τις προαλες φιλε μου ειμουν θεσσαλονικη πλατεια Αριστοτελους αραχτος για λιγο να ξαποστασω σ ενα παγκακι και στο πισω απο μενα παγκακι πλατη με πλατη δυο ελλεεινιδες που η συζητηση τους ολη την ωρα ηταν για γαμησια και οτι ταχα μου δεν βρισκουν αντρες.σε λιγο τις πλησιαζει ενα παλληκαρι απο απεναντι και κανει την φιλοτημη προσπαθεια του και τις κολαει.ομολογουμενος ωραια του η προσεγγιση και εμφανισημος νεαρος.για να μην σας τα πρηζω αφου τον ειχαν κανει ενα καρο ανακρισεις τον ριχνουν στο τελος την φλεγων ερωτηση'τι δουλεια κανεις?το παλληκαρι τις λεει οτι ειναι εργατης και μεσα σε δευτερολεπτα αυτες γινονται καπνος!τα συμπερασματα δικα σας...εγω δε νομιζω να χρειαζεται να παει κανεις Ταυλανδη για να σταματησει να παιρνει τις ελληνιδες στα σοβαρα...! (δεν εννοω γαμους).
Εχουν γινει τοσο ελεινες και τσισαθλιες,τοσο κολαρουδες και τσιγαρουδες,σε πρηζουν συνηθως με διαφορες δικαιολογιες να μην τις γαμισεις οπως περιοδους,προβληματα υγειας π.χ ιμικρανιες,κρισεις πανικου,αδιαθεσια γενικα,σκεφτεται ακομα τον πρωην και θελει να το ξεπερασει,και διαφορες αλλες παπαριες που ισχυουν σπανιοτατα και οχι τοσο συχνα οσο το παρουσιαζουν, που ειναι Πλεον υποτιμητικο για μας να τις κυνηγαμε. Προσφατα γνωρισα μια,βγηκαμε μια φορα,πεσανε φασωματα κτλ χωρις κατι αλλο,τη δευτερη φορα ειπαμε να βγουμε για καφε σε γνωστη καφετερια. πηγα και εγω αλλα μεχρι να φτασω μου αλλαξε το μερος και πηγαμε ποιο ερημικα. μετα η κυρια ηθελε γαμισι...ελα που ειμασταν ερημικα ομως και δεν ειχα παρει μαζι μου προφυλακτικα...(!!!!) (τη γκαντεμια μου πανω δηλαδη),δεν εγινε και ουσιαστικα το αφησαμε για την τριτη συναντηση...ε περασε ηδη 1 week και δεν εχουμε βρεθει ακομα με διαφορες δικαιολογιες μαγκες,που απαξιω να τις αναφερω...! ,αυτη ειναι μια φυσιολογικη συμπεριφορα ελληνιδας...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
απο την παρασκευη βραδυ που βγηκαμε εχω χασει τα ιχνη του...αν του εχει συμβει κατι θα το εχω βαρος σε ολη μου τη ζωηΓιώργο βρήκες τον Fantoma στη Bangkok και αλητεύετε ετσι?Κι εμείς εδώ. . . :S
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Μην ανησυχείς σύντροφε. Θα επιβιώσει.
Είναι επαρκώς εκπαιδευμένος.
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Φον θα σε μαλωσω γιατι...ο george777 ακολουθει πιστα στα χναρια σου ;). Ειναι και αυτος πνευματικο σου παιδι?Μην ανησυχείς σύντροφε. Θα επιβιώσει.
Μαθαινω παντως οτι φτανει επιτελους και η δικη σου η ωρα.
Ειναι και αυτος πνευματικο σου παιδι?
Δεν ξερω για αλλους κ.φαντομα, αλλα εγω με "Φον" , "knight rider" κ "λουκυ λουκ" μεγαλωσα !!!!
- - Εισαι παντρεμενος? η εχεις παντρευτει ποτε ελληνιδα? Γιατι αναφερεις ρωτα καποιον που παντρευτηκε εξωτικη καλλονη? Το σωστο θα ηταν ρωτα αυτους που πηραν ελληνιδα! Αν ειναι ακομα μαζι πως τα περνανε? κ αλλες ομορφιες!! Βλεπε διαζυγια με τους <ομορφους> ελληνικους νομους που σε πηδανε διχως σαλιο! Περνα φαση-διαζυγιο κ πεσε κ σε τυπισα που να λεει εγω θα στα φαω. Κ μετα μιλα μας για ηλικιες εμπειριες κ εξωτικες γκομενες. Αυτα για το βρειτε μια κοπελιτσα που να υπαρχει κατανοηση-αγαπη στην αρχη κ ερωτας καντε κ 2 παιδια για να δειτε αμα στραβωσει τι καλα που θα σας πηδηξουν στην αρχη η νομοθεσια μετα το δικαστηριο κ μετα οι δικηγοροι!!! Τοτε να δειτε πως κανετε το σκατο παξιμαδι!! Τα παραπανω τα επαθε ο αδερφος μου με κοπελα που για 5 χρονια σας το λεω ειλικρινα τους ειχα για προτυπο ζευγαριου! Αυτα γιατι εμενα μου τη δινουν νουθεσιες λογο κ καλα ηλικιας λες κ ολοι εδω ειμαστε τιποτα ανηλικα που τωρα αφησαμε το μπιμπερο κ γραφουμε οτι μας κατεβει. Δεν συμφωνω κ εγω οτι οι ταυλανδες ειδικα των μπαρ ειναι για να πεις εκανα την τυχη μου αλλα τα ιδια σκατα κ χειροτερα ειναι οι δικες μας που δε δουλευουν σε μπαρ κατα αναγκη αλλα συχναζουν για να βρουν το μαλακα!Μήπως κάπου τα έχουμε μπερδέψει πιστεύτε αληθινά ότι μπορείτε να ζήσετε μια ζωή με μια γυναίκα μόνο και μόνο γιατί κάνει καλό κρεβάτι;
Τέλος πάντων ρωτήστε τον Fantoma για αυτούς που την πάτησαν στην Ταυλάνδη.
Τέλος ρωτήστε τον Doctortilac κάτι παραπάων θα ξέρει μετά απο 14 γάμους με εξωτικές γυναίκες.
Ξεχωρίστε τις διακοπές απο την πραγματική ζωή. Πολλοί προσπάθησαν να κάνουν τις διακοπές πραγματική ζωή και διαπίστωσαν ότι έπαψαν να είναι διακοπές και έγιναν μια χειρότερη ζωή.
Με απλά λόγια όσο είσαστε νέοι κοιτάξτε να περάσετε καλά στο τέλος βρέστε μια κοπέλα που μπορείτε να συνενοηθείτε να μπορείτε να ανταλλάξετε δύο κουβέντες και να μπορεί να μεγαλώσει σωστά τα παιδιά σας.
Αυτά γιατι μου την δίνουν καμμιά φορά οι Ελεεινοέλληνες
Και κατι για τους μεγαλυτερους σε ηλικια δεν ξερω αν το εχετε παρει χαμπαρι αλλα η ελληνικη πιατσα εξω εχει αλλαξει δεν ειναι ιδια με οταν εισασασταν σε θεση να καμακωσετε τωρα οι σημερινες ελληνιδες κοιταζουν το καθε υποψηφιο απο αλλες πλευρες!Κ η πλακα ειναι οτι γιαυτο το χαλι φταιτε εσεις οι μεγαλυτεροι που μεγαλωσατε τις κορες σας ετσι κ αφησατε και τις γυναικες σας να τις μεγαλωσουνε ετσι!
γεια σας φιλοι νεος στο σαιτ ταξιδευω 5 ιουνιου για μπανγκοκ με εμιρατεσ με 603 ευρω, καλα ειναι η... επειδη εχω μπερδευτει λιγο ποια εναι καλη περιοχη να μεινω με 20-30 ευρω την ημερα να μην ειναι πολυ απομερα και χρειαζομαι ταξι
συγνωμη επειδη δεν το διευκρινισα εννοω περιοχη μεσα στην ΒΚΚ που ειναι μεσα στα δρωμενα.Επισης αν ξερεικανεισ συκεκριμενο ξενοδοχειο σ αυτα τα λεφτα ανθρωπινο τουλαχιστον .Για αλλη περιοχη εκτος ΒΚΚ θα δω εκει μπορει να παω με κανα μωρο.Θα μεινω μονο για οκτω νυχτες γι αρχη.Ευχαριστω εκ των προτερων
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Σε περιπτωσεις διαζυγιου οι νομοι ειναι αδικοι για τους ανδρες οχι μονο στην Ελλαδα αλλα και σε πολλες αλλες δυτικες χωρες. Αν και δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο τα παραπανω, συμφωνω με αυτα που λες με βαση συζητησεις που εχω κανει κυριως με αγγλοσαξωνες των οποιων οι χωρες εχουν νομοθεσιες ακομη πιο "φεμινιστικες" απο την ελληνικη. Εχω επαναλαβει επανειλλημενα οτι στην Ταυλανδη μονο οι τουριστες τα βλεπουν ολα ροδινα αλλα για εμας τους ανδρες υπερεχει στο εξης: οι νομοι της συνηθως ευνοουν τους ανδρες σε αντιθεση με τις δυτικες χωρες οπου συμβαινει το αντιθετο. Ειναι μια ανδροκρατουμενη κοινωνια, παει και τελειωσε ;). Αν θελει καποιος να παντρευτει και να χωρισει χιλιες φορες καλυτερα, ευκολοτερα και λιγοτερο οδυνηρα στην Ταυλανδη παρα σε οποιαδηποτε δυτικη χωρα.Βλεπε διαζυγια με τους <ομορφους> ελληνικους νομους που σε πηδανε διχως σαλιο! Περνα φαση-διαζυγιο κ πεσε κ σε τυπισα που να λεει εγω θα στα φαω. Αυτα για το βρειτε μια κοπελιτσα που να υπαρχει κατανοηση-αγαπη στην αρχη κ ερωτας καντε κ 2 παιδια για να δειτε αμα στραβωσει τι καλα που θα σας πηδηξουν στην αρχη η νομοθεσια μετα το δικαστηριο κ μετα οι δικηγοροι!!!
You got a point...αν και δεν εχω προσωπικη γνωμη. Οι μεγαλυτεροι τι γνωμη εχουν?Και κατι για τους μεγαλυτερους σε ηλικια δεν ξερω αν το εχετε παρει χαμπαρι αλλα η ελληνικη πιατσα εξω εχει αλλαξει δεν ειναι ιδια με οταν εισασασταν σε θεση να καμακωσετε τωρα οι σημερινες ελληνιδες κοιταζουν το καθε υποψηφιο απο αλλες πλευρες!
Και κατι για τους μεγαλυτερους σε ηλικια δεν ξερω αν το εχετε παρει χαμπαρι αλλα η ελληνικη πιατσα εξω εχει αλλαξει δεν ειναι ιδια με οταν εισασασταν σε θεση να καμακωσετε τωρα οι σημερινες ελληνιδες κοιταζουν το καθε υποψηφιο απο αλλες πλευρες!Κ η πλακα ειναι οτι γιαυτο το χαλι φταιτε εσεις οι μεγαλυτεροι που μεγαλωσατε τις κορες σας ετσι κ αφησατε και τις γυναικες σας να τις μεγαλωσουνε ετσι!
ποσο δικιο εχεις....
,το θεμα ειναι οτι ποτε δε θα το βρεις.
spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
ΣΟΣΤΟς Ο φιλος- - Εισαι παντρεμενος? η εχεις παντρευτει ποτε ελληνιδα? Γιατι αναφερεις ρωτα καποιον που παντρευτηκε εξωτικη καλλονη? Το σωστο θα ηταν ρωτα αυτους που πηραν ελληνιδα! Αν ειναι ακομα μαζι πως τα περνανε? κ αλλες ομορφιες!! Βλεπε διαζυγια με τους <ομορφους> ελληνικους νομους που σε πηδανε διχως σαλιο! Περνα φαση-διαζυγιο κ πεσε κ σε τυπισα που να λεει εγω θα στα φαω. Κ μετα μιλα μας για ηλικιες εμπειριες κ εξωτικες γκομενες. Αυτα για το βρειτε μια κοπελιτσα που να υπαρχει κατανοηση-αγαπη στην αρχη κ ερωτας καντε κ 2 παιδια για να δειτε αμα στραβωσει τι καλα που θα σας πηδηξουν στην αρχη η νομοθεσια μετα το δικαστηριο κ μετα οι δικηγοροι!!! Τοτε να δειτε πως κανετε το σκατο παξιμαδι!! Τα παραπανω τα επαθε ο αδερφος μου με κοπελα που για 5 χρονια σας το λεω ειλικρινα τους ειχα για προτυπο ζευγαριου! Αυτα γιατι εμενα μου τη δινουν νουθεσιες λογο κ καλα ηλικιας λες κ ολοι εδω ειμαστε τιποτα ανηλικα που τωρα αφησαμε το μπιμπερο κ γραφουμε οτι μας κατεβει. Δεν συμφωνω κ εγω οτι οι ταυλανδες ειδικα των μπαρ ειναι για να πεις εκανα την τυχη μου αλλα τα ιδια σκατα κ χειροτερα ειναι οι δικες μας που δε δουλευουν σε μπαρ κατα αναγκη αλλα συχναζουν για να βρουν το μαλακα!
ουστ που θα παντρεφτω ελεινιδα
ποτε των ποτων
Φαντομα ξερεις τι ειναι να εχεις παει να παρεις τα παιδια κ να σε περιμενει η αστυνομια κ καλα οτι την πηρες τηλ οτι θα πας να την πλακωσεις κ να σε πηγαινουν μεσα κ στο τελος να ερχεται δικαστικη εντολη οτι μεχρι να γινει το δικαστηριο για το αν εκδηλωσες απειλη η οχι δεν εχεις δικαιωμα να βλεπεις τα παιδια παρα μοναχα με την παρουσια ψυχολογου??? Δεν ξερω, ασε γιατι τα θυμαμαι κ ακομα απορω με τον αδερφο μου κ την υπομονη του. Ειμαστε η μονη χωρα που το 99 τοις εκατο η κηδεμονια παει παντα στη γυναικα ειμαστε η μονη χωρα που εχει δημιουργηθει συλλογος για τους πατεραδες για τετοιες περιπτωσεις. Μετα παρτε ελληνιδα να δειτε προκοπη! Συγνωμη που γινομαι μηδενιστης αλλα εχω φαει τρελες φρικες!!!
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Φιλε,εχεις ακουσει για κατι τυπους Ελληνες (ουτε ενας ουτε 2,αλλα εκατονταδες),που παντρευτηκαν γυναικες απο αλλες χωρες (κυριως του πρωην Ανατολικου μπλοκ) και αφου εκαναν παιδι με τη γυναικα τους,γυρισαν μια μερα σπιτι απο τη δουλεια και το βρηκαν αδειο?- - Εισαι παντρεμενος? η εχεις παντρευτει ποτε ελληνιδα? Γιατι αναφερεις ρωτα καποιον που παντρευτηκε εξωτικη καλλονη? Το σωστο θα ηταν ρωτα αυτους που πηραν ελληνιδα! Αν ειναι ακομα μαζι πως τα περνανε? κ αλλες ομορφιες!! Βλεπε διαζυγια με τους <ομορφους> ελληνικους νομους που σε πηδανε διχως σαλιο! Περνα φαση-διαζυγιο κ πεσε κ σε τυπισα που να λεει εγω θα στα φαω. Κ μετα μιλα μας για ηλικιες εμπειριες κ εξωτικες γκομενες. Αυτα για το βρειτε μια κοπελιτσα που να υπαρχει κατανοηση-αγαπη στην αρχη κ ερωτας καντε κ 2 παιδια για να δειτε αμα στραβωσει τι καλα που θα σας πηδηξουν στην αρχη η νομοθεσια μετα το δικαστηριο κ μετα οι δικηγοροι!!! Τοτε να δειτε πως κανετε το σκατο παξιμαδι!! Τα παραπανω τα επαθε ο αδερφος μου με κοπελα που για 5 χρονια σας το λεω ειλικρινα τους ειχα για προτυπο ζευγαριου! Αυτα γιατι εμενα μου τη δινουν νουθεσιες λογο κ καλα ηλικιας λες κ ολοι εδω ειμαστε τιποτα ανηλικα που τωρα αφησαμε το μπιμπερο κ γραφουμε οτι μας κατεβει. Δεν συμφωνω κ εγω οτι οι ταυλανδες ειδικα των μπαρ ειναι για να πεις εκανα την τυχη μου αλλα τα ιδια σκατα κ χειροτερα ειναι οι δικες μας που δε δουλευουν σε μπαρ κατα αναγκη αλλα συχναζουν για να βρουν το μαλακα!
Γυναικα και παιδι ΑΦΑΝΤΟΙ...Γυρισανε πισω στη χωρα τους και αντε να τους εντωπισεις...
Και περιερχεσαι στην εξης "ομορφη" κατασταση...
α)Εισαι παντρεμενος με μια γυναικα και εχεις ενα παιδι που ισως να μη ξαναδεις ποτε.
β)Δε μπορεις να ξαναπαντρευτεις γιατι πρεπει πρωτα να τη βρεις για να σου δωσει διαζυγιο.
Τωρα θα μου πεις,δηλαδη οι Ελληνιδες ειναι αγιες και δε μπορουν να στη κανουν??
Και βεβαια μπορουν...αλλα δε μπορουν να εξαφανιστουν,οπως οι ξενες...Και σιγα μη κινητοποιηθει η ΙΝΤΕΡΠΟΛ για να σου βρουν τη γυναικα με το παιδι που εχει κρυφτει σε καμμια ορεινη στεπα της Ρωσσιας η κανα ψαροχωρι της Ταυλανδης...
Γι αυτο ειπαμε...
Καλη ειναι η Ταυλανδη,το Βιετναμ,οι Φιλιππινες,η Τσεχια,η Ουκρανια,η Μολδαβια κλπ κλπ,για να πας να γαμας και να περνας καλα,αλλα το να παντρευτεις μια ΞΕΝΗ,που ΔΕΝ ξερεις απο κραταει η σκουφια της και τι καπνο φουμαρει (πραγμα που ειναι αδυνατο να το γνωριζεις με μερικους μηνες γνωριμιας),ειναι ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΚΟ...
spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
β)Δε μπορεις να ξαναπαντρευτεις γιατι πρεπει πρωτα να τη βρεις για να σου δωσει διαζυγιο.
DEN χρειαζετε να τη βρεις
οταν φυγει κανεις δηλωση εγκαταλειψης
μετα απο ενα χρονο αγψγη διαζυγιου με επιδοση στην εισαγελια και οχι στην διευθηνση της και σε ενα χρονο μετα βγαινει διαζυγιο ερημην της και εισαι καθαρος
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
ΟΚ...Δηλαδη σε 1-2 χρονια παιρνεις διαζυγιο και "πας για αλλα"...β)Δε μπορεις να ξαναπαντρευτεις γιατι πρεπει πρωτα να τη βρεις για να σου δωσει διαζυγιο.
DEN χρειαζετε να τη βρεις
οταν φυγει κανεις δηλωση εγκαταλειψης
μετα απο ενα χρονο αγψγη διαζυγιου με επιδοση στην εισαγελια και οχι στην διευθηνση της και σε ενα χρονο μετα βγαινει διαζυγιο ερημην της και εισαι καθαρος
Ξεχνας ομως πως υπαρχει και ενα παιδι που δε θα ξαναδεις ποτε,εκτος και αν στο βρει μετα απο χρονια η Νικολουλη,η κανουν εκπομπη στο "ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ"...
Για αυτο σου λεω..."ΠΑΚΕΤΟ"...και στη τελικη,αν συνυπολογισουμε ολες τις παραμετρους,ειναι μεγαλυτερο ρισκο ο γαμος με ξενη απο οτι με Ελλεηνιδα...