Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (0 μέλη και 54 επισκέπτες)

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Loli
άρχισες να σκέπτεσαι σαν άνδρας και αυτό δεν είναι καλό.  Άκου Go-Go για γυναίκες άσε που άρχισα να αμφιβάλω για το γούστο σου.  Στο δεύτερο link βρήκες κάποιον που να σου αρέσει;

Αυτό είπα...πως είναι όλοι χάλια.
Ενώ είχανε πει εδω μέσα οτι παίζουν και καλά...που είναι;
Πάω για νάνι...φαγωθήκατε να με κάνετε άνδρα....

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Loli...
Εχεις σκεφτει οτι οι Ταυλανδοι,ΔΕΝ φημιζονται ιδιαιτερα για το "μεγεθος"?
Οχι βεβαια σα τους Γιαπωνεζους...αλλα δεν ειναι και "πρωτο μποι"...

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Στα μαγαζια που θελεις εσυ, εμεις δεν πηγαινουμε. Εκτος αν σου αρεσουν τα σωου με μουνακια (τοτε θα ειμασταν του ιδιου φηραματος). Αυτα τα μαγαζακια κλεινουν πολυ αργοτερα. Αν δεν βολευτεις με ταυλανδους, βαλε σε εφαρμογη το σχεδιο β (moi). Εχω και λογικες τιμες. Με θελεις σορτ-ταιμ η λονγκ-ταιμ?

ΑΥΠΝΙΕΣ ΕΧΩ...
Καλά με αυτά που είδα απορρίπτονται οι Ταϊλανδοί...
Θα χρησιμοποιήσω τις υπόλοιπες χρήσιμες πληροφορίες σας...
Πόσο πας???
:2funny: :think:

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Loli...
Εχεις σκεφτει οτι οι Ταυλανδοι,ΔΕΝ φημιζονται ιδιαιτερα για το "μεγεθος"?
Οχι βεβαια σα τους Γιαπωνεζους...αλλα δεν ειναι και "πρωτο μποι"...

Pipinomaniac....σωστός...
Είδα όμως κάτι φώτο απο ladyboy...xx large...

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
ειναι αυτο που θα γινεις αν πας στο σπα με τα κινεζακια εκει στη μαο τσε τουνγκ 2 :) :) :)

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ειναι μαου μην μπερδεψεις τις οδους  :fuck2: :fuck2:

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΑΥΠΝΙΕΣ ΕΧΩ...
Πόσο πας???
αμα ερθεις βρυξελες γινομαι δικος σου με 5000 ευρω και παραμονη μια μερα στην βιλα μου.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Αν θεωρεις ψωναρες,αυτους που τους αρεσει να γευονται τις απολαυσεις της ζωης...τοτε ναι..ειμαι ψωναρα του κερατα...
Και στη Ταυλανδη ας πουμε,αλλοι τρωνε καθε μερα ενα πιατο ρυζι η νουντλς η πανε στις καντινες και τη βγαζουν με 50 μπατ...
Εγω (που ειμαι ψωναρα),τρωω μονο σε εστιατορια και τσακιζω τους αστακους,τα στρειδια,τα ψαρια και τις γαριδες τιγρης...Κατα μεσο ορο υπολογιζω 1000-1500 μπατ για φαι την ημερα...
Γιατι και το φαι ειναι μια ακομα απολαυση...
Μπορεις να φας 2 σουβλακια και να χορτασεις μια χαρα,αλλα οπως και να το κανουμε (για εμας τις ψωναρες τουλαχιστον),ενα φιλετακι πιπερατο ειναι πιο νοστιμο...
Μπορεις να πας να πηδηξεις στη Φυλης με 20 ευρω,αλλα οπως και να το κανουμε (για εμας τις ψωναρες τουλαχιστον),ενα πηδημα με CG ειναι καλυτερο...
Αλλα βεβαια...Οπως βολευεται ο καθενας...(Ψωνιο η μη)...
Με χιλια και χιλια πεντακοσια Δεν τρως αστακους φιλε πιπι εκτος και φας μονος σου...(και μεριδα)
Καβουρακι η Γαριδες ΝΑΙ.
Αφου το θελεις χλιδα... Αν πας σε χλιδατο θα πληρωσεις απο 1800 και ανω το κιλο που μπορει και να μην σε φτασει (ενα γεύμα) (Για αστακους μιλαω).

Τωρα οσο για την πιατσα αμα σκας 10.000 για γκομενα, να βαλουμε ενα στοιχημα οτι θα στην βρω με 3.000 (μπορει και πιο καλη) Αυτο βεβαια ειναι θεμα γουστου. Αλλα οχι σαβουρογαμιας...

Δεν ενοω οτι ξερω καλυτερα απο εσενα.. αλλα με 2,5 χιλιαρικα παιρνεις γαματο γκομενακι. (Μπιπμελο)
τωρα αμα θελεις να δινεις 5.000 και 10.000 σορυ.. αλλα δικα σου ειναι.

Και μην εχεις την ψευδεσθηση οτι ειναι θεμα Quality (Ξανα sorry)
...
Γιατι και εμενα οταν μου πιανανε τον κωλο (γενικος μιλαω οχι για Ταυλανδη) ελεγα γουσταρα και τα εδωσα..(μαγκια μου)
.. Αλλα δεν ειναι ετσι.

....εαν ανιληφθω οτι μου ΓΑΜΑΤΕ την πιατσα θα ΦΡΙΚΑΡΩ  :headbang:

φιλικά

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
ΑΥΠΝΙΕΣ ΕΧΩ...
Πόσο πας???

Σορτ ταιμ 500 μπατ (οπως οι θηλυκες συναδελφοι της Beach Road). Λονγκ ταιμμμμμμ.... παλι 500 μπατ, αφου θα χρεωνεσαι και τα ξενοδοχεια, τις εξοδους, τους αστακους, και θα μου κανεις ολο και καποιο δωρακι οπως κανενα ωραιο παντελονι, κανενα παπουτσακι...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Με χιλια και χιλια πεντακοσια Δεν τρως αστακους φιλε πιπι εκτος και φας μονος σου...(και μεριδα)
Καβουρακι η Γαριδες ΝΑΙ.
Αφου το θελεις χλιδα... Αν πας σε χλιδατο θα πληρωσεις απο 1800 και ανω το κιλο που μπορει και να μην σε φτασει (ενα γεύμα) (Για αστακους μιλαω).
Δεν τρωω καθε μερα Αστακο...Γι αυτο ειπα ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 1000-1500 μπατ την ημερα...
Μπορει δηλαδη μια μερα να φαω ενα φρεσκο ψαρακι 500gr επι 80 μπατ τα 100gr=400 μπατ...
Αλλα ετσι κι αλλιως...Με 1.83 υψος και 73 κιλα βαρος που ειμαι,λες να θελω 2 κιλα αστακο για να "στανιαρω" στη καθισια μου??
Ειμαι λιτοδιαιτος,αλλα μου αρεσει το καλο φαγητο...
Και οσον αφορα τα λεφτα που πληρωνεις για γκομενα,παιζει μεγαλο ρολο ΠΟΥ βρισκεσαι...εχω την εντυπωση πως δεν εχεις περασει και καμμια βολτα απο Μπανγκοκ...Η ταριφα σε ολα τα a go go του ΝΕΡ περυσι,ηταν 2000 το short και 4000 το long...σε αυτα εαν προσθεσεις τα 700-800 του barfine,τα ποτα που θα πιεις εσυ και τα ποτα που θα κερασεις τη γκομενα,ο λογαριασμος ξεπερναει χαλαρα τα 5000 μπατ...
Το εχουμε πει χιλιες φορες...Η ΜπανγΚΟΚΑ ειναι πολυ ακριβη σε σχεση με Πουκετ και Πατταγια...Αλλα αναμφισβητητα εχει την αφροκρεμα...
Και οποιος ψαχνει για "τα εξαιρετικα" ΤΗΑΙ μωρακια,ΠΙΟ ευκολα θα τα βρει στη Μπανγκοκ,παρα σε οποιοδηποτε αλλο μερος...
Συνηθως ομως πρεπει να βαλει το χερι "βαθια στη τσεπη"...

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Συνάδερφοι,

Βλέπω πάλι πως αρχίσατε τις αντιπαραθέσεις, (τρόπος ζωής-αστακοί, τιμές ...)

Ο καθένας μας πηγαίνοντας στην Ταϋλάνδη έχει σαν στόχο να περάσει καλά, και πιστεύω ότι στο τέλος όλοι καλά περνάνε. Αυτό είναι και το σημαντικό.

Το θέμα είναι σε ότι κάνουμε να είμαστε "ΑΡΧΟΝΤΕΣ", και για να μην παρεξηγηθώ ο άρχοντας είναι θέμα νοοτροπίας και όχι χρημάτων.

Επίσης μην ξεχνάτε ότι είμαστε άτομα τελείως διαφορετικά (ηλικία, οικονομικές δυνατότητες, νοοτροπία κλπ κλπ). Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να κρίνουμε τους άλλους για τις επιλογές τους Η να τους ζηλεύουμε για το ότι έχουν περισσότερες επιλογές από μας λόγω οικονομικής άνεσης.

Σε άλλους αρέσουν οι κοντές και σε άλλους όχι. Ποιος έχει δίκιο; ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ
Άλλος βολεύεται σε ξενοδοχείο με 20Ε και άλλος με 100 Ε. Ποιος έχει δίκιο; ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ
Άλλος τρώει με 20Ε και άλλος θέλει τουλάχιστον 70Ε. Ποιος έχει δίκιο; ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ
Άλλος παίρνει κοντοπούτανα με 30Ε και κάποιος με 100Ε. Ποιος έχει δίκιο; ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

Τι θέλω να πω. Ο καθένας μας κάνει το καλύτερο ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες.

Επίσης θα ήθελα να πω στους συναδέρφους που λένε ότι παίρνουν την ίδια αστεράτη γκόμενα  στην μισή τιμή να σκεφτούν ότι  πολλούς από μας δεν μας ενδιαφέρει να κάνουμε παζάρι (όχι πως δεν μπορούμε) για τους εξής λόγους: α) μπορούμε να τα δώσουμε χωρίς να μας ενοχλήσει καθόλου και β) δεν μας ενδιαφέρει να κάνουμε παζάρια με τις πουτάνες.

Στον φίλο που ζήτησε πληροφίες σχετικά με το πόσο θα του κοστίσουν 15 μέρες θα του έλεγα ότι το κάτω όριο είναι 2500Ε + εισιτήρια (άνω όριο δεν υπάρχει....)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ναι φίλε μου κατι τέτοιο σκέφτωμαι απλά λέω τώρα 2500 + εισητήρια= 3500 ευρω
υπολόγισε +1500  να έχεις αέρα για τυχόν  απρόβλεπτα έξοδα ή μεγαλύτερη διαμονή σε χρόνο
και πέρα βρέχει.ΡΕΣΤΑΡΤ όντως.

Πλακα πλάκα δέν κάνετε καμία αίτηση στο υπουργείο τουρισμού της Ταηλάνδης να σας σπονσάρουν τουλάχιστον στα εισητήρια με τόση διαφήμηση που τους κάνετε και πείθετε το κόσμο ότι έστω και για εμπειρία αξίζει τον κόπο να την επισκεφτούμε ???????
(αυτό ειναι για εσας που γράφετε ΟΛΛΑ τα ώς άνω, μάλλον ο doctortilac  πρέπει να κάνει τις ενέργειες.)

πρέπει να είδα καμιά εικοσαριά βιντεάκια.

Viktor(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλως ήρθες πίσω,
Μιά και εισαι ο ποιό πρόσφατος άν θέλεις και έχεις διάθεση και αφού μαζέψεις τα κομάτια σου,κάνε μας μια αναλυτική ξενάγηση (οχι τις γυναικοδουλειές) δηλαδή Πώς ξεκίνησες το ταξίδι σου,Εισητήρια,βίζες,αεροδρόμια χρόνος αναμονής ενδειάμεση στάση, ξενοδοχεία, κόστος συνολικό της εκδρομής σου φαγητά ποτά γυναίκες κλπ.
Αλήθεια πώς και αποφάσισες να πάς μόνος σου???? Βρήκες δικούς μας εκεί???? Κάνατε παρέα ???? ή δέν ήταν στα ενδειαφεροντά σου???.

Το ταξίδι αυτό το είχα στο μυαλό μου από τότε που επέστρεψαν κάτι φίλοι μου από το Phuket το περασμένο καλοκαίρι και μου φουσκώσανε τα μυαλά με την Ταϊλάνδη. Ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο είχα αρχίσει τους σχεδιασμούς, αλλά δυστυχώς δεν βρέθηκε κάποιος κολλητός μου που να μπορεί να ακολουθήσει. Πήρα τελικά την απόφαση να πάω μόνος, και δεν την πήρα με ελαφριά καρδιά. Περιττό να πω ότι την πρώτη μέρα ήμουν και λίγο φοβισμένος που είμαι μόνος μου. Αυτό όμως τελικά, δεν με εμπόδισε να περάσω το καλύτερο εικοσαήμερο της ζωής μου.
  Εισητήρια έκλεισα περίπου 2 μήνες νωρίτερα με την Qatar 780 euro, ελάχιστος ο χρόνος αναμονής στην αναχώρηση, αλλά μαρτύριο οι 13 ώρες αναμονής στην επιστροφή. Η βίζα δεν είναι τίποτα, απλά σου δίνουν ένα έντυπο να συμπληρώσεις στην πτήση για Bangkok. Η διαδικασία δεν είναι ιδιάιτερα τυπική, αφού και οι ίδιοι οι υπάλληλοι του αεροδρομίου, δεν δίνουν και πολλή σημασία.
  H εκδρομή μου έχει μια μικρή ιδιαιτερότητα, μιας και μιλούσα με μια κοπελίτσα μέσω Internet πριν πάω, με την οποία συναντηθήκαμε και περάσαμε φανταστικά. Όχι πως δεν τίμησα φυσικά τις τοπικές σπεσιαλιτέ, και ειδικά το Ratchada! Από τιμές, να πω ότι όντως ανώτατο όριο πραγματικά δεν υπάρχει. Αν κλείσει δηλαδή κανεις, κάποιο καλό ξενοδοχείο και βγαίνει συνέχεια σε καλά εστιατόρια-club, και αλλονίζει από γυναίκες τότε ουτε 200 euro τη μέρα δεν φτάνουν. Τώρα αν προσπαθήσει κανείς να βάλει λίγο μέτρο(ή πολύ μέτρο μάλλον), τα 100 euro τη μέρα που είπε ένας φίλος πιο πάνω, είναι ένα καλό ποσό για όλα πλην αεροπορικών.
  Να πω ότι πέρα από τις γυναίκες, η Bangkok ήταν μια μαγευτική εμπειρία για μένα. Σαν κάτοικος Θεσσαλονίκης, αισθάνθηκα πραγματικά χωριάτης, βλέπωντας όλους αυτόυς τους ουρανοξύστες, τα αχανή εμπορικά και τα έργα υποδομής(Skywalk, Skytrain, Metro). Υπάρχει τεράστια ποικιλία από εστιατόρια με διαφορετικές κουζίνες, spa, μαγαζιά με live μουσική, club κλπ. Γενικώς, υπάρχουν πολλά και διαφορετικά πράγματα για να γεμίσεις τη μέρα σου εκτός από τις τρυφερές ταϊλανδέζες.
  Στις σχέσεις μου με τις γυναίκες στην Ελλάδα, πάντα είχα την εντύπωση ότι κάτι λείπει. Τόσο στο sex όσο και στη συμπεριφορά και νοοτροπία που έχει αναπτύξει, τουλάχιστον η δική μας γενιά. Όσοι γευτούν τον γλυκό καρπό της νοτιοανατολικής Ασίας δύσκολα θα επιστρέψουν στην ελληνική πραγματικότητα. Δεν είναι μόνο τα λιλιπούτια και εκ φύσεως άτριχα κορμάκια που έχουν οι ασιάτισσες, δεν είναι μόνο τα μινιόν μουνάκια τους που απλά δεν έχουν αντίπαλο. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η νοοτροπία τους και η έμφυτη θυληκότητά τους, που κάνει τις δικές μας εδώ να μοιάζουν περισσότερο με αιδοιοφόρους άνδρες... Τόσο η κοπέλα που ήμασταν μαζί(η οποία δεν έχει σχέση με bar κλπ.) όσο και οι υπόλοιπες που έρχονταν μαζί μου για κάποιο αντίτιμο(γελοίο σε σχέση με τα έξοδα οποιασδήποτε ελληνίδας), με έκαναν να αναθεωρήσω πολλά πράγματα. Οι γυναίκες της Ασίας έχουν μάθει να σέβονται τον άνδρα, να τον περιποιούνται και να εκτιμούν την προσφορά του. Καλύτερα να μην συνεχίσω όμως, γιατί θα με πιάσει κατάθλιψη πάλι!
  Τις ημέρες που ήμουν εκέι φυσικά και πέτυχα έλληνες, και κάναμε παρέα και το χάρηκα πάρα πολύ! Βγήκαμε με τον Ιγνάτιο όπου ήταν κι αυτός διακοπές, αλλά και με τον Φαντομά! Αυτό που μου έκανε όμως εντύπωση είναι ότι μέσα από ένα site όπως το bourdela.tv συνάντησα καλλιεργημένα και ενδιαφέροντα άτομα. Αυτό δεν το περίμενα!
  Συμπερασματικά, όσοι το σκέφτεστε να επισκευτείτε την Ταϊλάνδη, μη διστάζετε να το κάνετε πραγματικότητα. Μόνοι ή με παρέα. Ακόμα δεν επέστρεψα, και το μόνο πράγμα στο μυαλό μου είναι πώς και πότε θα γυρίσω πίσω! Αυτά από μένα προς το παρόν, και καλή συνέχεια!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Συνάδερφοι,

Βλέπω πάλι πως αρχίσατε τις αντιπαραθέσεις, (τρόπος ζωής-αστακοί, τιμές ...)

Ο καθένας μας πηγαίνοντας στην Ταϋλάνδη έχει σαν στόχο να περάσει καλά, και πιστεύω ότι στο τέλος όλοι καλά περνάνε. Αυτό είναι και το σημαντικό.

Το θέμα είναι σε ότι κάνουμε να είμαστε "ΑΡΧΟΝΤΕΣ", και για να μην παρεξηγηθώ ο άρχοντας είναι θέμα νοοτροπίας και όχι χρημάτων.

Επίσης μην ξεχνάτε ότι είμαστε άτομα τελείως διαφορετικά (ηλικία, οικονομικές δυνατότητες, νοοτροπία κλπ κλπ). Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να κρίνουμε τους άλλους για τις επιλογές τους Η να τους ζηλεύουμε για το ότι έχουν περισσότερες επιλογές από μας λόγω οικονομικής άνεσης.

Σε άλλους αρέσουν οι κοντές και σε άλλους όχι. Ποιος έχει δίκιο; ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ
Άλλος βολεύεται σε ξενοδοχείο με 20Ε και άλλος με 100 Ε. Ποιος έχει δίκιο; ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ
Άλλος τρώει με 20Ε και άλλος θέλει τουλάχιστον 70Ε. Ποιος έχει δίκιο; ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ
Άλλος παίρνει κοντοπούτανα με 30Ε και κάποιος με 100Ε. Ποιος έχει δίκιο; ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

Τι θέλω να πω. Ο καθένας μας κάνει το καλύτερο ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες.

Επίσης θα ήθελα να πω στους συναδέρφους που λένε ότι παίρνουν την ίδια αστεράτη γκόμενα  στην μισή τιμή να σκεφτούν ότι  πολλούς από μας δεν μας ενδιαφέρει να κάνουμε παζάρι (όχι πως δεν μπορούμε) για τους εξής λόγους: α) μπορούμε να τα δώσουμε χωρίς να μας ενοχλήσει καθόλου και β) δεν μας ενδιαφέρει να κάνουμε παζάρια με τις πουτάνες.

Στον φίλο που ζήτησε πληροφίες σχετικά με το πόσο θα του κοστίσουν 15 μέρες θα του έλεγα ότι το κάτω όριο είναι 2500Ε + εισιτήρια (άνω όριο δεν υπάρχει....)
Πες τα Χρυσοστομε,γιατι εχει μαλλιασει η γλωσσα μου...
Γιατι οπως δε κατηγορω εγω αυτους που πανε εκει και
α)ψαχνουν το φτηνοτερο ξενοδοχειο,κι ας εχει κατσαριδες,
β)Υποσιτιζονται η τρωνε απο καντινες για οικονομια,
γ)Τρωνε μιση ωρα στα παζαρια με τη καθε γκομενα για να γλυτωσουν 5-10 ευρω,η βολοδερνουν μεχρι τις 4-5 τα ξημερωματα για να βρουν τη πιο φτηνη που ξεμεινε για να πηδηξουν
δ)Πανε για ψωνια και κανουν ολοκληρη φασαρια και παζαρια για 50-100 μπατ (1-2 ευρω),τη στιγμη που αυτα τα λεφτα για τους περισσοτερους Ταυλανδους ειναι τα εξοδα για το φαι μιας εβδομαδας,ενω για αυτους 2 γουλιες απο το φραπε που θα πιουν στην Ελλαδα,
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ,δε πρεπει να κατηγορουν καποιους που ειναι ΑΡΧΟΝΤΕΣ,ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΔΕΣ,ΚΙΜΠΑΡΗΔΕΣ και ΤΑΧΩΝΗΔΗΔΕΣ... :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16

Στις σχέσεις μου με τις γυναίκες στην Ελλάδα, πάντα είχα την εντύπωση ότι κάτι λείπει. Τόσο στο sex όσο και στη συμπεριφορά και νοοτροπία που έχει αναπτύξει, τουλάχιστον η δική μας γενιά. Όσοι γευτούν τον γλυκό καρπό της νοτιοανατολικής Ασίας δύσκολα θα επιστρέψουν στην ελληνική πραγματικότητα. Δεν είναι μόνο τα λιλιπούτια και εκ φύσεως άτριχα κορμάκια που έχουν οι ασιάτισσες, δεν είναι μόνο τα μινιόν μουνάκια τους που απλά δεν έχουν αντίπαλο. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η νοοτροπία τους και η έμφυτη θυληκότητά τους, που κάνει τις δικές μας εδώ να μοιάζουν περισσότερο με αιδοιοφόρους άνδρες...
Τι ειπες τωρα ρε μαγκα...
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ... :thumbsup:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ,δε πρεπει να κατηγορουν καποιους που ειναι ΑΡΧΟΝΤΕΣ,ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΔΕΣ,ΚΙΜΠΑΡΗΔΕΣ και ΤΑΧΩΝΗΔΗΔΕΣ... :2funny:
πιπι καλα ολα,
αλλα αρχοντες ειναι οσοι πανε μια φορα το χρονο, λογικο,
μην ξεχνας οτι υπαρχουν πολλοι εξαρτημενοι που πανε καθε μηνα-διμηνο,
μην ξεχνας και αυτες τις παραμετρους, το χεις δοκιμασει?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
παιδιά τσεκάρω μέσω airtickets κόστος εισητηρίων απο Αθηνα, παρατηρώ ότι ο χρόνος απο τον ενδειάμεσο σταθμό οταν πετάει προς ΒΚΚ ειναι 9 έως 12 ώρες ενώ στην επιστροφή είναι
ο μισός χρόνος πτήσης πως γίνετε αυτό ??????

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
πιπι καλα ολα,
αλλα αρχοντες ειναι οσοι πανε μια φορα το χρονο, λογικο,
μην ξεχνας οτι υπαρχουν πολλοι εξαρτημενοι που πανε καθε μηνα-διμηνο,
μην ξεχνας και αυτες τις παραμετρους, το χεις δοκιμασει?

Κάθε μήνα δίμηνο??????? Και οικονομικά πώς την βγάζουν ??? δέν έχουν δουλειές ???? Συνταξιούχοι της ενωσις εφοπλιστών είναι ή εισοδηματιες κλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom