Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
παρα να λεμε παπαριες καλο ειναι να λεμε info για Ταυλανδη ακομα και αν επαναλαμβανονται αρκετες. Κανεις πλεον δε θα κατσει να διαβασει 1000+ σελιδες...

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Παιδιά το topic είναι για το sex trip στην Ταϋλάνδη και κάποιοι(-ες) το έχετε αναγάγει σε φιλοσοφικά/υπαρξιακά ερωτήματα επί παντός του επι στητού. Καλό θα είναι να μην αλλοιώνουμε το χαρακτήρα ενός topic με άλλα θέματα και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί απαντάτε σε μία κοπέλα που σαν γυναίκα που είναι δεν μπορεί να καταλάβει τις ανδρικές ανάγκες, ΟΣΟ καλές προθέσεις και αν υποθέσουμε ότι έχει. Προφανώς ισχύει και το αντίστροφο, αλλά αυτό είναι πρόβλημα άλλου topic! Κάποιοι τις κάνετε και καμάκι και βρήκατε τα ανοιχτό πεδίο να το κάνετε; Στείλτε της PM ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, αλλά αφήστε το topic αυτό ήσυχο.

Έλεος δηλαδή, προσπαθούμε να διαβάσουμε μερικά πρακτικά πράγματα για το επερχόμενο ταξίδι μας και πρέπει να περάσουμε σελίδες επί σελίδων για το αν οι Ελληνίδες καταλαβαίνουν ή όχι τους Έλληνες και το αντίστροφο. Κάντε ένα topic σχετικά με αυτό και γράφτε μέχρι να πάρουν τα δάχτυλά σας φωτιά, αλλά αφήστε αυτό το τόσο ενημερωτικό topic αλώβητο.

Ευχαριστώ!

Καλά τα λέει το παλικάρι...Ας το σταματήσουμε...και βάζω και εμένα μέσα

timber1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
27
Πόντοι
0
Παιδια θα ήθελα να ρωτησω αν έχει κάποιος αντιμετωπίσει πρόβλημα με την gulf air μιας και είναι η πιο φθηνή και ακόμη αν μπορώ να χρησιμοποιησω καρτα για κινητο που οι οδηγιες είναι στα αγγλικα και ποια προτείνεται, ευχαριστω εκ των προτέρων.

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Παιδια θα ήθελα να ρωτησω αν έχει κάποιος αντιμετωπίσει πρόβλημα με την gulf air μιας και είναι η πιο φθηνή και ακόμη αν μπορώ να χρησιμοποιησω καρτα για κινητο που οι οδηγιες είναι στα αγγλικα και ποια προτείνεται, ευχαριστω εκ των προτέρων.
Έχω ταξιδέψει με την Gulf Air 4 φορές τον προηγούμενο χρόνο και ποτέ δεν αντιμετώπισα σοβαρό πρόβλημα μαζί τους. Βέβαια 1 από τις 4 φορές είχαν μια μεγάλη καθυστέρηση(3 ώρες περίπου)από Μπαχρέιν για Αθήνα αλλά μας προσέφεραν δωρεάν γεύμα στην καφετέρια τους. Σε γενικές γραμμές είναι καλή εταιρία με καλό service.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
νομιζω οτι ειναι εντος θεματος
γιατι αποτι ειδα ειναι καποιοι που ενδιαφερονται να φερουν ταυλανδη ελλαδα και να κανουν και παιδι η να πανε να μεινουν εκει και να αραξουν

αρα ειναι επικαιρο το θεμα που εχει θιγει
γιατι ξεκιναω εγω και αλλοι πολλοι και παμε σεξοταξιδα ?
τι ειναι αυτο που δεν βρισκουμε η δεν βρισκαμε εδω και παμε και κανουμε ταξιδια 10 ωρων και παραπανω για 8 η 20 μερες και μας στοιχιζει ?
ειναι και παραειναι εντος θεματος οποτε μεσα σε ολα θα πρεπει να ακουγονται ολα οσα εχουν σχεση με το ταυλανδη σεξ τριπ

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το μονο μειον τις Gulf ειναι ο παλιος στολος <μη φανταστεις κ τιποτα σακαρακες> εναντι των αλλων εταιριων κ οι ωρες του tranzit.Εγω κατω την 1 2 CALL χρησιμοποιω το μηνυμα για Ελλαδα στοιχιζει 10 μπατ κ το λεπτο ομιλιας περιπου 30 μπατ για να ανανεωσεις το χρονο σου πας σε οποιοδηποτε Family market η 7/11 και ζητας ποσα μπατ θελεις να βαλεις. Για το πως την χειριζεσαι υπαρχουν στα αγγλικα οδηγιες με την αγορα τις σιμ καρτας. Οταν φτασεις στο αεροδρομιο αφου περασεις τον ελεγχο διαβατ κ παρεις τις αποσκευες σου περνας ενα ακομα ελεγχο για τις αποσκευες <custom>  k βγαινοντας θα βλεπεις την gate 6 στο αριστερο σου χερι κ περιπου στα 7 με 8 μετρα θα δεις κιοσκι τις εταιριας για να αλλαξεις την ελληνικη σιμ.  Timber για ποια περιοδο κοιταξες τις τιμες?

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
lolli εξακολουθεις να μην κανεις κουβεντα για τα κιλα σου  :think:
υποπτο αυτο. . .

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
κολλημενοι με τα κιλα εισαστε

εχω στη γειτονια μου 2 οικογενειες ταυλανδοι  και μια κινεζους
μετα απο 2 χρονια εδω βλεπω εχουν στρουμπουλεψει οι γυναικες
συμπερασμα οτι οσο ειναι εκει η υγρασια και θα ελεγα οτι η λιτοφαγια τις κραταει σε καλη κατασταση οταν ερθουν ευρωπη ομως χεστα

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Παιδιά το topic είναι για το sex trip στην Ταϋλάνδη και κάποιοι(-ες) το έχετε αναγάγει σε φιλοσοφικά/υπαρξιακά ερωτήματα επί παντός του επι στητού. Καλό θα είναι να μην αλλοιώνουμε το χαρακτήρα ενός topic με άλλα θέματα και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί απαντάτε σε μία κοπέλα που σαν γυναίκα που είναι δεν μπορεί να καταλάβει τις ανδρικές ανάγκες, ΟΣΟ καλές προθέσεις και αν υποθέσουμε ότι έχει. Προφανώς ισχύει και το αντίστροφο, αλλά αυτό είναι πρόβλημα άλλου topic! Κάποιοι τις κάνετε και καμάκι και βρήκατε τα ανοιχτό πεδίο να το κάνετε; Στείλτε της PM ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, αλλά αφήστε το topic αυτό ήσυχο.

Έλεος δηλαδή, προσπαθούμε να διαβάσουμε μερικά πρακτικά πράγματα για το επερχόμενο ταξίδι μας και πρέπει να περάσουμε σελίδες επί σελίδων για το αν οι Ελληνίδες καταλαβαίνουν ή όχι τους Έλληνες και το αντίστροφο. Κάντε ένα topic σχετικά με αυτό και γράφτε μέχρι να πάρουν τα δάχτυλά σας φωτιά, αλλά αφήστε αυτό το τόσο ενημερωτικό topic αλώβητο.

Ευχαριστώ!

Παιδια ΕΛΕΟΣ....

To Τοπικ γενικοτερα εκτος απο ενημερωτικο χαρακτηρα πρεπει να εχει και λιγο χαβαλε..
Γιαυτο ειμαστε και εμεις εδω.. (Να μαθαινουμε και να περναμε ωραια)
αυτο δεν σημαινει οι δεν θα γραφουμε για την ταυλανδη... η οτι δεν θα υπαρχουν πληροφοριες
χρησημες. Μεσα στις πληροφοριες ομως υπαρχουν και αντιπαραθεσεις κοινωνικων ζητηματων που αφορουν τις
αλοδαπες.. τις ελληνιδες.. και τις ταυλανδεζες.. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ...
Οι περισοτεροι που πανε SEX TRIP γαμανε ΑΛΟΔΑΠΕΣ ειτε ταυλανδεζες ειτε ΑΛΛΕΣ
Οι ελληνηδες μπορει να ρωτησουν γιατι γινεται αυτο .... και ΣΙΑ... και εμεις απανταμε...
σε αυτη την συζητηση μπορει να "ΤΣΑΚΩΘΟΥΜΕ" και μπορει να κανουμε και λιγο καμακι στο ενδιαμεσο μην μας ΦΑΤΕ
οι αντιπαραθεσεις, και ο χαβαλες ειναι στο DNA αυτου του site (bourdela.tv)

Τα φορουμ δεν ειναι αποκλειστικα "ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ" υπαρχουν και αποψεις..
που μπορει να λαβουν μια μικρη εκταση αναλογα την περιπτωση οπως τωρα..

Δηλαδη το "ταυλανδη SEX TRIP" εχει πολες φορες συγκρινει Ελεινιδες με ταυλανδεζες
μεσα σε αυτη την αντιπαραθεση χωραει και συζητηση για Ελεινους και αποδαπες.
Αλλοι σκεφτονται να παντρευτουν Ταυλανδεζα, αλλοι να κατοικοισουν μονιμα Ταυλανδη...
εναξει επωθηκαν αληγορικα και καποια για PUNTO και Μ6.
Και μια Ελληνιδα μεσα στο Ταυλανδη SEX TRIP δεν σημαινει οτι ειναι ΑΠΟΡΙΠΤΕΑ (Την κραζουμε και μας κραζει)

ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ...

Αν εχω καταλαβει λαθος, Τοτε SORRY αλλα απο κυριακη θα παω να Μεταλαβω.... και δεν ξαναγραφω...
μεχρι να ξαναπαω ταυλανδη.. (ΜΑ ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ)

Φιλικα....

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Παιδια
Χαλαρωστε λιγο και ελεξτε τη τεστοστερονη σας, φυσικα ενας δημοσιος διαλογος μπορει να καλυψει αρκετα θεματα.
Εκτος θεματος θα ηταν εαν καποιος εγραφε εδω για τη σεξ σκηνη στη Ρωσια.
Διαβαστε και καποιες διαφορετικες γνωμες, σκεφτητε τις, ολο και καποιο κερδος θα εχετε.
Δηλ. μη θελετε μονο τσοντα στη τηλεοραση δεστε και λιγο ειδησεις, οσο και να ενοχλουν. :grin: :grin:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Παιδια θα ήθελα να ρωτησω αν έχει κάποιος αντιμετωπίσει πρόβλημα με την gulf air μιας και είναι η πιο φθηνή

περισυ τον αυγουστο ημουν ηδη μανιλα και περιμενα ενα φιλαρακι που θα ερχοταν με 1 εβδομαδα καθυστερηση.
το αεροπλανο για μπαχρειν εφυγε απο αθηνα με 2 ωρες καθυστερηση, λογω καποιας βλαβης.
φτανουν μπαχρειν και η ανταποκριση για μανιλα ειχε ηδη αναχωρησει!!
σημειωνω πως καθ'ολη τη διαρκεια της καθυστερησης, τους διαβεβαιωναν πως η πτηση μπαχρειν-μανιλα δεν προκειται ν' αναχωρησει χωρις αυτους.
ετσι αφησε σιξυλο τον φιλο μου στους αραβες και εμενα στις φιλιππινες με ηδη 4 αεροπορικα εισητηρια εσωτερικων πτησεων κλεισμενα στα χερια να μην ξερω τι σκατα να κανω.
βρηκα τροπο τελευταια στιγμη να μεταθεσω τις ημερομηνιες για 1 ημερα πληρωνοντας ενα μικρο πεναλτυ, αλλα η αγωνια που τραβηξα εκεινη τη μερα με κανει να λεω τα χειροτερα λογια για την gulf.
εννοειται πως δεν θα ξαναπεταξω με αυτους και ας μου πληρωσουν το εισητηριο.

ignatios

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Μια φωτογραφία που τράβηξα από το Chit Lom BTS φεύγοντας από το AKANE FASHION MASSAGE. Διακρίνονται τα δύο κορίτσια στην
είσοδο του καταστήματος. Η μία είναι το αστέρι του μαγαζιού , η MIYUKI. 2ωρο,διπλό, 2700 μπάτ. Από τα καλύτερα massage
στη ΒΚΚ μαζί με το Sazanka. Τα δοκίμασα και τα δύο   

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
ΚώσταΦ16 ωραίο αυτό που έστειλες. Μακάρι να γινόντουσαν τέτοιες κινήσεις και απο εσάς εδώ. Από όλους μας δηλαδή. Έχουν ανάγκη πολλά πράγματα στην Ταϊλάνδη. Ειχατέ δει και ένα βιντεάκι που έπαιξε με την πείνα...Είναι να ανατριχιάζεις...

Λοιπόν εχθές τυχαία θυμήθηκα πως έχω και εγώ μια εμπειρία με Thai girl...δεν ξέρω αν πιάνετε βέβαια. Εσείς θα μου πείτε...
Λοιπόν την γνώρισα στην Ευρώπη σε σεξ τριπ με τον δικό μου....
Φαινόταν για Ασιατισα και τελικά μάθαμε πως ήταν ένα περίεργο κράμα με μαμά Ταϊλανδέζα και πατέρα Japanese....έχετε πετύχει καμιά τέτοια;

Ακούστε περιγραφή:

Αρχίζω με εξωτερική: μαύρο μαλλάκι ίσιο κάτω απο τους ώμους, ωφέλειες μπροστά, σχιστό ματάκι, σώμα θεϊκό...με σωστές καμπύλες, σωστά κιλά, σωστές αναλογίες. Ϊχνος κυτταρίτιδας, και απαλό λευκό  δέρμα. Ναι ναι ήταν στο 1,62 περίπου το ύψος της.

Και συνεχίζω: ηλικία 26 ετών ελεύθερο μυαλό και πολύ προχωρημένη σε όλα της. Αυτή η περίεργη μίξη Ιαπωνίας και Ταϊλάνδης ήταν τρομερή...και σεξουαλικά φυσικά θεά...και πάντα χαμογελαστή και ιδιαίτερα ερωτική και κοινωνική.

Καλά με το που την είδε ο δικός μου, έμεινε....(όπως φαντάζεστε δεν του άρεσε καθόλου), ούτε και εμένα βέβαια.... :idiot:
Και είχαμε την τύχη να την πετύχουμε και σε 2ο σεξ τριπ στην Ευρώπη πάλι...εντελώς τυχαία...και πάλι περάσαμε όμορφα φυσικά....
Αυτή Ευρώπη έμενε όμως...όχι Ταϊλάνδη.

Αυτά τα ολίγα....δεν έχω εμπειρία απο Ταϊλάνδη αλλά σας είπα για εμπειρία με Ταϊλανδή..

spirobof...φαγώθηκες με τα κιλά μου...52 είμαι..οκ?

ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
  συγνωμη επειδη δεν το διευκρινισα εννοω περιοχη μεσα στην ΒΚΚ  που  ειναι μεσα στα δρωμενα.Επισης αν ξερεικανεισ συκεκριμενο ξενοδοχειο σ αυτα τα λεφτα ανθρωπινο τουλαχιστον .Για αλλη περιοχη εκτος ΒΚΚ θα δω εκει μπορει να παω με κανα μωρο.Θα μεινω μονο για οκτω νυχτες γι αρχη.Ευχαριστω εκ των προτερων
Εγω εμενα στο ΝΑΝΑ ΜΑΝSION HOTEL στη Sukhumvit Soi4 με 900batt χωρις πρωινο γιατι ποτε μου δεν το προλαβαινα!ειναι κοντα στο πεδιο δρασης της ΝΑΝΑ PLAZA και μπορεις ν ανεβασεις ελευθερα κοπελες.καλα  :knockinb: και χεραιτισμους στην πατριδα!

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
loli
επειδη ειμαι κυνηγος μιγαδων σε πληροφορω οτι 
απο ταυλανδη κινεζα βιετναμεζα σιγκαπουρεζα γιαπωνεζα
οτιδηποτε ανακατευτει απο τα παραπανω απλα βγαινει τελειο

σχετικα με τις εταιρειες παρτε χαμπαρι οτι λιγες ειναι αυτες που ειναι στην ωρα τους και εχουν σερβις
οποιος δεν τον ενδιαφερει ποτε θα φτασει καλα ειναι

επειδη ο χρονος ειναι χρημα καλο ειναι να προτιμουμε απευθειας πτησεις και ας κοστιζουν λιγο παραπανω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom