ΚώσταΦ16 ωραίο αυτό που έστειλες. Μακάρι να γινόντουσαν τέτοιες κινήσεις και απο εσάς εδώ. Από όλους μας δηλαδή. Έχουν ανάγκη πολλά πράγματα στην Ταϊλάνδη. Ειχατέ δει και ένα βιντεάκι που έπαιξε με την πείνα...Είναι να ανατριχιάζεις...
Λοιπόν εχθές τυχαία θυμήθηκα πως έχω και εγώ μια εμπειρία με Thai girl...δεν ξέρω αν πιάνετε βέβαια. Εσείς θα μου πείτε...
Λοιπόν την γνώρισα στην Ευρώπη σε σεξ τριπ με τον δικό μου....
Φαινόταν για Ασιατισα και τελικά μάθαμε πως ήταν ένα περίεργο κράμα με μαμά Ταϊλανδέζα και πατέρα Japanese....έχετε πετύχει καμιά τέτοια;
Ακούστε περιγραφή:
Αρχίζω με εξωτερική: μαύρο μαλλάκι ίσιο κάτω απο τους ώμους, ωφέλειες μπροστά, σχιστό ματάκι, σώμα θεϊκό...με σωστές καμπύλες, σωστά κιλά, σωστές αναλογίες. Ϊχνος κυτταρίτιδας, και απαλό λευκό δέρμα. Ναι ναι ήταν στο 1,62 περίπου το ύψος της.
Και συνεχίζω: ηλικία 26 ετών ελεύθερο μυαλό και πολύ προχωρημένη σε όλα της. Αυτή η περίεργη μίξη Ιαπωνίας και Ταϊλάνδης ήταν τρομερή...και σεξουαλικά φυσικά θεά...και πάντα χαμογελαστή και ιδιαίτερα ερωτική και κοινωνική.
Καλά με το που την είδε ο δικός μου, έμεινε....(όπως φαντάζεστε δεν του άρεσε καθόλου), ούτε και εμένα βέβαια....
Και είχαμε την τύχη να την πετύχουμε και σε 2ο σεξ τριπ στην Ευρώπη πάλι...εντελώς τυχαία...και πάλι περάσαμε όμορφα φυσικά....
Αυτή Ευρώπη έμενε όμως...όχι Ταϊλάνδη.
Αυτά τα ολίγα....δεν έχω εμπειρία απο Ταϊλάνδη αλλά σας είπα για εμπειρία με Ταϊλανδή..
spirobof...φαγώθηκες με τα κιλά μου...52 είμαι..οκ?