Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
για μια διαδρομή 1.5 ώρας.
θα σε περιμένει μέσα στο αεροδρόμιο με παπάκι
σιγα μη παει ο ανθρωπος με παπακι.                  :2funny:
ακου φιλε, στο κατω πατωμα εχει μια πινακιδαρα με τα λεωφορεια με 109 μπατ. κλιματιζομενα και μια χαρα, ασε τους ταριφες, δεν χρειαζεται. εδω στο φορουμ εισαι ενημερωμενος.

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
αδέρφια μόλις γύρισα απο τον παράδεισο ονόματι Πατάγια και ένα έχω να πώ...γύρισα και έχω κατάθλιψη.
Θέλω να πάω πίσω ΑΥΡΙΟ !!!!

Καλως ορισες. Καθησε να ξαποστασεις... Τι θα ελεγες αν εγραφες καμμια περιγραφη για το τι εκανες, που πηγες, αν πηδηξες, ποσα πληρωσες... Μια και οι εντυπωσεις σου ειναι ακομη νωπες, θα βοηθουσες πολλους μεσα στο σαιτ που περιμενουν φρεσκιες περιγραφες και πληροφοριες. Ακομη και για τους παλιους εχει ενδιαφερον, για να αντιλαμβανονται καποιες τυχον αλλαγες. Και αν εκανες και καμμια μαλακια, την γραφεις και αυτη για να μην συμβει σε αλλους... Μη φοβασαι, εδω ειναι πληροφοριακο σαιτ και δεν παρεξηγιεται κανενας.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Παιδια κατ΄ αρχην μπραβο για το πολυ περιεκτικο thread.
θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος συναγωνιστης που ξερει ποσο κοστιζει το TAXI
(με σημερινα δεδομενα) απο Bangkok International Airport (BKK) για Pattaya. (για να μην με πιασουν κοτσο)

Σκεφτομαι να παω μεσα μαρτιου μαζι με ενα φιλο.
Εχω διαλεξει Pattaya.
Ξενοδοχειο θα κλεισω εκει. (αν ξερετε καποιο καλο με Free Joiners Fee) moy to λέτε.

Περιμένω τις απαντήσεις σας.

ταξι βκκ-παταγια και αντιστροφα 800 μπατ (16-17 ευρω) πληρωσα τον οκτωβρη ,αλλα επιβεβαιωσε πριν ανεβεις στο ταξι
Free Joiners Fee σχεδον ολα,αλλα επιβαιωσε πριν συμφωνησεις και πριν πληρωσεις

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμά Σιαμέζικα αδέλφια μου!

Εμεινα στο Sabai Resort, 2nd Road, καταπληκτικό ξενοδοχείο με πισίνα και εντελώς GF καθοτι η δικιά μου πηγαινοερχόταν μόνη της.
Μάλιστα διπλα ακριβώς έχει ενα ναό του soap μασαζ που με 1500baht ήταν super για μια καλή χαλάρωση μετα το πολύωρο ταξίδι.

Μετά υπνάκο και το βράδυ έτοιμη για δράση στην Walking Str.
Πήγαμε κατευθείαν στο DREAMWITCH, καταπληκτικο show αξίζει να χαζέψεις.
Ζητήστε την mama-Green και θα σας φτιάξει, ειναι πολύ καλή και μας εκανε γνωριμία με 2 απιστευτα 18αρικά μπουμπούκια. Barfine λογικό στα 600baht (ειναι καλο μαγαζί)..

Γενικώς μόνο καλά ήταν, τίποτα στραβό..
Ο βασικός κανόνας έιναι αφήνετε τα κορίτσια να σας διαλέγουν αυτά.

Επειδή ακόμα δεν έχω συνέλθει απο το ταξίδι θα σας γράψω αναλυτικότερα συντόμως.

Sawadee kap αδέλφια !!! Γεροί να είμαστε να δουλεύουμε και να χαιρόμαστε το παράδεισο με τα αγγελούδια του!

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Πάντως έριξα μια ματια σε εισιτήρια και ξενοδοχεία μαζί και είδα για pouket 650 για 8 μέρες αλλα η mlk είναι ότι υπάρχει πρόγραμμα εκεί που ακολουθείται!Εγώ να δω ποτε θα πάω

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σπυρο ολα σχετικα ειναι...ο φρικασες πχ αν επρεπε να περιμενει μεχρι τοτε θα τα εκανε ολα φρικασε   :2funny:  ετσι δεν ειναι τζορτζ777?   ;)
κ
Καλα αν ηταν να παω τον οκτωμβρη 04fantomas05 θα ημουν μακαριτης τωρα !!!!! Δεν Αντεχω μεχρι εκει θα ειχα Αυτοκτονιση!!. :grin: Και ασε που μεχρι τοτε θα βλεπεις τα παλιο ΠΛ εδω και θα σου ερχεται Εμετος!!! φρικη!! :new_shocked:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μολις μιλησα με ντοκτορ.
παντρευτηκε την δευτερα.
τον κυνηγαει η πεθερα, ερχεται την αλλη τεταρτη.
αντε και στα δικα σου φρικασε.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Frikase πες μου ποτε φευγεις για να σου κλεισω δωματιο εδω   :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• boomboomroom.jpg
    boomboomroom.jpg
    6,2 KB · Εμφανίσεις: 17

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
μολις μιλησα με ντοκτορ.
παντρευτηκε την δευτερα.
τον κυνηγαει η πεθερα, ερχεται την αλλη τεταρτη.
αντε και στα δικα σου φρικασε.
Ελα KOSTASF16 και στα δικαμου ε!!! ε ναι απο εδω τι να παρεις της παλιοχοντροκολες!!! κατι ξερεις εσυ Αγοριμου ! τα βλεπουμε καθε μερα εμεις ξερεις καταλαβες!!! :idiot:

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Frikase πες μου ποτε φευγεις για να σου κλεισω δωματιο εδω   :2funny: :2funny:
Που το βρηκες 04fantomas05 εισαι ωραιος κλειστο για 3 Μαιου ερχομαι κανε υπομονη !!!! :2funny:Οτι πρεπει για μενα γελαω ακομα δεν μπορω να γραψω απο τα γελια :2funny: :grin: φαντασου οταν ερθω για πολα γελια και boom boom!!!!!!! εκει boom boom!!!! :knockinb: :bounce-glasses:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Τι θα ελεγες αν εγραφες καμμια περιγραφη για το τι εκανες, που πηγες, αν πηδηξες, ποσα πληρωσες...
σολφεζ αστους  ησυχους, αφου πανε κατω για καταδυσεις και κουλτουρα, :2funny: και οχι να γαμησουν

spverg

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
0
www.accorhotels.com/supersale]www.accorhotels.com/supersale[/url]
η προσφορα ισχυει μεχρι αυριο
ηδη εκλεισα για ιουλιο στο Novotel επι της Siam square
MONO 1565 μπαατ τη βραδια με double occupancy!
100 μετρα απο skytrain, πολυ κοντα το hard rock cafe
στο υπογειο του χοτελ βρισκεται το περιωνυμο nightclub CM2
στα στεκια αυτα κυκλοφορουν και ρωσιδια ;)
περιοχη για ανεβασμενες freelancer καταστασεις
ΜΗ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Από όσο έχω ακούσει από αλλα παιδιά την χειρότερη περίοδο από θέμα κλίματος έχεις κλείσει αλλα μην μασάς εσύ πας για έναν σκοπό

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Λυπαμαι παιδια αλλα εχω πολυ ασχημα νεα. Συμφωνα με μια προσφατη ερευνα τα τελευταια 25 χρονια οι Ταυλανδες ψηλωσαν κατα 5cm και βαρυναν κατα 5.5 κιλα. Συλληπητηρια και οσοι προλαβατε προλαβατε  :2funny: 

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Λυπαμαι παιδια αλλα εχω πολυ ασχημα νεα. Συμφωνα με μια προσφατη ερευνα τα τελευταια 25 χρονια οι Ταυλανδες ψηλωσαν κατα 5cm και βαρυναν κατα 5.5 κιλα. Συλληπητηρια και οσοι προλαβατε προλαβατε   :2funny: 

Ουουουουφφφ! Ευτυχως που εγω προλαβα!

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Το δικο μου το τιλακ βαρυνε αλλα δεν ψηλωσε. Αυτη πρεπει να χαλαει τα αποτελεσματα της στατιστικης...  javascript:void(0);

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εχω μερικα τηλεφωνα απο σουπερ κοντες και αδυνατες.
απλα θελει ματι εμπειρο να υπολογιζει υψος - βαρος αστραπιαια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom