Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
δεν εχω πανο απο 10 μερες συνολο ουτε εγω ουτε η παρεα. οποτε αναγκαστικα
8 φουλ μερες εκει. οσο για το πουκετ-παταγια δεν ειναι τιποτα. 1 εσωτερικη πτηση και 1,30 ωρα με ταξι η λεοφορειο και φτασαμε. φευγουμε 1 μεσημερι απο πουκετ υπολογιζω στις 6 να ειμαστε παταγια,μια χαρα.
θελει η παρεα μου να δει και παταγια και εμενα δε με χαλαει τελευταιες 3 μερες εκει...5+3 λοιπον και εχουμε και ασφαλεια να φυγουμε σιγουρα αφου θελουμε απλα 1,30 ωρα με ταξι σε στερια,αλλιως δε βολευε η πτηση και επρεπε να χασουμε ΟΛΗ την τελευταια μερα στο πουκετ (να φυγουμε νωρις απο εκει εννοω),anyway

αν δεν βρεθει καμια ποιο σουπερ προσφορα απο ΤΑΙ 4-13 ΤΑΙ...   με 10+11+12 Ιουλη παταγια

NOULIS !

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Sa wat dee-khrap σύντροφε.
Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου.

σε ευχαριστω πολυ vonmakoulis, ειναι πολυ σημαντικο για μενα να με καλωσοριζει ο "μεντορας" μου οσον αφορα τις χρησιμοτατες συμβουλες και τις υποδειξεις του που με καθοδηγουσανε στη smileland....

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Γιώργο βρήκες τον Fantoma στη Bangkok και αλητεύετε ετσι?Κι εμείς εδώ. . . :S

NOULIS !

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0

μια εβδομαδα στη πολη των αγγελων(bangkok) ηταν πολυ μικρη.., αποδειχτηκε ομως ιδιαιτερως μεγαλη στις παραστασεις, εμπειριες και συναισθηματα....

θα ξεκινησω λιγο αναποδα, λεγοντας πρωτα τα συμπερασματα στα οποια κατεληξα και εχουν να κανουν με τις γυναικες....
ειναι καταρχην απανθρωπο -το λιγοτερο που μπορω να πω-, το feeling που καταλαμβανει καποιον γυρνωντας εδω στο ELLADA. θελει πολυ δυναμη να το παλεψεις και να μη πεσεις σε καταθλιψη.

οσο και να μη θελεις να το παραδεχτεις, η διαφορες με το ELLADA κ τις γυναικες του ELLADA, ειναι τοσο μεγαλες και κραβγαλεες που σε κανουν να αισθανεσαι ενας ΜΑΛΑΚΑΣ, εστω κ για μια φορα που μπορει να ασχοληθηκες στα σοβαρα στη ζωη σου μαζι τους.

εγω προσωπικα δε, εχω ξενερωσει μετα ταυλανδης τοσο πολυ με τον εαυτο μου κ με την παρτη μου, που για να επανορθωσω μου εχω υποσχεθει τα εξης:

- πιπα σε ξανα σε ελληνιδα ??,,, - ναι...
- γαμησι ξανα σε ελληνιδα ??,,, - ναι,  κ ας ειναι ανεπαρκεστατες κ τοσο "λιγες" στο κρεβατι σε σχεση με τις thai ... (απ'το να πανε χαμενα σε μαλακια, καλυτερα σε ενα προσωπο,, κανουν κ καλο στο δερμα τους)
- σχεση ξανα με ελληνιδα ??,,, ναι, απ'το να ειμαι single καλυτερα να εχω μια "Λιτσα" να ξεκωλιαζω κ να πληρωνει τη νυφη επειδη εχασε ο "θρυλος" η'εχασα γκαφρα στο στοιχημα...

- ..ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ  ΜΗ ΞΑΝΑΔΩ ΚΑΜΙΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!(και ειναι το μονο ευκολο πλεον...)

και οταν λεω "στα σοβαρα",,, δεν εννοω γαμους κ τετοια που ετσι κ αλλιως θα αρχισω να τα σκεφτομαι απο τα 40+..κ σιγουρα δεν θα ειναι με ελληνιδα,  
αλλα εννοω την οποιαδηποτε περιπτωση να τις αντιμετωπισω σαν ισοτιμες.
απο το που θα παμε, μεχρι το ποτε "θα γαμηθουμε", θα ειναι αποκλειστικα κ μονο ΔΙΚΗ ΜΟΥ, υποθεση. αν δε συμμορφωνεται με αυτο ,σφαλιαρες,μαπες κ σουταρισμα.
το τελευταιο λεγεται απο ατομο ιδιατερα "δημοκρατικο", με μεγαλο σωματικο πλεονεκτημα,  που λογω αυτων αποφευγε να χτυπησει γυναικα η' ανδρα....

με απολυτη πλεον γνωση των λεγομενων μου καθοτι εζησα το "πριν" κ το "μετα" ταυλανδη,
ενας ανδρας που γευτηκε την ηδονη απο ασσιατισα, πολυ δυσκολα -για να μη πω οτι ειναι αδυνατο κ θεωρηθω υπερβολικος- θα μπορεσει να γυρισει να δει σοβαρα μια ελληνιδα.

γυρνωντας εδω, γελαω μαζι τους!!!,,, μου φαινονται ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ...!!!! -ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!!!

περα απο το νιμου τους, σε ολα τ'αλλα ειναι ιδιες με τον μητσαρα τον φιλο μου.., χα,χα,χααα..!!!
φαινονται τρομερα αστειες κ γελοιες πια στα ματια μου!,εχοντας τη προσφατη μνημη των ταυλανδεζων καλλονων, που πραγματικα με εμαθαν ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ κ ποιες γυναικες στο εξης αξιζει να ΣΕΒΟΜΑΙ - ΝΑ ΕΚΤΙΜΩ - ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.

νομιζω οτι θα ηταν μεγαλο λαθος μου να το περιορισω κ να πω οτι αυτες θα πρεπει να ειναι μονο οι ταυλανδεζες, γιατι εχω παραδειγματα ατομων που επισκεφτηκαν VIET NAM  κ  PHILIPPINES  και εχουν να σημειωσουν εμφανιση κ συμπεριφορα ιση η' ακομα και ανωτερη με αυτη των ταυλανδεζων.
ειδικα οι vietnamese, τολμω να πω απο φωτο που μου ειχα δει, οτι ειναι ομορφοτερες ακομα και..(θεε μου συγχωρα με γι'αυτο που θα πω...) ,των ταυλανδων....

παντως μεχρι να παω κ ο ιδιος VIET NAM,που μαλλον θα ειναι η επομενη εξορμηση μου στην ασια αν δεν ειναι το CHIANG MAI - CHIANG RAI (το σκεφτομαι ακομα αυτο...),  οι ταυλανδεζες της BANGKOK ειναι οι ομορφοτερες γυναικες εχω δει στη ζωη μου (sorry!ολλανδεζες κουκλαρες μου, αλλα βρηκαμε κ καλυτερα...)

συμπερασματικα κυριοι, οι εμπειρια με τις ταυλανδεζες σε σχεση με τις ελληνιδες, μπορει να παραλληλιστει με το να οδηγας FIAT PUNTO στη χωρα σου κ ξαφνικα να βρεθεις σε να δεις πως ειναι ..μια BMW M6....

- ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!!!!!!!!!???????...

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εγω δε νομιζω να χρειαζεται να παει κανεις Ταυλανδη για να σταματησει να παιρνει τις ελληνιδες στα σοβαρα...! (δεν εννοω γαμους).
Εχουν γινει τοσο ελεινες και τσισαθλιες,τοσο κολαρουδες και τσιγαρουδες,σε πρηζουν συνηθως με διαφορες δικαιολογιες να μην τις γαμισεις οπως περιοδους,προβληματα υγειας π.χ ιμικρανιες,κρισεις πανικου,αδιαθεσια γενικα,σκεφτεται ακομα τον πρωην και θελει να το ξεπερασει,και διαφορες αλλες παπαριες που ισχυουν σπανιοτατα και οχι τοσο συχνα οσο το παρουσιαζουν, που ειναι Πλεον υποτιμητικο για μας να τις κυνηγαμε. Προσφατα γνωρισα μια,βγηκαμε μια φορα,πεσανε φασωματα κτλ χωρις κατι αλλο,τη δευτερη φορα ειπαμε να βγουμε για καφε σε γνωστη καφετερια. πηγα και εγω αλλα μεχρι να φτασω μου αλλαξε το μερος και πηγαμε ποιο ερημικα. μετα η κυρια ηθελε γαμισι...ελα που ειμασταν ερημικα ομως και δεν ειχα παρει μαζι μου προφυλακτικα...(!!!!) (τη γκαντεμια μου πανω δηλαδη),δεν εγινε και ουσιαστικα το αφησαμε για την τριτη συναντηση...ε περασε ηδη 1 week και δεν εχουμε βρεθει ακομα με διαφορες δικαιολογιες μαγκες,που απαξιω να τις αναφερω...! ,αυτη ειναι μια φυσιολογικη συμπεριφορα ελληνιδας...

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Νούλις μια υποθετική ερώτηση
Την κόρη σου θα την ήθελες με συμπεριφορά Ελληνίδας ή Ταυλανδέζας και μάλιστα Ταυλανδέζας των μπάρ;

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μήπως κάπου τα έχουμε μπερδέψει πιστεύτε αληθινά ότι μπορείτε να ζήσετε μια ζωή με μια γυναίκα μόνο και μόνο γιατί κάνει καλό κρεβάτι;
Τέλος πάντων ρωτήστε τον Fantoma για αυτούς που την πάτησαν στην Ταυλάνδη.

Τέλος ρωτήστε τον Doctortilac κάτι παραπάων θα ξέρει μετά απο 14 γάμους με εξωτικές γυναίκες.

Ξεχωρίστε τις διακοπές απο την πραγματική ζωή.  Πολλοί προσπάθησαν να κάνουν τις διακοπές πραγματική ζωή και διαπίστωσαν ότι έπαψαν να είναι διακοπές και έγιναν μια χειρότερη ζωή.

Με απλά λόγια όσο είσαστε νέοι κοιτάξτε να περάσετε καλά στο τέλος βρέστε μια κοπέλα που μπορείτε να συνενοηθείτε να μπορείτε να ανταλλάξετε δύο κουβέντες και να μπορεί να μεγαλώσει σωστά τα παιδιά σας. 

Αυτά γιατι μου την δίνουν καμμιά φορά οι Ελεεινοέλληνες

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Δεν εισαι και τοσο λαθος φιλε μου,συμφωνω μαζι σου.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Μήπως κάπου τα έχουμε μπερδέψει πιστεύτε αληθινά ότι μπορείτε να ζήσετε μια ζωή με μια γυναίκα μόνο και μόνο γιατί κάνει καλό κρεβάτι;

Τέλος ρωτήστε τον Doctortilac κάτι παραπάων θα ξέρει μετά απο 14 γάμους με εξωτικές γυναίκες.

Ξεχωρίστε τις διακοπές απο την πραγματική ζωή.  Πολλοί προσπάθησαν να κάνουν τις διακοπές πραγματική ζωή και διαπίστωσαν ότι έπαψαν να είναι διακοπές και έγιναν μια χειρότερη ζωή.

Με απλά λόγια όσο είσαστε νέοι κοιτάξτε να περάσετε καλά στο τέλος βρέστε μια κοπέλα που μπορείτε να συνενοηθείτε να μπορείτε να ανταλλάξετε δύο κουβέντες και να μπορεί να μεγαλώσει σωστά τα παιδιά σας. 

Φιλε μου
Αστους να λενε, πιτσιρικαδες ειναι ακομη, και οπως λεει και η παροιμια για την ηλικια σου καλη και η μαλακια σου.
Οταν με το καλο μεγαλωσουν θα αλλαξουν γνωμη, αλλα τοτε δεν θα το πουν πουθενα.
Εγω τους καταλαβαινω, ξερεις τι ειναι να κανεις για 11,5 μηνες το σκατο σου παξιμαδι για να πηδηξεις τις υπολοιπες 10 μερες;

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Φιλε μου
Αστους να λενε, πιτσιρικαδες ειναι ακομη, και οπως λεει και η παροιμια για την ηλικια σου καλη και η μαλακια σου.
Εγω τους καταλαβαινω, ξερεις τι ειναι να κανεις για 11,5 μηνες το σκατο σου παξιμαδι για να πηδηξεις τις υπολοιπες 10 μερες;
:2funny: :2funny: :2funny:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ωραιος ο μιμικος με τα προγραμματα του

ρε συ αλλαξες δουλεια?

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Ταξιδιώτη και LordJim

Σωστά τα λέτε
Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι συνάδερφοι είναι ότι το GFE που βρίσκουν στην Ταϋλάνδη είναι μέρος του μενού, θες από νοοτροπία θες επειδή κατάλαβαν ότι έτσι κάνουν καλύτερες μπίζνες θες για κάποιους άλλους λόγους (προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να  καταλάβω).

Αυτό που ζητάνε οι περισσότεροι από αυτούς που πάνε κει κάτω δεν είναι τόσο το σεξ αλλά η επαφή το οποίο βρίσκουν σε τεράστιες ποσότητες και γι' αυτό και "τρελαίνονται". Αυτό δυστυχώς δεν έχει σχέση με την ηλικία.

Αλλά αυτό που δεν ξέρουν ή δεν έχουν καταλάβει ή δεν θέλουν να το καταλάβουν είναι ότι ΚΑΙ οι ταϋλανδέζες είναι άνθρωποι και ΟΧΙ μηχανές SEX&GFE το οποίο σημαίνει ότι τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου όπως τα έχετε φανταστεί.

Γι αυτό συνάδερφοι όπως είπε και ο ημίθεος Τζίμης ( ο Πανούσης ντε) ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ. Πηγαίνετε όσες περισσότερες φορές μπορείτε το χρόνο (εδώ μπαίνει το χρήμα) καθίστε όσο θέλετε, διασκεδάστε όσο μπορείτε περισσότερο και τίποτε άλλο

ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΝOULIS καλοσωρισες απ την πολη των αγγελων και καλο κουραγιο!
Φιλε μου
τουλαχιστον αυτο το παξιμαδι που λες λορδε θα πιασει τοπο!

γιατι το καλο κρεββατι για σενα φιλε μου δεν ειναι καλο κριτηριο?να κλεισουμε τα ματια να παρουμε μια πρηζαρχιδου για να μεγαλωσει σωστα ταχα μου τα κουτσουβελα ε?γιατι αυτες εκει κατω δεν μπορουνε?μηπως διακρινω λιγο ρατσισμο για αυτες τις ''εξωτικες γυναικες''?δεν νομιζω πια αν τις διναμε τις ιδιες ευκεριες με τις δικες μας να ηταν τοσο αχρηστες!και καλυτερα 14 γαμους με εξωτικες γυναικες παρα εναν συμβιβαστικο και κολασμενο.προς θεου δεν τις βαζω ολες (ελληνιδες)  στο ιδιο καζανι!αλλα δεν υποτιμω ομως και καμια αλλη ρατσα ανα τον κοσμο επειδη δεν ανηκει στην δικια μας κουλτουρα και θρηκεια οτι δεν μπορει να μεγαλωσει π.χ.τα παιδια της.ας στρωσουν λιγο και οι δικιες μας με την πιατσα γιατι το χουν καβαλησει λιγο το καλαμι και να δεις τι καλα παιδια γινομαστε και μεις!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom