You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
hightop
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
σιγα μην καταλαβε τι του ειπες, εκτος και αν του τοπες στα ταιλανδεζικα.
αλλα ως επαγγελματιας δεν μιλαει γιατι ξερει περι πουρμπουαρ.
τις ταιλανδεζες μην τις εμπιστευεστε καθολου, οπουδηποτε και ανα πασα στιγμη θα σας δωσουν στεγνα σε τιλακ και οχι μονο.ακομα και οι ρεσεψιονιστ.
μεταξυ τους ειναι εκρηκτικο μειγμα. νομιζω εχω περιγραψει τι επαθα με τις αδελφες (γυναικες) ταιλανδεζες με τα μεγαλα βυζια.
Αυτο που τον ειπα το ειπα στα ταυλανδεζικα φιλε μου.....ειμαι παντα οργανωμενος....οσο για τις ταυλανδεζες με οσες πηγα δεν πληρωσα φραγκο γιατι δεν ηταν πουτανες.
συνεχιζω λοιπον.
Η Νουτ μου ειπε πως να κινηθω, τι να προσεξω, τιμες απο κοπελες κ φυσικα για τα ladyboys...
φευγω κ παω στην pattaya 1st για touk touk. με το που πατησα το ποδι στον δρομο σταματησε το πρωτο κ ανεβηκα. Σταματησαμε στο τελος του δρομου οπου αρχιζε κ η walking street. Το πηρα ποδαρατο εως το τελος που εκει ειδα ολα τα μαγαζακια που ειχα διαβασει κ μου εμοιαζε σαν ψεμα. Πηγα στο πρωτο πρωτο Μπαρακι παραδεισο της walking street που εχει κ kick box , thai box η οπως τελος παντων το λενε κ διαλεξα κατα τυχη ενα μπαρ. Οπως μπαινεις μεσα αριστερα, περπατας λιγακι κ ειναι το πρωτο μπαρακι κατω απο τις σκαλες κ μερικες φορες φορανε κοκκινα μπλουζακια οι γκομενες. Εχει πολυ καλα μουνακια με barafine 300 ΒΑΤ μονο αλλα το ονομα δεν το θυμαμε. Θυμαμε οτι το καμπανακι που εχει (αμα το χτυπησεις κερνας ολες τι γκομενες) ειναι μια πουτσα απο ξυλο για μοχλο. Πινω ενα ποτακι, τιμη στα 80 με 90 ΒΑΤ κ παω στα χαμενα κ οπου με βγαλει.. Για να μην τα πολυ λεω, παω πισω στο μπαρακι δινω τα 300 στην Μαμα Σαν κ παμε στο mercure. Η κοπελα καθαρη, πρωτα πηγε για ντουζ (ειχε κ δικα της αφρολουτρα μαζι) κ μετα εστειλε εμενα. Το πρωι που εφυγε δεν ζητησε λεφτα μεχρι να της τα δωσω κ ουτε τιμη ειπε. 1000 ΒΑΤ για μια νυχτα της εδωσα. Φευγει κ μετα απο 5 λεπτακια χτυπαει το τηλ. Η αληθεια ειναι οτι καπως εννιωσα αβολα. Το σηκωνω κ ακουω μια γλυκια γυναικεια φωνη Hello sir, your friend wanna leave, everything ok??
εκει καταλαβα οτι ειμαι στην pattaya
Η Νουτ μου ειπε πως να κινηθω, τι να προσεξω, τιμες απο κοπελες κ φυσικα για τα ladyboys...
φευγω κ παω στην pattaya 1st για touk touk. με το που πατησα το ποδι στον δρομο σταματησε το πρωτο κ ανεβηκα. Σταματησαμε στο τελος του δρομου οπου αρχιζε κ η walking street. Το πηρα ποδαρατο εως το τελος που εκει ειδα ολα τα μαγαζακια που ειχα διαβασει κ μου εμοιαζε σαν ψεμα. Πηγα στο πρωτο πρωτο Μπαρακι παραδεισο της walking street που εχει κ kick box , thai box η οπως τελος παντων το λενε κ διαλεξα κατα τυχη ενα μπαρ. Οπως μπαινεις μεσα αριστερα, περπατας λιγακι κ ειναι το πρωτο μπαρακι κατω απο τις σκαλες κ μερικες φορες φορανε κοκκινα μπλουζακια οι γκομενες. Εχει πολυ καλα μουνακια με barafine 300 ΒΑΤ μονο αλλα το ονομα δεν το θυμαμε. Θυμαμε οτι το καμπανακι που εχει (αμα το χτυπησεις κερνας ολες τι γκομενες) ειναι μια πουτσα απο ξυλο για μοχλο. Πινω ενα ποτακι, τιμη στα 80 με 90 ΒΑΤ κ παω στα χαμενα κ οπου με βγαλει.. Για να μην τα πολυ λεω, παω πισω στο μπαρακι δινω τα 300 στην Μαμα Σαν κ παμε στο mercure. Η κοπελα καθαρη, πρωτα πηγε για ντουζ (ειχε κ δικα της αφρολουτρα μαζι) κ μετα εστειλε εμενα. Το πρωι που εφυγε δεν ζητησε λεφτα μεχρι να της τα δωσω κ ουτε τιμη ειπε. 1000 ΒΑΤ για μια νυχτα της εδωσα. Φευγει κ μετα απο 5 λεπτακια χτυπαει το τηλ. Η αληθεια ειναι οτι καπως εννιωσα αβολα. Το σηκωνω κ ακουω μια γλυκια γυναικεια φωνη Hello sir, your friend wanna leave, everything ok??
εκει καταλαβα οτι ειμαι στην pattaya
δεν το φτιάχνεις γιατί μας βγήκαν τα μάτια...
τα εβαλα μαζι για να δειξω οτι συνεχιζω
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
δεν κοιμασαι εσυ?δεν το φτιάχνεις γιατί μας βγήκαν τα μάτια...
Σχετικά με την τιμή του ταξί από αεροδρόμιο-Πατάγια, εγώ πάντως τον Σεπτέμβριο που έφτασα εκεί, προχώρησα στην έξοδο του αεροδρομίου και με το που βγαίνεις ακριβώς, είχε ένα γραφείο-τραπεζάκι με κάτι γκόμενες που έκοβαν χαρτάκια και μία επιγραφή που έλεγε public taxis ή κάτι τέτοιο. Ζήτησα από την κοπέλα ένα ταξί για την Πατάγια, μου έκοψε ενα χαρτάκι, την ρώτησα πόσο θα κόστιζε η διαδρομή, μου είπε 700 baht, και όντως, τόσο πλήρωσα στο ταξί.
Δεν ξέρω, ενδεχομένως βέβαια η τιμή να ήταν φτηνή, διότι ήταν και low season τότε...
Δεν ξέρω, ενδεχομένως βέβαια η τιμή να ήταν φτηνή, διότι ήταν και low season τότε...
δεν κοιμασαι εσυ?
γιατί εσύ κοιμάσαι?
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
οχι, προσπαθω να βρω τροπο να γαμησω τζαμπα στην πατταγια.γιατί εσύ κοιμάσαι?
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ε μα για αυτο παμε εκει γιατι εδω ΔΕΝ εχουμε τετοια.εγω οσες φορες πηγα εμεινα στο wellcome plaza που στο δωματιο ανεβαζεις και ολοκληρο a go go χωρις προβλημα αλλα την τελευταια φορα χαλαστικα αρκετα λογο κατσαριδας και ψιλοβρωμας στο δωματιο.τωρα οι τιμες που παιζουν για γεναρη στο mercure ειναι ανω των 40
φίλε μην ψεύδεσαι ότι είχε κατσαρίδες το δωμάτιό γιατί στην ΤΑΐΛΑΝΔΗ της τρώνε πως της αφήσανε σε εσένα και ήρθαν στο δωμάτιο σου.
οχι, προσπαθω να βρω τροπο να γαμησω τζαμπα στην πατταγια.
Θα μείνεις για πολύ άυπνος...
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ρε παιδιά πείτε μου και εμένα που γαμάτε τσάμπα. Γιατί εγώ το πληρώνω ακριβά το μουνί. Σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ βοηθήστε με θα μείνω άφραγκος σε 50 χρόνια.
hightop
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
ρε παιδιά πείτε μου και εμένα που γαμάτε τσάμπα. Γιατί εγώ το πληρώνω ακριβά το μουνί. Σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ βοηθήστε με θα μείνω άφραγκος σε 50 χρόνια.
Στειλε pm να σε βοηθησω και σενα και το αλλο παιδι οποτε θες...
o pattayas
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε ντοκτορ δεν εχω κανενα λογο να πω ψεματα.τεσπα παλι στο wellcome plaza με βλεπω για να πεσουν "βρωμικα" γαμησια.φίλε μην ψεύδεσαι ότι είχε κατσαρίδες το δωμάτιό γιατί στην ΤΑΐΛΑΝΔΗ της τρώνε πως της αφήσανε σε εσένα και ήρθαν στο δωμάτιο σου.