τι ειναι αυτο ρε παιδια? αυτο δεν σου αλλαζει μονο το προγραμμα μας! αλλαζει κ κυβερνηση ολοκληρη!σαν αυτο για παραδειγμα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Ναι Ναι...ξερω...Τα εχω ξαναακουσει αυτα...Και με 500 μπατ,τη περνατε 5-6 χερια μεχρι το πρωι και σας ξυπναει το μεσημερι με πιπουλα πριν φυγει,αφου πρωτα σας εχει πλυνει και σιδερωσει τα ρουχα...- και γω!!!!!,,,και γω!!!!!!!!!!... ,δε βρηκα καμια!!!!!!!!!!!!!
- ολες χαλια ειναι σας λεω!!!!!!!!!!!,,, μη πατε!!!!!!!!!!!! - μη πατε...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενιοτε,καποιες ειναι και πιο νοικοκυρες μιας και ριχνουν και ενα σκουπισμα-σφουγγαρισμα πριν φυγουν...
Κι ολα αυτα με 500 μπατ,τα οποια ΕΑΝ θελετε τα δινετε...Μιας και εκλιπαρουν στη σειρα ποια θα πρωτοπηδηχτει τζαμπα!!!
live
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
σωστος !!!!!!!!!!!!!!Ναι Ναι...ξερω...Τα εχω ξαναακουσει αυτα...Και με 500 μπατ,τη περνατε 5-6 χερια μεχρι το πρωι και σας ξυπναει το μεσημερι με πιπουλα πριν φυγει,αφου πρωτα σας εχει πλυνει και σιδερωσει τα ρουχα...
Ενιοτε,καποιες ειναι και πιο νοικοκυρες μιας και ριχνουν και ενα σκουπισμα-σφουγγαρισμα πριν φυγουν...
Κι ολα αυτα με 500 μπατ,τα οποια ΕΑΝ θελετε τα δινετε...Μιας και εκλιπαρουν στη σειρα ποια θα πρωτοπηδηχτει τζαμπα!!!
εγω προβληματιζομαι σε ποιο ξενοδοχειο να παω στην παταγια για 2 μερες...!
για αλλαγη δε θα παω welcome plaza μην τυχον και τα ερποντα αυξηθηκαν
η διατηρουνται...κωστα εσυ που ελεγες παλια?
to royal twins h to allo? για θυμισε μου πλζ,αυτο που ειναι ποιο
κοντα στο welcome ειναι καλυτερο? και με joiner free? ευχαριστω.
για αλλαγη δε θα παω welcome plaza μην τυχον και τα ερποντα αυξηθηκαν
η διατηρουνται...κωστα εσυ που ελεγες παλια?
to royal twins h to allo? για θυμισε μου πλζ,αυτο που ειναι ποιο
κοντα στο welcome ειναι καλυτερο? και με joiner free? ευχαριστω.
Εαν κοιταξεις προσεκτικα τον καταλογο,η τιμη 645 ειναι σε δικλινο ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ...Που σημαινει οτι θα μοιραστεις το δωματιο με καποιον αγνωστο,εκτος και εαν πας με καποιον φιλο...Αλλα και παλι,πως θα μενετε 2 σε ενα δωματιο?Δεν θελει ο καθενας τις "προσωπικες του στιγμες"??
Αν λογαριαζεις να πας μονος και να μενεις σε δικο σου δωματιο,τοτε ισχυει η διπλανη τιμη..902 ευρω για το Deevava Patong...Το οποιο δεν ειναι και ιδιαιτερα κοντα στη νυχτερινη ζωη..Οποτε πρεπει να υπολογισεις και καποια λεφτα για τις μετακινησεις απο και προς το ξενοδοχειο...
Το πακετο λοιπον μαζι με φορους,(που επειδη μιλαμε για 2 αεροδρομια,πρεπει να ειναι πανω απο 300 ευρω),σκαρφαλωνει στα 1200 ευρω...
Και δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο συμφερουσα προσφορα...ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!
Θεωρώ πάντως πως με €80 την ημέρα μετακινήσεις πρωινα και διαμονή σε τουλάχιστον τριάστερα ξενοδοχεία σε δύο προορισμούς (δηλαδή 4 πτήσεις με την Singapore)είναι μάλλον πολύ καλά.... ;) ;)
Εαν πάντως έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο συγκεκριμένα, και όχι αερολογίες με μεγάλη μου χαρά να σε δώ να το ποστάρεις και να σε αξιολογήσω καταλλήλως
PATTAYA666
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ναι Ναι...ξερω...Τα εχω ξαναακουσει αυτα...Και με 500 μπατ,τη περνατε 5-6 χερια μεχρι το πρωι και σας ξυπναει το μεσημερι με πιπουλα πριν φυγει,αφου πρωτα σας εχει πλυνει και σιδερωσει τα ρουχα...
2funny 2funny 2funny 2funny 2funny
για τα δικαμου στανταρ ειναι μια χαρα οι κοπελες βρισκεις και θισαυρους!!!μια χαρα πεναω οποτε παω ε μιν περιμενετε να πιδιξετε την ζιζελ δεν θα τιν βριτε!!αλλα βρισκεις πολλα απιστευτα πλασματα!!!
2funny 2funny 2funny 2funny 2funny
για τα δικαμου στανταρ ειναι μια χαρα οι κοπελες βρισκεις και θισαυρους!!!μια χαρα πεναω οποτε παω ε μιν περιμενετε να πιδιξετε την ζιζελ δεν θα τιν βριτε!!αλλα βρισκεις πολλα απιστευτα πλασματα!!!
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
ΑΥΤΗ ειναι η σωστη αποψη...για τα δικαμου στανταρ ειναι μια χαρα οι κοπελες βρισκεις και θισαυρους!!!μια χαρα πεναω οποτε παω ε μιν περιμενετε να πιδιξετε την ζιζελ δεν θα τιν βριτε!!αλλα βρισκεις πολλα απιστευτα πλασματα!!!
Γιατι καποιοι περιμενουν οτι θα πηδηξουν πολλες Ζιζελ...
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
εγω δε γαμαω κρεμαστρες τυπου ζιζελΓιατι καποιοι περιμενουν οτι θα πηδηξουν πολλες Ζιζελ...
PATTAYA666
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σοστος ο κωστας δεν πιανει μια η ζιζελ βροστα στα ταιλανδεζικα μπιμπελο!!!!
PATTAYA666
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
john666 για το ξενοδοχιο που αναφερεις εγω τιν εχω καταβρει με το moonlignt service apartments ειναι οικονομικα τεραστια δοματια πολι καθαρα joiners free 5 λεπτα απο walking street το μονο μιον ειναι δεν εχει πισινα!!!αλλα η τιμι τοθ ειναι στα 600μπατ το χενοδοχιο βρισκετε πισο απο το ιτ σεντερ το επορικο κενδρο με τα ηλεκτρονικα κινιτα και τα λιπα gagets!!!
PATTAYA666
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΕΓΩ!!!!αμα μοθ κανιες τα εισιτιρια!!!χαχαχαχαχαχαχ
δειτε και αυτο
PATTAYA666
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πριν προσγιοθεις bkk μεσα στο αεροπλανο θα σου δοσουν να σιμπλιροσεις τα χαρτια!αμα κανω λαθος ας με διορθοσει καπιος!!
PATTAYA666
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οχι το χρισιμοπιο πολι το 666 εγω και ο κατσουλας