Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
σαν αυτο για παραδειγμα :dancing:
Αυτα ειναι τα γκομενακια που υπαρχουν μονο σε φωτο!!
Παντως Κωστα...ειλικρινα δηλωνω...οτι εαν βρω κανενα "τετοιας σπανιας ομορφιας" πλασμα (πιθανοτητες 0.1%),θα το παντρευτω!!!

KOUKOUS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια θα ηθελα να ανεβω παταγια απο 1-15/07/2009, και επειδη θα ειμαι μαλλον μονος , θα ηθελα παρεα αν καποιο κανονιζουν κατι αυτην την περιοδο. αν καποιος ενδιαφερεται ας στειλει μυνημα.
μιχαλης

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Αγαπητέ lex80,

νομίζω για την θεματολογία που σε ενδιαφέρει θα ενημερωθείς πολύ καλύτερα σε ένα από τα πολλά τουριστικά portals, π.χ. αυτό του Δούση που επικαλείσαι:

Επίσης μπορεί να σε ενημερώσει και ένας από τους μεγάλους ταξιδιωτικούς πράκτορες που εξειδικεύονται στην Ταιλάνδη.

Φιλικά  :)

Επισης  και εδω  εχει  ενδιαφερον  ιστοριες

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Επειδη  ειχε  αναφερθει  καποιος  στην  μεση  περιπου  αυτου  του  θρεντ    και  εκτοτε    δεν  εχει  γραφει    κατι  παραπανω      θα  γραψω  οσα  θυμαμαι    και  οσα    εψαξα  μονος  μου.

Καθε  πανσεληνο    στο  Koh  phangan    κανουν  παρτι  στην  παραλια  και  γινεται  χαμος.  Κυκλοφορουν    πολλα  και  διαφορετικα  ναρκωτικα    και  ετσι  μαζευονται  πολλα  καμμενοπουλα    αλλά  και  απλοι  τουριστες  και  παρα  πολλες  ξεμπαρκες  τουριστριες.

Το  παρτι    κραταει  μεχρι  την  αλλη  μερα    και  οι  περισσοτεροι  ειναι    λιωμα  απο  ναρκωτικα  και  αλκοολ.

Αν  θελησετε  να  πατε  εκεινη  την  μερα 
πρωτα  δειτε  τι  μερα  πεφτει

Την  μερα  που  γινεται  το  παρτυ  συνηθως    δεν  εχει    να μεινεις  στο  Koh  phangan    και  σου  δινουν  μονο      αν  εχεις    κλεισει    δυο  μερες  πριν  και  δυο  μερες  μετα  το  παρτυ.Οποτε    μπορεις    να  μεινεις  στο  διπλανο  νησι  το  κο  σαμουι    και  να  πας  το    απογευμα  με  πλοιο    και  την  αλλη  μερα  να  γυρισεις.

Φαινεται  να  εχει  αρκετο  ενδιαφερον    αν  και εχω  διαβασει    οτι  εχει  και  αυτο  αρκετα  εμπορικοποιηθει.

Eδω  εχει  αρκετες  για  σκισιμο

Εδω  ειναι  προσφατο  και  ειναι  απο  την  τελευταια  πανσεληνο.
Εδω  εχει    πολλες  για  σκισιμο  και  οι  πιο  πολλες  το  φωναζουν

Το  παρακατω  δεν  εχει  τοσο  ενδιαφερον  αλλά  δειτε  τον  τυπο
που  ειναι  λιωμα  στο  4.07  εως 4.18    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οποιος    εχει  περισσοτερες  πληροφορειες  ευπροσδεκτες

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
βρηκα εισητηριο με επιστροφη για 425€. απο εκει και περα, ποσα θα χρειαστω για εξοδα? απο χρονο διαμονης δεν εχω προβλημα και 1μηνα μενω εκει αν ειναι. μονο το οικονομικο με κραταει. προσπαθω να πεισω και κατι φιλους  τωρα να παμε παρεα
Μην το σκέφτεσαι . Πάρε το εισητήριο , υπολόγισε έξοδα 80-100 €/μέρα και φύγε.

live

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Αυτα ειναι τα γκομενακια που υπαρχουν μονο σε φωτο!!
Παντως Κωστα...ειλικρινα δηλωνω...οτι εαν βρω κανενα "τετοιας σπανιας ομορφιας" πλασμα (πιθανοτητες 0.1%),θα το παντρευτω!!!

δηλαδη βρε παιδια μεσα στα 8εκ. κοσμο και βαλε που εχει στην ΒΚΚ το να βρεις τετοια παιδια ειναι πραγματι τοσο δυσκολο ???

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Καθε  πανσεληνο    στο  Koh   phangan    κανουν  παρτι   στην   παραλια   και  γινεται  χαμος.  Κυκλοφορουν    πολλα   και  διαφορετικα  ναρκωτικα     και  ετσι  μαζευονται   πολλα   καμμενοπουλα     αλλά   και  απλοι   τουριστες   και  παρα   πολλες   ξεμπαρκες   τουριστριες.
Το  παρτι    κραταει  μεχρι  την  αλλη  μερα    και  οι  περισσοτεροι  ειναι    λιωμα   απο  ναρκωτικα   και   αλκοολ.
Την   μερα  που  γινεται  το  παρτυ   συνηθως    δεν  εχει    να μεινεις  στο   Koh   phangan     και   σου  δινουν  μονο      αν  εχεις    κλεισει    δυο  μερες   πριν   και  δυο  μερες  μετα   το  παρτυ.Οποτε     μπορεις    να  μεινεις   στο   διπλανο  νησι   το   κο  σαμουι    και   να   πας   το    απογευμα   με  πλοιο     και  την  αλλη   μερα  να  γυρισεις.
Φαινεται  να  εχει   αρκετο   ενδιαφερον    αν   και εχω   διαβασει    οτι  εχει   και  αυτο  αρκετα  εμπορικοποιηθει.
Σωστα τα λες, αλλά κατά την άποψη μου δεν ενδεικνυται. Υπερβολικά πολύς κόσμος, ανυπόφορη φασάρια , πολλά (πάρα πολλά) ντραγκς και ακριβές τιμές. Ενδεικνυται μόνο για να γαμίσεις μεθυσμένες Αγγλίδες ή Αυστραλέζες.
Προσοχή στους μπάτσους. Σκάνε ξαφνικά στη μέση του πάρτυ και αρχίζουν να εισπράτουν (ελάχιστη ταρίφα για να αποφύγεις τη σύλληψη 5.000 μπάτ).

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Δεκτες    οι  συμβουλες  σου    αλλά  θελω  να  δω  και  με  τα  ματια  μου  τι  παιζεται

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Προσοχή στους μπάτσους. Σκάνε ξαφνικά στη μέση του πάρτυ και αρχίζουν να εισπράτουν (ελάχιστη ταρίφα για να αποφύγεις τη σύλληψη 5.000 μπάτ).
Αν ειναι μονο 5 χιλιαρικα δεν ειναι καθολου ασχημα. ΒΚΚ θα κοστιζε κατιτις παραπανω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Το παρτυ ειναι μια εμπειρια.Καθε φορα που κοιταω τον ουρανο και εχει πανσεληνο,λεω απο μεσα μου (αρε τωρα εκει κατω γινετε πολεμος και μεις καθομαστε εδω!)Νομιζω οτι εστω και σαν εμπειρια και μονο θα πρεπη να το ζησει ενας ταξιδιωτης στην Ταυλανδη,απλως και μονο να εχει το κουβαδακι του και να παρακολουθει την μαχη! :rockon:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Βρήκα με Singapore για όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο με το πρόγραμμα stop over που έχει, 15 μέρες (12 νύχτες) Σιγκαπούρη και Πούκετ με ξενοδοχεία μετακινήσεις και πρωϊνό
€645 + φόροι....νομίζω πολύ καλά!!!! :dancing: :dancing: :dancing:Το σκέφτομαι σοβαρά... ;) ;)
Εαν κοιταξεις προσεκτικα τον καταλογο,η τιμη 645 ειναι σε δικλινο ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ...Που σημαινει οτι θα μοιραστεις το δωματιο με καποιον αγνωστο,εκτος και εαν πας με καποιον φιλο...Αλλα και παλι,πως θα μενετε 2 σε ενα δωματιο?Δεν θελει ο καθενας τις "προσωπικες του στιγμες"??
Αν λογαριαζεις να πας μονος και να μενεις σε δικο σου δωματιο,τοτε ισχυει η διπλανη τιμη..902 ευρω για το Deevava Patong...Το οποιο δεν ειναι και ιδιαιτερα κοντα στη νυχτερινη ζωη..Οποτε πρεπει να υπολογισεις και καποια λεφτα για τις μετακινησεις απο και προς το ξενοδοχειο...
Το πακετο λοιπον μαζι με φορους,(που επειδη μιλαμε για 2 αεροδρομια,πρεπει να ειναι πανω απο 300 ευρω),σκαρφαλωνει στα 1200 ευρω...
Και δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο συμφερουσα προσφορα...ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
δηλαδη βρε παιδια μεσα στα 8εκ. κοσμο και βαλε που εχει στην ΒΚΚ το να βρεις τετοια παιδια ειναι πραγματι τοσο δυσκολο ???
Το ποσοστο 0.1% ισχυει για τα bargirls και τις freelancers...Και ειδικα στη Μπανγκοκ,εαν πετυχεις κανα τετοιο,θα σου ζητησει να "ξηλωθεις" για να το πηδηξεις...Φαντασου οτι τα απλα bargirls της Μπανγκοκ που ειναι 2-3 κλασεις κατω σε ομορφια,ζητανε 4000 μπατ για LT...Αυτο το συγκεκριμενο που εχει στη φωτο ο Κωστας,δε θα μου εκανε εντυπωση εαν ζητουσε πολλα παραπανω...
"Κανονικες" Ταυλανδεζες στο δρομο η στα εμπορικα,σαν και αυτη,θα δεις πολλες...
Αυτες ομως θελουν αλλο τροπο προσεγγισης (καμακι και "παραμυθι")και οχι "Hello-What is you name?-Lets go my hotel-ST or LT its up yo you"... :2funny: :2funny: :2funny:
Χωρια που πρεπει να εισαι και καπως εμφανισιμος... ;)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
pipi welcome back, τι πλανα εχεις για φετος?
θα κανεις κατι διαφορετικο?

PATTAYA666

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
εγω παιδια βρικα στιν παταγια ωραια μωρα οσο αυτο στιν φωτογραφια!και ειναι δισφιμιση οτι δεν πεζουν γιατι μαζευτικαμε πολοι χαχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αρα σιμφονω με τον πιπι χαλια τα μωρα δεν βρισκεις χαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Μην το σκέφτεσαι . Πάρε το εισητήριο , υπολόγισε έξοδα 80-100 €/μέρα και φύγε.

ευχαριστω!

θα κοιταξω και τα ξενοδοχεια να δω τι τιμες παιζουν και να βρω και καμια καλη περιοχη κοντα στα κεντρα μην με φανε τα πηγαινε ελα..

NOULIS !

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εγω παιδια βρικα στιν παταγια ωραια μωρα οσο αυτο στιν φωτογραφια!και ειναι δισφιμιση οτι δεν πεζουν γιατι μαζευτικαμε πολοι χαχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αρα σιμφονω με τον πιπι χαλια τα μωρα δεν βρισκεις χαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny:

- και γω!!!!!,,,και γω!!!!!!!!!!... ,δε βρηκα καμια!!!!!!!!!!!!!
- ολες χαλια ειναι σας λεω!!!!!!!!!!!,,, μη πατε!!!!!!!!!!!! - μη πατε...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom