το baiyoke εχει τρεια hotels.ειναι αλυσιδα.εγω εννοω το sky hotel
δεν σε καταλαβαινω τι θες να ρωτησεις? εαν ειναι καλο?? νομιζω αμα ενα ξενοδοχειο εχει 4 αστερακια καλο πρεπει να ειναι.
ποσο πληρωνεις?
το baiyoke εχει τρεια hotels.ειναι αλυσιδα.εγω εννοω το sky hotel
th69 στα ειπα νομιζω. τι αλλο θες?? ελευθερα
να εισαι καλα punter.
σε ευχαριστω πολυ.
800 ειναι απο παταγια για μπανγκοκ,απο το αεροδρομιο ειναι1000
Πολύ καλό, φθηνό και αξιόπιστο μέσο μεταφοράς. Το μόνο κακό ότι η τελευταία αναχώρηση από αεροδρόμιο προς Παττάγια είναι στις 6 μμ.Bell Travel Service Co.,Ltd
Tel. Bangkok Office: 02-747-4673, 02-747-4675
Tel. Pattaya Office: 038-370-055, 038-370-056
Suvarnabhumi airport:
Contact number is +66(0)89-449-8843
ηθελα να σε ρωτησω φιλε αν χρεωνουνε εξτρα για καθε μωρακι που ανεβαζεις στο δωματιο?αν ναι ποσο?οσο για τα 25 ευρο εγω που κοιτακξα για γεναρη δεν παιζει με τιποταΓεια σας,
οπως εγραψα τις προηγουμενες μερες εχασα ενα ατομο μολις γυρισα πισω στην ελλαδα τον Μαϊ και δεν μπορουσα να γραψω.
Θα ηθελα να σας πω οτι δεν θα γραψω λεπτομεριες με τις κοπελες εκει. Απλα πραγματα που πρεπει να ξερουμε εκει.
λοιπον ας τα παρουμε απο την αρχη.
Κατεβηκα αεροδρομιο κ με περιμενανε κατω στο ισογειο (Level 1, Gate#7) με ενα μικρο χαρτακι στο χερι το Bell Travel. τιμη 150 ΒΑΤ.
φτανουμε πατταγια κ με πανε στο ξενοδοχειο χωρις καμια επιβαρηνση. Στο Mercure Hotel Pattaya εκλεισα. 25 ευρω τη βραδια, πιστευω καλα ειναι.
Το Mercure ειναι πισω απο το καινουριο εμπορικο που ειναι τα mc donalds. Soi 13 & Pattaya 2nd. Πολυ καλο μερος παιδια. Κοντα στο νταβαντουρι, διπλα απο το εμπορικο, κ ησυχα αμα θες να κοιμηθεις.. κ πανω απο ολα. ΚΑΘΑΡΑ
το δικλινο ενοητε το προβλημα ειναι οτι συνηθως ανεβαζω 2 πανω.τεσπα ευχαριστω για την απαντηση
το δικλινο ενοητε το προβλημα ειναι οτι συνηθως ανεβαζω 2 πανω.τεσπα ευχαριστω για την απαντηση
σιγα μην καταλαβε τι του ειπες, εκτος και αν του τοπες στα ταιλανδεζικα.μονο ο φιλος μου ο securitas
αυτον το εδωσα και ολα τα ψιλα στο τελος που εφευγα - γυρω στα 2 ευρω - γιατι οταν ηρθε η ''σχεση'' μου τον ειπα οτι αν τον ρωτησει για μενα αν ερχονταν αλλες κοπελες οσο ελειπε Bangok να πει οχι...ταφος ο μπαγασας...