vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σύντροφοι Sa wat dee-khrap.
Γιά ρίξτε μια ματιά σε αυτό:
Γιά ρίξτε μια ματιά σε αυτό:
σιγα μη παει ο ανθρωπος με παπακι.για μια διαδρομή 1.5 ώρας.
θα σε περιμένει μέσα στο αεροδρόμιο με παπάκι
αδέρφια μόλις γύρισα απο τον παράδεισο ονόματι Πατάγια και ένα έχω να πώ...γύρισα και έχω κατάθλιψη.
Θέλω να πάω πίσω ΑΥΡΙΟ !!!!
Παιδια κατ΄ αρχην μπραβο για το πολυ περιεκτικο thread.
θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος συναγωνιστης που ξερει ποσο κοστιζει το TAXI
(με σημερινα δεδομενα) απο Bangkok International Airport (BKK) για Pattaya. (για να μην με πιασουν κοτσο)
Σκεφτομαι να παω μεσα μαρτιου μαζι με ενα φιλο.
Εχω διαλεξει Pattaya.
Ξενοδοχειο θα κλεισω εκει. (αν ξερετε καποιο καλο με Free Joiners Fee) moy to λέτε.
Περιμένω τις απαντήσεις σας.
ταξι βκκ-παταγια και αντιστροφα 800 μπατ (16-17 ευρω) πληρωσα τον οκτωβρη ,αλλα επιβεβαιωσε πριν ανεβεις στο ταξι
Free Joiners Fee σχεδον ολα,αλλα επιβαιωσε πριν συμφωνησεις και πριν πληρωσεις
κΣπυρο ολα σχετικα ειναι...ο φρικασες πχ αν επρεπε να περιμενει μεχρι τοτε θα τα εκανε ολα φρικασε ετσι δεν ειναι τζορτζ777? ;)
Ελα KOSTASF16 και στα δικαμου ε!!! ε ναι απο εδω τι να παρεις της παλιοχοντροκολες!!! κατι ξερεις εσυ Αγοριμου ! τα βλεπουμε καθε μερα εμεις ξερεις καταλαβες!!!μολις μιλησα με ντοκτορ.
παντρευτηκε την δευτερα.
τον κυνηγαει η πεθερα, ερχεται την αλλη τεταρτη.
αντε και στα δικα σου φρικασε.
Που το βρηκες 04fantomas05 εισαι ωραιος κλειστο για 3 Μαιου ερχομαι κανε υπομονη !!!! Οτι πρεπει για μενα γελαω ακομα δεν μπορω να γραψω απο τα γελια φαντασου οταν ερθω για πολα γελια και boom boom!!!!!!! εκει boom boom!!!!Frikase πες μου ποτε φευγεις για να σου κλεισω δωματιο εδω
σολφεζ αστους ησυχους, αφου πανε κατω για καταδυσεις και κουλτουρα, και οχι να γαμησουνΤι θα ελεγες αν εγραφες καμμια περιγραφη για το τι εκανες, που πηγες, αν πηδηξες, ποσα πληρωσες...
www.accorhotels.com/supersale]www.accorhotels.com/supersale[/url]
στα στεκια αυτα κυκλοφορουν και ρωσιδια ;)
οχι ρε σεις να κυνηγαμε ρωσιδια στη ΝΑ Ασια.
Λυπαμαι παιδια αλλα εχω πολυ ασχημα νεα. Συμφωνα με μια προσφατη ερευνα τα τελευταια 25 χρονια οι Ταυλανδες ψηλωσαν κατα 5cm και βαρυναν κατα 5.5 κιλα. Συλληπητηρια και οσοι προλαβατε προλαβατε