Φίλτατοι η συζήτηση σας αποτελεί για εμένα μεγάλη κάβλα να την παρακολουθώ και απλά σας απολαμβάνω...Σαν 23άρης που είμαι λοιπόν,τον περασμένο Σεπτέμβρη ταξίδεψα όπως και μερικοί εξ υμών,μόνος μου για Ταυλάνδη χάρη σε αυτό το forum και περνούσα τέλεια μέχρι που μου συνέβη κάτι απίστευτο το οποίο σημάδεψε τις διακοπές μου Ταυλάνδη...αλλά μου έκανε και καλό,άρχισα να <<βλέπω>>πιο προσεκτικά γύρω μου τι γίνεται και έγινα κάπως πιο...προσεχτικός...
ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ...
Ένα απο τα βράδια,κάπου στην μέση των διακοπών μου(12 μέρες έκατσα εκεί),όπως είμαι μόνος στην πατάγια και τριγυρνώ στην walking street σκεφτόμενος που να κάτσω,προχωράω προς τα κάτω,πιο κάτω απο το Lucifer(όπου κυρίως ψώνιζα) κάποια μέτρα,όπου συναντάω ένα μαγαζί με πάρα πάρα πολλά μίνι μπάρ,όπου κάθονται πολλά γλυκά Ταυλανδάκια κτλ...γύρω απο αυτά.Το μαγαζί ήτανε τεράστιο,λογικά αποτελούσε ένα είδος κωλόμπαρου σκέφτηκα αμέσως και μπαίνω μέσα όπου άρχισαν τα κλασικά τσιρίγματα(αισθανόμουνα Ρουβάς,πραγματικά...),και προχωρούσα με το κεφάλι κάτω προς το τέλος της ευθείας στο μπαρ,όπου το...μπαλκόνι του,έβλεπε θάλασσα και όλη την παραλία της Pattaya....
Κάθομαι και σταμπάρω την μπαργουμάνα η οποία ήτανε το καλύτερο μνι εκεί...την κάνω νόημα και μετά απο λίγο έρχεται...Μου φάνηκε οτι κάτι κατάπιε...και αυτό με ξενέρωσε,λίγο σαν τζάνκι το μάτι ήτανε στο μαύρο του το χάλι και κουρασμένο.Δεν μιλούσα,οπότε πήρε τον πούλο.Κάνω μια γύρα το μάτι μου,ώσπου πέφτω στην μια απο τις 3 σερβιτόρες που έπαιζε παράλληλα μπιλιάρδο με 2 φίλες της...την κοιτάω και είδα οτι δεν ανταποκρινότανε.Αυτό,μου την βάρεσε φυσικά και επέμενα να την κοιτάω...άρχισε να χαμογελά μέχρι που πάει μια 40αρα Ταυλανδή που(τρομάρα μου...έτσι νόμιζα)με συμπάθησε και της λέει πάνε μίλα στο παιδί...σιγά σιγά αυτή ήρθε...λίγο απο εδώ,λίγο απο εκεί,άρχισε σιγά σιγά να μιλά αν και ήτανε κάπως...τουμπέκα η γκόμενα!Δεν πολυμιλούσε,κουρασμένη φωνή...αλλά τρελλό tattoo στον ώμο και σκουλαρικάκι στην γλώσσα...με καύλωσες λέω μαλακισμένο...την μιλάω της έλεγα ωραία λογάκια...και άρχισε να ψήνεται η γκόμενα,ΩΣΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ γλωσσόφιλο!τρελλά φιλιά γεμάτα πάθος,αυτή εν τω μεταξύ δούλευε εκείνη την ώρα υποτίθεται ενώ είχε κόσμο γύρω σε τραπέζια που κοιτούσαν απορημένοι...εγώ όμως...
Κάποια στιγμή έρχεται μια τύπισσα και μου λέει:<<μου χαλάς το μαγαζί,δεν πρέπει να γίνεται αυτό,δώσε 350 Baht και φύγε>>.Λέω πάρτα την παίρνω χεράκι-χεράκι
...και πάμε για ξενοδοχείο.Τι μου έκανε εντύπωση;;
Όλες μα όλες οι γκόμενες σε όλα τα mini-bar του μαγαζιού χειροκροτούσανε...
...στα παπάρια μου εγώ...
Προχωράμε πάμε ξενοδοχείο,δίχνει ταυτοτητα ρεσεψιόν και μπαίνουμε δωμάτιο.Πάω να την πιάσω το...δεν με αφήνει.ΣΟΚ...πρώτο...λέω γιατί ρε γαμωτο τι κόλημα βάρεσε..συνεχιζουμε τα φιλιά ώσπου λέω την μαγική φράση που είπα και στις υπόλοιπες 11 γκόμενες του Lucifer και του Marin(όπως και στην ρεσεψιονίστ του Apex,12...)...go for a bath...
Και μου κάνει θέλω να σου πώ κάτι,αλλά μην με δείρεις...λέω πες μου κοπέλα μου...
Είμαι...lady-boy...
Εκείνη την στιγμή... :S : δάκρυσα...αισθάνθηκα τρελλό κορόιδο και το κατάλαβε και κατέβασε το κεφάλι...ήθελα να μην την προσβάλλω και της λέω:<<το πρόβλημα δεν είναι δικό σου,είναι δικό μου>>...η καλή αυτή...κοπέλα(!!),με ρώτησε 5 φορές αν...are you angree?Και της έλεγα όχι...αλλά με έβλεπε στεναχωρημένο...με είδε δεν ήμουνα καλά.Μου λέει μπορείς να μου δώσεις τα λεφτά για το taxi(50 baht).Λέω εννοείται και καλά να περνάς...
Μου ξαναλέει sorry...
Μα θεέ μου λέω,δεν εμοιαζε,ούτε βάψιμο...μελαμψή,κοντούλα σχετικά...αψεγάδιαστη..και κανένα καρύδι...αλλά η φωνή την πρόδωσε...εγώ πάνω στην κάβλα μου όμως,δεν κατάλαβα τίποτα...
Πλυνόμουν μισή ώρα με σαπούνι στο στόμα...το κακό βέβαια έγινε...έβαλα ξανά το τζινάκι το σκιστό...το ντιζελακι το μπλουζάκι,πήρα τα πόδια μου και πήγα στο Μαρίν...
Και η εμπειρία μου συνεχίστηκε...
Όπως θα συνεχιστεί τον Σεπτέμβρη...
Ευχαριστώ...