Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
αν τους πεις απο νωρις οτι εισαι butterfly δεν εχουν κανενα προβλημα αν θα παρεις αλλη απο το ιδιο μπαρ. αλλα για καλο και για κακο καλυτερα να αλλαζετε μπαρ. τοσα μπαρ εχει... μην κολατε σ'ενα. 

ααα οι νεοι που πανε κατω αυτες τις μερες να προετοιμαστουν ψυχολογικα και για την αντιμετωπιση ladyboys!!! μην εκνευριστειτε αν σας κoλησει κανενα και σας αρχισει στα κλωτσιδια.  :2funny: πειτε ευγενικα οτι εχετε girlfriend.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα μαγκες.Τον αυγουστο(7-20) ειναι η τεταρτη φορα που θα επισκεφτω την πατταγια και θα ηθελα να βοηθησω,με τη μικρη μου εμπειρια φυσικα,τα παιδια που σκεφτονται να ταξιδεψουν στον παραδεισο του εργενη...ΛΟΙΠΟΝ
Φθανουμε στο αεροδρομιο,κανουμε μπατ για τις πρωτες ωρες(~10000),αγοραζουμε καρτα για το κινητο (γκισε εξω απο τις αφιξεις) και βουρ για ΠΑΤΤΑΓΙΑ...
Πατταγια παμε με ταξι(1200-1500 μπατ),αλλιως εχει λεωφοριακι ανα 2 ωρες(γκισε παλι εξω απο τις αφιξεις) με περιπου 200 μπατ.
Φθανοντας στην πατταγια οσο κουρασμενοι και να ειμαστε,οσο και να χρειαζομαστε λιγο υπνο δεν κρατιομαστε για την πρωτη μας εξορμηση...
Επιλογες πολλες,και οσο βραδιαζει ακομα περισσοτερες...ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ!!!
Η πατταγια εχει τα παντα...ελευθερας βοσκης,bargirls,gogogirls ολες προθυμες να μας ικανοποιησουν και πιστεψτε με, ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ!!!
Οι τιμες παιζουν ,προσωπικα δεν δινω πανω απο 1000 για short time και 2000 για long,εκτος απο ειδικες περιπτωσεις...

ΝΟΜΟΣ νο1
Ποτε δεν λεμε οτι ειναι η πρωτη μας φορα στην πατταγια.(για τις ελευθερας βοσκης)

ΝΟΜΟΣ νο2
Παντα λεμε οτι εχουμε αρκετες μερες διακοπες μπροστα μας.(ομοιως)

ΝΟΜΟΣ νο3 και ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ με την ιδια κοπελια πανω απο μια μερα η βραδυ!!!Η πατταγια εχει χιλιαδες γυναικες και η επομενη θα ειναι σιγουρα καλυτερη....

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ προφυλακτικα( τα ταυλανδεζικα ειναι μικρα),λιπαντικο(αν βρειτε προθυμη πατταγιανη) και πολυβιταμινες αν κατσετε αρκετες μερες.
Θα επανελθω.

poutis

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εγω εχω παεοι μονο μια φορα κι αυτη Πουκετ.
Δεν ειμαι ο εμπειροτερος αλλα αυτο που καταλαβα ειναι οτι πολλα μα πολλα εξαρτωνται απ την περιπτωση.Τα πολλλα ορια μεχρι 1000 δινω ή μεχρι 1500 νομιζω οτι το μονο που θα κανουν ειναι να σου χαλασουν το ταξιδι.δεν λεω βεβεαια και υπερβολεσ.
Εμενα μου αρεσε η χαλαροτητα και ξεγνοιασα εκει γι αυτο λεω δεν χρειαζεται και πολυ σκεψη.
Για το θεμα του μεγεθος πραγματι το αντιμετοπιζουν παραξενα ετσι και ειναι χοντρο,γελανε ή "προσεευχονται" και σε παρακαλανε σιγα σε παρακαλω σιγα,εχει πολυ πλακα.
Η μοναδικη μου συβουλη και αυτο που εκανα,να δινουμε λεφτα στο φαι εκει δεν θελει τσιγγουνιες σε ολα τα αλλα ο καθε ενας πρατει.αλλα να την βγαλεις και στη λεκανη δεν λεει.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα μαγκες.Τον αυγουστο(7-20) ειναι η τεταρτη φορα που θα επισκεφτω την πατταγια και θα ηθελα να βοηθησω,με τη μικρη μου εμπειρια φυσικα,τα παιδια που σκεφτονται να ταξιδεψουν στον παραδεισο του εργενη...ΛΟΙΠΟΝ
Φθανουμε στο αεροδρομιο,κανουμε μπατ για τις πρωτες ωρες(~10000),αγοραζουμε καρτα για το κινητο (γκισε εξω απο τις αφιξεις) και βουρ για ΠΑΤΤΑΓΙΑ...
Πατταγια παμε με ταξι(1200-1500 μπατ),αλλιως εχει λεωφοριακι ανα 2 ωρες(γκισε παλι εξω απο τις αφιξεις) με περιπου 200 μπατ.
Φθανοντας στην πατταγια οσο κουρασμενοι και να ειμαστε,οσο και να χρειαζομαστε λιγο υπνο δεν κρατιομαστε για την πρωτη μας εξορμηση...
Επιλογες πολλες,και οσο βραδιαζει ακομα περισσοτερες...ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ!!!
Η πατταγια εχει τα παντα...ελευθερας βοσκης,bargirls,gogogirls ολες προθυμες να μας ικανοποιησουν και πιστεψτε με, ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ!!!
Οι τιμες παιζουν ,προσωπικα δεν δινω πανω απο 1000 για short time και 2000 για long,εκτος απο ειδικες περιπτωσεις...

ΝΟΜΟΣ νο1
Ποτε δεν λεμε οτι ειναι η πρωτη μας φορα στην πατταγια.(για τις ελευθερας βοσκης)

ΝΟΜΟΣ νο2
Παντα λεμε οτι εχουμε αρκετες μερες διακοπες μπροστα μας.(ομοιως)

ΝΟΜΟΣ νο3 και ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ με την ιδια κοπελια πανω απο μια μερα η βραδυ!!!Η πατταγια εχει χιλιαδες γυναικες και η επομενη θα ειναι σιγουρα καλυτερη....

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ προφυλακτικα( τα ταυλανδεζικα ειναι μικρα),λιπαντικο(αν βρειτε προθυμη πατταγιανη) και πολυβιταμινες αν κατσετε αρκετες μερες.
Θα επανελθω.

δεν χρειαζετε να αλλαξεις τοσα πολλα στο αεροδρομιο γιατι το rate ειναι πολυ λιγο σε σχεση με την πατταγια. καρτα για κνινητο μπορεις να αγορασεις απο πατταγια στα 7/11. στις freelancers και σε μερικες gogos εχω δωσει 1000 για long time. το περισσοτερο που εχω δωσει ειναι 1500.

νομος 3.
εξαρτατε την κοπελα. εγω ημουν με μια 12μερες. καποιες μερες απο το απογευμα μεχρι το βραδυ, καποιες αλλες μερες ολη μερα. και συγχρονως μ'αφηνε να πηγαινω και με αλλες, γιατι ηξερε οτι ειμαι εδω για διακοπες και ηθελε να περασω καλα!

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε εχεις απολυτο δικιο για το rate του αεροδρομιου αν και η διαφορα ειναι της ταξης των 400-500 για τα 10 χιλιαρικα.Αnyway το πως περναει ο καθενας καλυτερα κατω ειναι θεμα προσωπικου γουστου...Εγω δεν γουσταρω παραμυθι,ετσι το βλεπω,και μου αρεσει η ποικιλια...Οσο για gogogirl long time με 1000μπατ?????Λιγο χλωμο...

fisarmonikas

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
στο πρωτο ταξιδι τον φεβρουαριο εκατσα 10μερες... δεν μου φτασανε. στο δευτερο τον μαιο 14μερες... παλι δεν μου φτασανε.
τωρα για το τριτο ταξιδι θα προσπαθησω να κατσω κανα 3βδομαδες αν και παλι δεν θα μου φτασουν. τελικα οσο και να κατσεις ποτε δεν ειναι αρκετο. πως θα γινει να παμε να ζησουμε εκει και να σαπισουμε??? τον φεβρουαριο γνωρισα εναν ελληνα σ'ενα καφε στο avenue mall, οπου μαζευοντε τα μεσημερια οι ελληνες εκει. τον μαιο που ξαναπηγα στην ιδια καρεκλα τον βρηκα. αυτα ειναι!!! να μεινεις εκει 4-5 μηνες.... και να τρως 2000-3000 baht την ημερα.

Φίλε dijan μπορείς να μου πεις που ακριβώς είναι το avenue mall? Ευχαριστώ

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
και ομως σου λεω αυτο που ειδα με τα ματια μου. οταν λεω μπρατσαραδες δεν εννοω τους φουσκωτους τυπου bodybulding, αλλα αυτους μ'ενα ωραιο γυμνασμενο σωμα. οσο για τουσ μαυρους παρα πολλες κανουν σαν τρελλες... βλεπεις εχει γινει μεγαλη μοδα η μαυρη μουσικη (r&b, hip hop), και ολες πανε στο candy shop και στο lucifer για ν'ακουσουν αυτη την μουσικη και να κολησουν σε κανα μαυρο. επισης πολλες θελουν να κανουν κολαρες οπως η beyonce, jennifer lopez κτλ... αυτους που σιχαινοντε ειναι οι αραβες και ινδοι.

dsc01009f.jpg

dsc01012a.jpg

επισης δειτε αυτο το βιντεακι να παθετε σοκ...  :headbang:

Αρχηγε djzan οι φωτογραφιες ειναι απο τη Lucifer οπου αυτοι
οι τυπαδες κανουν "καλιστεια" με διαφορες καθε βραδυ.. Το εχουμε δει
το ΕΡΓΟ  "Και το επαθλο --> Μια μπουκαλα ΟΥΙΣΚΙ στην καλυτερη..."

Αυτο ειναι ΣΟΟΥ

Το παιχνιδι ειναι στημενο ΟΜΩΣ..

Δεν σημαινει οτι οι ταυλανδεζες γουσταρουν ΜΑΥΡΟΥΣ

φιλικά

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
δηλαδη αν παρεις μια κοπελα απο ενα μπαρ που σου αρεσει, κανετε οτι κανετε, το αλλο πρωι τη πληρωσεις και την ευχαριστησεις και το επομενο βραδυ θελεις μια αλλη κοπελα που σου αρεσει απο το ιδιο μπαρ θα στραβωσει η πρωτη? και θα πιαστουν μαλλι με μαλλι?

Αρχηγε σου μιλαω εκ πειρας οτι αν θα παρεις διαφορετικη κοπελα απο το ιδιο μπαρ το σιγουρο ειναι
οτι θα ξενερωσει η "πρωην" ανεξαρτητα με το πως της φερθηκες την προηγουμενη.
και παιζει και μεγαλη πιθανοτητα η "ΝΥΝ" δηλαδη αυτη που πηρες μετα, να μην σου κανει καλο προγραμμα
και να ξενερωσεις γιατι ξερει οτι την επομενη θα την αφησεις...

Μου ετυχε πρωσωπικα..
και στο λεω οτι δεν ειναι σωστη τακτικη.

(καλυτερα αλλη αλλα απο αλλο ΜΠΑΡ, Go-Go...) --> No Problem

Δεν μαλιοτραβηχτηκαν παντως..

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε εχεις απολυτο δικιο για το rate του αεροδρομιου αν και η διαφορα ειναι της ταξης των 400-500 για τα 10 χιλιαρικα.Αnyway το πως περναει ο καθενας καλυτερα κατω ειναι θεμα προσωπικου γουστου...Εγω δεν γουσταρω παραμυθι,ετσι το βλεπω,και μου αρεσει η ποικιλια...Οσο για gogogirl long time με 1000μπατ?????Λιγο χλωμο...

και ομως πιστεψε με. εδινα 1000b στη δικια μου που ειναι gogo girl, ειτε ηταν short time ειτε long time. αν σε γουσταρει μια κοπελα πολυ δεν την νοιζει τοσο ποσα θα της δωσεις. αφου την ρωτουσα ποσα θελει και μου ελεγε παντα up to you!!! αρε κλαμα που επεσε το τελευταιο βραδυ... με παρακαλουσε να μην φυγω και να μεινω στο σπιτι της και θα με φροντιζει αυτη. μεχρι και στο αεροδρομιο ηρθε για παρεα! μπορει gogo girl αλλα ψυχουλα!!!πολυ σπανιο να σου τυχει ενα τετοιο gogo girl, γιαυτο και προτιμω τις freelancers στα clubs.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
στο πρωτο ταξιδι τον φεβρουαριο εκατσα 10μερες... δεν μου φτασανε. στο δευτερο τον μαιο 14μερες... παλι δεν μου φτασανε.
τωρα για το τριτο ταξιδι θα προσπαθησω να κατσω κανα 3βδομαδες αν και παλι δεν θα μου φτασουν. τελικα οσο και να κατσεις ποτε δεν ειναι αρκετο. πως θα γινει να παμε να ζησουμε εκει και να σαπισουμε??? τον φεβρουαριο γνωρισα εναν ελληνα σ'ενα καφε στο avenue mall, οπου μαζευοντε τα μεσημερια οι ελληνες εκει. τον μαιο που ξαναπηγα στην ιδια καρεκλα τον βρηκα. αυτα ειναι!!! να μεινεις εκει 4-5 μηνες.... και να τρως 2000-3000 baht την ημερα.

Φίλε dijan μπορείς να μου πεις που ακριβώς είναι το avenue mall? Ευχαριστώ

to avenue mall ειναι στην second road ακριβως απεναντι απο την soi 13.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αρχηγε djzan οι φωτογραφιες ειναι απο τη Lucifer οπου αυτοι
οι τυπαδες κανουν "καλιστεια" με διαφορες καθε βραδυ.. Το εχουμε δει
το ΕΡΓΟ  "Και το επαθλο --> Μια μπουκαλα ΟΥΙΣΚΙ στην καλυτερη..."

Αυτο ειναι ΣΟΟΥ

Το παιχνιδι ειναι στημενο ΟΜΩΣ..

Δεν σημαινει οτι οι ταυλανδεζες γουσταρουν ΜΑΥΡΟΥΣ

φιλικά

δεν ειπα οτι ολες οι ταυλανδεζες γουσταρουν μαυρους. ειπα οτι οταν πηγαινα στα clubs, οι πιο ομορφες κοπελες ψαχνανε να βρουνε καποιον παιδαρο με ωραιο σωμα η καποιον μαυρο. ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτερες γυναικες και δεν μιλαω μονο για ταυλανδεζες, εχουν μια φαντασιωση να πανε με μαυρο και ας λενε οτι φοβουντε μηπως την εχουν μεγαλη και πονεσουν.
στο insomnia καθε βραδυ πηγαινει μια πολυ ομορφη κοπελα και ειναι εντελως μονη. την πετυχα και τον φεβρουαριο και αρχες ιουνιου. οσοι την εχουν κολησει εχουν φαει χυλοπιτα και παντα την εβλεπα να φευγει η με κανεναν παιδαρο η με μαυρο.
εδω στην ελλαδα μια γκομενα μου το επαιζε δυσκολη και δεν ηθελε να γ.....ε. οταν ηρθε ομως ενας μαυρος βραζιλιανος για ενα dance show στο μαγαζι που δουλευα πηγε μαζι του.

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
μεχρι και στο αεροδρομιο ηρθε για παρεα! μπορει gogo girl αλλα ψυχουλα!!!πολυ σπανιο να σου τυχει ενα τετοιο gogo girl

Κλασσικό για gogo girl 9-10 σε πάνε στο αεροδρόμιο και πλαντάζουν στο κλάμα... Τσίμπάνε και τα μπατάκια που έχουν ξεμείνει και γυρνάνε σπίτι με μισό μεροκάματο παραπάνω!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κλασσικό για gogo girl 9-10 σε πάνε στο αεροδρόμιο και πλαντάζουν στο κλάμα... Τσίμπάνε και τα μπατάκια που έχουν ξεμείνει και γυρνάνε σπίτι με μισό μεροκάματο παραπάνω!!!

μπα δεν τις εδωσα καθολου μπατακια παραπανω. τις εδωσα 1000 επειδη ειμασταν απο την προηγουμενη μερα μαζι! ουτε καν για το λεωφορειο για να γυρισει πισω δεν μου ζητησε.

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
djzan να σε ρωτησω στο ξενοδοχειο σου, το pattaya bay resort αναφερει καπου airport pick up.....πες μου αν καταλαβα καλα απ οτι διαβασα......αν θελουμε με 1300 baht μπορει να ερθει αμαξι τετραπορτο sedan του ξενοδοχειου, να μας περιμενει να μας παρει απο τη πορτα του αεροδρομιου και να μας παει στη πορτα του ξενοδοχειου? για δυο ατομα λεει....αν καταλαβα καλα αυτο μου ακουγεται πολυ ενδιαφερον......αν ειμαστε 2 ατομα 650 baht να δωσουμε ο καθενας και να μη ταλαιπωρηθουμε καθολου μια χαρα.........πες μου αν ισχυει αυτο η δεν καταλαβα καλα........και κατι αλλο, το ξενοδοχειο αν το κλεισουμε το προπληρωνουμε, δινουμε προκαταβολη η πληρωνουμε οταν φτασουμε και μας δωσουν τα κλειδια των δωματιων μας?

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
θα εχει κ μια τουρτα, μπαλονια, κονφετι, στρακαστρουκας...
ρωτατε μαλακιες κ εχουν εξαφανιστει αυτοι που δινουν πληροφοριες.Στην Ταυλανδη θα πατε ρε πουστη μου, παρτε τα μπογαλακια σας, 1000 ευρα στην τσεπη κ δρομο.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
djzan να σε ρωτησω στο ξενοδοχειο σου, το pattaya bay resort αναφερει καπου airport pick up.....πες μου αν καταλαβα καλα απ οτι διαβασα......αν θελουμε με 1300 baht μπορει να ερθει αμαξι τετραπορτο sedan του ξενοδοχειου, να μας περιμενει να μας παρει απο τη πορτα του αεροδρομιου και να μας παει στη πορτα του ξενοδοχειου? για δυο ατομα λεει....αν καταλαβα καλα αυτο μου ακουγεται πολυ ενδιαφερον......αν ειμαστε 2 ατομα 650 baht να δωσουμε ο καθενας και να μη ταλαιπωρηθουμε καθολου μια χαρα.........πες μου αν ισχυει αυτο η δεν καταλαβα καλα........και κατι αλλο, το ξενοδοχειο αν το κλεισουμε το προπληρωνουμε, δινουμε προκαταβολη η πληρωνουμε οταν φτασουμε και μας δωσουν τα κλειδια των δωματιων μας?

για το ταξι του ξενοδοχειου ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι. μολις βγειτε απο την εξοδο του αεροδρομιου (νομιζω gate7), θα σας περιμενει ο ταξιτζης με τα ονοματα σας γραμμενα σ'ενα χαρτι. και θα σας παει ακριβως στην πορτα του ξενοδοχειου. μολις φτασετε στο ξενοδοχειο θα σας ζητησουν να δωσετε μια μικρη προκαταβολη. 2000-3000β ας πουμε. γιαυτο καλο ειναι να χαλασετε λιγα λεφτα στο αεροδρομιο.

θα σας στειλουν email με πληροφοριες για την κρατηση σας γιαυτο να σημειωσετε εξοδο και τηλ. σε περιπτωση τυχει κατι.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
θα εχει κ μια τουρτα, μπαλονια, κονφετι, στρακαστρουκας...
ρωτατε μαλακιες κ εχουν εξαφανιστει αυτοι που δινουν πληροφοριες.Στην Ταυλανδη θα πατε ρε πουστη μου, παρτε τα μπογαλακια σας, 1000 ευρα στην τσεπη κ δρομο.

λολ!!!  :2funny:

ας'τα παιδια να ρωτησουνε. ετσι και αλλιως και εμεις καποτε ρωτουσαμε διαφορα πριν παμε. σιγουρα μερικοι ξεφευγουν πολυ με τις ερωτησεις που κανουν. δεν πειραζει ομως, ας βοηθησουμε οσο μπορουμε αυτους που πανε πρωτη φορα!!!

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδη απο το ιντερνετ μονο κλεινουμε τα δωματια του ξενοδοχειου, δεν πληρωνουμε κατι μεσω καποιας πιστωτικης........οταν φτασουμε στο ξενοδοχειο δινουμε προκαταβολη..........ωραια ευχαριστω.....χρηματοκιβωτιο για να βαλουμε τα χρημματα μας και τα διαβατηρια υποθετω εχει το ξενοδοχειο....το χρηματοκιβωτιο λειτουργει με κωδικο προσωπικο δικο μας? ειναι μεσα στο δωματιο μας η στη reception και πληρωνουμε κατι extra για το χρηματικιβωτιο?

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ημουν ενα βραδυ στο boesche και καθομουν με μια hostess που ειχε απιστευτο χαβαλε! λιωσαμε στο γελιο. ημουν και πολυ κουρασμενος και μου εφτιαξε την διαθεση. ειναι βεβαια λιγο μεγαλουτσικη. 38 αν θυμαμε καλα. δεν την πηρα παντως εκεινο το βραδυ, αν και επρεπε. ισως την επομενη φορα. βασικα για την aem πηγα αλλα μου ειπαν οτι δεν δουλευει αλλο εκει.

img8747.jpg

επισης μου αρεσε ενα gogo αλλα ηταν ηδη με πελατη.

img0325t.jpg

img0302r.jpg

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδη απο το ιντερνετ μονο κλεινουμε τα δωματια του ξενοδοχειου, δεν πληρωνουμε κατι μεσω καποιας πιστωτικης........οταν φτασουμε στο ξενοδοχειο δινουμε προκαταβολη..........ωραια ευχαριστω.....χρηματοκιβωτιο για να βαλουμε τα χρημματα μας και τα διαβατηρια υποθετω εχει το ξενοδοχειο....το χρηματοκιβωτιο λειτουργει με κωδικο προσωπικο δικο μας? ειναι μεσα στο δωματιο μας η στη reception και πληρωνουμε κατι extra για το χρηματικιβωτιο?

απο το ιντερνετ κλεινεις τα δωματια και το ταξι. χωρις πιστωτικη. χρηματοκιβωτιο στο δωματιο με προσωπικο κωδικο. δεν πληρωνεις τπτ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom