You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Κομμένα τα αστεία με την πεθερα του αγαπητού doctor.
Πρώτος δήλωσα ότι ενδιαφέρομαι γι΄αυτήν.
Έτσι δεν είναι γυιόκα μου ?
Πρώτος δήλωσα ότι ενδιαφέρομαι γι΄αυτήν.
Έτσι δεν είναι γυιόκα μου ?
[size=12pt]Και δεύτερος εγώ ! Τι σε νοιάζει μπρε ντόκτορα, τι θα κάνουμε εμείς με την πεθερά σου ή τι θα τής συμβεί ; Το μέλλον άδηλο κι εσύ θα 'σαι μεσ' την καλή χαρά με τη κοπελιά σου. Πα-πα-πα, "κόλλησες" και δεν πρέπει. Δυό συναγωνιστές σού 'χουμε λύσεις, τίποτα εσύ, εκεί... (Πάρε απόφαση γιατι λέω να την κάνω για Κεράλα μεριά οσονούπω..)[/size]
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Καλά. αν παντρευτώ την πεθερά του θα είναι νόμιμα γυιός μου και εκεί θα δείτε γέλιο που έχει να πέσει
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ρε παιδιά όλες η λύσης που λέτε είναι προσωρινές εγώ θέλω κάτι μόνιμο.
Galletti 7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ακου doctortilac την Αναλαμβανω εγω εχω εμπειρια σε αυτες! καποτε μου κουνιοταν και εμενα μια μεχρι που την εστειλα στο διαολο μαζι με την κορητης παραληγο να μου κλεισουν το καπακι στο φερετρο και εκει ξυπνησα!!!! τους εκανα τετοιο φρικασε που σιγουρα θα το θυμουνται ακομα η παλιο ΠΛ και η δυο!!! Εγω παντος περασα απο την τρυπα της βελονας που λενε!!! Πεθερες = κουφαλεςρε παιδιά όλες η λύσης που λέτε είναι προσωρινές εγώ θέλω κάτι μόνιμο.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ουδεν μονιμοτερον του προσωρινου.ρε παιδιά όλες η λύσης που λέτε είναι προσωρινές εγώ θέλω κάτι μόνιμο.
ντοκτορ προσεχε πως μιλας για την πεθερα σου , γιατι θα της τα πω, και μετα θα σε κανει ντα , και δεν θα σε παει ατα.
Galletti 7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εχθες εβλεπα για τα τσουναμι και επαθα ζημια!! ξερει κανεις μετα απο αυτο αν κανανε κατι σχετικα με το να ενημερωσουν το κοσμο αν γινει παλι κατι ?Εχουνε βαλει αυτα τα οργανα στη θαλασσα !Μην παμε για μαλλι και βγουμε κουρεμενη!!! 04fantomas05 Εσει σιγουρα θα ξερεις για πες γιατι ειναι φρικη μην μας βρει καμια συμφωρα δεν ξερεις ποτε!!! Να εχουμε το νουμας μην γυρησω σε κανενα ξυλινο παλτο σαν cargo μετα δεν θα εχουμε παλι boom boom!!Ασε που θα παω και με φρεσκια Αμαρτια στον Αγιο πετρο και θα μου λεει βρε καλοστο πουλακιμου!!! δεν ειχες μυαλο Αγορακιμου!!!
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Frikase μην ανησυχεις για τσουναμι, δε σε κοβω να αντεξεις μεχρι τις παραλιες...σε βλεπω αγριεμενο, με το που θα βγεις απο το αερπλανο θα σε παραλαβουν οι μικρες και θα σε κανουν...ταυλανδικο φρικασε!
Frikase μην ανησυχεις για τσουναμι, δε σε κοβω να αντεξεις μεχρι τις παραλιες...σε βλεπω αγριεμενο, με το που θα βγεις απο το αερπλανο θα σε παραλαβουν οι μικρες και θα σε κανουν...ταυλανδικο φρικασε!
ειπανε εβαλαν οργανα για τσουναμι αλλα αν ειναι να σου ερθει θα σου ερθει!!!παντως εσυ αν δεις την θαλασσα να πηγαινη πολυ μεσα καλυτερα να την κανεις απο την παραλια!η βρες κανα ξενοδοχειο με πισινα και αραζε εκει με τα βιζιτακια!και καλο boom boom!!!
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Απο οτι καταλαβα φρικασε μαλλον Πατταγια θελεις να πας. Την Πατταγια ομως δεν την ειχε πληξει το τσουναμι, καθοτι ειναι εντος του κολπου του Σιαμ. Το τσουναμι επληξε περιοχες που ειναι στραμμενες προς τον ινδικο ωκεανο οπως Πουκετ, Καο-Λακ κτλ. Για να μειωσεις τις πιθανοτητες να βιωσεις τις ταλαιπώριες που φερει ενα τσουναμι, πηγαινεις μια Πατταγια και εχεις το κεφαλι σου ησυχο (και το πανω αλλα και κυριως το κατω κεφαλι). Απο την αλλη, η θαλασσα στην Πατταγια ειναι τοσο σκατα, που αν εισαι συνηθισμενος με τις δικες μας παραλιες, θα φτανεις μεχρι την Beach road (μερικοι την λενε και bitch road, νομιζω δεν χρειαζεται να εξηγησω γιατι), θα ψωνιζεις μουνακι και θα την κανεις για ξενοδοχειο, ή ρομαντικη βολτα πριν πας να την πετσοκοψεις. Η πιθανοτητα να πληγεις απο τσουναμι στο ξενοδοχειο ειναι μικροτερη απο μια στα εκατο εξακις εκατομμυρια. Ελπιζω να σου πηρα λιγακι τους φοβους σου.
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Αν ειστε μεσηλικας με καραφλα και κοιλια σκεφτηκατε ποτε οτι μπορει να ειστε το ονειρο γιαπωνεζουλων τινειτζερς?