You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)
δηλαδη απο το ιντερνετ μονο κλεινουμε τα δωματια του ξενοδοχειου, δεν πληρωνουμε κατι μεσω καποιας πιστωτικης........οταν φτασουμε στο ξενοδοχειο δινουμε προκαταβολη..........ωραια ευχαριστω.....χρηματοκιβωτιο για να βαλουμε τα χρημματα μας και τα διαβατηρια υποθετω εχει το ξενοδοχειο....το χρηματοκιβωτιο λειτουργει με κωδικο προσωπικο δικο μας? ειναι μεσα στο δωματιο μας η στη reception και πληρωνουμε κατι extra για το χρηματικιβωτιο?
Ρε Μάγκα.....Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν!!!Πόσο είσαι 14?Στείλε πμ γαμώ τον Τσίπρα μου μέσα.Και εγώ ρωτούσα παλιότερα σαν κανούργιος αλλά εσύ είσαι εκτός συναγωνισμού
θα εχει κ μια τουρτα, μπαλονια, κονφετι, στρακαστρουκας...
[size=10pt]ρωτατε μαλακιες κ εχουν εξαφανιστει αυτοι που δινουν πληροφοριες[/size].Στην Ταυλανδη θα πατε ρε πουστη μου, παρτε τα μπογαλακια σας, 1000 ευρα στην τσεπη κ δρομο.
Εχεις απόλυτο δίκιο..φίλε μου!Και αυτό είναι που με πληγώνει περισσότερο..Παλία έμπαινα εδώ μέσα έβλεπα Κώστα16 ο τιμημένος,Λορνττζιμ,Βαμβακούλις ο παλίος που είναι αλλίως,Μάθημα σολφέζ αυτός που ήξερε την Ταιλάνδη σαν την παλάμη του,Πιπινομάνιακ ο εκλεκτικός,Zaichik:'Ο λέω λίγα αλλά σωστά!,Μαρκήσιος!Μιμίκος 2000!Τον τιτανοτεράστιο κοσμογυρισμένο ΚώσταςBMW!Ο Φαντομάς με το ρεπορταζ απο την πρώτη γραμμή!Θα πω ακόμη έναν και μπορεί να ξεχνώ πολλόυς..Ο "llllllllll" αυτό ήταν το νικ του οι παλιοί τον θυμούνται..Για τα γραπτά του.Εμπαινες μέσα και χαιρόσουν να διαβάζεις,γιατί κυρίως τα παιδία είχαν απιστευτο γραπτό λόγο!Πόσα βράδια απο το φθινόπωρο που αποφάσισα να παώ με συντροφέυαν τα κείμενα τους τα οποία σε επαιρνε και πολλή ώρα να τα διαβάσεις.Ειχα υποσχεθει στον εαυτό μου να διαβάσω και τις 1000σελίδες αλλά τελικά το εγκατέλειψα κοντά στην 300κάτι.Αυτό που θα μου μείνει έιναι που ο Κώστας16 ανέβαζε φωτογραφίες και κάποιος διαμαρτύροταν διότι οι κοπέλες που ανέβαζε παραήταν όμορφες..και μετά ο Κώστας το έκανε κρυφά!! Λογικό έιναι να μην γράφουν μέχρι και τώρα.Μετά την ακμή έρχεται και η παρακμή και το thread την περνάει αυτην τη στιγμή
τωρα που κοιταω τις τιμες για ΒΒΚ δεν ειναι κ ακριβα με emirates. ΠΧ τον Νοεμβρη εχουνε ολα 655€
Κοίτα με Καταρ!Θα με θυμηθεις
Ρε Μάγκα.....Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν!!!Πόσο είσαι 14?Στείλε πμ γαμώ τον Τσίπρα μου μέσα.Και εγώ ρωτούσα παλιότερα σαν κανούργιος αλλά εσύ είσαι εκτός συναγωνισμού
ξεχνας τον john666 περισυ, αμετρητες ερωτησεις.
αντε, 36 νυχτες ακομα. βαρεθηκα στο ελλαντα, θελω ν'αναπνευσω το καυσαεριο στην bangkok και την manila.
ολο ερωτησεις ειστε,δεν ντρεπεστε λιγο! τι σας εμαθα τοσα χρόνια?! ε??
xa xa xa
μαγκες...δεν ξερω αν το θυμαστε...αλλα....σε 3 μερες...
[size=50pt]ΠΕΤΑΩ!!![/size]
Να συμπληρώσω τότε και εγώ................
[move][size=20pt][/size]Εικοσιπέντε και σήμερα!!!!!!!![size=20pt][/size] [/move]
manthos_kriti1
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
για τον αρισταρχο........πολλες απο τις ερωτησεις που κανω θα μπορουσα να τις κανω σε συγκεκριμενα ατομα μεσω pm, (οπως το φιλο djzan, ο οποιος μου εχει δωσει πολλες πληροφοριες και τον ευχαριστω πολυ γι αυτο) ,τις κανω ομως χωρις pm, για να τις βλεπουν ολοι, γιατι γνωμη δικια μου ειναι οτι μια ερωτηση που εσενα σου φαινεται χαζη, σε καποιον αλλο μπορει να φανει χρησιμη. και 1/10 που διαβαζει το σαιτ να βοηθηθει απο μια ερωτηση μου, η οποια εσενα σου φαινεται χαζη, εγω θα ειμαι ευχαριστημενος.....δεν ξερουν ολοι τα παντα ουτε ειναι ευκολο να διαβασουν 1000+ σελιδες ευκολα ..........εξαλου αν δεν κανω λαθος ενας βασικος σκοπος του σαιτ ειναι να βοηθηθουν με πληροφοριες οσοι ενδιαφερονται να πανε ταυλανδη.......επισης οπως εσενα μπορει να σε κουραζουν καποια πραγματα που ρωτω εγω η καποιος αλλος, κι εγω που εχω διαβασει 106 σελιδες απο τις πρωτες, σε πολλα σημεια αναφερονταν πραγματα που κι εμενα με κουραζαν η μου ηταν αδιαφορα και βαρετα, ακομα και καβγας λεκτικος που κρατουσε αρκετες σελιδες υπηρξε, ουδεποτε ομως δε σχολιασα αρνητικα κατι το οποιο ειπε καποιος συναδελφος εδω μεσα, οσο βαρετο η χαζο μου φαινοταν...αυτα ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΙΛΙΚΑ χωρις να δωσουμε συνεχεια στο θεμα
και'γω το'χω γραψει και θα το ξαναγραψω... θελετε πληροφοριες για οτιδηποτε??? γραφτειτε στο και θα βρειτε τα πανταααααααααααααααααααααααα!!! τοσο απλο!!!
ποσο ζηλευω αυτους που φευγουν σε λιγες μερες.... δεν πειραζει ομως! αν πανε ολα καλα σε λιγες βδομαδες θα εχω την δικια μου εδω ελλαδα για διακοπες!!!
ποσο ζηλευω αυτους που φευγουν σε λιγες μερες.... δεν πειραζει ομως! αν πανε ολα καλα σε λιγες βδομαδες θα εχω την δικια μου εδω ελλαδα για διακοπες!!!
Κοίτα με Καταρ!Θα με θυμηθεις
437€ με 8 ωρες σταση στο Doha. ;)
655 - 437 = 218€
218€ = 10494.52ΒΑΤ
10494.52 ΒΑΤ = 8 Χ + 8 X Barfine
437€ με 8 ωρες σταση στο Doha. ;)
655 - 437 = 218€
218€ = 10494.52ΒΑΤ
Ψάξε να βρεις μέρα που να μην έχει τόσες ώρες κοιλία.Εγώ βρήκα στις 15/10 με 2 ώρες μόνον αναμονή
Ψάξε να βρεις μέρα που να μην έχει τόσες ώρες κοιλία.Εγώ βρήκα στις 15/10 με 2 ώρες μόνον αναμονή
στο πηγαινε βρηκα κ εγω με 2 ωρες. Στο ελα ειναι το θεμα...
Εσυ στην επιστροφη ποσες περιμενεις?
αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν με 1000ευρο δηλαδή με 48150b μπορείς να περάσεις 2 βδομάδες ??? (χωρίς τα αεροπορικά το χιλιαρικιο)
Αν πας σε ξενοδοχείο με 1000μπατ 10€ και αλλά τόσα για την κοπέλα και άλλα τόσα για φαι είσαι οκ!Στο σύνολο 3000μπατ 30€.[size=20pt]Μαμ κακά και νάνι[/size] θες τίποτα άλλο?
Τώρα αν πεις θέλω ξενοδεχείο 5000μπατ και scuba και τζετ σκι θέλω και αυτοκίνητο και το βράδυ να πίνω και να γίνομαι κουδούνι τα 10000μπατ δεν σου φτάνουν
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
αυτα ειναι μαθηματικα,655 - 437 = 218€
218€ = 10494.52ΒΑΤ
γιαννακη666 να μας βγαλεις ασπροπροσωπους στο νοτο.
καλο ταξιδι αυριο στο συναγωνιστη που φευγει με ται,
στο πηγαινε βρηκα κ εγω με 2 ωρες. Στο ελα ειναι το θεμα...
Εσυ στην επιστροφη ποσες περιμενεις?
Βάλε για 15/10 και 1/11.Με την Thai είναι 3 ώρες λιγότερο.. αλλά πληρώνεις τα 2πλάσια!Το μόνον καλό με την thai είναι ότι όλα μέσα έιναι σχιστομάτικα και μπορεί να εκπληρώσεις την φαντασιωσή
Σεξ μέσα στο αεροπλάνο
Αν πας σε ξενοδοχείο με 1000μπατ 10€ και αλλά τόσα για την κοπέλα και άλλα τόσα για φαι είσαι οκ!Στο σύνολο 3000μπατ 30€.[size=20pt]Μαμ κακά και νάνι[/size] θες τίποτα άλλο?
Τώρα αν πεις θέλω ξενοδεχείο 5000μπατ και scuba και τζετ σκι θέλω και αυτοκίνητο και το βράδυ να πίνω και να γίνομαι κουδούνι τα 10000μπατ δεν σου φτάνουν
λύθηκα!!
οχι ρε το μονο που θελω ειναι ΚΑΘΑΡΟ ξενοδοχείο και καλα πιπινια