Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ω! ΝΑΙ!...
Απιστευτα πιο ευκολο...Λιγο εμφανησιμος να εισαι,δε θα πιστευεις στα ματια σου με το τι μπορεις να "καταφερεις"...
Αργησα ισως να το καταλαβω...αλλα απο δω και περα δε προκειται να ξανα-"φορτωσω" γυναικα απο μπαρ..
Τα a go go ειναι για καμμια μπυρα και χαβαλε...Αλλα μεχρι ΕΚΕΙ...
Το καλο πραγμα κυκλοφορει αλλου...
Δεν σου ερχεται βεβαια "στο πιατο"...αλλα αξιζει 100% τη παραπανω προσπαθεια...

ναι ενταξει με καμακι πολυ ευκολα μπορεις να προσελκυσεις πανεμορφη και μορφωμενη ή οτι αλλο θες απο ταυλανδεζα γυναικα εκτος βιομηχανιας...

το θεμα ειναι ομως το τι προθεσεις εχεις ... διοτι μια γυναικα κανονικη που θα επιλεξει να παει με εναν φαρανγκ ... θα θελει και ενα σχετικο δεσιμο μαζι του ... αμα ο στοχος ειναι απλα το πηδημα ειναι προτιμοτερο να "χρησιμοποιησεις" μια γυναικα της βιομηχανιας ... το θεωρω ποιο τιμιο ... 

η κανονικη γυναικα μπορει ακομη να θελει και εκεινη ενα πηδημα μονο ... ή να δουλευει στην βιομηχανια και εκεινη "συγκαλυμενη" απο μια κανονικη εργασια ...  ;)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αν καποιος διαβασει τις πρωτες 100 σελιδες ειναι απολυτα καλυμμενος νομιζω.

ξεκινωντας βεβαια απο το πρωτο ποστ του κωστα "οποιος γνωριζει κατι σχετικα ας ενημερωσει, δεν βρηκα κατι σε παλιο forum".. πω πωωω!

πω πω και εμενα τι μου θυμιζει εκεινο το περιφημο ποστ ...

θυμαμαι την στιγμη που ειχα δει το θρεντ "Tαϊλανδη SexTrip" ... μπαινω μεσα με λαχταρα ... να διαβασω τι ξεκινησαν να γραφουν ... και βλεπω μονο εκεινο το περιφημο ποστ ...
εκεινη την στιγμη παγωσα ... μου ηρθαν οι αναμνησεις απο ταξιδια που ειχα κανει ηδη στο μυαλο ... καθομαι και αναλογιζομαι ... τι να πω ... τι να γραψω ... ποιος θα τα πιστεψει οτι υπαρχουν καπου αυτα που μπορεις να ζησεις στην χωρα του χαμογελου ...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
σιγα μην καταλαβε τι του ειπες, εκτος και αν του τοπες στα ταιλανδεζικα.
αλλα ως επαγγελματιας δεν μιλαει γιατι ξερει περι πουρμπουαρ.
τις ταιλανδεζες μην τις εμπιστευεστε καθολου, οπουδηποτε και ανα πασα στιγμη θα σας δωσουν στεγνα σε τιλακ και οχι μονο.ακομα και οι ρεσεψιονιστ.
μεταξυ τους ειναι εκρηκτικο μειγμα. νομιζω εχω περιγραψει τι επαθα με τις αδελφες (γυναικες) ταιλανδεζες με τα μεγαλα βυζια.

ναι αυτο το εχουν ... αν και μερικες φορες ... καποια τα κρατανε...

επισης να γνωριζετε οτι αν ξερετε καποια λιγα ταυλανδεζικα και το ξερουν οτι μπορειτε να καταλαβετε λογια τους ... τοτε εκεινες χρησιμοποιουν εναλλακτικες διαλεκτους ...  ;)

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
ασχετο,

αλλα στο επομενο μου τριπακι στην Ταϊλανδη θα κατσω περιπου 20 μερες κ λεω να νοικιασω ενα σπιτακι λιγακι λουξ.. Πιστευω ειναι καλυτερα κ βγαινει σχεδον στα ιδια λεφτα. Το εχω ψαξει..

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ασχετο,

αλλα στο επομενο μου τριπακι στην Ταϊλανδη θα κατσω περιπου 20 μερες κ λεω να νοικιασω ενα σπιτακι λιγακι λουξ.. Πιστευω ειναι καλυτερα κ βγαινει σχεδον στα ιδια λεφτα. Το εχω ψαξει..

εγω δεν θα το προτιμουσα αυτο ...

για το λογο οτι δεν εχεις safe box , ρεσεπτιονιστ σου κραταει ταυτοτητα απο τα τιλακ ... και αλλους διαφορους λογους ...

παντα πρεπει να προσεχουμε για να εχουμε ...

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
αχ ποτε θα ερθει ο επομενος Αυγουστος να ξαναφυγω!

οσο για τα τσαμπα γαμισια...

την επομενη φορα που θα κατεβω Ταυλανδη θα προτεινω σε 5 τουλαχιστον γκομενες
(εκτος απο γκομενες των γκο γκο) να παμε να τις γαμισω τσαμπα η να το φερω εμεσα.
Ειμαι περιεργος να δω αν θα γαμισω εστω και μια τσαμπα...

Ετσι και γαμας τσαμπα τοτε ΟΛΟΙ στο forum πλην απο ενα ατομο ειμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ
που πληρωσαμε... :jerking:

Μπαινωντας εδω και μερικους μηνες στο forum κερδισα πολλα απο τις εμπειριες των παλαιωτερων, δεν ειχα παει ποτε thailand before, οταν διαβαζω κατι το αποθηκευω στο μυαλο μου αλλα το επεξεργαζομαι κιολλας ψαχνοντας, 3 μηνες πριν παω εκει ''εψαξα'', καταφερα μεσα απο 50-60 normal γυναικες που γνωρισα στο thailovelinks.com να επιλεξω τις 5-6 καλυτερες για μενα - τις πηδηξα ολες με την σειρα - οι 2 απο αυτες ειχαν και αμαξι και με κανανε και τις βολτες μου, σε gogo bar πηγα την προτελευταια μερα, στο vivlos αν θυμαμε το ονομα καλα , μπαινωντας walking street μερικα μετρα αριστερα στο βαθος, δεν το γουσταρα το μερος, τα 800 baht που κοστισε η εισοδος με 2 ποτα τα πληρωσε η καλη μου....το οτι τα εδωσα πισω σε αυτην μετα, το ηθελα εγω και οχι αυτη.....προσωπικα προτιμω τα χλιδατα ετσιατορια οπως το mantra restaurant κοντα στο amari hotel 5στερο που εμενα, και οχι τα gogo bar...αυτο που δεν μπορουν να καταλαβουν οι παλιοτεροι εδω ειναι οτι υπαρχουν και αλλου ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ, φενεται πληρωσαν αρκετα για να γαμησουν και τωρα βλεπουν οτι υπαρχει και αλλος τροπος να γαμας να μην πληρωνεις και μαλιστα και το κυριοτερο...αυτες που γαμας να ειναι και πιο ομορφες απο τις πουτανες...εγω ειμαι 43 και παλιο καμακι των 80ς, τοτε που ολες οι τουριστριες εκαναν vote σε ξενα περιοδικα και μας βγαζαν πρωτους μαζι με τους Γαλλους, τωρα μαλον μας βγαζουν πρωτους στην θυληπρεπεια και στην ηττοπαθεια.
Αυτο που με στεναχωρει εδω ειναι οτι συνεχως οι παλιοτεροι μιλανε για τιμες και προτρεπουν τους νεοτερους ποσο θα πληρωνουν και πως θα κανουν τα παζαρια..δεν εχω καμμια ορεξι για κοκορομαχιες εδω μεσα, εγω τις αποφασεις μου τις εχω παρει, μαρτιο αρραβωνιαζομαι εκει και σε 2 χρονια με την συνταξουλα μου την κανω Jomtien για παντα.
Για τους νεοτερους που προκειτε να πανε Pattaya να πω κατι που δεν το εχει πει νομιζω κανεις: Παιδια υπαρχει ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ απο γυναικες και λιγοτερη ζητηση, καλα αυτα που σας λενε οι παλιοτεροι, αλλα ψαξτε το και μονοι σας, μη δινεται οτι σας ζητουν, εγω κυκλοφορισα εκει σε μερη που δεν πανε farrang, ολα ειναι 50% φθηνοτερα, υπαρχουν πανεμορφες thai γυναικες - οχι πουτανες - που το μονο που θα ξοδεψετε για αυτες ειναι ενα μπουκαλι νερο, ολα τα αλλα θα τα δινεται γιατι ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ , αυτες θα σας λενε ITS UP TO YOU....

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ - εμενα δεν με ενδιαφερει - ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΜΑΛΑΚΑΣ?
ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΤΟ ΠΟΥΝ 4-5 ΠΑΙΔΙΑ, που γνωρισα εδω , γιναμε φιλοι και μιλησαμε απο MSN και ΥΑΗΟΟ, 2-3 απο αυτους φυγανε για thailand...ειχα σκοπο να γραψω την αλλη βδομαδα αναλυτικο ρεπορταζ απο τις 20 μερες μου στην pattaya, κατι που θα βοηθουσε πολλα παιδια που δεν ''ψαχνονται'' μονο με πληρωμενο ερωτα....τελικα μαλλον δεν θα το κανω...γιατι πολυ απλα θα δεχθω ειρωνιες - βασικα γελασα αρκετα με τις απαντησεις που δεχθηκα, αφου μονο ειρωνιες δεχθηκα και οχι επιχειρηματα - καποιοι δεν παραδεχονται οτι υπαρχουν και ατομα ''εξυπνα'' , εχω εμπειρια περιπου 15 ετων στο ηλεκτρονικο καμακι το οποιο μαζι με την εμπειρια της ηλικιας μου και + το γεγονος οτι ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ, και τα ελληνικα καμακια δεν ''πληρωνουν ποτε'' ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ μονο οταν γουσταρουν, μπαινω για μια επεμβαση την κυριακη σε νοσοκομειο, σε 3-4 μερες θα γυρισω και οποιος πραγματικα ενδιαφερεται να μαθει και το αλλο τροπο προσεγγισης μιας thai γυναικας ας στειλει pm, για ολους τους αλλους που δεν μπορουν να το χονεψουν αυτο τους λεω το εξης: 100 φορες να εχετε παει Pattaya - για εκει μονο αναφερομε - ακουστε καποιον που εχει παει μια φορα....μπορει να ΜΑΘΕΤΕ σημαντηκα πραγματα οπως εμαθα και εγω απο σας τα οποια ομως τα εκμετταλευτηκα με τον δικο μου τροπο.-

ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ για τους στενομυαλους, ΚΑΛΗΜΕΡΑ για αυτους που εχουν ματια και αυτια ανοιχτα  ;)

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
εκει εχεις απολυτο δικιο.. αλλα ειναι γαμησετα τα σπιτακι ρε φιλε...

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
hightop σε βλεπω πολυ σφιγμενο.

Με ολο το θαρος αλλα στα παπαρια μας ρε μεγαλε εαν παντρευεσαι κ πας στην Ταϊλανδη για παντα. Γουστο δικο σου ειναι κ κανεις οτι θες. Κ εγω παντρευομαι κ παω στη Ναξο τον αλλον μηνα να μαζεψω ψαρια. Τι να κανουμε τωρα δηλαδη...

Το οτι εγω ή οι αλλοι πηγαμε Ταϊλανδη να κανουμε ενα τριπακι δεν παει να πει οτι εισαι πιο εξυπνος εσυ.. Εμενα δεν μου κανει ρε φιλε Ταϊλανδεζα γυναικα κ ουτε θελω να αφησω την ελλαδα. Τι παει να πει αυτο τωρα, οτι θα κραξω ολους σαν εσενα που πηρανε μια αποφαση τετοια??? Οχι βεβαια. Κ κατι αλλο για να μαθαινεις, γιατι βγαινεις κ σε συνταξη σε λιγακι. Το ΘΕΜΑ του ΘΕΡΝΤ ειναι Ταϊλάνδη sex trip.... Εκει εσυ αμα καταλαβαινεις οτι πρεπει να μιλανε οι παλιοι για γαμους κ καμακια τοτε δεν ξερω τι να πω. Ανοιξε ενα ΘΕΡΝΤ με ΘΕΜΑ Ταϊλανδη, η αλλη οψη ή κατι τετοιο τελος παντων. Εδω βοηθαμε οπως μας βοηθησαν για αποριες στην Ταϊλανδη.

Φιλικα παντα

Καλη αρχη σου ευχομαι στην νεα σου πατριδα. το εννοω αυτο

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
hightop σε βλεπω πολυ σφιγμενο.

Με ολο το θαρος αλλα στα παπαρια μας ρε μεγαλε εαν παντρευεσαι κ πας στην Ταϊλανδη για παντα. Γουστο δικο σου ειναι κ κανεις οτι θες. Κ εγω παντρευομαι κ παω στη Ναξο τον αλλον μηνα να μαζεψω ψαρια. Τι να κανουμε τωρα δηλαδη...

Το οτι εγω ή οι αλλοι πηγαμε Ταϊλανδη να κανουμε ενα τριπακι δεν παει να πει οτι εισαι πιο εξυπνος εσυ.. Εμενα δεν μου κανει ρε φιλε Ταϊλανδεζα γυναικα κ ουτε θελω να αφησω την ελλαδα. Τι παει να πει αυτο τωρα, οτι θα κραξω ολους σαν εσενα που πηρανε μια αποφαση τετοια??? Οχι βεβαια. Κ κατι αλλο για να μαθαινεις, γιατι βγαινεις κ σε συνταξη σε λιγακι. Το ΘΕΜΑ του ΘΕΡΝΤ ειναι Ταϊλάνδη sex trip.... Εκει εσυ αμα καταλαβαινεις οτι πρεπει να μιλανε οι παλιοι για γαμους κ καμακια τοτε δεν ξερω τι να πω. Ανοιξε ενα ΘΕΡΝΤ με ΘΕΜΑ Ταϊλανδη, η αλλη οψη ή κατι τετοιο τελος παντων. Εδω βοηθαμε οπως μας βοηθησαν για αποριες στην Ταϊλανδη.

Φιλικα παντα

Καλη αρχη σου ευχομαι στην νεα σου πατριδα. το εννοω αυτο

1.Σε βλεπω και εγω πολυ σφιγμενο

2.Με ολο το θαρρος στα παπαρια μας και εμας αν πας στην Ναξο για ψαρια, στην ταυλανδη δεν παω για παντα, 6 μηνες εκει 6 μηνες ελλαδα...τι να κανουμε δηλαδη...

3.Δεν ειπα οτι ειμαι πιο εξυπνος απο κανεναν, ειπα οτι υπαρχει και αλλος τροπος να γαμας και να μην πληρωνεις....σε πειραξε αυτο γιατι εσυ δεν εισαι ικανος να το κανεις?
Δεν σου ειπα να παντρευτεις Ταυλανδεζα...πριν απαντησεις σε καποιον διαβαζε προσεχτικα τι λει , εσυ καταλαβες οτι θελησες να καταλαβεις απο τα λεγομενα μου....Εκραξα εγω κανενα στο μυνημα μου ? επειδη θα παντρευτει Ελληνιδα??? Η οτι πληρωνει για να γαμησει στην Ταυλανδη? Εγω απαντησα στις ειρωνιες-μαλακιουλες καποιων προηγουμενων, θα μου το απαγορεψεις και αυτο αγαπητε μου φιλε? Το εαν εχει μπει σε λαθος topic το μυνημα ας το κανει move καποιος admin, το αν ομως θα προσπαθησεις να με δωσεις μιαν απαντηση στα λεγομενα μου, διαβαζε πιο προσεχτικα και χωρις αγχος...

4.Καλη τυχη στα δυχτια σου φιλε εκει στη Ναξο, και εγω το εννοω.

5.Φιλικα παντα

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε hightop αφου εισαι τοσο μεγαλο καμακι και ριχνεις τις γκομενες
χωρις λεφτα...

ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕΣ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΤΟΣΟΟΟ ΜΑΚΡΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΑΙ
ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ
ΕΜΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,ΙΤΑΛΙΑ,ΠΟΙΟ
ΚΟΝΤΙΝΑ ΜΕΡΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!

δεκτες ολες οι αποψεις αλλα το να γαμισεις 1 τσαμπα στην Ταυλανδη
(που δεν ειναι απιθανο και γω μπορω) δε σημαινει οτι γαμας και πολλες
τσαμπα. Ακομα και αυτες οι ελαχιστες μπορει να ειναι απο τις ντροπαλες
και απο αυτες που δε μιλανε και δε ζητανε αλλα κατα βαθος περιμενουν
να τις ευχαριστησεις με ενα χρηματικο δωρο.

Και οπως πολυ σωστα σου τονισαν παραπανω ειναι taylandh sex trip

και οχι ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΚΑΜΑΚΙ

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
τωρα απαντησες ε? μου θυμιζεις κατι γκομενιτσες ρε φιλε

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
απλα πραγματα φιλε john666. ειναι σαν αυτοι που λενε δεν κοιταω big brother κ fame story. Αλλά τα ξερουν πιο καλα απο αυτους που τα κοιτουσανε. πως γινεται?? :think:

Ταϊλάνδη sex trip... ειναι το θεμα μας. Οτι αλλο λενε ειναι αερολογιες εδω μεσα

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Μετα τις εμπεριστατωμενες απαντησεις στα λεγομενα μου των ανωτερω συναγωνιστων το θεμα εκλεισε αφου αποδειχθηκε οτι ειμαι λαλακας....υπαρχει και μια πιθανοτητα να ειναι αυτοι...το αν θελουν να το ακαλυψουν ειμαι στη διαθεση τους, ειμαι σιγουρος οτι με τα παιδια που εχω γνωριστει εδω και τα ειπαμε πολλες ωρες στο msn - ειμαι στη διαθεση σας να τα πουμε απο εκει οποτε θελετε - θα εχουν σκασει στα γελια :cheesy:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
εγω θα ηθελα ενα με ενα τλακ να τσακωθω  :knockinb: :bottom: :bottom:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Παιδια ολα γινονται, εμενα για παραδειγμα με πληρωνουν για να τις  :knockinb:   :uglystupid:  :2funny: :2funny:.

Για να σοβαρευτουμε τωρα κακως τσακωνεστε, η αληθεια ειναι καπου στη μεση. Εγω μια ζωη ηξερα οτι ο αντρας παντα πληρωνει με τον αλφα η βητα τροπο. Επισης ειναι γεγονος οτι πολλες φορες σου ερχεται πιο φτηνα να πληρωσεις μια του επαγγελματος και να τελειωνεις. Τυχερα ομως παντα συμβαινουν και εμενα μου ετυχε ενα την προηγουμενη βδομαδα. Κακως τα βαλλατε ομως με τον hightop αν και πιστευω οτι κακως και αυτος ισοπεδωσε ολους τους παλιους γιατι πολυ πριν αυτος ερθει στο φορουμ και στην Ταυλανδη εγω, ο Λορδος, τωρα τελευταια και ο Πιπιν εχουμε αναφερθει εκτεταμενα στο ποσο προσιτες ειναι οι κανονικες Ταυλανδες. Τωρα για το σαιτ που προτεινε ο φιλος να πω οτι ειναι ενας αρκετα καλος τροπος να γνωρισει καποιος κανονικες Ταυλανδες, ιδιαιτερα αν μενει μακρια και εχει ελλειψη χρονου. Αλλα επειδη ειμαι και εγω μελος εκει εδω και πολλους μηνες να πω οτι οι περισσοτερες κοπελλες του σαιτ ειναι μετριας ομορφιας κατα τη γνωμη μου. Αλλα και παλι παιζουν τυχερα ιδιαιτερα αν καταφερεις και νικησεις τον ανταγωνισμο. Γνωση των Ταυλανδικων ειναι ενας απο τους τροπους για να τις εντυπωσιασει κανεις και να προσπερασει τους υπολοιπους.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Αντε παλι μαλωματα...τι να κανουμε ρε παιδια καποιοι ειναι απλα εκτος συναγωνισμου και σε εμφανιση και σε λεγειν ..ειναι απλα ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ! :2funny:

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
ηρεμια  παιδια

ολα γινονται και αν δεν συνεβει σε μας  δεν ειναι απολυτο οτι δεν μπορει να συμβει σε αλλον .  Αλλωστε  στα ταξιδια που εκανα κατω συναντησα πολλους ελληνες καποιοι με εκανα να  νιωθω καλα  και καποιοι να ντρεπομαι  .  Υπαρχουν πολλλα παιδια και απο το φορουμ που  δεν  ξερουν  τιποτα παραπανω απο την πατταγια παρα  μονο την walking street και καποια  soi
ε δεν θα ελεγα πως αυτη εχουν σφαιρικη αποψη!!! :tickedoff:

Και βεβαια μιλαμε για  σεχ τριπ :knockinb: αλλα αλλο"εμπορευμα" :boobies: εχει η walking street  :boobies:  αλλο η beach road και  :boobies:αλλο  τα  soi.περα απο αυτα  υπαρχει κοσμος  :grouphug:που ζει και πανω απο την second road  στο bawlamung  στο  jomtien και αλλου .
Υπαρχουν και εκει μαγαζια αλλα εκει δεν συναντησα  κανενα ελληνα και οι περισοτεροι  ξενοι που συναντησα εκει ηταν μονιμοι κατικοι και με χαρα σε εξηπηρετουσαν σε οτι χρειαζοσουν και πραγματικα εκει ειδα αγαλματα σπανιου ομορφιας  που χαιρωτουσαν να βλεπουν ενα φαραγκ που δεν το ενοιαζε μονο    το κεντρο της πολης του.
Φαγαμε μαζι και διασκεδασαμε μαζι και  καποιες εδειξαν ενδιαφερον παρολο που συνοδευομουν  σε αυτο τον κοσμο εαν δεν εγγυηθει ντοπιος για σενα δυσκολα μπαινεις και με θυμουνται και  με καλοσοριζουν οποτε παω
.  Χωρις  καμια διαθεση η προθεση  να προσβαλω καποιον

πολλοι  κοιτουν :bounce-glasses: αλλα λιγοι βλεπουν :think:

και εγω ακομα δεν ξερω σε ποιους ανηκω

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Συμφωνω απολυτως kosa απλα επειδη δεν μου αρεσει καποιοι να προβαλουν τον εαυτο τους σαν πιο ικανοι απο τους αλλους σε ολα τα θεματα (βγαζω γκομενα οποτε θελω,με πληρωνουν να ..μαω,εχω τις πιο ομορφες,ειμαι λεφτας και παω στα καλυτερα,κλπ κλπ)παρεμβενω καμια φορα και τα λεω..χωρις εμπαθεια και κακια..στο φιναλε γουστο του καθενος να γραφει οτι θελει..ομως σε ενα προηγουμενο ποστ πυ ανεφερα για την τιμη του ταξι απο μπανγοκ για πατταγια ο πιο πανω φιλος ειπε οτι τον περιμενανε οι δικες του με το τζιπακι σαν να λεει οτι ελα μωρε εμενα ερχονται και με παιρνουν και με γουσταρουν για το οτι ειμαι κατι αλλο και τετοια..μεγια σου με χαρα σου το ξερω οτι μπορει καποιος να γνωρισει και κοπελες εκτος νυχτας το εχω ξαναπει και εχω παραθεσει και φωτο απο γνωριμειες τετοιου ειδους..δεν καθομαι ομως να το προβαλλω για να ανεβω απεναντι στους αλλους γιατι δεν γουσταρω και γιατι στο φιναλε μαρεσει να δοκιμαζω απο ολα τα ραφια της σεξοαγορας.
Ας γινουμε πιο ουσιωδεις και ας βοηθαμε ο ενας τον αλλο με πληροφορειες και ας αφησουμε τα κατορθωματα μας για μας,γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ οι ιστοριες και οι σεξοθριαμβοι του καθενως που απο τον ενθουσιασμο του δεν σταματα να πληκτρολογει.
Αυτα ,καλη ανταμωση στη χωρα του χαμογελου..

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
με πληρωνουν να ..μαω,
Στην περιπτωση που το λες για μενα αυτο γιατι εγω το ειπα και επειδη μαλλον δεν το καταλαβες εκανα χιουμορ οπως κανω και τις περισσοτερες φορες που σαρκαζω κοκορομαχιες.

Τωρα για το τζιπακι δε νομιζω οτι ο φιλος κανει φιγουρα, γιατι πολυ απλα ειναι κατι που μπορει να συμβει αρκετα ευκολα....και στο κατω-κατω γιατι αυτο θεωρειται φιγουρα και οχι οι απειρες ιστοριες του στυλ "πηδηξα τοσες" που κατα καιρους εχουν κατακλυσει το θρεντ. Το θεμα ειναι οτι το σκηνικο με το τζιπακι δε συμβαινει στους περισσοτερους εδω μεσα γιατι οπως ειπε και ο κοσα ολος ο κοσμος τραβιεται στην ws με μπαροβιες που δεν εχουν μια. Επιτελους πια, δεν ειναι ολες οι κοπελλες φτωχες στην Ταυλανδη, αν υπαρχουν 10 μπαροβιες υπαρχουν αλλες 100 νορμαλ κοπελλες με κανονικες αξιοπρεπεις δουλειες. Μπορει να μη βγαζουν 2000ευρω το μηνα αλλα βγαζουν αρκετα λεφτα για μια αξιοπρεπη ζωη στα στανταρ παντα της Ταυλανδης. Κριμα που οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν το εχουν καταλαβει ακομα. Αν μη τι αλλο οι γαμοι τους θα ειχαν πολλαπλασιες πιθανοτητες επιτυχιας αντι να κανουν γαμους που στηριζονται σε δυο βασικα πραγματα, σεξ και λεφτα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
οσο δυσκολο ειναι να πιασεις τσιπουρα με αποχη σε ιχθυοτροφειο,
αλλο τοσο δυσκολο ειναι να μαμησεις με η χωρις λεφτα στην πατταγια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom