Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
loli
επειδη ειμαι κυνηγος μιγαδων σε πληροφορω οτι 
απο ταυλανδη κινεζα βιετναμεζα σιγκαπουρεζα γιαπωνεζα
οτιδηποτε ανακατευτει απο τα παραπανω απλα βγαινει τελειο

Σωστός...το διαπίστωσα και εγω...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ΚώσταΦ16 ωραίο αυτό που έστειλες. Μακάρι να γινόντουσαν τέτοιες κινήσεις και απο εσάς εδώ. Από όλους μας δηλαδή. Έχουν ανάγκη πολλά πράγματα στην Ταϊλάνδη. Ειχατέ δει και ένα βιντεάκι που έπαιξε με την πείνα...Είναι να ανατριχιάζεις...

Λοιπόν εχθές τυχαία θυμήθηκα πως έχω και εγώ μια εμπειρία με Thai girl...δεν ξέρω αν πιάνετε βέβαια. Εσείς θα μου πείτε...
Λοιπόν την γνώρισα στην Ευρώπη σε σεξ τριπ με τον δικό μου....
Φαινόταν για Ασιατισα και τελικά μάθαμε πως ήταν ένα περίεργο κράμα με μαμά Ταϊλανδέζα και πατέρα Japanese....έχετε πετύχει καμιά τέτοια;

Ακούστε περιγραφή:

Αρχίζω με εξωτερική: μαύρο μαλλάκι ίσιο κάτω απο τους ώμους, ωφέλειες μπροστά, σχιστό ματάκι, σώμα θεϊκό...με σωστές καμπύλες, σωστά κιλά, σωστές αναλογίες. Ϊχνος κυτταρίτιδας, και απαλό λευκό  δέρμα. Ναι ναι ήταν στο 1,62 περίπου το ύψος της.

Και συνεχίζω: ηλικία 26 ετών ελεύθερο μυαλό και πολύ προχωρημένη σε όλα της. Αυτή η περίεργη μίξη Ιαπωνίας και Ταϊλάνδης ήταν τρομερή...και σεξουαλικά φυσικά θεά...και πάντα χαμογελαστή και ιδιαίτερα ερωτική και κοινωνική.

Καλά με το που την είδε ο δικός μου, έμεινε....(όπως φαντάζεστε δεν του άρεσε καθόλου), ούτε και εμένα βέβαια.... :idiot:
Και είχαμε την τύχη να την πετύχουμε και σε 2ο σεξ τριπ στην Ευρώπη πάλι...εντελώς τυχαία...και πάλι περάσαμε όμορφα φυσικά....
Αυτή Ευρώπη έμενε όμως...όχι Ταϊλάνδη.

Αυτά τα ολίγα....δεν έχω εμπειρία απο Ταϊλάνδη αλλά σας είπα για εμπειρία με Ταϊλανδή..

spirobof...φαγώθηκες με τα κιλά μου...52 είμαι..οκ?

Μην αγχωνεσαι οτι δεν εχεις εμπειρια απο Ταϊλανδη.... ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ  :uglystupid:

Τωρα οσον αφορα τα κιλα σου (λιγα μου φαινονται) Την προσεχεις την Σιλουετα σου βλεπω.. :)

Δεν μου λες.. Μηπως ετοιμαζεσαι για ΠΑΣΑΡΕΛΑ...  :2funny:

Παντως αν σκεφτεσαι να πας Ταυλανδη κανονισε να παρεις μερικα γιατι εκει
π.χ θα πας για 15 μερες να υπολογιζεις -4 με -5 κιλα.... (θα πας στα ορια νευρικης ανορεξιας)

ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αυτο με τις μιγαδες ειναι το κατι αλλο.φετος ειχα και γω μια συγκλονιστικη εμπειρια στο αεροδρομιο της ΒΚΚ για εσωτερικες πτησεις.ωρα 12 μεσανυχτα και θελουμε καπου 40 λεπτα για να πεταξουμε για CHIANG MAI περιμενοντας στο κρυο απο κλιματισμο χωρο αναμονης.ωσπου ξαφνικα την ειδα :new_shocked:!!!σχετικα ψηλη για Ταυλανδεζα κορμι φιδισιο που παρομιο δεν εχω αντικρυσει στην μεχρι τωρα ζωη μου μαυρο κολητο παντελονι γοβα στιλετο μαυρο μπλουζακι που τονιζε το ανεπαναληπτο θεεικο βυζακι προσωπο απαραμιλης ομορφιας καρακαταμαυρο μαυρο μαλλι που το ειχε πλεξουδα λεπτα μακρια χερακια επιδερμιδα που ακτινοβολουσε απο 10 Κm μακρια γεματη υγεια και ομορφια!!!εμεινα εμβροντητος καταλαβα να πεφτουν οι στροφες της καρδιας μου κοντα στο μηδεν αφου να φανταστητε τις μετρουσα γυριζω αργα σαν ρομποκοπ αποσβολωμενος τελειως να δω το φιλαρακι μου!ηταν σε χειροτερη μοιρα απο μενα τελειως χλωμος χαμενος σ εναν ψευτικο κοσμο απ το κακο που ειχε παθει φοβηθηκα να μην παθει κακο!!!και τοτε διαπιστωνω γιατι ολο το αεροδρομιο ειχε σιγη νεκροταφιου :think:την ειχαν παρει ολοι χαμπαρι αντρες γυναικες ακομα και ενα σκυλακι και εμειναν παγωτο ολοι ανεξερετος :new_shocked:καμια φορα τεντονοταν αυτη νωχελικα ολο ναζι στον καναπε και κοντευαμε να παθουμε απο ωρα σε ωρα εγκεφαλικο!!!ολοι ειμασταν σκεφτοικοι και προβληματισμενοι αλλοι πολυ στεναχωριμενοι!1 ωρα που ειμασταν στον αερα πτηση δεν ανταλαξα ουτε μια κουβεντα με τον φιλο μου!αφου να φανταστητε για 2-3 μερες τρομαξαν τα κουκλια μου στο CHIANG MAI να με κανουν καλα!αφου στεναχωριωντουσαν κι αυτα και ολο με ρωτουσαν τι εχω!τετοιο κακο να μην ξαναφανει!!!αφου τωρα που γραφω μετα 3 μηνες απ το συμβαν εχουν σηκωθει οι τριχες μου καγκελο απο τα ριγη αυτης της αναμνησης.

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Μην αγχωνεσαι οτι δεν εχεις εμπειρια απο Ταϊλανδη.... ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ  :uglystupid:

Τωρα οσον αφορα τα κιλα σου (λιγα μου φαινονται) Την προσεχεις την Σιλουετα σου βλεπω.. :)

Δεν μου λες.. Μηπως ετοιμαζεσαι για ΠΑΣΑΡΕΛΑ...  :2funny:

Αφού είπαμε οτι θα με ξεναγήσεις πατταγια...δεν αγχώνομαι.  :happy: :happy:
Θα πάω και διαβασμένη.

Δεν είμαι νούμερο...ούτε πάει Μπάμπης και πασαρέλα  :headbang: :headbang:

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
1 ωρα που ειμασταν στον αερα πτηση δεν ανταλαξα ουτε μια κουβεντα με τον φιλο μου!

Καλά με τον φίλο σου να μην ανταλλάξεις κουβέντα...το καταλαβαίνω..με αυτήν γιατί δεν αντάλλαξες όμως; Τι είχες να χάσεις;  :hammer: :hammer: :hammer:

ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλά με τον φίλο σου να μην ανταλλάξεις κουβέντα...το καταλαβαίνω..με αυτήν γιατί δεν αντάλλαξες όμως; Τι είχες να χάσεις;  :hammer: :hammer: :hammer:
κοριτσι μου δεν ξερω ειλικρινα τι επαθα!νομιζω ειχα υπνωτιστει οπως κι ολοι στον θαλαμο εκεινο!εγω ο JIM οΤαυλανδος που απο 6χρονων κυνηγαω με λυσσα τον γυναικειο πληθυσμο ειχα παθει αμοκ!τελος παντων αφου δεν εισουνα μπροστα δεν μπορεις να με καταλαβεις.και συ νασουνα εκει που εισαι γυναικα πιστευω θαχες αποκτησει ψυχολογικα.

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
κοριτσι μου δεν ξερω ειλικρινα τι επαθα!νομιζω ειχα υπνωτιστει οπως κι ολοι στον θαλαμο εκεινο!εγω ο JIM οΤαυλανδος που απο 6χρονων κυνηγαω με λυσσα τον γυναικειο πληθυσμο ειχα παθει αμοκ!τελος παντων αφου δεν εισουνα μπροστα δεν μπορεις να με καταλαβεις.και συ νασουνα εκει που εισαι γυναικα πιστευω θαχες αποκτησει ψυχολογικα.

Απλά τέτοιες ευκαιρίες...δεν δίνονται καθημερινά...

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
σχετικα με τις εταιρειες παρτε χαμπαρι οτι λιγες ειναι αυτες που ειναι στην ωρα τους και εχουν σερβις
οποιος δεν τον ενδιαφερει ποτε θα φτασει καλα ειναι

κωστα, αλλο να μην ειναι στην ωρα τους και αλλο να μην ειναι στη μερα τους.

να εχεις 1-2-3 ωρες καθυστερηση στην αφιξη σε πτησεις με ανταποκριση ειναι μεσα στα πλαισια του λογικου.
να εχεις 1 μερα ομως ειναι εξωφρενικο και δειχνει ποσο μπουρδελο ειναι η εταιρεια.

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
τι κεφια ναχε αραγε ο θεος τη μερα που την δημιουργησε :think:

Απο την περιγραφη και μονο, παιζει να ητανε και λαιϋντυ-μποϋ. Ε ρε και να σε εφερε σε κατασταση κομματος τσουτσουνοκοριτσο. Την ακουσες καθολου να μιλαει?

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Απο την περιγραφη και μονο, παιζει να ητανε και λαιϋντυ-μποϋ. Ε ρε και να σε εφερε σε κατασταση κομματος τσουτσουνοκοριτσο. Την ακουσες καθολου να μιλαει?

Γιατι του χαλας το ονειρο ρε κακιασμενε; :grin: :grin:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ειναι ματαιο στην ασια να βρεις ασχημη ,
ειδικα στο σουβαρναμπουμι που εχει ασιατισες απο ολη την ασια,
εγω ξερετε που ειδα τις ομορφοτερες?
το εχω ξαναγραψει, το ξαναγραφω.
σουβαρναμπουμι, 1ος οροφος, με φατσα το δρομο τερμα αριστερα, magic point. εκει τρωνε πληρωματα ασιατικων εταιριων, κυριως γυναικες,
σημειωστε το καπου για να μην ξεχασετε να πατε.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ο ωραιοτερος συνδιασμος που εχω συναντησει ειναι σε ελληνικο στριπτιτζαδικο,πριν 4-5 χρονια...
ΒουλγαροΤαυλανδεζα...Μπαμπας Βουλγαρος,μανα Ταυλανδεζα...
Ονομα της κορασιδος Ντανιτα...(Για να θυμουνται οι παλιοι)
Απλα κορυφαιο πλασμα...

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Χαίρετε συναγωνιστές !

Είμαι από τους αρχαιότερους αναγνώστες του forum (ναι, το έχω διαβάσει ΟΛΟ, δέχομαι και τεστ  ;) :grin: ).

Μόλις αποφάσισα να γραφτώ μέλος στο site (αν και το παρακολουθώ εδώ και χρόνια), γιατί ένα παλιό όνειρο επιτέλους γίνεται πραγματικότητα αυτό το καλοκαίρι, πάω για πρώτη φορά Παττάγια (και μόνο Παττάγια) με άγριες διαθέσεις. Στην απόφασή μου συνέβαλλαν καθοριστικά οι 'ψημένοι' της Παττάγια KOSTASF16, george31, ο doctor με πιο παλιές αναφορές, και άλλοι.

Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, ποιος άλλος θα είναι τελικά κάτω 2-14 Αυγούστου ?

NOULIS !

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ειναι ματαιο στην ασια να βρεις ασχημη ,
ειδικα στο σουβαρναμπουμι που εχει ασιατισες απο ολη την ασια,
εγω ξερετε που ειδα τις ομορφοτερες?
το εχω ξαναγραψει, το ξαναγραφω.
σουβαρναμπουμι, 1ος οροφος, με φατσα το δρομο τερμα αριστερα, magic point. εκει τρωνε πληρωματα ασιατικων εταιριων, κυριως γυναικες,
σημειωστε το καπου για να μην ξεχασετε να πατε.

αυτες κ αν ειναι χρησιμες πληροφοριες.

δεν ειναι τυχαιο ρε συ κωστα τελικα οτι τα αστερια κατω απ'το ονομα σου ειναι περισσοτερα και απ'το " Burj al arab "

οργανωνομαι κ γω σιγα,σιγα, να δωσω οτι πληροφορια μπορω.

εμενα βεβαια ειναι περισσοτερο "τουριστικου - παγανιστικου - φυσιολατρικου" ενδιαφεροντος, επιβεβαιωνοντας ετσι καποιες αρχικες φοβιες που ειχαν ειπωθει "περι φυσιοδιφη οπαδου του "Φον"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
παρεπιπτόντως έχω και ειδική ερώτηση για τους γνώστες - 12 Αυγούστου που θα είμαι Παττάγια και είναι η γιορτή της βασίλισσας (τα γενέθλιά της αν δεν κάνω λάθος), διάβασα σε ξένο site ότι τα μπαρ στην Παττάγια θα είναι ανοιχτά, σε αντίθεση με άλλα μέρη, π.χ. Πουκέτ.. Ισχύει ?

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, ποιος άλλος θα είναι τελικά κάτω 2-14 Αυγούστου ?

4-17 Αυγούστου θα είμαι εγώ

παρεπιπτόντως έχω και ειδική ερώτηση για τους γνώστες - 12 Αυγούστου που θα είμαι Παττάγια και είναι η γιορτή της βασίλισσας (τα γενέθλιά της αν δεν κάνω λάθος), διάβασα σε ξένο site ότι τα μπαρ στην Παττάγια θα είναι ανοιχτά, σε αντίθεση με άλλα μέρη, π.χ. Πουκέτ.. Ισχύει ?

Δεν ξέρω για τις άλλες περιοχές πάντως 12 Αυγούστου στη Παττάγια όλα τα μπαρ είναι ανοιχτά τουλάχιστον πέρσι που ήμουν εκεί λειτουργούσαν κανονικότατα!!!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Δεν ξέρω για τις άλλες περιοχές πάντως 12 Αυγούστου στη Παττάγια όλα τα μπαρ είναι ανοιχτά τουλάχιστον πέρσι που ήμουν εκεί λειτουργούσαν κανονικότατα!!!
Η Παταγια λογω της ιδιαιτεροτητας της ειναι υπερανω των νομων που ισχυουν αλλου! Για παραδειγμα ενω το καπνισμα στα γκο-γκος της ΒΚΚ απαγορευεται δια ροπαλου στα περισσοτερα γκο-γκος της Παταγιας βρωμοκοπαει τσιγαριλα μεσα  :headbang:

ignatios

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η Παταγια λογω της ιδιαιτεροτητας της ειναι υπερανω των νομων που ισχυουν αλλου! Για παραδειγμα ενω το καπνισμα στα γκο-γκος της ΒΚΚ απαγορευεται δια ροπαλου στα περισσοτερα γκο-γκος της Παταγιας βρωμοκοπαει τσιγαριλα μεσα   :headbang:

Βρε φαντομά, δεν μου το είχες πει αυτό, και ότι ξεκίνησα προσπάθεια να το κόψω λόγω Μπανγκόκ 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Βρε φαντομά, δεν μου το είχες πει αυτό, και ότι ξεκίνησα προσπάθεια να το κόψω λόγω Μπανγκόκ 
Να ξαναρθεις ΒΚΚ, καλο θα σου κανει για να το κοψεις κιολας! ελα τωρα δεν περασες και ασχημα στην πρωτευουσα! Για την υγεια σου βρε νοιαζομαι  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom