Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ενταξει γιατι τα ειδα λιγο εγχρωμα με τα τσουναμι!!Αλλα ειναι και αυτο που λεει ο 04fantomas05 σιγα μην προλαβω να δω και παραλιες το μυαλομου τωρα εμενα μονο για μπανιο δεν ειναι!.mathima soflez δεν ειναι και σιγουρο για πατταγια οπου μας βγαλει δεν ξερεις τι θα μας τυχη ετσι μου λενε και μενα και εγω ακολουθω οτι να ειναι δεν με νοιαζει!! ειπαμε φρικασε ολα!!! :blowup:

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Φρικασε, πηγαινε μια Πατταγια να ξεμπουκωσεις τα σωληνακια για πρωτη φορα, και τα πειραματα τα κανεις αλλη φορα. Γνωμη μου...

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φρικασε, πηγαινε μια Πατταγια να ξεμπουκωσεις τα σωληνακια για πρωτη φορα, και τα πειραματα τα κανεις αλλη φορα. Γνωμη μου...
Φανταζομαι για να λετε ολοι εκει θα γινεται Χαμος!!! Εχει ποικιλια εκει mathima soflez εσει πρωτη φωρα πατταγια πηγες?  :knockinb:

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Εγω την πρωτη φορα γυρισα ολη την νοτια και την νοτιοανατολικη Ταυλανδη. εμεινα μονο λιγες μερες στην Πατταγια. Τις επομενες φορες πηγα Αγιουταγια, Σαλα-Μπουλι (Sara Buri), και εξερευνητικο ταξιδι απο Πατταγια-Σιεμ Ρεαπ-(Καμποτζη), Πνομ Πενχ-Σαιγκον (Βιετναμ)=Βουνγκ Ταο-Ντα Νανγκ-Χοι Αν- Χουε- Πακσε (Λαος)-Ουμπον Τατσατανι (Ται)και επιστροφη στο Royal Palace Pattaya. Λεω να μεγαλωνω συνεχως τους κυκλους που κανω, συμπεριλαμβανοντας και αλλα κρατη στα ταξιδια μου. Στο μυαλο μου εχω για το επομενο ταξιδι Ινδονησια και Φιλιππινες, παντοτε ομως με αφετηρια την Πατταγια.

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εγω την πρωτη φορα γυρισα ολη την νοτια και την νοτιοανατολικη Ταυλανδη. εμεινα μονο λιγες μερες στην Πατταγια. Τις επομενες φορες πηγα Αγιουταγια, Σαλα-Μπουλι (Sara Buri), και εξερευνητικο ταξιδι απο Πατταγια-Σιεμ Ρεαπ-(Καμποτζη), Πνομ Πενχ-Σαιγκον (Βιετναμ)=Βουνγκ Ταο-Ντα Νανγκ-Χοι Αν- Χουε- Πακσε (Λαος)-Ουμπον Τατσατανι (Ται)και επιστροφη στο Royal Palace Pattaya. Λεω να μεγαλωνω συνεχως τους κυκλους που κανω, συμπεριλαμβανοντας και αλλα κρατη στα ταξιδια μου. Στο μυαλο μου εχω για το επομενο ταξιδι Ινδονησια και Φιλιππινες, παντοτε ομως με αφετηρια την Πατταγια.
Καλα κατσε να παω εκει πρωτα εσει εχεις προυπηρεσια το ξερεις το εργο!! Ναι το μπανγκοκ βλεπεις ειναι κομβικο μερος καλα τα λες ετσι να σταματας πρωτα εκει για κανα boom boom και μετα παμε να δουμε κατι νεο ε!!!  :2funny:

geocfu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παιδες ειμαι ετοιμος για αναχωρηση αυτη την φορα μονος..εντος τις εβδομαδας λεω να την κανω.ακομα δεν εχω αποφασισει που να παω ομως.patong η pataya?
sosososososo

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδες ειμαι ετοιμος για αναχωρηση αυτη την φορα μονος..εντος τις εβδομαδας λεω να την κανω.ακομα δεν εχω αποφασισει που να παω ομως.patong η pataya?
sosososososo
Ο KOSTASF16 θα σου πει εχει το κλειδι της πολης pataya ειναι Δημαρχος εκει !! ξερει πολυ καλα που ποναει η πολη!!! ε κανω λαθος KOSTASF16 :2funny: :grin: :blowup:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Φίλοι μου σήμερα το μεσημέρι αναχωρώ για pattaya και πάω να κάνω  απαγωγή  την μικρή από την πεθερά. προβλέπετε πόλεμος μέχρι εσχάτων ποίος θα κερδίσει δεν ξέρω ακόμα. Φίλοι μου πρέπει να νιώθετε περιφανείς που γράφουμε ιστορία εμείς η Έλληνες γιατί πρώτη φορά θα  απαγάγουν  ταιλανδι από την μάνα της. Το επιχειρώ και πιστεύω να έχω την ΕΥΧΗΣ σας για να μου παν όλα καλά. Φτάνω τετάρτη πρωί και η πεθερά απαγόρευσε την μικρή να ρθει αεροδρόμιο. Από την τετάρτη αρχίζει η επιχείρηση  απαγωγής  μετά βουρ για πουλιλαμ για να βγάλω πιστοποιητικά της και για προξενείο. Η επιχείριση αρχίζει τετάρτη πρωη. Η θα παντρευτούμε η θα έρχεστε στα κυπαρισσάκια να με βλέπετε όταν έρχεστε pattaya. Αν διαβάσετε ότι ο doctortilac αυτοκτόνησε από κανένα μπαλκόνι με τα χέρια δεμένα και με μια κάλτσα στο κεφάλι με έφαγε η πεθερά. Φίλοι μου αυτό είναι το τελευταίων πριν την επιχείρηση. Φιλιά σε όλους. doctortilac.

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φίλοι μου σήμερα το μεσημέρι αναχωρώ για pattaya και πάω να κάνω  απαγωγή  την μικρή από την πεθερά. προβλέπετε πόλεμος μέχρι εσχάτων ποίος θα κερδίσει δεν ξέρω ακόμα. Φίλοι μου πρέπει να νιώθετε περιφανείς που γράφουμε ιστορία εμείς η Έλληνες γιατί πρώτη φορά θα  απαγάγουν  ταιλανδι από την μάνα της. Το επιχειρώ και πιστεύω να έχω την ΕΥΧΗΣ σας για να μου παν όλα καλά. Φτάνω τετάρτη πρωί και η πεθερά απαγόρευσε την μικρή να ρθει αεροδρόμιο. Από την τετάρτη αρχίζει η επιχείρηση  απαγωγής  μετά βουρ για πουλιλαμ για να βγάλω πιστοποιητικά της και για προξενείο. Η επιχείριση αρχίζει τετάρτη πρωη. Η θα παντρευτούμε η θα έρχεστε στα κυπαρισσάκια να με βλέπετε όταν έρχεστε pattaya. Αν διαβάσετε ότι ο doctortilac αυτοκτόνησε από κανένα μπαλκόνι με τα χέρια δεμένα και με μια κάλτσα στο κεφάλι με έφαγε η πεθερά. Φίλοι μου αυτό είναι το τελευταίων πριν την επιχείρηση. Φιλιά σε όλους. doctortilac.
Αντε με το καλο και με την ευχημας doctortilac μην μασας Ελληνας εισαι !!!! βαλε μπουρλοτο στην πεθερα σαν το καναρι!! :blowup:.κοιτα να εισαι ψυχραιμος και ηρεμος! καλο ταξηδι και καλη επητυχια. Καντα ολα φρικασε και καντην με προσοχη!! γιατι εκει εχει κατι φυλακες που τα Αρουρια ειναι Αστα να πανε ουτε αυτι δεν θα σου βρουμε!. πες στην πεθερα ΑΕΡΑ!!!! :ak:

polaras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλε doctora καλη επιτυχια και καλο ταξιδι!αν συμβη καμια στραβη και σου την πεσει το σοι ενημερωσε μας να σκασουμε μυτη!!!!περιμενουμε φωτογραφιες!!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

Μαλλον εκτος απο τυχη θα χρειαστεις δικηγορο ;)

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
κοιτα να δεις μετα απο τοσα που εχουμε δει εκει κατω να  δουμε και αυτο λορδε  λολ

ηχωρ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
χρονια το σκευτομουνα και ολο και κατι τυχαινε, αλλα εσεις με πει(σατε! η ταυλανδη ειναι ο απολυτος προορισμος μεχρι σημερα. δεν θελω να γερασω χωρις να εχω παει. αναχωρω 2/3 με ται για πουκετ ξενοδοχειο M's Guest House 14/12 Ratpatanusorn Road, Patong Beach/ πληρωμενο της πρωτες 5 μερες. 15/3 μπανγκονκ. επιστροφη 23/3 . 850Ε απο γνωστο πρακτοριο στην αθηνα. ευχαριστω ολους στο φορουμ, παλιους και νεους. ακομα κι απ'τους τσακωμους σας, κατι μαθαινουμε. {οποιος θελη να παει κουβα χωρις να εχει παει ταιλανδη, θα του πρωτηνα να το σκευτη καλυτερα} τωρα πρεπει να ξαναδιαβασω το φορουμ!!!!

papdhmhtrhs1977

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα στην παρεα.μιλησα με ντοκτορ πριν λιγο...η απαγωγη τελικα εγινε και τωρα η πεθερα τους ψαχνει παταγια μπανκονγκ παντου.ο ντοκτορ στον ρολο του νικολας κειτζ στο bankonk dangerous κρυβετε καλα και συνεχιζει την περιπετεια του στην εξωτικη ταυλανδη.φανταστητε το λιγο σαν ταινια καλη φαση.....

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
λετε να του εχουν καμια στημενη  δουλεια του ντοκτορα, πεθερα και νυφη, και να τον κατηγορουν για απαγωγη? με το αζημιωτο φυσικα...
πλακα θα εχει.
εγω τον ντοκτορ τον φανταζομαι σαν τον Τσακ Νορις στον "ΒΕΤΕΡΑΝΟ",
"ηχωρ"  καλα να περασεις,
αλλα κακως εκλεισες ξενοδοχειο απο δω. ισως σου σπανε τα @@ιδια για τις κοπελες που θα βαζεις, και σε χρεωνουν εξτρα.
το εχουμε τονισει ολοι οτι  δεν κλεινουμε ξενοδοχεια απο δω, το πρακτοριο σου βεβαια προσπαθησε να σου πουλησει οσο πιο πολλες υπηρεσιες μπορουσε.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
καλημερα στην παρεα.μιλησα με ντοκτορ πριν λιγο...η απαγωγη τελικα εγινε και τωρα η πεθερα τους ψαχνει παταγια μπανκονγκ παντου.ο ντοκτορ στον ρολο του νικολας κειτζ στο bankonk dangerous κρυβετε καλα και συνεχιζει την περιπετεια του στην εξωτικη ταυλανδη.φανταστητε το λιγο σαν ταινια καλη φαση.....

Εγω για τον ντοχτωρα, ασχετα αν τον συμπαθω παρα πολυ, το μονο που εχω να πω για αυτη τη φαση ειναι: ΤΑΘΕΛΕ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΟΥ :grin:

ηχωρ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το ξερω f16 αλλα σκετο εισητιριο ηταν ποιο ακριβο απο εισητιριο συν 5 μερες ξενοδοχειο! σημερα στην αθηνα το μπαχτ το δινουν 40. ειναι λιγο ακριβο?

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
συνεχιζει την περιπετεια του στην εξωτικη ταυλανδη.

σε κατι τετειες περιπτωσεις η ταυλανδη δεν ειναι καθολου εξωτικη.. εχω ακουσει και εχω διαβασει πολλα για το "αλλο" προσωπο της χωρας αυτης. ευχομαι τα καλυτερα στον doctora

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom