You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Ευχαριστώ για το δώρο φιλε
Πολύ ωραίες αυτές με τα κόκκινα αλλα αυτές με τα μπλε φοβάσαι να της gam.... το καυλί είναι μεγαλύτερο από αυτές!!Άσε την ώρα που σκοράρεις φοβάσαι μην ακούσεις κανένα krak(τόσο αδύνατες που είναι)και τρέχεις βραδιάτικα στο πρώτον βοηθειών
Γιατι με τσιτωνεις τωρα????
Δασκαλε που εισαι?????
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
φίλοι και συναγωνιστές συγνώμη που δεν γράφω αλλά είμαι πολύ απασχολημένος με την πεθερά μου για να την καταφέρω να ρήξη το ποσό που μου ζητάει τον 40,000 ευρώ για 50 κιλά κρέας. μόλις γίνει η συμφωνία ΠΑΝΤΡΕΎΟΜΑΙ. Και κάτι ακόμα που κανένας δεν το γράφει ούτε και ο φαντομάς ούτε ο ΚΩΣΤΑΣ φ16 ούτε ο λόρδος ούτε ο βονμακουλις ούτε κανείς.ότι δεν είναι μόνο οι falang τα ΑΤΜ είναι και οι ταιλανδεζες ΑΤΜ. οι μικρές έχουν εμάς για ΑΤΜ και οι μανάδες της μικρές για ΑΤΜ.
ρε παιδια ποσα φραγκα χρειαζοντε για 1 εβδομαδα ταιλανδη και να περασεις καλα.να εισαι νορμαλ δηλαδη οχι σαν τον ωναση.μαζι με εισητηρια,ξενοδοχεια,βιζιτες φαγητα,ποτα.και επεισης αν λογο οικονομικης κρισεις επεσαν εκει οι τιμες?ενδιαφερομαι να παμε με ενα φιλο μετα το πασχα για 1 εβδομαδα.
Ταξιδιώτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Doctor είχες μαι καλή προσφορά να ξεμπερδέψεις με την πεθερά και δεν την δέχτηκες τι να σου κάνουμε τώρα; Και δεν ζήτησε και πολλά 20 μέρες διακοπές!!!!
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
σωστοςοι μικρές έχουν εμάς για ΑΤΜ και οι μανάδες της μικρές για ΑΤΜ.
Ντοκτορ αν δωσεις τα 40 χιλιαρικα παντως να ξερεις οτι χαλας την αγορα και κακομαθαινεις τις πεθερες ;)
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
φίλοι και συναγωνιστές συγνώμη που δεν γράφω αλλά είμαι πολύ απασχολημένος με την πεθερά μου για να την καταφέρω να ρήξη το ποσό που μου ζητάει τον 40,000 ευρώ για 50 κιλά κρέας. μόλις γίνει η συμφωνία ΠΑΝΤΡΕΎΟΜΑΙ. Και κάτι ακόμα που κανένας δεν το γράφει ούτε και ο φαντομάς ούτε ο ΚΩΣΤΑΣ φ16 ούτε ο λόρδος ούτε ο βονμακουλις ούτε κανείς.ότι δεν είναι μόνο οι falang τα ΑΤΜ είναι και οι ταιλανδεζες ΑΤΜ. οι μικρές έχουν εμάς για ΑΤΜ και οι μανάδες της μικρές για ΑΤΜ.
Αντε ρε ντοχτωρα και κοντεψα να τρελλαθω.
Λεω καλα η πεθερα τον ξεπουπουλιασε αλλα ουτε λιγα μπατ δεν του αφησε για μια συνδεση στο ιντερνετ του καψερου;
Συμφωνώ μαζί σου, είναι υπερβολικό το ποσό. Στη θέση σου δε τα έδινα με τίποτα.το ποσό που μου ζητάει τον 40,000 ευρώ για 50 κιλά κρέας.
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ΦΙΛΟΙ μου μόλις έκλεισα δωμάτιο για την πεθερά στο ξενοδοχείο Baiyoke Sky Bangkok Hotel στον 68 όροφο είναι η τελευταία μου επιλογή.