Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (0 μέλη και 64 επισκέπτες)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Επειδή ο καθείς έχει περιγράψει τι ζητάει εκεί κατώ ας το κάνω κ εγώ..

Ακριβώς τέτοιες καμπύλες  όπως το σώμα της κοπέλας(και πιο πολύ δεν πειράζει) φάτσα με κάποιες μικροαλλαγές...

Και για να δείτε καλύτερα πηγαίνετε μετά το 2.20

Πάρτε και ένα δέυτερο

Καλα.. σε κοβω τον Οκτωβρη - Νοεμβρη με συνδρομο Υπερκαυλιασης ... :2funny: απο αυτα που θα δεις !!

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καλα.. σε κοβω τον Οκτωβρη - Νοεμβρη με συνδρομο Υπερκαυλιασης ... :2funny: απο αυτα που θα δεις !!

To περιμένω...Θέλω να αρρωστήσω απο τα κιτρινο πυρετό θέλω να τα βλέπω όλα κίτρινα..Προς το παρόν θα κάνω τρελό καμάκι σε ότι βαλκάνιο έρθει το καλοκαίρι..Και στα μεγάλα κέφια καμία Ελληνίδα

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ραφ πάρε και ένα τελευταίο!!!

Δέστο όλο είναι καλό...Δώσε βάση μεγάλη στο 1.57 ,στο 2.07 , στο 3.33 και στο 3.42

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ολες ειναι. πολλες απ'αυτες τις ειδα (μονο αυτο, για να μην παρεξηγουμε) τον φεβρουαριο στην walking street. τα περισσοτερα ειναι πανεμορφα τελικα, ειδικα η κοκινομαλλα nikki (1:18) την λενε. αλλες γνωστες στο βιντεο ειναι η emma (0:20) και η moo(1:00).

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε σείς υπάρχει περίπτωση να την πατήσουμε???????
δηλ. να μήν παρουμε χαμπάρι ότι προκειτε για  ladyboy και να το φορτώσουμε για το δωμάτιο????  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Κάνουν χωριστά πιάτσα ή ειναι μπερδεμένοι στα διάφορα μπάρ με τις κανονικές γυναίκες??????

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ραφ πάρε και ένα τελευταίο!!!

Δέστο όλο είναι καλό...Δώσε βάση μεγάλη στο 1.57 ,στο 2.07 , στο 3.33 και στο 3.42

1:57, 2:07 ειναι σιγουρα ladyboys, στα 3:33 και 3:42 με μπερδευουν λιγακι, αλλα το πιο πιθανον να ειναι και αυτες.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
  H εκδρομή μου έχει μια μικρή ιδιαιτερότητα, μιας και μιλούσα με μια κοπελίτσα μέσω Internet πριν πάω, με την οποία συναντηθήκαμε και περάσαμε φανταστικά.
Τα σεβη μου στον Βενιαμην Βικτορ για πολλους λογους. Πρωτον για το σεμνοτατο μωρο που συνοδευε, απολυτως καμια σχεση με μπαρ και ομορφιας κλασης ανωτερης απο πολλες κοπελλες των μπαρ. Θα ελεγα μαλιστα φιλε μου οτι χτυπησες μωρο που θα κυνηγουσαν πολλοι Ταυλανδοι. Σαν πολυ γρηγορα ομως δε νομιζεις οτι απεκτησες ασιατικα γουστα?   ;) Τα σεβη μου επισης για το νεαρο της ηλικιας του και το θαρρος του να κανει ενα ταξιδι ολομοναχος, πρωτη φορα εκτος Ελλαδας σε μια χωρα τοσο διαφορετικη...και εδω μερικοι 40ρηδες ακομη το σκεφτονται! Τελος τα σεβη μου γιατι ειναι απο τους ελαχιστους του φορουμ που αφιερωσαν τον πρεπων χρονο στην ΒΚΚ (αν και νομιζω οτι το παρακανες, ενα ρημαδονησι τουλαχιστον επρεπε να το δεις).

Μετα απο ολες αυτες τις κολακειες λοιπον, μου επιτρεπεις τωρα να μαρτυρησω στο φορουμ τις δυο θεικες ερωτησεις που μου εκανες που ακομη και τωρα σκεφτομαι και γελαω?!

Ακόμα δεν επέστρεψα, και το μόνο πράγμα στο μυαλό μου είναι πώς και πότε θα γυρίσω πίσω!
Φιλε μου εχεις παθει μεγαλη ζημια και δεν ξερω αν πρεπει να σε ζηλεψω η οχι που μπηκες στο κλαμπ των αθανατων τοσο μικρος!

και στο φιναλε αμα Σε χρόνο dt θα μας κυνηγάει που λες Φον και μας πει απο 3000 --> 2000
και συμφωνησουμε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΖΑΡΙ ?
Παιδια μην τα λετε αυτα, οι κοπελλες δε λειτουργουν οπως οι πλανοδιοι πωλητες της Πατπονγκ. Οι παραπανω στρατηγικη λειτουργει αψογα με μικροπωλητες αντε και με κανενα παπασαν σε κανα μασσαζαδικο αν δεν γνωριζουμε καλα τις τιμες. Σιγα μην καθεται κοπελλα σε κλαμπ η γκο-γκο να κυνηγαει φαρανγκ απο πισω επειδη δεν τα βρηκαν στις τιμες. Ιδιαιτερα οι ομορφες ουτε μια στο εκατομμυριο να κανουν κατι τετοιο, εξαλλου απο την εμπειρια μου οι καλες συνηθως περιμενουν μεχρι το τελος για να παρουν αυτα που θελουν και συνηθως τα παιρνουν.

εχω την εντυπωση πως δεν εχεις περασει και καμμια βολτα απο Μπανγκοκ...Η ταριφα σε ολα τα a go go του ΝΕΡ περυσι,ηταν 2000 το short και 4000 το long...σε αυτα εαν προσθεσεις τα 700-800 του barfine,τα ποτα που θα πιεις εσυ και τα ποτα που θα κερασεις τη γκομενα,ο λογαριασμος ξεπερναει χαλαρα τα 5000 μπατ...
Πιπι εχεις δικιο αλλα φταις και εσυ που ερχεσαι παντα αυγουστο. Μπορει να ειναι ο αυγουστος low season αλλα τοτε παρατηρειται παντα ενα peak στην κινηση και φυσικα στις τιμες επειδη ο αυγουστος συμπιπτει με τις καθιερωμενες ευρωπαικες διακοπες. Τωρα που μιλαμε ακομη και οι καλες (οι περισσοτερες οχι ολες) στα γκο-γκος της BangCOCK συμβιβαζονται με 3 χιλιαρικα αν και παντα εχουν σαν τιμη εκκινησης τα 4. Απο τωρα λοιπον μεχρι τελη Ιουλη ειναι καλη περιοδος για ΒΚΚ και Ταυλανδη οσον αφορα τιμες. Οπως και Σεπτεμβριος/Οκτωβρης. Παντως οφειλω να ομολογησω οτι κοπελλες σε γκο-γκος και φριλανσερς σε κλαμπς της ΒΚΚ ειναι υπερτιμημενες χωρις να συντρεχει καποιος ιδιαιτερος λογος.

Μην ξεχνας επισεις φιλε πιπι οτι μια γκομενα που θελει να παρει χιλια πεντακοσια
ζηταει δυο χιλιαδες. γιατι και αυτη το ξερει το παιχνιδι.
Εγω συμφωνω με τον ραφμαν σχετικα με τα παζαρια αλλα ευχομαι να μην το παρακανει. Ο πρωτος λογος που κανει καποιος παζαρια (οχι απαραιτητα για τιμες μπορει να ειναι παζαρι και για υπηρεσιες) δεν ειναι τοσο για να γλιτωσει λεφτα οσο γιατι οι κοπελλες σεβονται πολυ περισσοτερο καποιον που ξερει τι θελει, πως να το παρει και ποσα πρεπει να δωσει απο καποιον που δεχεται οποιαδηποτε τιμη και οποιεσδηποτε υπηρεσιες.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Σιγα μην καθεται κοπελλα σε κλαμπ η γκο-γκο να κυνηγαει φαρανγκ απο πισω επειδη δεν τα βρηκαν στις τιμες. Ιδιαιτερα οι ομορφες ουτε μια στο εκατομμυριο να κανουν κατι τετοιο, εξαλλου απο την εμπειρια μου οι καλες συνηθως περιμενουν μεχρι το τελος για να παρουν αυτα που θελουν και συνηθως τα παιρνουν.
ΑΥΤΟ ειναι "το μαθημα" που ελεγα οτι πηρα,τη πρωτη φορα που πηγα...ΓΙ ΑΥΤΟ εκοψα τα πολλα πολλα παζαρια...
Τα ΚΑΛΑ μωρα,δε καταλαβαινουν απο παζαρια...
ΤΟΣΑ ΘΕΛΩ...ΠΑΜΕ??
Και αν πεις οχι,ειναι αλλοι 10 στην ουρα και περιμενουν...Και κατα 90% θα βρει καποιον να της τα δωσει,γιατι δεν αντιμετωπιζουν ολοι το πηδημα σα το φαγητο,"Να φαω οτιδηποτε,ισα ισα για να χορτασω"...
Καποιοι ειναι πιο "εκλεκτικοι"...
Παζαρια δεχονται ως επι τω πλειστον μονο οι "μετριες" και κατω...
Αυτες "του σωρου" που προανεφερα...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ΑΥΤΟ ειναι "το μαθημα" που ελεγα οτι πηρα,τη πρωτη φορα που πηγα...ΓΙ ΑΥΤΟ εκοψα τα πολλα πολλα παζαρια...
Τα ΚΑΛΑ μωρα,δε καταλαβαινουν απο παζαρια...
ΤΟΣΑ ΘΕΛΩ...ΠΑΜΕ??
Και αν πεις οχι,ειναι αλλοι 10 στην ουρα και περιμενουν...Και κατα 90% θα βρει καποιον να της τα δωσει,γιατι δεν αντιμετωπιζουν ολοι το πηδημα σα το φαγητο,"Να φαω οτιδηποτε,ισα ισα για να χορτασω"...
Καποιοι ειναι πιο "εκλεκτικοι"...
Παζαρια δεχονται ως επι τω πλειστον μονο οι "μετριες" και κατω...
Αυτες "του σωρου" που προανεφερα...

Τα καλα μωρα ειναι υποκειμενικο και οχι απολυτο εξαρταται απο τα γουστα και τα ματια του καθε ενος...
μπορει να γουσταρεις (Χοντρες, Αδυνατες, πιπινακια, milf ή grannies ...)
Το καλο μωρο στο συνολο θα φανει στο κρεβατι και γενικοτερα (οχι στο μαγαζι) ...
Το καλο μωρο σου για μενα μπορει να ειναι πατσαβουρα και το αντιστροφο.

Τωρα αν θελουμε να το κανουμε μοστρα στους αλλους για να το παιζουμε (ψώνια, Γιαμιαδες και Super Wallets, ΑΛΛΑΖΕΙ)

Τοτε πρεπει να παμε με προτυπα... πασαρελας (και να βαλουμε κριτες, τους αλλους)
και να μην κανουμε και παζαρια μπας και χασουμε το μωρο και φαμε ΞΕΦΤΙΛΑ..

Και τοτε (Τα χωνουμε ασυστολως --> για τους αλλους) μην μας πουνε και σαβουρογαμηδες..... (εκτος απο φτήνους)

Παντως εγω ακολουθω τα ματια μου και τον μπουτσο μου και οτι μου γυαλισει το καρφωνω.. :pipa3:
Τα προτυπα των αλλων μπουτσων μου ειναι παντελως αδιαφορα..

και αμα το κοριτσι εχει και αλλα χαρισματα οπως GFE και ΣΙΑ το κραταω λιγο παραπανω γιατι γουσταρω...

Και ενα μωρο που το κυνηγανε αλλοι 20 μπορει και να το αποφυγω για πολους λογους (HIV, HPV, ....)
και εκτος απο αυτο θα το εχουνε παρει ( ~ 300.000) farang (Γλυφομουνι δεν παιζει), και θα ειναι και υπερτιμημενο.

Συνεπως υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα οτι δεν θα ευχαριστηθω το SUPER μωρο στο κρεβατι, αλλα θα ευχαριστηθω στην Disco ή Οπου αλλου το κανω μοστρα ψυχολογικα κυριως και θα τα χωσω και ασυστολως μην το χασω.

I always follow my cock....! (Φανταζομαι και εσυ το ιδιο)

ΑΡΑ ειμαστε και οι δυο χαμογελαστοι..  :2funny:

Φιλικά

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
rafman
ειναι θεμα φιλοσοφιας
ο καθενας βολευεται οπως γουσταρει
λες αν ειναι καλη να τη κρατησω και τα λοιπα
και μονο που μιλας για να κρατησεις μια γκομενα εκει πανω απο 1 μερα ειναι λαθος οταν πας για δοκιμασεις οσο το δυνατον περισσοτερες
οποιος ξεκιναει και λεει για gfe και παπαριες εχει χασει το στοχο του

αν 10 ατομα λενε οτι ειναι μια γκομενα αστερι ειναι αστερι δεν μπορει και οι 10 ναναι λαθος
τα αστερια δεν κανουν παζαρια και αν κανουν ειναι γιατι γουσταρουν και δεν συχναζουν οπουδηποτε θελει ψαξιμο

τωρα να καποια ειναι ωραια και εχει πηδηχτει 1000 φορες(λες να βαλουν μετρητη) και η αλλη που λες εσυ 300 ελαχιστοποιει τον κινδυνο? δε νομιζω

αντε καλα ταξιδια στους ταξιδευοντες

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Δε διαφωνω ρε Rafman με αυτα που λες...
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...
Αλλα νομιζω οτι μαζι μιλαμε και χωρια καταλαβαινομαστε..
Εγω προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις,πως διαμορφωνονται οι τιμες στη πιατσα.
Οσο και να "υποκειμενικο" το θεμα ομορφια και οση υπερπροσφορα και να υπαρχει,ειναι καποια μωρα εκει,που συγκεντρωνουν για καποιο λογο,το θαυμασμο της πλειοψηφιας των αντρων.
Πρεπει επισης να ξερεις οτι λογω υπερπροσφορας,δεν ειναι δυνατον ΟΛΑ τα μωρα να βρισκουν φαρανγκ ΚΑΘΕ μερα...Αλλα,βρισκουν μερα παρα μερα,αλλα μια φορα τη βδομαδα...Και τις πιο πολλες φορες,στο κινδυνο να μεινουν ξεμπαρκα,ριχνουν τις τιμες και "υποκυπτουν" στα παζαρια..
Ειναι και καποια ομως,που απο τη στιγμη που θα βγουν εξω,δημιουργειται πανικος και τους τη πεφτουν δεκα-δεκα καθε μερα...ΣΕ ΑΥΤΑ αναφερομαι και εγω και ο Φαντομας.
Και βεβαια δεν μπορεις να μαντεψεις τις επιδοσεις τους στο κρεββατι...Η επιλογη σου γινεται με βαση τα εξωτερικα τους χαρακτηριστικα...
Και ειναι λογικο,αυτη η γκομενα που βλεπει πως εχει 100πλασια "ζητηση" απο τις περισσοτερες που κυκλοφορουν στη πιατσα,να ζηταει περισσοτερα και να μη ριχνει τις απαιτησεις της,εκτος συγκλονιστικου απροοπτου,γιατι ξερει οτι "βρεξει-χιονισει",θα βρει καποιον να της τα δωσει...
Οι τιμες λοιπον διαμορφωνονται συμφωνα με το θεμελιωδη νομο της οικονομιας...Βαση "Προσφορας-Ζητησης"...

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ξέρω αν κούρασα κάποιους αλλά με πίανει κατα διαστήματα να κολλάω με το youtube και να κάθομαι να παρακολουθω με τις ώρες βίντεο απο Παττάγια..Στο παρακάτω φαίνεται μια κοπέλα στο χρονικό δίαστημα 1.11 μέχρι 1.22..Κατα την αποψη μου πιστέυω ότι είναι απο τα αστέρια!!(Μην παραξηγηθω δεν έχω παέι ακόμα κατω απο όσα έχω δει)

Και εκέι που θέλω να καταλήξω είναι το εξής αυτήν πόσα πρέπει να ζητάει????Οσοι έχουν την γνώση ας τοποθετηθουν

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
rafman
ειναι θεμα φιλοσοφιας
ο καθενας βολευεται οπως γουσταρει
λες αν ειναι καλη να τη κρατησω και τα λοιπα
και μονο που μιλας για να κρατησεις μια γκομενα εκει πανω απο 1 μερα ειναι λαθος οταν πας για δοκιμασεις οσο το δυνατον περισσοτερες
οποιος ξεκιναει και λεει για gfe και παπαριες εχει χασει το στοχο του

αν 10 ατομα λενε οτι ειναι μια γκομενα αστερι ειναι αστερι δεν μπορει και οι 10 ναναι λαθος
τα αστερια δεν κανουν παζαρια και αν κανουν ειναι γιατι γουσταρουν και δεν συχναζουν οπουδηποτε θελει ψαξιμο

τωρα να καποια ειναι ωραια και εχει πηδηχτει 1000 φορες(λες να βαλουν μετρητη) και η αλλη που λες εσυ 300 ελαχιστοποιει τον κινδυνο? δε νομιζω

αντε καλα ταξιδια στους ταξιδευοντες

Οσον αφορα τα παζαρια...
ΟΠΩς προειπα ("I follow my cock") και δεν πειθομαι για να τα χωνω ασυστολα χωρις εξηγα... ειναι θεμα αντιληψης στην τελικη.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΗ ... (ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ)

Πιστευω οτι μερικα πραγματα δεν ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΕΝΙΚΑ... τι ενοω..

Ρε παιδια ηρεμηστε λιγο.. δεν ειπαμε να κολλησουμε με μια και να μην δουμε σημασια σε καμια αλλη γιατι μας αρεσε... η πρωτη... αυτο ειναι  :bigdick:

ενοω οτι αν παραδειγμα παμε για 20 μερες διακοπες δεν ειναι υποχρεωτικο να παρουμε 20  γκομενες επειδή μας το λενε καποιοι... ή τελος παντων να το παιζουμε ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΔΕΣ (περνα και συ οπως περασαν και οι αλλες...)..  ενοω οτι μπορουμε να παμε για παραδειγμα στις 20 μερες με 12 διφορετικες και να κολησουμε 2 - 5 μερες με καποιες απο αυτες γιατι θελουμε να γλυψουμε κιολας.
Εμενα μου αρεσει και το ψευτο-GFE (Δεν ειμαι ομως ΜΑΚΑΚΑΣ) το ξερω οτι αν θελω καθε μερα αλλη μπορω να την εχω.

Το θεμα ειναι τι ζηταει ο καθε ενας.. (ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ) the rules are not (same - same) !!!

Και οσοι λενε καθε μερα αλλη και αλλη εχω την αισθηση οτι ΝΑΙ μεν κερδιζουν στο ΝΟΥΜΕΡΟ αλλα χανουν απο
ΠΟΙΟΤΗΤΑ σεξ. (και εμενα με ενδιαφερει)

Και δεν με ενδιαφερει να γαμησω ενα ομορφο πρωσοπακι ΑΛΛΑ ενα ομορφο ΜΟΥΝΑΚΙ που θα με δαγκωνει..
..γιατι αλοιως παω και στη ΦΥΛΗΣ.. (Βρισκω και εκει ομορφα προσωπακια).. και δεν χρειαζεται να πηγαινω THAI...

Αυτες ειναι οι βασικες διαφορες  (ΚΑΤ - ΕΜΕ)

Περιμενω αντιπαραθεσεις ... :rockon:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Δεν ξέρω αν κούρασα κάποιους αλλά με πίανει κατα διαστήματα να κολλάω με το youtube και να κάθομαι να παρακολουθω με τις ώρες βίντεο απο Παττάγια..Στο παρακάτω φαίνεται μια κοπέλα στο χρονικό δίαστημα 1.11 μέχρι 1.22..Κατα την αποψη μου πιστέυω ότι είναι απο τα αστέρια!!(Μην παραξηγηθω δεν έχω παέι ακόμα κατω απο όσα έχω δει)

Και εκέι που θέλω να καταλήξω είναι το εξής αυτήν πόσα πρέπει να ζητάει????Οσοι έχουν την γνώση ας τοποθετηθουν

ααα ρε αρισταρχε που σου γυαλισε το ladyboy! το καλο που σου θελω κατεβα με κανεναν εμπειρο κατω γιατι σε βλεπω    :fuck1:  :2funny:  μετα απο αυτο εξακολουθεις να θελεις να μαθεις την τιμη της?
παντως αν ψωνισει κανεις απο σωστο μερος τα ladyboys ερχονται και δωρεαν  ;)

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
ενοω οτι αν παραδειγμα παμε για 20 μερες διακοπες δεν ειναι υποχρεωτικο να παρουμε 20  γκομενες επειδή μας το λενε καποιοι...

εκει εχεις δικιο. Εγω παντως το εννοουσα αμα πας για 7 μερες, καλο θα ητανε να εχει λιγο αλλαγη.. Βεβαια αμα απο την πρωτη μερα σου κατσει μια θεά τοτε αλλαζουν τα δεδομενα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom