γι'αυτο και εγραψα οτι μπορει να υπαρχουν τετοιες κοπελες στην μπανγκοκ μιας και δεν εχω παει ακομα. σιγουρα στο επομενο ταξιδι μου θα μεινω 2-3 βραδυα και εκει να δω τι παιζει. αλλα και παλι πιστευω οτι αν εισαι νεος, σοβαρος και εμφανισημος γιατι να μην μπορεις να ριξεις μια κανονικη κοπελα? για παραδειγμα στην πατταγια εκανα παρεα με τις ρεσεψιονιστ του ξενοδοχειου και η μια ενδιαφεροταν για μενα και ηθελε να γινει κατι αλλα σοβαρη σχεση. με εβλεπε ομως καθε βραδυ με διαφορετικη και ξενερωνε. και σιγουρα δεν με ηθελε για τα λεφτα μου αφου παιρνει ενα καλο μισθο για τα δεδομενα της ταυλανδης. μου τα ειπε αυτα αφου εφυγα απο εκει μεσω messenger.
Η Πατταγια ειναι η πολη που τα παντα εχουν σχεδιαστει και λειτουργουν με γνωμονα την "εξυπηρετηση" του σεξοτουριστα.
Πιστευω επισης οτι ειδικα εκει αλλα και στη Πατονγκ του Πουκετ (σε μικροτερο βαθμο),οι κοπελες που πανε να δουλεψουν,ακομα και ως ρεσεψιονιστ η πωλητριες σε μαγαζια,"ξερουν που πανε"...
Ακομα και εαν δεν εχουν στα σχεδια τους να συμμετασχουν σε αυτο το "αλισβερισι" (η μειοψηφια),στο τελος τις περνει κι αυτες η μπαλα...
Υπαρχει μια σοφη Ελληνικη παροιμια.."Λεγε-λεγε το κοπελι,κανει το παιδι και θελει"...
Οταν λοιπον,οι "παρεπιδημουντες τη Πατταγια",αντιμετωπιζουν ολες σχεδον τις κοπελες,σαν μερος της βιομηχανιας του σεξοτουρισμου και τη πεφτουν αδιακριτα,λογικο ειναι να το "συνηθισουν",να γινουν πολυ πιο προσιτες σε καθε ειδους καμακι και η πλειοψηφια αυτων των κοριτσιων καποια στιγμη να ενδωσουν...
Ειδικα οταν βγαινουν ας πουμε το βραδυ να πανε μετα τη βαρδια τους για ενα ποτο,να διασκεδασουν και να χαλαρωσουν και βλεπουν στο τελος τις πιο πολλες φιλες τους να "φορτωνονται",σου λενε "γιατι οχι και εγω"?
Και ΔΕΝ ειναι ΧΑΖΕΣ...Μπορει να ειναι λιγο αγαθες και ανωριμες και οι 2-3 πρωτοι που θα τις καταφερουν να βγουν μαζι τους για ενα φαγητο η ποτο,να τις παραμυθιασουν και να νομιζουν οτι βρηκαν το "Πριγκηπα-Φαρανγκ" και να του κατσουν τζαμπα...Στη συνεχεια ομως μαθαινουν το μαθημα τους...
"Οι φαρανγκ της Πατταγια εχουν ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ στο μυαλο τους..ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ"(Ενιωτε και τσαμπα εαν ειναι εφικτο)...Ολα τα αλλα ειναι φυκια για μεταξωτες κορδελες...
Γι αυτο,απαξ και μια κοπελα σε γνωριζει στη Πατταγια,ειναι κομματι δυσκολο να την πεισεις οτι "δεν εισαι ελεφαντας"...
Εαν τελος,πας να τη "πεσεις" με τον ιδιο τροπο σε μια απλη κοπελα σε οποιοδηποτε σχεδον αλλο μερος της Ταυλανδης,εχοντας διαποτιστει με τη ψυχολογια του σεξοτουριστα της Πατταγια,στη καλυτερη θα φας χυλοπιτα και στη χειροτερη,κατι βαρυ θα προσγειωθει στο κεφαλι σου...