Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ρε παιδια τετοια ωρα τι μπορω να κανω να φυγουν οι καυλες

Πηγαινε να ριξης ενα πουτσο σε κανα μπουρδελο. (φυλης)

Αμα εισαι απο επαρχεια παρε τηλεφωνο καμια παλια φιλη...αμα παιζει..

Αλιως φιλε σκουρα τα πραγματα τετοια ωρα μονο ή  :jerking: σε σωζει.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
πως θα γινει να βρουμε καμια τετοια δουλεια ρε φαντομα, κανουμε και διδυμο με το ροκο :2funny: :2funny:
Κωστα μιλαω για "ωριμες" Γιαπωνεζες οχι σαν αυτες που βλεπεις στα σαιτς στο ιντερνετ. Εξακολουθεις να ενδιαφερεσαι?

βρε συ φ16  στα ομαδικα θα το ριξεις τωρα??
:2funny: :2funny: :2funny:

Είναι γεγονός ότι στην Ταϋλάνδη (όπως και ειδικότερα στην Ασία) η διατήρηση από εύπορους άνδρες και επισήμων ερωμένων είναι θεσμός. Συντηρούν 1-2 ή και περισσότερες φρεελάνσερς ενώ εξακολουθούν να συμβιώνουν με τη νόμιμη σύζυγό τους (το τι γίνεται με τις ζηλιάρες συζύγους τους δεν μπορώ να φανταστώ μόνο).
Φον εχω δει συμβιωση με νομιμη συζυγο και "μικρη" συζυγο στο ιδιο σπιτι (διοροφο), δηλαδη καθε οροφος και συζυγος. Πολλες φασαριες βεβαια αλλα λογικο δεν ειναι? Ολα εχουν και ενα οριο πια, οχι και στο ιδιο σπιτι ειπαμε...Παντως δεν ειναι παντα τοσο δραματικες οι ζηλειες εξαλλου μονος σου λες οτι ειναι θεσμος αρα αναμενομενο απο ολους να γινει καποια στιγμη.

Σπυρο μην μασας!με τοσα λεφτα θα ζεις σαν πασας κατω.αντι να γερνας θα ξαναγινεσαι νεος μερα με τη μερα εκει!
Φιλε πριν ερθω Ταυλανδη με κανανε συνηθως 5 χρονια νεωτερο. Τωρα με κανουν στην ηλικια μου. Αν κανεις ζωη μονιμου στην Ταυλανδη οπως κανει διακοπες ο Σολφεζ απο τα 40 σου θα εισαι παππους   :2funny:

ο μεσος ταυλανδος ποσα λεφτα μπορει να εχει μαζεμενα στιγμιαια στη ζωη του ?50 χιλιαρικα?100?
εδω λεμε θα πατε εσεις με 400 χιλιαρικα μετρητο στην τσεπη
οποτε δεν θα μπορεσετε να επιβιωσετε?
και επιβιωνει ο ται με 200 το μηνα και εαν?
ρε Σπυρο εσυ δεν εισαι Ται ειναι λιγουλακι δυσκολο να κανεις τη ζωη του Ται για παντα. Το προηγουμενο μεγαλο ποστ του Κωστα με καλυψε, στο μονο που διαφωνω ειναι στο 4 φορες Ελλαδα. Αν μενεις μονιμα Ταυλανδη και επιτρεφεις το σοκ που παθαινεις ειναι μεγαλυτερο απο το να εισαι τουριστας. Προσωπικη γνωμη βεβαια...Συμφωνω οτι συνεχεια ψαροχωρι και ρυζοχωραφα θα τα βαρεθεις, εκτος κι αν εισαι μοναχος. Καποια στιγμη θα χρειαστεις πραγματικο πολιτισμο και αυτος κοστιζει κατιτις παραπανω.

Στην τελικη θα ξαναπω παλι κατι που ειχα πει πολυ παλια οτι ολα αυτα που φαινονται τοσο μαγικα στην αρχη ενας λογικος ανθρωπος με τα μυαλο στη θεση του θα τα βαρεθει καποια στιγμη, στο τελος κατανταει ενα ακριβο χομπι στην καλυτερη των περιπτωσεων.

giannis_iraklio

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σύντροφοι καλημέρα
Είμαι και εγώ ένας ταυλανδοπληκτος που από το πρώτο μου ταξίδι η σκέψη μου συνεχώς τριγυρνά στο πως θα καταφέρω να μένω στον μαγικό αυτό τόπο τουλάχιστον δυο με τρεις μήνες το χρόνο .
Μια σκέψη που έχω κάνει και θα ήθελα την γνώμη των παλαιοτέρων είναι η εξής
Με μια παρέα τριών άλλων φίλων  να βρούμε και να αγοράσουμε ένα bar στο πουκετ η στην παταγια  και ο κάθε ένας από εμάς  να μένει εκεί για τρεις μήνες και να διευθύνει  το μπαρ παράλληλα με τις διακοπές του .
Η ερώτηση είναι αν θα καταφέρνουμε να κερδίζουμε από αυτό το μαγαζί τόσα χρήματα ώστε να καλύψουμε τα εισητειρια και το κόστος των διακοπών μας ,και αν κάποιος παλιός ξέρει αν η διαδικασία από πλευράς ταυλανδικης νομοθεσίας είναι απλή η πολύπλοκη .
Προκαταβολικά ευχαριστώ για όποια απάντηση σας.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Διαβαζω απο την αρχη,τις σκεψεις καποιων 40αρηδων και μη,για μονιμη εγκατασταση...
Περαν των οποιονδηποτε προβληματισμων,που κατατεθηκαν απο καποιους...
Ρε μαγκες...Δε σκεφτηκε κανενας...ΠΟΙΟΣ θα σας δωσει VISA για να μεινεται το υπολοιπο της ζωης σας,ΧΩΡΙΣ "στεφανι"...? :think:
Γιατι και το στεφανι,ΔΕΝ ειναι πανακια...ΔΕΝ παιρνεις ετσι ευκολα τη μονιμη αδεια παραμονης,ακομα και παντρεμενος...
Χωρια οτι και να καταφερεις να μεινεις εκει ΜΟΝΙΜΑ για το υπολοιπο της ζωης σου....Ταυλανδος δεν θα γινεις ΠΟΤΕ...
Φαρανγκ γεννηθηκες...Φαρανγκ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ολα αυτα που φαινονται τοσο μαγικα στην αρχη ενας λογικος ανθρωπος με τα μυαλο στη θεση του θα τα βαρεθει καποια στιγμη,
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ, οι λογικοι δεν θα αντεξουν πολυ, οπως προειπα και γω,
ακυρο με τις γιαπωνεζες φιλε, μιλφ ? ποτεεε

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Συνάδερφοι των 40++ που θα θέλατε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας στην Ταϋλάνδη..

Χωρίς να  έχω πάει (προς το παρόν) και διαβάζοντας τα διάφορα φόρουμ αυτό που θα μπορούσα να πω είναι ότι (ξεπερνώντας όλα τα προβλήματα visas κλπ...) αν δεν έχεις ένα εισόδημα της τάξεως των 2000Ε/Μήνα (ελάχιστο) ούτε να το σκέφτεστε να ξενιτευτείτε...

Τώρα αναφορικά με τις επιχειρήσεις (bar κλπ) το μόνο που θα μπορούσα να σας πω είναι ότι είναι πολύ ποιο δύσκολο απο ότι φαντάζεστε

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ρε τι απελπισια υπαρχει στον κοσμο..ακου να μεινουν στην ταιλανδη..ρε σεις πηγαιντε να μεινετε στην αιθιοπια,εκει θα γαματε πιο ευκολα ακομη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ρε τι απελπισια υπαρχει στον κοσμο..ακου να μεινουν στην ταιλανδη..ρε σεις πηγαιντε να μεινετε στην αιθιοπια,εκει θα γαματε πιο ευκολα ακομη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Απο τα λεγομενα σου,καταλαβαινω οτι δεν εχεις επισκεφτει ποτε τη Ταυλανδη.
Αντιθετως,βλεπω οτι εισαι ενθερμος υποστηρικτης της Αιθιοπιας,την οποια λογικα θα εχεις επισκεφτει.
Αν και δυσκολευομαι να πιστεψω οτι υπαρχει ανθρωπος που θελοντας να ικανοποιησει τη σεξουαλικη του πεινα και στερηση,φτανει να επισκεφτει μεχρι και την Αιθιοπια,απο την αλλη "περι ορεξεως-κολοκυθοπιτα"...Σεβομαι ολους τους συνανθρωπους μου,ανεξαρτητα απο τις επιλογες τους.
Αν σου ειναι ευκολο λοιπον,για "ακαδημαικους" λογους,μηπως μπορεις να μας δωσεις καποιες πληροφοριες για το "Αιθιοπια sex trip"?
Και για να μην απασχολουμε το εν λογω φορουμ,μηπως ειναι καλυτερα να ανοιξεις ενα καινουριο τοπικ?
Ευχαριστω πολυ φιλε μου.

agelosap

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδία θα ήθελα να ακούσω καμιά άποψη για τα πρακτορεία ταξιδιών και της τιμές τους
Δεν μου φαίνεται πολύ μεγάλη η διαφορά από το να κλείσω μόνος μου, όταν βρίσκεις σε καλό ξενοδοχείο για 10 βράδια με εισιτήρια 800 εύρο τι καλύτερο μπορείς να βρεις από μόνος σου και αξίζει η διαφορά τον κόπο και της ώρες που θα φας ψάχνοντας.
Είχα πάει ξανά πριν από 7 – 8 χρόνια με πρακτορείο και ήταν πολύ καλά το μόνο που πρέπει να κανονίσεις είναι να δέχεται το ξενοδοχείο << επισκέπτες>> στο δωμάτιο σου

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ρε παιδία θα ήθελα να ακούσω καμιά άποψη για τα πρακτορεία ταξιδιών και της τιμές τους
Δεν μου φαίνεται πολύ μεγάλη η διαφορά από το να κλείσω μόνος μου, όταν βρίσκεις σε καλό ξενοδοχείο για 10 βράδια με εισιτήρια 800 εύρο τι καλύτερο μπορείς να βρεις από μόνος σου και αξίζει η διαφορά τον κόπο και της ώρες που θα φας ψάχνοντας.
Είχα πάει ξανά πριν από 7 – 8 χρόνια με πρακτορείο και ήταν πολύ καλά το μόνο που πρέπει να κανονίσεις είναι να δέχεται το ξενοδοχείο << επισκέπτες>> στο δωμάτιο σου
Πρωτον,τα γραφεια ταξιδιων,συνεργαζονται με ξενοδοχεια που ειναι λιγο πιο μακρια απο τις πιατσες,και δευτερον,στις τιμες που βλεπεις στα γραφεια ταξιδιων,πρεπει να προσθεσεις καμμια 250αρια ευρω για φορους αεροδρομιων,συν την επιβαρυνση για μονοκλινο δωματιο...
Με λιγα λογια...τα γραφεια ταξιδιων..ειναι ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ..
Τα 800 που γραφει,ειναι στην ουσια 1300...

giannis_iraklio

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΦΙΛΕ grvaggelis καλο θα είναι να μην κατακρινεις με αυτό τον τροπο κατι που εσυ πρπσωπικα ισως δεν θα εκανες….ομως για να παρακολουθεις το συγκεκριμενο site μαλλον πως και εσυ πληρωνεις …καμια φορα κανενα μωρακι. Τωρα στην ελλαδα η στην ταυλανη η οπου αλλου δεν εχει σημασια .
Αν παλι δεν το κανεις ποτε αυτό καλο θα ηταν να σκοτωνεις την ωρα σου σε αλλα φορουμ και να αφησεις εμας εδώ να λεμαι τα δικα μας.

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
μαγκες καλα τα λετε και εγω απο αυτα που διαβασα εδω μεσα στο τσαφ ειμαι να παω προς ταυλανδη μπραβο συνεχιστε ετσι να περιγραφετε οσο για τα τυπακια που μπαινουν στο τοπικ και το παιζουν ιστορια γραφτε τα στα αρχιδια σας :rockon:

giannis_iraklio

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Διαβαζω απο την αρχη,τις σκεψεις καποιων 40αρηδων και μη,για μονιμη εγκατασταση...
Περαν των οποιονδηποτε προβληματισμων,που κατατεθηκαν απο καποιους...
Ρε μαγκες...Δε σκεφτηκε κανενας...ΠΟΙΟΣ θα σας δωσει VISA για να μεινεται το υπολοιπο της ζωης σας,ΧΩΡΙΣ "στεφανι"...? :think:
Γιατι και το στεφανι,ΔΕΝ ειναι πανακια...ΔΕΝ παιρνεις ετσι ευκολα τη μονιμη αδεια παραμονης,ακομα και παντρεμενος...
Χωρια οτι και να καταφερεις να μεινεις εκει ΜΟΝΙΜΑ για το υπολοιπο της ζωης σου....Ταυλανδος δεν θα γινεις ΠΟΤΕ...
Φαρανγκ γεννηθηκες...Φαρανγκ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ...
Φιλε pipinomaniac συμφωνώ απόλυτα μαζί σου πως κάθε λογικός άνθρωπος δεν θα μπορέσει να μείνει για πάντα στην Ταϊλανδή ..και σίγουρα δεν θα γίνει ποτέ Ταϊλανδός αλλά πάντα για αυτούς θα είναι farag .
Αυτό που εγώ προσπαθώ να καταφέρω είναι να μπορώ να επισκέπτομαι αυτόν τον παράδεισο για 3 μήνες κάθε χρόνο και αν τα καταφέρω με τον τρόπο που ανέφερα  να καταφέρουμε 3-4 άτομα να κερδίζουμε τα έξοδα αυτού του τριμήνου με κάποια δουλειά εκεί.
Παρακολουθώ το site καθημερινά και ξερώ πως εσύ , ο Κώστας f16 kais o doctor …είστε οι ποιο παλιοί και οι καλύτεροι γνώστες της πραγματικής κατάστασης κάτω.
Για αυτό το λογο ζήτησα και την συμβουλή-βοήθεια σας .

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Καλά συγνώμη...το τσουνάμι το σκέφτεται κανένας, ή μόνο εγώ;
Θα φύγετε από Ελλάδα που έχουμε τους σεισμούς και θα πάτε στα χειρότερα;
Και βλέπω υπολογίζετε τα λεφτά που θα χαλάσετε για να μείνετε μόνιμα Ταϊλάνδη.
Έχετε υπολογίσει γιατρούς κτλ.; Η σκεφτόμαστε πως όλα θα είναι παντα καλά στη ζωή μας?
Και μιας και το έφερε η κουβέντα...εκεί απο γιατρούς και νοσοκομεία τι συμβαίνει;
Αν κάποιος μένει εκεί και χρειαστεί μια εγχείρηση απλή ή σύνθετη...τη βγάζει καθαρός ή τον κλαίμε;
Έχω και άλλες απορίες...αλλά λίγες λίγες..

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
καλώς την Lolli ενδιαφέρον θέμα θα το παρακολουθώ αλλα δεν θα μπορώ να γράψω,
εγω θα σας πω καλη πρωτομαγια γιατι δεν θα τα πουμε για λίγες μερες.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Φιλε pipinomaniac συμφωνώ απόλυτα μαζί σου πως κάθε λογικός άνθρωπος δεν θα μπορέσει να μείνει για πάντα στην Ταϊλανδή ..και σίγουρα δεν θα γίνει ποτέ Ταϊλανδός αλλά πάντα για αυτούς θα είναι farag .
Αυτό που εγώ προσπαθώ να καταφέρω είναι να μπορώ να επισκέπτομαι αυτόν τον παράδεισο για 3 μήνες κάθε χρόνο και αν τα καταφέρω με τον τρόπο που ανέφερα  να καταφέρουμε 3-4 άτομα να κερδίζουμε τα έξοδα αυτού του τριμήνου με κάποια δουλειά εκεί.
Παρακολουθώ το site καθημερινά και ξερώ πως εσύ , ο Κώστας f16 kais o doctor …είστε οι ποιο παλιοί και οι καλύτεροι γνώστες της πραγματικής κατάστασης κάτω.
Για αυτό το λογο ζήτησα και την συμβουλή-βοήθεια σας .
Κοιτα...Με τις λιγοστες γνωσεις που εχω,φανταζομαι πως οπως σε ΟΛΑ τα μερη του κοσμου,ετσι και στη Ταυλανδη,θα υπαρχει καποια ΜΑΦΙΑ,που κυβερναει τη νυχτα...
Τα εχεις καλα μαζι τους?...Εισαι ΟΚ..
Δεν τα εχεις καλα?...Σε βρισκουν πεταμενο σε κανενα ρεμα...
Αν δε κανω λαθος,η ενοικιαση ενος μπαρ για ενα χρονο μεσα στα soi της Πατονγκ στο Πουκετ,παιζει-αναλογα με τη θεση που βρισκεται-απο 10.000-50.000 ευρω...
Αν εχεις λοιπον αυτα τα λεφτα,πας και τα σκας μετρητα και περνεις ενα μπαρ...Που βεβαια ΔΕΝ θα ειναι στο ονομα σου γιατι δεν επιτρεπεται στους ξενους...Πρεπει να βαλεις και Ταυλανδο-η συναιτερο...
Παρτο αυγο και κουρευτο δηλαδη...
Με τη μικρη επαναλαμβανω πειρα μου,και απο οτι ειχα υπολογισει μια μερα,δεν πιστευω να υπαρχουν μεγαλα περιθωρια κερδους...Αν αφαιρεσεις δηλαδη τις μιζες και τη φορολογια,δουλευεις ολη μερα σα το σκυλο,μπαστακας στο μπαρ για να βαλεις στη τσεπη καθαρα,κανα 1000αρι-1500αρι ευρω το μηνα...
Που ναι μεν για ενα Ταυλανδο ειναι περιουσια,αλλα για εμας δεν ειναι λεφτα που φτανουν για να κανεις "μεγαλη ζωη" εκει...
ΓΙ ΑΥΤΟ...Προσωπικη μου αποψη...ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
Αλλωστε εχω γνωρισει και καποιους Ελληνες που εκαναν επιχειρηση εκει και "προκοψανε"... :hmm:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
pipinomaniac
στου βαρσου για γιαουρτι
ο μονος κινδυνος εκει ειναι να σε τσιμπισει καμια μελισα

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Έχετε υπολογίσει γιατρούς κτλ.; Η σκεφτόμαστε πως όλα θα είναι παντα καλά στη ζωή μας?
Και μιας και το έφερε η κουβέντα...εκεί απο γιατρούς και νοσοκομεία τι συμβαίνει;
Αν κάποιος μένει εκεί και χρειαστεί μια εγχείρηση απλή ή σύνθετη...τη βγάζει καθαρός ή τον κλαίμε;
Υπάρχουν εξαιρετικοί γιατροί στη χώρα πολλοί με μετεκπαίδευση στο εξωτερικό (Ιαπωνία ή ΗΠΑ) και πολλά και αξιόλογα νισοκομεία και κλινικές. Καλή εξυπηρέτηση σε πολύ ικανοποιήτικές τιμές.
Θα έλεγα ότι δεν παρουσιάζει διαφορές από την Ελλάδα (ΟΚ φαντομά γνωρίζω και τις συνθήκες που επικρατούν στην επαρχία, αλλά μιλάμε για τις πόλεις ιδίως).
 Προσωπικά έχω γνωρίσει άτομα που είχαν επισκευτεί τη χώρα για να υποβληθούν σε πολύπλοκες εγχειρήσεις.
  Όσο αφορά τα θέματα ασφάλισης, όλες οι μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες έχουν υποκαταστήματα στην χώρα.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Με τις λιγοστες γνωσεις που εχω,φανταζομαι πως οπως σε ΟΛΑ τα μερη του κοσμου,ετσι και στη Ταυλανδη,θα υπαρχει καποια ΜΑΦΙΑ,που κυβερναει τη νυχτα...
Τα εχεις καλα μαζι τους?...Εισαι ΟΚ..
Δεν τα εχεις καλα?...Σε βρισκουν πεταμενο σε κανενα ρεμα...
Αν δε κανω λαθος,η ενοικιαση ενος μπαρ για ενα χρονο μεσα στα soi της Πατονγκ στο Πουκετ,παιζει-αναλογα με τη θεση που βρισκεται-απο 10.000-50.000 ευρω..
  Σύντροφε, δεν έχουν ακριβώς έτσι τα πράγματα. Οργανώσεις τύπου ΜΑΦΙΑ είναι σχετικά νέο φαινόμενο στην Ταϋλάνδη. Αλλά ακόμα και εκεί που υπάρχει οι φαρανγκς μένουν στο απυρόβλητο.
   Ο μεγαλύτερος κίνδυνος (αλλά και σύμμαχος) είναι η Αστυνομία (ή καλύτερα οι εκάστοτε διοικητές). Τα παίρνουν από παντού.
  Οι παλαιότεροι ίσως θα θυμούνται το Thermai στην Μπανκονκ. Το κολαστήρι !! Γινόντουσαν σημεία και τέρατα αλλά ήταν στο απυρόβλητο καίτοι μεσοτοιχία με την Αστυνομική διεύθυνση. Γιατί ? Απλούστατα ανήκε συναιτερικά στον κουνιάδο του τότε αστυνοκικού διευθυντή).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom