Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Σωστος....!! Μπηκα στην καταρ αλλα μου βγαζει 640€ (οχι οτι ειναι πολλα για να πας στον παραδεισο... ) αλλα αν παιξει καλυτερη τιμη γιατι οχι
Αν εχεις βρει κατι γραψε μου τo link

Αυτό είναι το λίνκ βάλε ανάχώρηση απο Αθήνα προς ΜΠΑ/ΓΚ βάλε οποιαδήποτε μέρα του Οκτώμβρη η Νοέμβρη και θα σου βγάλει την τιμή!

μαυρη θητεια θα κανεις, σε λυπαμαι, μεσα στην καταθλιψη 9 μηνες

Βασικά είμαι προστάτης και πρέπει να έχω κάποια μείωση!

Κάτι μου λέει οτι θα την κάνεις κοπάνα...
Ναι θα βάλω τον Κώστα16 που έχει τα κονέ με την αεροπορία να παρουσιαστώ αργότερα.Τι στην ευχή κάτι θα κάνει και για μένα

αρισταρχε!!!ακριωοσ το ιδιο εκανα το 2007 και μεχρι να καταλαωο οτι γιρισα ειχε περασει η μισι θιτια και 12μινο οχι 9μινο ποθ κανετε!!!!τι να λενε και τα παιδια που εκεναν 18μινο!!!!πανδοσ ειναι το καλιτερο πριν το στρατο!!!!!!! :pipa2: :2on1: :tits2: :pipa3: :fuck2: :knockinb:
Αφού επέζησες μετά απο τέτοια δοκιμασία έχω και εγώ κάποιες ελπίδες για την επαναφορά απο το Παραδεισο στην Κόλαση

οπου κ να  πας μετα απο κει ειναι το ιδιο πραγμα....
Ειτε πας φανταρος ειτε  οχι μονο που θα γυρισεις στο ελλαδισταν φτανει....  Ετσι κ αλλιως Θα εισαι Αλλου για αρκετο καιρο.... 

Το Μόνον καλό είναι ότι στην επιστρόφη για τον Αδη  δεν θα πληρώσω τον βαρκάρη αλλά την 5στερη QATAR με τα DVD στα προσκέφαλα

ΑΘΗΝΑ - ΝΤΟΧΑ ΜΕ AIRBUS A321
NTOXA - ΜΠΑΝΚΟΚ ΜΕ 77W

Υπαρχει και συνδιασμός δρομολογίων με 2και μισή ώρες παραμονή στο πήγαινε και 1και μισή ώρες στην επιστροφή. Την επέλεξα και εγώ για τον αύγουστο.

Και εγώ για αυτήν την πτήση μιλάω αδερφέ

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
piasame kouventa ke se ligo me rotise evgenika an mporo na tis keraso mia mpyra- e oreo moro itan- 21 eton eipa ok - erxete i mpyra 85 Baht ipie defteri triti tetarti pempti- mou ipe oti me goustarei ke 8elei na pame mazi sto domatio mou- a xehasa na po oti i af8adis fili tis parageile ke ayti 3 mpyres ke fysika ola ego plirosei
κοιττα επιλογη σου ηταν να πληρωσεις, θα μπορουσες καλλιστα να ειχες πει οχι για την τριτη, τεταρτη κτλ μπυρα και ιδιαιτερα για τις μπυρες της φιλης της...και ξερεις και κατι αλλο? οταν λες και καμια φορα οχι και βαζεις ορια στο τι τους παιρνει να σου ζητησουν σε σεβονται και περισσοτερο  ;)

ke propantos 8an karfoso  tin kavliara ti fili pou mou ipie tis mpyres
Μεγα λαθος και το πιθανοτερο ειναι να εισπραξεις και μετριο service. Ποτε δε χτυπαμε φιλες εκτος λιγοστων εξαιρεσεων. Δεν υπαρχει και λογος αλλωστε, σιγα λες και δεν υπαρχουν αλλες επιλογες! Δεν ειναι χαζες αν φτυσεις τη μια οπως σκεφτεσαι να πραξεις και να πας με τη φιλη της τοσο γρηγορα, κανεις τη μια να αισθανθει μειονεκτικα και τη φιλη να περιμενει οτι θα κανεις και με αυτην το ιδιο οποτε ποιος ο λογος να δωσει gfe.

ekei pleon vlepeis oti stis 20 gomenes pou pernane mono mia isos na se koitaxei - i stygni pragmatikotita pou leei oti mono oi apores kotane - oi fragates i aftes pou exoun ena metrio oikonomiko standar den koitane
Δεν ειναι οτι δεν κοιττανε επειδη απαραιτητα δεν ενδιαφερονται απλα ο τροπος προσεγγισης ειναι διαφορετικος.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Δεν ειναι οτι δεν κοιττανε επειδη απαραιτητα δεν ενδιαφερονται απλα ο τροπος προσεγγισης ειναι διαφορετικος.
Συμφωνα με τη μικρη μου εμπειρια,εχω κατασταλαξει στην εξης αποψη...Φαντομα εαν κανω λαθος,διορθωσε με...
Πρεπει ολοι να καταλαβετε,πως το χρωμα του δερματος παιζει πολυ μεγαλο ρολο...
Και φραγκατος και σουπερ-μοντελ να μην εισαι (αρκει να μην παμε στο αλλο ακρο,δηλαδη να εισαι 60 χρονων,καραφλος και υπερβαρος),το οτι εισαι λευκος και φαρανγκ,ΜΕΤΡΑΕΙ...Τουλαχιστον εγω ετσι αισθανομαι...
Βεβαια αλλο να τη πεφτεις στη φτωχογκομενα και αλλο στη φραγκατη Ταυλανδεζα...
Η φτωχογκομενα σε βλεπει και σαν το πριγκηπα του παραμυθιου,που θα σε τυλιξει και θα δωσει τελος στη μιζερια...Και αυτο να μη καταφερει,στη χειροτερη,θα εχει πιει αυτη και η παρεα της τσαμπα μπυρες,η ακομα καλυτερα θα παρει και ενα χαρτζηλικι που πηδηχτηκε μαζι σου..
Η μεσαια Ταυλανδεζα,δεν πολυενδιαφερεται γιατι δε γουσταρει να βγει η βρωμα οτι πηδιεται με φαρανγκ...Ιδιαιτερη αναγκη τα λεφτα δεν τα εχει,γιατι εχει μαθει να ζει με εναν αξιοπρεπη μισθο(για τα δεδομενα της Ταυλανδης),οποτε γιατι να μπει σε αυτη τη διαδικασια??...Προτιμα να βρει ενα μεσο Ταυλανδο και να κανει οικογενεια...Βεβαια και αυτες ανθρωποι ειναι και μπορει να κολακευτουν απο το καμακι που θα τους κανεις,η να παιξει και ερωτας...Και παλι ομως ειναι ιδιαιτερα επιφυλακτικες και δεν πεφτουν ευκολα στο κρεββατι...
Η φραγκατη Ταυλανδεζα απο την αλλη,τους εχει ολους και ολα γραμμενα στα παλια της τα παπουτσια...Δεν δινει λογαριασμο σχεδον σε κανεναν...Σε αυτες τις κοινωνιες,που υπαρχουν μεγαλες ταξικες ανισοτητες,και που "παιζει" πολυ διαφθορα,το χρημα κυβερναει...Και οποιος το εχει,λυνει και δενει..Αυτη γουσταρει να διασκεδαζει και γενικα να περναει καλα...Κατι σαν τα πλουσιοκοριτσα της δεκαετιας του 50 και του 60 στην Ελλαδα που οι κοινωνικες ανισοτητες ηταν εμφανεστερες...
Εαν εισαι και λιγο εμφανισιμος,σε βλεπει σαν ενα "εξωτικο φρουτο",που θελει ΑΥΤΗ να σε πηδηξει και οχι εσυ αυτην...Μην εκπλαγειτε δηλαδη εαν βιωσετε και ενα one night stand...
Ο τροπος ομως προσεγγισης,πρεπει να ειναι πολυ πιο κυριλε...Πρεπει να αποπνεεις εναν αερα πιο "μποεμ" και αριστοκρατικο...Με προσεγμενο και καλο ντυσιμο...Και βεβαια εαν "αναβοσβηνει" στο μετωπο σου η ταμπελα "Ειμαι αλλο ενα λιγουρι,σεξοτουριστας φαρανγκ,που το πρωι τριγυρναω στα μασατζιδικα για body to body και το βραδυ πηγαινοερχομαι στα a go go για να βρω να πηδηξω"..ΤΟΤΕ εισαι συνηθως χαμενος απο χερι...

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Παιδία μιλάω με μια εκ Ταιλάνδης..Και δυσκολευομαι πολύ να καταλάβω τι λένε!Ισώς σου μιλάνε στα Αγγλικα όπως σκέφτονται στα Ταιλανδέζικα.Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι σημαίνει αυτό?

not like u heard many young thai girl but not me

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Νομιζω οτι η μεταφραση ειναι οτι,"Εγω δεν κανω οτι εχεις ακουσει οτι κανουν πολλες νεαρες Ταυλανδες"...

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εχει εδω πολλες νεαρες Ταυλανδεζες,γιατι θες να πηδηξεις εμενα τη γρια?

xaxaxa

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ντάξει παιδία είσται απίστευτοι.Νά είσται καλά γέλασα με την ψυχή μου.Βασικά η δεσποινίδα μου ζήτησε το ΜΣΝ μου αλλά δεν της το έδωσα γιατί το βαρίεμαι.

Ορίστε όλο το κείμενο

how old r u?Im 26 already :cheesy: not like u heard many young thai girl but not me :cheesy: haha

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Exεις δίκιο σε όλα αυτά που λες..Δεν πηγαίνω τυχαία αυτήν την ημερομηνία..Αλλες μέρες έχει συνολικες ώρες ταξιδιου 20 plus δίοτι όπως προανέφερες μένεις όλο το βράδυ εκεί.Αλλά εγώ βρήκα μόνο με 2 ώρες αναμονή.14 hours for the heaven..it's not to much.15 Οκτώμβρη!!!Και 5 Νοέμβρη παρουσιάζομαι..Απίστευτο?

Τι ειπες ΤΩΡΑ....

Παρουσιαζεσαι 5 Νοεμβρη ?  :headbang:

Μετα απο ενα πιθανο ταξιδι στον παραδεισο Παρουσιαζεσαι ?  :s&m_3:

Φυγε τωρα και γυρνα 4 Νοεμβρη... :2funny:

6-7 Νοεμβρη φροντισε να εχεις και ενα σακο με αντικαταθλιπτικα...γιατι δεν θα την παλευεις.. :headbang:

NOULIS !

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0

εχουν μεγαλη δυσκολια στη γραφη λογω του εντελως διαφορετικου αλφαβητου τους.

στο ομιλητο τα πανε αρκετα καλυτερα. ειδικα τα κοριτσια των bars λογω της τριβης με τους farang, εξοικειωνονται με τη γλωσσα κ μιλουν πολυ καλα αγγλικα.

οι δε freelancers σε ικανοποιητικο βαθμο, τουλαχιστον μπορεις να συνεννοηθεις μαζι τους.
ωστοσο καμια απο αυτες που γνωρισα δεν ηξερε να γραφει.

κατι αλλο που γνωριζω κ ας με διορθωσει κ μενα ο φαντομας που τα ζει απο μεσα αν κανω λαθος,
ειναι οτι οι μεσες καθημερινες ταυλανδες ειναι ιδιαιτερως ντροπαλες κ συνεσταλμενες, ωστε να επιτρεψουν σε καποιον αγνωστο διαχυτικες κινησεις.

- ειναι απλα ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ γι'αυτες -

ακομα κ τα ζευγαρακια που θα δειτε στο δρομο, αντε μεχρι κρατημα στο χερι κ αγγαλια θα'ναι το πολυ πολυ....

απαξ κ διακρινετε οτι καποια ειναι ανετη σε κ επιτρεπει πιασιματα στο κωλο κλπ...

,,, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ

εγω ακομα κ μια εμπειρη freelancer που την ειχα παει για χωρο κ που ηδη ειχαμε παει μαζι, οταν αρχισα μεσα στο club να ξεφευγω κ να αρχιζω να βαζω χερια, με κοβει πολυ γλυκα κ μου λεει

" please...please....!!!!,i am a thai lady!!!...., that you are doing now it's not good,
not good....!!!! ,we're not alone on here.... "

εκανα τα παντα να το σεβαστω ,αλλα ηταν τοσο απιστευτο μωρο που απλα ηταν πανω απο τις δυναμεις μου... σε καθε αποπειρα μου ομως ειχα αστραπιαιο τραβηγμα κ επαιρνα την ιδια απαντηση.

πολλες -αν οχι ολες- απο τις φοιτητριες που αναφερονται απο το συντροφο που κανει αναμεταδωση απο μπανκογκ, ειναι freelancers κ μαλιστα επειδη ειναι κ ερασιτεχνες ,συνηθως ειναι κ πιο απαιτητικες.

παντως το να σε γουσταρουν ,μετραει πολυ γι'αυτες κ κανει τα παντα ευκολοτερα κ διαπραγματευσιμα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
kalhspera se olous magkes.exw diabasei to perrisotero forum kai psinomai na katebw thai (pattaya)sygkekrimena ton septebmrh me enan filo mou.theloume na meinoume peripou enan mhna kai skeftomaste na enoikiasoume ena  spitikai oxi hotel giati einai pio oikonomiko kai pio aneto na psaksoume ekei h na to broume apo to internet kai na to plhrwsoume ?apo thema egklimatikothtas na fobomaste sto spiti h einai pio asfales sto ksenodoxeio?apo oti exw diabasei aksizei perisotero h pattaya ws proorismos?kai 2500 eurw ftanoun re paidia gia enan mhna xwris eishthria kai enoikiash spitiou? sas euxaristw

Θα σε παρακαλούσα να γράψεις στα ελληνικά.

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας ειμαι καινουριος εδω και θελω να ρωτισω ορισμενα πραγματα για ταυλανδη......καταρχιν εχει απο κρητη αεροπλανο? αν οχι απο ποιες πολεις της ελλαδας φευγουν τα αεροπλανα για ταυλανδη?............ταυλανδη στο αεροδρομιο  υπαρχουν αφθονα ταξι? οι ταξιτζήδες μιλανε αγγλικα? σε ποιες πολεις της ταυλανδης ειναι τα αεροδρομια τους? τα αεροδρομια της ταυλανδης ποσο απεχουν απο μπαγκογκ και παταγια?

roulis81

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδες.Θα ειμαι Pataya 23 με 27 αυγουστου μονος.Αν ειναι κανενας αλλος Ελληναρας εκει την ιδια περιοδο ας στειλει pm.Και κατι αλλο.Να κλεισω ξενοδοχειο απο εδω, η' θα βρω εκει φθηνοτερα?

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας ειμαι καινουριος εδω και θελω να ρωτισω ορισμενα πραγματα για ταυλανδη......καταρχιν εχει απο κρητη αεροπλανο? αν οχι απο ποιες πολεις της ελλαδας φευγουν τα αεροπλανα για ταυλανδη?............ταυλανδη στο αεροδρομιο  υπαρχουν αφθονα ταξι? οι ταξιτζήδες μιλανε αγγλικα? σε ποιες πολεις της ταυλανδης ειναι τα αεροδρομια τους? τα αεροδρομια της ταυλανδης ποσο απεχουν απο μπαγκογκ και παταγια?
:helpplea: :helpplea:

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Μόνο από Αθήνα έχει αεροπλάνο
Θα προσγειωθείς Μπανγκόκ και από εκεί θα πας είτε παταγια οδικώς είτε Πουκέτ με αεροπλάνο. Ταξί έχει όσα θες όπως και στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου και μιλάνε σχεδόν όλοι αγγλικά.

Καλώς ήρθες αλλά ψάξου λιγάκι και μόνος σου πριν ρωτήσεις τόσο απλά πράγματα που τα βρίσκεις με ένα κλικ στο ιντερνέτ.

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
επισης θα ηθελα να μου προτεινετε ορισμενα ξενοδοχεια σε παταγια και μπανκογκ 3στερα, τα οποια να μη ζητανε μιζα για τη κοπελα που θα πας εκει το βραδυ.......μαλλον θα παω με ενα φιλο μου οκτωβρη η γεναρη, αναλογα με τις δουλειες μας και σκεφτομαστε να κλεισουμε μαλλον δικλινο......στο δικλινο μπορουμε να φερνουμε μια κοπελα ο καθενας το βραδυ χωρις να θελει επιπλεον μιζα το ξενοδοχειο? σε ποια ξενοδοχεια? τι τιμες εχουν τα δικλινα σε αυτα τα ξενοδοχεια περιπου? τελος, εαν γινεται καλο θα ηταν να εχουν αυτα τα ξενοδοχεια που θα μου προτεινετε και δικα τους μπαρακια με κοπελες......φιλε κοστα f16 για παταγια στηριζομαι σε σενα. :helpplea:

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
επισης θα ηθελα να μου προτεινετε ορισμενα ξενοδοχεια σε παταγια και μπανκογκ 3στερα, τα οποια να μη ζητανε μιζα για τη κοπελα που θα πας εκει το βραδυ.......μαλλον θα παω με ενα φιλο μου οκτωβρη η γεναρη, αναλογα με τις δουλειες μας και σκεφτομαστε να κλεισουμε μαλλον δικλινο......στο δικλινο μπορουμε να φερνουμε μια κοπελα ο καθενας το βραδυ χωρις να θελει επιπλεον μιζα το ξενοδοχειο? σε ποια ξενοδοχεια? τι τιμες εχουν τα δικλινα σε αυτα τα ξενοδοχεια περιπου? τελος, εαν γινεται καλο θα ηταν να εχουν αυτα τα ξενοδοχεια που θα μου προτεινετε και δικα τους μπαρακια με κοπελες......φιλε κοστα f16 για παταγια στηριζομαι σε σενα. :helpplea:

Μην κάνετε το λάθος και μείνετε στο ίδιο δωμάτιο με το φίλο σου... Δεν έχουν πρόβλημα τα ξενοδοχεία οι κοπέλες όμως έχουν.

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω πολυ φιλε σκορπιος4 για τις πληροφοριες........εχεις παει εσυ ταυλανδη? αν ναι σε ποιες πολεις? πως περασες? εμπειριες? (δεν εχω διαβασει ολες τις σελιδες εδω γιατι ειναι και 1036 γι αυτο μπορει να ρωτησω και κατι που να εχει ειπωθει ξανα και συγνωμη αν κουραζω με τις ερωτησεις μου) αν εχεις να προτεινεις και κανα ξενοδοχειο παταγια η μπαγκογκ, συμφωνα με αυτα που ρωταω πιο πανω ευσπροδεκτο.......μολις ειδα και το μηνυμα σου......δηλαδη προτεινεις να εχουμε ενα ξεχωριστο δικλινο ο καθενας? ποσο ειναι το κοστος για το δικλινο σε αξιοπρεπη 3στερο ξενοδοχειο? θεωρεις καλυτερα απο ελλαδα να εχουμε κλεισει μονο εισιτηρια και το ξενοδοχειο μολις φτασουμε ταυλανδη η και το ξενοδοχειο κλεισμενο απο ελλαδα? οι πιο πολλοι φιλοι εδω λενε το ξενοδοχειο να το κλεισουμε ταυλανδη και οχι απο ελλαδα γιατι το κοστος θα ειναι μεγαλυτερο, αλλα εγω σκεφτομαι αν ερθουμε ταυλανδη χωρις κλεισμενο ξενοδοχειο, ειναι 100% σιγουρο οτι θα βρουμε ξενοδοχειο να μεινουμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom