Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
κριμα που κλεισανε και το hell club στην πατταγια...  :(
για οσους δεν το ξερουν ηταν σαν το eden στην μπανγκοκ.
αυτο ειναι κακο μαντατο, οντως , εγω δοκιμασα παντως. οποιος δε μασαει απο ασχημες ταιλανδεζες ας παει εντεν.
περσι τον ιουλιο το μπατ ηταν 52, εδινες 100 ευρο και επαιρνες πανω απο 5 χιλιαρικα, μια χαρα ηταν.
ολες οι εταιριες του κολπου εχουν προσφορες, τα αεροπλανα τους φευγουν απο δω με 40 ατομα, η εμιρειτς φερνει καθε μερα δυο αδεια τεραστια αεροπλανα, μαλλον θα το κοψει το ενα.
συμβουλη, πριν κλεισετε με ανταποκριση τσεκαρετε με ται πριν, μη φατε στη μαπα τις ανταποκρισεις για 50 ευρο.
λορδε καλο καιρο εχει σημερα, ξερεις κατι για αυριο?

Viktor(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά, τα πιο όμορφα μωρά είναι στην Bangkok ??

Τώρα που ξεκίνησα από BKK, όπου και να πάω θα μου φαίνεται χειρότερα ??

Αν ναι, κακό αυτό...

ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά, τα πιο όμορφα μωρά είναι στην Bangkok ??

Τώρα που ξεκίνησα από BKK, όπου και να πάω θα μου φαίνεται χειρότερα ??

Αν ναι, κακό αυτό...
Ομορφα μωρα εχω δει παντου στη χωρα αυτη απο βορεια μεχρι κατω στο νοτο.απλως η ΒΚΚ ειναι μια τεραστια μεγαλουπολη και λογικο ειναι τα ωραια ναναι και μπολικα!
πως ψαχνετε γυναικες στο χαος της βκκ?
δεν βαριεστε τις μετακινισεις?
δεν "ελεγχεται" αυτη η πολη ρε παιδες.
γιατι ρε Κωστα τοσες μετακινησεις?μια ΝΑΝΑ PLAZA για παραδειγμα να μεινεις εισαι καλυμενος σε ολα!απλως πολυ ζεστα και καυσαεριο αλλιως την γουσταρω πολυ και παντα στεκομαι φυσικα 5-10 μερουλες για να την τιμησω.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
το eden στην μπανγκοκ.
ΑΑΑ!!...Υπεροχο "μαγαζι"!!
Για να φανταστειτε τι εγινε,με το που εσκασαν μυτη οι γκομενες,πηδηξα απο το παραθυρο!
Και παραθυρο να μην ειχε,θα εβγαινα απο τη κλειδαροτρυπα...!!
ΑΙΣΧΟΣ!!! :2funny:

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καθένας ρε φιλαράκο θέλει να πηγαίνει με ότι γουστάρει. Άμα πηγαίνει με έναν ερωτικό σύντροφο θέλει να ξέρει τι ακριβώς είναι. Δικαίωμά του δεν είναι ?
Αφου δεν ξερει, και πως να μαθει αφου γεννηθηκε στο Ιραν της Ευρωπης,ας πληρωσει να μαθει :2funny:

Αμα κλεισει η πορτα και πεσουν τα ρουχα τοτε ειναι αργα για να μετανοιωσεις :rolleyes:πληρωνεις και ας μην "κανεις" τιποτα.Την επομενη φορα να μην διαλεγεις αστερια :2funny:μεχρι να μαθεις

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Για σας παιδια έχω ακούσει τόσα καλά λόγια για ταυλάνδη , αλλά επειδή το θρεντ έχει γίνει τεράστιο και χαοτικό , αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στα εξής:
- Ο μόνος καιρός που μπορώ να πάω διακοπές είναι ο αύγουστος . Αξίζει να πάω τότε ταυλάνδη ή ο καιρός θα είναι πρόβλημα
- Μπορείς στην Ταυλάνδη τέτοιο καιρό να απολάυσεις παραλίες και να κάνεις μπανάκια. Καλό και το γαμίσι αλλά και η χαλάρωση απαραίτητη
- Τι να δοκιμάσω στην ταυλάνδη από φαγητά και τοπικά εδέσματα? Αξίζει το πολυδιαφιμισμένο μασάζ?
- Είναι ασφαλής η χώρα , ειδικά μετά από τις ταραχές?
- Με πόσα ευρώ μπορώ να τα βγάλω πέρα
- Ποίο ειναι το καλύτερο μέρος για να βρω ωραία γκομενάκια?
Ευχαριστώ και συγνώμη για το πρίξιμο. Αλλά σας υπόσχομαι αν πάω τελικά πολύ πλούσιο φωτορεπορτάζ!!!

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Η πτηση με την αποστολη του ολυμπιακου προσγειωθηκε στο αεροδρομιο της BKG
ακολουθει το παρτυ για την κατακτηση του νταμπλ στο ΝΑΝΑ ΠΛΑΖΑ και αυριο το μεσημερι η αποστολη αναχωρει για το ΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ακολουθησει φιλικο πατχνιδι με την εθνικη ομαδα του ΒΙΕΤΝΑΜ

:rockon: ΘΡΥΛΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Έλα μορέ κάνει δουλειές ο Κόκαλης εκεί κάτω και πορνοταξίδια και σέρνει και εσάς για φιέστες!

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: θα μεινουν ΒΚG Και θα χασουν τη πτηση,ακουσα οτι παναγοπουλος και κ παπαδοπουλος θα μεινουν εκει για διακοπες και δε θα γυρισουν με την αποστολη

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
για οσους δεν το ξερουν ηταν σαν το eden στην μπανγκοκ.
Πολυ σπανια παιζουν ομορφες κοπελλες σε extreme καταστασεις οπως αυτες στο Εντεν. Παρατηρηστε και τα λιγα γκο-γκος με τα διαφορα σοους με μπουκαλια μπυρας, μπανανες, παγακια, μαστιγωματα κτλ εχουν παντα τις πιο ασχημες κοπελλες. Για μια φορα το εξαμηνο για πλακα ειναι καλα, εγω προσωπικα ξενερωνω με κατι τετοια, μονο κατι αγγλοι διασκεδαζουν με τετοιες βλακειες  :jerking:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
. Αλλά σας υπόσχομαι αν πάω τελικά πολύ πλούσιο φωτορεπορτάζ!!!
:2funny: :2funny:
πολυ καλο, το αλλο με τον τοτο το ξερετε?
κανεις δεν ενημερωνει φιλε, πλην ελαχιστων εδω μεσα, φοβουνται μην εκτεθουν...
ολοι πριν πανε ζητανε μασημενη τροφη και στην επιστροφη γραφουν  "πηγα 3 μερες βκκ και 10 πουκετ, περασα καλα, γαμησα πολυ"
μην το παρεις προσωπικα.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Πολυ σπανια παιζουν ομορφες κοπελλες σε extreme καταστασεις οπως αυτες στο Εντεν. Παρατηρηστε και τα λιγα γκο-γκος με τα διαφορα σοους με μπουκαλια μπυρας, μπανανες, παγακια, μαστιγωματα κτλ εχουν παντα τις πιο ασχημες κοπελλες. Για μια φορα το εξαμηνο για πλακα ειναι καλα, εγω προσωπικα ξενερωνω με κατι τετοια
Σίγουρα σύντροφε οι κοπέλες αυτές είναι σαφώς πιο άσχημες από τις υπόλοιπες.
Στο κρεββάτι όμως είναι μακράν καλύτερες από όλες τις υπόλοιπες και με διαφορά.

giannis_iraklio

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για σας παιδια έχω ακούσει τόσα καλά λόγια για ταυλάνδη , αλλά επειδή το θρεντ έχει γίνει τεράστιο και χαοτικό , αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στα εξής:
- Ο μόνος καιρός που μπορώ να πάω διακοπές είναι ο αύγουστος . Αξίζει να πάω τότε ταυλάνδη ή ο καιρός θα είναι πρόβλημα
- Μπορείς στην Ταυλάνδη τέτοιο καιρό να απολάυσεις παραλίες και να κάνεις μπανάκια. Καλό και το γαμίσι αλλά και η χαλάρωση απαραίτητη
- Τι να δοκιμάσω στην ταυλάνδη από φαγητά και τοπικά εδέσματα? Αξίζει το πολυδιαφιμισμένο μασάζ?
- Είναι ασφαλής η χώρα , ειδικά μετά από τις ταραχές?
- Με πόσα ευρώ μπορώ να τα βγάλω πέρα
- Ποίο ειναι το καλύτερο μέρος για να βρω ωραία γκομενάκια?
Ευχαριστώ και συγνώμη για το πρίξιμο. Αλλά σας υπόσχομαι αν πάω τελικά πολύ πλούσιο φωτορεπορτάζ!!!
Πριν πάρεις τη μεγάλη απόφαση για το μαγεμένο αυτό τόπο θα πρέπει να είσαι έτοιμος να υποστείς την δυστυχία της επιστροφής …και να  ξέρεις ότι για μια ζωή το μυαλό σου θα είναι εκεί και …και στο επόμενο ταξίδι.
Με δυο λόγια αν σκοπός σου και οι δυνατότητες σου είναι να πας μονό μια φορά ….δεν στο συνιστώ!!!!!! Αν όμως το αποφασίσεις…να ανοίξεις αυτή την πόρτα στη ζωή σου ….
Τον Αύγουστο δεν είναι και ο καλύτερος καιρός για σπανάκια αφού είναι η περίοδος των βροχών . αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αν σταθεις τυχερός δεν θα πετύχεις κάποιες μέρες πολύ καλές για παραλία…….αλλά αν σκοπός σου είναι να χαλαρώσεις σε καμιά πλαζ και να απολαμβάνεις ήλιο και θάλασσα τότε μείνε Ελλάδα !!!!!
Από ασφάλεια η χωρά είναι μια χαρά …ίσως ποιο καλά και από εμάς σε αστυνόμευση οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για αυτό.
Για τα φαγητά δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν έχω τιμήσει την ταυλανδικη κουζίνα εκτός από την πασίγνωστη πάπια !!!!!!!
Από μωρά τώρα ….μπορείς να βρεις παντού
Τα καλυτέρα και ακριβότερα είναι στην Μπανγκόκ  3000-5000
παρά μα πάρα πολλά έχει στην παταγια ..αλλά τα πολύ καλά είναι λιγότερα ..αλλά και ποιο φτηνά .1000-2000
Μια μέση λύση είναι το πουκετ και το κο σαμουι όπου μπορείς να συνδυάσεις μωρά και θάλασσα .1500-2500
Εκτός από ξενοδοχεία και αεροπορικά  να υπολογίσεις εκατό με εκατον εικοσι ευρώ ημερησίως για να περνάς άνετα με καλό φαγητό ποτάκια και μωρό .
Εγώ τόσα ξοδεύω κάθε φορά  μπορείς και με λιγότερα …αλλά και με πολλά περισσότερα .
Όσο για το μασάζ είναι ..απλά τέλειο!!!!!!!
Καλό σου ταξίδι φίλε μου ….και να θυμάσαι πως εμείς πηδάμε τα ταυλανδεζακια …και αυτά το μυαλό μας!!!!!!!!!!!!!

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω το φιλο ροκο που απαντησε,αλλα απο οτι καταλαβα δεν εχει εμπειρια απο αυτο που ρωτησα..κανενας αλλος ισως μπορει να βοη8ησει,αν οχι καλη καρδια!Η ερωτηση μοθ ηταν αν εχει καποιοσ συναντησει κοπελιες μεσω τσατ και τι παιζει σε τετοιες περιπτωσεις,και μιλαω για φιλιππινες μερια.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
βρε συ
εδω μιλαμε για την πραγματικοτητα και συ μιλας για τσατ(εικονικη πραγματικοτητα)
δεν προτιμας να πας να δεις και να εχεις ιδια αποψη
αν δεν σου πει καποια στο τσατ ελα κατω δεν θα πας?
ριξε μια ματια στα γραφομενα και κανε ενα ταξιδακι να εγκλιματιστεις

αλλα αφου ενδιαφερεσαι για φιλιπινες ριξε μια ματια στο αναλογο τοπικ φιλιπινες

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μιας και μιλήσατε για Πουκετ έκανα έρευνα και βρήκα τι συγκεκριμένη φώτο

Έχει πάει κανείς σε κάτι παρόμοιο?

Συνημμένα

• Phuket_01.jpg
    Phuket_01.jpg
    88,6 KB · Εμφανίσεις: 26

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε Αρίσταρχε, υπάρχουν εκατοντάδες τέτοια νησάκια στα νότια της χώρας.
Το να τα επισκεφτείς είναι εύκολο. Απλά από το Κράμπι ή το Πουκέτ βρίσκεις βαρκάρη και εφόδια και σε μεταφέρει . Και έπειτα έχεις ένα νησάκι αποκλειστικά για πάρτη σου (και την παρέα σου) και το παίζεις Ροβινσών Κρούσσος. Αξέχαστη εμπειρία. Αν θες (πραγματικά όμως) να ζήσεις παρόμοια εμπειρία στείλε πμ.
ευχαριστω το φιλο ροκο που απαντησε,αλλα απο οτι καταλαβα δεν εχει εμπειρια απο αυτο που ρωτησα..
Sorry αλλά επιβάλεται  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom