καλησπερα σε ολους τους αιδιολατρεις..ειμαι νεο μελος εδω.αλλα εχω διαβασει αρκετα.Ο λογος που γραφτηκα ειναι γτ θελω να συλλεξω μερικες πληροφοριες απο τους βετερανους των ταξιδιων της ν/α ασιας.Θελω αν ειναι δυνατον να μου πει καποιος η /οι αν εχει εμπειριες απο ταξιδια μεσω τσατ..Τον ιουνιο προγραματιζω να παω φιλιππινες η ταυλανδη..Η γνωμη σας θα με βοηθησει πολυ πιστευω.Τι παιζει στις φιλιππινες?ειναι ησυχα,υπαρχει ασφαλεια για τουσ τουριστες?Εχω γνωρισει κατι πιπινακια μεσω τσατ και γουσταρουν να παω να τα συναντησω..εχει κανενας αναλογη εμπειρια η να τη κανω για ταυλανδη στα σιγουρα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)
Συμφωνω μαζι σου φιλε μου'και μενα φετος που ξαναπηγα PATONG με ψιλοχαλασε.πολυ πιο καλυτερα ΒΚΚ και ακομα καλυτερα για μενα CHIANG MAI και KRABI που πηγα.την δε κουζινα τους την παω με 1000!τωρα ως προς τον ρατσισμο τι να πω μπορει ναχεις και δικιο.αν και κατα την γνωμη μου παιζει μεγαλο ρολο και τι βγαζει και ο καθενας προς τα εξω.οπως και να το κανουμε στη χωρα τους ειμαστε και εχουν να κανουν με ανθρωπους απ ολο τον κοσμο.που να ξερουν τι καπνο φουμαρει ο καθενας!ειναι επιφυλακτικοι και καλα κανουν.Είχα υποσχεθεί ότι θα γράψω για το ταξίδι μου αλλά με πλάκωσαν οι υποχρεώσεις και δεν πρόλαβα. Επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο να γράψω κι εγώ τις εντυπώσεις μου. Ξέρω ότι πολλοί θα πέσουν να με φάνε με αυτά που θα πω.Επισημαίνω ότι αυτά που παραθέτω αφορούν προσωπική γνώμη. Επίσης η οπτική μου γωνία είναι αυτή του σεξοτουρίστα. Αυτά προς αποφυγήν μελλοντικών συγκρούσεων ή παρεξηγήσεων.
Λοιπόν , ήμουν κάτω τρεις βδομάδες το Μάρτη. Περίπου 12 μέρες Πουκετ και 7 Πατάγια. Με τα κορίτσια του Πουκετ θα είμαι κατηγορηματικός: ΜΑΥΡΟ. Ζητάνε ότι θέλουνε και όσο για υπηρεσίες μάπα το καρπούζι. Είχα ένα σερί 5-6 αρνητικών εμπειριών (απίστευτο για Ταϋλάνδη). Άλλη έλεγε lt και σε δεκαπέντε λεπτά ήθελε να φύγει , άλλη δεν έκανε στοματικό ούτε με προφυλακτικό (ναι , σωστά διαβάζετε) , άλλη ήταν κομοδίνο (τελείως όμως) , άλλη πάλι την είδε σταρ του Χόλυγουντ. Η τελευταία ζήτησε 5000 μπατ (ας το γράψω και ολογράφως για να μη νομίζετε ότι διαβάσατε λάθος, πέντε χιλιάδες). Απ’ ότι κατάλαβα η Πατόνγκ είναι κάτι σα Μύκονος ή Σαντορίνη για την Ταϋλάνδη. Όλες όσες δεν αντέχουν τον ανταγωνισμό πάνε εκεί να βρούνε τα κορόιδα. Στις ντίσκο μέσα είναι οι μαμασαν και προωθούν τις κοπελιές τους πέρνοντας προμήθεια. Τι να πρωτοπώ , απαράδεκτες ρεσεψιόν , οι πάγκοι να προσπαθούν να με χρεώσουν τα διπλά , γενικά μια κατάσταση που μου χάλασε τη διάθεση. Επίσης το μέρος δεν ενδείκνυται για butterfly , είναι πολύ μικρό και όλα γίνονται σύντομα γνωστά.
Ο καιρός ήτανε πιο βροχερός (ή μήπως απλά ήμουνα άτυχος); Έκανα και ένα body2body. Τα κορίτσια ήταν σαν τρακαρισμένα περίπτερα. Μοιραία εκανα τη σύγκριση με τα «αντίστοιχα» της ΒΚΚ και μου ‘ρθε να βάλω τα κλάματα. Εν πάσει περιπτώση , το είδα το μέρος πως είναι και δεν πρόκειται να ξαναπατήσω το πόδι μου εκεί. Η συμβουλή μου είναι , εάν δε σας αρέσει η Πατάγια και δε σας πειράζει να χαλάσετε λίγα χρήματα παραπάνω να πάτε ΒΚΚ. Η πρωτεύουσα μόνο θάλασσα δεν έχει
Να πω κάποια πράγματα για το θέμα που άνοιξε ο Σπύρος. Πρωτ’ απ’ όλα η ανωνυμία στο ίντερνετ δεν είναι τόσο ισχυρή όσο νομίζουμε ή όσο θα θέλαμε. Αυτό σημαίνει ότι αν έχει 400 χιλιάρικα στην άκρη καλά είναι να μην το διατυμπανίζεις. Τώρα, το θέμα την μόνιμης διαμονής κάτω είναι ένα μεγάλο ζήτημα. Για το αν φτάνουν τα λεφτά που αναφέρθηκαν (400.000) μόνο ως ανέκδοτο το εκλαμβάνω. Για μια ζωή αν φτάνουν ή για τρεις; Ο μέσος μισθός εκεί είναι γύρω στα έξι χιλιάδες μπατ (120 ευρώ περίπου). Εκτός Ισάαν μιλάμε πάντα γιατί εκεί άστα. Και αν βρούνε και δουλειά. Με 500 ευρώ το μήνα κάποιος περνάει πολύ καλά (εκτός ΒΚΚ και τουριστικών μερών). Τα προβλήματα είναι αλλού. Αν κάποιος αποφασίσει αν τα ξεγράχει όλα και να φύγει οκ. Υπάρχουν όμως δύο θέματα πολύ σημαντικά για μένα.
Το πρώτο είναι το οικονομικό. Η οικονομία ενός τόπου δεν αλλάζει χρόνο με το χρόνο δραματικά. Όμως όταν μιλάμε για δεκαετίες τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δηλαδή σε είκοσι χρόνια κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι το κατά κεφαλή εισόδημα θα παραμείνει περίπου το ίδιο (κλασικό παράδειγμα η Νότιος Κορέα και γενικά οι Ασιατικές «τίγρεις» , όπως και πολλές χώρες του πρώην Ανατολικού μπλοκ). Νομίζω ότι γίνομαι κατανοητός. Το δεύτερο και σημαντικότερο είναι αυτό του ρατσισμού. Παρ’ ότι δεν έχει θιχτεί σχεδόν καθόλου στο παρόν thread (μάλιστα άτομα που μένουν μόνιμα ή ημιμόνιμα κάτω αποφεύγουν συστηματικά να το αναφέρουν) ο ρατσισμός είναι εντονότατος και δεν προβλέπεται να ξηλωθεί ούτε τα επόμενα εκατό χρόνια. Είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που βιώνουν όλοι οι «φαλάνγκ». Όποιος μένει κάτω είναι μαύρο (ή μάλλον άσπρο) πρόβατο , είναι και θα είναι πάντα ξένο σώμα μέσα στην κοινωνία τους. Έχει αναφερθεί πάμπολες φορές το πόσο καλή άνθρωποι είναι οι Ταϋλανδοί , πόσο φιλόξενοι , πόσο ανεκτικοί κλπ. ΔΕΝ είναι έτσι τα πράγματα! Το αναφέρω γιατί το θεωρώ σημαντικότατο. Δεν είμαι αντίθετος του να μείνει κανείς κάτω , απλά πρέπει να ζυγίσει υπέρ και κατά. Στα υπέρ εγώ συγκαταλέγω σίγουρα (και) την κουζίνα τους
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Πολλη αρνητικη προπαγανδα για τα κατόι δεν εχουμε εδω μεσα;
Θα σας χαρακτηριζα ομοφοβικους αλλα δεν θεωρω τα κατόι ανδρες.
Ξεχναμε τους ανοιχτομυαλους που εζησαν πριν απο εμας σε αυτο το μερος;
Τελικα οι παπαδες σας κρατανε στο μαντρι και θελουν ολες τις απολαυσεις για παρτη τους.
Ειναι δυνατον να πας Ταυλανδη σεξ τριπ και να φοβασαι μην κοιμηθεις με κατόι; Ε τοτε μην πας καθολου
Καθένας ρε φιλαράκο θέλει να πηγαίνει με ότι γουστάρει. Άμα πηγαίνει με έναν ερωτικό σύντροφο θέλει να ξέρει τι ακριβώς είναι. Δικαίωμά του δεν είναι ?
η thai ξεκινά προσφορά 650 ευρό.
η thai ξεκινησε την προσφορα απο 1η απριλιου μεχρι 20 μαιου στα 573ευρω για μπανκοκ. μονο που δεν υπαρχουν πλεον θεσεις.
από πληροφορίες το ευρό θα πάει 50 μπατ.
συμφωνα με το το ευρω πηγε στα 47 μπατ (Live rates at 2009.05.10 23:17:38 UTC), αλλα ανεβοκατεβαινει συνεχεια. μακαρι απο τις 28 και μετα να παει στα 50!
συμφωνα με το το ευρω πηγε στα 47 μπατ (Live rates at 2009.05.10 23:17:38 UTC), αλλα ανεβοκατεβαινει συνεχεια. μακαρι απο τις 28 και μετα να παει στα 50!
Υποτίμηση του Μπατ δείχνει ότι οι εμπορικές τράπεζες της Ταυλάνδης προσπάθουν να κάνουν όλο και πιο ελκυστικό το νόμισμα προς τους ξένους...Χρείαζονται συνάλλαγμα αλλά αυτό δεν έρχεται δίοτι έχει περιοριστεί αρκετά ως τουριστικος προορισμος... Καταλαβαίνουμε άμεσως ότι η οικονομικη κρίση δεν κάνει διαχωρισμούς και χτυπάει και τον ¨Παράδεισο¨
Βέβαια κυριότερο ρόλο παίζει το πραξικόπημα που δημιουργήθικε πριν λίγο καιρό στα εσωτερικά και συντελεσε ώστε να υποτιμηθεί ακομά περοσσότερο και να απομακρύνει τους ξένους επενδυτές που είχαν επενδύσει σε Μπατ...
Αντε να δούμε το Βαρελι καποια στιγμή είχε φτάσει στα 149....
Παττάγια ζούμε
στα 100 μπατ
να σε δουμε
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ενταξει δεν ειναι και τιποτα ... τρελο
το Μαρτιο ανεβο-κατεβαινε 46 - 48
εκανα συναλαγμα και με 46.30 εως 48.06
Τωρα και λογο των γεγονοτων αλλα και λογω low season.. μπορει να ανεβει λιγο ακομη... 48, αντε 49
...αλλα πανηγυρισμοι μετα τα 52,53....
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
ναι και φυσικα ειχαμε και αργια την Παρασκευη...αρκετα μπαρς ειχαν κλεισει και μερικα δε σερβιρανε αλκοολκαι κατι αλλο, προχθες παρασκευη 8/5 ηταν τα βουδουγεννα,φαντομα τα λεω σωστα για τη γιορτη?, οι βουδιστες γιορταζαν τη γεννηση του βουδα,
Το απιστευτο ειναι οτι συμπληρωθηκε η χιλιαδα αλλα κανενας δεν εχει μετακομισει μονιμα Ταυλανδη ακομα...δεν μπορω να πιστεψω οτι περασαν 2μιση χρονια απο το ανοιγμα του θρεντ και δε βρεθηκε ενας χριστιανος να παρει την αποφαση. :'(παμε για χιλιοστη σελιδα?
Θα συμπεριλαμβανει και ζωη butterfly? Γιατι αν ναι δε φτανουν ουτε για μεντες (εντος η εκτος ΒΚΚ η τουριστικων μερων). Εδω που τα λεμε και κοκο να μην συμπεριλαμβανει και παλι δε φτανουν ιδιαιτερα οσο περνουν τα χρονια και αυξανουν οι αναγκες (γυναικα/γκομενα, σπιτι, αυτοκινητο, κτλ). Συνεχεια γινεται συγκριση με το ποσα βγαζουν η Ταυλανδοι, ρε παλλικαρια ενας ξενος ΔΕΝ μπορει να ζησει οπως ο μεσος Ταυλανδος, ποσες φορες θα το πουμε?Με 500 ευρώ το μήνα κάποιος περνάει πολύ καλά (εκτός ΒΚΚ και τουριστικών μερών).
Ακη εισαι πολυ ΑΔΙΚΟΣ...ειδικα εσυ που παρακολουθεις το θρεντ απο την αρχη δεν εχεις καμια απολυτως δικαιολογια. Τα παραπανω τα εχω αναφερει πολλακις στο παρελθον. Αν το εχω ψιλοαραιωσει τωρα ειναι για να μην κατηγορηθω οτι βγαζω αρνητικοτητα στο θρεντ. Τελικα καλα τα λεει ο Κωστας, τζαμπα γραφουμε εδω...Το δεύτερο και σημαντικότερο είναι αυτό του ρατσισμού. Παρ’ ότι δεν έχει θιχτεί σχεδόν καθόλου στο παρόν thread (μάλιστα άτομα που μένουν μόνιμα ή ημιμόνιμα κάτω αποφεύγουν συστηματικά να το αναφέρουν) ο ρατσισμός είναι εντονότατος και δεν προβλέπεται να ξηλωθεί ούτε τα επόμενα εκατό χρόνια. Είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που βιώνουν όλοι οι «φαλάνγκ». Όποιος μένει κάτω είναι μαύρο (ή μάλλον άσπρο) πρόβατο , είναι και θα είναι πάντα ξένο σώμα μέσα στην κοινωνία τους. Έχει αναφερθεί πάμπολες φορές το πόσο καλή άνθρωποι είναι οι Ταϋλανδοί , πόσο φιλόξενοι , πόσο ανεκτικοί κλπ. ΔΕΝ είναι έτσι τα πράγματα!
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ναι και φυσικα ειχαμε και αργια την Παρασκευη...αρκετα μπαρς ειχαν κλεισει και μερικα δε σερβιρανε αλκοολ
Το απιστευτο ειναι οτι συμπληρωθηκε η χιλιαδα αλλα κανενας δεν εχει μετακομισει μονιμα Ταυλανδη ακομα...δεν μπορω να πιστεψω οτι περασαν 2μιση χρονια απο το ανοιγμα του θρεντ και δε βρεθηκε ενας χριστιανος να παρει την αποφαση. :'(
Θα συμπεριλαμβανει και ζωη butterfly? Γιατι αν ναι δε φτανουν ουτε για μεντες (εντος η εκτος ΒΚΚ η τουριστικων μερων). Εδω που τα λεμε και κοκο να μην συμπεριλαμβανει και παλι δε φτανουν ιδιαιτερα οσο περνουν τα χρονια και αυξανουν οι αναγκες (γυναικα/γκομενα, σπιτι, αυτοκινητο, κτλ). Συνεχεια γινεται συγκριση με το ποσα βγαζουν η Ταυλανδοι, ρε παλλικαρια ενας ξενος ΔΕΝ μπορει να ζησει οπως ο μεσος Ταυλανδος, ποσες φορες θα το πουμε?
Ακη εισαι πολυ ΑΔΙΚΟΣ...ειδικα εσυ που παρακολουθεις το θρεντ απο την αρχη δεν εχεις καμια απολυτως δικαιολογια. Τα παραπανω τα εχω αναφερει πολλακις στο παρελθον. Αν το εχω ψιλοαραιωσει τωρα ειναι για να μην κατηγορηθω οτι βγαζω αρνητικοτητα στο θρεντ. Τελικα καλα τα λεει ο Κωστας, τζαμπα γραφουμε εδω...
Ρε συ φαντομα εισαι μονιμος... Ταυλανδος ή καθεσαι για μεγαλα διαστηματα (π.χ) 5,6 μηνες και πηγαινοερχεσαι Ελλαδα ?
Μην με παρεξηγησεις (Ρωταω γιατι δεν Ξερω) !!
Μπορει να σε ρωτησω διαφορα αναλογα την απαντηση σου.
φιλικα.
Επέστρεψα από Ταϋλανδη το Σάββατο. Τελικός απολογισμός: 11 ημέρες ΒΚΚ και 4 ημέρες Chiang Mai. Δεν μετάνιωσα που δεν πήγα Παττάγια, με το μωρό που βρήκα στη ΒΚΚ πέρασα καταπληκτικά στο Chiang Mai.Το συνιστώ, αλλά με καλή παρέα για ήσυχες καταστάσεις.
Ευχαριστώ τον fantoma για τις χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές. Επίσης τον victor,κάναμε πολύ καλή παρέα στη ΒΚΚ
Ευχαριστώ τον fantoma για τις χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές. Επίσης τον victor,κάναμε πολύ καλή παρέα στη ΒΚΚ
Πολύ πρωτότυπη ευχή συνάδελφε.Πω πω 1000σαμε!ευχομαι σε ολους τους συναθλητες του φορουμ 1000 μουνια στον μας!1000 φορες να παμε κατω και 1000 πετυχυμενα ο καθενας μας!!αντε βρε με τις υγειες μας.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Επέστρεψα από Ταϋλανδη το Σάββατο. Τελικός απολογισμός: 11 ημέρες ΒΚΚ και 4 ημέρες Chiang Mai. Δεν μετάνιωσα που δεν πήγα Παττάγια, με το μωρό που βρήκα στη ΒΚΚ πέρασα καταπληκτικά στο Chiang Mai.Το συνιστώ, αλλά με καλή παρέα για ήσυχες καταστάσεις.
Tι είναι αυτό τόσο μικρή αναφορά?????
καφές με ολίγη ζάχαρι?????????
Μαζεψε τα κομάτια σου συγκεντρώσου και άν έχεις διάθεση κάνε μια εκτενέστερη παρουσιαση της επισκεψή σου εκεί.
Τπτ φωτο υλικό??παίζει??? προτάσεις κλπ. εγω αναμένω με πολύ αναγνωστική διάθεση.
ναι και φυσικα ειχαμε και αργια την Παρασκευη...αρκετα μπαρς ειχαν κλεισει και μερικα δε σερβιρανε αλκοολ
Ατυχία, είπα και εγώ να δοκιμάσω το Εden την τελευταία ημέρα μου στη BKK και ήταν κλειστό. Αυτός ήταν ο λόγος λοιπόν.
Άντε την επόμενη φορά
Tι είναι αυτό τόσο μικρή αναφορά?????
καφές με ολίγη ζάχαρι?????????
Μαζεψε τα κομάτια σου συγκεντρώσου και άν έχεις διάθεση κάνε μια εκτενέστερη παρουσιαση της επισκεψή σου εκεί.
Τπτ φωτο υλικό??παίζει??? προτάσεις κλπ. εγω αναμένω με πολύ αναγνωστική διάθεση.
Φίλε μου δεν είναι ότι δεν θέλω να κάνω εκτενέστερη αναφορά ούτε να κάνω τον δύσκολο. Κατ΄αρχάς δεν είμαι πολύ καλός στην γραπτή αφήγηση, θα προσπαθήσω όμως να γράψω μερικά πράγματα γενικά αλλά μη περιμένεις μεγάλες λεπτομέρειες.Προτάσεις έχω να κάνω,φώτο ίσως παίξει αλλά μόνο τοπία (δεν θέλω να βγάλω στον αέρα το μωρό με το οποίο πέρασα πολύ καλά, εκτίμησα τη συμπεριφορά της και οφείλω να την σεβαστώ). Να συνέλθω λιγάκι από την ψιλοκατάθλιψη και τα ξαναλέμε
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Καλωσορισες στο κλαμπ των φυσιολατρων! ;)Προτάσεις έχω να κάνω,φώτο ίσως παίξει αλλά μόνο τοπία
Κυριος σε ολα του ο Ιγνατιος...(δεν θέλω να βγάλω στον αέρα το μωρό με το οποίο πέρασα πολύ καλά, εκτίμησα τη συμπεριφορά της και οφείλω να την σεβαστώ).
Δεν εχασες και τιποτα, με το μωρο που ειχες θα ηταν ιεροσυλια να πας στο Εντεν!Ατυχία, είπα και εγώ να δοκιμάσω το Εden την τελευταία ημέρα μου στη BKK και ήταν κλειστό. Αυτός ήταν ο λόγος λοιπόν.
Άντε την επόμενη φορά