μια βασικη απορια φιλε φαντομα λυσε μου. στις πρωτες σελιδες ο vonmakoulis λεει πχ σελ.7 οτι πχ δινεις στο go go bar μιζα 500 (αλλοι φιλοι λενε και 300 αλλοι και 600, αυτο λεπτομερεια)αλλα το go go girl ερχεται μαζι σου για ολη τη νυχτα minimum η και ενα 24ωρο maximum αν θελει ΚΑΙ δεν ζηταει λεφτα, της δινεις ΕΣΥ οτι θες απο μονος σου (απο 500 minimum εως 1000-1500), αναλογα με το ποσο ευχαριστημενος εισαι....ισχυεί? γιατι εδω ενας φιλος πριν ειπε οτι περα απο τη μιζα του μπαρ, τα 500, η κοπελα και σου ζηταει λεφτα, και μπορει να θελει 1000-1500 για λιγο χρονο, για πηδημα μπουρδελου η για ολη τη νυχτα μπορει να ζητησει και 2500....μα αν δωσεις 500 μπαρ+1500 κοπελα (44 ευρω) για ενα πηδημα μπουρδελου, πληρωνεις πιο ακριβα κι απο ελλαδα.....εδω αθηνα μπουρδελα μεσο ορο 20 ευρω και κρητη 30, και λεμε οτι μας γδυνουνε.....εγω εχω καταλαβει οτι οι ταυλανδεζες με κοστος συνολικο 1000 baht (500+500) (22 ευρω), αντε το πολυ 1500-2000 (33-44 ευρω) της εχεις ολη νυχτα η και ενα 24ωρο και οχι ενα στα γρηγορα και ειναι και μες το χαμογελο..εννοειται οτι περα απο το χαρτζηλικι τους κανεις και κανα κερασμα, κανα τραπεζι σε καλο εστιατοριο αν μεινει μαζι σου και για πρωινο η μεσημεριανο την επομενη μερα....το ιδιο λεει ο vonmakoulis και για τις υπολοιπες κατηγοριες κοριτσιων πχ ελευθερας βοσκης μπαροβιες κλπ. δεν απαιτουνε συγκεκριμενο ποσον, τους δινεις οτι θες, αναλογα με το φιλοτιμο σου και το ποσο ευχαριστημενος εισαι....ισχυει?