Καλως ήρθες πίσω,
Μιά και εισαι ο ποιό πρόσφατος άν θέλεις και έχεις διάθεση και αφού μαζέψεις τα κομάτια σου,κάνε μας μια αναλυτική ξενάγηση (οχι τις γυναικοδουλειές) δηλαδή Πώς ξεκίνησες το ταξίδι σου,Εισητήρια,βίζες,αεροδρόμια χρόνος αναμονής ενδειάμεση στάση, ξενοδοχεία, κόστος συνολικό της εκδρομής σου φαγητά ποτά γυναίκες κλπ.
Αλήθεια πώς και αποφάσισες να πάς μόνος σου???? Βρήκες δικούς μας εκεί???? Κάνατε παρέα ???? ή δέν ήταν στα ενδειαφεροντά σου???.
Το ταξίδι αυτό το είχα στο μυαλό μου από τότε που επέστρεψαν κάτι φίλοι μου από το Phuket το περασμένο καλοκαίρι και μου φουσκώσανε τα μυαλά με την Ταϊλάνδη. Ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο είχα αρχίσει τους σχεδιασμούς, αλλά δυστυχώς δεν βρέθηκε κάποιος κολλητός μου που να μπορεί να ακολουθήσει. Πήρα τελικά την απόφαση να πάω μόνος, και δεν την πήρα με ελαφριά καρδιά. Περιττό να πω ότι την πρώτη μέρα ήμουν και λίγο φοβισμένος που είμαι μόνος μου. Αυτό όμως τελικά, δεν με εμπόδισε να περάσω το καλύτερο εικοσαήμερο της ζωής μου.
Εισητήρια έκλεισα περίπου 2 μήνες νωρίτερα με την Qatar 780 euro, ελάχιστος ο χρόνος αναμονής στην αναχώρηση, αλλά μαρτύριο οι 13 ώρες αναμονής στην επιστροφή. Η βίζα δεν είναι τίποτα, απλά σου δίνουν ένα έντυπο να συμπληρώσεις στην πτήση για Bangkok. Η διαδικασία δεν είναι ιδιάιτερα τυπική, αφού και οι ίδιοι οι υπάλληλοι του αεροδρομίου, δεν δίνουν και πολλή σημασία.
H εκδρομή μου έχει μια μικρή ιδιαιτερότητα, μιας και μιλούσα με μια κοπελίτσα μέσω Internet πριν πάω, με την οποία συναντηθήκαμε και περάσαμε φανταστικά. Όχι πως δεν τίμησα φυσικά τις τοπικές σπεσιαλιτέ, και ειδικά το Ratchada! Από τιμές, να πω ότι όντως ανώτατο όριο πραγματικά δεν υπάρχει. Αν κλείσει δηλαδή κανεις, κάποιο καλό ξενοδοχείο και βγαίνει συνέχεια σε καλά εστιατόρια-club, και αλλονίζει από γυναίκες τότε ουτε 200 euro τη μέρα δεν φτάνουν. Τώρα αν προσπαθήσει κανείς να βάλει λίγο μέτρο(ή πολύ μέτρο μάλλον), τα 100 euro τη μέρα που είπε ένας φίλος πιο πάνω, είναι ένα καλό ποσό για όλα πλην αεροπορικών.
Να πω ότι πέρα από τις γυναίκες, η Bangkok ήταν μια μαγευτική εμπειρία για μένα. Σαν κάτοικος Θεσσαλονίκης, αισθάνθηκα πραγματικά χωριάτης, βλέπωντας όλους αυτόυς τους ουρανοξύστες, τα αχανή εμπορικά και τα έργα υποδομής(Skywalk, Skytrain, Metro). Υπάρχει τεράστια ποικιλία από εστιατόρια με διαφορετικές κουζίνες, spa, μαγαζιά με live μουσική, club κλπ. Γενικώς, υπάρχουν πολλά και διαφορετικά πράγματα για να γεμίσεις τη μέρα σου εκτός από τις τρυφερές ταϊλανδέζες.
Στις σχέσεις μου με τις γυναίκες στην Ελλάδα, πάντα είχα την εντύπωση ότι κάτι λείπει. Τόσο στο sex όσο και στη συμπεριφορά και νοοτροπία που έχει αναπτύξει, τουλάχιστον η δική μας γενιά. Όσοι γευτούν τον γλυκό καρπό της νοτιοανατολικής Ασίας δύσκολα θα επιστρέψουν στην ελληνική πραγματικότητα. Δεν είναι μόνο τα λιλιπούτια και εκ φύσεως άτριχα κορμάκια που έχουν οι ασιάτισσες, δεν είναι μόνο τα μινιόν μουνάκια τους που απλά δεν έχουν αντίπαλο. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η νοοτροπία τους και η έμφυτη θυληκότητά τους, που κάνει τις δικές μας εδώ να μοιάζουν περισσότερο με αιδοιοφόρους άνδρες... Τόσο η κοπέλα που ήμασταν μαζί(η οποία δεν έχει σχέση με bar κλπ.) όσο και οι υπόλοιπες που έρχονταν μαζί μου για κάποιο αντίτιμο(γελοίο σε σχέση με τα έξοδα οποιασδήποτε ελληνίδας), με έκαναν να αναθεωρήσω πολλά πράγματα. Οι γυναίκες της Ασίας έχουν μάθει να σέβονται τον άνδρα, να τον περιποιούνται και να εκτιμούν την προσφορά του. Καλύτερα να μην συνεχίσω όμως, γιατί θα με πιάσει κατάθλιψη πάλι!
Τις ημέρες που ήμουν εκέι φυσικά και πέτυχα έλληνες, και κάναμε παρέα και το χάρηκα πάρα πολύ! Βγήκαμε με τον Ιγνάτιο όπου ήταν κι αυτός διακοπές, αλλά και με τον Φαντομά! Αυτό που μου έκανε όμως εντύπωση είναι ότι μέσα από ένα site όπως το bourdela.tv συνάντησα καλλιεργημένα και ενδιαφέροντα άτομα. Αυτό δεν το περίμενα!
Συμπερασματικά, όσοι το σκέφτεστε να επισκευτείτε την Ταϊλάνδη, μη διστάζετε να το κάνετε πραγματικότητα. Μόνοι ή με παρέα. Ακόμα δεν επέστρεψα, και το μόνο πράγμα στο μυαλό μου είναι πώς και πότε θα γυρίσω πίσω! Αυτά από μένα προς το παρόν, και καλή συνέχεια!