Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

papdhmhtrhs1977

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ενταξει ρε παιδες δεν νομιζω να μπλεξει.τα ξερει καλα τα κολπα τοσα χρονια παει κατω.και εχει και μεγαλη εμπειρια μην ξεχνατε οτ :rockon:ι εχει κανει 13 γαμους

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
σημερα στην αθηνα το μπαχτ το δινουν 40. ειναι λιγο ακριβο?
φιλε δες εδω και αποφασισε μονος σου αν αξιζει

Παιδια θελω να πιστευω οτι κανετε πλακα με την απαγωγη...μονο ως αστειο θα μπορουσε να εκλαβει κανεις μια τετοια κατασταση σε μια χωρα οπου ειναι πολυ καλα γνωστο οτι ο φαρανγκ ερχεται παντα μετα τη μανα σε προτεραιοτητα.

ηχωρ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αξιζη και πολυ μαλιστα. φιλε φαντομα σ'ευχαριστω, ελπιζω να σε δω απο κοντα μεταξι 17/3 και 22/3 στη μπανκονκ

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Ειναι λιγο ασχετο μετο συγκεκριμενο θεμα αλλα αν καποιος ξερει αν μπορει να μου απαντησει για το τι παιζει στο κατμαντου στο νεπαλ,εχω ακουσει οτι υπαρχουν go go bars οσο για τις νεπαλεζες ειναι πανεμορφες τις θμαμαι απο τα ταξιδια μου στην ινδια.

sonap79

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια κι απο μενα. Παρακολουθω εδω και πολυ καιρο ολες τις χρησιμες και κατατοπιστικοτατες  πληροφοριες που δινετε σχετικα με την Patayya και το Bankong.
Προετοιμαζομαι  κι εγω να παω με έναν φιλο μου για πρωτη φορα από 03/04 εως 13/0). Όπως εχει ηδη αναφερθει είναι καλυτερα να κλεινεις αεροπορικα και ξενοδοχειο μονος σου. Σωστα?
Αυτο που θα παρακαλουσα είναι αν γνωριζει κανενας, καμια καλη προσφορα για αεροπορικα εισητηρια για εκεινη τη περιοδο ή που θα μπορουσα να απευθυνθω.

Σας ευχαριστω πολύ

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ο ΟΚΤΩΒΡΗΣ ειναι μακρια? :grin:
ΓΟΛΓΟΘΑΣ θα ειναι φιλε, υπομονη.
λοιπον και κατι αλλο.
οποιος ηταν σημερα στο θα επαιρνε μια γερη δοση Ασιας.
το πιπινακι που δουλευε εκει ηταν σουπερ, εκ Ταιλανδης φυσικα...
και γενικα η περιοχη θυμιζε λιγο Μανιλα, αν ειχες υπομονη πετυχαινες και αξιολογες φιλιππινεζες, πληθωρα..
οσοι ενδιαφερονται ας τα ξερουν αυτα.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
πηγαινω συχνα στο συγκεκριμενο μινι μαρκετ εχει μεγαλη ποικιλια και καλες τιμες ενω βρισκεις και φρεσκα τσιλι απο ταιλανδη μικρες παπαγιες, λεμονγκρασ,καφιρ λαιμ φιλλα γκαλανγκαλ πρασινες καρυδες καρυπειστ και οτι αλλο χρειαζεται για την ασιατικη κουζινα .υπαρχει και ενα μικρο ασιατικιο εστιατοριο νομιζω στον ιδιο δρομο που δεν το εχω επισκεφτει ξερεις αν ειναι καλο?

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ΓΟΛΓΟΘΑΣ θα ειναι φιλε, υπομονη.
λοιπον και κατι αλλο.
οποιος ηταν σημερα στο θα επαιρνε μια γερη δοση Ασιας.
το πιπινακι που δουλευε εκει ηταν σουπερ, εκ Ταιλανδης φυσικα...
και γενικα η περιοχη θυμιζε λιγο Μανιλα, αν ειχες υπομονη πετυχαινες και αξιολογες φιλιππινεζες, πληθωρα..
οσοι ενδιαφερονται ας τα ξερουν αυτα.

Μπραβο ρε Κωστη.
Που το ανακαλυψες βρε θηριο;
Ειμαι τακτικος πελατης τα τελευταια 7 χρονια οποτε με βγαζει κατακει ο δρομος.

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Παιδια, μολις ειχα τηλεφωνικη συνδιαλεξη με τον ντοκτορ. Η απαγωγη πετυχε, και τωρα βρισκεται στην Πατταγια με την γυναικα των ονειρων του. Σημερα το πρωι ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝΕ και βιαζεται να παει Μπανγκοκ να τελειωσει την διαδικασια του γαμου για να φερει την πεθερα προ τετελεσμενων γεγονοτων, ωστε να σταματησει επι τελους να γαυγιζει. Δεν σκαει μυτη απο το ξενοδοχειο, γιατι καταζητειται απο το σοι της πεθερας. Ολη αυτη η πληροφορηση συμβαινει βεβαια με ευλογια και την αδεια του ντοκτορ, που μου ζητησε να το γνωστοποιησω στο σαιτ. Καλα και ευτυχισμενα να ζησουνε και να ευτυχισουνε. Και στα δικα μας (σας) παιδια...

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σπυρο ολα σχετικα ειναι...ο φρικασες πχ αν επρεπε να περιμενει μεχρι τοτε θα τα εκανε ολα φρικασε  :2funny:  ετσι δεν ειναι τζορτζ777?  ;)

αστα να πανε,δεν κρατιεται με τιποτα το ατομο λεμε

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
αδέρφια μόλις γύρισα απο τον παράδεισο ονόματι Πατάγια και ένα έχω να πώ...γύρισα και έχω κατάθλιψη.
Θέλω να πάω πίσω ΑΥΡΙΟ !!!!

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Παιδια κατ΄ αρχην μπραβο για το πολυ περιεκτικο thread.
θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος συναγωνιστης που ξερει ποσο κοστιζει το TAXI
(με σημερινα δεδομενα) απο Bangkok International Airport (BKK) για Pattaya. (για να μην με πιασουν κοτσο)

Σκεφτομαι να παω μεσα μαρτιου μαζι με ενα φιλο.
Εχω διαλεξει Pattaya.
Ξενοδοχειο θα κλεισω εκει. (αν ξερετε καποιο καλο με Free Joiners Fee) moy to λέτε.

Περιμένω τις απαντήσεις σας.

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
1000 baht, δηλαδής 21 ευρουλάκια, τίποτα για μια διαδρομή 1.5 ώρας.
στείλε email στον Mister T θα σε περιμένει μέσα στο αεροδρόμιο με ταμπελάκι το όνομα σου.
mr_ttaxi παπάκι hotmail τελεία com

Πόσο σας ζηλέυω που πάτε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom