Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (0 μέλη και 69 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
:o :o :o πολυ καλα μου ακούγονται ....

και'γω θα σου πω οτι δεν φτανουνε 1000ευρω για 2βδομαδες αν πας για πρωτη φορα. τον φεβρουαριο που πηγα πρωτη φορα για 10μερες εφαγα 2500ευρω. αρχες ιουνιου που ημουν για δευτερη φορα με υπολογισμους και ξεροντας τις τιμες εφαγα 1500 για 2βδομαδες και χωρις το ξενοδοχειο. δηλαδη 100ευρω την ημερα και δεν αγορασα τιποτα. και θα σου αναλυσω γιατι δεν φτανουν.

ξενοδοχειο = 14 μερες Χ 1000 = 14.000 baht αν μεινεις στο pattaya bay resort και πας low season πληρωνεις 12 μερες.

φαγητο = 500 Χ 14 = 7000 baht τα κοριτσια δεν θα τα ταισεις??? βαλε αλλα 3000-4000.

μεταφορες = 20 baht αν παιρνεις το λεωφορειο (αγροτικο) για 2 ατομα. 80-100 αν παιρνεις ταξι (μηχανακι) και σιγουρα θα κανεις πολλα δρομολογια, αν βαριεσε να περπατας. εδω δεν μπορεις να τα υπολογισεις στανταρ γιατι δεν ξερεις τι θα σε βολεψει περισσοτερο και ποια θα ειναι η περιπτωση. μπορει ας πουμε να εισαι με μια κοπελα στην walking street και να θελει να παρετε μηχανακι. μην ξεχνας επισης τις διαδρομες αεροδρομιο - pattaya - αεροδρομιο. 1000-1300 με ταξι. 200 με λεωφορειο.

ποτα = ουτε εδω δεν μπορεις να υπολογισεις ποσα θα φας. μπορει να βγαινεις απο το απογευμα και να πινεις μεχρι το βραδυ. η αλλιως να καθεσε ολη μερα στο ξενοδοχειο περιμενοντας ποτε θα νυχτωσει για να βγεις εξω. τι διακοπες θα ειναι αυτες αν καθεσε μεσα??? μπορει να τυχει να εχεις καποια κοπελα απο την προηγουμενη μερα μαζι σου ολη την μερα αλλα συνηθως το μεσημερακι την κανουν. επισης δεν μπορεις να υπολογισεις τα κερασματα και πιστεψε με θα σου φυγουν πολλα εκει. εξαλλου ειναι λιγο δυσκολο ν'αρνηθεις σε μια κοπελα με το χαμογελο στα χειλη ενα κερασμα. θα ερθει η στιγμη που θα εισαι με μια κοπελα και θα θελετε να πατε στα clubs. 160baht η μπυρα στο lucifer 135 στο insomnia. μην ξεχνας και τα φιλοδωρηματα. στα gogos πριν τις 10 εχει happy hours με 55-60 η βαρελισια. με μια κοπελα απο beer bar πηγαμε lucifer 320 για 2 μπυρες, insomnia 270 και mixx 300. παει εφυγε το χιλιαρικο χωρις να το καταλαβεις. και πως να της αρνηθεις οταν σου λεει παμε εδω παμε εκει???

κοπελες = εισαι σιγουρος οτι θα την βγαζεις με μια την ημερα??? σ'εμενα εχει τυχει να παω και με 3 και με 4 σε μια μερα. συγκεκριμενα μια μερα πηρα 2κοπελες παρτουζα απο το hell club (devils den τωρα) 3600, 2gogos παλι παρτουζα απο το happy 2000 + 1200 barfine, μια freelancer απο insomnia 1000. συνολο = 7800. βαλε και τα ποτα!!!
επισης δεν θα θελησεις κανα short time στην soi 6???

ζωολογικους κηπους? (καμια φωτογραφια με τιγρεις, ελεφαντες 300 η φωτογραφια) 500-600 η εισοδος. δεν θυμαμε καλα. και ισως να εισαι με καμια κοπελα. - alcazar cabaret show με πανεμορφα ladyboys? (φωτογραφιες μετα το show με ladyboy 200) εισιτηριο 600 νομιζω.
πιστεψε με αξιζει να τα δεις!

σουβενιρ - δωρακια? αν πας πρωτη φορα ολο και κατι θα θελεις να αγορασεις για ενθυμιο.

δεν ξερω αν ξεχασα τιποτα αλλο...  :idiot:

τωρα βαλτα ολα αυτα κατω, κανε τους υπολογισμους σου, σκεψου τι αναγκες θα εχεις οταν θα πας και δες αν σου φτανουν 1000ευρω. ειμαι σιγουρος οτι και με 500ευρω την βγαζεις για 2βδομαδες, αλλα θα περασεις τοσο τελεια στις διακοπες σου???  :huh:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
pipi δεν ειναι τοσο δραματικα τα πραγματα στις τιμες...τα 4000 πεφτουν συνηθως ευκολα στα 3000 σιγουρα οχι με ολες αλλα με τις περισσοτερες....με το τετραχιλιαρο που ζητανε αρχικα απλως ριχνουν αδεια για να πιασουν γεματα...αν αποφυγεις τα γκο-γκος που πανε μονο γιαπωνεζοι ειναι ευκολο να κατεβασεις την τιμη...ακαταβετα ηταν στο χαι σιζον τωρα εχουμε αναδουλειες! επισης το μπαρφαιν βκκ παιζει περιπου στα 600Β, χιλιαρικο εχει μονο σε εξαιρετικες περιπτωσεις οπως πρωτοχρονια...αλλα εγω ερωτω...υπαρχει εμφανισιμος ανθρωπος που παιρνει ακομα κοπελλες απο γκο-γκος? και αν ναι γιατι?
παντως συμφωνω μαζι σου με τα χιλια οτι αυτοι που περιμενουν να κανουν διακοπες της προκοπης με 50-60 ευρω την ημερα πολυ απλα ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ...τοσα δε μου φτανουν ουτε εμενα για εξοδο που υποτιθεται οτι θα πρεπει να τη βγαζω φτηνα! και πληρωνω σπανιοτατα πανω απο 600-700Β για ξενοδοχειο! παιδες μην ξεγελιεστε τα λεφτα φευγουν σε εξοδα τα οποια δεν τα βλεπετε τωρα με τους μπακαλιστικους υπολογισμους απο το ιντερνετ, οταν βρεθειτε μεσα στο χορο πολυ θα ηθελα να δω τι σοι χορο θα κανετε με 50-60 ψωροευρο

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
διαφωνω με σενα φιλε μου. Τα 1000€ το ειπα απο την αρχη χωρις σουβενιρ...

Συμφωνω ομως στο γεγονος οτι εαν πας για πρωτη φορα θα τρελλαθεις κ θα χαλασεις πολλα

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
διαφωνω με σενα φιλε μου. Τα 1000€ το ειπα απο την αρχη χωρις σουβενιρ...

Συμφωνω ομως στο γεγονος οτι εαν πας για πρωτη φορα θα τρελλαθεις κ θα χαλασεις πολλα

αν πας πρωτη φορα ειναι σιγουρο οτι θα φας πολλα. την δευτερη και τριτη φορα ομως θα εχεις μαθει τις τιμες και θα ξερεις τι ν'αποφυγεις και πως θα την βγαλεις πιο οικονομικα. και αν μεινεις απο 2βδομαδες και πανω σιγουρα δεν θα εχεις τις αντοχες να πηγαινεις με 3,4 την ημερα. ισως και να βρεις καποια και ν'αραξεις μαζι της και να ριχνεις κανα short time που και που...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
..αλλα εγω ερωτω...υπαρχει εμφανισιμος ανθρωπος που παιρνει ακομα κοπελλες απο γκο-γκος? και αν ναι γιατι?
Συμφωνω 100%...Αλλα οταν πηγαινεις πρωτη φορα,ειναι η ευκολη λυση...Γιατι οσες πληροφοριες και να παρεις,διαβαζοντας και ολες τις σελιδες του φορουμ,δεν μπορεις να ξερεις τα "κατατοπια" και πανω απο ολα ΠΩΣ να "πλησιασεις" μια απλη καθημερινη κοπελα κανοντας της καμακι...Αυτα τα μαθαινεις μονο σου,κυκλοφορωντας στη πιατσα και κανοντας τις δοκιμες σου...
Νομιζω οτι μετα τη 2η-3η επισκεψη,εχεις παρει λιγο μυρωδια τη ψυχοσυνθεση αυτων των γυναικων και ξερεις πως περιπου να κανεις το "μπασιμο"...
Οι Ταυλανδεζες δεν ειναι εξωγηινες...Αλλα οπως και να το κανουμε,ζουν σε εναν αλλο κοσμο,με διαφορετικη ανατροφη,ηθικες αξιες,βιωτικο επιπεδο και κουλτουρα..Και ολα αυτα επιδρουν ως ενα σημειο στο τροπο που σκεφτονται και αντιδρουν...
Εγω παντως το εχω παρει πια το μαθημα μου και φετος η λυση "φορτωνω freelancer-bargirl-a go go girl",ειδικα στη Μπανγκοκ που θα ειμαι και 4 μερες "σολο",θα ειναι η εσχατη... ;)
Θα πεσει ατελειωτο και ανελεητο καμακι... :grin:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Παιδιά έχω βρει εισητήριο 600€ (τελική τιμή) Αθήνα - Μπανγκονγκ μετ επιστροφής.

Μια και έχετε εμπειρεία πιστεύετε ότι είναι ΄καλή τιμή ή να το ψάξω κι άλλο?

(μιλάω για 9 έως 23 Ιουλίου με tai)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Παιδιά έχω βρει εισητήριο 600€ (τελική τιμή) Αθήνα - Μπανγκονγκ μετ επιστροφής.

Μια και έχετε εμπειρεία πιστεύετε ότι είναι ΄καλή τιμή ή να το ψάξω κι άλλο?

(μιλάω για 9 έως 23 Ιουλίου με tai)
Για απευθειας πτηση ειναι τιμη ΞΕΦΤΙΛΑ.
Ακομα δεν το εκλεισες??!!

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνω 100%...Αλλα οταν πηγαινεις πρωτη φορα,ειναι η ευκολη λυση...Γιατι οσες πληροφοριες και να παρεις,διαβαζοντας και ολες τις σελιδες του φορουμ,δεν μπορεις να ξερεις τα "κατατοπια" και πανω απο ολα ΠΩΣ να "πλησιασεις" μια απλη καθημερινη κοπελα κανοντας της καμακι...Αυτα τα μαθαινεις μονο σου,κυκλοφορωντας στη πιατσα και κανοντας τις δοκιμες σου...
Νομιζω οτι μετα τη 2η-3η επισκεψη,εχεις παρει λιγο μυρωδια τη ψυχοσυνθεση αυτων των γυναικων και ξερεις πως περιπου να κανεις το "μπασιμο"...
Οι Ταυλανδεζες δεν ειναι εξωγηινες...Αλλα οπως και να το κανουμε,ζουν σε εναν αλλο κοσμο,με διαφορετικη ανατροφη,ηθικες αξιες,βιωτικο επιπεδο και κουλτουρα..Και ολα αυτα επιδρουν ως ενα σημειο στο τροπο που σκεφτονται και αντιδρουν...
Εγω παντως το εχω παρει πια το μαθημα μου και φετος η λυση "φορτωνω freelancer-bargirl-a go go girl",ειδικα στη Μπανγκοκ που θα ειμαι και 4 μερες "σολο",θα ειναι η εσχατη... ;)
αν εισαι τοσο εκλεκτος οσο λες σου ευχομαι να εισαι κ αλλο τοσο ομορφος διαφορετικα σε βλεπω με μια χυλοπιττα μονιμη. Μη λες το χασαμε κιαυτο το κορμι... πατριωτη!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

μα ειναι τοσο απλο...

εισαι σ'ενα club και στεκεσε καπου απολαμβανοντας την μπυριτσα σου και κοβοντας τα κοριτσια που εχει η κανεις βολτες μεχρι να βρεις ενα που σ'αρεσει. βρισκεις μια, την κοιτας - σε κοιταει σου χαμογελαει - της χαμογελας την πλησιαζεις τσουγκριζετε τα ποτα σας και χορευετε μαζι. στην πορεια ρωτας διαφορα... whats your name? how old are you? σε ρωταει και αυτη διαφορα... και μετα οταν εχεις βαρεθει την ρωτας you come with me??? και εχετε φυγει για το ξενοδοχειο!!! τοσο απλα!!!  :dancing: :dancing: :dancing:
το θεμα ειναι να σου χαμογελασει...!

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αυτα ειναι μαθηματικα,
γιαννακη666 να μας βγαλεις ασπροπροσωπους στο νοτο.
καλο ταξιδι αυριο στο συναγωνιστη που φευγει με ται,

ευχαριστω Κωστακη να εισαι καλα!
Αλλά μην ξεχνάς ότι θα περάσω και 2 βράδακια και 1 μέρα ολόκληρη=3 μερες
συνολο ΚΑΙ απο Παταγια πριν γυρισω στα πατρια εδάφη! Ετσι να θυμηθουμε
τα παλια βρε αδερφε! χαχα
Το βασικο μου βεβαια ειναι 5 μερες Πουκετ...

Diavolidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες,καλησπέρα,για την Qatar air τι λέτε;Διότι ταξιδεύω μεσα Αυγούστου πάνε έλα Ταυλάνδη με 360 ευρώ για αυτό...Καλή εταιρεία;Η θα ξεπατωθώ;

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
μα ειναι τοσο απλο...

εισαι σ'ενα club και στεκεσε καπου απολαμβανοντας την μπυριτσα σου και κοβοντας τα κοριτσια που εχει η κανεις βολτες μεχρι να βρεις ενα που σ'αρεσει. βρισκεις μια, την κοιτας - σε κοιταει σου χαμογελαει - της χαμογελας την πλησιαζεις τσουγκριζετε τα ποτα σας και χορευετε μαζι. στην πορεια ρωτας διαφορα... whats your name? how old are you? σε ρωταει και αυτη διαφορα... και μετα οταν εχεις βαρεθει την ρωτας you come with me??? και εχετε φυγει για το ξενοδοχειο!!! τοσο απλα!!!  :dancing: :dancing: :dancing:
το θεμα ειναι να σου χαμογελασει...!
Εγω δεν μιλησα για καμακι σε μπαρακια...
Εκει οι περισσοτερες ειναι "Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια"...Κοινως "της δουλειας"...
Ειτε επαγγελματικα,ειτε ερασιτεχνικα...
Ειτε επι μονιμου βασεως,ειτε που και που για κανα χαρτζηλικι...που ενιοτε αν σε γουσταρουν και τρελλα στο δινουν και τσαμπα...
Η μαγκια,ειναι να "χτυπησεις" μια καθημερινη κοπελα,που δεν εχει καν περασει απο το μυαλο της να μπλεξει με φαρανγκ...Που ΔΕΝ "παει γυρευοντας" για να στο πω πιο απλα...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παίδες,καλησπέρα,για την Qatar air τι λέτε;Διότι ταξιδεύω μεσα Αυγούστου πάνε έλα Ταυλάνδη με 360 ευρώ για αυτό...Καλή εταιρεία;Η θα ξεπατωθώ;

θεωρητε μια απο τις καλυτερες εταιρειες. 5στερη. δεν εχω ταξιδεψει ακομα με την συγκεκριμενη αλλα δεν εχω διαβασει κατι αρνητικο. η τιμη ειναι σιγουρα 360ευρω??? λιγα μου φαινοντε.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
αν εισαι τοσο εκλεκτος οσο λες σου ευχομαι να εισαι κ αλλο τοσο ομορφος διαφορετικα σε βλεπω με μια χυλοπιττα μονιμη. Μη λες το χασαμε κιαυτο το κορμι... πατριωτη!
Μην ανησυχεις... ;)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγω δεν μιλησα για καμακι σε μπαρακια...
Εκει οι περισσοτερες ειναι "Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια"...Κοινως "της δουλειας"...
Ειτε επαγγελματικα,ειτε ερασιτεχνικα...
Ειτε επι μονιμου βασεως,ειτε που και που για κανα χαρτζηλικι...που ενιοτε αν σε γουσταρουν και τρελλα στο δινουν και τσαμπα...
Η μαγκια,ειναι να "χτυπησεις" μια καθημερινη κοπελα,που δεν εχει καν περασει απο το μυαλο της να μπλεξει με φαρανγκ...Που ΔΕΝ "παει γυρευοντας" για να στο πω πιο απλα...

υπαρχουν και τετοιες??? νομιζω οτι οι περισσοτερες ψαχνουν να βρουν τον πριγκιπα φαλανγκ τους!!!
ισως μπανγκοκ να υπαρχουν, αλλα πατταγια ολες ειναι διαθεσιμες!!! και στις πιο δυσκολες αν τους ταξεις τον ουρανο με τ'αστρα τοτε εχεις περισσοτερες πιθανοτητες!!!  

sp1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Geia se olous
eime Pattaya tessereis meres pleon-se sygkrisi me Bangkok nomizo-prosopiki gnomi oti leei ligo perisootero - ta hotels eine ola sxedon adeia ke oi touristes metriounte sta daktyla-tous exei htypisei fovera i krisi-se sxesi me tin idia periodo low season perisy exoun ptosi 60%- milao me idioktites go-go bar ke xenodoxeion ke to vlepo ke o idios- oi times eine afantasta  hamiles edo se sxesi me Bangkok opou ekei den eida krisi -
meno stin odo SOI 6 - i odos me ta perisotera gogo bar - sto hotel QUEEN VICTORIA INN - eine kalo xenodoxeio poly kalo domatio-timi 500Baht - vrika ligo pio makria ke me 300Baht orea domatia me klimatismo alla variomoun na metakomiso - perito na po oti mexri na pao so xenodoxeio mou perpatontas tin odo SOI 6 me travane apo to xeri ke me xouftonoun oles oi gkomenes apo ta Bar - exei toulaxiston 25 Bar o dromos aftos ke exo eine aragmenes oles oi kopelitses me ta mini tous ke perimenoun to Falang na perasei - fovero tsirko pedia-dipla sto hotel to Bar exei mono ladyboys - aftoi eine ke oi pio af8adeis-ormane travane tous perastikous falang ke den tous afinoune se ysixia-ta bar ola idioktites tous eine Aggloi, germanoi, Ollandoi ktl - oute enas tailandos den eine idioktitis - mou elege o olandos idioktitis enos bar oti oi Tailandoi den xeroun na kanoun biznes - noikiasa mixanaki scooter gia 150 Baht ti mera - 800 Baht ti vdomada - piso apo ti SOI 6 eine i SOI 6/1 - parallilos - edo eina piatsa mono ladyboys - einai kamia 20 ekei ka8e mera ke perimenoun -  i paraliaki odos pou xekinaei apo tin SOI 6 mexri ke tin walking street eine steki apo kopeles pou kanoun steki ekei- proxtes pou pernousa omos eida ena astynomko pou katevike apo to papi tous ke tin proti gomena pou eide ekei tis zitise taytotita ke kalese apo to asyrmato to Datsun ke ir8an se pente lepta ke tin fortosan gia to tmima - apo kero se kero kanoun efodo ekei ke opoia kopela vroun  na voltarizei in fortonoun gia mesa-simera me stamatise enas malakas mpatsos me to papi epeidi den forousa kranos - mou zitise adeia ke tou eipa oti ta xehasa sto hotel-mou eipe na pame mazi na ta paro ke tou eipa oti eime Bangkok, an 8elei na pame-mou evgale ena harti na mou grapsei prostimo ke tou edeixa tis adeies tsepes mou- stin piso tsepi fysika eixa ta lefta-ta pire sto kranio, eipe kati sta tailandezika mallon me evrise ke evale mpros sto mixanaki tou ke efyge - edo oloi sxedon forane kranos ke oi mpatsoi grafoun - se  dyo ores enas allos me stamatise pali xoris kranos- ke edo tou eipa oti no money alla ekana to la8os na tou deixo tin adeia odigisis - mega sfalma - tin pire mazi tou ke mou ipe perna apo to tmima na pliroseis ke na tin pareis - mou tin efere - piga plirosa - ti na kano na paro tin adeia-fovomouna mipos eine kanena hontro prostimo opos ellada- edo to prostimo omos eine 400 Baht-tipota
sti paraliaki apo ti mia akri eos ti walking street metrisa kamia 150 gkomenes pou voltarizane- san fatses omos den lene ke polla-telika anakalypsa to meizon provlima tis Tailandis - den exoun fatses re gamoto - fovera somata, foveres gynekes omos to 99% pasxei sto prosopo- kata ta alla sto krevati omoies tous dyskola vriskeis - eine san gkeises - synexizo - stin paraliaki mallon erxonte kopeles ke apo diplanes poleis gia mia dyo meres na vgaloun kanena merokamato - oles mo legane 400-500 Baht gia olo to vrady - me pazaria peftoun sta 250-300 oxi omos oles - eixa karfoseri mia sto hotel ke gia na tin xaposteilo giati den i8ele na fygei tis eipa oti vgeno exo gia meeting- ke eipa na pao volta apo to hotel se oli tin paraliaki mexri ti walking street - me stamatisan sxedon oles-ka8ome ligo sti mesi gia xekourasi ke malista se kati skalia kato kato giana min erxonte na mou tin peftoun - me eide omos mia ke erxete ke ka8ete dipla mou- ta gnosta , mou leie an 8elo na er8ei olo to vrady na koimi8ei mazi mou sto hotel, mou lei oti xerei TAI masage ktl, tis leo oti den exo lefta gia na tin xeforto8o , mou lei posa exeis - tis leo mono 140 Baht- mou leie na er8o na koimi8o mazi sou sto hotel, den i8ele na meinei allo exo moni, den eixe lefta ke den eixe kataferei na parei pelati simera, tromaxa na tin xeforto8o - tis eipa na mou parei mia pipa ekei sti paralia sta skoteina, tromokrati8ike. Mou eipe police an er8ei, oti isos exei kameres, mou eipe oti stin tailandi den kanoun sex exo ke episis oti oi Tailandoi den filounte sto stoma dimosios opos oi Europeoi - mou eipe mesa sto Hotel na sou kano oti 8es , exo omos ntrepome-
mou kane entyposi sti Patayya oti megalo pososto apo tis kopeles pou synantas exo eine etoimes me ena sfyrigma na er8oun se sena (an den prolavoun aftes na se sfyrixoun prota)
megali diafora apo Bangkok se afto to 8ema - anakefaleonontas se sygkrisi me Bangkok i Patayya eine pio ftini se diamoni, se fagito, se enoikiaseis mihanaki (sti Bangkok den vrika pou8ena) ke apeires gynekes - den pira kamia apo ta gogo bar dipla mou sto hotel-ka8e mera troo proino ekso ke tis vlepo ke me vlepoun-tis exo ma8ei apexo-den eine liges - eine kamia 250 sti SOI 6 - eine 3-4 gomenes pou tis kernao kanena kineziko souvlaki i kati alles tiganites katsarides apo tous planodious mikropolites pou pernane ke tis lixoudevonte - milame gia 10-15 Baht ke me exoun faei na anevoun mazi mou sto hotel - pli8ora- den prolaveneis, ka8e fora pou pao na fygo me to papi erxonte ke ka8onte piso mou ke mou lene na tis paro mazi mou -
allo-me koufenoun me ta agglika tous - ego ime apo glis (tsi lene to Greece) - tolofon (telephone),   salip (sleep) ke kati alla ainte katalave - tous milas sou lene ok ke den katalavan tipota- simera sto restorant tou eipa ena ryzi-kotopoulo ke mou efere kafe na pio-kata ta alla me katalave pliros- stratigiki mou eine na xtypao gynekes sta magazia politries rouxon doron ktl, efaga ti gomena edo sto internet kafe ke tora exo doran internet -xa xa., stin agora exo oses psonizoun tyxea, ktl - me tin proti synantisi peftoun - oreo pragma na eise falang re pedia - pa8eno plaka edo me tous germanous, skandinavous syntaxiouxous pou zoun monima edo-eine oloi65 ke ano ke oloi exoun synodous 20 xrona-simera gnorisa ena austriako edo 72 xronon me tin syzigo tou 23 ke tin 3xroni kori tous pou etrexe se olo to polykatastima ke den mporouse na tin piasei - mou eipe oti eine kapoies xiliades oi syntaxiouxoi edo pou zounb monima ke eine pantremenoi ke tros tin syntaxi edo ke zoun vasilika -  enio8e omos adikimenos giati pire megali gyneka eno enas filos tou kykloforei me 20xrono moro - ara ke meis sta 70 mas na kykloforoume tote me 20ares-  mou milise pos na paro business visa an den 8elo na pantrefto (gia nomimi diamoni) gia na mporo na meino nomima olo to xrono tailandi

leo na pao gia kana dyo meres se mia diplani xora-Mianmar laos kambotzi-exei paei kanenas synagonistis na symvoulepsei??

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
ekana to la8os na tou deixo tin adeia odigisis - mega sfalma - tin pire mazi tou ke mou ipe perna apo to tmima na pliroseis ke na tin pareis - mou tin efere - piga plirosa - ti na kano na paro tin adeia-fovomouna mipos eine kanena hontro prostimo opos ellada- edo to prostimo omos eine 400 Baht-tipota
Με 100 ή 200 Baht θα σου την έδινε πίσω και ούτε γάτα ούτε ζημιά...

sp1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Με 100 ή 200 Baht θα σου την έδινε πίσω και ούτε γάτα ούτε ζημιά...

Mpa, epesa se malaka-i8ele na grapsei gia na fanei spoudeos-tou efage kanenas allodapos ti gyneka mallon giati itan poly vlosyros- skeftika omos na typoso kamia 10aria adeies-afou etsi ke allios eine sta ellinika ke oute kan katalavenoun ti tous dineis-ke logariasmo tis DEH na tous doseis pali 8a to pistepsoun- ke ka8e fora pou me pianoun na dinoke apo mia-ke na me perimenoun meta na pao na pliroso gia na tin paro  :2funny:

sp1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Pedia xenodoxeio kleinoume edo sti tailandi-idios Patayya afti ti stigmi eine ola adeia ke rixnoun tis times mexri ke 70% kato-xenodoxeia pou prin pernan 30 Euro ti vradya tora ftasane na pernoun mexri ke 12 Euro ti vradya -
ti rouxa na parete??? TIPOTAAA - elate xevrakotoi - ola eine toso ftina edo - pira simera poukamisa poly kali poiotita me 150 Baht (3 Euro)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom