Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: λύθηκα!!

οχι ρε το μονο που θελω ειναι ΚΑΘΑΡΟ ξενοδοχείο και καλα πιπινια    

Κόιτα όλοι λένε ότι θες ημερησίως 10000μπατ του τέστιν 100€.Αλλά κραταω τις επιφυλάξεις μου..

Και Μύκονο όταν έιχα πάει για 5 μέρες(μαζί με ενοικίαση αυτοκινήτου)όλοι είχαν πληρώσει πάνω απο 500€..κάποιοι άλλοι και 700 και εγώ την είχα βγάλει με 350€εκ των οποιων τα μισα ήταν για το αυτοκινήτο.Αλλοι φίλοι μου άνοιγαν κάθε μερα μπουκάλια και μόνο σε αυτα τους έφευγαν τουλάχιστον κανά 70 έκαστος.Εγώ έπινα το πολύ 2 μπύρες.Και δεν ήταν θέμα οικονομίας αλλά τρόπος ζωής.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
συγνωμη αλλα 1000ΒΑΤ = 20€

[size=20pt]ΚΑΘΗΓΗΤΑ[/size]

Μονο στο πηγαινε με 2 ωρες. Επιστροφη 8...
Αποκλείεται!Κάτι κάνεις λάθος!Φαίνεται διαλέγεις λάθος πτήση στην ίδια μέρα.Εμένα μου βγάζει 14 ώρες πήγαινε κ 14  έλα

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν με 1000ευρο δηλαδή με 48150b μπορείς να περάσεις 2 βδομάδες ???  (χωρίς  τα αεροπορικά το χιλιαρικιο)

φιλε μου υπολογισες πολλα για αεροπορικα...

1000€ σου φτανουνε για 2 βδομαδες ανετα... Χωρις σουβενιρ κ μαλακιες βεβαια.

Φαγητο στο ΛΕΚ 500ΒΑΤ (πρωι-βραδυ)
ΜΠΑΡΦΙΝΕ 200ΒΑΤ
κοπελα 1000ΒΑΤ
Ποτα 500ΒΑΤ (πολλα εβαλα)

περιπου 2000ΒΑΤ την ημερα σε νορμαλ καταστασεις.

2000ΒΑΤ = 40 €

14 Χ 40 = 560€ στο μινιμουμ για εξοδα...

σκεψου αυτα που σου ειπε επι 2 σε νυχτες τρελλας...

πας στα 1100€ κ περνας σας θεος..

φιλικα

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αρισταρχε ενα καλο δεκαημερο σεξ τριπ πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να εχει ενα τουλαχιστον πενθημερο ακολασιας, αυτο σημαινει 3 διφορετικες σε ενα 24ωρο.
λοιπον το πρωι γυρα στα εμπορικα και παραλιακο δρομο για "ψωνια". αν ειναι ξεραιλα βουρ για soi 6, αν δεν παιζει κατι τοτε τα body to body  ειναι εκει διπλα, απογευμα μετα απο λιγο υπνο πριν τις 8 τσεκαρισμα η γυρω περιοχη χωρις "ψωνια".
και μετα βουρ για soi happy, δεν ψωνιζουμε αμεσως, dollhouse εχει παντα κοντες, και μετα μποεσε, 3  γκο γκο ειναι καλα για ενα βραδυ, στο μποεσε φερνουμε στη μνημη οτι καλο  ειδαμε στα προηγουμενα γκο γκο, και αναλογα ψωνιζουμε, δεν θελω τσιγκουνιες του τυπου "γιατι να πληρωσω barfine".
οι αγκογκοβιες ξερουν καλα τη δουλεια τους , οι πατταγιαννες αγκογκοβιες δεν ειναι σαν τις βκκοβιες που ψαχνει ο πιπι, οι πατταγιαννες εχουν μπολικο gfe και φιλοτιμο,
κατα τις 10 ξενοδοχειο για δυωρο "σεξ τριπ" και κατα τη 1 παλι εξω για ντισκο, στις ντισκο δεν ψωνιζουμε ουτε αργα ουτε νωρις.
παντα συνεσταλμενες και οχι σουπερ ξεκωλα, και παντα την πιο κοντη και δινουμε χαμογελο στην τραγουδιστρια,
καλο σημειο ειναι εξω απο τις τουαλετες, τα χω ξαναπει, και επαναλαμβανω ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΕΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ ομως, στο λουσιφερ κυκλοφορει νανος ταιλανδεζα,
αλλο κοντη, αλλο νανος, εως 1.55 υψος ειναι καλα, απο 1.48 και πανω.
οι σημερινες αναμνησεις αφιερωμενες στον 31, πριν λιγο μιλησαμε και ειναι με ιωση στο κρεβατι, το κρεβατι ειναι στην πατταγια φυσικα,
αντε φιλε, σιδερενιος

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Γιατι ειρωνικα το ΚΑΘΗΓΗΤΑ???

Αφου λοιπον δεν πιστευεις κ αποκλειεται !!!!! ψαξε 01 Νοεμ 2009

QR473 Athens (ATH) 13:20  Doha (DOH) 18:15               

QR612 Doha (DOH) 20:30  Bangkok (BKK) 07:00 +1 day(s)

12:40 hrs

[size=20pt]ΜΑΘΗΤΗ[/size]
:cool2:

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
αρισταρχε ενα καλο δεκαημερο σεξ τριπ πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να εχει ενα τουλαχιστον πενθημερο ακολασιας, αυτο σημαινει 3 διφορετικες σε ενα 24ωρο.
λοιπον το πρωι γυρα στα εμπορικα και παραλιακο δρομο για "ψωνια". αν ειναι ξεραιλα βουρ για soi 6, αν δεν παιζει κατι τοτε τα body to body  ειναι εκει διπλα, απογευμα μετα απο λιγο υπνο πριν τις 8 τσεκαρισμα η γυρω περιοχη χωρις "ψωνια".
και μετα βουρ για soi happy, δεν ψωνιζουμε αμεσως, dollhouse εχει παντα κοντες, και μετα μποεσε, 3  γκο γκο ειναι καλα για ενα βραδυ, στο μποεσε φερνουμε στη μνημη οτι καλο  ειδαμε στα προηγουμενα γκο γκο, και αναλογα ψωνιζουμε, δεν θελω τσιγκουνιες του τυπου "γιατι να πληρωσω barfine.
οι αγκογκοβιες ξερουν καλα τη δουλεια τους , οι πατταγιαννες αγκογκοβιες δεν ειναι σαν τις βκκοβιες που ψαχνει ο πιπι, οι πατταγιαννες εχουν μπολικο gfe και φιλοτιμο,
κατα τις 10 ξενοδοχειο για δυωρο "σεξ τριπ" και κατα τη 1 παλι εξω για ντισκο, στις ντισκο δεν ψωνιζουμε ουτε αργα ουτε νωρις.
παντα συνεσταλμενες και οχι σουπερ ξεκωλα, και παντα την πιο κοντη και δινουμε χαμογελο στην τραγουδιστρια,
καλο σημειο ειναι εξω απο τις τουαλετες, τα χω ξαναπει, και επαναλαμβανω ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΕΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ ομως, στο λουσιφερ κυκλοφορει νανος ταιλανδεζα,
αλλο κοντη, αλλο νανος, εως 1.55 υψοςωειναι καλα, απο 1.48 και πανω.
οι σημερινες αναμνησεις αφιερωμενες στον 31, πριν λιγο μιλησαμε και ειναι με ιωση στο κρεβατι, το κρεβατι ειναι στην πατταγια φυσικα,
αντε φιλε, σιδερενιος

Aυτην την μανία με τις κοντές ποτέ δεν τιν κατάλαβα.Θυμάμαι στα πρώτα κείμενα σου που έλεγες για μια 'που' ή 'πουι' αν θυμάμαι καλα..και είχες αναφέρει ότι επειδή κάτι έκανες λάθος την άλλη μέρα δεν ήθελε να σε δει όταν  έβαλες την τσατσα να την φωνάξει..Είδες που τα θυμάμαι όλα?

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
φιλε μου υπολογισες πολλα για αεροπορικα...

1000€ σου φτανουνε για 2 βδομαδες ανετα... Χωρις σουβενιρ κ μαλακιες βεβαια.

Φαγητο στο ΛΕΚ 500ΒΑΤ (πρωι-βραδυ)
ΜΠΑΡΦΙΝΕ 200ΒΑΤ
κοπελα 1000ΒΑΤ
Ποτα 500ΒΑΤ (πολλα εβαλα)

περιπου 2000ΒΑΤ την ημερα σε νορμαλ καταστασεις.

2000ΒΑΤ = 40 €

14 Χ 40 = 560€ στο μινιμουμ για εξοδα...

σκεψου αυτα που σου ειπε επι 2 σε νυχτες τρελλας...

πας στα 1100€ κ περνας σας θεος..

φιλικα

:o :o :o πολυ καλα μου ακούγονται ....

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
το μπαρφινε ειναι 300-400... αλλα παλι βγαινουνε...

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Γιατι ειρωνικα το ΚΑΘΗΓΗΤΑ???

Αφου λοιπον δεν πιστευεις κ αποκλειεται !!!!! ψαξε 01 Νοεμ 2009

QR473 Athens (ATH) 13:20  Doha (DOH) 18:15                 

QR612 Doha (DOH) 20:30  Bangkok (BKK) 07:00 +1 day(s)

12:40 hrs

[size=20pt]ΜΑΘΗΤΗ[/size]
:cool2:

Δεν ξέρω πως μανουριάστηκες χωρίς λόγο μεσημεριάτικα..Ποτέ δεν έχω λογομαχήσει με κανέναν .Anyway δεν έχω την πολυτέλεια να ειρωνέυομαι όυτε τίποτα εξάλλου σήμερα γράφω μάθημα και θέλω να είμαι ήρεμος.

Ορίστα και τα διαπιστευτήρια

14 ώρες πηγαινε και έλα

Συνημμένα

• phphZgy1NAM.jpg
    phphZgy1NAM.jpg
    221,5 KB · Εμφανίσεις: 33

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
αυτο ειναι το ελα... Δηλ απο ΒΒΚ για Αθηνα

Απο Αθηνα για ΒΒΚ ειδες?

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
περιμενε...

01 Νοεμ απο ΑΘΗΝΑ για ΒΒΚ δες

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Aυτην την μανία με τις κοντές ποτέ δεν τιν κατάλαβα.Θυμάμαι στα πρώτα κείμενα σου που έλεγες για μια 'που' ή 'πουι' αν θυμάμαι καλα..και είχες αναφέρει ότι επειδή κάτι έκανες λάθος την άλλη μέρα δεν ήθελε να σε δει όταν  έβαλες την τσατσα να την φωνάξει..Είδες που τα θυμάμαι όλα?
κοντες φυσικα, τι αλλο?
στο δευτερο ταξιδι με την πουι νομιζα οτι το barfine το πληρωνεις μια φορα και την κρατας οσο θες , αλλα ειναι καθε μερα να πληρωνεται, εγω δεν πηγαινα κατω με σκονακια απο το φορουμ, εγω τα ανακαλυπτα μονος μου,
γι αυτο στραβωσε η κοντη, αλλα αλλο που δεν ηθελα, ειπαμε, η χυλοπιτα εκει ειναι ευλογια, το επομενο μωρο καλυτερο απο το προηγουμενο

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
περιμενε...

01 Νοεμ απο ΑΘΗΝΑ για ΒΒΚ δες

Κατέβασε τη φώτο που έβαλα κάνε ζουμ!Επειδη δεν την χόραγε όλη έβαλα την μισή απο το ΄'πήγαινε' και την ολοκληρη απο το 'έλα' θα δεις πάνω αριστερά που λέει 14hours και τέρμα δεξια 14 hours

Σου είπα βάλε αναχωρηση 15/10 και επιστροφη 1/11 και στην επιστροφη διάλεξε την πρώτη εκ των τριων που είναι και η πιο συντομη χρονικα

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Καλά ρε Κώστα πενθήμερο ακολασίας το λες αυτό. Αυτό είναι καθημερινό πρόγραμμα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Οσον αφορα τα καθημερινα εξοδα στη Ταυλανδη,πρεπει να κανουμε ενα διαχωρισμο,αναλογα με τη περιοχη...
Γιατι τα 100 ευρω για Μπανγκοκ την ημερα,ειναι "αθλος" αν καταφερεις να χαλας μονο τοσα...Οταν πχ,ενα ξενοδοχειο αντιστοιχο των 800 μπατ στο Πουκετ,στη Μπανγκοκ εχει πανω απο 2000 στη Σουκουμβιτ γυρω απο το Νανα (το Νανα χοτελ δεν το βαζω μεσα γιατι εχει κατσαριδες και 1500 μπατ),και εαν δεν κανεις κονε με freelancer για να τη βγαλεις καπως φτηνα,τοτε υπαρχει πλαφον σε ΟΛΑ τα α γκο γκο του Νανα,2000 σορτ ταιμ και 4000 λονγκ ταιμ,χωρια τα συν 1000 μπατ για μπαρφαιν + το ποτο σου + το ποτο της κοπελας.
Για Πατταγια και Πουκετ (Πατονγκ) ειναι ΟΚ και μαλιστα μπορεις να τη βγαλεις και ελαχιστα φτηνοτερα απο 100 την ημερα...
Παντως αυτα που γραφονται για 50-60 ευρω την ημερα,με υπνο,φαι,ποτο και πηδημα,ακομα και για τη Πατταγια,για εμενα ανηκουν στη σφαιρα της φαντασιας...
Εκτος και εαν
α)μενεις σε ξενοδοχειο που δεν φημιζεται για τη καθαριοτητα του,η χωρις να ειναι πληρες το ΒΑΣΙΚΟ πακετο που πρεπει να εχει ενα ξενοδοχειο (για να το επιλεξω εγω),δηλαδη "A/C,ψυγειο,mini bar,δορυφορικη TV (LCD οχι 14" του περασμενου αιωνα), safe box ΜΕΣΑ στο δωματιο,WI-FI δωρεαν και αποσταση το πολυ 200 μετρα απο τη πιατσα"...
β)Τρως απο καντινες η σε εστιατοριο καθε μερα ρυζι και νουντλς (μεχρι να στουμπωσει ο κωλος σου).
γ)Βαζεις "ταβανι" στα λεφτα που δινεις συνολικα για πηδημα τα 1500 μπατ (μεσα και το μπαρφαιν)...Δηλαδη,ΔΕΝ κερναμε ποτα,ΔΕΝ ψωνιζουμε απο α γκο γκο γιατι ειναι ακριβο το μπαρφαιν,ΔΕΝ δινουμε ΠΟΤΕ πανω απο 1000 μπατ σε κοπελα κλπ κλπ
δ)ΔΕΝ ψωνιζουμε τιποτα απο σουβενιρ,ΔΕΝ παιρνουμε τουκ τουκ και ταξι παρα μονο λεωφορεια,ΔΕΝ παμε σε καποιο αξιοθεατο η μουσειο,ΔΕΝ κανουμε γενικα περιτα εξοδα...ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ..
ΒΕΒΑΙΑ,οποιος παει στη Ταυλανδη και κανει τη ζωη που περιεγραψα παραπανω,πιστευω (προσωπικα παντα) οτι ΧΑΝΕΙ ΟΛΗ σχεδον τη μαγεια των διακοπων και της Ταυλανδης στο τελος τελος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom