Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

NOULIS !

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0

το να βρεις ταξι στο αεροδρομιο ειναι το μονο ευκολο, αφου με το που βγεις στην εξοδο θα κανουν ολοι σαν λυσσασμενοι να παρουν την κουρσα για παταγια η' μπανγκοκ.

αυτο που θα θελα να σε συμβουλευσω προσωπικα ειναι να εχεις παντοτε μια (τι μια...κ δεκα να'χεις..) ,καρτα απο το ξενοδοχειο σου.

οι ταξιτζηδες δε μιλανε λεξη αγγλικα κ επιπλεον, λογω οτι η γλωσσα τους ειναι τονικη κ η καθε λεξη αλλαζει ως προς τη σημασια της αναλογως με τη προφορα, μπορει να τους λες ενα πασιγνωστο γι'αυτους ξενοδοχειο η' αξιοθεατο κ ομως να μην καταλαβαινουν τι λες....

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
εσυ φιλε νουλις εχεις παει αν καταλαβα καλα ταυλανδη.....πιστευεις οτι το ξενοδοχειο πρεπει να εχει κλειστει απο το πρακτορειο και να εχουμε καπου σε μια καρτα οπως λες πχ το ονομα του ξενοδοχειου για να μας παει ο ταξιτζης, αν δεν ξερει αγγλικα? οι περισσοτεροι φιλοι εδω ειναι καθετοι στο να μην κλεισουμε ξενοδοχειο αλλα μονο αεροπορικα εισιτηρια απο το πρακτορειο κι οτι ξενοδοχειο βρισκουμε οταν φτασουμε ευκολα. εσυ εχεις να μου προτεινεις καποια ξενοδοχεια 3στερα και ποσο παει ενα δικλινο (περιοδο οκτωβρη-φλεβαρη)....αν εχω ενα δικλινο με ενα φιλο μου, θα υπαρχει προβλημα να παμε δυο κοπελες στο δωματιο, μια ο καθενας? συμφωνα με το φιλο σκορπιο4 δε θα θελουν οι κοπελες.....αν υπαρχει προβλημα 2 μονοκλινα ποσο πανε περιπου? ξενοδοχεια με ενδιαφερουν να μην ζητανε εξτρα μιζα για τις κοπελες που θα παμε, κι αν εχουν και δικα τους μπαρ με κοπελες καλο θα ηταν.......οσες ερωτησεις μπορεις και ξερεις απαντησε μου.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
εσυ φιλε νουλις εχεις παει αν καταλαβα καλα ταυλανδη.....πιστευεις οτι το ξενοδοχειο πρεπει να εχει κλειστει απο το πρακτορειο και να εχουμε καπου σε μια καρτα οπως λες πχ το ονομα του ξενοδοχειου για να μας παει ο ταξιτζης, αν δεν ξερει αγγλικα? οι περισσοτεροι φιλοι εδω ειναι καθετοι στο να μην κλεισουμε ξενοδοχειο αλλα μονο αεροπορικα εισιτηρια απο το πρακτορειο κι οτι ξενοδοχειο βρισκουμε οταν φτασουμε ευκολα. εσυ εχεις να μου προτεινεις καποια ξενοδοχεια 3στερα και ποσο παει ενα δικλινο (περιοδο οκτωβρη-φλεβαρη)....αν εχω ενα δικλινο με ενα φιλο μου, θα υπαρχει προβλημα να παμε δυο κοπελες στο δωματιο, μια ο καθενας? συμφωνα με το φιλο σκορπιο4 δε θα θελουν οι κοπελες.....αν υπαρχει προβλημα 2 μονοκλινα ποσο πανε περιπου? ξενοδοχεια με ενδιαφερουν να μην ζητανε εξτρα μιζα για τις κοπελες που θα παμε, κι αν εχουν και δικα τους μπαρ με κοπελες καλο θα ηταν.......οσες ερωτησεις μπορεις και ξερεις απαντησε μου.

θα σου πω εγω τι θα κανεις.
ξενοδοχειο και κλεινεις απο το site τους. 2 φορες εμεινα εκει και ειναι παρα πολυ καλο ξενοδοχειο με εστιατοριο, πισινα, γυμναστηριο, security, free internet. μεχρι 31οκτωμβριου η τιμη για το στανταρ δωματιο ειναι 999baht. απο νοεμβριο παει στα 1399. να παρετε ξεχωριστα δωματια. το ξενοδοχειο ειναι joiner free δηλαδη δεν θα πληρωσετε για τις κοπελες. μπορεις να κλεισεις επισης απο το site το ταξι του ξενοδοχειου με 1300baht και να σας περιμενει στο αεροδρομιο. αλλα ειναι πολλα τα λεφτα, οποτε θα σου προτεινα λεωφορειο. απο αεροδρομιο - πατταγια 200baht. θα κλεισεις απο το site με τα στοιχεια σου και σε ποιο ξενοδοχειο θα μεινεις και μολις φτασετε πατταγια θα σας βαλουν σε μινι λεωφορειο και θα σας πανε στο ξενοδοχειο. τοσο απλα!!!  :2funny:

ααα και αν αποφασισετε να μεινετε σ'αυτο το ξενοδοχειο χαιρετισματα στα κοριτσια της ρεσεψιον απο τον john... θα καταλαβουν!!! ο μοναδικος ελληνας ειμαι που εχει μεινει εκει!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
dsc01026d.jpg

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
εξω απο το ξενοδοχειο εχουν ταμπελες με το καλως ορισατε σε ολες τις γλωσσες. και στην δικη μας!  :grin:

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω φιλε dijan για τις πληροφοριες.......α και το μωρο το πρωτο με το μινακι που εβαλες φωτογραφια που το πετυχες? πολυ καλο! δουλευε στο κλαμπακι του ξενοδοχειου η σε κανα go go bar το τσιμπησες?

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
γραφω απο πανω. soi 6. ειναι ενας δρομος που ειναι γεματο μπαρακια με κοπελες για short time. εχουν απο πανω δωματια για να κανεις την δουλεια σου. το ξενοδοχειο δεν εχει κλαμπακι και τετοια πραγματα.

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
short time τι ειναι? ενα στα γρηγορα οπως στο μπουρδελο η 1-1,5 ωρα ας πουμε οπως στα body massage, κι οσες φορες προλαβεις να κανεις τη δουλεια σου? και ποσο παει περιπου αν θυμασαι?

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ενα στα γρηγορα και πληρωνεις 1000Baht. 700 την κοπελα και 300 το δωματιο. μερικες ζητανε 1300 μαζι με το δωματιο. αν ξερεις αγγλικα μπες στο ειναι ξενο φορουμ και εχει απαντησεις για ολες τις ερωτησεις σου. εχει τα παντα!!!

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
παρα πολυ ακριβα για τα δεδομενα της ταυλανδης αν σκεφτεις, με βαση οσα διαβασα απο δω απο το σαιτ, οτι σε go go bar, πληρωνεις 500 baht to ξενοδοχειο και δινεις και οτι θες στη κοπελα (συνηθως 500-1000 συνηθιζεται), δηλαδη σου εχει στοιχισει το ιδιο περιπου σε χρημα με το short time, την εχεις ομως τη κοπελα για ολο το βραδυ εως και για ενα 24ωρο αν θες.... η αν τη πετυχεις ξεμπαρκη οταν κλεινει το μαγαζι γλυτωνεις και τι μιζα του μαγαζιου....α και φιλε djzan κατι αλλο....στο ξενοδοχειο που προτεινεις οι ξενοδοχοι μιλανε ικανοποιητικα αγγλικα για να μπορεσεις να συννενοηθεις? εμεις ταυλανδεζικα δεν γνωριζουμε ουτε λεξη....εστιατοριο οι τιμες καλες? και κυριως η ποιοτητα του φαγητου πως ειναι? ιντερνετ λες δωρεαν, κατανοητο.....πισινα, γυμναστηριο και αυτα δωρεαν απο τη στιγμη που μενεις στο ξενοδοχειο?

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
500baht σε gogo girl???  :uglystupid: που το διαβασες αυτο??? απο 1000 και πανω παιρνουν. + 600 - 700 barfine (μιζα). εκτος αν ειναι καποια που την εχεις ξαναπαρει η που σε γουσταρει και τοτε μπορεις να κανεις συμφωνιες με την κοπελα. εγω ηξερα ενα gogo girl 12μερες και οποτε την επαιρνα της εδινα 1000 για ολο το βραδυ. και περνουσαμε τελεια μαζι! μεχρι και στο αεροδρομιο ηρθε για παρεα οταν εφευγα. στο ξενοδοχειο μιλανε πολυ καλα αγγλικα. στο εστιατοριο το φαγητο ειναι πολυ καλο και οι τιμες επισης καλες. πισινα - γυμναστηριο εννοειτε δωρεαν!

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
:offtopic:

Το τοποθετώ πάνω πανω διότι δεν συνάγει με την Ταιλάνδη..

Ορίστε και η δέυτερη..

Συνημμένα

• 3212_1121819495360_1523253910_284477_1406203_n.jpg
    3212_1121819495360_1523253910_284477_1406203_n.jpg
    59,9 KB · Εμφανίσεις: 22

NOULIS !

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0

και γω μαζι σου!!!!
, ειμαι υπερ του πλουραρισμου :dancing:

οσες περισσοτερες παραστασεις, γευσεις κ εμπειριες εχει κανεις στη ζωη του,
τοσο το καλυτερο....:thumbsup:

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
3 μερες μηνανε παιδια για πατταυα  :rockon:( 444 ευρο με gulf air ) κατεβενο μονος 30-6 με 12-7 hotel δεν εχω κληση εχω μαθη ομως για το SOUONSI YENSABAI CONDO ειναι αναμεσα στη SOI-17 KAI YENSABAI με 650 BATH τηυ μερα και αποτη μουπανε ειναι κομπλε με τv airc, joiner free. αντο κσερη κανενας να γραψη περησοτερα... :rockon:

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες ενα μεγαλο ευχαριστο σας αξιζη και λιγο ειναι γιαυτο που κανετε εδομεσα, δεν θελω να γραψω ονοματα γιανα μην ξεχασω κανεναν ( το λενε και στα οσκαρ αυτο..... :grin: ) που χωρις ναχετε καπιο κερδος βοηθατε τους νεους THAILANDOFILOUS!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
otto βρηκες εισητηριο απο αθηνα για ταυλανδη μετ επιστροφης 444 ευρω μονο????πλακα κανεις? λογω κρισης τοσο φθηνα? ειναι απευθειας η πτηση? αν ναι για ποσους μηνες θα ισχυουν αυτες οι τιμες λες?

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλε vonmakoulis βλεπω εισαι συνδεδεμενος και θελω να σε ρωτησω κατι.....στη σελιδα 7 λες οτι στα go go bar αν θες να παρεις καποια κοπελα δινεις κατα μεσο ορο 500baht στο μπαρ και στη κοπελα οτι θελεις (συνηθιζεται λες 500baht minimum) αν δωσει δηλαδη καποιος 500 στο μπαρ και 500-1000 στη κοπελα, αναλογα με το ποσο ευχαριστημενος ειναι, ειναι ικανοποιητικα?......το ρωταω αυτο να μου πεις αν ισχυει και σημερα (στην 7 σελιδα εγραφες πριν 2 χρονια) γιατι ειχα μια διαφωνια με καποιον συναδελφο.....επισης τη κοπελα τη παιρνεις για ολο το βραδυ η αν θες και για την επομενη ημερα μεχρι και την ωρα που θα πιασει δουλεια? εννοειται οτι για φαγητο που θα πας μαζι της η για καφε, θα την κερασεις.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
να σου πω αν θες με απλα λογια τι παιζει...300-500 ειναι συνηθως το barfine η μιζα για το μαγαζι(σε μερικα πιο γκλαμουρατα ισως 600) 500 οι πολυ δευτεροκλασατες θα ζητησουν σιγουρα...και για καναδυο ωριτσες .με 1000-1500 θα βρεις και μαλιστα αν μετρας και λιγο απο εμφανιση και τροπους αμετρητες και σιγουρα του γουστου σου και καλυτερες..αν θες (μοντελακια) ισως χρειαστει να ανεβεις στα 2-2500 μαξιμουμ και παντα μιλαμε για ολη τη νυχτα,και αυτες με 1000..μη σου πω οτι αν γουσταρουν θα χρειαστει να τη διωξεις ,με διπλωματικο τροπο παντα..ενοειται οτι οι 99% ειναι ψοφιες για κερασματα και βολτιτσες πριν τη δουλεια φαγητο κλπ...μην παζαρευεις οσο καλη και να ειναι,στην τιμη απο αυτο που εισαι ετοιμος να δωσεις και ποτε να ειναι αυτο πανω απο 2000 αντε 2500 αν τρελαθεις..να εχεις στανταρ τιμη 1000-1500 γιατι εμεις οι τουριστες διαμορφωνουμε τις τιμες...καλα να περασεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom