Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
εγω δεν προκειται να κανω σεξ μαζι τους εσυ ψαξε να κανεις με μας!εσυ το κομοδινο τοχεις διπλα σου αποψε εγω το βλεπω να κυκλοφορει εξω με καλσον και μινι!ξερολας αρα θες ηλιθιο,οχι τσατιλες αρα μαλακουλη,χαλαρος αρα αποχαυνωμενος τελειος....σε καλο δρομο εισαι πιστευω,δεν χρειαζεται να πας 200 χρονων συντομα θα τον συναντησεις!!

Εγώ έχω κάνει σεξ με "εσάς"...και δεν έχω  παράπονο σε πληροφορώ..αλλά όχι οτι είναι όλοι έτσι και οτι κυκλοφορούν άνδρες και πολύ νορμαλ... και τους βλέπεις εσύ αλλά δεν τους βλέπουμε εμείς; Ειδικά στην Ελλάδα που μένουν σπίτι με τις μαμάδες τους μέχρι τα 45!!!
Και που το μόνο που τους νοιάζει είναι τι αυτοκίνητο θα πάρουν και τι ζάντα του πηγαίνει...έλεος...
Δεν θέλω ούτε ηλίθιο, ούτε μαλακούλη ούτε αποχαυνωμένο.
Διαστρεβλώνεις τα λόγια μου...εγώ αυτούς που περιγράφεις τους στέλνω στη μαμά τους απο το πρώτο ραντεβού....

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
ελα βρε lolli κ συ που το πηρες προσωπικα αυτο που'πα. γενικα μιλαω.
-αλλωστε εσυ εισαι punto GT...

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Δεν το πήρα προσωπικά ούτε είμαι εδώ για να εκπροσωπήσω τις Ελλεεινίδες...και εγώ τις σιχαίνομαι και τις κράζω...
Και θέλω να πάω και Ταϊλάνδη και συμπαθω και τους περισσότερους απο εδώ μέσα...αλλά ώρες ώρες...γκρρρρρρρρρρρρ...θα με κάνετε να πάω με αρνητική ψυχολογία εκεί....

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Σήμερα θα είμαι λακωνικος γιατί αύριο έχω δουείες...Λόλι ξέρεις ότι σε πάω...

Αλλά όταν ένα άτομο καταλαβαίνει τι είναι το M6 και πόσο άλλο όταν αυτό είναι και γυναίκα..μου βρομάει η δουλεία...
:knuppel:

Απότ την εμπείρία μου έχω διαπιστώσει ότι όλα τα γκομενακία μέσα στον ιστό που έχουν τόσο πολύ ενασχόληση like you είναι τρελά μπάζα...και δεν βλέπονται...

Λόλι υποθέσεις κάνω για να αρχίσουν κάποιοι να αναρωτιούνται..it's nothing personal

ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ έχω κάνει σεξ με "εσάς"...και δεν έχω  παράπονο σε πληροφορώ..αλλά όχι οτι είναι όλοι έτσι και οτι κυκλοφορούν άνδρες και πολύ νορμαλ... και τους βλέπεις εσύ αλλά δεν τους βλέπουμε εμείς; Ειδικά στην Ελλάδα που μένουν σπίτι με τις μαμάδες τους μέχρι τα 45!!!
Και που το μόνο που τους νοιάζει είναι τι αυτοκίνητο θα πάρουν και τι ζάντα του πηγαίνει...έλεος...
Δεν θέλω ούτε ηλίθιο, ούτε μαλακούλη ούτε αποχαυνωμένο.
Διαστρεβλώνεις τα λόγια μου...εγώ αυτούς που περιγράφεις τους στέλνω στη μαμά τους απο το πρώτο ραντεβού....
τα σεξοταξιδια σου ομως καθε 2-3 μηνες τα κανεις παλιοκοριτσο :fuck1: :bottom:εμας μαλωνεις που παμε οι καημενοι κανα μηνα τον χρονο!προτιμησε βρε τα εγχωρια προιοντα :pipa2:

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Σήμερα θα είμαι λακωνικος γιατί αύριο έχω δουείες...Λόλι ξέρεις ότι σε πάω...

Αλλά όταν ένα άτομο καταλαβαίνει τι είναι το M6 και πόσο άλλο όταν αυτό είναι και γυναίκα..μου βρομάει η δουλεία...
:knuppel:

Απότ την εμπείρία μου έχω διαπιστώσει ότι όλα τα γκομενακία μέσα στον ιστό που έχουν τόσο πολύ ενασχόληση like you είναι τρελά μπάζα...και δεν βλέπονται...

Λόλι υποθέσεις κάνω για να αρχίσουν κάποιοι να αναρωτιούνται..it's nothing personal

Δηλαδή για να καταλάβω, κρίνεις την εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας απο το τι ξέρει και τί όχι;

Και εγώ θα μπορούσα να καταλήξω στο ότι όσοι πάνε με "Πουτ___" είναι μπάζα και  δεν μπορούν να βρούν γκόμενα αλλά επειδή έχω μάθει να σκέφτομαι...δεν το λέω!!!

Αν το κάνεις για να σου στείλω φώτο...δεν με έπεισες.

Και όσο και αν σε πάω και εγώ, δεν με απασχολεί αν οι μισοί εδώ μέσα με θεωρούν μπάζο και οι άλλοι μισοί Μπάμπη...

NOULIS !

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μονολυκε, αστο εκει φιλε μου... ,δε προκειται να βγαλεις ακρη.
η ιστορια αυτο δειχνει,δε το λεω εγω.
κ πες οτι σου πει μια τον θελω ετσι,ετσι, ετσι...

- ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ??????

στα λογια ολες του ELLADA τον εξυπνο,ευγενικο,ωριμο "πριγκηπα" ψαχνουνε...:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
τα σεξοταξιδια σου ομως καθε 2-3 μηνες τα κανεις παλιοκοριτσο :fuck1: :bottom:εμας μαλωνεις που παμε οι καημενοι κανα μηνα τον χρονο!προτιμησε βρε τα εγχωρια προιοντα :pipa2:

Πηγαίνω πάντα με παρέα στα σεξοτάξιδά μου...με τον φίλο μου πήγαινα...
δεν νομίζω ότι μου είναι εύκολο να τα κόψω μου αρέσουν...

Και πίστεψέ με για εμένα τα σεξοτάξιδα είναι μάθημα ζωής...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μήπως κάπου τα έχουμε μπερδέψει πιστεύτε αληθινά ότι μπορείτε να ζήσετε μια ζωή με μια γυναίκα μόνο και μόνο γιατί κάνει καλό κρεβάτι;
Τέλος πάντων ρωτήστε τον Fantoma για αυτούς που την πάτησαν στην Ταυλάνδη.

Τέλος ρωτήστε τον Doctortilac κάτι παραπάων θα ξέρει μετά απο 14 γάμους με εξωτικές γυναίκες.

Ξεχωρίστε τις διακοπές απο την πραγματική ζωή.  Πολλοί προσπάθησαν να κάνουν τις διακοπές πραγματική ζωή και διαπίστωσαν ότι έπαψαν να είναι διακοπές και έγιναν μια χειρότερη ζωή.

Με απλά λόγια όσο είσαστε νέοι κοιτάξτε να περάσετε καλά στο τέλος βρέστε μια κοπέλα που μπορείτε να συνενοηθείτε να μπορείτε να ανταλλάξετε δύο κουβέντες και να μπορεί να μεγαλώσει σωστά τα παιδιά σας. 

Αυτά γιατι μου την δίνουν καμμιά φορά οι Ελεεινοέλληνες

Φίλε μου ντάξει... Τις είδαμε και τις Ελληνίδες... και τις " καλές κοπέλες για να κάνουμε οικογένεια"...Τόσα χρόνια τις τρώμε στη μάπα... Ντάξει φτάνει δε θα μας  της εξηγήσεις εσύ τώρα σε ένα ποστ... Ο κόσμος προχωράει...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Φιλε,εχεις ακουσει για κατι τυπους Ελληνες (ουτε ενας ουτε 2,αλλα εκατονταδες),που παντρευτηκαν γυναικες απο αλλες χωρες (κυριως του πρωην Ανατολικου μπλοκ) και αφου εκαναν παιδι με τη γυναικα τους,γυρισαν μια μερα σπιτι απο τη δουλεια και το βρηκαν αδειο?
Γυναικα και παιδι ΑΦΑΝΤΟΙ...Γυρισανε πισω στη χωρα τους και αντε να τους εντωπισεις...
Και περιερχεσαι στην εξης "ομορφη" κατασταση...
α)Εισαι παντρεμενος με μια γυναικα και εχεις ενα παιδι που ισως να μη ξαναδεις ποτε.
β)Δε μπορεις να ξαναπαντρευτεις γιατι πρεπει πρωτα να τη βρεις για να σου δωσει διαζυγιο.
Τωρα θα μου πεις,δηλαδη οι Ελληνιδες ειναι αγιες και δε μπορουν να στη κανουν??
Και βεβαια μπορουν...αλλα δε μπορουν να εξαφανιστουν,οπως οι ξενες...Και σιγα μη κινητοποιηθει η ΙΝΤΕΡΠΟΛ για να σου βρουν τη γυναικα με το παιδι που εχει κρυφτει σε καμμια ορεινη στεπα της Ρωσσιας η κανα ψαροχωρι της Ταυλανδης...
Γι αυτο ειπαμε...
Καλη ειναι η Ταυλανδη,το Βιετναμ,οι Φιλιππινες,η Τσεχια,η Ουκρανια,η Μολδαβια κλπ κλπ,για να πας να γαμας και να περνας καλα,αλλα το να παντρευτεις μια ΞΕΝΗ,που ΔΕΝ ξερεις απο κραταει η σκουφια της και τι καπνο φουμαρει (πραγμα που ειναι αδυνατο να το γνωριζεις με μερικους μηνες γνωριμιας),ειναι ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΚΟ...

ΟΚ... για τα διαφορα σε γενικες γραμμες δεν διαφωνω ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

..Επιπλεον επειδη ξερω περιπτωσεις παιδιων που εχουν γεννηθει στην ελλαδα (με αλοδαπη) και Ελληνα πατερα
Η αλοδαπη μαμα δεν μπορει να το βγαλει εξω χωρις την ρητη και εγραφη συγκαταθεση του Πατερα (Ελληνα).
(μιλαμε για ανηλικο παιδι)
παιζουν οι εξης περιπτωσεις για το αντιθετο..

1> Εκτος και το πακεταρει... και το στειλει με courier  :2funny:
2> Να φυγει με τα ποδια..   :idiot:
3> να το κρυψει σε κανα Πορτμπαγκαζ... και να περασει τα συνορα  :grin:

η 3ή περιπτωση διωκεται ποινικα (το ειχε κανει μια βουλγαρα) αλλα την τσακωσε
ή ιντερπολ την δευτερη μερα και το παιδι επεστρεψε.

(Να σημειωσω οτι η γυναικα ειχε δικιο, κατ εμε γιατι ο δικος της ηταν Ελεϊνος στην κυριολεξια
εφυγε δηλαδη για να γλυτωσει αυτη και το παιδι..)

Σνεπως να στην κοπανησει με το παιδι μονη της χωρις να υπογραψεις δεν γινεται..στο ξαφνικο..
αν υπογραψεις και μετα δεν γυρισει τοτε :bigdick: σου.

Τωρα να παει σε καμια κορυφη του Καυκασου ή του Αφγανισταν με το μωρο αγκαλια ειναι λιγο extreme

Αυτα.

Τα προβληματα με τις αλοδαπες ειναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ κυριως ΦΥΣΕΩΣ..
Παραθετω παλαιοτερο post (για αλοδαπες)
-------------------------------------------------------------------
Φανταζομαι οτι οι περισοτεροι απο εσας γνωριζεται περιπτωσεις
Ελληνων που εχουν παντρευτει αλοδαπες οπως: Αλβανιδες, Ρουμανες,
Βουλγαρες, Ουκρανεζες, Ρωσιδες, Πωλονεζες .. και σια .....
Οι περισοτερες απο αυτες (οχι ολες) εχουν παντρευτει για το απλο λογο που
ολοι λιγο πολυ γνωριζουμε (Οικονομικα κινητρα) που μετατρεπονται σε ΕΡΩΤΑ (Οπως και στην Ταυλανδη)
Γνωριζω περιπτωση γνωστου μου που ειχε παντρευτει Ρουμανα, που
αφου του τα "μασησε" τον αφησε μονο του (με το καυλι στο χερι) μετα απο 2-3 χρονια.
(το ατομο ηταν γυρω στα 30)
(Και πολες αλλες περιπτωσεις με αλοδαπες που αφου τα μασησαν
την εκαναν ελαφρα την καρδία.
Φυσικα υπαρχουν και πολες περιπτωσεις γνωστων μου με Ελληνηδες που Χωριζουν ασυστολως
(για πραγματικα μαλακισμενους λογους)
Γιατι για σοβαρους λογους τα ζευγαρια πλεον δεν χωριζουν (να το θυμαστε αυτο).

Συμφωνα με τα παραπανω ισχυει απολυτα η θεωρια της ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ του φιλου μου του ΑΛΜΠΕΤΡΤΟΥ.
Οποτε δεν εχει να κανει η εθνικοτητα Αλλα το ΑΤΟΜΟ που τελικα ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ και το δικο σου ΑΤΟΜΟ.
Αυτη η ΑΤΟΜΙΚΗ συντηξη λοιπον Διμιουργει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Στον αντιδαραστηρα. Συνεπως αν και τα Δυο ΑΤΟΜΑ ειναι ενταξει
ο ΑΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑΣ μενει ανεπαφος, ΑΛΙΩΣ γινεται ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ (Και ο νοων νοητο)

Ενας γαμος στην τελικη ειναι απολυτως μια Συναλαγη.. δινεις-παιρνεις .. (οπως και με την πουτανα)
και αν γινει σωστα, και ειναι καθαρη συναλαγη, δεν σπαει ευκολα.
Η εθνικοτητα και το επαγγελμα δεν παιζει τον καθοριστικο Ρολο.. στην συναλαγη αυτη.
Δεν υπαρχουν προκαταληψεις.

Τα παντα ειναι.. καθαρα θεμα επιλογης, και Συναλαγης

ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΤΗΝ οπως θελετε (ΕΡΩΤΑΣ, ΣΕΞ, ΓΑΜΟΣ, ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...).

Μη μασατε.. ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ..

Εσεις Παιζεται... και οι αποψεις ειναι ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΡΥΠΗΔΕΣ..
------------------------------------------------------------------------------

Φιλικά

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Νούλις μια υποθετική ερώτηση
Την κόρη σου θα την ήθελες με συμπεριφορά Ελληνίδας ή Ταυλανδέζας και μάλιστα Ταυλανδέζας των μπάρ;

Σε τι διαφέρουν άραγε αλήθεια? Όταν βρεις την Ελληνίδα η οποία θα πάει με έναν άντρα επειδή της αρέσει και την τραβάει σωματικά- σεξουαλικά και όχι για άλλους άσχετους παράγοντες τότε έλα και πες μου ότι διαφέρουν.

Εν πάσει περιπτώσει το θέμα είναι η ΤΑΥΛΑΝΔΗ.

@ lollipop> Έχεις ήδη βγει εκτός θέματος αρκετά. Παρακαλώ να μη συνεχιστεί.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Δηλαδή για να καταλάβω, κρίνεις την εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας απο το τι ξέρει και τί όχι;

Και εγώ θα μπορούσα να καταλήξω στο ότι όσοι πάνε με "Πουτ___" είναι μπάζα και  δεν μπορούν να βρούν γκόμενα αλλά επειδή έχω μάθει να σκέφτομαι...δεν το λέω!!!

Αν το κάνεις για να σου στείλω φώτο...δεν με έπεισες.

Και όσο και αν σε πάω και εγώ, δεν με απασχολεί αν οι μισοί εδώ μέσα με θεωρούν μπάζο και οι άλλοι μισοί Μπάμπη...

Καλησπερα και απο εμενα Lolly .... ΑΛΛΑ ειπες την μαγικη λεξη "ΜΠΑΜΠΗΣ" δεν ειπες ομως την αλλη .....
καιρο ειχα να σε απολαυσω να αντιπαραθετεις τις αποψεις σου.

Αποψε δεν θα σε κραξω !!! :uglystupid:

Καλως ορισες !!!!
Συνεχισε ετσι ...
Μην Μασας ...
Τελικα θα παμε Pattaya (Together) !!!  :smitten:

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Καλησπερα και απο εμενα Lolly .... ΑΛΛΑ ειπες την μαγικη λεξη "ΜΠΑΜΠΗΣ" δεν ειπες ομως την αλλη .....
καιρο ειχα να σε απολαυσω να αντιπαραθετεις τις αποψεις σου.

Αποψε δεν θα σε κραξω !!! :uglystupid:

Καλως ορισες !!!!
Συνεχισε ετσι ...
Μην Μασας ...
Τελικα θα παμε Pattaya (Together) !!!  :smitten:

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα πάω Pattaya ή σε κάποιο άλλο μέρος. Ακούω καλά και για ΒΚΚ και για Ko Samui....θέλει μελέτη ακόμα το θέμα. Και δεν έχω καταφέρει να διαβάσω και τις 1008 σελίδες, αλλά το παλεύω....
Όταν κλείσω date θα χρειαστώ τη βοήθειά σας.
Αν καταλήξω πατάγια όμως...θα σε πάρω παρέα μου....να σου πω από κοντά για τα νούμερα της Ταϊλάνδης...

Πάω για νάνι γιατί ο Chevalier Fidèle θα με κάνει muted....ή θα μου βάλει πιπέρι στο στόμα...και τα δύο δεν μου αρέσουν...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Δεν το πήρα προσωπικά ούτε είμαι εδώ για να εκπροσωπήσω τις Ελλεεινίδες...και εγώ τις σιχαίνομαι και τις κράζω...
Και θέλω να πάω και Ταϊλάνδη και συμπαθω και τους περισσότερους απο εδώ μέσα...αλλά ώρες ώρες...γκρρρρρρρρρρρρ...θα με κάνετε να πάω με αρνητική ψυχολογία εκεί....

Θα μας τρελανεις τελειως εσυ .... δεν παλευεσαι.. :uglystupid:

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΥ LOLLY ΤΙΣ ΚΡΑΖΕΙΣ TΙΣ ΕΛΕΪΝΗΔΕΣ..

Κανε το σαφες αυτο....... γιατι θα παρω panadol.. :headbang:

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΟΚ...Δηλαδη σε 1-2 χρονια παιρνεις διαζυγιο και "πας για αλλα"...
Ξεχνας ομως πως υπαρχει και ενα παιδι που δε θα ξαναδεις ποτε,εκτος και αν στο βρει μετα απο χρονια η Νικολουλη,η κανουν εκπομπη στο "ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ"...
Για αυτο σου λεω..."ΠΑΚΕΤΟ"...και στη τελικη,αν συνυπολογισουμε ολες τις παραμετρους,ειναι μεγαλυτερο ρισκο ο γαμος με ξενη απο οτι με Ελλεηνιδα...
Το ρισκο παντα το ιδιο ειναι κατα την γνωμη μου. Το ειπα εξαλλου οτι δεν ειναι κ το πρωτο κελεπουρι γυναικες ταυ απο μπαρ! Οσο γιαυτους που εχασαν γυναικα κ παιδι σορυ αλλα η τυπισα για να την κανει θα πρεπει να υπαρχουν κ οι καταλληλες προυποθεσεις. Να σου σηκωσει οτι εχεις στην ακρη γιατι χωρις φραγκα να εισαι σιγουρος οτι δεν το κουναει ρουπι εκτος κ αν επεσε σε κανα γιδι που την κανει μαυρη στο ξυλο η ακομα χειροτερα την εκδιδει.

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε,εχεις ακουσει για κατι τυπους Ελληνες (ουτε ενας ουτε 2,αλλα εκατονταδες),που παντρευτηκαν γυναικες απο αλλες χωρες (κυριως του πρωην Ανατολικου μπλοκ) και αφου εκαναν παιδι με τη γυναικα τους,γυρισαν μια μερα σπιτι απο τη δουλεια και το βρηκαν αδειο?
Γυναικα και παιδι ΑΦΑΝΤΟΙ...Γυρισανε πισω στη χωρα τους και αντε να τους εντωπισεις...
Και περιερχεσαι στην εξης "ομορφη" κατασταση...
α)Εισαι παντρεμενος με μια γυναικα και εχεις ενα παιδι που ισως να μη ξαναδεις ποτε.
β)Δε μπορεις να ξαναπαντρευτεις γιατι πρεπει πρωτα να τη βρεις για να σου δωσει διαζυγιο.
Τωρα θα μου πεις,δηλαδη οι Ελληνιδες ειναι αγιες και δε μπορουν να στη κανουν??
Και βεβαια μπορουν...αλλα δε μπορουν να εξαφανιστουν,οπως οι ξενες...Και σιγα μη κινητοποιηθει η ΙΝΤΕΡΠΟΛ για να σου βρουν τη γυναικα με το παιδι που εχει κρυφτει σε καμμια ορεινη στεπα της Ρωσσιας η κανα ψαροχωρι της Ταυλανδης...
Γι αυτο ειπαμε...
Καλη ειναι η Ταυλανδη,το Βιετναμ,οι Φιλιππινες,η Τσεχια,η Ουκρανια,η Μολδαβια κλπ κλπ,για να πας να γαμας και να περνας καλα,αλλα το να παντρευτεις μια ΞΕΝΗ,που ΔΕΝ ξερεις απο κραταει η σκουφια της και τι καπνο φουμαρει (πραγμα που ειναι αδυνατο να το γνωριζεις με μερικους μηνες γνωριμιας),ειναι ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΚΟ...
Για το α και β απαντησε ο rafaman εσυ θα μου πεις τι κανεις σε αυτη την περιπτωση               < ξερεις τι ειναι να εχεις παει να παρεις τα παιδια κ να σε περιμενει η αστυνομια κ καλα οτι την πηρες τηλ οτι θα πας να την πλακωσεις κ να σε πηγαινουν μεσα κ στο τελος να ερχεται δικαστικη εντολη οτι μεχρι να γινει το δικαστηριο για το αν εκδηλωσες απειλη η οχι δεν εχεις δικαιωμα να βλεπεις τα παιδια παρα μοναχα με την παρουσια ψυχολογου??? >  Κ εχω κ ενα σωρο απο αυτα τα περιστατικα να αναφερω αλλα εχω ξεφυγει ηδη απο το θεμα που ειναι το ταυλανδη σεξ τριπ κ οχι τα βασσανα του αδερφου μου. Κ κατι ακομα την πρωην του ο αδερφος μου την γνωριζε κ 3 χρονια πριν παντρευτουνε κ περασανε κ 5 υπεροχα ακομα χρονια μαζι το ειπα εξαλλου οτι τους ειχα κ για προτυπο να ομως που ολα αλλαξαν. Αρα το ρισκο ειναι γενικο ασχετα απο μηνες κ χρονια γνωριμιας γιαυτο λενε ο γαμος ειναι λαχειο. κ για να πω κ καμμια λαλακια μην αγοραζετε λαχεια φτιαξτε μονοι σας την τυχη σας  :rockon: :rockon:

kreon

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εν πάσει περιπτώσει το θέμα είναι η ΤΑΥΛΑΝΔΗ.

@ lollipop> Έχεις ήδη βγει εκτός θέματος αρκετά. Παρακαλώ να μη συνεχιστεί.

Φίλε το θέμα είναι γιατί αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε ταιλάνδη και είναι καλό να υπάρχουν και μαρσιποφόρα μέσα στη κουβέντα, γιατι άλλοι επιβεβαιώνουν την επιλογή τους στο να κάνουν το σκατό τους παξιμάδι 10 μήνες για να αγοράσουν 20 μέρες ηδονής και άλλοι πιστεύουν οτι υπάρχουν και εντόπιες εναλλακτικές...και κανονίζουν μαζί τους ταξίδα...
Οπότε άκυρη η κίτρινη στη λόλλι μας και άστη να εκφράζεται...

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Φίλε το θέμα είναι γιατί αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε ταιλάνδη και είναι καλό να υπάρχουν και μαρσιποφόρα μέσα στη κουβέντα, γιατι άλλοι επιβεβαιώνουν την επιλογή τους στο να κάνουν το σκατό τους παξιμάδι 10 μήνες για να αγοράσουν 20 μέρες ηδονής και άλλοι πιστεύουν οτι υπάρχουν και εντόπιες εναλλακτικές...και κανονίζουν μαζί τους ταξίδα...
Οπότε άκυρη η κίτρινη στη λόλλι μας και άστη να εκφράζεται...

Με σκλαβώνεις.....Πάμε Ko samui???
Εδώ τους ενοχλούν μόνο οι γυναίκες που είναι εκτός θέματος. Οι άνδρες είναι πάντα εντός...

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Παιδιά το topic είναι για το sex trip στην Ταϋλάνδη και κάποιοι(-ες) το έχετε αναγάγει σε φιλοσοφικά/υπαρξιακά ερωτήματα επί παντός του επι στητού. Καλό θα είναι να μην αλλοιώνουμε το χαρακτήρα ενός topic με άλλα θέματα και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί απαντάτε σε μία κοπέλα που σαν γυναίκα που είναι δεν μπορεί να καταλάβει τις ανδρικές ανάγκες, ΟΣΟ καλές προθέσεις και αν υποθέσουμε ότι έχει. Προφανώς ισχύει και το αντίστροφο, αλλά αυτό είναι πρόβλημα άλλου topic! Κάποιοι τις κάνετε και καμάκι και βρήκατε τα ανοιχτό πεδίο να το κάνετε; Στείλτε της PM ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, αλλά αφήστε το topic αυτό ήσυχο.

Έλεος δηλαδή, προσπαθούμε να διαβάσουμε μερικά πρακτικά πράγματα για το επερχόμενο ταξίδι μας και πρέπει να περάσουμε σελίδες επί σελίδων για το αν οι Ελληνίδες καταλαβαίνουν ή όχι τους Έλληνες και το αντίστροφο. Κάντε ένα topic σχετικά με αυτό και γράφτε μέχρι να πάρουν τα δάχτυλά σας φωτιά, αλλά αφήστε αυτό το τόσο ενημερωτικό topic αλώβητο.

Ευχαριστώ!

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Το θέμα μας είναι γύρω από την Ταιλάνδη, οπότε καλό θα ήταν να μην συζητούμε εδώ αλλά θέματα. Ο προηγούμενος φίλος έχει απόλυτο δίκαιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom