αχ ποτε θα ερθει ο επομενος Αυγουστος να ξαναφυγω!
οσο για τα τσαμπα γαμισια...
την επομενη φορα που θα κατεβω Ταυλανδη θα προτεινω σε 5 τουλαχιστον γκομενες
(εκτος απο γκομενες των γκο γκο) να παμε να τις γαμισω τσαμπα η να το φερω εμεσα.
Ειμαι περιεργος να δω αν θα γαμισω εστω και μια τσαμπα...
Ετσι και γαμας τσαμπα τοτε ΟΛΟΙ στο forum πλην απο ενα ατομο ειμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ
που πληρωσαμε...
Μπαινωντας εδω και μερικους μηνες στο forum κερδισα πολλα απο τις εμπειριες των παλαιωτερων, δεν ειχα παει ποτε thailand before, οταν διαβαζω κατι το αποθηκευω στο μυαλο μου αλλα το επεξεργαζομαι κιολλας ψαχνοντας, 3 μηνες πριν παω εκει ''εψαξα'', καταφερα μεσα απο 50-60 normal γυναικες που γνωρισα στο thailovelinks.com να επιλεξω τις 5-6 καλυτερες για μενα - τις πηδηξα ολες με την σειρα - οι 2 απο αυτες ειχαν και αμαξι και με κανανε και τις βολτες μου, σε gogo bar πηγα την προτελευταια μερα, στο vivlos αν θυμαμε το ονομα καλα , μπαινωντας walking street μερικα μετρα αριστερα στο βαθος, δεν το γουσταρα το μερος, τα 800 baht που κοστισε η εισοδος με 2 ποτα τα πληρωσε η καλη μου....το οτι τα εδωσα πισω σε αυτην μετα, το ηθελα εγω και οχι αυτη.....προσωπικα προτιμω τα χλιδατα ετσιατορια οπως το mantra restaurant κοντα στο amari hotel 5στερο που εμενα, και οχι τα gogo bar...αυτο που δεν μπορουν να καταλαβουν οι παλιοτεροι εδω ειναι οτι υπαρχουν και αλλου ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ, φενεται πληρωσαν αρκετα για να γαμησουν και τωρα βλεπουν οτι υπαρχει και αλλος τροπος να γαμας να μην πληρωνεις και μαλιστα και το κυριοτερο...αυτες που γαμας να ειναι και πιο ομορφες απο τις πουτανες...εγω ειμαι 43 και παλιο καμακι των 80ς, τοτε που ολες οι τουριστριες εκαναν vote σε ξενα περιοδικα και μας βγαζαν πρωτους μαζι με τους Γαλλους, τωρα μαλον μας βγαζουν πρωτους στην θυληπρεπεια και στην ηττοπαθεια.
Αυτο που με στεναχωρει εδω ειναι οτι συνεχως οι παλιοτεροι μιλανε για τιμες και προτρεπουν τους νεοτερους ποσο θα πληρωνουν και πως θα κανουν τα παζαρια..δεν εχω καμμια ορεξι για κοκορομαχιες εδω μεσα, εγω τις αποφασεις μου τις εχω παρει, μαρτιο αρραβωνιαζομαι εκει και σε 2 χρονια με την συνταξουλα μου την κανω Jomtien για παντα.
Για τους νεοτερους που προκειτε να πανε Pattaya να πω κατι που δεν το εχει πει νομιζω κανεις: Παιδια υπαρχει ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ απο γυναικες και λιγοτερη ζητηση, καλα αυτα που σας λενε οι παλιοτεροι, αλλα ψαξτε το και μονοι σας, μη δινεται οτι σας ζητουν, εγω κυκλοφορισα εκει σε μερη που δεν πανε farrang, ολα ειναι 50% φθηνοτερα, υπαρχουν πανεμορφες thai γυναικες - οχι πουτανες - που το μονο που θα ξοδεψετε για αυτες ειναι ενα μπουκαλι νερο, ολα τα αλλα θα τα δινεται γιατι ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ , αυτες θα σας λενε ITS UP TO YOU....
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ - εμενα δεν με ενδιαφερει - ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΜΑΛΑΚΑΣ?
ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΤΟ ΠΟΥΝ 4-5 ΠΑΙΔΙΑ, που γνωρισα εδω , γιναμε φιλοι και μιλησαμε απο MSN και ΥΑΗΟΟ, 2-3 απο αυτους φυγανε για thailand...ειχα σκοπο να γραψω την αλλη βδομαδα αναλυτικο ρεπορταζ απο τις 20 μερες μου στην pattaya, κατι που θα βοηθουσε πολλα παιδια που δεν ''ψαχνονται'' μονο με πληρωμενο ερωτα....τελικα μαλλον δεν θα το κανω...γιατι πολυ απλα θα δεχθω ειρωνιες - βασικα γελασα αρκετα με τις απαντησεις που δεχθηκα, αφου μονο ειρωνιες δεχθηκα και οχι επιχειρηματα - καποιοι δεν παραδεχονται οτι υπαρχουν και ατομα ''εξυπνα'' , εχω εμπειρια περιπου 15 ετων στο ηλεκτρονικο καμακι το οποιο μαζι με την εμπειρια της ηλικιας μου και + το γεγονος οτι ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ, και τα ελληνικα καμακια δεν ''πληρωνουν ποτε'' ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ μονο οταν γουσταρουν, μπαινω για μια επεμβαση την κυριακη σε νοσοκομειο, σε 3-4 μερες θα γυρισω και οποιος πραγματικα ενδιαφερεται να μαθει και το αλλο τροπο προσεγγισης μιας thai γυναικας ας στειλει pm, για ολους τους αλλους που δεν μπορουν να το χονεψουν αυτο τους λεω το εξης: 100 φορες να εχετε παει Pattaya - για εκει μονο αναφερομε - ακουστε καποιον που εχει παει μια φορα....μπορει να ΜΑΘΕΤΕ σημαντηκα πραγματα οπως εμαθα και εγω απο σας τα οποια ομως τα εκμετταλευτηκα με τον δικο μου τροπο.-
ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ για τους στενομυαλους, ΚΑΛΗΜΕΡΑ για αυτους που εχουν ματια και αυτια ανοιχτα ;)