Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
πιπι καλα ολα,
αλλα αρχοντες ειναι οσοι πανε μια φορα το χρονο, λογικο,
μην ξεχνας οτι υπαρχουν πολλοι εξαρτημενοι που πανε καθε μηνα-διμηνο,
μην ξεχνας και αυτες τις παραμετρους, το χεις δοκιμασει?
Γι αυτον ακριβως το λογο,δε κατηγορω κανεναν...
Ο καθενας,αναλογα με το βαλαντιο του,κανει τα κουμαντα του...
Παντως εξακολουθω να "αισθανομαι αβολα" οταν βλεπω καποιους να κανουν παζαρι για 50 μπατ...ΕΝΑ ΕΥΡΩ ειναι γαμωτο...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Παντως εξακολουθω να "αισθανομαι αβολα" οταν βλεπω καποιους να κανουν παζαρι για 50 μπατ...ΕΝΑ ΕΥΡΩ ειναι γαμωτο...

Φίλε μου νομίζω ότι είσαι υπερβολικός για τους Ελληνες, απο την φύση μας και μόνο είμαστε λαός που ξοδεύει για τα γουστα του και μάλιστα πολλά και μαύρα και πολλες φορές περισσότερα και απο αυτά που αντέχει η τσέπη του,δέν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος έστω απο εδώ μέσα οτι κάνει παζάρια για μικρο - ποσά, αν ναι  ο αντμιν να το κοκινήση να τον μπανάρη.
Σοβαρά πάντως όποιος κάνει αυτου του είδους παζάρια σημαίνη εκτός της τσιγγουνιάς του ότι δέν έχει και απαιτησεις  ότι του δώσουν θα το πάρη αρκεί να είναι φθηνό.
εεεε αυτοί οι άνθρωποι ειναι καημενοι τότε ακόμη και στην ζωή τους και εδώ.
κοινώς καρμήριδες.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Κοιτα το παζαρι (ειδικοτερα με γκομενες) φιλε... δεν ειναι μονο το οικονομικο οφελος ...
και δεν μιλαμε για 50 baht (Αυτοι ειναι οι γυφτοι)

Το παζαρι φιλε μου το παιρνω ως μια διαδικασια συναλλαγης η οποια εκτος οτι μπορει
να σου αποφερει (κερδος - μικρο ή μεγαλο) Ξεκαθαριζει και τα πραγματα για τη μεταξυ σας συνευρεση.
και υπαρχει και χαβαλες στο μεταξυ (εξαρταται πως το κανεις)

Δηλαδη κατα την αποψη μου ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις πρωτα για εσενα και μετα για την γκομενα.

Διοτι οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους.

Το να δινεις οτι ξηταει ο αλλος δεν σημαινει οτι θα παρεις οτι θελεις στην τελικη ...(Να το θυμασαι αυτο)
Σηνηθως τον πινεις...

Ενω αν τα κανεις ολα σαφη και συμφωνησετε τοτε μαλλον θα τα παρεις ... :rockon:

Φιλικα.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Μην ξεχνας επισεις φιλε πιπι οτι μια γκομενα που θελει να παρει χιλια πεντακοσια
ζηταει δυο χιλιαδες. γιατι και αυτη το ξερει το παιχνιδι.

και της κανω και σαφες οτι θελω τα εξης (3 καταθεσεις συνολο,  69 ..και ΣΙΑ.....)

Αρα sorry αλλα θα συνεχίσω τα παζάρια.

Και το πρωι θα χαμογελαμε και οι δυο..

(Με την λογικη σου ομως εσυ μπορει να μην χαμογελας και πολυ..)

Φιλικα

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
RAfman νομίζω ότι τα μπερδέψατε λίγο τα πράγματα,
αλλό η συμφωνία παροχής υπηρεσιών
και άλλο παζάρι για ψιλοποσά του  1- 2- 3 & 5 ευρώ κλπ.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μην ξεχνας επισεις φιλε πιπι οτι μια γκομενα που θελει να παρει χιλια πεντακοσια

Αυτό παίζει παντού  οχι μονο Ταιλάνδη!!!!!!!!!!!!!!
και το δέχωμαι σάν παιχνίδι το έχω κάνει και εγώ στην Ανατολική Ευρώπη και  έτσι είναι
αν όχι πάς παρακάτω ή υποκύπτης.

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Δεν έχω βρεθεί Ταϊλάνδη και απο περιέργεια διαβάζοντας τα όσα γράφετε οι γνώστες του θέματος, θα ήθελα να μου πείτε 1 ευρώ πόσα Μπατ είναι. Έτσι για να καταλάβω τα οινομικά μεγέθη του τόπου.
Σας ευχαριστώ.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16

και της κανω και σαφες οτι θελω τα εξης (3 καταθεσεις συνολο,  69 ..και ΣΙΑ.....)

Αρα sorry αλλα θα συνεχίσω τα παζάρια.

Και το πρωι θα χαμογελαμε και οι δυο..

(Με την λογικη σου ομως εσυ μπορει να μην χαμογελας και πολυ..)

Φιλικα
Τη πρωτη φορα που πηγα,ημουνα αρκετα σκληρος στα παζαρια...Καποια στιγμη ομως "πηρα το μαθημα μου" και εκοψα τα "πολλα-πολλα"...
Οταν μια γκομενα μου ζητησει καποια λεφτα που θεωρω λογικα για την εξωτερικη της εμφανιση (συμφωνα παντα με τα λεφτα "που παιζουν" στη πιατσα),δεν μπαινω στη διαδικασια του "Κανε μου μια καλυτερη τιμη"...
Εχεις σκεφτει ποτε οτι μπορει να υπαρχει εστω και 1% πιθανοτητα (για εμενα σιγουρα υπαρχει και μαλιστα σε πολλαπλασιο ποσοστο),ΜΙΑ απο ολες αυτε τις γκομενες,να "στραβωσει" απο αυτα τα παζαρια και να σου πει ΟΚ,να ερθει μαζι σου,αλλα να εχει "μειωμενη αποδοση"?
Γιατι εγω προσωπικα,δε διακινδυνευω για 10 ψωροευρο,να περασω το βραδυ μου με μια γκομενα "στραβομουτσουνιασμενη" που δρα εντελως "διεκπεραιωτικα" και που διαβαζω στη ματια της να μου λεει "Τι θες ρε μαλακα?Εχεις και παραπονο ρε τσιπη?Για τα λεφτα που εδωσες τετοιο πηδημα θα παρεις"...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Δεν έχω βρεθεί Ταϊλάνδη και απο περιέργεια διαβάζοντας τα όσα γράφετε οι γνώστες του θέματος, θα ήθελα να μου πείτε 1 ευρώ πόσα Μπατ είναι. Έτσι για να καταλάβω τα οινομικά μεγέθη του τόπου.
Σας ευχαριστώ.

Παιζει (45 - 48) Baht.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Τη πρωτη φορα που πηγα,ημουνα αρκετα σκληρος στα παζαρια...Καποια στιγμη ομως "πηρα το μαθημα μου" και εκοψα τα "πολλα-πολλα"...
Οταν μια γκομενα μου ζητησει καποια λεφτα που θεωρω λογικα για την εξωτερικη της εμφανιση (συμφωνα παντα με τα λεφτα "που παιζουν" στη πιατσα),δεν μπαινω στη διαδικασια του "Κανε μου μια καλυτερη τιμη"...
Εχεις σκεφτει ποτε οτι μπορει να υπαρχει εστω και 1% πιθανοτητα (για εμενα σιγουρα υπαρχει και μαλιστα σε πολλαπλασιο ποσοστο),ΜΙΑ απο ολες αυτε τις γκομενες,να "στραβωσει" απο αυτα τα παζαρια και να σου πει ΟΚ,να ερθει μαζι σου,αλλα να εχει "μειωμενη αποδοση"?
Γιατι εγω προσωπικα,δε διακινδυνευω για 10 ψωροευρο,να περασω το βραδυ μου με μια γκομενα "στραβομουτσουνιασμενη" που δρα εντελως "διεκπεραιωτικα" και που διαβαζω στη ματια της να μου λεει "Τι θες ρε μαλακα?Εχεις και παραπονο ρε τσιπη?Για τα λεφτα που εδωσες τετοιο πηδημα θα παρεις"...

Η συμφωνια ειναι συμφωνια ....

Αμα δεχτει δεν μπορει να σε πει "τσίπη" (και την τηρουν καλα)

Μετα αμα την παρεις και σου κανει τρελο γαμησι και GFE ... και Σια..
της δινεις παραπανω αλλα το γουσταρεις και εσυ!!!

Διαφωνω στο εξης: δινω οτι μου ζητησουν ( χωρις παζαρι και δεσμευσεις ) και παιρνω ενα μωρο.

για να μην με πει τσιπη ? (Δεν παιζει μπαλα)

Συμφωνω στο εξης: παιρνω ενα μωρακι του κανω παζαρι και εξηγα (ΟΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ)
και αμα μου κανει αεροπλανικο γαμησι  :fuck2:  :pipa1:  :fuck1:
(Το παιζω μακακας Farang) και ανοιγω στροφιγγα..... :2funny:

Και συνηθως πιστεψε με το παιρνω... (Αλλα εχω παθει κιολας) για αυτο εχω καταληξει στην συνταγη αυτη.

Οσον αφορα την Bankok ειχα σκοπο να παω "Soi cowboy" Αλλα ετσι οπως περασα Pattaya City δεν τα καταφερα.
θα παω την επομενη και ΘΑ ΠΑΖΑΡΙΑΣΩ  :rockon:

Άσχετο γενική ερώτηση

( Απο βόρια Ταυλάνδη ξέρει κανείς ? )

Chiang Mai
Nong Khai

τι λένε ?

Λέω να κάνω Βίζιτα και εκεί την επόμενη.

Ερωτημα --> Λέει ?

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
εγω παντως αν μου λεγε μια τιμη και εκρινα οτι δεν ηταν αναλογη της εμφανισης της ελεγα bye bye.
απλα δεν υπαρχει και ιδιαιτερος λογος για παζαρια γιατι δεν χαθηκαν οι γυναικες
παζαρι να κανεις για ενα σπεσιαλ λογο ητοι καλεις 5 φιλους και 15 μωρα κλεινεις μια σουιτα και βγαινεις την αλλη μερα
τελος παντων ο πιπινο ειπε τα περισσοτερα
τα αριστα εχουν και αναλογη τιμη τελος και επειδη δεν ειναι χιλιαδες το αρπαζεις
την επομενη μερα κανεις απολογισμο και κοιτας για το επομενο μωρο

φροντισε ομως ναναι καλυτερο απο το προηγουμενο

φιλικα

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αν και λίγο - πολύ συμφωνώ με τους πιπινό, Κώστα και Hunter θα προσθέσω τα εξής.
Κάθε κοπέλα ξέρει τι παίζει από τιμές και το τι αξίζει η ίδια στην πίατσα, καλύτερα από τον καθένα από μας. Δεν τίθεται ούτε θέμα παζαριών, ούτε τίποτα άλλο (εννοείται ότι ζητάμε λογικά και φυσιολογικά πράγματα, οι ανωμαλίες και τα extra  πληρώνονται πολλαπλά).
Τσεκάρουμε λοιπόν μία. Με το που θα σας δεί, θα σας πει το παραμύθι, 3.000 ή και 3.500 μπατ !!
Δεν χρειάζονται παζάρια . Απλά κάνουμε μεταβολή και πάμε για την επόμενη. Σε χρόνο dt θα μας κυνηγάει και θα έχει κατεβάσει την τιμή από μόνη της σε φυσιολογικά για την πιάτσα επίπεδα.
Απλό και δοκιμασμένο. Δεν χρειάζονται πολλά πολλά.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Αν και λίγο - πολύ συμφωνώ με τους πιπινό, Κώστα και Hunter θα προσθέσω τα εξής.
Κάθε κοπέλα ξέρει τι παίζει από τιμές και το τι αξίζει η ίδια στην πίατσα, καλύτερα από τον καθένα από μας. Δεν τίθεται ούτε θέμα παζαριών, ούτε τίποτα άλλο (εννοείται ότι ζητάμε λογικά και φυσιολογικά πράγματα, οι ανωμαλίες και τα extra  πληρώνονται πολλαπλά).
Τσεκάρουμε λοιπόν μία. Με το που θα σας δεί, θα σας πει το παραμύθι, 3.000 ή και 3.500 μπατ !!
Δεν χρειάζονται παζάρια . Απλά κάνουμε μεταβολή και πάμε για την επόμενη. Σε χρόνο dt θα μας κυνηγάει και θα έχει κατεβάσει την τιμή από μόνη της σε φυσιολογικά για την πιάτσα επίπεδα.
Απλό και δοκιμασμένο. Δεν χρειάζονται πολλά πολλά.

Δηλαδη κανουμε ΠΑΖΑΡΙ --> Με στυλ "Live Μποϊκοτάζ" επιδη βασιζομαστε στο οτι θα βρουμε αλλη (Πιθανως καλυτερη και με λιγοτερα ή και τα ιδια !!)
ή τελος παντων επειδη πιθανος ή γκομενα εχει βαλθει να μας πιασει κοτσο...και προσπαθουμε να την συνετισουμε...

Αυτο λεω και εγω... (Που διαφωνουμε δεν καταλαβαινω)

Στο να της πεις οτι δεν σου δινω 3000 αλλα 2000 γιατι με τρια θα βρω καλυτερή...
ή αμα σου δωσω 3000 θα μου κανεις αυτο και αυτο...?

και στο φιναλε αμα Σε χρόνο dt θα μας κυνηγάει που λες Φον και μας πει απο 3000 --> 2000
και συμφωνησουμε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΖΑΡΙ ?

ΔΗΛΑΔΗ Διαφωνουμε στο αν κανουμε ΑΜΕΣΟ ή ΕΜΕΣΟ  Παζαρι ετσι ?

(Απο την στιγμη που μπαινεις στην διαδικασια παζαριου ενοειται οτι γουσταρεις να την πηδηξεις)

Δεν απεχει πολυ η αποψη μας παντως...

Οτι και να μου λετε στην τελικη Παιδες.. ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΖΑΡΙΑΖΩ γιατι μου αρεσει ή διαδικασια..

Μην παμε και σκαμε 10.000 στην πρωτη που θα μας θαμπωσει επειδη ειναι θεομουνο... (Για να το παιζουμε Super Γαμιαδες)
(Αν και αυτο το εχω παθει... και μαλιστα Pattaya...θαμπωθηκα)

Αλλα αμα το κανεις συνεχεια ειναι λιγο ΜΑΚΑΚΙΑ...... :bigdick:

στο Φιναλε παντως στο πληρωμενο SEX δεν υπαρχουν SUPER ΓΑΜΙΑΔΕΣ. μόνο SUPER WALLETS. (ειδικα οσον ανεβαινεις κλιμακες)

Παντως οποιος σκοπευει να σκαει 10.000.. να με παρει μαζι του να παζαριαζω εγω και να παιρνω τα ρεστα μου...
απο τα 10.000 Δεν θα με χαλαγε καθολου..(ακους Πιπινο..) (Θα τρωω αστακους καθε μερα...και γαριδες τιγρης..)

Φιλικά..

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
παιδια το deevana πατονγκ στο πουκετ ποση περιπου αποσταση ειναι απο
bagla? εχει μεινει κανεις εκει?

ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Η συμφωνια ειναι συμφωνια ....

Αμα δεχτει δεν μπορει να σε πει "τσίπη" (και την τηρουν καλα)

Μετα αμα την παρεις και σου κανει τρελο γαμησι και GFE ... και Σια..
της δινεις παραπανω αλλα το γουσταρεις και εσυ!!!

Διαφωνω στο εξης: δινω οτι μου ζητησουν ( χωρις παζαρι και δεσμευσεις ) και παιρνω ενα μωρο.

για να μην με πει τσιπη ? (Δεν παιζει μπαλα)

Συμφωνω στο εξης: παιρνω ενα μωρακι του κανω παζαρι και εξηγα (ΟΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ)
και αμα μου κανει αεροπλανικο γαμησι   :fuck2:  :pipa1:  :fuck1:
(Το παιζω μακακας Farang) και ανοιγω στροφιγγα..... :2funny:

Και συνηθως πιστεψε με το παιρνω... (Αλλα εχω παθει κιολας) για αυτο εχω καταληξει στην συνταγη αυτη.

Οσον αφορα την Bankok ειχα σκοπο να παω "Soi cowboy" Αλλα ετσι οπως περασα Pattaya City δεν τα καταφερα.
θα παω την επομενη και ΘΑ ΠΑΖΑΡΙΑΣΩ  :rockon:

Άσχετο γενική ερώτηση

( Απο βόρια Ταυλάνδη ξέρει κανείς ? )

Chiang Mai
Nong Khai

τι λένε ?

Λέω να κάνω Βίζιτα και εκεί την επόμενη.

Ερωτημα --> Λέει ?
Chiang Mai πηγα στο φετινο μου ταξιδι φιλε μου και καθησα 10 μερες.ομολογω οτι μου αρεσε περισσοτερο απο τα γνωστα BKK PHUKET.του χρονου σιγουρα θα το ξαναεπισκευτω!ομορφη πολη ομορφα κοριτσακια ωραια ατμοσφαιρα!

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
παιδια το deevana πατονγκ στο πουκετ ποση περιπου αποσταση ειναι απο
bagla? εχει μεινει κανεις εκει?

Άαχχχ τι μου 8ύμισες τώρα φίλε Γιάννη...... Ιολύλιος 2006, το πρώτο μου μυητικό ταξίδι στην Ταιλάνδη.....

Λοιπόν, το ξενοδοχείο είναι αρκετά καλό, εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ. Έχει ωραία facilities, αλλά είναι κάπως μακριά από την Bangla, θέλεις σίγουρα 15 λεπτά με τα πόδια......

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ο φον τα ξερει καλα,
να συμπληρωσω και να υπενθυμισω επειδη τα εχω ξαναγραψει πολλες σελιδες πισω.
ΠΟΤΕ δεν εχουμε τη φατσα ψαρωμενου,
δεν επιτρεπεται καποιος που διαβαζει το "ταιλανδη σεξ τριπ" να παει κατω και να πιαστει κωτσος.
λοιπον, η πρωτη τους ερωτηση ειναι αν ειμαστε πρωτη φορα στην ταιλανδη, απανταμε "οχι", δευτερη ερωτηση, ποσο θα μεινουμε, απανταμε "αλλες 20 μερες", ειναι δυο ερωτησεις κλειδια που θα κρινουν το υψος των οικονομικων απαιτησεων.
να ξερετε οτι το 500αρικο του παζαριου το εχουν υπολογισει, αρα δεν ειναι παζαρι να κοψεις μονο 500.
θυμαμαι τον νοεμβρη του 2007 στην ταιγκερ με πιπι ατα και κυκλαδες, ενα πιπινι ζηταγε 4000 απο τον ατα επειδη της ειπε οτι ηταν πρωτη φορα στην ταιλανδη.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Επειδή ο καθείς έχει περιγράψει τι ζητάει εκεί κατώ ας το κάνω κ εγώ..

Ακριβώς τέτοιες καμπύλες  όπως το σώμα της κοπέλας(και πιο πολύ δεν πειράζει) φάτσα με κάποιες μικροαλλαγές...

Και για να δείτε καλύτερα πηγαίνετε μετά το 2.20

Πάρτε και ένα δέυτερο

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Chiang Mai πηγα στο φετινο μου ταξιδι φιλε μου και καθησα 10 μερες.ομολογω οτι μου αρεσε περισσοτερο απο τα γνωστα BKK PHUKET.του χρονου σιγουρα θα το ξαναεπισκευτω!ομορφη πολη ομορφα κοριτσακια ωραια ατμοσφαιρα!

Για πες περισοτερα.....

Πηγες με λεωφορειο ή Αεροπλάνο ?

Ποσο κοστισε ?

για φτιαξε με λιγο .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom