mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Μηνύματα
- 3.064
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
παρτε και το link του εν λογω περιοδικου.
roko υποκλινομαι στην ασιατιμη ομορφια..
Που το ξετρυπωσες φιλαρακο αυτο το βιβλιαρακι? Μιλαμε δακρυα συγκινησης κυλανε απο τα ματια μου. Το Private Dancer του Stephen Leather ειναι ενα απο τα πιο ιστορικα και αποκαλυπτικα βιβλια που κυκλοφορησαν ποτε σχετικα με τις γυναικες της νυχτας. Περιττο να πω οτι δεν νοηται να υπαρξει φαν της Ταυλανδης by night καποιος ο οποιος δεν το εχει διαβασει τουλαχιστον μια φορα. Ειδικα για newbies ειναι υποχρεωτικο και κανονικα θα επρεπε να απαγορευουν την εισοδο στη χωρα σε αυτους που δεν το εχουν διαβασει, καταλαβει, αφομοιωσει κτλ.Το άλλο βιβλιαράκι λέγεται Private Dancer.
μηπωσ μπορειτε να μας πειτε αγαπητε κυριε απο ΠΟΥ μπορουμε να το βρουμε και εμεις αυτο το βιβλιαρακι???Ευχαριστω εκ των πρωτερων.Το περιοδικό λέγεται Pattaya by night, με κάτι φωτογραφίες που δεν τις χορταίνεις. Το ένα βιβλιαράκι λέγεται Money Number One και είναι σαν οδηγός επιβίωσης του εργένη στην Παττάγια με πληροφορίες και ειδικά συμβουλές. Το άλλο βιβλιαράκι λέγεται Private Dancer. Πρέπει να διαβάσω λίγο πριν την συνάντηση την Τρίτη.
Γιατι θα παρεις το σκυλο μαζι σου;Ελπίζω να μην τρώνε σκύλους και γάτες στην Ταϋλάνδη...
ΜακηΣύντροφοι,
με αφορμή τη χθεσινή συνάντηση θα αναφερθώ επ΄ολίγον στο γεύμα και ευκαιριακά στην Ταϋλανδέζικη κουζίνα μια από τις κατά γενικη ομολογία ωραιότερες κουζίνες του κόσμου, αν κaι σχετικα άγνωστη στην Ελλάδα.
Λοιπόν κατ΄αρχάς παραγγείλαμε το εθνικό πάιτο της Ταϋλάνδης το pat-Thai, ήτοι νουντλς τηαγινισμένα με τοφού, φρέσκα ψιλκομμένα λαχανικά, γλυκόπικρη σάλτσα και αυγό. Ο σ, Ρόκκος προτίμησε κάτι πιό ελαφρύ , τηαγνητό ρύζι με αυγό , ένα εξαιρετιά απλό και ευγευστο πίατο, συνοδευόμενο από μια απλή πικάντικη σάλτούλα που τον έκανε να βγάζει φωτιές ! Υπομονή σύντροφε θα συνηθίσεις.
Εντυπωσιακός ο σ. Μιμίκος. Ενα απλό μοσχαρι με μανιτάρια το μεταμόρφωσε σε Κόλαση γαρνίροντας το με όλα τα διαθέσιμα αρτύματα. Και όχι μόνον αυτό, αλλά τόλμησε να παραγγείλει (και το κυριότερο την έφαγε)την περίφημη prik nam pla, μια διαβολικά καυτερή σαλτσούλα από ψιλοκομμένες πράσινες και κόκκινες πιπερίτσες σε λάδι ψαριού. Λίγους ευρωπαίους έχω δεί να τρώνε με τόση άνεση την εν λόγω σάλτσα.
Τέλος εγώ έφαγα ένα εντυπωσιακό καβούρι με βερμιτσέλλι (πολύ ψιλά νουντλσ ρυζιού) σε γλυκόπικρη σάλτσα με λέμονγκρας και λαχανικά, πραγματικά υπέροχο.
Για επιδόρπιο ολόφρεσκα μαγκουστάν και λίτσι.
Μμμ, νομίζω ότι σε επόμενα πόστ μου θα αναφερθώ διεξοδικότερα στην Ταϋλανδέζικη κουζίνα.
sa wat dee-khrap