ΑΥΤΟ ειναι "το μαθημα" που ελεγα οτι πηρα,τη πρωτη φορα που πηγα...ΓΙ ΑΥΤΟ εκοψα τα πολλα πολλα παζαρια...
Τα ΚΑΛΑ μωρα,δε καταλαβαινουν απο παζαρια...
ΤΟΣΑ ΘΕΛΩ...ΠΑΜΕ??
Και αν πεις οχι,ειναι αλλοι 10 στην ουρα και περιμενουν...Και κατα 90% θα βρει καποιον να της τα δωσει,γιατι δεν αντιμετωπιζουν ολοι το πηδημα σα το φαγητο,"Να φαω οτιδηποτε,ισα ισα για να χορτασω"...
Καποιοι ειναι πιο "εκλεκτικοι"...
Παζαρια δεχονται ως επι τω πλειστον μονο οι "μετριες" και κατω...
Αυτες "του σωρου" που προανεφερα...
Τα καλα μωρα ειναι υποκειμενικο και οχι απολυτο εξαρταται απο τα γουστα και τα ματια του καθε ενος...
μπορει να γουσταρεις (Χοντρες, Αδυνατες, πιπινακια, milf ή grannies ...)
Το καλο μωρο στο συνολο θα φανει στο κρεβατι και γενικοτερα (οχι στο μαγαζι) ...
Το καλο μωρο σου για μενα μπορει να ειναι πατσαβουρα και το αντιστροφο.
Τωρα αν θελουμε να το κανουμε μοστρα στους αλλους για να το παιζουμε (ψώνια, Γιαμιαδες και Super Wallets, ΑΛΛΑΖΕΙ)
Τοτε πρεπει να παμε με προτυπα... πασαρελας (και να βαλουμε κριτες, τους αλλους)
και
να μην κανουμε και παζαρια μπας και χασουμε το μωρο και φαμε
ΞΕΦΤΙΛΑ..
Και τοτε (Τα χωνουμε ασυστολως -->
για τους αλλους) μην μας πουνε και σαβουρογαμηδες..... (εκτος απο φτήνους)
Παντως εγω ακολουθω τα ματια μου και τον μπουτσο μου και οτι μου γυαλισει το καρφωνω..
Τα προτυπα των αλλων μπουτσων μου ειναι παντελως αδιαφορα..
και αμα το κοριτσι εχει και αλλα χαρισματα οπως GFE και ΣΙΑ το κραταω λιγο παραπανω γιατι γουσταρω...
Και ενα μωρο που το κυνηγανε αλλοι 20 μπορει και να το αποφυγω για πολους λογους (HIV, HPV, ....)
και εκτος απο αυτο θα το εχουνε παρει ( ~ 300.000) farang (Γλυφομουνι δεν παιζει), και θα ειναι και υπερτιμημενο.
Συνεπως υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα οτι δεν θα ευχαριστηθω το SUPER μωρο στο κρεβατι, αλλα θα ευχαριστηθω στην Disco ή Οπου αλλου το κανω μοστρα
ψυχολογικα κυριως και θα τα χωσω και ασυστολως
μην το χασω.
I always follow my cock....! (Φανταζομαι και εσυ το ιδιο)
ΑΡΑ ειμαστε και οι δυο χαμογελαστοι..
Φιλικά