lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Sa wat dee-khrap
Αυτό το λέτε πολλόι έδω μέσα τι σημαίνει?
ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Sa wat dee-khrap
Αυτό το λέτε πολλόι έδω μέσα τι σημαίνει?
Sa wat dee-khrap σύντροφε.
Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου.
φον, ποσα πνευματικα παιδια εχεις επιτελους?σε ευχαριστω πολυ vonmakoulis, ειναι πολυ σημαντικο για μενα να με καλωσοριζει ο "μεντορας" μου
φον, ποσα πνευματικα παιδια εχεις επιτελους?
εμεις ουτε ενα...
Δεν ξέρω, αλλά μην ανυσηχείς. Εσύ είσαι ο πρωτότοκοςφον, ποσα πνευματικα παιδια εχεις επιτελους?
εμεις ουτε ενα...
Μήπως κάπου τα έχουμε μπερδέψει πιστεύτε αληθινά ότι μπορείτε να ζήσετε μια ζωή με μια γυναίκα μόνο και μόνο γιατί κάνει καλό κρεβάτι;
Τέλος πάντων ρωτήστε τον Fantoma για αυτούς που την πάτησαν στην Ταυλάνδη.
Τέλος ρωτήστε τον Doctortilac κάτι παραπάων θα ξέρει μετά απο 14 γάμους με εξωτικές γυναίκες.
Ξεχωρίστε τις διακοπές απο την πραγματική ζωή. Πολλοί προσπάθησαν να κάνουν τις διακοπές πραγματική ζωή και διαπίστωσαν ότι έπαψαν να είναι διακοπές και έγιναν μια χειρότερη ζωή.
Με απλά λόγια όσο είσαστε νέοι κοιτάξτε να περάσετε καλά στο τέλος βρέστε μια κοπέλα που μπορείτε να συνενοηθείτε να μπορείτε να ανταλλάξετε δύο κουβέντες και να μπορεί να μεγαλώσει σωστά τα παιδιά σας.
Αυτά γιατι μου την δίνουν καμμιά φορά οι Ελεεινοέλληνες
Φιλε μου
Αστους να λενε, πιτσιρικαδες ειναι ακομη, και οπως λεει και η παροιμια για την ηλικια σου καλη και η μαλακια σου.
Οταν με το καλο μεγαλωσουν θα αλλαξουν γνωμη, αλλα τοτε δεν θα το πουν πουθενα.
Εγω τους καταλαβαινω, ξερεις τι ειναι να κανεις για 11,5 μηνες το σκατο σου παξιμαδι για να πηδηξεις τις υπολοιπες 10 μερες;
τουλαχιστον αυτο το παξιμαδι που λες λορδε θα πιασει τοπο!Φιλε μου
Αστους να λενε, πιτσιρικαδες ειναι ακομη, και οπως λεει και η παροιμια για την ηλικια σου καλη και η μαλακια σου.
Οταν με το καλο μεγαλωσουν θα αλλαξουν γνωμη, αλλα τοτε δεν θα το πουν πουθενα.
Εγω τους καταλαβαινω, ξερεις τι ειναι να κανεις για 11,5 μηνες το σκατο σου παξιμαδι για να πηδηξεις τις υπολοιπες 10 μερες;
γιατι το καλο κρεββατι για σενα φιλε μου δεν ειναι καλο κριτηριο?να κλεισουμε τα ματια να παρουμε μια πρηζαρχιδου για να μεγαλωσει σωστα ταχα μου τα κουτσουβελα ε?γιατι αυτες εκει κατω δεν μπορουνε?μηπως διακρινω λιγο ρατσισμο για αυτες τις ''εξωτικες γυναικες''?δεν νομιζω πια αν τις διναμε τις ιδιες ευκεριες με τις δικες μας να ηταν τοσο αχρηστες!και καλυτερα 14 γαμους με εξωτικες γυναικες παρα εναν συμβιβαστικο και κολασμενο.προς θεου δεν τις βαζω ολες (ελληνιδες) στο ιδιο καζανι!αλλα δεν υποτιμω ομως και καμια αλλη ρατσα ανα τον κοσμο επειδη δεν ανηκει στην δικια μας κουλτουρα και θρηκεια οτι δεν μπορει να μεγαλωσει π.χ.τα παιδια της.ας στρωσουν λιγο και οι δικιες μας με την πιατσα γιατι το χουν καβαλησει λιγο το καλαμι και να δεις τι καλα παιδια γινομαστε και μεις!Μήπως κάπου τα έχουμε μπερδέψει πιστεύτε αληθινά ότι μπορείτε να ζήσετε μια ζωή με μια γυναίκα μόνο και μόνο γιατί κάνει καλό κρεβάτι;
Τέλος πάντων ρωτήστε τον Fantoma για αυτούς που την πάτησαν στην Ταυλάνδη.
Τέλος ρωτήστε τον Doctortilac κάτι παραπάων θα ξέρει μετά απο 14 γάμους με εξωτικές γυναίκες.
Ξεχωρίστε τις διακοπές απο την πραγματική ζωή. Πολλοί προσπάθησαν να κάνουν τις διακοπές πραγματική ζωή και διαπίστωσαν ότι έπαψαν να είναι διακοπές και έγιναν μια χειρότερη ζωή.
Με απλά λόγια όσο είσαστε νέοι κοιτάξτε να περάσετε καλά στο τέλος βρέστε μια κοπέλα που μπορείτε να συνενοηθείτε να μπορείτε να ανταλλάξετε δύο κουβέντες και να μπορεί να μεγαλώσει σωστά τα παιδιά σας.
Αυτά γιατι μου την δίνουν καμμιά φορά οι Ελεεινοέλληνες