Για σας παιδια έχω ακούσει τόσα καλά λόγια για ταυλάνδη , αλλά επειδή το θρεντ έχει γίνει τεράστιο και χαοτικό , αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στα εξής:
- Ο μόνος καιρός που μπορώ να πάω διακοπές είναι ο αύγουστος . Αξίζει να πάω τότε ταυλάνδη ή ο καιρός θα είναι πρόβλημα
- Μπορείς στην Ταυλάνδη τέτοιο καιρό να απολάυσεις παραλίες και να κάνεις μπανάκια. Καλό και το γαμίσι αλλά και η χαλάρωση απαραίτητη
- Τι να δοκιμάσω στην ταυλάνδη από φαγητά και τοπικά εδέσματα? Αξίζει το πολυδιαφιμισμένο μασάζ?
- Είναι ασφαλής η χώρα , ειδικά μετά από τις ταραχές?
- Με πόσα ευρώ μπορώ να τα βγάλω πέρα
- Ποίο ειναι το καλύτερο μέρος για να βρω ωραία γκομενάκια?
Ευχαριστώ και συγνώμη για το πρίξιμο. Αλλά σας υπόσχομαι αν πάω τελικά πολύ πλούσιο φωτορεπορτάζ!!!
Πριν πάρεις τη μεγάλη απόφαση για το μαγεμένο αυτό τόπο θα πρέπει να είσαι έτοιμος να υποστείς την δυστυχία της επιστροφής …και να ξέρεις ότι για μια ζωή το μυαλό σου θα είναι εκεί και …και στο επόμενο ταξίδι.
Με δυο λόγια αν σκοπός σου και οι δυνατότητες σου είναι να πας μονό μια φορά ….δεν στο συνιστώ!!!!!! Αν όμως το αποφασίσεις…να ανοίξεις αυτή την πόρτα στη ζωή σου ….
Τον Αύγουστο δεν είναι και ο καλύτερος καιρός για σπανάκια αφού είναι η περίοδος των βροχών . αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αν σταθεις τυχερός δεν θα πετύχεις κάποιες μέρες πολύ καλές για παραλία…….αλλά αν σκοπός σου είναι να χαλαρώσεις σε καμιά πλαζ και να απολαμβάνεις ήλιο και θάλασσα τότε μείνε Ελλάδα !!!!!
Από ασφάλεια η χωρά είναι μια χαρά …ίσως ποιο καλά και από εμάς σε αστυνόμευση οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για αυτό.
Για τα φαγητά δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν έχω τιμήσει την ταυλανδικη κουζίνα εκτός από την πασίγνωστη πάπια !!!!!!!
Από μωρά τώρα ….μπορείς να βρεις παντού
Τα καλυτέρα και ακριβότερα είναι στην Μπανγκόκ 3000-5000
παρά μα πάρα πολλά έχει στην παταγια ..αλλά τα πολύ καλά είναι λιγότερα ..αλλά και ποιο φτηνά .1000-2000
Μια μέση λύση είναι το πουκετ και το κο σαμουι όπου μπορείς να συνδυάσεις μωρά και θάλασσα .1500-2500
Εκτός από ξενοδοχεία και αεροπορικά να υπολογίσεις εκατό με εκατον εικοσι ευρώ ημερησίως για να περνάς άνετα με καλό φαγητό ποτάκια και μωρό .
Εγώ τόσα ξοδεύω κάθε φορά μπορείς και με λιγότερα …αλλά και με πολλά περισσότερα .
Όσο για το μασάζ είναι ..απλά τέλειο!!!!!!!
Καλό σου ταξίδι φίλε μου ….και να θυμάσαι πως εμείς πηδάμε τα ταυλανδεζακια …και αυτά το μυαλό μας!!!!!!!!!!!!!