Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Μακαρι να βγει στο μπαλκονι .......

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Κομμένα τα αστεία με την πεθερα του αγαπητού doctor.
Πρώτος δήλωσα ότι ενδιαφέρομαι γι΄αυτήν.
Έτσι δεν είναι γυιόκα μου ?

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Στον 68ο ? Ατύχημα μυρίζομαι  :2funny:

akis51

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
[size=12pt]Και δεύτερος εγώ !  Τι σε νοιάζει μπρε ντόκτορα, τι θα κάνουμε εμείς με την πεθερά σου ή τι θα τής συμβεί ; Το μέλλον άδηλο κι εσύ θα 'σαι μεσ' την καλή χαρά με τη κοπελιά σου.  Πα-πα-πα, "κόλλησες" και δεν πρέπει. Δυό συναγωνιστές σού 'χουμε λύσεις, τίποτα εσύ, εκεί...  (Πάρε απόφαση γιατι λέω να την κάνω για Κεράλα μεριά οσονούπω..)[/size]

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
παιδια η πεθερα του ντοκτορ ειναι αστερι, μην γελατε.
μερικοι απο δω μεσα εχουν πηδηξει πολυ χειροτερες.

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Κωστα διευθηνση υπαρχει??
:thumbsup:με την αδεια σου βεβαια von :hammer:

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Λοιπον απο οτι βλεπω doctor βρεθηκαν χορηγοι να τα "χωσουν" στην πεθερα σου και εσυ να παρεις την κορη και να φυγεις ησυχος
ΤΥΧΕΡΑΚΙΑ ....

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Καλά. αν παντρευτώ την πεθερά του θα είναι νόμιμα γυιός μου και εκεί θα δείτε γέλιο που έχει να πέσει  :2funny:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε παιδιά όλες η λύσης που λέτε είναι προσωρινές εγώ θέλω κάτι μόνιμο.

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ακου doctortilac την Αναλαμβανω εγω εχω εμπειρια σε αυτες! καποτε μου κουνιοταν και εμενα μια μεχρι που την εστειλα στο διαολο μαζι με την κορητης παραληγο να μου κλεισουν το καπακι στο φερετρο και εκει ξυπνησα!!!! τους εκανα τετοιο φρικασε που σιγουρα θα το θυμουνται ακομα η παλιο ΠΛ και η δυο!!! Εγω παντος περασα απο την τρυπα της βελονας που λενε!!! Πεθερες = κουφαλες :grin:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ουδεν μονιμοτερον του προσωρινου.
ντοκτορ προσεχε πως μιλας για την πεθερα σου , γιατι θα της τα πω, και μετα θα σε κανει ντα , και δεν θα σε παει ατα.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ντοχτωρα
Υπαρχουνε και μονιμες λυσεις αλλα κοστιζουν. ;)
Βεβαια εκει κατω οχι πολυ ακριβα αλλα εχουνε καποιο κοστος αναλογα την εξυπηρετηση :grin:

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Ρε doctora τι "γιατρος" εισαι ?
Κανε τις κατι "μονιμο" να τελειωνεις ........
Μην σου πακετο 2 σε 1 με το γερμανο

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
ρε μην παιζειτε με τον πονο του νικου

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εχθες εβλεπα για τα τσουναμι και επαθα ζημια!! ξερει κανεις μετα απο αυτο αν κανανε κατι σχετικα με το να ενημερωσουν το κοσμο αν γινει παλι κατι ?Εχουνε βαλει αυτα τα οργανα στη θαλασσα !Μην παμε για μαλλι και βγουμε κουρεμενη!!! 04fantomas05 Εσει σιγουρα θα ξερεις για πες γιατι ειναι φρικη μην μας βρει καμια συμφωρα δεν ξερεις ποτε!!! Να εχουμε το νουμας μην γυρησω σε κανενα ξυλινο παλτο σαν cargo μετα δεν θα εχουμε παλι boom boom!!Ασε που θα παω και με φρεσκια Αμαρτια στον Αγιο πετρο και θα μου λεει βρε καλοστο πουλακιμου!!! δεν ειχες μυαλο Αγορακιμου!!!  :priest:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Frikase μην ανησυχεις για τσουναμι, δε σε κοβω να αντεξεις μεχρι τις  παραλιες...σε βλεπω αγριεμενο, με το που θα βγεις απο το αερπλανο θα σε παραλαβουν οι μικρες και θα σε κανουν...ταυλανδικο φρικασε!

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Frikase μην ανησυχεις για τσουναμι, δε σε κοβω να αντεξεις μεχρι τις  παραλιες...σε βλεπω αγριεμενο, με το που θα βγεις απο το αερπλανο θα σε παραλαβουν οι μικρες και θα σε κανουν...ταυλανδικο φρικασε!
:cheesy: :2funny: :2funny: :cheesy: :2funny: :cheesy: :2funny: :cheesy: :2funny: :cheesy: :2funny:

polaras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ειπανε εβαλαν οργανα για τσουναμι αλλα αν ειναι να σου ερθει θα σου ερθει!!!παντως εσυ αν δεις την θαλασσα να πηγαινη πολυ μεσα καλυτερα να την κανεις απο την παραλια!η βρες κανα ξενοδοχειο με πισινα και αραζε εκει με τα βιζιτακια!και καλο boom boom!!!

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Απο οτι καταλαβα φρικασε μαλλον Πατταγια θελεις να πας. Την Πατταγια ομως δεν την ειχε πληξει το τσουναμι, καθοτι ειναι εντος του κολπου του Σιαμ. Το τσουναμι επληξε περιοχες που ειναι στραμμενες προς τον ινδικο ωκεανο οπως Πουκετ, Καο-Λακ κτλ. Για να μειωσεις τις πιθανοτητες να βιωσεις τις ταλαιπώριες που φερει ενα τσουναμι, πηγαινεις μια Πατταγια και εχεις το κεφαλι σου ησυχο (και το πανω αλλα και κυριως το κατω κεφαλι). Απο την αλλη, η θαλασσα στην Πατταγια ειναι τοσο σκατα, που αν εισαι συνηθισμενος με τις δικες μας παραλιες, θα φτανεις μεχρι την Beach road (μερικοι την λενε και bitch road, νομιζω δεν χρειαζεται να εξηγησω γιατι), θα ψωνιζεις μουνακι και θα την κανεις για ξενοδοχειο, ή ρομαντικη βολτα πριν πας να την πετσοκοψεις. Η πιθανοτητα να πληγεις απο τσουναμι στο ξενοδοχειο ειναι μικροτερη απο μια στα εκατο εξακις εκατομμυρια. Ελπιζω να σου πηρα λιγακι τους φοβους σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom