Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Καλά ναι θα συμφωνήσω...
να πάτε να παντρευτείτε όλοι ξένες.... στην Ταϊλάνδη, και όπου αλλού θέλετε και να πάρουμε και εμείς κανέναν ξένο...βλέπε Ιταλό, Ισπανό, Ολλανδό, Γερμανό...(μιλάω για Ευρώπη που τους έχω δοκιμάσει...για Ασία δεν ξέρω...)
να ησυχάσουμε και εμείς και εσείς....
αφού δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε, ούτε στην ίδια χώρα, ούτε στο ίδιο σπίτι...αλλά μάλλον ούτε και στο ίδιο φόρουμ.... :cheesy:

Και επειδή σε 1-2 σελίδες πίσω είπατε τους λόγους που έχουμε καταντήσει Ελλεεινίδες...ναι θα συμφωνήσω...πως φταίει, η μαμά, ο μπαμπάς και η ελληνική οικογένεια που γίναμε έτσι.
Και σίγουρα φταίμε και εμείς.
Μήπως φταίτε όμως λιγάκι και εσείς οι άνδρες????
Που για να βγάλετε 2-3 γκόμενες καλύτερες των κυβικών σας αρχίζατε το γνωστό, εγώ έχω λεφτά και αυτοκίνητο και λεφτά και άλλα λεφτά και κότερο.
Και πρέπει να κερνάτε και σε όλα τα ραντεβού γιατί αλλιώς πως θα δείξετε τον ανδρισμό σας?
Και έχω πέσει σε πολλούς που έχουν πολλά να προβάλουν αλλά τελικά προβάλουν τα χρήματά τους και τα αυτοκινητά τους...ε άμα το κάνουν αυτό σε καμιά Ελλεεινίδα, μετά θα φταίει αυτή; (Όπως βλέπετε βγάζω τον ευατό μου απ'εξώ απο αυτή την κατηγορία, έτσι με συμφέρει)  :2funny:

Τώρα θα μου πεις με τις Ταϊλανδέζες γιατί δεν συμβαίνει αυτό; (Κατά γενικό κανόνα). Και η απάντηση κατά τη γνώμη μου είναι γιατί λόγω επαγγέλματος και φτώχειας, έχουν μάθει να φαίρονται στους άνδρες όπως ακριβώς επιθυμούν οι άνδρες...για να τους διπλαρώσουν και να έχουν και αυτές μια καλύτερη τύχη και ζωή. Εξαρτώνται απο τους άνδρες. Δεν είναι χειραφετημένες.

Και επειδή την πάτησε ένας δεν είναι κανόνας πως θα την πατήσουν όλοι με Ελληνίδες.
Αν δηλαδή μια μελαχρινή είναι ξενέρωτη στο κρεβάτι, μετά θα σας φταίμε όλες οι μελαχρινές;
Και γιατί αν το έκανε αυτό μια Thai δεν θα φοβόσασταν και για τις υπόλοιπες;
Μα πως σκέφτεστε έτσι;

Μου λείψατε τόσες μέρες και είπα να πω μια καλησπέρα...

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Και επειδή σε 1-2 σελίδες πίσω είπατε τους λόγους που έχουμε καταντήσει Ελλεεινίδες...ναι θα συμφωνήσω...πως φταίει, η μαμά, ο μπαμπάς και η ελληνική οικογένεια που γίναμε έτσι.
Που για να βγάλετε 2-3 γκόμενες καλύτερες των κυβικών σας αρχίζατε το γνωστό, εγώ έχω λεφτά και αυτοκίνητο και λεφτά και άλλα λεφτά και κότερο.
Και πρέπει να κερνάτε και σε όλα τα ραντεβού γιατί αλλιώς πως θα δείξετε τον ανδρισμό σας?
Και έχω πέσει σε πολλούς που έχουν πολλά να προβάλουν αλλά τελικά προβάλουν τα χρήματά τους και τα αυτοκινητά τους...ε άμα το κάνουν αυτό σε καμιά Ελλεεινίδα, μετά θα φταίει αυτή; (Όπως βλέπετε βγάζω τον ευατό μου απ'εξώ απο αυτή την κατηγορία, έτσι με συμφέρει)  :2funny:

Φαύλος κύκλος...

ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλά ναι θα συμφωνήσω...
να πάτε να παντρευτείτε όλοι ξένες.... στην Ταϊλάνδη, και όπου αλλού θέλετε και να πάρουμε και εμείς κανέναν ξένο...βλέπε Ιταλό, Ισπανό, Ολλανδό, Γερμανό...(μιλάω για Ευρώπη που τους έχω δοκιμάσει...για Ασία δεν ξέρω...)
να ησυχάσουμε και εμείς και εσείς....
αφού δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε, ούτε στην ίδια χώρα, ούτε στο ίδιο σπίτι...αλλά μάλλον ούτε και στο ίδιο φόρουμ.... :cheesy:

Τώρα θα μου πεις με τις Ταϊλανδέζες γιατί δεν συμβαίνει αυτό; (Κατά γενικό κανόνα). Και η απάντηση κατά τη γνώμη μου είναι γιατί λόγω επαγγέλματος και φτώχειας, έχουν μάθει να φαίρονται στους άνδρες όπως ακριβώς επιθυμούν οι άνδρες...για να τους διπλαρώσουν και να έχουν και αυτές μια καλύτερη τύχη και ζωή. Εξαρτώνται απο τους άνδρες. Δεν είναι χειραφετημένες.

Και επειδή την πάτησε ένας δεν είναι κανόνας πως θα την πατήσουν όλοι με Ελληνίδες.
Αν δηλαδή μια μελαχρινή είναι ξενέρωτη στο κρεβάτι, μετά θα σας φταίμε όλες οι μελαχρινές;
Και γιατί αν το έκανε αυτό μια Thai δεν θα φοβόσασταν και για τις υπόλοιπες;
Μα πως σκέφτεστε έτσι;

Μου λείψατε τόσες μέρες και είπα να πω μια καλησπέρα...
Καλα δεν ειμαστε ολοι αγιοπαιδια ουτε και σας θα σας βρασουμε στο ιδιο καζανι!αλλα γιατι ομως να πιανεσε απ το παραδειγμα του επιδειξια με τα λεφτα τα κοτερα και τα σπιτια και να μην εχεις σαν κριτηριο επιλογης τις αξιες ενος ατομου?δηλαδη επειδη υπαρχουν δυο μαλακες οπως λες πρεπει να την πληρωνουμε και οι υπολοιποι?

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Καλα δεν ειμαστε ολοι αγιοπαιδια ουτε και σας θα σας βρασουμε στο ιδιο καζανι!αλλα γιατι ομως να πιανεσε απ το παραδειγμα του επιδειξια με τα λεφτα τα κοτερα και τα σπιτια και να μην εχεις σαν κριτηριο επιλογης τις αξιες ενος ατομου?δηλαδη επειδη υπαρχουν δυο μαλακες οπως λες πρεπει να την πληρωνουμε και οι υπολοιποι?

Προσωπικά εγώ δεν ενδιαφέρομαι για τα κότερα, ούτε για τα σπίτια. Με γεμίζουν άλλα πράγματα.
Αλλά υπάρχουν άνδρες  που πέφτουν συνέχεια σε κοπέλες με τέτοια ενδιαφέροντα όχι απαραίτητα γιατί όλες είναι έτσι...αλλά και γιατί τις διαλέγετε.
Αφού κάνουν μπαμ απο μακρυά.
Πρώτα απο όλα έχει και σημασία που γνωρίζεις μια κοπέλα και που συχνάζει.
Έχετε μάθει όλοι και όλες τώρα, Villa Mercedes, και παραλιακή...δεν υπάρχουν άλλα μέρη.
Εκεί τι περιμένετε να γνωρίσετε?
Γι' αυτό για να επιστρέψω και στο θέμα, στη Ταϊλάνδη βρίσκετε αυτό που ψάχνετε, γιατί δεν είναι οι κομπλεξικές με τα χρήματα και με την μύτη ψηλά...
Ανοίξτε λίγο καλύτερα τα ματάκια σας και εδώ Ελλάδα...

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6

Μα καλα, εισαι μεελαχροινη, και το λες ΤΩΡΑ? Μηπως εισαι και κοντη? Γιατι μετα εδεσε το γλυκο. Τσιμουδια εσεις τωρα, εγω με το κοριτσι μιλαω...

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Μα καλα, εισαι μεελαχροινη, και το λες ΤΩΡΑ? Μηπως εισαι και κοντη? Γιατι μετα εδεσε το γλυκο. Τσιμουδια εσεις τωρα, εγω με το κοριτσι μιλαω...

:dancing: :dancing: :dancing:
Όταν λες κοντή...πόσο εννοείς; Στην Ταϊλάνδη είναι πολύ κοντούλες...σωστά;
Προσπαθώ να μην σε απογοητεύσω...αλλά δεν βλέπω να τα καταφέρνω...

kreon

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Έχετε μάθει όλοι και όλες τώρα, Villa Mercedes, και παραλιακή...δεν υπάρχουν άλλα μέρη.

Και που να πάμε ρε λόλλυ; αφού και εσύ που είσαι γαμώ τα άτομα είσαι κλεισμένη σε ένα σπίτι και πάνω από ένα pc να διαβάζεις ιστορίες της ταυλάνδης...
για πες μας προς τα που να κοιυάξουμε;;;

μελαχροινή έτσι;

τα κιλά σου δεν μας είπες ακόμα ή δεν θυμάμαι κάλα;

πες και το ύψος σου μιας και τα λέμε όλα τώρα...

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing:
Όταν λες κοντή...πόσο εννοείς; Στην Ταϊλάνδη είναι πολύ κοντούλες...σωστά;
Προσπαθώ να μην σε απογοητεύσω...αλλά δεν βλέπω να τα καταφέρνω...

Αν εισαι κατω απο 1,60 εισαι μπιμπελο. Μεχρι 1,65 εισαι οριακη. Μεχρι 1,70 "ψηνομαι" αφου υπαρχουν αλλα χαρισματα. Το 1,70 ομως ειναι και το ανωτατο οριο του πονου.

ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Προσωπικά εγώ δεν ενδιαφέρομαι για τα κότερα, ούτε για τα σπίτια. Με γεμίζουν άλλα πράγματα.
Αλλά υπάρχουν άνδρες  που πέφτουν συνέχεια σε κοπέλες με τέτοια ενδιαφέροντα όχι απαραίτητα γιατί όλες είναι έτσι...αλλά και γιατί τις διαλέγετε.
Αφού κάνουν μπαμ απο μακρυά.
Πρώτα απο όλα έχει και σημασία που γνωρίζεις μια κοπέλα και που συχνάζει.
Γι' αυτό για να επιστρέψω και στο θέμα, στη Ταϊλάνδη βρίσκετε αυτό που ψάχνετε, γιατί δεν είναι οι κομπλεξικές με τα χρήματα και με την μύτη ψηλά...
ουτε και γω Villa Mercentes,και παραλιακη...και δεν αναφερομαι σ αυτες τις γλαστρες η γυναικες αρπακτικα!μιλαω για τον μεσο ορο που πριν απο καμια 15αρια χρονια μπορουσες να συνενοηθεις ανετα.τωρα τα κριτηρια αξιολογησης αλαξαν πολυ!δεν βρισκεται αντρες πια οπως λετε!εγω μαλλον πρεπει να ζω σε αλλον πλανητη γιατι οπου βρεθω βλεπω αφθονους.εξηγηστε μας ομως τι σοι αντρα ψαχνετε αγριο, μαλακουλη,πλουσιο,χαζουλη τι επιτελους ζητατε?ανοιξτε και σεις τα ματια σας καλυτερα γιατι ο αντρας που ψαχνετε στεκεται ακριβως διπλα σας και δεν τον περνετε χαμπαρι!

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Και που να πάμε ρε λόλλυ; αφού και εσύ που είσαι γαμώ τα άτομα είσαι κλεισμένη σε ένα σπίτι και πάνω από ένα pc να διαβάζεις ιστορίες της ταυλάνδης...
για πες μας προς τα που να κοιυάξουμε;;;

μελαχροινή έτσι;

τα κιλά σου δεν μας είπες ακόμα ή δεν θυμάμαι κάλα;

πες και το ύψος σου μιας και τα λέμε όλα τώρα...

Αν θυμάμαι καλά απο τα παλιά σου μηνύματα..εσύ τα είχες με μια καυλιάρα και την σούταρες.
Καλά να πάθεις λοιπόν...και κάτσε σπίτι...

Εγώ απο την άλλη πλευρά δεν χαλιέμαι να κάθομαι μέσα..γιατί κάθε 2-3 μήνες πάω για σεξοτουρισμό...(δεν κάθομαι όλα τα βράδια μέσα...)

Πιστεύεις ότι είμαι γαμώ τα άτομα?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Για ρώτα και τον πρώην μου...κάτι ήξερε για να με στείλει πακέτο  :think: :think: :think:

Δεν θα σου πω τις αναλογίες μου...φοβάμαι μην ανάψεις βραδιάτικα και δεν ξέρω και που μένεις για να έρθω επίσκεψη... :tits2:

Ωραία φώτο...τώρα ανάβω εγώ... :smitten: :smitten:

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Αν εισαι κατω απο 1,60 εισαι μπιμπελο. Μεχρι 1,65 εισαι οριακη. Μεχρι 1,70 "ψηνομαι" αφου υπαρχουν αλλα χαρισματα. Το 1,70 ομως ειναι και το ανωτατο οριο του πονου.

Είμαι στα ανώτατα όρια σου...άσε μην σε πονέσω... :s&m_2:

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
ουτε και γω Villa Mercentes,και παραλιακη...και δεν αναφερομαι σ αυτες τις γλαστρες η γυναικες αρπακτικα!μιλαω για τον μεσο ορο που πριν απο καμια 15αρια χρονια μπορουσες να συνενοηθεις ανετα.τωρα τα κριτηρια αξιολογησης αλαξαν πολυ!δεν βρισκεται αντρες πια οπως λετε!εγω μαλλον πρεπει να ζω σε αλλον πλανητη γιατι οπου βρεθω βλεπω αφθονους.εξηγηστε μας ομως τι σοι αντρα ψαχνετε αγριο, μαλακουλη,πλουσιο,χαζουλη τι επιτελους ζητατε?ανοιξτε και σεις τα ματια σας καλυτερα γιατι ο αντρας που ψαχνετε στεκεται ακριβως διπλα σας και δεν τον περνετε χαμπαρι!

Βλέπεις άφθονους άνδρες...αλλά για κάνε σεξ μαζί τους και μετά έλα και πες μου...
:2funny:

Εγώ αυτή τη στιγμή δίπλα μου έχω ένα κομοδίνο, αν είχα άνδρα και ο πάπας να ήταν, σήμερα δεν θα μου γλίτωνε....

Τι να ψάχνουμε βρε σολφέζ, έναν που να μην είναι ξερόλας και να μην μας τσαντίζει χωρίς λόγο. Να μην δημιουργεί προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, να είναι χαλαρός και να μην ψάχνει 10 στην συσκευασία ενός...

Υ.Γ. Πως γίνετε πάντα να ξέρετε τι δεν θέλετε...αλλά να μην ξέρετε τι θέλετε...
Ξέρω ξέρω...δεν το έχετε συναντήσει ακόμα...
που θα πάει θα ζήσετε μέχρι τα 200...

NOULIS !

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εξηγηστε μας ομως τι σοι αντρα ψαχνετε αγριο, μαλακουλη,πλουσιο,χαζουλη τι επιτελους ζητατε?ανοιξτε και σεις τα ματια σας καλυτερα γιατι ο αντρας που ψαχνετε στεκεται ακριβως διπλα σας και δεν τον περνετε χαμπαρι!

μονολυκε, στ'αληθεια σε ενδιαφερει ακομα να μαθεις τι service θελουν τα "punto", οταν στη ταυλανδη βλεπεις μονο Μ6 ;;

- ΡΕ ΣΤΕΙΛΤΟΥ ΜΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ'ΡΘΕ !!!!!!!! ...

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
μονολυκε, στ'αληθεια σε ενδιαφερει ακομα να μαθεις τι service θελουν τα "punto", οταν στη ταυλανδη βλεπεις μονο Μ6 ;;

Αγαπητέ μου...την πατάτε με τις γυναίκες όπως και με τα αυτοκίνητα...γιατί σας ενδιαφέρει μόνο το περιτύλιγμα.
Παρε το Μ6 στο χωριό σου, να το καταστρέψεις και να χαλάσεις ότι έχεις και δεν έχεις για το service του.

Και άσε κανέναν άλλο να πάρει το punto που θα το εκτιμήσει καλύτερα.

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Είμαι στα ανώτατα όρια σου...άσε μην σε πονέσω... :s&m_2:

ΩΩΩΩΠΑ! Μολις ειπες οτι θα με πονεσεις αρχισα να καυλωνω. Αφου δεν ερχεσαι εσυ παω να μαστιγωθω.
Υ.Γ. Δεν ειμαι εγω αυτος που σε ρωτησε τι ζητανε οι ελληνιδες. Μαλλον ο Μονολυκος ητανε.

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6

όχι ρε παιδιά!!
1,75 πατημένα είναι το ιδανικό
ύψος για γυναίκα κ για τους ψηλούς
κ για τους κοντούληδες άντρες..
με τους ψηλούς για να ταιριάζουν κ με τους
κοντούληδες για να βγουν τα παιδιά ψηλότερα..  :grin:
(σε περίπτωση π πάει σοβαρά πάντα)
παινεύω το σπίτι μου τώρα,αλλα τσπα.. :2funny:

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
ΩΩΩΩΠΑ! Μολις ειπες οτι θα με πονεσεις αρχισα να καυλωνω. Αφου δεν ερχεσαι εσυ παω να μαστιγωθω.
Υ.Γ. Δεν ειμαι εγω αυτος που σε ρωτησε τι ζητανε οι ελληνιδες. Μαλλον ο Μονολυκος ητανε.

Ναι για τον Μονόλυκο πήγαινε το άλλο...βλέπεις το δούλεψα πολύ σήμερα... :idiot:

Στο κότερο μου τα χάλασες...ελπίζω να μη βρήκες τα κλειδιά....

ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Βλέπεις άφθονους άνδρες...αλλά για κάνε σεξ μαζί τους και μετά έλα και πες μου...
:2funny:

Εγώ αυτή τη στιγμή δίπλα μου έχω ένα κομοδίνο, αν είχα άνδρα και ο πάπας να ήταν, σήμερα δεν θα μου γλίτωνε....

Τι να ψάχνουμε βρε σολφέζ, έναν που να μην είναι ξερόλας και να μην μας τσαντίζει χωρίς λόγο. Να μην δημιουργεί προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, να είναι χαλαρός και να μην ψάχνει 10 στην συσκευασία ενός...

Υ.Γ. Πως γίνετε πάντα να ξέρετε τι δεν θέλετε...αλλά να μην ξέρετε τι θέλετε...
Ξέρω ξέρω...δεν το έχετε συναντήσει ακόμα...
που θα πάει θα ζήσετε μέχρι τα 200...
εγω δεν προκειται να κανω σεξ μαζι τους εσυ ψαξε να κανεις με μας!εσυ το κομοδινο τοχεις διπλα σου αποψε εγω το βλεπω να κυκλοφορει εξω με καλσον και μινι!ξερολας αρα θες ηλιθιο,οχι τσατιλες αρα μαλακουλη,χαλαρος αρα αποχαυνωμενος τελειος....σε καλο δρομο εισαι πιστευω,δεν χρειαζεται να πας 200 χρονων συντομα θα τον συναντησεις!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom