Σωστος....!! Μπηκα στην καταρ αλλα μου βγαζει 640€ (οχι οτι ειναι πολλα για να πας στον παραδεισο... ) αλλα αν παιξει καλυτερη τιμη γιατι οχι
Αν εχεις βρει κατι γραψε μου τo link
Αυτό είναι το λίνκ βάλε ανάχώρηση απο Αθήνα προς ΜΠΑ/ΓΚ βάλε οποιαδήποτε μέρα του Οκτώμβρη η Νοέμβρη και θα σου βγάλει την τιμή!
μαυρη θητεια θα κανεις, σε λυπαμαι, μεσα στην καταθλιψη 9 μηνες
Βασικά είμαι προστάτης και πρέπει να έχω κάποια μείωση!
Ναι θα βάλω τον Κώστα16 που έχει τα κονέ με την αεροπορία να παρουσιαστώ αργότερα.Τι στην ευχή κάτι θα κάνει και για μέναΚάτι μου λέει οτι θα την κάνεις κοπάνα...
Αφού επέζησες μετά απο τέτοια δοκιμασία έχω και εγώ κάποιες ελπίδες για την επαναφορά απο το Παραδεισο στην Κόλασηαρισταρχε!!!ακριωοσ το ιδιο εκανα το 2007 και μεχρι να καταλαωο οτι γιρισα ειχε περασει η μισι θιτια και 12μινο οχι 9μινο ποθ κανετε!!!!τι να λενε και τα παιδια που εκεναν 18μινο!!!!πανδοσ ειναι το καλιτερο πριν το στρατο!!!!!!!
οπου κ να πας μετα απο κει ειναι το ιδιο πραγμα....
Ειτε πας φανταρος ειτε οχι μονο που θα γυρισεις στο ελλαδισταν φτανει.... Ετσι κ αλλιως Θα εισαι Αλλου για αρκετο καιρο....
Το Μόνον καλό είναι ότι στην επιστρόφη για τον Αδη δεν θα πληρώσω τον βαρκάρη αλλά την 5στερη QATAR με τα DVD στα προσκέφαλα
ΑΘΗΝΑ - ΝΤΟΧΑ ΜΕ AIRBUS A321
NTOXA - ΜΠΑΝΚΟΚ ΜΕ 77W
Υπαρχει και συνδιασμός δρομολογίων με 2και μισή ώρες παραμονή στο πήγαινε και 1και μισή ώρες στην επιστροφή. Την επέλεξα και εγώ για τον αύγουστο.
Και εγώ για αυτήν την πτήση μιλάω αδερφέ