Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
το baiyoke εχει τρεια hotels.ειναι αλυσιδα.εγω εννοω το sky hotel

δεν σε καταλαβαινω τι θες να ρωτησεις? εαν ειναι καλο?? νομιζω αμα ενα ξενοδοχειο εχει 4 αστερακια καλο πρεπει να ειναι.

ποσο πληρωνεις?

vankyrill

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οχι για το ξενοδοχειο σαν ξενοδοχειο αλλα γιατην περιοχη που ειναι ,αν εκει διπλα εχει κανενα καλο live show η body massaz,αν εχει κανενα καλο εμπορικο για ψωνια.....τετοια πραγματα.Α!και κατι ακομα.Εχω διαβασει οτι μπορουν να σε ραψουν κουστουμι(σε πολυ καλη ποιοτητα)μεσα σε 12 η 24 ωρες.αληθευει και αν ναι ποσο κοστιζει???

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
κοιτα αδελφε.

αφου πας Μπανκοκ βρες το ποστ του Βαμβακουλη κ δεν θα εχεις αλλες αποριες.

Οσο για τα κουστουμια καλουτσικα ειναι. Δεν ειμαι φαν ομως. 100$ τα 2 κανανε πριν 5 μηνες κ στα ραβουνε Ινδοι. Εχει πολλους εκει. Εγω εμενα στη Sukhumvit Road σταση του sky train κ ειχε πολλα εκει.. βασικα μια βολτα να παρεις τον δρομο αυτο κατω απο sky train το θα βρεις πολλα τετοια.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
th69 στα ειπα νομιζω. τι αλλο θες?? ελευθερα

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Bell Travel Service Co.,Ltd

Tel. Bangkok Office: 02-747-4673, 02-747-4675
Tel. Pattaya Office: 038-370-055, 038-370-056

Suvarnabhumi airport:
Contact number is +66(0)89-449-8843

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
να εισαι καλα punter.
σε ευχαριστω πολυ.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
να εισαι καλα punter.
σε ευχαριστω πολυ.

τιποτα.

Εκει κατω αμα πας θα στην πεσουνε πολλα ατομα να πας με αυτους. Εσυ πηγαινε κ ψαξε να βρεις το Bell Travel. Οταν πηγα εγω καθοτανε στις καρεκλες κατω απο τις σκαλες. Ητανε μια κοπελα με τον γιο της τον μικρο. Α, κ πηγαινε να φας εκει κατω. Θα δεις τερμα αριστερα μια πορτα. εκει μεσα εχει διαφορα να φας. Πας στο ταμειο πρωτα κ μετα αγοραζεις..

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
800 ειναι απο παταγια για μπανγκοκ,απο το αεροδρομιο ειναι1000

12 Σεπτεμβρη στις 11 το βραδυ οταν βγηκα απο το αεροδρομιο υπηρχε ατομο με πινακιδα στην απεναντι μερια του δρομου, νομιζο στην εξοδο αρ.10 που φωναζε bangok - pattaya 800 baht, ετσι εγραφε και η πινακιδα, δεν θα με χαλουσε να το επαιρνα, αλλα με περιμενε τζιπακι με ντοπια... :sunglasses:

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Bell Travel Service Co.,Ltd

Tel. Bangkok Office: 02-747-4673, 02-747-4675
Tel. Pattaya Office: 038-370-055, 038-370-056

Suvarnabhumi airport:
Contact number is +66(0)89-449-8843
Πολύ καλό, φθηνό και αξιόπιστο μέσο μεταφοράς. Το μόνο κακό ότι η τελευταία αναχώρηση από αεροδρόμιο προς Παττάγια είναι στις 6 μμ.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
ναι οντως δεν βολευει για τετοιες ωρες..

αλλα ειναι πολυ οργανωμενοι

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας,

οπως εγραψα τις προηγουμενες μερες εχασα ενα ατομο μολις γυρισα πισω στην ελλαδα τον Μαϊ και δεν μπορουσα να γραψω.

Θα ηθελα να σας πω οτι δεν θα γραψω λεπτομεριες με τις κοπελες εκει. Απλα πραγματα που πρεπει να ξερουμε εκει.

λοιπον ας τα παρουμε απο την αρχη.

Κατεβηκα αεροδρομιο κ με περιμενανε κατω στο ισογειο (Level 1, Gate#7) με ενα μικρο χαρτακι στο χερι το Bell Travel. τιμη 150 ΒΑΤ.

φτανουμε πατταγια κ με πανε στο ξενοδοχειο χωρις καμια επιβαρηνση. Στο Mercure Hotel Pattaya εκλεισα. 25 ευρω τη βραδια, πιστευω καλα ειναι.

Το Mercure ειναι πισω απο το καινουριο εμπορικο που ειναι τα mc donalds. Soi 13 & Pattaya 2nd. Πολυ καλο μερος παιδια. Κοντα στο νταβαντουρι, διπλα απο το εμπορικο, κ ησυχα αμα θες να κοιμηθεις.. κ πανω απο ολα. ΚΑΘΑΡΑ
ηθελα να σε ρωτησω φιλε αν χρεωνουνε εξτρα για καθε μωρακι που ανεβαζεις στο δωματιο?αν ναι ποσο?οσο για τα 25 ευρο εγω που κοιτακξα για γεναρη δεν παιζει με τιποτα

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
το εγραψα νομιζω κ πιο πριν.

Αμα το δηλωσεις απο την αρχη οτι ειναι 2 ατομα τοτε δεν σε χρεωνουνε. εγω τους ειχα παρει τηλ να το διευκρινησω αυτο κ μου το ειχε πει η υποδοχη. Τωρα τιμη δεν ξερω, παρε κ ρωτα να σου πουνε. Αλλα σιγουρα θα φερεις καμια επανω, μαλακια να μην το δηλωσεις πιο πριν. Ιδια τιμη ειναι ή μονος ή για δυο ατομα.

Δεν νομιζω να βρεις με 25 τωρα. Εγω πηγα low seasson..

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
το δικλινο ενοητε το προβλημα ειναι οτι συνηθως ανεβαζω 2 πανω.τεσπα ευχαριστω για την απαντηση

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
το δικλινο ενοητε το προβλημα ειναι οτι συνηθως ανεβαζω 2 πανω.τεσπα ευχαριστω για την απαντηση

α ρε προβληματα που εχουμε στην Πατταγια  :headbang: :headbang: :headbang:

μακαρι κ εδω να ειχαμε τετοια ρε!!!!!!!!!

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ε μα για αυτο παμε εκει γιατι εδω ΔΕΝ εχουμε τετοια.εγω οσες φορες πηγα εμεινα στο wellcome plaza που στο δωματιο ανεβαζεις και ολοκληρο a go go  χωρις προβλημα αλλα την τελευταια φορα χαλαστικα αρκετα λογο κατσαριδας και ψιλοβρωμας στο δωματιο.τωρα οι τιμες που παιζουν για γεναρη στο mercure ειναι ανω των 40

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0

Στο Siam Bayview στην south pattaya soi 10, σε δικλινο double bed,με παραμυθενιο breakfast που σε κανει να μην ξαναφας ολη μερα -  ανεβαζα 2 το βραδυ χωρις να με λενε τιποτα,- ειχα κλεισει δικλινο χωρις να βαλω δευτερο ονομα απο internet και χωρις να τους πω και τιποτα στην reception - δεν τους ενδιαφερι κιολλας - μονο ο φιλος μου ο securitas που ηταν στο lobby με σταματησε για να παρει τις ταυτοτητες απο τις κοπελες και να δει εαν ειναι +18, - η reception δεν ασχολειτε καθολου - αφου κρατησε τις ταυτοτητες, με χαιρετησε στρατιωτικα χτυπωντας το ποδι δυνατα κατω, :rockon:

αυτον το εδωσα και ολα τα ψιλα στο τελος που εφευγα - γυρω στα 2 ευρω - γιατι οταν ηρθε η ''σχεση'' μου τον ειπα οτι αν τον ρωτησει για μενα αν ερχονταν αλλες κοπελες οσο ελειπε Bangok να πει οχι...ταφος ο μπαγασας...

Nα σημειωσω οτι παντα οταν εφευγαν το πρωι οι κοπελες απο το δωματιο με περνανε απο τη reception και με λεγανε :
Everything alright SIR?

απιστευτοι οι ατιμοι...πολυ καλο το Siam Bayview και μεσα στη δραση , 45 τη μερα 4στερο με ολα τα κομφορ .

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μονο ο φιλος μου ο securitas
αυτον το εδωσα και ολα τα ψιλα στο τελος που εφευγα - γυρω στα 2 ευρω - γιατι οταν ηρθε η ''σχεση'' μου τον ειπα οτι αν τον ρωτησει για μενα αν ερχονταν αλλες κοπελες οσο ελειπε Bangok να πει οχι...ταφος ο μπαγασας...
σιγα μην καταλαβε τι του ειπες, εκτος και αν του τοπες στα ταιλανδεζικα.
αλλα ως επαγγελματιας δεν μιλαει γιατι ξερει περι πουρμπουαρ.
τις ταιλανδεζες μην τις εμπιστευεστε καθολου, οπουδηποτε και ανα πασα στιγμη θα σας δωσουν στεγνα σε τιλακ και οχι μονο.ακομα και οι ρεσεψιονιστ.
μεταξυ τους ειναι εκρηκτικο μειγμα. νομιζω εχω περιγραψει τι επαθα με τις αδελφες (γυναικες) ταιλανδεζες με τα μεγαλα βυζια.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Γεια σας,

οπως εγραψα τις προηγουμενες μερες εχασα ενα ατομο μολις γυρισα πισω στην ελλαδα τον Μαϊ και δεν μπορουσα να γραψω.

Θα ηθελα να σας πω οτι δεν θα γραψω λεπτομεριες με τις κοπελες εκει. Απλα πραγματα που πρεπει να ξερουμε εκει.

λοιπον ας τα παρουμε απο την αρχη.

Κατεβηκα αεροδρομιο κ με περιμενανε κατω στο ισογειο (Level 1, Gate#7) με ενα μικρο χαρτακι στο χερι το Bell Travel. τιμη 150 ΒΑΤ.

φτανουμε πατταγια κ με πανε στο ξενοδοχειο χωρις καμια επιβαρηνση. Στο Mercure Hotel Pattaya εκλεισα. 25 ευρω τη βραδια, πιστευω καλα ειναι.

Το Mercure ειναι πισω απο το καινουριο εμπορικο που ειναι τα mc donalds. Soi 13 & Pattaya 2nd. Πολυ καλο μερος παιδια. Κοντα στο νταβαντουρι, διπλα απο το εμπορικο, κ ησυχα αμα θες να κοιμηθεις.. κ πανω απο ολα. ΚΑΘΑΡΑ

============================

με το που εφτασα κ εκανα το check in στις 12:00 ανεβηκα στο δωματιο κ με επιασε το pattaya-bourdela.com feeling. Ηθελα να δω τελικα αυτα τα post απο kostasf, doctor, tas67, flynow, mimikos2000, vonmakoulis κλπ κλπ εαν ειναι αληθεια. (παιδια ευχαριστω πολυ)

βγαινω απο το hotel περιπου στη 1:00 κ ηθελα να παω για μεσημεριανο. Θυμαμε το pm του mimikos2000 κ ρωταω για το HOTEL LEK στην υποδοχη. Ηθελα να παρω ταξι αλλα που ειπανε οτι ειναι 5 λεπτα με τα ποδια. Κ ετσι ητανε, εκει που ειναι τα  mc donalds στην pattaya 2nd, στην απεναντη μερια. Lunch 150bat, Dinner 180bat αν θυμαμε καλα. ας με βοηθησει κανεις που πηγε τωρα

============================

το γευμα καλο μπορω να πω. 3 ευρω ειναι περιπου κ τρως οτι κ οσο θελεις. Τωρα απο ποιοτητα δεν ξερω. Αλλα ποσο να φας ρε φιλε, το σοβρακο μου κολουσε στον κωλο, ειχε τρελλη ζεστη κ δεν ητανε για πολυ βαρια φαγητα εκει. Με το που εφαγα παω στο Μπαρακι στην γωνια που ειχα σταμπαρει πιο πριν. Soi 13 & Pattaya 2nd. Το οποιο οπως τελικα ολα η μαλλον τα περισσοτερα εκει εχουνε live music. Ειδικα αυτο εχει ενα τρομερο μουνακι που τραγουδαει..

Εκει στο μαγαζι αρχιζει αυτο που θελετε να σκουσεται. Ερχονται οι γκομενες να παρουνε παραγγελεια. Εγω ρωτησα την σερβιτορα (Νουτ στο ονομα, οχι πολυ ωραια, την γαμουσα ομως) κ της λεω να μου φερει κατι απο Ταϊ να πιω. Με τα πολλα κ αφου την καλεσα για ποτο πιασαμε καλη φιλια με την Νουτ κ μου ειπε πως ειναι τα πραγματα.

ποτο δικο μου 50 ΒΑΤ, ποτο δικο της 100ΒΑΤ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom