spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
μπανγκονγκ -αβανα εχει πτηση απε υθειας?
Ρε Σπυρο...Σε εχω για εξυπνο παιδι...Υπηρχε εστω και μια στο εκατομμυριο,να "παιζει" απευθειας πτηση η οποια θα ειναι πανω απο 20 ωρες στον αερα??μπανγκονγκ -αβανα εχει πτηση απε υθειας?
πριν προσγιοθεις bkk μεσα στο αεροπλανο θα σου δοσουν να σιμπλιροσεις τα χαρτια!αμα κανω λαθος ας με διορθοσει καπιος!!
αν θελεις να φερεις Ταυλανδη στην Ελλαδα το ποσα θα τις δινεις ειναι το μικροτερο απο τα προβληματα σουνα ρωτησω κατι. αν φερετε μια κοπελα στην ελλαδα για διακοπες, να περιμενει οτι θα της δινετε καθε μερα 20ευρω οπως γινεται και κατω??? εννοειτε ολα τα αλλα εξοδα δικα μου.
Αν έχει κανείς την καλοσύνη να μου απαντήσει γιατί το φιλαράκι θέλει να πάμε και να μείνουμε όλες τις μέρες Μπανγκόγκ
και φοβάμαι μην είναι μούφα από θέμα γυναικών, μπας και γλυτώσουμε κανένα φράγκο
αν θελεις να φερεις Ταυλανδη στην Ελλαδα το ποσα θα τις δινεις ειναι το μικροτερο απο τα προβληματα σου
η bangkok ειναι αχανης, ακριβη και πρεπει να ξερεις που θα ψαξεις για γυναικες. μην πατε εκει αν δεν θελετε να ψωνισετε οπως λες.
παταγια δεν εχω παει και ουτε προκεται. δεν θα πηγαινα ποτε ενα τοσο μεγαλο ταξιδι μονο για να γαμησω..γιατι αυτη η πολη, συμφωνα με τα λεγομενα των υπολοιπων μελων του θρεντ, μονο αυτο σου προσφερει.
πουκετ να πατε.. θα γαμησετε μεχρι να βαρεθειτε, θα κανετε τα μασαζ σας, θα φατε τους αστακους σας και θα δειτε και 2 πραγματα ετσι για να σπασει η μονοτονια.. γνωμη μου, ενταξει?
εγω περασα καλα στο πουκετ γιατι μου προσφερε τα παντα.
Ωραια ιδεα μου ακουγεται...να ρωτησω κατι. αν φερετε μια κοπελα στην ελλαδα για διακοπες, να περιμενει οτι θα της δινετε καθε μερα 20ευρω οπως γινεται και κατω??? εννοειτε ολα τα αλλα εξοδα δικα μου.
χχμμ οχι και προσφερει τα παντα...μονο ενα πραγμα προσφερει και το κανει καλα τουλαχιστον για τις μαζες . Αν εισαι ομως Πουκετ καβαλας ενα μηχανακι και σε μερικα λεπτα βρισκεσαι σε μια παραλια η οποια τουλαχιστον δεν κολυμπαει στο σκουπιδι. Επισης απο Πουκετ δεν πας μονο Πι-Πι, εχει πολλα αλλα νησακια ολη η ευρυτερη περιοχη περιμετρικα. Παντως και εξω απο την Παταγια μπορει να βρει κανεις πιο νορμαλ παραλιες αλλα θα πρεπει να οδηγησει λιγο. Ολοι πανε Jomtien που ειναι σκετη μουφα. Παντως ακομα και οι πιο ερημικες παραλιες εξω απο την Παταγια ειναι υποδεεστερες σε ομορφια με αντιστοιχες σε νοτια νησακια.αυτο που ποτε δε καταλαβα ομως ειναι γιατι το Πουκε θεωρειται απο αρκετους πως αξιζει πιο πολυ απο την Παταγια
επειδη εχει κοντα τα Phi-Phi? ε και η Παταγια εχει κοντα το Ko Samet
η Παταγια, για οσους την εχουν γυρισει, προσφερει τα ΠΑΝΤΑ σε σαφως πληρεστερο βαθμο απ' οτι το Πουκε
φιλε ας παρει τη βιζα και ξαναρωτα παλι γιατι μιλαμε στον αερα τωραγια πες τι προβληματα θα εχω???