Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
μπανγκονγκ -αβανα εχει πτηση απε υθειας?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
μπανγκονγκ -αβανα εχει πτηση απε υθειας?
Ρε Σπυρο...Σε εχω για εξυπνο παιδι...Υπηρχε εστω και μια στο εκατομμυριο,να "παιζει" απευθειας πτηση η οποια θα ειναι πανω απο 20 ωρες στον αερα??
Με ενδιαμεσο παντως κατι πρεπει να παιζει...

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
pipinomaniac
μεταφορικα το ειπα
να πας απο τον ενα παραδεισο στον αλλο χωρις να χρειαστει να ερθεις στο μπουρδελο(ελλαδισταν)

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
και το αεροπλανο με ταυλανδες αεροσυνοδους στο πηγαινε και κουβανες στο ελα

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Σπυρο,υπαρχουν Κουβανες σαν τα Ταυλανδεζικα μπιμπελο,γυρω στο 1,50 και 40-45 κιλα??...
Η εχει μονο ξυλαγκουρα??

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
οι κουβανες ειναι τουμπανα. εαν θες μπιμπελο, ο δρομος ειναι ενας και τον ξερεις καλα.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
να ρωτησω κατι. αν φερετε μια κοπελα στην ελλαδα για διακοπες, να περιμενει οτι θα της δινετε καθε μερα 20ευρω οπως γινεται και κατω??? εννοειτε ολα τα αλλα εξοδα δικα μου.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπέρα παιδιά
Ειμαι σίγουρος ότι θα έχει συζητηθεί στο thread σχετικά με το πού είναι καλύτερα να περάσεις τις διακοπές σου στην Ταιλάνδη
αλλά επειδή βαριέμαι να ψάχνω ολόκληρο το thread σχετικά και ετοιμάζομαι για ταξίδι στα τέλη Αυγούστου θα ήθελα να με συμβουλέψετε που θα περάσω καλύτερα για να πάω εκεί Πατάγια, Πουκέτ ή Μπανγκόγκ
Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι με ένα φιλαράκι που θα πάμε θα ασχοληθούμε κυρίως με τις Ταιλανδές και λιγότερο με αγορές, ψώνια, επισκέψεις σε αξιοθέατα, εμπορικά κέντρα και παραλίες
Αν έχει κανείς την καλοσύνη να μου απαντήσει γιατί το φιλαράκι θέλει να πάμε και να μείνουμε όλες τις μέρες Μπανγκόγκ
και φοβάμαι μην είναι μούφα από θέμα γυναικών, μπας και γλυτώσουμε κανένα φράγκο

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
να ρωτησω κατι. αν φερετε μια κοπελα στην ελλαδα για διακοπες, να περιμενει οτι θα της δινετε καθε μερα 20ευρω οπως γινεται και κατω??? εννοειτε ολα τα αλλα εξοδα δικα μου.
αν θελεις να φερεις Ταυλανδη στην Ελλαδα το ποσα θα τις δινεις ειναι το μικροτερο απο τα προβληματα σου

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Αν έχει κανείς την καλοσύνη να μου απαντήσει γιατί το φιλαράκι θέλει να πάμε και να μείνουμε όλες τις μέρες Μπανγκόγκ
και φοβάμαι μην είναι μούφα από θέμα γυναικών, μπας και γλυτώσουμε κανένα φράγκο

η bangkok ειναι αχανης, ακριβη και πρεπει να ξερεις που θα ψαξεις για γυναικες. μην πατε εκει αν δεν θελετε να ψωνισετε οπως λες.

παταγια δεν εχω παει και ουτε προκεται. δεν θα πηγαινα ποτε ενα τοσο μεγαλο ταξιδι μονο για να γαμησω..γιατι αυτη η πολη, συμφωνα με τα λεγομενα των υπολοιπων μελων του θρεντ, μονο αυτο σου προσφερει.

πουκετ να πατε.. θα γαμησετε μεχρι να βαρεθειτε, θα κανετε τα μασαζ σας, θα φατε τους αστακους σας και θα δειτε και 2 πραγματα ετσι για να σπασει η μονοτονια.. γνωμη μου, ενταξει?
εγω περασα καλα στο πουκετ γιατι μου προσφερε τα παντα.

laskkost

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
η bangkok ειναι αχανης, ακριβη και πρεπει να ξερεις που θα ψαξεις για γυναικες. μην πατε εκει αν δεν θελετε να ψωνισετε οπως λες.

παταγια δεν εχω παει και ουτε προκεται. δεν θα πηγαινα ποτε ενα τοσο μεγαλο ταξιδι μονο για να γαμησω..γιατι αυτη η πολη, συμφωνα με τα λεγομενα των υπολοιπων μελων του θρεντ, μονο αυτο σου προσφερει.

πουκετ να πατε.. θα γαμησετε μεχρι να βαρεθειτε, θα κανετε τα μασαζ σας, θα φατε τους αστακους σας και θα δειτε και 2 πραγματα ετσι για να σπασει η μονοτονια.. γνωμη μου, ενταξει?
εγω περασα καλα στο πουκετ γιατι μου προσφερε τα παντα.

Συμφώνω και επαυξάνω!!  :boobies: :boobies:Το πουκετ προσφέρει τα πάντα και πολύ εύκολα...χωρίς να χρειάζεται να ψάξεις πολύ! :dancing: :dancing:
Για μένα στη Μπανγκόγκ το πολύ κάτσει κανείς κανά δύο βράδυα.
;) ;)

spverg

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Bangkok? Phuket? Pattaya?
το τριλημμα που βασανιζει πολλους...
κατ' αρχην ολοι είμαστε σεξοτουριστες
μεταξυ μας μιλαμε, μην καμουφλαρεστε για να νιωθετε ανετα
δεν νομιζω να πηγαινει κανεις ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ στην adultland
για να κανει τα μπανια του η να απολαυσει τα μασαζια του
ουτε πραγματοποιει το ταξιδι για να γευτει τις ασιατικες λιχουδιες
η να κανει shopping
ουτε μας εχει πιασει καμμια πρεμουρα για τους θρησκευτικους ναους
η για τον ντοπιο πολιτισμο και τους αυθεντικους ανθρωπους
ωστε να αναφωνουμε μαγεμενοι: "ηρθα για την Ταιλανδη, θα επιστρεψω για τους Ταυλανδους"
για τις ταιλανδες θα επιστρεψουμε ξανα και ξανα και ξανα και...
γιατι που θα βρουμε αλλου τετοιο πληθος γυναικων που να εκπορνευονται
που αλλου θα κανουμε καλυτερα το γουστο μας
το συμπερασμα, οι πουτανιαρηδες (εμου συμπεριλαμβανομενου) αποκλειεται να κοψουν αυτη τη γλυκεια συνηθεια
κατω απ' αυτο το πρισμα η μπανγΚΟΚΑ δεν παιζεται
καθως και τα υπολοιπα τουριστικα ενδιαφεροντα καλυπτει
ακομα και παραλια να λιμπιστει κανεις, αν καταλαβει πως ο καιρος σιγονταρει
παει στο ekamai station πρωι-πρωι παιρνει το λεοφωρειο (καθε μιση ωρα)
και σε τρεις ωρες βρισκεται στο λιμανακι απεναντι απο το ko samet
αυτο που ποτε δε καταλαβα ομως ειναι γιατι το Πουκε θεωρειται απο αρκετους πως αξιζει πιο πολυ απο την Παταγια
επειδη εχει κοντα τα Phi-Phi? ε και η Παταγια εχει κοντα το Ko Samet
η Παταγια, για οσους την εχουν γυρισει, προσφερει τα ΠΑΝΤΑ σε σαφως πληρεστερο βαθμο απ' οτι το Πουκε

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Κατάλαβα φίλοι συναγωνιστές

Θα προσπαθήσω να πίσω το φιλαράκι να κάτσουμε κανα δυο μέρες Μπανγκόγκ και τις υπόλοιπες Πατάγια ή Πουκέτ

Ευχαριστώ για τα tip

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ωραια ιδεα μου ακουγεται...
Ρε σεις..Πως και δεν το ειχαμε σκεφτει??
Με ενα 20αρακι,αντε και ενα 10αρικο μεσο ορο παραπανω για τα εξοδα της,καθαρισαμε...
Και τερμα τα στριπτιτζαδικα,τα κωλομπαρα,τα στουντιο,τα μπουρδελα και πανω απ ολα τα CT που με εχουν "γονατισει" οικονομικα τωρα τελευταια... :grin:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
αυτο που ποτε δε καταλαβα ομως ειναι γιατι το Πουκε θεωρειται απο αρκετους πως αξιζει πιο πολυ απο την Παταγια
επειδη εχει κοντα τα Phi-Phi? ε και η Παταγια εχει κοντα το Ko Samet
η Παταγια, για οσους την εχουν γυρισει, προσφερει τα ΠΑΝΤΑ σε σαφως πληρεστερο βαθμο απ' οτι το Πουκε
χχμμ οχι και προσφερει τα παντα...μονο ενα πραγμα προσφερει και το κανει καλα τουλαχιστον για τις μαζες  :knockinb:  . Αν εισαι ομως Πουκετ καβαλας ενα μηχανακι και σε μερικα λεπτα βρισκεσαι σε μια παραλια η οποια τουλαχιστον δεν κολυμπαει στο σκουπιδι. Επισης απο Πουκετ δεν πας μονο Πι-Πι, εχει πολλα αλλα νησακια ολη η ευρυτερη περιοχη περιμετρικα. Παντως και εξω απο την Παταγια μπορει να βρει κανεις πιο νορμαλ παραλιες αλλα θα πρεπει να οδηγησει λιγο. Ολοι πανε Jomtien που ειναι σκετη μουφα. Παντως ακομα και οι  πιο ερημικες παραλιες εξω απο την Παταγια ειναι υποδεεστερες σε ομορφια με αντιστοιχες σε νοτια νησακια.

για πες τι προβληματα θα εχω???
φιλε ας παρει τη βιζα και ξαναρωτα παλι γιατι μιλαμε στον αερα τωρα

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ποια ειναι τα κοντινα νησια στο Πουκετ?

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
john μπες σε ενα μαγαζακι στο πουκετ που κανει εκδρομες κ κοιτα! κ τα πι πι δεν ειναι κ δυο βηματα αναλογα με τι πας ταχυπλοο η καικι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom