Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)

feygoume

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδες.. μικροι και μεγαλοι..μηπως θα μπορουσατε να μας πειτε ποιο μερος του σαμουι ειναι ιδανικο για βραδινες περιπλανησεις?εμεις ειμαστε funs του πουκετ αλλα λεμε να περασουμε μια βολτα και απο εκει..οποτε καθε πληροφορια θα μας ειναι χρησιμη..
σας ευχαριστουμε προκαταβολικα.. :helpplea: :helpplea: :think:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
παιδες.. μικροι και μεγαλοι..μηπως θα μπορουσατε να μας πειτε ποιο μερος του σαμουι ειναι ιδανικο για βραδινες περιπλανησεις?εμεις ειμαστε funs του πουκετ αλλα λεμε να περασουμε μια βολτα και απο εκει..οποτε καθε πληροφορια θα μας ειναι χρησιμη..
σας ευχαριστουμε προκαταβολικα.. :helpplea: :helpplea: :think:

CHAWENG beach

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εφτασε η μεγαλη στιγμη :rockon:ξεκιναω για αεροδρομιο,αυριο πρωτα ο Θεος θα ειμαι εκει που ολοι θελουμε να ειμαστε.Ευχαριστω ολους για την βοηθεια τους.Ευχηθειτε μου καλο ταξιδι. :thumbsup:

ELGEO2

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σχετικα με το ko samui..κατα αρχας μην περιμενεις θαλασσες σαν τις δικες μας..ολη η κινηση ειναι στην πολη σαβενκ  στα ανατολικα...διπλα της ειναι το λαμαι στα 8 χιλιομετρα με λιγοτερη ζωντανια.και οι δυο περιοχες ειναι γεματες απο ξενους,.η παραλια της σαβενγκ περιπου στα εξη χιλιομετρα αμμουδια .το βραδακι κατεβαζουν πολλα εστιατορια τραπεζακια και καθισματα εως το κυμα και μπορεις να απολαυσεις ποτο και φαγητο εκει.οσο αφορα τον κυριο δρομο της σαβενκ εχει τα παντα ...πολλους χωρους για μασαζ και με οτι αλλο εσυ επιθυμεις φανερα και απροκαλυπτα..ειδικα αυτα που ειναι στην εξοδο προς λαμαι.μπαρακια υπαρχουν παντου ...με 300 μπατ πηγαινετε με ταξι στην περιοχη του βουδα ..ειναι μια ησυχη περιοχη κοντα στην σαβενκ < περιπου δεκα χιλιομετρα> στο δρομο  για το χωριο των ψαραδων.εκει υπαρχουν πολλα μπαρακια και πληθωρα κοριτσιων για να σε προσφερουν την ....αγαπη τους με φθηνοτερες τιμες.επισης στο λαμαι στον κεντρικο δρομο που ειναι μικρος σε συγκριση με την σαβενκ υπαρχουν σε ενα σημειο μαζεμενα πολλα μπαρακια .στην σαβενκ επισης υπαρχουν  μαζεμενα  σε μια περιοχη πολλα μπαρακια αλλα δεν θυμαμαι τωρα το ονομα της περιοχης.ειναι ομως το σημα κατατεθεν της πολης.επισης εαν πατε μην παραλειψετε μια εκδρομη  στα νησακια με το πρακτορειο blue stars.

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εφτασε η μεγαλη στιγμη :rockon:ξεκιναω για αεροδρομιο,αυριο πρωτα ο Θεος θα ειμαι εκει που ολοι θελουμε να ειμαστε.Ευχαριστω ολους για την βοηθεια τους.Ευχηθειτε μου καλο ταξιδι. :thumbsup:

καλο ταξιδι σπυρο.
σου ευχομαι το ταξιδι αυτο να ειναι η αρχη!
απολαυσε το  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

οσο για εμενα..... πεντε και σημερα  :rockon: :rockon:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1

Καλό ταξίδι Σπύρο!!! Θα περάσεις τέλεια!!!!

giannis_iraklio

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλο ταξιδι σπυρο ...να περασεις οπως το εχεις φανταστει ....κια καλυτερα!!!!!
εγω ακολουθω την τριτη  ;)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αχ ποτε θα ερθει ο επομενος Αυγουστος να ξαναφυγω!

οσο για τα τσαμπα γαμισια...

την επομενη φορα που θα κατεβω Ταυλανδη θα προτεινω σε 5 τουλαχιστον γκομενες
(εκτος απο γκομενες των γκο γκο) να παμε να τις γαμισω τσαμπα η να το φερω εμεσα.
Ειμαι περιεργος να δω αν θα γαμισω εστω και μια τσαμπα...

Ετσι και γαμας τσαμπα τοτε ΟΛΟΙ στο forum πλην απο ενα ατομο ειμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ
που πληρωσαμε... :jerking:

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
...εμεις θα τα πουμε και αθηνα και πατταγια .....και ο,τι θποσχεθηκα θα το τηρησω.....
το μωρο θα σε περιμενει στο σαλονι !!!!

πρωτα ο θεος να παμε, αλλα αντε να δουμε πως θα γυρισουμε...!!! :think:

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
  αχ  ρε κωστα    δικιο εχεισ ετσι γυρναμε  ολοι
αλλα οχι παντα

ola ta sfazo

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιρνουν τοσα λιγα για μια βραδια ?και εδω με 50 ευρω κανα τεταρτο σε στουντιο?ειναι γαμησι gfe η σκουπιστε τελειωσατε οπως εδω.παιζει και να βγαλεις γκομενα (αφου εχεις πολλες γυναικες η ολες πληρωνονται οταν πανε  με farang?

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
παιζει και να βγαλεις γκομενα στιν Ντισκο μαριν, στο Λουσιφερ...
την βγαζεις γκομενα εκει,την κερνας κανα δυο ποτα και ...με τροπο
την πας στο δωματιο,θα ερθει...την ξεσκιζεις και το πρωι
της βαζεις κανα 1000κακι στην τσαντα...  :2funny: :2funny: :dancing: :dancing:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
κ συγνωμη λιγο. Ετσι εβγαλες γκομενα τωρα???

πια η διαφορα απο το μπαρακι??

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
10
Πόντοι
1
Pattaya άνωθεν εν έτει 2003.
Διακρίνεται μεταξύ άλλων το νότιο τμήμα της beach road.
H πιο χτυπητή αλλαγή, σε σχέση με την σημερινή εικόνα, είναι πως δεν υπάρχει πλέον η παλιά αποβάθρα.

Συνημμένα

• pattaya1.jpg
    pattaya1.jpg
    58,8 KB · Εμφανίσεις: 55
  • pattaya2.jpg
    pattaya2.jpg
    62,5 KB · Εμφανίσεις: 26
  • pattaya3.jpg
    pattaya3.jpg
    54,3 KB · Εμφανίσεις: 21

Stories

Νέο!