Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ααα ρε αρισταρχε που σου γυαλισε το ladyboy! το καλο που σου θελω κατεβα με κανεναν εμπειρο κατω γιατι σε βλεπω    :fuck1:   :2funny:  μετα απο αυτο εξακολουθεις να θελεις να μαθεις την τιμη της?
παντως αν ψωνισει κανεις απο σωστο μερος τα ladyboys ερχονται και δωρεαν   ;)

Απο χθες όποια ώραία παραθέτω μου λέει ο φίλος djzan ότι είναι ladyboy σήμερα μου το λες εσύ Φαντομά..

Δεν ξέρω προφανώς έχετε δίκιο... :-

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
παιδια το deevana πατονγκ στο πουκετ ποση περιπου αποσταση ειναι απο
bagla? εχει μεινει κανεις εκει?
Δεν εχω μεινει αλλα το εχω δει,ειναι αρκετα μακρια απο την "δραση".
Αυτα τα 2 ειναι δοκιμασμενα και παρα πολυ καλα για τα λεφτα τους + οτι ειναι κοντα στο "πεδιο βολης".. :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ξέρω αν κούρασα κάποιους αλλά με πίανει κατα διαστήματα να κολλάω με το youtube και να κάθομαι να παρακολουθω με τις ώρες βίντεο απο Παττάγια..Στο παρακάτω φαίνεται μια κοπέλα στο χρονικό δίαστημα 1.11 μέχρι 1.22..Κατα την αποψη μου πιστέυω ότι είναι απο τα αστέρια!!(Μην παραξηγηθω δεν έχω παέι ακόμα κατω απο όσα έχω δει)

Και εκέι που θέλω να καταλήξω είναι το εξής αυτήν πόσα πρέπει να ζητάει????Οσοι έχουν την γνώση ας τοποθετηθουν

και ειναι η γνωστη amy aka emma. (οι λατρεις των ladyboys την ξερουν ως emma)

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
παντως παρακολουθοντας καποιος το "ταιλανδη sex trip" κανει δωρεαν εκπαιδευτικα μαθηματα τυποϋ : "αναγνωριζωντας τα ladyboys".. :2funny:

2 ερωτησουλες- 1)εκτος απο thailovelinks και chatthailand (που δεν τα εχω δοκιμασει) ξερει κανεις κανα αλλο site για γνωριμιες τυπου-facebook για ταυλανδη?

2)ερωτηση προς τον πιπινομανιακ επειδή ειναι αρχοντας κατα τα λεγομενα του, κανα καλο hotel για πατταγια ανεξαρτητου τιμης αλλα joiners free?..

ευχαριστω και να στε καλα...

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Αρισταρχε, οι νεραιδες σου βγηκαν ολες αρκουδες... Πηγαινε ομως και θα αποκτησεις συντομα την ανιχνευτικη ματια για τα τσουτσουνοκοριτσα που εχουν πηξει στην Ταυλανδη. Απο ladyboy την εχω παθει και εγω αλλα σε μπουρδελο στην Φρανκφουρτη. Ειχε πολλα σε εναν οροφο, και ειχαν και προστυχα κορμακια. Το πιο προστυχο διαλεξα και το πηδηξα, δεν καταλαβα τιποτε ομως γιατι ητανε εγχειρισμενο. Το οτι ητανε ladyboy το καταλαβα μετα απο 10 χρονια. Ητανε η πρωτη φορα που πηγα Ταυλανδη και τα ειδα. Και ειπα... οτι τωρα που ξερω δεν την ξαναπαταω. Δεν ηξερα μεν, αλλα και που να ρωταγα?

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Κατα τα αλλα εχω να γνωστοποιησω οτι ειμαι fan του slt (super long time). Αν βρω μια που μου αρεσει πολυ και με εκφραζει σεξουαλικα, τοτε αραζω... Τελειωνει το ψαξιμο. Κανω μαζι της ταξιδακια (που μονος μου θα βαριομουνα να τρεχω Κο Τσανγκ, Κο Σαμουι, Πουκετ, Καο Λακ, Σαρα Μπουρι, Αγιουταγια κτλ.) και το ευχαριστιεμαι αφανταστα. Οταν υπαρχει συμπαθεια, χρειαζεται και καποιο χρονο για να ξεδιπλωσει. Η συμπαθεια δεν βγαινει σε ενα σορτ ταιμ. Και το αλλο ειναι πως μετα απο 3-4 μερες βρισκεσαι και σεξουαλικα. Ξερει και αυτη τι σου αρεσει, αλλα και εσυ τι την ερεθιζει, και αυτο με φτιαχνει ακομη περισσοτερο.  Και οταν της εξηγιεσαι και ωραια, και καταλαβει οτι ειναι τυχερη που ειναι με σενα, η απολαυση μεγιστοποιειται. Τον αλλο μηνα εχω πει στο τιλακ οτι θα παμε μαζι Τσιανγκ Μαι. Και την εστειλα να βγαλει διαβατηριο μηπως και παμε και απο Κινα μερια λιγακι. Και θα την βγαλω οπως ενας νιοπαντρος στον μηνα του μελλιτος... ολο τον μηνα βουτηγμενος στο μελι με το μπιμπελο. Δοκιμαστε και αυτο... συνισταται ομως μονο για πολυ δυνατους παιχτες, γιατι μεγιστοποιειται ο κινδυνος της χαζοκαψουρας και της χορηγιας.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Οσον αφορα τα Ladyboo!!

Ta ladybooo! δεν ειναι ευκολο να τα ξεχωρισεις ακομη και Face to Face ειδικα στην ταυλανδη γιατι οι φατσες μοιαζουν ... Μερικα βεβαια κανουν μπαμ.. και άλλα δεν τα ξεχωριζουν ακομη και εμπειροι..
(Εγω παντως σε μια περιπτωση που μου εδειξε το tilak εφριξα (γιατι δεν θα την ξεχωριζα..)
Εγω τα ξεχωριζα απο την φωνη και τα ποδια (δεν κοιταζα καρυδι στο λαιμο..) παιζει και το υψος
για να τα ξεχωρισεις, τα δαχτυλα των χεριων...

Παντως απο φωτο δεν μπορουμε να ξεχωρισουμε ....(Μην προτρεχουμε)

Δεν μου ετυχε να πεσω σε Ladyboy...

TIPS: Pattaya.

Στα περισοτερα (90%) Go-Go δεν δουλευουν Ladybooo! και στα καλα CLUB - Disco δεν επιτρεπεουν την εισοδο τους !
(γιατι ζητανε ταυτοτητα).. Αμα ψωνιζεις απο το δρομο ή παραλιακη τοτε εισαι επικυνδυνος αμα δεν ξερεις.

Παντως εγω αμα ειχα αμφιβολια για καποια της την ελαγα στα ισα.. οτι (Δεν γαμαω Ladyboy) για να μην εχω περιπετειες.
(με κανα τσουτσουνακι)

Αυτα...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Κατα τα αλλα εχω να γνωστοποιησω οτι ειμαι fan του slt (super long time). Αν βρω μια που μου αρεσει πολυ και με εκφραζει σεξουαλικα, τοτε αραζω... Τελειωνει το ψαξιμο. Κανω μαζι της ταξιδακια (που μονος μου θα βαριομουνα να τρεχω Κο Τσανγκ, Κο Σαμουι, Πουκετ, Καο Λακ, Σαρα Μπουρι, Αγιουταγια κτλ.) και το ευχαριστιεμαι αφανταστα. Οταν υπαρχει συμπαθεια, χρειαζεται και καποιο χρονο για να ξεδιπλωσει. Η συμπαθεια δεν βγαινει σε ενα σορτ ταιμ. Και το αλλο ειναι πως μετα απο 3-4 μερες βρισκεσαι και σεξουαλικα. Ξερει και αυτη τι σου αρεσει, αλλα και εσυ τι την ερεθιζει, και αυτο με φτιαχνει ακομη περισσοτερο.  Και οταν της εξηγιεσαι και ωραια, και καταλαβει οτι ειναι τυχερη που ειναι με σενα, η απολαυση μεγιστοποιειται. Τον αλλο μηνα εχω πει στο τιλακ οτι θα παμε μαζι Τσιανγκ Μαι. Και την εστειλα να βγαλει διαβατηριο μηπως και παμε και απο Κινα μερια λιγακι. Και θα την βγαλω οπως ενας νιοπαντρος στον μηνα του μελλιτος... ολο τον μηνα βουτηγμενος στο μελι με το μπιμπελο. Δοκιμαστε και αυτο... συνισταται ομως μονο για πολυ δυνατους παιχτες, γιατι μεγιστοποιειται ο κινδυνος της χαζοκαψουρας και της χορηγιας.

Συμφωνω με αυτα που γραφεις ...
αλλα το SUPER LONG κατανταει πληκτικο (μετα το 10ήμερο πιστευω)

Μιλαμε αμα πας για ενα μηνα διακοπες (3 γκομενες ειναι λιγες) αμα εισαι 5 μηνες αλλάζει !!!

ή Χορηγια ειναι στο προγραμμα... ουτος ή αλλως.... :uglystupid:

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μετά απο τα τεκμήρια που είδα απο τον κύριο djzan θα προσέχω περισσότερο

Σολφεζ αμα ήταν εγχειρισμένο δεν πειράζει εξάλλου ήταν εν αγνοία σου...

Δεν είναι καν αμαρτία

Δεν θα χρειαστει να το πεις ούτε στον παπα  

alfab3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αδέλφια έκλεισα Phuket 11 με 19 Μαΐου με απευθείας πτήση και ξενοδοχείο Patong Beach, με 815 euros

Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:
(όποιος έχει κουράγιο και όρεξη να βοηθήσει τον ευχαριστώ εκ τον προτέρων)

Η τιμή είναι καλή ή μου έπιασαν τον κώλο?
Το φόρτωμα γυναικών στο δωμάτιο πρέπει να το συνεννοηθώ extra  με το ξενοδοχείο και αν ναι πόσο περίπου είναι το επιπλέον charge?
Η Patong από ότι έχω καταλάβει είναι “night destination”, κατά την διάρκεια της ημέρας αξίζει να μετακινούμαι στο νησί για φυσιολατρικές εξερευνήσεις και παραλίες ή θα είμαι πτώμα? και αν ναι πώς και τι θα άξιζε να δώ?
Ο καιρός αυτήν την περίοδο πώς είναι? (από τις χαμηλές τιμές, συμπεραίνω πως πρέπει να είναι λίγο χάλια..)
Κίνδυνοι (εγκληματικότητα, υγεία,…,) υπάρχει περίπτωση να συναντήσω, ή είναι περιορισμένοι στα τουριστικά?
Κάποιος συναγωνιστής θα υπάρξει αυτές τις ημέρες 

Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας..!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τσουτσουνοκοριτσα,  ΜΕΓΑ RESPECT σε αυτον που το πε, πολυ γελιο.
αρισταρχε οτι γυαλιζει δεν ειναι χρυσος,
τα θεομουνα στην ταιλανδη τσουτσουνιζουν :2funny: :2funny:
alfab3 τωρα που προπληρωσες το ξενοδοχειο καλα ξεμπερδεματα :headbang: :headbang:.
τζαμπα γραφουμε νομιζω.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αδέλφια έκλεισα Phuket 11 με 19 Μαΐου με απευθείας πτήση και ξενοδοχείο Patong Beach, με 815 euros

Το φόρτωμα γυναικών στο δωμάτιο πρέπει να το συνεννοηθώ extra  με το ξενοδοχείο και αν ναι πόσο περίπου είναι το επιπλέον charge?
Η Patong από ότι έχω καταλάβει είναι “night destination”, κατά την διάρκεια της ημέρας αξίζει να μετακινούμαι στο νησί για φυσιολατρικές εξερευνήσεις και παραλίες ή θα είμαι πτώμα? και αν ναι πώς και τι θα άξιζε να δώ?
Ο καιρός αυτήν την περίοδο πώς είναι? (από τις χαμηλές τιμές, συμπεραίνω πως πρέπει να είναι λίγο χάλια..)
Κίνδυνοι (εγκληματικότητα, υγεία,…,) υπάρχει περίπτωση να συναντήσω, ή είναι περιορισμένοι στα τουριστικά?

Δεν βλέπω να απαντάει κανένας βετεράνος και θα σε βοηθήσω όσο μπορώ..

Πιστέυω ότι η τιμή για εισητηρια είναι καλη...Εγω να φανταστείς βρήκα με 225 πηγαινε και αλλα τόσα έλα..και βάλε καιτ ους φόρους 635 πριν ένα μηνα για τον Οκτωμβριο..Τα συμπεράσματα δικά σου

Όσον αφορά το ξενοδοχείο αυτά όπως έχουν γράψει όλοι(μηδενος εξαιρουμένου)τα κλέινεις πάντα αφου φτάσεις εκεί ..μιας και υπάρχει πληθώρα ξενοδοχείων αρα υπερπροσφορά άρα λειτουργει ο ανταγωνισμός...και αν σου έλεγαν όχι στο ένα εσύ απλά θα πήγαινες στο άλλο σε άλλο σε άλλο μέχρι να σου πουν ότι ΝΑΙ φέρε τζαμπα μέχρι μια...Για την ΠΑτονγκ δεν ξέρω

Όσον αφορά καιρό επείδη είναι τροπικό το κλίμα η καλύητερη περίοδος χωρις πολύ υγρασια και βροχές(ζεστη πάντα θα έχει)είναι όταν έμεις έχουμε Φθινόπωρο Χειμώνα Άνοιξη..Υγεία έχω ακούσει απο τους περισσότερους ότι δεν παίρνουν ιδιαίτερες προφυλάξεις πιο πριν(π.χ εμβόλια)

Εγληματικότηα μικρή αλλά όχι ανυπαρκτη..

Για οποιδήποτε λάθος ας γίνουν οι απαράιτητες διορθώσεις απο τους εμπειρότερους

Diavolidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φίλτατοι η συζήτηση σας αποτελεί για εμένα μεγάλη κάβλα να την παρακολουθώ και απλά σας απολαμβάνω...Σαν 23άρης που είμαι λοιπόν,τον περασμένο Σεπτέμβρη ταξίδεψα όπως και μερικοί εξ υμών,μόνος μου για Ταυλάνδη χάρη σε αυτό το forum και περνούσα τέλεια μέχρι που μου συνέβη κάτι απίστευτο το οποίο σημάδεψε τις διακοπές μου Ταυλάνδη...αλλά μου έκανε και καλό,άρχισα να <<βλέπω>>πιο προσεκτικά γύρω μου τι γίνεται και έγινα κάπως πιο...προσεχτικός...
ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ...
Ένα απο τα βράδια,κάπου στην μέση των διακοπών μου(12 μέρες έκατσα εκεί),όπως είμαι μόνος στην πατάγια και τριγυρνώ στην walking street σκεφτόμενος που να κάτσω,προχωράω προς τα κάτω,πιο κάτω απο το Lucifer(όπου κυρίως ψώνιζα) κάποια μέτρα,όπου συναντάω ένα μαγαζί με πάρα πάρα πολλά μίνι μπάρ,όπου κάθονται πολλά γλυκά Ταυλανδάκια κτλ...γύρω απο αυτά.Το μαγαζί ήτανε τεράστιο,λογικά αποτελούσε ένα είδος κωλόμπαρου σκέφτηκα αμέσως και μπαίνω μέσα όπου άρχισαν τα κλασικά τσιρίγματα(αισθανόμουνα Ρουβάς,πραγματικά...),και προχωρούσα με το κεφάλι κάτω προς το τέλος της ευθείας στο μπαρ,όπου το...μπαλκόνι του,έβλεπε θάλασσα και όλη την παραλία της Pattaya....
Κάθομαι και σταμπάρω την μπαργουμάνα η οποία ήτανε το καλύτερο μνι εκεί...την κάνω νόημα και μετά απο λίγο έρχεται...Μου φάνηκε οτι κάτι κατάπιε...και αυτό με ξενέρωσε,λίγο σαν τζάνκι το μάτι ήτανε στο μαύρο του το χάλι και κουρασμένο.Δεν μιλούσα,οπότε πήρε τον πούλο.Κάνω μια γύρα το μάτι μου,ώσπου πέφτω στην μια απο τις 3 σερβιτόρες που έπαιζε παράλληλα μπιλιάρδο με 2 φίλες της...την κοιτάω και είδα οτι δεν ανταποκρινότανε.Αυτό,μου την βάρεσε φυσικά και επέμενα να την κοιτάω...άρχισε να χαμογελά μέχρι που πάει μια 40αρα Ταυλανδή που(τρομάρα μου...έτσι νόμιζα)με συμπάθησε και της λέει πάνε μίλα στο παιδί...σιγά σιγά αυτή ήρθε...λίγο απο εδώ,λίγο απο εκεί,άρχισε σιγά σιγά να μιλά αν και ήτανε κάπως...τουμπέκα η γκόμενα!Δεν πολυμιλούσε,κουρασμένη φωνή...αλλά τρελλό tattoo στον ώμο και σκουλαρικάκι στην γλώσσα...με καύλωσες λέω μαλακισμένο...την μιλάω της έλεγα ωραία λογάκια...και άρχισε να ψήνεται η γκόμενα,ΩΣΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ γλωσσόφιλο!τρελλά φιλιά γεμάτα πάθος,αυτή εν τω μεταξύ δούλευε εκείνη την ώρα υποτίθεται ενώ είχε κόσμο γύρω σε τραπέζια που κοιτούσαν απορημένοι...εγώ όμως... :idiot:
Κάποια στιγμή έρχεται μια τύπισσα και μου λέει:<<μου χαλάς το μαγαζί,δεν πρέπει να γίνεται αυτό,δώσε 350 Baht και φύγε>>.Λέω πάρτα την παίρνω χεράκι-χεράκι :jerking:...και πάμε για ξενοδοχείο.Τι μου έκανε εντύπωση;;
Όλες μα όλες οι γκόμενες σε όλα τα mini-bar του μαγαζιού χειροκροτούσανε... :think:...στα παπάρια μου εγώ...

Προχωράμε πάμε ξενοδοχείο,δίχνει ταυτοτητα ρεσεψιόν και μπαίνουμε δωμάτιο.Πάω να την πιάσω το...δεν με αφήνει.ΣΟΚ...πρώτο...λέω γιατί ρε γαμωτο τι κόλημα βάρεσε..συνεχιζουμε τα φιλιά ώσπου λέω την μαγική φράση που είπα και στις υπόλοιπες 11 γκόμενες του Lucifer και του Marin(όπως και στην ρεσεψιονίστ του Apex,12...)...go for a bath...
Και μου κάνει θέλω να σου πώ κάτι,αλλά μην με δείρεις...λέω πες μου κοπέλα μου...
Είμαι...lady-boy...
Εκείνη την στιγμή... :S : δάκρυσα...αισθάνθηκα τρελλό κορόιδο και το κατάλαβε και κατέβασε το κεφάλι...ήθελα να μην την προσβάλλω και της λέω:<<το πρόβλημα δεν είναι δικό σου,είναι δικό μου>>...η καλή αυτή...κοπέλα(!!),με ρώτησε 5 φορές αν...are you angree?Και της έλεγα όχι...αλλά με έβλεπε στεναχωρημένο...με είδε δεν ήμουνα καλά.Μου λέει μπορείς να μου δώσεις τα λεφτά για το taxi(50 baht).Λέω εννοείται και καλά να περνάς...
Μου ξαναλέει sorry...
Μα θεέ μου λέω,δεν εμοιαζε,ούτε βάψιμο...μελαμψή,κοντούλα σχετικά...αψεγάδιαστη..και κανένα καρύδι...αλλά η φωνή την πρόδωσε...εγώ πάνω στην κάβλα μου όμως,δεν κατάλαβα τίποτα...
Πλυνόμουν μισή ώρα με σαπούνι στο στόμα...το κακό βέβαια έγινε...έβαλα ξανά το τζινάκι το σκιστό...το ντιζελακι το μπλουζάκι,πήρα τα πόδια μου και πήγα στο Μαρίν...
Και η εμπειρία μου συνεχίστηκε...
Όπως θα συνεχιστεί τον Σεπτέμβρη...
Ευχαριστώ...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ποπό ρε φίλε! Μεγάλο ξενέρωμα! Αλλά όπως είπες τα λάθη είναι για καλό γιατί μαθαίνεις! Γράφεις χιλιόμετρα στο πορνοκοντέρ σου!

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
TILAK τι σημαινει ρε παιδια?

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21

Η τιμη δεν ξερω αν ειναι καλη,το πιο πιθανο ομως ειναι οτι θα εισαι σε δικλυνο με καποιον αγνωστο.
Αν εισαι μονος στο δωματιο παρε την γκομενα και ορμα,μπορει να σου ζητησουν λεφτα για να την βαλεις μεσα.
Για παραλια μην καθεσαι στην Πατονγκ,νοικιασε μηχανακι και πηγαινε στις γυρω παραλιες.Ετσι κι αλλιως ολο και καποιον "ξεναγο" θα εχεις μαζι σου.
Να πας και μια εκδρομη  στα νησακια Πι-Πι ειναι πολυ ωραια.

ΥΓ1:Εκτος του φαγητου και του ποτου ΠΑΖΑΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ειδικα σε ρουχα,δωρα κτλπ
ΥΓ2:Απο εγκληματικοτητα δεν υπαρχει προβλημα.
ΥΓ3.Ειναι πολυ λιγες οι μερες που θα εισαι κατω...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
TILAK τι σημαινει ρε παιδια?

Τιλακ = Teerak   

Χρησιμοποιειται απο αντρες και γυναικες γαι να δηλωσει τον ("Αγαπημενο-η")++

Χρησιμοποιειται επισεις απο κοριτια αν δεν ξερουν το ονομα σου στα BAR - Go-Go ("How are you tilak (teerak)")
κατι σαν ("τι κανεις αγαπη..++") και αλλα οπως I need money for my family tilak (teerak) :uglystupid:

Σημαινει και γκομενα - γκομενος ΑΛΛΑ ουδετερο φυλου (Στην ελληνικη δεν υπαρχει ανιστοιχο)

ψαξε για (Teerak) και θα καταλαβεις.. αλλα ακουγεται (τιλακ) ισως σε μπερδεψε.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
παντως παρακολουθοντας καποιος το "ταιλανδη sex trip" κανει δωρεαν εκπαιδευτικα μαθηματα τυποϋ : "αναγνωριζωντας τα ladyboys".. :2funny:

2 ερωτησουλες- 1)εκτος απο thailovelinks και chatthailand (που δεν τα εχω δοκιμασει) ξερει κανεις κανα αλλο site για γνωριμιες τυπου-facebook για ταυλανδη?

2)ερωτηση προς τον πιπινομανιακ επειδή ειναι αρχοντας κατα τα λεγομενα του, κανα καλο hotel για πατταγια ανεξαρτητου τιμης αλλα joiners free?..

ευχαριστω και να στε καλα...

αν μπεις στο facebook θα βρεις πολλες ταυλανδεζες. μπορεις να βρεις αρκετες σε διαφορα groups. γραψε στο search: thailand και δες στα groups που θα σου βγαλει.

ξενοδοχειο

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οσον αφορα τα Ladyboo!!

Ta ladybooo! δεν ειναι ευκολο να τα ξεχωρισεις ακομη και Face to Face ειδικα στην ταυλανδη γιατι οι φατσες μοιαζουν ... Μερικα βεβαια κανουν μπαμ.. και άλλα δεν τα ξεχωριζουν ακομη και εμπειροι..
(Εγω παντως σε μια περιπτωση που μου εδειξε το tilak εφριξα (γιατι δεν θα την ξεχωριζα..)
Εγω τα ξεχωριζα απο την φωνη και τα ποδια (δεν κοιταζα καρυδι στο λαιμο..) παιζει και το υψος
για να τα ξεχωρισεις, τα δαχτυλα των χεριων...

Παντως απο φωτο δεν μπορουμε να ξεχωρισουμε ....(Μην προτρεχουμε)

Δεν μου ετυχε να πεσω σε Ladyboy...

TIPS: Pattaya.

Στα περισοτερα (90%) Go-Go δεν δουλευουν Ladybooo! και στα καλα CLUB - Disco δεν επιτρεπεουν την εισοδο τους !
(γιατι ζητανε ταυτοτητα).. Αμα ψωνιζεις απο το δρομο ή παραλιακη τοτε εισαι επικυνδυνος αμα δεν ξερεις.

Παντως εγω αμα ειχα αμφιβολια για καποια της την ελαγα στα ισα.. οτι (Δεν γαμαω Ladyboy) για να μην εχω περιπετειες.
(με κανα τσουτσουνακι)

Αυτα...

φιλε μου εισαι λιγακι λαθος. τα περισσοτερα κανουν μπαμ και ειναι πανεμορφα. σιγουρα υπαρχουν καποια που λιγο δυσκολα να τα ξεχωρισεις αλλα αυτα ειναι λιγα. και αν εχεις δει στο internet πολλες φωτογραφιες και βιντεο με ladyboys τοτε πιο ευκολα μπορεις να τις ξεχωρισεις. για καποιον που ειναι εντελως αρχαριος, που δεν εχει δει η δεν εχει παει ποτε ταυλανδη θα δυσκολευτει να καταλαβει αν ειναι η οχι, οπως ο φιλος αρισταρχος.
οσο για τα clubs, εχω δει εγω ladyboys στο insomnia, marine, mixx. αλλα λιγες. ακριβως κατω απο το marine ειναι το γνωστο jenny star bar που ειναι με lb's και μετα το κλεισιμο καποιες ανεβαινουν πανω στο marine. στο insomnia αφηνουν καποιες αλλα μετα τις 6. και στο mixx εκει ειδα απο νωρις.

τα πιο γνωστα bar με lb's (για ν'αποφυγετε, εκτος και αν ψαχνεστε) ειναι:

jenny star bar - walking street
stringfellows - soi yamoto (13/1)
la bamba - soi yamoto (13/1)
pookswan - soi 6
ezy bar - soi bj, off walking street

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom