pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Πρωτον,οι 4 μερες ειναι για αρχη...Θα φυγω για αλλες 4 μερες και θα επιστρεψω...Αρα υπαρχει χρονος...Πλατινουμ αλλα εκει ολες ειναι απασχολημενες με τα ψωνια . Ειναι λιγο περιεργο το καμακι εκει μεσα γιατι γινεται ενας ψιλοχαμος γενικα αλλα βλεπει κανεις ωραια μωρα. Σιαμ Παραγκον εχει αστερια αλλα οι περισσοτερες ψαχνουν για σπονσορες. ΜΒΚ ειναι πιο νορμαλ τα πραγματα, βλεπεις αξιομαχα κομματια, εχει και πολυ κοσμο. Παντως τα περιφερειακα εμπορικα κεντρα τα οποια ειναι επισης τεραστια ειναι πρωτης ταξεως μερη για καμακι πχ ολα τα The Malls (εχει αρκετα η ΒΚΚ περιφερειακα).
Παντως πιπι συμφωνω με τους υπολοιπους, 3-4 μερες δε φτανουν για να κανεις καμακι της προκοπης, σε βλεπω εκει κατα τις 1-2 που θα κλεινουν τα κλαμπακια και θα πρεπει να πανε σπιτι τους να τρεχεις στη Σουκουμβιτ για "ψωνια" ....και πιστεψε με ειναι δραμα να επιστρεφεις απο Ταυλανδικα στεκια πισω στα στεκια για ξενους! Τοτε καταλαβαινεις τη διαφορα. Επισης επειδη ανεφερες οτι θα βγεις με παρεα θα πρεπει να το προσεξεις ιδιαιτερα αυτο. Παιζει το ενδεχομενο να βγεις με την παρεα της, να πατε ολοι μαζι για ντινερ, μετα κλαμπακι, να ανοιξουν τα ουισκια τους οπως κανουν παντα οι Ταυλανδοι (κανεις δεν παιρνει μπυρα σε Ται κλαμπ) και μαντεψε ποιος θα κληθει τοτε να πληρωσει τη λυπητερη. Ποιο φτηνα θα σου ερθει το γκο-γκο και εκει τουλαχιστον ξερεις την καταληξη
πς: αααα τωρα το σκεφτηκα, μπας και εννοεις λορδε το emporium? Καλα ειναι και εκει αλλα ειναι λιγο μικρο.
Δευτερον...Τελικα μαλλον εχω "διαισθηση" γιατι σας ειπα οτι θα παω ΜΒΚ,πρωτου σας ρωτησω και τελικα εκει παιζει θεμα...
Τριτον...Αμ το ξερω οτι εγω θα τα πληρωσω...Περυσι στο Siroco,εγω με τα 2 μωρα παρεα,καναμε 6200 μπατ λογαριασμο...Τα οποια πληρωσα ΕΓΩ...Αλλα περασα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ...Ειχα χρονια να ριξω τετοιο χαβαλε...
Και δεν υπαρχει βεβαια περιπτωση,οχι στη Μπανγκοκ,αλλα και σε οποιοδηποτε μερος του κοσμου να ειμαι εγω εξω με γυναικα η γυναικες και να αφησω ποτε να πληρωσουν αυτες...Εαν δεν εχω φραγκα,ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΩ...Καλυτερα να κατσω σπιτι μου,παρα να βγω με γυναικα και στο τελος να τη βαλω να πληρωσει και να γινω ΡΟΜΠΑ και ΑΔΕΡΦΗ-ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΣ...
Στη συγκεκριμενη περιπτωση βεβαια θα πληρωσω και για αλλους εκτος απο τις γκομενες...Τι να κανουμε ομως??...Ειναι τα λεγομενα "γαμησιατικα"...
Αλλωστε ΤΖΑΜΠΑ πηδημα δεν υπαρχει ουτε με τη γυναικα σου...
Η γυναικα γεννηθηκε για να ανοιγει τα ποδια και ο αντρας για να ανοιγει το πορτοφολι...