Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
δηλαδη φαντομα εσυ ετσι θα καταντησεις?  :2funny: :2funny: :2funny:
κατσε να κοιταχτω στον καθρεφτη να σου πω   :2funny:

εχεις ξεστρατισει τωρα τελευταια, τα προσφατα σου ποστς στο θρεντ του Μακαο εχουν εγγραφει στο ποινικο σου μητρωο...επισης μην τρεφεις ψευδαισθησεις οτι στην Κινα θα γλιτωσεις απο αυτα που γραφει ο αγγλος φιλος μας, ολοι εμεις οι φαν της απω ανατολης βραζουμε στο ιδιο καζανι   :2funny:

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Βρηκα αυτο το ποστ σε ενα ξενο φορουμ και αν και στα αγγλικα το θεωρω απο τα καλυτερα ποστς που εχω διαβασει εδω και καιρο σχετικα με το αγαπημενο μας σπορ. Περιττο να πω πως συμφωνω 100% με καθε λεξη απο την αρχη ως το τελος. Αφιερωμενο σε ολα τα μελη και ειδικα σε αυτους που σχεδιαζουν μετακομιση προς την απω ανατολη ειτε ειναι Ταυλανδη ειτε ειναι Φιλλιπινες ειτε ειναι Κινα κτλ

"the key to not becoming jaded is to keep the mongering/partying in perspective. if monger is all you do, is your whole reason for being, then sooner or later you will look in the mirror and see an aging, deluded john, probably alcoholic, who may have given up family, friends, career, and self-respect in favor of the company of bargirls. that won’t be a fun day. recovery will mean either settling down to married life with a good girl, if you can find one who’ll take you, or escaping LOS altogether. on the other hand, if the drinking and mongering are just one form of entertainment, one part of your social life but not the whole biscuit, then you can enjoy it indefinitely. the good stuff, like blow jobs and threesomes, will always be fun; while the occasional flash of realization that you have detoured to the low road, won’t leave a lasting mark. not to mention that the truly great pussy is far away from the bar scene, but that’s another topic"
Νομίζω το καλύτερο πόστ που έχω διαβάσει μέχρι τώρα. Η ουσία στη ζωή πέραν του πηδήματος.

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
παιδια τωρα που εψαξα λιγο υπαρχουν κατι προσφορες για ταιλαντη απο 419 ευ.. ειναι ετσι???? τι λεει ο καιρος τωρα? αξιζει να παω???

Να και καποιος (καποια) που πηγαινει για τον καιρο.

Ο καιρος ειναι καλος. Αξιζει.

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
κατσε να κοιταχτω στον καθρεφτη να σου πω   :2funny:

εχεις ξεστρατισει τωρα τελευταια, τα προσφατα σου ποστς στο θρεντ του Μακαο εχουν εγγραφει στο ποινικο σου μητρωο...επισης μην τρεφεις ψευδαισθησεις οτι στην Κινα θα γλιτωσεις απο αυτα που γραφει ο αγγλος φιλος μας, ολοι εμεις οι φαν της απω ανατολης βραζουμε στο ιδιο καζανι   :2funny:

αφου σουχα πει οταν ημουν κατω  μαρεσουν αυτες που κινεζοφερνουν ποσο μαλλον οι origina Κινεζες  :rockon:
Εχε υποψιν σου οτι το πρωτο ταξιδι που ηθελα να κανω ασια ηταν Ταιwan αλλα μου ειπε ο FRIKASES k ενας αλλος φιλος "Αμα ειναι να παμε ασια θα παμε Ταυλανδη" ετσι μπηκα στο ται trip Και τελικα πηγα χωρις αυτους. Το επομενο θα ειναι η Κινα η Taiwan η συνδυασμος  :rockon:

αα και δεν εχω καμια ψευδαισθηση ξερω οτι αμα μεινω ποτε ασια ετσι θα καταντησω  :rockon: :rockon: :rockon:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Να και καποιος (καποια) που πηγαινει για τον καιρο.

Ο καιρος ειναι καλος. Αξιζει.
ε ναι ολα τα αλλα τα εχω εδω στην Ελλαδα... :2funny: :2funny: :2funny: δεν χρειαζομαι τα sex trips :2funny: :2funny: :2funny:
ενω και εδω ειναι ωραιος ο καιρος, αλλα θελω κατι διαφορετικο :grin:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Εγω. Παλι κατω ειμαι.
μη φοβασαι ,το ρεκορ δεν το σπασες ακομα,
καλα ρε σολφεζ, αφου ο πιπινομανιακ ελεγε οτι ειναι πολυ χαλια στην ταιλανδη, εσυ πως την πατησες?
καλα να περνας.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
μη φοβασαι ,το ρεκορ δεν το σπασες ακομα,
καλα ρε σολφεζ, αφου ο πιπινομανιακ ελεγε οτι ειναι πολυ χαλια στην ταιλανδη, εσυ πως την πατησες?
καλα να περνας.

δεν εχει αναγκη ο σολφεζ... καλοπερναει!!! κατι παραπανω ξερω!!!  :grin:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ΑΑΑΑ ρε συ Πιπινο

Καλα τοσο καιρο εδω μεσα και μυαλο δεν εχεις βαλει;
Τι καθεσαι και ποσταρεις για αλλα μερη εκτος απο Πατταγυα και χαλιεσαι;
Ασε το κοσμο στην ησυχια του και κανε το κουνελι οπως και αλλοι εδω μεσα. ;)

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΑΑΑΑ ρε συ Πιπινο

Καλα τοσο καιρο εδω μεσα και μυαλο δεν εχεις βαλει;
Τι καθεσαι και ποσταρεις για αλλα μερη εκτος απο Πατταγυα και χαλιεσαι;
Ασε το κοσμο στην ησυχια του και κανε το κουνελι οπως και αλλοι εδω μεσα. ;)

Δώστε στον λαο πληροφορίες και γράψτε τους όλους στα @@ από ξερόλες είναι τίνγκα αυτή
η χώρα... άμα κάποιος δεν ξεκινούσε το φόρουμ αυτό ακόμα πολλοί θα χαιρόμασταν που πήγαμε
διακοπές στην μαγευτική μύκονο....

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
παντως σημερα ο λακης δεν ποσταρε καμια φωτο. μαλλον θα τρελλαθηκε με τις κινεζες που ποσταρα εγω και ο πιπινο!  :2funny:

Μετα το σοκ!!!απ'τις φωτος των 2 εκλεκτων συναγωνιστων,συνηλθα και συνεχιζω....

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
PDVD_077.JPG

Stories