Και άσε κανέναν άλλο να πάρει το punto που θα το εκτιμήσει καλύτερα.
ελα βρε lolli κ συ που το πηρες προσωπικα αυτο που'πα. γενικα μιλαω.
-αλλωστε εσυ εισαι punto GT...
Και άσε κανέναν άλλο να πάρει το punto που θα το εκτιμήσει καλύτερα.
εγω δεν προκειται να κανω σεξ μαζι τους εσυ ψαξε να κανεις με μας!εσυ το κομοδινο τοχεις διπλα σου αποψε εγω το βλεπω να κυκλοφορει εξω με καλσον και μινι!ξερολας αρα θες ηλιθιο,οχι τσατιλες αρα μαλακουλη,χαλαρος αρα αποχαυνωμενος τελειος....σε καλο δρομο εισαι πιστευω,δεν χρειαζεται να πας 200 χρονων συντομα θα τον συναντησεις!!
ελα βρε lolli κ συ που το πηρες προσωπικα αυτο που'πα. γενικα μιλαω.
-αλλωστε εσυ εισαι punto GT...
τα σεξοταξιδια σου ομως καθε 2-3 μηνες τα κανεις παλιοκοριτσο εμας μαλωνεις που παμε οι καημενοι κανα μηνα τον χρονο!προτιμησε βρε τα εγχωρια προιονταΕγώ έχω κάνει σεξ με "εσάς"...και δεν έχω παράπονο σε πληροφορώ..αλλά όχι οτι είναι όλοι έτσι και οτι κυκλοφορούν άνδρες και πολύ νορμαλ... και τους βλέπεις εσύ αλλά δεν τους βλέπουμε εμείς; Ειδικά στην Ελλάδα που μένουν σπίτι με τις μαμάδες τους μέχρι τα 45!!!
Και που το μόνο που τους νοιάζει είναι τι αυτοκίνητο θα πάρουν και τι ζάντα του πηγαίνει...έλεος...
Δεν θέλω ούτε ηλίθιο, ούτε μαλακούλη ούτε αποχαυνωμένο.
Διαστρεβλώνεις τα λόγια μου...εγώ αυτούς που περιγράφεις τους στέλνω στη μαμά τους απο το πρώτο ραντεβού....
Σήμερα θα είμαι λακωνικος γιατί αύριο έχω δουείες...Λόλι ξέρεις ότι σε πάω...
Αλλά όταν ένα άτομο καταλαβαίνει τι είναι το M6 και πόσο άλλο όταν αυτό είναι και γυναίκα..μου βρομάει η δουλεία...
Απότ την εμπείρία μου έχω διαπιστώσει ότι όλα τα γκομενακία μέσα στον ιστό που έχουν τόσο πολύ ενασχόληση like you είναι τρελά μπάζα...και δεν βλέπονται...
Λόλι υποθέσεις κάνω για να αρχίσουν κάποιοι να αναρωτιούνται..it's nothing personal
τα σεξοταξιδια σου ομως καθε 2-3 μηνες τα κανεις παλιοκοριτσο εμας μαλωνεις που παμε οι καημενοι κανα μηνα τον χρονο!προτιμησε βρε τα εγχωρια προιοντα
Μήπως κάπου τα έχουμε μπερδέψει πιστεύτε αληθινά ότι μπορείτε να ζήσετε μια ζωή με μια γυναίκα μόνο και μόνο γιατί κάνει καλό κρεβάτι;
Τέλος πάντων ρωτήστε τον Fantoma για αυτούς που την πάτησαν στην Ταυλάνδη.
Τέλος ρωτήστε τον Doctortilac κάτι παραπάων θα ξέρει μετά απο 14 γάμους με εξωτικές γυναίκες.
Ξεχωρίστε τις διακοπές απο την πραγματική ζωή. Πολλοί προσπάθησαν να κάνουν τις διακοπές πραγματική ζωή και διαπίστωσαν ότι έπαψαν να είναι διακοπές και έγιναν μια χειρότερη ζωή.
Με απλά λόγια όσο είσαστε νέοι κοιτάξτε να περάσετε καλά στο τέλος βρέστε μια κοπέλα που μπορείτε να συνενοηθείτε να μπορείτε να ανταλλάξετε δύο κουβέντες και να μπορεί να μεγαλώσει σωστά τα παιδιά σας.
Αυτά γιατι μου την δίνουν καμμιά φορά οι Ελεεινοέλληνες
Φιλε,εχεις ακουσει για κατι τυπους Ελληνες (ουτε ενας ουτε 2,αλλα εκατονταδες),που παντρευτηκαν γυναικες απο αλλες χωρες (κυριως του πρωην Ανατολικου μπλοκ) και αφου εκαναν παιδι με τη γυναικα τους,γυρισαν μια μερα σπιτι απο τη δουλεια και το βρηκαν αδειο?
Γυναικα και παιδι ΑΦΑΝΤΟΙ...Γυρισανε πισω στη χωρα τους και αντε να τους εντωπισεις...
Και περιερχεσαι στην εξης "ομορφη" κατασταση...
α)Εισαι παντρεμενος με μια γυναικα και εχεις ενα παιδι που ισως να μη ξαναδεις ποτε.
β)Δε μπορεις να ξαναπαντρευτεις γιατι πρεπει πρωτα να τη βρεις για να σου δωσει διαζυγιο.
Τωρα θα μου πεις,δηλαδη οι Ελληνιδες ειναι αγιες και δε μπορουν να στη κανουν??
Και βεβαια μπορουν...αλλα δε μπορουν να εξαφανιστουν,οπως οι ξενες...Και σιγα μη κινητοποιηθει η ΙΝΤΕΡΠΟΛ για να σου βρουν τη γυναικα με το παιδι που εχει κρυφτει σε καμμια ορεινη στεπα της Ρωσσιας η κανα ψαροχωρι της Ταυλανδης...
Γι αυτο ειπαμε...
Καλη ειναι η Ταυλανδη,το Βιετναμ,οι Φιλιππινες,η Τσεχια,η Ουκρανια,η Μολδαβια κλπ κλπ,για να πας να γαμας και να περνας καλα,αλλα το να παντρευτεις μια ΞΕΝΗ,που ΔΕΝ ξερεις απο κραταει η σκουφια της και τι καπνο φουμαρει (πραγμα που ειναι αδυνατο να το γνωριζεις με μερικους μηνες γνωριμιας),ειναι ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΚΟ...
Νούλις μια υποθετική ερώτηση
Την κόρη σου θα την ήθελες με συμπεριφορά Ελληνίδας ή Ταυλανδέζας και μάλιστα Ταυλανδέζας των μπάρ;
Δηλαδή για να καταλάβω, κρίνεις την εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας απο το τι ξέρει και τί όχι;
Και εγώ θα μπορούσα να καταλήξω στο ότι όσοι πάνε με "Πουτ___" είναι μπάζα και δεν μπορούν να βρούν γκόμενα αλλά επειδή έχω μάθει να σκέφτομαι...δεν το λέω!!!
Αν το κάνεις για να σου στείλω φώτο...δεν με έπεισες.
Και όσο και αν σε πάω και εγώ, δεν με απασχολεί αν οι μισοί εδώ μέσα με θεωρούν μπάζο και οι άλλοι μισοί Μπάμπη...
Καλησπερα και απο εμενα Lolly .... ΑΛΛΑ ειπες την μαγικη λεξη "ΜΠΑΜΠΗΣ" δεν ειπες ομως την αλλη .....
καιρο ειχα να σε απολαυσω να αντιπαραθετεις τις αποψεις σου.
Αποψε δεν θα σε κραξω !!!
Καλως ορισες !!!!
Συνεχισε ετσι ...
Μην Μασας ...
Τελικα θα παμε Pattaya (Together) !!!
Δεν το πήρα προσωπικά ούτε είμαι εδώ για να εκπροσωπήσω τις Ελλεεινίδες...και εγώ τις σιχαίνομαι και τις κράζω...
Και θέλω να πάω και Ταϊλάνδη και συμπαθω και τους περισσότερους απο εδώ μέσα...αλλά ώρες ώρες...γκρρρρρρρρρρρρ...θα με κάνετε να πάω με αρνητική ψυχολογία εκεί....
Το ρισκο παντα το ιδιο ειναι κατα την γνωμη μου. Το ειπα εξαλλου οτι δεν ειναι κ το πρωτο κελεπουρι γυναικες ταυ απο μπαρ! Οσο γιαυτους που εχασαν γυναικα κ παιδι σορυ αλλα η τυπισα για να την κανει θα πρεπει να υπαρχουν κ οι καταλληλες προυποθεσεις. Να σου σηκωσει οτι εχεις στην ακρη γιατι χωρις φραγκα να εισαι σιγουρος οτι δεν το κουναει ρουπι εκτος κ αν επεσε σε κανα γιδι που την κανει μαυρη στο ξυλο η ακομα χειροτερα την εκδιδει.ΟΚ...Δηλαδη σε 1-2 χρονια παιρνεις διαζυγιο και "πας για αλλα"...
Ξεχνας ομως πως υπαρχει και ενα παιδι που δε θα ξαναδεις ποτε,εκτος και αν στο βρει μετα απο χρονια η Νικολουλη,η κανουν εκπομπη στο "ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ"...
Για αυτο σου λεω..."ΠΑΚΕΤΟ"...και στη τελικη,αν συνυπολογισουμε ολες τις παραμετρους,ειναι μεγαλυτερο ρισκο ο γαμος με ξενη απο οτι με Ελλεηνιδα...
Για το α και β απαντησε ο rafaman εσυ θα μου πεις τι κανεις σε αυτη την περιπτωση < ξερεις τι ειναι να εχεις παει να παρεις τα παιδια κ να σε περιμενει η αστυνομια κ καλα οτι την πηρες τηλ οτι θα πας να την πλακωσεις κ να σε πηγαινουν μεσα κ στο τελος να ερχεται δικαστικη εντολη οτι μεχρι να γινει το δικαστηριο για το αν εκδηλωσες απειλη η οχι δεν εχεις δικαιωμα να βλεπεις τα παιδια παρα μοναχα με την παρουσια ψυχολογου??? > Κ εχω κ ενα σωρο απο αυτα τα περιστατικα να αναφερω αλλα εχω ξεφυγει ηδη απο το θεμα που ειναι το ταυλανδη σεξ τριπ κ οχι τα βασσανα του αδερφου μου. Κ κατι ακομα την πρωην του ο αδερφος μου την γνωριζε κ 3 χρονια πριν παντρευτουνε κ περασανε κ 5 υπεροχα ακομα χρονια μαζι το ειπα εξαλλου οτι τους ειχα κ για προτυπο να ομως που ολα αλλαξαν. Αρα το ρισκο ειναι γενικο ασχετα απο μηνες κ χρονια γνωριμιας γιαυτο λενε ο γαμος ειναι λαχειο. κ για να πω κ καμμια λαλακια μην αγοραζετε λαχεια φτιαξτε μονοι σας την τυχη σαςΦιλε,εχεις ακουσει για κατι τυπους Ελληνες (ουτε ενας ουτε 2,αλλα εκατονταδες),που παντρευτηκαν γυναικες απο αλλες χωρες (κυριως του πρωην Ανατολικου μπλοκ) και αφου εκαναν παιδι με τη γυναικα τους,γυρισαν μια μερα σπιτι απο τη δουλεια και το βρηκαν αδειο?
Γυναικα και παιδι ΑΦΑΝΤΟΙ...Γυρισανε πισω στη χωρα τους και αντε να τους εντωπισεις...
Και περιερχεσαι στην εξης "ομορφη" κατασταση...
α)Εισαι παντρεμενος με μια γυναικα και εχεις ενα παιδι που ισως να μη ξαναδεις ποτε.
β)Δε μπορεις να ξαναπαντρευτεις γιατι πρεπει πρωτα να τη βρεις για να σου δωσει διαζυγιο.
Τωρα θα μου πεις,δηλαδη οι Ελληνιδες ειναι αγιες και δε μπορουν να στη κανουν??
Και βεβαια μπορουν...αλλα δε μπορουν να εξαφανιστουν,οπως οι ξενες...Και σιγα μη κινητοποιηθει η ΙΝΤΕΡΠΟΛ για να σου βρουν τη γυναικα με το παιδι που εχει κρυφτει σε καμμια ορεινη στεπα της Ρωσσιας η κανα ψαροχωρι της Ταυλανδης...
Γι αυτο ειπαμε...
Καλη ειναι η Ταυλανδη,το Βιετναμ,οι Φιλιππινες,η Τσεχια,η Ουκρανια,η Μολδαβια κλπ κλπ,για να πας να γαμας και να περνας καλα,αλλα το να παντρευτεις μια ΞΕΝΗ,που ΔΕΝ ξερεις απο κραταει η σκουφια της και τι καπνο φουμαρει (πραγμα που ειναι αδυνατο να το γνωριζεις με μερικους μηνες γνωριμιας),ειναι ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΚΟ...
Εν πάσει περιπτώσει το θέμα είναι η ΤΑΥΛΑΝΔΗ.
@ lollipop> Έχεις ήδη βγει εκτός θέματος αρκετά. Παρακαλώ να μη συνεχιστεί.
Φίλε το θέμα είναι γιατί αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε ταιλάνδη και είναι καλό να υπάρχουν και μαρσιποφόρα μέσα στη κουβέντα, γιατι άλλοι επιβεβαιώνουν την επιλογή τους στο να κάνουν το σκατό τους παξιμάδι 10 μήνες για να αγοράσουν 20 μέρες ηδονής και άλλοι πιστεύουν οτι υπάρχουν και εντόπιες εναλλακτικές...και κανονίζουν μαζί τους ταξίδα...
Οπότε άκυρη η κίτρινη στη λόλλι μας και άστη να εκφράζεται...