Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Πριν πάρεις τη μεγάλη απόφαση για το μαγεμένο αυτό τόπο θα πρέπει να είσαι έτοιμος να υποστείς την δυστυχία της επιστροφής …και να  ξέρεις ότι για μια ζωή το μυαλό σου θα είναι εκεί και …και στο επόμενο ταξίδι.
Με δυο λόγια αν σκοπός σου και οι δυνατότητες σου είναι να πας μονό μια φορά ….δεν στο συνιστώ!!!!!! Αν όμως το αποφασίσεις…να ανοίξεις αυτή την πόρτα στη ζωή σου ….
Τον Αύγουστο δεν είναι και ο καλύτερος καιρός για σπανάκια αφού είναι η περίοδος των βροχών . αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αν σταθεις τυχερός δεν θα πετύχεις κάποιες μέρες πολύ καλές για παραλία…….αλλά αν σκοπός σου είναι να χαλαρώσεις σε καμιά πλαζ και να απολαμβάνεις ήλιο και θάλασσα τότε μείνε Ελλάδα !!!!!
Από ασφάλεια η χωρά είναι μια χαρά …ίσως ποιο καλά και από εμάς σε αστυνόμευση οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για αυτό.
Για τα φαγητά δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν έχω τιμήσει την ταυλανδικη κουζίνα εκτός από την πασίγνωστη πάπια !!!!!!!
Από μωρά τώρα ….μπορείς να βρεις παντού
Τα καλυτέρα και ακριβότερα είναι στην Μπανγκόκ  3000-5000
παρά μα πάρα πολλά έχει στην παταγια ..αλλά τα πολύ καλά είναι λιγότερα ..αλλά και ποιο φτηνά .1000-2000
Μια μέση λύση είναι το πουκετ και το κο σαμουι όπου μπορείς να συνδυάσεις μωρά και θάλασσα .1500-2500
Εκτός από ξενοδοχεία και αεροπορικά  να υπολογίσεις εκατό με εκατον εικοσι ευρώ ημερησίως για να περνάς άνετα με καλό φαγητό ποτάκια και μωρό .
Εγώ τόσα ξοδεύω κάθε φορά  μπορείς και με λιγότερα …αλλά και με πολλά περισσότερα .
Όσο για το μασάζ είναι ..απλά τέλειο!!!!!!!
Καλό σου ταξίδι φίλε μου ….και να θυμάσαι πως εμείς πηδάμε τα ταυλανδεζακια …και αυτά το μυαλό μας!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση , θα τα λάβω πολύ σοβαρά υπόψη όλα αυτά .

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:
πολυ καλο, το αλλο με τον τοτο το ξερετε?
κανεις δεν ενημερωνει φιλε, πλην ελαχιστων εδω μεσα, φοβουνται μην εκτεθουν...
ολοι πριν πανε ζητανε μασημενη τροφη και στην επιστροφη γραφουν  "πηγα 3 μερες βκκ και 10 πουκετ, περασα καλα, γαμησα πολυ"
μην το παρεις προσωπικα.

ναι ναι ... κανεις δεν γραφει τις πιπερατες λεπτομερειες ...

στην τελευταια συναντηση ολοι φυσιολατρες μου ειχαν βγει ... χαχαχα  :fuck2: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
η thai ξεκινά προσφορά 650 ευρό.

τωρα με τις χαμηλες τιμες συμφερει και η πρωτη θεση ... ετσι για την εμπειρια ...

με ειχαν βαλει εμενα μια φορα ως bonus ... και την ειχα ξεχειλωσει την καρεκλα που γινοταν κρεβατι ... χαχαχα

ξερετε ποσα κουμπια εχει ? χαχα

μεχρι και μασαζ κανει ... αλλα σκεφτειτε σε μια ολοκληρη πτηση ... να ειναι καποιος και να αλλαζει συνεχεια θεση απο το κοντρολ την καρεκλα/κρεβατι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :rockon: :rockon: :rockon:

... :offtopic:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
... οποιος παντρευτει... ενα απο τα χαρτια που θα παρει ειναι ...

Συνημμένα

• marriage.JPG
    marriage.JPG
    30,3 KB · Εμφανίσεις: 20

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Παιδια τελικα αποφασισα να παω Παταγια τελη Αυγουστου,μπορειτε να μου προτεινετε απο καπου συγκεκριμενα να κλεισω με επιστροφη τα εισητηρια?Εχω τη δυνατοτητα να κανω κρατηση και να πληρωσω πιο μετα?Δηλαδη να εκανα σημερα κρατηση και να πληρωνα αρχες Ιουλιου?Απο που ειναι αξιοπιστα να κλεισω?
Ευχαριστω

giannis_iraklio

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια τελικα αποφασισα να παω Παταγια τελη Αυγουστου,μπορειτε να μου προτεινετε απο καπου συγκεκριμενα να κλεισω με επιστροφη τα εισητηρια?Εχω τη δυνατοτητα να κανω κρατηση και να πληρωσω πιο μετα?Δηλαδη να εκανα σημερα κρατηση και να πληρωνα αρχες Ιουλιου?Απο που ειναι αξιοπιστα να κλεισω?
Ευχαριστω

εδω μπορεισ να βρεις ολες τις εταιρειες με τα τηλεφωνα τους στην αθηνα.
μπαινεις στις σελιδες τους τσεκαρεις δρομολογια και τιμες και αφου επιλεξεις παιρνεις τηλ στην εταιρεια και κανεις κρατηση.
εγω ετσι εκανα περυσι με gulf air
να ξερεις ομως οτι η κρατηση εχει να κανει μονο την δεσμευση της θεσης ...αν θελεισ να κατοχυρωσεις και την τιμη πρεπει να πληρωσεις αμεσως , διαφορετικα πληρωνεις συμφωνα με τον τιμοκαταλογο της μερας που πληρωνεις .
μπορει δηλαδη να κανεις κρατηση με gulf π.χ σημερα και η τιμη να ειναι 630 ευρω και τον ιουλιο που θα πληρωσεις να πρεπει να δωσεις 650 η ακομα και 700 για την κρατηση που ειχες κανει.

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γιαννη
τι ωραία που είχαμε περάσει τον οκτώβρη...!!!!!!!
26 Ιούνη πάω πάλι πρωτα ο θεός

giannis_iraklio

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γιαννη
τι ωραία που είχαμε περάσει τον οκτώβρη...!!!!!!!
26 Ιούνη πάω πάλι πρωτα ο θεός
...αξεχαστα περασαμε φιλαρακι!!!!!!δεν περιμενα πωσ απο γνωριμια απο εδω θα δεναμαι τοσο καλα εκει κατω.....μακαρι να παμε παλι παρεα καποια στιγμη!!!
θα σε παρω τηλ να μου πεις εμπειριες απο surat thani!!!
τον ιουνιο λογο δουλειας δεν μπορω να σε ακολουθησω ..αλλα οκτωβριο αν ειμαστε καλα ειμε μεσα για 2-3 βδομαδες!!!

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
...αξεχαστα περασαμε φιλαρακι!!!!!!δεν περιμενα πωσ απο γνωριμια απο εδω θα δεναμαι τοσο καλα εκει κατω.....μακαρι να παμε παλι παρεα καποια στιγμη!!!
θα σε παρω τηλ να μου πεις εμπειριες απο surat thani!!!
τον ιουνιο λογο δουλειας δεν μπορω να σε ακολουθησω ..αλλα οκτωβριο αν ειμαστε καλα ειμε μεσα για 2-3 βδομαδες!!!

θα ερθω οποσδηποτε !!!!!!!!
να εισαι παντα καλα γιαννη μου.
τα υπολοιπα απο κοντά.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Mια καλησπέρα στην οικογένεια(πλέον με τόσα που έχουμε συζητήσει έτσι αισθάνομαι)πολύ υποτονικό το κλίμα σήμερα...ξεκινήστε κανενα θέμα

Σύντροφε Αρίσταρχε, υπάρχουν εκατοντάδες τέτοια νησάκια στα νότια της χώρας.
Το να τα επισκεφτείς είναι εύκολο. Απλά από το Κράμπι ή το Πουκέτ βρίσκεις βαρκάρη και εφόδια και σε μεταφέρει . Και έπειτα έχεις ένα νησάκι αποκλειστικά για πάρτη σου (και την παρέα σου) και το παίζεις Ροβινσών Κρούσσος. Αξέχαστη εμπειρία. Αν θες (πραγματικά όμως) να ζήσεις παρόμοια εμπειρία στείλε πμ.

Ευχαριστώ ρε φίλε εννοείται ότι θέλω να κάνω και κάτι τέτοιο αλλά το max 3 μέρες...2 είναι το ιδανικό...Και εννοειται ότι θα έχω και μαζί μου κάποιο κορίτσι για BOOM BOOM !!

Αυτό δεν ειναι το phuket. Κανα νησάκι γύρω ίσως....

Το ξέρω αν διαβάσεις προσεκτικα θα δεις ότι δεν λεώ κάτι τέτοιο ;) ;) :thumbsup: :thumbsup:

Απλά το βρήκα στην έρευνα και το ανέβασα για όσους έχουν ζήσει κάτο ανάλογο!!!

Πάντως το θεωρώ χαζό να πηγαίνεις σε αυτην την χώρα και να μην αφιερώνεις έστω 2 μέρες σε στιγμές μοναδικής ομορφιάς , που έχει η Ταυλάνδη, που θα ζήσεις μόνο εκεί

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
αρισταρχε στα ειπε και ο βον μακουλης

υπαρχουν 2 τετοια κοντα σστο κραβι

καλο ειναι να πας με αλλον εναν και 4 γκομενες

προμηθειες για 2 μερες

θα το θυμασαι αιωνια (δε λεω πραγματα που δεν γινονται η δεν εχω κανει)

θελει μονο τη καταλληλη παρεα τιποτα αλλο

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Mια καλησπέρα στην οικογένεια(πλέον με τόσα που έχουμε συζητήσει έτσι αισθάνομαι
ε τοτε εγω πρεπει να ειμαι ο μπαμπας σου,
αληθεια, ο φρικασες τι εγινε? θα γνωρισε καμια χαμηλοκωλα σιγουρα, εδω , στο ελλαδισταν

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
βρε σεις
δε καταλαβατε τι ρωτησα...
μου εχουν πει 3-4 πιπινακια που γνωρισα απο καποιο site και μιλαμε στο msn οτι γουσταρουν να με συναντησουν.8ελω αν εχει καποιος αναλογη εμπειρια να μου πει τι παιζει με αυτεσ εκει στις φιλιπινες..εγω φυσικα 8α παω αλλα δε 8ελω να παω κ εντελως στραβος..(κι αν δε μ αρεσει στο γυρισμο κτυπαω μια ταυλανδη ετσι για να μη φερω πισω τα λεφτα,,χαχαχα)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
3 αεροπλανα πηγαινε ελα.
νησι -> αθηνα -> βαγκοκ -> πουκετ με επιστροφη και με φόρους
ολα υπολογισμενα. 900 ευρω.
Με ΤΗΑΙ απευθειας.
η τιμή μοιάζει καλή η να το ψάξω παραπάνω,τι λέτε?

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
3 αεροπλανα πηγαινε ελα.
νησι -> αθηνα -> βαγκοκ -> πουκετ με επιστροφη και με φόρους
ολα υπολογισμενα. 900 ευρω.
Με ΤΗΑΙ απευθειας.
η τιμή μοιάζει καλή η να το ψάξω παραπάνω,τι λέτε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom