Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Παιδιά νομίζω ότι έχουν παρεξηγηθεί λίγα τα πράγματα χωρίς λόγο και ουσιαστική αφορμή.

Eγώ μίλησα με τον hightop μέσω MSN και ότι μου είπε τα έκρινα (και λόγω πρότερης internet dating εμπειρίας) απόλυτα λογικά και εφικτά. Μάλιστα, σε ΚΑΜΜΙΑ στιγμή της συνομιλίας μας (διάστημα 1 ώρας και), δεν μου ανέφερε αμμέσως ή εμμέσως ότι είναι αυτός έξυπνος και όποιος ψάχνει πουτάνες βλάκας. Απλά εκφράζει μία άλλη άποψη και δίνει μία ακόμα εναλλακτική λύση για κάποιους που δεν θέλουν (για τους δικούς τους λόγους), να στραφούν στην Ταϋλάνδη κυρίως στον αγοραίο έρωτα.

Κοντολογής, ο καθένας καταθέτει στο forum τις δικές του απόψεις, τις δικές του ιδέες και τις δικές του προτάσεις εναλλακτικής διασκέδασης στον ασιατικό αυτό παράδεισο και όσοι διαβάζουμε, μεγάλα παιδιά είμαστε, κρίνουμε και επιλέγουμε.

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
την πρωτη φορα που πηγα  :dancing:ειχα βιτσιο και κυνηγουσα  >:cheesy: πωλητριες κομωτριες :crazy:  εργαζομενες σε  εστιατορια   :blahblah1:
αφου οι φιλοι μου ελεγαν να κανω συνδικατο
:grouphug:   
εργατοπατερα με φωναζαν τα ρεμαλια :bottom:

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Εγω ρε παιδια δεν καταλαβα το υφος.
Δηλ. παει καποιος 1 φορα σε 1 χωρα σε 1 συγκεκριμενη πολη.
Και μετα μιλαει με υφος ειδικου οτι ξερει τη χωρα , τους ανθρωπους, τα παντα.
Κριτικαρει καποιους που πληρωνουν, ή δεν πληρωνουν χωρις να κουρασει λιγο το μυαλουδακι του να δει παρα περα.
1. Η πλειοψηφεια που παει Ταυλανδη και ειδικα και μονο Πατταγια παει να πηδηξει λογω παρατεταμενης αγαμιας στην Ελλαδα.
Αρα καλα κανει και παει και πληρωνει.
2. Τωρα μπορει καποιος να πηδηξει χωρις να πληρωσει, δυσκολο αλλα στη ζωη ολα γινονται, βεβαια αμα το τζαμπα πηδημα το βρισκεις στη Πατταγια μαλλον παμε στη σφαιρα του απιθανου, γιατι δεν ακουσα ποτε καποιον να λεει βρηκα ενα παιδι απο το Chiang Mai και περασα μαζι του τελεια και χωρις να τη πληρωσω;
Γιατι ο οποιοσδηποτε νορμαλ ανθρωπος, καμακιαρης και γατος στην Ελλαδα το πρωτο ταξειδι που θα κανει στη Ταυλανδη θα παει Πατταγια, που αποδεδειγμενα ειναι η Νο 1 μπουρδελοπολη του κοσμου και οχι σε αλλη πολη της Ταυλανδης ή και της Ασιας ολοκληρης;
Γιατι ο οποιοσδηποτε νορμαλ ανθρωπος, καμακιαρης και γατος στην Ελλαδα στο πρωτο ταξειδι που θα κανει στη Ταυλανδη θα γυρισει παντρεμενος ή ετοιμος να παντρευτει;
Φιλε μου hightop δεν σε ξερω αρα δεν μπορω να σε ειρωνευτω ή να σε κοροιδεψω αλλα μπορω να κρινω αυτα που γραφεις και το υφος που γραφεις.
Και αυτα που εγραψες αγγιξανε τη σφαιρα της παπαρολογιας.
Τεσπα νασαι καλα, να ξεμπλεξεις καλα με το προβλημα υγειας που αν καταλαβα εχεις και να ζησεις τη ζωη σου οπως την επιθυμεις.
Κια οσο για τις ηλικιες αστα υπαρχουνε και μεγαλυτερα νουμερα απο το 42 κατα πολυ.
Φιλικα

Με αποστομοσες....τρομερα επιχειρηματα, δεν εχο καρκινο, διαφραγμα στη μυτη θα κανω, μεχρι στιγμης κανεις δεν με απαντησε με επιχειρηματα εκτος απο βρισιες και ειρωνιες, το επιπεδο του καθενα φενεται στα γραφομενα του  :cheesy:

Φιλικα

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ρε  lordjim  το  ζητημα καποιος να εχει κουραστει απο τις Ελληνιδες δεν το εξεταζεις???
και ηρεμια ρε παιδια οπως βολευται ο καθεισ
Δεν εξεταζω κανενα ζητημα, απλα μιλαω στατιστικα, ο καθεις μπορει να κανει και να λεει οτι θελει αλλα ειναι σοφοτερο ολοι μας να σκεφτομαστε περισσοτερο και να λεμε ή γραφουμε λιγοτερα.
Ξερω πολλους και απο εδω μεσα και οχι απο εδω, που πανε Ταυλανδη ο καθενας για τους δικους του λογους που ειναι σεβαστοι.
Δεν τους κρινω ή κατακρινω, εμενα με ενοχλει η ευκολια με την οποια καποιοι κανουν τους πιο πανω σε ολα, πιο γατοι, πιο πηδηκουλες, πιο λεφταδες κτλ.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Με αποστομοσες....τρομερα επιχειρηματα, δεν εχο καρκινο, διαφραγμα στη μυτη θα κανω, μεχρι στιγμης κανεις δεν με απαντησε με επιχειρηματα εκτος απο βρισιες και ειρωνιες, το επιπεδο του καθενα φενεται στα γραφομενα του  :cheesy:

Φιλικα
Δεν εχω λογο να σε ειρωνευτω ή βρισω γιατι δεν σε ξερω, ξαναδιαβασε το κειμενο μου προσεκτικα.
Και τωρα που το διευκρινισες γιατι θα πας νοσοκομειο και παλι περαστικα.

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Δεν εξεταζω κανενα ζητημα, απλα μιλαω στατιστικα, ο καθεις μπορει να κανει και να λεει οτι θελει αλλα ειναι σοφοτερο ολοι μας να σκεφτομαστε περισσοτερο και να λεμε ή γραφουμε λιγοτερα.
Ξερω πολλους και απο εδω μεσα και οχι απο εδω, που πανε Ταυλανδη ο καθενας για τους δικους του λογους που ειναι σεβαστοι.
Δεν τους κρινω ή κατακρινω, εμενα με ενοχλει η ευκολια με την οποια καποιοι κανουν τους πιο πανω σε ολα, πιο γατοι, πιο πηδηκουλες, πιο λεφταδες κτλ.

Oυτε γατος ειμαι, ουτε ομορφος ειμαι, ουτε πλουσιος ειμαι , ουτε καλο sex κανω.......εγραψα και πριν αλλα δεν διαβαζεις καλα ελληνικα....ξαναδιαβασε πιο προσεχτικα.

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
ρε που μπλεξαμε ρε κρατηστε δυναμεις για το πεδιο της μαχης :knockinb: σαν κοκορακια κανουμε :argue:

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Ελεος ρε μαγκες
Μπειτε σ ενα chat και βριστητε στο φιναλε
Εμεις τι φταιμε?

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
τεςπα εγω σας αγαπω ολους και και σας προσκαλω στον παραδοσιακο thai αρραβωνα μου στη Rayong τον Μαρτιο του 2009, ειστε ολοι καλεσμενοι μου  :dancing:

εγω φιλε συγνωμη αλλα δε θελω να ερθω...
Αν ερθω στη Ραιογκ θα λενε καποια κορακια εδω μεσα οτι πηγα
να τριψω πιπερακι :PPPPPPP  :2funny: :2funny: :2funny:

* καμια σχεση με τον αρραβωνα και τα λεγομενα σου,χιουμορ
με τα παιδια κανω τωρα. Αλλωστε οπως εγραψα και εγω δεν ειναι απιθανο
να γαμησεις και τσαμπα αλλα δε σου παει καρδια να μη δωσεις κατι και φυσικα ειναι η απολυτη μειοψηφια. Το λαλακας το εννουσα γιατι νομιζα οτι αναφεροσουν σε Παταγια,εσυ μιλουσες γενικα οποτε το παιρνω πισω.
Το να γαμησεις τσαμπα ετσι και αλλιως παιζει σε ΟΛΟ τον πλανητη
ανα πασα στιγμη αναλογα τις συγκυριες.Εκτος ολων νομιζα και εγω στην αρχη οτι εκανες τον εξυπνο,αν οχι λοιπον παω πασο στους χαρακτηρισμους.
Οσο για το προβλημα υγειας σου φυσικα και σου ευχομαι ταχυτατη αναρρωση.
Παντως στο επομενο ταξιδι επειδη θα κατεβω αρκετες μερες και θα εχω και...χρονο για χασιμο θα δοκιμασω και αλλες καταστασεις οπως τη φυσιολογικη προσεγγιση να δω τι παιζει και να εχω προσωπικη αποψη και ενοιται εκτος ΠΑταγιας αφου ειναι πουτανοπολη!

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
σε 2 σελ θα εχουνε γινει ολα καλα....

α ρε πατταγια πουτανα. Μας εκαψες τελειως. δεν μου εφτανε η Ιος εμενα ηθελα πατταγια... Τι λεω στην αρραβωνιαστηκια μου τωρα? αγαπη μου παω Ταϊλανδη 10 μερες για δουλεια??? Την πρωτη φορα της την εκανα... Για δευτερη δεν με βλεπω να δεινει βιζα

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Oυτε γατος ειμαι, ουτε ομορφος ειμαι, ουτε πλουσιος ειμαι , ουτε καλο sex κανω.......εγραψα και πριν αλλα δεν διαβαζεις καλα ελληνικα....ξαναδιαβασε πιο προσεχτικα.

Πωπωωωωω με κουρασες :headbang:

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
περαστικα punter  αν  και δεν το βλεπω γρηγορα :sleeping: ο ιος της πατταγια εχει μακροχρονια διαρκεια και πουσαι να σκεπαζεσε καλα :fart-in-bed:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
thanks kosa... πρεπει πριν τον γαμο να παω ρε φιλε.. Δεν θα την παλεψω αλλιως. Ασε που με βλεπω να παρω 6 μηνες αδεια απο την σχεση πριν κανω το αλλο βημα..

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Πωπωωωωω με κουρασες :headbang:

Ελπιζω στο sex να μην κουραζεσε γρηγορα σαν και μενα :rockon:

Παντως σημερα ημουν online συνεχεια και ευχαριστω ολους που με τιμησαν με τις απαντησεις τους, τελικα οτι ειπα ηταν ψεμματα, ενα ασχημο ονειρο παιδια, ζητω συγγνωμη, ειπα λαλακιες, τωρα ξυπνησα  :'(

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Κακως τα βαλλατε ομως με τον hightop αν και πιστευω οτι κακως και αυτος ισοπεδωσε ολους τους παλιους γιατι πολυ πριν αυτος ερθει στο φορουμ και στην Ταυλανδη εγω..............

Τελικα ειμαστε απιστευτος λαος.....κοιτα ολα τα μυνηματα μου και πες μου ποτε ισοπεδωσα τους παλιοτερους...5 φορες λεω ευχαριστω τους παλιοτερους για τα tips...αλλα ακουστε και τους νεωτερους...τι νεωτερους δηλαδη εγω ειμαι ο πιο μεγαλος σχεδον σε ηλικια απο ολους. :sunglasses:

Χεστηκα εγω να αποδειξω αν ειμαι καμακιαρης και γαμαω τσαμπα? αυτο καταλαβες φιλε μου απο τα λεγομενα μου?
εγω αλλο προσπαθησα να πω, οτι υπαρχει και αλλος τροπος γνωριμιων χωρις να πληρωνεις πουτανες, πως με αποκαλεις ψευτη?

με ξερεις? ξερεις τι ρολο βαραω? εγω γνωριζω οτι αν πραγματικα δεν πιστευατε αυτα που λεω θα ζητουσατε να μιλησουμε απο msn για να δειτε αν οντως ισχυουν αυτα που λεω, αλλα μεχρι στιγμης κανεις δεν το τολμησε...εκτος βεβαια απο 5-6 παιδια που ταπαμε , εσεις ξερετε γιατι δεν θελετε? και μην με πειτε δεν εχετε ελευθερο χρονο....δεν θελετε να τα πουμε voice to voice γιατι φοβαστε οτι θα φανειται ''ανικανοι'' αφου υπαρχουν και μερικοι που βρηκαν αλλο τροπο, και επαναλαμβανω οποιος θελει να πληρωνει και να γαμαει το σεβομαι, αυτο που επαναλαμβανω ειναι οτι υπαρχει και το free που πολλες φορες ειναι και καλυτερο , αυτο δεν εξαρτατε απο τα tips που μπορω να πω εγω η καπιος αλλος αλλα απο την προσωπικοτητα του καθενος...και για να τελειωνουμε, ειμαι φαλακρος με λιγα μαλλια , εχω κοιλια και μαλλον στο sex δεν ειμαι και τοσο καλος..αλλα σε ενα ειμαι καλος..στο blah blah, εκει κερδισα.
Ενα τελευταιο φιλε hightop και δεν θα σε ξαναενοχλησω..λες οτι σε αποκαλουνε ψευτη..αναφερεις χαρακτηρισμους οπως θα φανειται "ανικανοι",οτι δεν εχεις εμφανιση αλλα blah blah .
υπονοεις δηλαδη οτι οι αλλοι ειναι καφροι και δεν ξερουν να μηλισουν σε μια κοπελια παρα μονο με τη γλωσσα της τσεπης..και λες τους αλλους ειρωνες και οτι σε βριζουν..εγω δεν ειδα κανενα να σε αποκαλει ψευτη η ανικανο η βλακα..
καλη επιτυχια στην επεμβαση σου και περαστικα..

Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Αφιερωμενο σε φιλους μου Γεωργιο31 και Καραμπε. Για την τρομαρα που επαθα μεσα στο μαγαζι τους τα εχω εξηγησει κατ'ιδιαν

ειμαι ο μονος απο τους δεκαδες, αν οχι εκατονταδες που αμφισβητηθηκε η εγκυροτητα των φωτογραφίων μου.... οτι απο τελη Ιανουαρίου που εκανα τα πρωτα μου ποστ δεν ημουν Παταγια. Ωραια, αυτες απο ποιο σιτε τις αντεγραψα τότε;;
dsc00244tw7.jpg

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ακους george31? αφηνεις κοιλια και φαλακρα , λιγο μπλα μπλα και λυθηκαν
τα οικονομικα σου προβληματα. α ! ξεχασα ! βαλε και ενα διαφραγμα στη μυτη.
sorry hightop, πλακα κανω, μη βαρας,
να συμπληρωσω απο την εμπειρια μου στο thailovelinks οτι τα μελη του οι ταιλανδεζες, ειναι αυτες που συνανταμε στις ντισκο και μας χαμογελανε, εχουν φυσικα τριβη με φαρανγκς και με καθε τροπο προσπαθουν για το ποθητο αποτελεσμα,
φιλικα,
απο αυριο αφηνω κοιλια.

ev

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
0
τι μπαζο ειναι αυτο ρε ??
ΕΚανες χιλιαδες χιλιομετρα να γαμησεις αυτη την πατσαβουρα ???

ΕΜετο να κανεις .. Και πληρωσες για να την γαμησεις ..Θεε και κυριε ....
Λες και το τσουναμι την εριξε πανω σε κακτο .Και παραμορφωθηκε ..

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
τι μπαζο ειναι αυτο ρε ??
ΕΚανες χιλιαδες χιλιομετρα να γαμησεις αυτη την πατσαβουρα ???

ΕΜετο να κανεις .. Και πληρωσες για να την γαμησεις ..Θεε και κυριε ....

+1000  :rockon: :headbang2: :headbang2: πολυ ξυλο σημερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom