Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

laskkost

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ν
αεροπορικές εταιρείες φέτος δεδομένου κρίσης δεν έχουν πολύ κίνηση...

τιμές εξευτελιστικές ...
ευκαιρία για αποδράση ...
Ναι αλλά εκεί κάτω είναι περίοδος βροχών τώρα...

ενα ταξίδι αναψυχής στην ασία φέτος στοιχίζει το μισό από ότι οποιοσδήποτε άλλος ελληνικός προορισμός ...
:(

laskkost

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0

τιμές εξευτελιστικές ...
ευκαιρία για αποδράση ...

ενα ταξίδι αναψυχής στην ασία φέτος στοιχίζει το μισό από ότι οποιοσδήποτε άλλος ελληνικός προορισμός ...
Ναι αλλά είναι βροχερή η περίοδος τωρα για Ταυλάνδη!!! :(

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16

όποιος θέλει ασχοληθεί με αυτό βρίσκει μια κάλη αρχή στο πούκετ πλέον ... τα μαθήματα ειναι δωρέαν και μόνο αν θέλετε μπορείτε κάνετε εθελοντική δωρεά ...

ουσιαστικά ειναι μια πρόγευση του τι εστί meditation ... με δάσκαλο βουδιστή μοναχό...

αν κάποιος ενδιαφέρεται για κάτι ποιο προχωρημένο μπορεί επικοινωνήσει μαζί μου ...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16

δεν είναι συνέχεια βροχερή ... π.χ. περυσί αυγουστο σε διάστημα περίπου 20 ημερών έτυχα σε δυο μόνο βροχές ...

βέβαια εχω πετύχει και φάση με καθημερινές βροχές ... αλλα αυτές ειναι μικρής διάρκειας και έτσι δεν ενοχλούν ...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
εποχή μουσώνων απο μάρτιο μέχρι οκτώβριο ... παραλληλά βεβαία low season για αυτά μέρη ... αλλα high season για αεροπορικές ...

ιδιαιτερα peak season για αεροπορικές τον αυγούστο ... εκτος απο φετός λόγω κρίσης ...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
καλα μην τρελαινεστε..βροχερη σημαινη 30-35 λεπτα τροπικη βροχη και μετα δυνατος ηλιος και ζεστη-υγρασια..τωρα αυτο μπορει να γινει 1 φορα τη μερα ,καμια η και 5-6 αλλα εχει το γουστο του με τα πιπινια να τρεχουν κατω απο την ομπρελα σου

poutis

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
για Κο Σαμουι σας ξαναρωταω παιδια.τοσο μαπα ειναι απο διασκεδαση,και δεν εχει παει κανεις?

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Εντάξει φίλε μου, κορίτσια και μπαρς έχει, αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Σαφώς και ποσοτικά δεν συγκρίνονται σε σχέση με το Πουκέτ.
Πάντως την δουλειά σου μια φορά θα την κάνεις.
Άσε που έχει και πολλές γυναικοπαρέες από τουρίστριες, οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.....

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1

τιμές εξευτελιστικές ...

Η Thai airways πάντως εδώ και αρκετό καιρό για την περίοδο τουριστικής αιχμής δεν διαθέτει οικονομική θέση ούτε για δείγμα.

laskkost

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Η Thai airways πάντως εδώ και αρκετό καιρό για την περίοδο τουριστικής αιχμής δεν διαθέτει οικονομική θέση ούτε για δείγμα.

Βρήκα με Singapore για όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο με το πρόγραμμα stop over που έχει, 15 μέρες (12 νύχτες) Σιγκαπούρη και Πούκετ με ξενοδοχεία μετακινήσεις και πρωϊνό
€645 + φόροι....νομίζω πολύ καλά!!!! :dancing: :dancing: :dancing:Το σκέφτομαι σοβαρά... ;) ;)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Δίνεις λίγο την σελίδα με την συγκεκριμένη προσφορά ?

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
οι προσφορες που κανουν τα πρακτορεια ειναι γενικα καλες αν αναλογιστουμε οτι πετανε με thai.τα ξενοδοχεια που προτεινουν ομως ειναι joiners free στα ατομικα προγραμματα? πχ για πουκετ το Deevana Patong resort, serene, Patong Paragon κ.α. ???

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
.τα ξενοδοχεια που προτεινουν ομως ειναι joiners free στα ατομικα προγραμματα? πχ για πουκετ το Deevana Patong resort, serene, Patong Paragon κ.α. ???
βγαλε ενα "ξερο" αεροπορικο με επιστροφη, ψαξε για την καλυτερη τιμη, καθε ευρο που γλυτωνεις στα αεροπορικα εχει μεγαλη αξια στην ταιλανδη.
μην προπληρωσεις ξενοδοχεια και μαλακιες, και κυριως μην κανεις προγραμματα του τυπου "3 μερες βκκ 5 πουκετ 2 πατταγια".
εισαι σιγουρος οτι στις 3 μερες στην βκκ-κοκα δεν θα βρεις καποιο ουρι
που να σου αλλαξει το προγραμμα?
"ξερο" αεροπορικο λοιπον.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66

Συνημμένα

• post-3-1243828286.jpg
    post-3-1243828286.jpg
    145,9 KB · Εμφανίσεις: 54

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Για αρχες αυγουστου η thai δινει 2200 ευρα, ενω τα πρακτορεια με thai το δινουν 1300 με το ξενοδοχειο για Πουκετ. Για αυτο ρωταω για τα joiners free στα ξενοδοχεια αυτα.
μετα μαλλον για gulf air στα 667 ευρα κ διανυκτερευση στο Bahrain. 

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
καλησπερα και απο εμενα. δεν εχω ξαναγραψει εδω. ειδα τις προαλλες στην εκπομπη του Τασου Δουση στον αλφα την Ταϊλάνδη και μπορω να πω οτι μαγευτικα απο τα μερη που εδειχνε. τις παραλιες, τα τοπια κτλ. εδω θελω και την βοηθεια σας. εαν θελετε βεβαια να με διαφωτισετε. Ειναι οντως τοσο ωραια εκει? ρωταω γιατι παντα εκπομπες τετοιου ειδους με το καταλληλο μονταζ μπορουν να σου κανουν την ομονοια να μοιαζει με ειδιλιακο τοπιο :2funny:.
επεισης διαβασα λιγο μερικες σελιδες πισω εδω, βρηκα εισητηριο με επιστροφη για 425€. απο εκει και περα, ποσα θα χρειαστω για εξοδα? απο χρονο διαμονης δεν εχω προβλημα και 1μηνα μενω εκει αν ειναι. μονο το οικονομικο με κραταει. προσπαθω να πεισω και κατι φιλους  τωρα να παμε παρεα

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Αγαπητέ lex80,

νομίζω για την θεματολογία που σε ενδιαφέρει θα ενημερωθείς πολύ καλύτερα σε ένα από τα πολλά τουριστικά portals, π.χ. αυτό του Δούση που επικαλείσαι:

Επίσης μπορεί να σε ενημερώσει και ένας από τους μεγάλους ταξιδιωτικούς πράκτορες που εξειδικεύονται στην Ταιλάνδη.

Φιλικά  :)

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Αγαπητέ lex80,

νομίζω για την θεματολογία που σε ενδιαφέρει θα ενημερωθείς πολύ καλύτερα σε ένα από τα πολλά τουριστικά portals, π.χ. αυτό του Δούση που επικαλείσαι:

Επίσης μπορεί να σε ενημερώσει και ένας από τους μεγάλους ταξιδιωτικούς πράκτορες που εξειδικεύονται στην Ταιλάνδη.

Φιλικά  :)

σιγουρα. και σε ευχαριστω spermsprayer απλα οπως ειπα οι ταξιδιωτικοι πρακτορες παρουσιαζουν τα πραγματα με εναν αλλο τροπο. εσεις που εχετε παει εχετε δει την χωρα και ξερετε καλυτερα πιστευω. εκτος αυτου. εγω δεν ειπα οτι απλα θελω να παω οικογενοιακες διακοπες. δηλαδη εαν μου βγει και ο σεξοτουρισμος δεν θα πω οχι. απλα δεν παω με μοναδικο σκοπο αυτο. βεβαια θα εξαρτηθει απο την παρεα. αν παω με 2-3 φιλους μου που ειναι τοτε παιζει περισσοτερο αυτο το σκηνικο. εαν παλι παω με κοπελα. τοτε με τιποτα  :grin:
εκτος αυτου. απο την εμπειρια σας, ποσα περιπου ξοδευεται εσεις? πχ για 1-2εβδομαδες

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
εκτος αυτου. απο την εμπειρια σας, ποσα περιπου ξοδευεται εσεις? πχ για 1-2εβδομαδες
Περυσι Μπανγκοκ μια εβδομαδα με ξενοδοχειο,φαγητο,ποτα,τσιγαρα,γυναικες,1200 ευρω και αλλη μια εβδομαδα Πουκετ με την ιδια "ασωτη και αμαρτωλη ζωη" 700 ευρω... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom