Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
για οσους θελουν να γλιτωσουν λεφτα απο τα ταξι αεροδρομιο - πατταγια και το αντιθετο σας προτεινω λεωφορειο με 200baht.
δεν το'χω δοκιμασει αλλα εκανα κρατηση για τελη μαιου που θα παω. στο pattaya-addicts παντως γραφουν τα καλυτερα για το service.

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
για οσους θελουν να γλιτωσουν λεφτα απο τα ταξι αεροδρομιο - πατταγια και το αντιθετο σας προτεινω λεωφορειο με 200baht.
δεν το'χω δοκιμασει αλλα εκανα κρατηση για τελη μαιου που θα παω. στο pattaya-addicts παντως γραφουν τα καλυτερα για το service.

Το δοκιμασα εγω πριν 3 βδομαδες για πρωτη φορα και ειναι αψογο. Ειναι στο κατωτερο επιπεδο του αεροδρομιου κατω απο την πυλη 7. Με 200 μπατ σε πηγαινει μεχρι οποιο ξενοδοχειο θελεις, και διαρκει οσο και με το ταξι. Το συνιστω ανεπιφυλακτα.

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Το ιδιο ισχυει και απο Πατταγια για αεροδρομιο Σουβαρναμπουμι. Με 200 μπατ ερχονται και σε παιρνουν απο το ξενοδοχειο. Και αυτο το δοκιμασα και το συνιστω.

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Όντως, πολύ καλό service για λεωφορείο. Εγώ το πήρα από Πατάγια για Σουβαρναμπούμι και με βόλεψε μια χαρά. Εντάξει προφανώς το ταξίδι διαρκεί λίγο περισσότερο σε σχέση με το ταξί, αλλά συνιστάται ανεπιφύλακτα καθώς η διαφορά τιμής είναι μεγάλη.

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Για τον Αρισταρχο εχω μια μικρη ιστοριουλα που διαβασα σε γερμανικο φορουμ. Για το ποσο ειναι αληθινη η οχι δεν μπορω να πω μιας και απλα την μεταφραζω, στο φορουμ ομως ποσταρεται ως αληθινη. Λοιπον:

Ενας γερμανος γνωρισε μια ομορφη ταυλανδη σε ενα μπαρ. Το σεξ μαζι της ητανε απιθανο, και υπηρχε και αμοιβαια συμπαθεια, οποτε της προτεινε να μεινει μαζι του σε ενα σπιτι που νοικιαζε αυτος λιγο πιο εξω απο την Πατταγια. Αυτη με το που εβαλέ ποδι στο σπιτι, εβαλε πανω στο κομοδινο της κρεββατοκαμαρας την φωτογραφια ενος νεαρου ταυλανδου. Τον γερμανο τον πειραξε μεν, αλλα για να μην χαλασει το καλο κλιμα που επικρατουσε δεν ειπε τιποτε. Αφου περασε κκαμποσος καιρος και τα πραγματα εξελιχτηκαν ακομη πιο πολυ προς το καλυτερο, πηρε το θαρρος να την ρωτησει για την φωτογραφια, μιας και τον ετρωγε η περιεργεια, οπου πραγματοποιηθηκε ο εξης διαλογος:

"Who is this young man on the foto, your brother?"
"No Tillak."
"Your boyfriend before?"
"No Tillak"
"Then who?"
"This is me - before operation!"

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πολλη αρνητικη προπαγανδα για τα κατόι δεν εχουμε εδω μεσα;
Θα σας χαρακτηριζα ομοφοβικους αλλα δεν θεωρω τα κατόι ανδρες.
Ξεχναμε τους ανοιχτομυαλους που εζησαν πριν απο εμας σε αυτο το μερος; :tickedoff:
Τελικα οι παπαδες σας κρατανε στο μαντρι και θελουν ολες τις απολαυσεις για παρτη τους.

Ειναι δυνατον να πας Ταυλανδη σεξ τριπ και να φοβασαι μην κοιμηθεις με κατόι;  Ε τοτε μην πας καθολου :2funny:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Ξεχναμε τους ανοιχτομυαλους που εζησαν πριν απο εμας σε αυτο το μερος; :tickedoff:
μα αυτοι ηταν ξεκαθαροι τουλαχιστον..πηγαιναν με αντρες!

Τελικα οι παπαδες σας κρατανε στο μαντρι και θελουν ολες τις απολαυσεις για παρτη τους.
Τι? Πανε και οι παππαδες Ταυλανδη?  :2funny:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
diavolidis, στο μεγαλο μπαρ που πηρες την επιμαχη "κοπελα" δεν πανε τσουτσουνοκοριτσα, ειναι το simon και δεν εχει τρανς,
μπορουν να το επιβεβαιωσουν και αλλοι αυτο.
μηπως σου ειπε παραμυθι να "φαει" μονο το barfine? οντως ειχε τσουτσουνι?
απο αυτο το μεγαλο μπαρ εχω φαει και γω χυλοπιτα χανοντας το μπαρφαιν.
σολφεζ, γαμω το γελιο με το γερμανο,
και κατι αλλο,  προχθες παρασκευη 8/5  ηταν τα βουδουγεννα,φαντομα τα λεω σωστα για τη γιορτη?, οι βουδιστες γιορταζαν τη γεννηση του βουδα,
η γιορτη-προσευχη εγινε στην πρεσβευτικη οικια στην νεα ερυθραια,
επισημος καλεσμενος ηταν ενας ενας μοναχος, μαλλον και καλα αρχιεπισκοπος των βουδιστων στη σρι λανκα. ταιλανδος ομως στην καταγωγη.
περιπου 40 ατομα, ολα ταιλανδεζες καθε ηλικιας, και 4 φαρανγκς...
προσευχηθηκαν και μετα ειχε και μπουφε με υπεροχη παπια.
η δε επαυλη ηταν υπεροχη τριπατη ονειρικη,  με εσωτερικη πισινα, τη ζηλεψα να πω την αληθεια.
η δε πρεσβυς πολυ φιλικη, και πολυ κοντη..
ειναι ηδη εναμιση χρονο στην ελλαδα και δεν την ενοχλει το κρυο,  πριν ηταν για καποια χρονια στην πολωνια, χε χε

Συνημμένα

• SSL20992 - Copy.JPG
    SSL20992 - Copy.JPG
    196,2 KB · Εμφανίσεις: 55
  • SSL20995.JPG
    SSL20995.JPG
    168,3 KB · Εμφανίσεις: 35
  • SSL20996.JPG
    SSL20996.JPG
    226,7 KB · Εμφανίσεις: 39
  • SSL20982.JPG
    SSL20982.JPG
    213,1 KB · Εμφανίσεις: 52

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Για όσους ψάχνουν tilac (σωστά το λέω?) μπορούν να ασπάζονται τον Βουδισμό και να προσέρχονται την 1η πανσέληνο του Μαίου στον τόπο που εκτίθενται τα Λείψαμα του και τα οποία προσκυνούνται από όλα τα εν Ελλαδι τίλακ. Αντί να πάει το βουνό στον Βούδα, πήγε ο Βούδας στο βουνό ( :dancing: :dancing: :dancing:)

Η Στούπα Vesak της Παγκόσμιας Ειρήνης, περιέχει τά άγια λείψανα του Κυρίου Βούδδα (τα οποία ήλθαν από Ταϋλάνδη, Σρί Λάνκα καί Βιρμανία) και είναι στήριγμα ειρήνης, καλής θέλησης, μη-βίας και ευσπλαχνίας.
Ο Ο.Η.Ε και άλλοι διεθνείς οργανισμοί, αναγνώρισαν ότι κάθε χρόνο η μέρα του Vesak, η μέρα της Πανσέληνου του μηνός Μαΐου, είναι η πιο ιερή ημέρα των Βουδιστών, κατά την οποία εορτάζονται η γέννηση του Βούδα, η επίτευξη της Φώτισής Του και το Πέρασμά Του στην Πάρι-Νιρβάνα, λαμβάνοντας επίσης υπ' όψιν, ότι ο Βουδισμός, μία από τις αρχαιότερες θρησκείες στον κόσμο, προσέφερε για πάνω από 2.500 χρόνια και συνεχίζει να προσφέρει, στην πνευματικότητα της ανθρωπότητας.
Ο άγιος θησαυρός είναι τοποθετημένος πάνω σε μια οκταγωνική χειροποίητη βάση από ξύλο τικ, κάτω από έναν θόλο από πλεξιγκλάς, έτσι ώστε να μπορεί να εκτίθεται σε δημόσια θέα.
Την Παρασκευή 8 Μαΐου, τα άγια λείψανα θα εκτεθούν στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην κατοικία του Λάμα Σόναμ - θιβετιανού Δασκάλου του Βουδισμού.
Θα συνοδεύονται από τον Σεβάσμιο Ηγούμενο Αναρούντα και άλλους Σεβάσμιους μοναχούς από την Σρι Λάνκα, εκεί όπου φυλάσσονται μόνιμα τά άγια λείψανα.
Φίλοι και γνωστοί, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος, μπορούν να επισκεφθούν τον χώρο από τις 10π.μ - 6μ.μ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Διεύθυνση κατοικίας:
ΟΛΥΜΠΟΥ 8, Μάτι - Νέας Μάκρης

20070530vesakdaye.jpg

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
παμε για χιλιοστη σελιδα?

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Επίσης ήθελα να πω πως ο Σκάι έδειξε στο Δελτίο ειδήσεων τα Βουδούγεννα!!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ναι
Αντε και να τα 2000 σουμε μπας και παει ο Φ16 ταξειδακι. :grin: :grin:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Είχα υποσχεθεί ότι θα γράψω για το ταξίδι μου αλλά με πλάκωσαν οι υποχρεώσεις και δεν πρόλαβα. Επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο να γράψω κι εγώ τις εντυπώσεις μου. Ξέρω ότι πολλοί θα πέσουν να με φάνε με αυτά που θα πω.Επισημαίνω ότι αυτά που παραθέτω αφορούν προσωπική γνώμη. Επίσης η οπτική μου γωνία είναι αυτή του σεξοτουρίστα. Αυτά προς αποφυγήν μελλοντικών συγκρούσεων ή παρεξηγήσεων.
Λοιπόν , ήμουν κάτω τρεις βδομάδες το Μάρτη. Περίπου 12 μέρες Πουκετ και 7 Πατάγια. Με τα κορίτσια του Πουκετ θα είμαι κατηγορηματικός: ΜΑΥΡΟ. Ζητάνε ότι θέλουνε και όσο για υπηρεσίες μάπα το καρπούζι. Είχα ένα σερί 5-6 αρνητικών εμπειριών (απίστευτο για Ταϋλάνδη). Άλλη έλεγε lt και σε δεκαπέντε λεπτά ήθελε να φύγει , άλλη δεν έκανε στοματικό ούτε με προφυλακτικό (ναι , σωστά διαβάζετε) , άλλη ήταν κομοδίνο (τελείως όμως) , άλλη πάλι την είδε σταρ του Χόλυγουντ. Η τελευταία ζήτησε 5000 μπατ (ας το γράψω και ολογράφως για να μη νομίζετε ότι διαβάσατε λάθος, πέντε χιλιάδες).  Απ’ ότι κατάλαβα η Πατόνγκ είναι κάτι σα Μύκονος ή Σαντορίνη για την Ταϋλάνδη. Όλες όσες δεν αντέχουν τον ανταγωνισμό πάνε  εκεί να βρούνε τα κορόιδα. Στις ντίσκο μέσα είναι οι μαμασαν και προωθούν τις κοπελιές τους πέρνοντας προμήθεια. Τι να πρωτοπώ , απαράδεκτες ρεσεψιόν , οι πάγκοι να προσπαθούν να με χρεώσουν τα διπλά , γενικά μια κατάσταση που μου χάλασε τη διάθεση. Επίσης το μέρος δεν ενδείκνυται για butterfly , είναι πολύ μικρό και όλα γίνονται σύντομα γνωστά.
Ο καιρός ήτανε πιο βροχερός (ή μήπως απλά ήμουνα άτυχος); Έκανα και ένα body2body. Τα κορίτσια ήταν σαν τρακαρισμένα περίπτερα. Μοιραία εκανα τη σύγκριση με τα «αντίστοιχα» της ΒΚΚ και μου ‘ρθε να βάλω τα κλάματα. Εν πάσει περιπτώση , το είδα το μέρος πως είναι και δεν πρόκειται να ξαναπατήσω το πόδι μου εκεί. Η συμβουλή μου είναι , εάν δε σας αρέσει η Πατάγια και δε σας πειράζει να χαλάσετε λίγα χρήματα παραπάνω να πάτε ΒΚΚ. Η πρωτεύουσα μόνο θάλασσα δεν έχει  :)
Να πω κάποια πράγματα για το θέμα που άνοιξε ο Σπύρος. Πρωτ’ απ’ όλα η ανωνυμία στο ίντερνετ δεν είναι τόσο ισχυρή όσο νομίζουμε ή όσο θα θέλαμε. Αυτό σημαίνει ότι αν έχει 400 χιλιάρικα στην άκρη καλά είναι να μην το διατυμπανίζεις. Τώρα, το θέμα την μόνιμης διαμονής κάτω είναι ένα μεγάλο ζήτημα. Για το αν φτάνουν τα λεφτά που αναφέρθηκαν (400.000) μόνο ως ανέκδοτο το εκλαμβάνω. Για μια ζωή αν φτάνουν ή για τρεις;  Ο μέσος μισθός εκεί είναι γύρω στα έξι χιλιάδες μπατ (120 ευρώ περίπου). Εκτός Ισάαν μιλάμε πάντα γιατί εκεί άστα. Και αν βρούνε και δουλειά. Με 500 ευρώ το μήνα κάποιος περνάει πολύ καλά (εκτός ΒΚΚ και τουριστικών μερών). Τα προβλήματα είναι αλλού. Αν κάποιος αποφασίσει αν τα ξεγράχει όλα και να φύγει οκ. Υπάρχουν όμως δύο θέματα πολύ σημαντικά για μένα.
Το πρώτο είναι το οικονομικό. Η οικονομία ενός τόπου δεν αλλάζει χρόνο με το χρόνο δραματικά. Όμως όταν μιλάμε για δεκαετίες τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δηλαδή σε είκοσι χρόνια κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι το κατά κεφαλή εισόδημα θα παραμείνει περίπου το ίδιο (κλασικό παράδειγμα η Νότιος Κορέα και γενικά οι Ασιατικές «τίγρεις» , όπως και πολλές χώρες του πρώην Ανατολικού μπλοκ). Νομίζω ότι γίνομαι κατανοητός. Το δεύτερο και σημαντικότερο είναι αυτό του ρατσισμού. Παρ’ ότι δεν έχει θιχτεί σχεδόν καθόλου στο παρόν thread (μάλιστα άτομα που μένουν μόνιμα ή ημιμόνιμα κάτω αποφεύγουν συστηματικά να το αναφέρουν) ο ρατσισμός είναι εντονότατος και δεν προβλέπεται να ξηλωθεί ούτε τα επόμενα εκατό χρόνια. Είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που βιώνουν όλοι οι «φαλάνγκ». Όποιος μένει κάτω είναι μαύρο (ή μάλλον άσπρο) πρόβατο , είναι και θα είναι πάντα ξένο σώμα μέσα στην κοινωνία τους. Έχει αναφερθεί πάμπολες φορές το πόσο καλή άνθρωποι είναι οι Ταϋλανδοί , πόσο φιλόξενοι , πόσο ανεκτικοί κλπ. ΔΕΝ είναι έτσι τα πράγματα! Το αναφέρω γιατί το θεωρώ σημαντικότατο. Δεν είμαι αντίθετος του να μείνει κανείς κάτω , απλά πρέπει να ζυγίσει υπέρ και κατά. Στα υπέρ εγώ συγκαταλέγω σίγουρα (και) την κουζίνα τους  :)

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
εγω την ανοιξα την 1000αρα?κερδιζω τιποτα? :grin:

Stories

Νέο!

Stories