Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

NOULIS !

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Οι εικόνες είναι απο τον ζωολογικό κήπο της Μπανγκόκ στην Ταιλάνδη. Ο ελέφαντας είναι το αγαπημένο ζώο και κάτι σαν εθνικό σύμβολο στην Ταιλάνδη. Τελευταία όμως ο κόσμος έχει στρέψει την αγάπη του στα πάντα.

ναι ετσι ακριβως ειναι!!!!

η ταυλανδη εχει δανειστει παντα απο τη κινα για καποια χρονια, τα οποια προσφατως μεταφερθηκαν στο ζωολογικο κηπο κ τα ταυλανδεζακια κανουν σαν τρελα !!!!

αποτελει σημαντικο γεγονος κ εχει παρει πολυ μεγαλη εκταση κατω !!!!

η μανια των ταυλανδεζων για "teddy bears" κ τετοιου ειδους μαραφετια ειναι τεραστια, οποτε μη προξενει σε κανεναν εντυπωση το γεγονος....

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
στο πρωτο ταξιδι τον φεβρουαριο εκατσα 10μερες... δεν μου φτασανε. στο δευτερο τον μαιο 14μερες... παλι δεν μου φτασανε.
τωρα για το τριτο ταξιδι θα προσπαθησω να κατσω κανα 3βδομαδες αν και παλι δεν θα μου φτασουν. τελικα οσο και να κατσεις ποτε δεν ειναι αρκετο. πως θα γινει να παμε να ζησουμε εκει και να σαπισουμε??? τον φεβρουαριο γνωρισα εναν ελληνα σ'ενα καφε στο avenue mall, οπου μαζευοντε τα μεσημερια οι ελληνες εκει. τον μαιο που ξαναπηγα στην ιδια καρεκλα τον βρηκα. αυτα ειναι!!! να μεινεις εκει 4-5 μηνες.... και να τρως 2000-3000 baht την ημερα. γιατι σιγουρα δεν θα μπορεις καθε βραδυ να ξοδευεις πολλα. υπαρχουν πολλοι τροποι να γλιτωσεις λεφτα. πχ. εισαι με μια κοπελα στην walking street και θελεις να πας στο ξενοδοχειο. δεν χρειαζετε να παρεις ταξι (μηχανακι) και να πληρωσεις 80-100 baht για 2 ατομα. πηγαινεις με τα ποδαρακια στην 2'road και παιρνεις baht bus με 20baht για 2 ατομα! ας περπατησει λιγο το μωρο δεν θα παθει τιποτα. στα gogo bars μπορεις να πηγαινεις πριν τις 10 που εχουν happy hours με 50-60 baht η βαρελισια μπυρα. στα ποτα παντως φευγουν πολλα λεφτα χωρις να το καταλαβεις. ενα βραδυ ειχα παει σε κανα 10 gogo bars, μετα στο insomnia και εγινα κοματια απο τις μπυρες που ηπια και κατεληξα στο ξενοδοχειο μονος. εστειλα μηνυμα ομως σε μια κοπελα αν ηταν ξυπνια και ηρθε κατευθειαν!  :grin: φαγητο ετρωγα μια φορα την ημερα τις περισσοτερες μερες το απογευμα αφου δεν εχεις τοσο ορεξη να φας με την πολλη ζεστη. τουλαχιστον εγω. και ετσι γλιτωσα αρκετα λεφτα. εδω τρωω σαν βοδι. γιαυτο λεω οτι μπορεις να κανεις οικονομια σε αλλα πραγματα αλλα οχι τσιγκουνιες και παζαρια στις κοπελες.

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αυριο την κανω μαγκες :grin: :sunglasses: αν θα ειναι κανας σηναγονηστης πατταυα ασμου στηλη ΡΜ, 12 μερουλες θαμε κατο, και υποσχομε οσο μπορω να ενημερονο για τα τεκτενομενα της πατταυας σαν PATTAΓΗΚΟΣ ANTAΠΟΚΡΙΤΗΣ....... :ak: :ak: :uzi: :uzi:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τι ειναι τσιγγουνια στο ταξιδι για τη Ταυλανδη??

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΤΣΙΓΓΟΥΝΙΑΣ ειναι...

1)Να κλεινεις εισιτηρια με μια εταιρια που ειναι 50 ευρω φτηνοτερη,αλλα εχει 7-8 ωρες παραπανω αναμονη στο αεροδρομιο απο μια αλλη...Σε αυτη τη περιπτωση,η κατασταση σου ερχεται μπουμερανγκ γιατι εκτος του οτι θα χαλασεις και καποια λεφτα στο αεροδρομιο,απο τη πολυωρη αναμονη,οταν φτασεις εισαι τοσο κομματια που τη πεφτεις για υπνο και χανεις μια μερα...
2)Να περνεις το λεωφορειο και να δινεις 20 μπατ κανοντας μιση ωρα να πας στο προορισμο σου(μαζι με την αναμονη),ενω με 60 μπατ (0.80 ευρο παραπανω)πας με ταξι σε 10 λεπτα.
3)Να τρως απο τις καντινες στο δρομο για 20-30 μπατ(διακυνδινευοντας και την υγεια σου),ενω με 1-1,5 ευρω παραπανω (80-100 μπατ),τρως ενα πιατο φαι σε εστιατοριο.(Το εκανε ενας φιλος και κατεληξε στο νοσοκομειο,πληρωνοντας στο τελος και 6000 μπατ για φαρμακα και νοσηλεια)
4)Να πηγαινεις να ψωνισεις και να κανεις μιση ωρα παζαρια για να σου κοψει 100 μπατ παραπανω (2 ευρω),που για εσενα ειναι μισος φραπες στην Αθηνα,ενω για τον φτωχο Ταυλανδο,ειναι το φαγητο του για μια εβδομαδα.
5)Να κλεινεις ξενοδοχειο 1 χλμ μακρυα απο τις "πιατσες" και να σε τρωει καθε μερα ο ποδαροδρομος,το οποιο ειναι και γεματο κατσαριδες για να γλυτωσεις 300-400 μπατ την ημερα.Χωρια που αν γνωρισεις και κανενα μωρο που γουσταρεις να κρατησεις μερικες μερες,αυτο δεν πολυγουσταρει να κατσει μαζι σου αν σε δει να μενεις σε τρωγλη.Καθεται και σπιτι του...
6)Να καθεσαι το βραδυ εξω μεχρι τις 4-5 το πρωι και να γινεσαι "βρυκολακας",με αποκλειστικο σκοπο να περιμενεις να πεσουν οι τιμες πριν "ψωνισεις" γυναικα.
7)Να διαλεγεις γυναικα με αποκλειστικο κριτηριο τη τιμη και οχι την ομορφια.(Ενα "αδειασμα" ειναι..Δε θα τη παντρευτουμε κιολας...).Καλυτερα ενα σαβουρι-μπαζο με 1000 μπατ,παρα εναν "αγγελο" με 1500-2000 μπατ...
8)Να εισαι τοσο "σφιχτος" στα λεφτα που δινεις στις γυναικες,που στο τελος να σου κανουν φασαρια και να σου βγει η φημη στη πιατσα οτι εισαι μαλακας-τσιπης και να μη σου καθεται στο τελος,ουτε η Μαμασαν με αυτα τα λεφτα...
9)Να "φορτωνεις" γυναικα και να τη πηγαινεις κατευθειαν στο ξενοδοχειο,χωρις να κανεις σταση για φαγητο,για να γλυτωσεις τα λεφτα της μασας.
10)Να πηγαινεις να ψωνισεις κατι για τη παρτη σου-παρεα με το μωρο-και να κανεις το "κινεζο" οταν σταματαει και κοιταζει τιποτα φορεματακια της ταξης των 100-200 μπατ...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
1. αν ειναι να πληρωσω 700-800 με την thai για να παω κατευθειαν, προτιμω την gulf με 450ευρω και ας εχω αναμονη η διανυκτερευση στο bahrain στην επιστροφη. τι λεφτα να χαλασεις στο αεροδρομιο απο ενα καφε η ενα νερο??? και επισης μολις φτασεις σου φευγει ολη η κουραση, κανεις check in στο ξενοδοχειο, τακτοποιεις τα πραγματα σου, κανεις το ντουζακι σου και βγαινεις κατευθειαν εξω!!! σιγα μην την πεσεις για υπνο!
2. απο walking street μεχρι το ξενοδοχειο μου ειναι 3-4 λεπτα με το λεωφορειο, οποτε γιατι να δωσω στο 80-100 στον ταξιτζη??? σιγουρα θα τυχει μια κοπελα να σου πει να παρετε ταξι. εκει δεν θα αρνηθεις. ασε που με το λεωφορειο εισαι πιο ασφαλης. οι ταξιτζιδες τρεχουν σαν τρελλοι και ειδικα αν εισαι τρικαβαλο φοβασε μην πεσεις η χτυπησεις. εγω χτυπησα στην ουρα απο την σελα και ακομα ποναει. ισως πρεπει να παω σε κανενα γιατρο να το κοιταξει.
3. τις περισσοτερες μερες ετρωγα στο εστιατοριο του ξενοδοχειου η σε καποια αλλα εξω, οπως το pattaya beer garden. υπηρχαν ομως μερικες μερες που ημουν με την δικια μου και μου επαιρνε φαγητο απο διαφορες καντινες, οπως το κεμπαπ (γυρο κοτοπουλο) και διαφορα αλλα. δεν ειχα κανενα προβλημα. αλλες φορες ψωνιζαμε απο τα 7/11. (tom yam yam)
4. σ'αυτο θα συμφωνησω. δεν αξιζει να κανεις παζαρια για 100b.
5. με 1000b βρισκεις ενα πολυ καλο ξενοδοχειο και κοντα στην πιατσα. οπως το pattaya bay resort.
6. πως θα μεινεις μεχρι τις 4-5 την στιγμη που ολα κλεινουν 3ωρα??? στις 4-5 εισαι σε κανα club και ψαχνεις για freelancers.
7. ο καθενας διαλεγει αυτη που θα του αρεσει και θα νιωσει καλυτερα μαζι της. δεν ειμαστε ολοι brad pitt για να πηγαινουν ολες οι κουκλαρες μαζι μας. και ειδικα οι freelancers διαλεγουν με ποιον θα πανε. ειδα παρα πολλες γυναικαρες στο insomnia και δεν μου ριχαν ουτε μια ματια. ψαχνανε τον ομορφο μπρατσαρα η κανεναν μαυρο με καμια τεραστεια ψ...η.
8. ποτε κατω απο 1000b. και πως θα σου βγει τ'ονομα σε μια τεραστεια πολη με τοσες γυναικες???
9. αν πεινας η σου ζητησει η κοπελα να φατε εννοειτε οτι θα πας.
10. στην δικια μου της αγορασα ενα ζευγαρι γοβες 800b που της αρεσαν πολυ. και ολο το βραδυ μ'ευχαριστουσε. ειναι ωραιο πραγμα να κανεις ενα δωρακι σε μια κοπελα. νιωθεις πολυ ομορφα!

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
9)Να "φορτωνεις" γυναικα και να τη πηγαινεις κατευθειαν στο ξενοδοχειο,χωρις να κανεις σταση για φαγητο,για να γλυτωσεις τα λεφτα της μασας.
10)Να πηγαινεις να ψωνισεις κατι για τη παρτη σου-παρεα με το μωρο-και να κανεις το "κινεζο" οταν σταματαει και κοιταζει τιποτα φορεματακια της ταξης των 100-200 μπατ...
                                                                                                                                                                                                                                                                                τα 2 τελευτεα πολη SKROUTZ MAK DACK  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
ψαχνανε τον ομορφο μπρατσαρα η κανεναν μαυρο με καμια τεραστεια ψ...η.
Φιλε παιρνεις ακυρο, στις περισσοτερες Ταυλανδες δεν αρεσουν ουτε οι μπρατσαραδες ουτε οι μαυροι αν και δε λειπουν οι εξαιρεσεις...στις Ταυλανδες δε που συναλλασσονται μονο με Ταυλανδους το ποσοστο αυτο πεφτει πολυ κοντα στο απολυτο μηδεν. Επισης αυτοι με τις τεραστιες ψ...ς θα δεινοπαθησουν στην Ταυλανδη.

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλε djzan συμφωνω μαζι σου......αν και αν φορτωσεις μια κοπελα και τη πας στο ξενοδοχειο χωρις να τη πας για φαι no problem......στο ξενοδοχειο που θα μενεις εχει και πολυ καλο εστιατοριο να της κανεις εκει το τραπεζι....εκτος και αν ξερει αυτη κανενα καλο εστιατοριο που να της αρεσει.....τα ταξι τους ειναι μηχανακια? δεν εχουν ταξι, αμαξια? λιγο εδω με μπερδεψες.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε παιρνεις ακυρο, στις περισσοτερες Ταυλανδες δεν αρεσουν ουτε οι μπρατσαραδες ουτε οι μαυροι αν και δε λειπουν οι εξαιρεσεις...στις Ταυλανδες δε που συναλλασσονται μονο με Ταυλανδους το ποσοστο αυτο πεφτει πολυ κοντα στο απολυτο μηδεν. Επισης αυτοι με τις τεραστιες ψ...ς θα δεινοπαθησουν στην Ταυλανδη.

και ομως σου λεω αυτο που ειδα με τα ματια μου. οταν λεω μπρατσαραδες δεν εννοω τους φουσκωτους τυπου bodybulding, αλλα αυτους μ'ενα ωραιο γυμνασμενο σωμα. οσο για τουσ μαυρους παρα πολλες κανουν σαν τρελλες... βλεπεις εχει γινει μεγαλη μοδα η μαυρη μουσικη (r&b, hip hop), και ολες πανε στο candy shop και στο lucifer για ν'ακουσουν αυτη την μουσικη και να κολησουν σε κανα μαυρο. επισης πολλες θελουν να κανουν κολαρες οπως η beyonce, jennifer lopez κτλ... αυτους που σιχαινοντε ειναι οι αραβες και ινδοι.

dsc01009f.jpg

dsc01012a.jpg

επισης δειτε αυτο το βιντεακι να παθετε σοκ...  :headbang:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
φιλε djzan συμφωνω μαζι σου......αν και αν φορτωσεις μια κοπελα και τη πας στο ξενοδοχειο χωρις να τη πας για φαι no problem......στο ξενοδοχειο που θα μενεις εχει και πολυ καλο εστιατοριο να της κανεις εκει το τραπεζι....εκτος και αν ξερει αυτη κανενα καλο εστιατοριο που να της αρεσει.....τα ταξι τους ειναι μηχανακια? δεν εχουν ταξι, αμαξια? λιγο εδω με μπερδεψες.

τα ταξι τους ειναι μηχανακια. και τα λεωφορεια αγροτικα αυτοκινητα.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
και ομως σου λεω αυτο που ειδα με τα ματια μου. οταν λεω μπρατσαραδες δεν εννοω τους φουσκωτους τυπου bodybulding, αλλα αυτους μ'ενα ωραιο γυμνασμενο σωμα. οσο για τουσ μαυρους παρα πολλες κανουν σαν τρελλες... βλεπεις εχει γινει μεγαλη μοδα η μαυρη μουσικη (r&b, hip hop), και ολες πανε στο candy shop και στο lucifer για ν'ακουσουν αυτη την μουσικη και να κολησουν σε κανα μαυρο. επισης πολλες θελουν να κανουν κολαρες οπως η beyonce, jennifer lopez κτλ... αυτους που σιχαινοντε ειναι οι αραβες και ινδοι.
Κοιττα δε διαφωνω, το lucifer ετσι ειναι οντως αλλα μιλας για το 0.0000001% του πλυθυσμου.

αυτους που σιχαινοντε ειναι οι αραβες και ινδοι.
οκ...ρωτα και καμια εκτος λουσιφερ να σου πει τη γνωμη εχει για τους "νικο" η "chocolate man"...  :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κοιττα δε διαφωνω, το lucifer ετσι ειναι οντως αλλα μιλας για το 0.0000001% του πλυθυσμου.

σου μιλαω για πατταγια πως εχουν τα πραγματα στην ws και στα clubs. εννοειτε οτι τα gogo - beer bar girls δεν τους πολυνοιαζει με ποιον θα πανε.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Προς djzan..
1)Αν προσεξες,εγω δε μιλαω για διαφορα 400 ευρω,αλλα για 50...Το να γλυτωσεις 400 ευρω δεν ειναι τσιγκουνια,αλλα μια πολυ σωστη κινηση.
2)Μια αποσταση 3-4 λεπτων με το ταξι ειναι 45 μπατ και δεν περιμενεις στη σταση...Περνανε συνεχεια ταξι...Οποτε μιλαμε για 0,50 ευρω διαφορα.
3)Εγω δεν λεω πως σωνει και καλα θα παθετε δηλητηριαση εαν τρωτε απο καντινες...Απλα,ο οργανισμος των Ταυλανδων εχει αναπτυξει καποια διαφορετικα αντισωματα και το στομαχι τους ειναι πιο "δεκτικο" σε τετοιου ειδους φαγητο.Οπως και να εχει,εγω για 1 ευρω δεν το διακυνδινευω να τη ξαναπαθω και να περασω 2 μερες αγκαλια με τη τουαλετα...
5)Ναι αλλα βρισκεις και με 600 μπατ πιο μακρια...Απλα εχει λιγες κατσαριδες...Αυτο εννοουσα..
6)Ναι αλλα πρωτον μειωνονται οι επιλογες και δευτερον,με τι κουραγιο θα πας στις 6 το πρωι για μπουμ-μπουμ??Δεν ειναι καλυτερα να πας απο τις 2 στο ξενοδοχειο,να ριξεις 2 στο καπακι,να κοιμηθεις και να ξυπνησεις το πρωι να ριξεις αλλο ενα??Δεν ειναι βαρβαρο να περιμενεις μεχρι το πρωι για να "ψωνισεις" με εκπτωση?
7)Μια γυναικα που τη θελουν 9 στους 10,ειναι αντικειμενικα ομορφη.Μια γυναικα που τη θελει 1 στους 10 ειναι υποκειμενικα ομορφη.Αλλα δεν θα διαφωνησω μαζι σου...Ο καθενας οτι γουσταρει...Μια μικρη ενσταση μονο για το μεγεθος...Μεχρι 20 εκ. τη "παλευεις"...Απο εκει και περα αρχιζουν οι "χυλοπιτες"...Οι Ταυλανδεζες δεν ειναι "χωνια"-Ολα τα σφαζω,ολα τα μαχαιρωνω-σαν τις Δυτικες γυναικες...
8)Αν ψωνισεις μια γυναικα απο ενα μπαρ,την αλλη μερα ξερουν ΟΛΕΣ οι αλλες που δουλευουν μεσα,ποσο τον εχεις,πως φερεσαι στο κρεββατι και ποσα εδωσες...Και αναλογα σε αντιμετωπιζουν...Ειτε ορμανε και σε παρακαλανε να τις φορτωσεις η σε βλεπουν και κοβουν δρομο...
10)Ειμαι σιγουρος πως μετα απο αυτο το δωρακι,οι επιδοσεις της εκτοξευτηκαν κατακορυφα...Και αυτες ειναι ανθρωποι και οχι σεξομηχανες...Μπραβο σου..

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
επισης πιστευω οτι με μια κοπελα απο καποιο club θα νιωσεις πιο ωραια και δεν θα γινουν ολα τοσο μηχανικα οπως με τα gogos. πηγαινα σε διαφορα gogo bars και εβλεπα πιπινακια 18-19χρονων να χαιδευουν και να φευγουν με τον καθε γερο 60αρη 70αρη. ευχαριστω αλλα δεν θα παρω... προτιμω το feeling να εισαι σε ενα club με πιο νεανικο κοσμο, να πιεις και να χορεψεις με μια κοπελα και υστερα να φυγετε στο ξενοδοχειο. χωρις βεβαια να σου αναφερει ποσα χρηματα θελει.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
7)Μια μικρη ενσταση μονο για το μεγεθος...Μεχρι 20 εκ. τη "παλευεις"...Απο εκει και περα αρχιζουν οι "χυλοπιτες"...Οι Ταυλανδεζες δεν ειναι "χωνια"-Ολα τα σφαζω,ολα τα μαχαιρωνω-σαν τις Δυτικες γυναικες...
pipi πες μου οτι κανεις πλακα για τα 20εκ  :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Προς djzan..
1)Αν προσεξες,εγω δε μιλαω για διαφορα 400 ευρω,αλλα για 50...Το να γλυτωσεις 400 ευρω δεν ειναι τσιγκουνια,αλλα μια πολυ σωστη κινηση.
2)Μια αποσταση 3-4 λεπτων με το ταξι ειναι 45 μπατ και δεν περιμενεις στη σταση...Περνανε συνεχεια ταξι...Οποτε μιλαμε για 0,50 ευρω διαφορα.
3)Εγω δεν λεω πως σωνει και καλα θα παθετε δηλητηριαση εαν τρωτε απο καντινες...Απλα,ο οργανισμος των Ταυλανδων εχει αναπτυξει καποια διαφορετικα αντισωματα και το στομαχι τους ειναι πιο "δεκτικο" σε τετοιου ειδους φαγητο.Οπως και να εχει,εγω για 1 ευρω δεν το διακυνδινευω να τη ξαναπαθω και να περασω 2 μερες αγκαλια με τη τουαλετα...
5)Ναι αλλα βρισκεις και με 600 μπατ πιο μακρια...Απλα εχει λιγες κατσαριδες...Αυτο εννοουσα..
6)Ναι αλλα πρωτον μειωνονται οι επιλογες και δευτερον,με τι κουραγιο θα πας στις 6 το πρωι για μπουμ-μπουμ??Δεν ειναι καλυτερα να πας απο τις 2 στο ξενοδοχειο,να ριξεις 2 στο καπακι,να κοιμηθεις και να ξυπνησεις το πρωι να ριξεις αλλο ενα??Δεν ειναι βαρβαρο να περιμενεις μεχρι το πρωι για να "ψωνισεις" με εκπτωση?
7)Μια γυναικα που τη θελουν 9 στους 10,ειναι αντικειμενικα ομορφη.Μια γυναικα που τη θελει 1 στους 10 ειναι υποκειμενικα ομορφη.Αλλα δεν θα διαφωνησω μαζι σου...Ο καθενας οτι γουσταρει...Μια μικρη ενσταση μονο για το μεγεθος...Μεχρι 20 εκ. τη "παλευεις"...Απο εκει και περα αρχιζουν οι "χυλοπιτες"...Οι Ταυλανδεζες δεν ειναι "χωνια"-Ολα τα σφαζω,ολα τα μαχαιρωνω-σαν τις Δυτικες γυναικες...
8)Αν ψωνισεις μια γυναικα απο ενα μπαρ,την αλλη μερα ξερουν ΟΛΕΣ οι αλλες που δουλευουν μεσα,ποσο τον εχεις,πως φερεσαι στο κρεββατι και ποσα εδωσες...Και αναλογα σε αντιμετωπιζουν...Ειτε ορμανε και σε παρακαλανε να τις φορτωσεις η σε βλεπουν και κοβουν δρομο...
10)Ειμαι σιγουρος πως μετα απο αυτο το δωρακι,οι επιδοσεις της εκτοξευτηκαν κατακορυφα...Και αυτες ειναι ανθρωποι και οχι σεξομηχανες...Μπραβο σου..

1. no comments!  :)
2. οι ταξιτζιδες σου χρεωνουν οτι θελουν... αλλος ζητουσε 80b, αλλος 100b. και πιστεψε με γλιτωνεις αρκετα λεφτα αν χρησιμοποιεις περισσοτερο λεωφοειο. και λεωφορεια περνανε συνεχεια οποτε δεν περιμενεις σε σταση. για να μην μπερδευομαστε... ταξι = μηχανακι και λεωφορειο = αγροτικο.
3. ευτυχως δεν μου ετυχε κατι τετοιο. αλλα πολυς κοσμος τρωει απο αυτες τις καντινες. σιγουρα οι κοπελες ξερουν ποια καντινα ειναι καλη και ποια οχι. με την δικια μου θελαμε να παρουμε κεμπαπ και ειχε 2 στην ws. τις ειπα παμε σ'αυτο και μου ειπε οχι παμε στο αλλο.
5. υπαρχουν επισης καλα ξενοδοχεια η ενοικιαζομενα δωματια σε διαφορες περιοχες οπως η lk metro με 600-700b που δεν θα συναντησεις κατσαριδες. στο pattaya-addicts εχω διαβασει πολλα reviews για ξενοδοχεια και ξερω. απλα δεν εχουν αλλες πολυτελειες, εστατοριο, πισινα, γυμναστηριο κτλ....
6. ο καθενας οπως την βρισκει και εχει συνηθισει να ζει. εγω για παραδειγμα ειμαι πολλα χρονια στην νυχτα οποτε δεν θα μπορουσα να παω απο τις 2 για υπνο. μου ετυχε να μην εχω το κουραγιο στις 7 το πρωι για boom boom και να πεσουμε κατευθειαν για υπνο με την κοπελα που ειμαι αλλα οταν ξυπνουσαμε ειχαμε μια τεραστια ορεξη για τρελλα boom boom!!! με μια κοπελα γ..... 3φορες σε 2ωρες!!!
7. no comments!  :)
8. ποτε δεν εχω παρει αλλη κοπελα απο το ιδιο μπαρ, εκτος αν εχει ρεπο η προηγουμενη. και νομιζεις οτι τους νοιαζει για το πως πηδηχτηκες με την αλλη η ποσο την εχεις??? την δουλεια τους κανουν και θελουν να βγαλουνε λεφτα. και ειπαμε κατω απο 1000 δεν πεφτουμε. ειναι ξεφτιλα.
10. απο την πρωτη μερα ηταν super!!! το καλυτερο boom boom εκανα μαζι της! thanks!!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
pipi πες μου οτι κανεις πλακα για τα 20εκ   :2funny:
Πλακα..Πλακα...κανω..!!! :grin:

Προς Djzan...
2)Εγω μιλαω για ταριφες που βαζουν ταξιμετρο... ;)
6)Εισαι και συναδερφος...
8)Και ΜΗΝ το προσπαθησεις...Θα πεσει μαλλιοτραβηγμα μεταξυ τους,αν σε παρει χαμπαρι αυτη που πηδαγες τη προηγουμενη μερα,οτι καμακωνεις αλλη απο το ιδιο μπαρ... :2funny:

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδη αν παρεις μια κοπελα απο ενα μπαρ που σου αρεσει, κανετε οτι κανετε, το αλλο πρωι τη πληρωσεις και την ευχαριστησεις και το επομενο βραδυ θελεις μια αλλη κοπελα που σου αρεσει απο το ιδιο μπαρ θα στραβωσει η πρωτη? και θα πιαστουν μαλλι με μαλλι?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
δηλαδη αν παρεις μια κοπελα απο ενα μπαρ που σου αρεσει, κανετε οτι κανετε, το αλλο πρωι τη πληρωσεις και την ευχαριστησεις και το επομενο βραδυ θελεις μια αλλη κοπελα που σου αρεσει απο το ιδιο μπαρ θα στραβωσει η πρωτη? και θα πιαστουν μαλλι με μαλλι?
ΑΚΡΙΒΩΣ...Και εσενα θα σου βγει το παρατσουκλι "Butterfly"...
Εχει πλακα παντως...!!!..Αρκει να μη φας κι εσυ καμμια "ψηλη"... :2funny:

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μωρέ, είτε κοντοπούτανα είναι είτε ντερέκια θα τα τραγανίσουμε όλα.
Δεν θα αφήσουμε καμμιά φίλη παραπονεμένη. Υπό έναν όρο όμως: να είναι όμορφες ή τουλάχιστον σέξυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom