
Οι περισσοτεροι αλλωστε συνοδοιποροι του φορουμ κανουν ως επι τω πλειστων μονο short και μαλιστα καθε μερα με ΑΛΛΗ...Οποτε το GFE και τα ρεστα ειναι "παραμυθια"...
Στη Τσεχια ειχα μια πολυ ομορφη εμπειρια με εναν κοριτσαρο,που μου στοιχισε 225 ευρω για 20 λεπτα με το ρολοι,γιατι οταν συμπληρωθηκε το 20λεπτο χτυπησε το κουδουνι.ΤΟΣΟ κοστιζει εκει.Αρα δεν μπορει να γινει συγκριση...

προλαβες να τελειωσεις???  :pipa2:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
παντως σημερα ο λακης δεν ποσταρε καμια φωτο. μαλλον θα τρελλαθηκε με τις κινεζες που ποσταρα εγω και ο πιπινο!  :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Τι διαφορα εχει δηλαδη η επισκεψη σε μασατζιδικο,απο ενα short με Ταυλανδεζα?Εσυ προλαβαινεις δηλαδη να "αισθανθεις" το GFE στη ξεπετα της μιας ωρας?
Short στην Ταϋλάνδη: Την παίρνεις απ το μαγαζί, που αφού τη χαλβάδιασες (ανάμεσα σε άλλες) και την κέρασες ένα ποτάκι (1-2ευρώ), την πήρες και χεράκι-χεράκι πήγες μαζί της για φαγητό, ή για χορό μετά, και σιγά σιγά, στο δωμάτιό ΣΟΥ, σου έκανε μπανάκι, σε πήδηξε καλά (για να την κρατήσεις κι αύριο) και σε αποχεραίτησε με αγκαλίτσα και θλιμένο - αποχαιρετισμού ύφος, σε πολλές περιπτώσεις και μετά κλάματος - και βούρ για το επόμενο μωρό, short or long time, it's up to you! όπως λέμε και στα Ταϋλανδέζικα!

Τώρα τι σχέση έχει αυτό το σκηνικό (που το ξέρεις πολύ καλύτερα-νωρίτερα αποό μένα) με το ψεκάτε-μαμήστε-τελειώσατε, που γίνεται σ΄ένα body μασαζ στην Ται, στο Μακάο ή στην ...Βαρκελώνη (για μένα ο πιο ωραίος σεξοτουρ προορισμός στην Ευρώπη :offtopic:), πραγματικά δεν το καταλαβαίνω!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
προλαβες να τελειωσεις???  :pipa2:
Η αληθεια ειναι οτι "πιεστηκα" και τελειωσα,για να μη πανε τζαμπα τα λεφτα...
Βαραγε το κουδουνι για 5-10 λεπτα,αλλα ευτυχως δε μπηκε κανενας μεσα να με πεταξει εξω,ουτε με χρεωσαν παραπανω.. :grin:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Short στην Ταϋλάνδη: Την παίρνεις απ το μαγαζί, που αφού τη χαλβάδιασες (ανάμεσα σε άλλες) και την κέρασες ένα ποτάκι (1-2ευρώ), την πήρες και χεράκι-χεράκι πήγες μαζί της για φαγητό, ή για χορό μετά, και σιγά σιγά, στο δωμάτιό ΣΟΥ, σου έκανε μπανάκι, σε πήδηξε καλά (για να την κρατήσεις κι αύριο) και σε αποχεραίτησε με αγκαλίτσα και θλιμένο - αποχαιρετισμού ύφος, σε πολλές περιπτώσεις και μετά κλάματος - και βούρ για το επόμενο μωρό, short or long time, it's up to you! όπως λέμε και στα Ταϋλανδέζικα!

Τώρα τι σχέση έχει αυτό το σκηνικό (που το ξέρεις πολύ καλύτερα-νωρίτερα αποό μένα) με το ψεκάτε-μαμήστε-τελειώσατε, που γίνεται σ΄ένα body μασαζ στην Ται, στο Μακάο ή στην ...Βαρκελώνη (για μένα ο πιο ωραίος σεξοτουρ προορισμός στην Ευρώπη :offtopic:), πραγματικά δεν το καταλαβαίνω!
Το short που περιγραφεις απλα "δεν παιζει"...
Το short διαρκει 1 ωρα...Τωρα ποτε προλαβες εσυ,να πας για φαγητο,χορο,να κανεις μπανιο και να πηδηξεις σε μια ωρα,δεν το καταλαβαινω...
Εκτος και αν δεν "ψωνισες" απο το "πανω ραφι"..
Γιατι αυτες απο το "πανω ραφι",καθε βραδια υπολογιζουν απο 3 εως 7 short time...Πως γινεται λοιπον να προλαβουν?
Για να καταλαβεις τι εννοω,αυτη που ψωνισα τη τελευταια μερα στο Πουκετ,μετα απο μενα ειχε ΗΔΗ κλεισει ραντεβου με αλλους 2 και θα πηγαινε πρωτα στο ξενοδοχειο του ενος και επειτα στο ξενοδοχειου του αλλου...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
θελετε να παθετε ζημια βραδιατικα???  :2funny:
ταιβανεζες διδυμες αδερφες!!!

prettytaiwantwinsisters.jpg

prettytaiwantwinsisters.jpg

prettytaiwantwinsistersm.jpg

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ξέρω πού βρήκες στην Τσεχία 220εύρώ για 20 λεπτά!

Με την Νικήτα είχες κλείσει? (αν ναι τότε σίγουρα πρόλαβες να τελειώσεις, για να απαντήσουμε στον φίλο)

Εγώ παρεπιπτόντως είχα κάνει το καλύτερο σεξ της ζωής μου στην Τσεχία με ένα μωράκι, που απλά τέριαξε πάρα πολύ η χημεία μας. Με έκανε μπάνιο (όπως τα Ταιλανδάκια) και απόλυτη ταύτιση στο κρεβάτι, φατσούλα και κορμάκι όπως γουστάρω κτλ.)

Αλλά απλά έτυχε. Ουκρανέζα ήταν η κοπέλα, και θα μπορούσα να την είχα πετύχει οπουδήποτε!

Δε σημαίνει ότι η Τσεχία είναι ο προορισμός που θα πετύχεις κάτι τέτοιο!

Α! 50-60 ευρώ την ώρα είναι το "μαλλί". κι αν τη φέρεις στο δωμάτιό σου γύρω στα 100/ώρα.

200ευρώ πήρα βουλγάρα (με χάλασε λίγο η καταγωγή) σούπερ-σούπερ γκομενάρα από στριπτιτζάδικο, απ τις 4 μέχρι τις 10 το πρωί που ξύπνησε.

Όμως, αν και πέρασα καλά, δε θα ήθελα να ξαναπάω Τσεχία (για σεξοτουρ τουλάχιστον)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το short διαρκει 1 ωρα...Τωρα ποτε προλαβες εσυ,να πας για φαγητο,χορο,να κανεις μπανιο και να πηδηξεις σε μια ωρα,δεν το καταλαβαινω...
Γιατι αυτες απο το "πανω ραφι",καθε βραδια υπολογιζουν απο 3 εως 7 short time...Πως γινεται λοιπον να προλαβουν?
Για να καταλαβεις τι εννοω,αυτη που ψωνισα τη τελευταια μερα στο Πουκετ,μετα απο μενα ειχε ΗΔΗ κλεισει ραντεβου με αλλους 2 και θα πηγαινε πρωτα στο ξενοδοχειο του ενος και επειτα στο ξενοδοχειου του αλλου...

κοιτα πιπινο, υπαρχουν αρκετα ομορφα μωρακια (οχι βεβαια μοντελα) που δουλευουν στα gogos - beer bars που ερχοντε μαζι σου για 2-3-4ωρες short time. ειχα και'γω αρκετες τετοιες περιπτωσεις.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.322
Πόντοι
17.885
αυτα ρε μαλακες δημοτικο η γυμνασιο πηγαινουν?
θα μας τρελανετε τωρα?

αυτές σαν λαός μικροδείχνουν γενικά! Και μικρές να ναι θα μεγαλώσουν! Επένδυση για το μέλλον!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
James..Σε στριπτιτζαδικο πηγε τοσο το μαλλι,μαζι βεβαια με τα ποτα τα δικα μου και τα δικα της.
Αν κλεισεις στο ξενοδοχειο ειναι σαφως φτηνοτερα...
Ελα ομως που ειχα παει στο στριπτιτζαδικο για προθερμανση και μολις την ειδα μου αναψανε τα λαμπακια..
Ας παει και το παλιαμπελο...

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Την τελευταία μου βραδιά στην πατάγια, πήγα στο γκογκο της φίλης μου της Ντίας να την αποχεραιτήσω.
-Ποια να πάρω για τελευταία νύχτα τη ρωτάω?
-Την Μαμ μου λέει, και τη φωνάζει
Για να μην το περιγράψω, γίνεται όλο αυτό (κατά τις 12 την πήρα απ το μαγαζί), φάγαμε, ήθελε να περάσουμε από ινσόμνια για χορό, αλλά εγώ δεν ήθελα, πήραμε τα μηχανάκια μας και .... κατά τις 5, μου λέει
-Φεύγω, θέλω 2000 για το short!
κι επειδή ήταν η τελευταία μου νύχτα, της λέω κοιμήσου μαζί μου....

Τώρα, αν στο πουκετ γίνεται αυτό που περιγράφεις, δεν ξέρω.

Α! κι αυτήν την τελευταία την έχω φόντο στο κινητό μου (ήταν η τελευταία φώτο και ξέμεινε), κι όσα φιλαράκια τους λέω πώς πέρασα, τη βλέπουν και ........ :bigdick:  χωρίς να είναι και η σούπερ γκόμενα (για την Ταϋλάνδη-για την Ελλάδα σούπερ) απλά ωραία φωτό.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Την τελευταία μου βραδιά στην πατάγια, πήγα στο γκογκο της φίλης μου της Ντίας να την αποχεραιτήσω.
-Ποια να πάρω για τελευταία νύχτα τη ρωτάω?
-Την Μαμ μου λέει, και τη φωνάζει
Για να μην το περιγράψω, γίνεται όλο αυτό (κατά τις 12 την πήρα απ το μαγαζί), φάγαμε, ήθελε να περάσουμε από ινσόμνια για χορό, αλλά εγώ δεν ήθελα, πήραμε τα μηχανάκια μας και .... κατά τις 5, μου λέει
-Φεύγω, θέλω 2000 για το short!
κι επειδή ήταν η τελευταία μου νύχτα, της λέω κοιμήσου μαζί μου....

Τώρα, αν στο πουκετ γίνεται αυτό που περιγράφεις, δεν ξέρω.

Α! κι αυτήν την τελευταία την έχω φόντο στο κινητό μου (ήταν η τελευταία φώτο και ξέμεινε), κι όσα φιλαράκια τους λέω πώς πέρασα, τη βλέπουν και ........ :bigdick:  χωρίς να είναι και η σούπερ γκόμενα (για την Ταϋλάνδη-για την Ελλάδα σούπερ) απλά ωραία φωτό.

2000 short και στη πατταγια???  :uglystupid:
εμενα τα πολυ ομορφα πιπινια μου ζητουσαν μεχρι 1500μπατ και οταν τους ελεγα 1000 μου ελεγαν οκ!!!  :grin:
επισης η δικια μου που δουλευε σε gogo, ειτε την ειχα short ειτε long μονο 1000μπατ ηθελε!!!  ;)
μεγαλο ρολο παιζει η εμφανιση σου, η ηλικια σου και αν την κανεις να αισθανετε ομορφα μαζι σου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom