Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
το σκεφτομαι να το λεει με την Ταϊλανδικη προφορά κ τονισμο κ κλανω στο γελιο :2funny: :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Να διευκρινησω κατι σχετικα με την αξια του μπατ εναντι του ευρω.
Η κανονικη του τιμη ειναι 1 ευρω=45 εως 49 μπατ.Και εκει θα διακυμενεται,εκτος και αν αλλαξει κατι δραματικα στο παγκοσμιο οικονομικο σκηνικο.
Το μπατ αλλωστε ειναι κατα βασην συνδεδεμενο με το δολλαριο.
Για να φτασει η κατασταση να αλλαζουμε το 1 ευρω με 30 μπατ,πρεπει αφενος να εξισωθει η αντιστοιχια του ευρω με το δολλαριο,δηλαδη 1 ευρω=1 δολλαριο και αφετερου να αποτυχουν ολες οι προσπαθειες της Ταυλανδικης Κυβερνησης να "στηριξει" το νομισμα.
Οποιαδηποτε δραματικη αλλαγη στη συναλλαγματικη αξια ενος νομισματος,ειτε προς τα πανω,ειτε προς τα κατω,δημιουργει χιονοστιβαδα εξελιξεων ΚΑΙ θετικων ΚΑΙ αρνητικων.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση,αν φτασουμε στο 1 ευρω=30 μπατ,ναι μεν θα ισχυροποιηθει σε μεγαλο βαθμο η Ταυλανδεζικη οικονομια και θα αυξηθει σε απολυτους αριθμους ο εθνικος πλουτος,απο την αλλη ομως θα μειωθει δραματικα ο τουρισμος και επειδη ΑΥΤΟΣ ειναι ο βασικος παραγοντας εισροης κεφαλαιων,το μελλον θα προδιαγραφεται δυσοιωνο...
Φετος το καλοκαιρι και λογω καποιων συγκυριων (τιμες πετρελαιου και ισχυροποιηση του ευρω εναντι του δολλαριου),φτασαμε στο 1 ευρω=53 μπατ...
Μην υπολογιζεται ομως σε αυτο...ΤΩΡΑ βρισκεται το μπατ στα κανονικα του πλαισια...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Break.

Ας αλλαξουμε λιγο θεμα....
Στην συναντηση που ειχαμε στον Πειραια προ ημερων, ειχα υποσχεθει οτι θα ποσταρω μια ιστορια που ειχα βρει σε ενα ξενο φορουμ. Εψαξα και βρηκα λοιπον, ενα απιστευτο μαιλ που εστειλε μια ταυλανδεζα σε εναν φαρανγκ με σκοπο να του αποσπασει χρηματα (οπως αλλωστε το κανουν οι περισσοτερες). Βαλτε τις ζωνες ασφαλειας λοιπον, και ετοιμαστειτε για πολυ γελιο...

Dear Bill,

I love you and I miss you soo much

I have problem, I write you before that buffalo is sick. Now it die. He fall down and was dead in the middle of rice field. Bad fortune when it fall it fall on papa and break leg he three place. Now he not work. Brother me make stretcher bamboo he take from roof house, Roof come down and rain in house. He take papa to hospital motorcycle Have big accident when he come home hit police car Police say brother me blame Police say he pay big money. Not worry darling motorcycle OK but Police car bad broken Bad luck make Mama heart problem. Doctor says she must triple by-pass. I no understand but brother say you understand.

You know darling, I only work in bar and not go with man I wait for you come back Bangkok but if you no help me I fuck many many many farang to get pay bills money.

Old people in my village say you responsible if you send money me before buy medicine sick buffalo then it no die papa no break leg, house have roof, brother no ride into police car, Mama no have heart problem.

Please send me 200,000 baht for my bank. Papa fix 10,000, new roof 30,000, new police car 100,000, mama fix 50,000. I take off 2,000 baht for sell buffalo meat but me have to pay more hospital bill for 24 people have problem eat contaminated meat 12,000 baht. This means you send me 10,000 dollar.

I love you darling and miss you sooo much!

Noi

Και επειδη ειναι παρμενο απο αλλου, καλο θα ητανε να αναφρω και την πηγη, για να ειμαστε πληρως καλυμμενοι... 
Πολυ γελιο!!!!  Προσεχετε ομως, μην την πατησετε και εσεις, και γελανε αλλοι με εσας...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid: :headbang:Αυτα να βλεπουν οι αγαπουληδες..μωρε 1500-2000 και πολλα ειναι,η εστω κανετε ξηγα απο την αρχη οτι ειμαι εδω για 20-30 μερες και αν γουσταρη παρεα και τη βρισκει μαζι σου εχει καλως αλλιως δεν θα πω πορτοκαλιες αλλα μαλλον με αχυρα θα τις παρομοιασω τοσες που ειναι :rockon: :rockon:

FRAS

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε pipinomaniak τα(ΨΙΛΑ)των εφημεριδων αναφερουν πως οι τπαπεζες αγοπαζουν δολαρια για να καρπωθουν τη διαφορα οταν εξισωθει με το ευρω Εγω δεν το ανεφερα αυτο για να μιζεριασουμε αλλα οποιος μπορει καλο ειναι να κανει μια καβατζα με ανοιγμα ταυλανδεκου λογαριασμου      Μιλαω για τους καταδικασμενους στην γλυκεια ισοβεια ποινη της συνεχους επισκεψιμοτητας

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Φιλε pipinomaniak τα(ΨΙΛΑ)των εφημεριδων αναφερουν πως οι τπαπεζες αγοπαζουν δολαρια για να καρπωθουν τη διαφορα οταν εξισωθει με το ευρω Εγω δεν το ανεφερα αυτο για να μιζεριασουμε αλλα οποιος μπορει καλο ειναι να κανει μια καβατζα με ανοιγμα ταυλανδεκου λογαριασμου      Μιλαω για τους καταδικασμενους στην γλυκεια ισοβεια ποινη της συνεχους επισκεψιμοτητας
Φιλε FRAS,αν συμβει αυτο (να εξισωθει το δολλαριο),τοτε μιλαμε για μια ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ αλλαγη στο παγκοσμιο οικονομικο σκηνικο.Και θα δημιουργηθουν τοσα πολλα προβληματα στη καθημερινη ζωη μας,που για τους περισσοτερους απο εμας,το τελευταιο πραγμα που θα μας απασχολει ειναι τα σεξοταξιδια...
Δυστυχως...!!!!

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια το προβλημα δεν ειναι αν θα γαμησεις τσαμπα.το πραγματικο προβλημα ειναι να βρουμε ενα καλο hotel(εκτος wellcome plaza)  για να τις ανεβαζω πανω 2-2 χωρις εξτρα χρεωση(οποιος μου πει οτι εκανε και παρτουζα τσαμπα λογο καλου μπλα-μπλα τοτε απο αυριο ξεκιναω εντατικα μαθηματα επικοινωνιολογιας).εγω παντος απο την πολλη πατταγια οταν γαμαω ελληνιδα τσαμπα μου κακοφενετε που δεν της δινω το 1500αρη :2funny:)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ρε παιδια το προβλημα δεν ειναι αν θα γαμησεις τσαμπα.το πραγματικο προβλημα ειναι να βρουμε ενα καλο hotel(εκτος wellcome plaza)  για να τις ανεβαζω πανω 2-2 χωρις εξτρα χρεωση(οποιος μου πει οτι εκανε και παρτουζα τσαμπα λογο καλου μπλα-μπλα τοτε απο αυριο ξεκιναω εντατικα μαθηματα επικοινωνιολογιας).εγω παντος απο την πολλη πατταγια οταν γαμαω ελληνιδα τσαμπα μου κακοφενετε που δεν της δινω το 1500αρη :2funny:)
Στο sunshine και στο fliper lodge δεν χρεωνουν τιποτα(για 2-2)τωρα για το μπλα μπλα εμεις που κατεβηκαμε απο το βουνο εκει σαπερα που εβουσκα τα προβατα θελουμε πολυ δρομο...μονο ελαχιστοι ειναι αυτοι που(θεωρουν οτι)το εχουν και πρεπει κιολας να ζητησουμε και συγγνωμη που τολμησαμε να εκφρασουμε και εμεις την αποψη μας!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ρε παιδιά τι πάθατε και έχετε όλοι εναντιωθεί στον hightop. Αντί να του συμπαρασταθείτε που είναι δυστυχισμένος του την βγαίνετε και του την λέτε και από επάνω. Ντροπή σας. Αυτός ο άνθρωπος είναι δυστυχισμένος σας λέει τον πόνο του και εσείς τον γράφετε και τον κατηγορείτε και πάλη τροπή σας και ποτέ δεν περίμενα να του την βγει ο φίλος ο ΛΟΡΔΟΣ και ο ΦΑΝΤΟΜΑΣ που υποτίθεται ξέρουν καλά την ΤΑΐΛΑΝΔΗ. Ο hightop σας είπε ότι πήδηξε τσάμπα και εσείς τα κάνατε άνω κάτω τον ρωτήσατε αυτόν τον δύστυχο τη τράβηξε στην ΤΑΐΛΑΝΔΗ, όχι βεβαία κανείς σας δεν τον ενδιέφερε να ρωτήσει. Για καθίστε σε μια πολυθρόνα και κλείστε τα μάτια σας και ονειρευτείτε μια μουναρα και ότι θες να την γαμήσεις τσάμπα αλλά έλα μου ντε αφτί δεν σε κάνει κέφι μένεις με τον πούτσο στο χαίρει και όπως είπε ότι είναι καλός στο μπλα-μπλα αυτό δεν πεζη ρόλο γιατί αν δεν σε γουστάρει η γκόμενα δεν κάθετε να της μιλήσεις. Αυτό είναι η δεν είναι δηστηχεια πείτε μου. Ενώ αυτός που πληρώνει την πλησιάζει της προσφέρει το αντίτιμο και την πηδά. Αυτό είναι ευτυχία η δεν είναι πέστε μου. Όπως είπε και ο μεγάλος σοφός MCMARTIN ανάμεσα στην γυναίκα του τσάμπα και στην πληρωμένη η διαφορά είναι ότι την τσάμπα την πηδάς αν σε κάνει κέφι και την πληρωμένη μόλις καταβαλεις το αντίτιμο. Γιαυτό φίλοι αφήστε τον άνθρωπο στην δυστυχία του και παρηγορήστε τον φίλο.
Ρε συ ντοχτωρα.
Αφου τα εχουμε πει και καταλαβαινομαστε, δεν ειναι το θεμα τι κανει ο καθενας, μεγαλος ειναι και υπευθυνος, και στο φιναλε καλα κανει.
ΑΛΛΑ να βγαινει με υφακι οτι εγω ειμαι ο γνωστης με τη 1 φορα που πηγα και οι υπολοιποι μη παρασυρετε τους νεους εεεε ειναι καπως :jerking: :jerking:
Και με την ευκαιρεια ζηταω συγνωμη που αντεδρασα ετσι αλλα υπερυσχισε το Ελληνικο ταμπεραμεντο. :grouphug:

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Break.

Ας αλλαξουμε λιγο θεμα....
Στην συναντηση που ειχαμε στον Πειραια προ ημερων, ειχα υποσχεθει οτι θα ποσταρω μια ιστορια που ειχα βρει σε ενα ξενο φορουμ. Εψαξα και βρηκα λοιπον, ενα απιστευτο μαιλ που εστειλε μια ταυλανδεζα σε εναν φαρανγκ με σκοπο να του αποσπασει χρηματα (οπως αλλωστε το κανουν οι περισσοτερες). Βαλτε τις ζωνες ασφαλειας λοιπον, και ετοιμαστειτε για πολυ γελιο...

Dear Bill,

I love you and I miss you soo much

I have problem, I write you before that buffalo is sick. Now it die. He fall down and was dead in the middle of rice field. Bad fortune when it fall it fall on papa and break leg he three place. Now he not work. Brother me make stretcher bamboo he take from roof house, Roof come down and rain in house. He take papa to hospital motorcycle Have big accident when he come home hit police car Police say brother me blame Police say he pay big money. Not worry darling motorcycle OK but Police car bad broken Bad luck make Mama heart problem. Doctor says she must triple by-pass. I no understand but brother say you understand.

You know darling, I only work in bar and not go with man I wait for you come back Bangkok but if you no help me I fuck many many many farang to get pay bills money.

Old people in my village say you responsible if you send money me before buy medicine sick buffalo then it no die papa no break leg, house have roof, brother no ride into police car, Mama no have heart problem.

Please send me 200,000 baht for my bank. Papa fix 10,000, new roof 30,000, new police car 100,000, mama fix 50,000. I take off 2,000 baht for sell buffalo meat but me have to pay more hospital bill for 24 people have problem eat contaminated meat 12,000 baht. This means you send me 10,000 dollar.

I love you darling and miss you sooo much!

Noi

Και επειδη ειναι παρμενο απο αλλου, καλο θα ητανε να αναφρω και την πηγη, για να ειμαστε πληρως καλυμμενοι... 
Πολυ γελιο!!!!  Προσεχετε ομως, μην την πατησετε και εσεις, και γελανε αλλοι με εσας...

Γαματο !!!!!!!!

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
εσείς που κάνετε τον έξυπνο στης 29/12 που θα παντρευτώ αυτά είναι τα λεφτά για το SIN SOT της πεθεράς.hightop πιστεύω να έχεις κάτι το αντηστειχο για να παντρευτείς την μικρή σου. Και μην μου πεις ότι έχεις κάλο ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ στην πεθερά δεν ΠΕΡΝΑΝ θέλει ζεστό χρήμα.

Συνημμένα

• image001.jpg
    image001.jpg
    54 KB · Εμφανίσεις: 25

akis51

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
"εσείς που κάνετε τον έξυπνο στης 29/12 που θα παντρευτώ αυτά είναι τα λεφτά για το SIN SOT της πεθεράς"..

Ντόκτορα μας, respect !! Δηλαδή το pick up φορτηγάκι που ζητήθηκε έγινε τώρα πεντάτονο φορτηγό για να τα χωρέσει τα τουβλάκια ;;  :think:

Με την ευκαιρία, δηλώνω παρανυφάκι, θα με πάρεις ;  :rockon:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
akis 51 ο πεθερός δεν έχει καμιά δουλεία με το SIN SOT τις πεθεράς. Αυτά είναι τα δικά του.και Οσο για το pick up φορτηγάκι μου είπε ότι το ξεχνάει.

Συνημμένα

• image005.jpg
    image005.jpg
    83,1 KB · Εμφανίσεις: 21
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ΒΡΙΣΚΕΙΣ και παρθενες στα ασιατικα datings,
εγω ξερω φιλο που βρηκε :grin:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Doctor respect.
Στο επόμενο ταξίδι μου θα την πέσω σίγουρα στην πεθερά σου.
Και μετά θα σε φωνάζω "παιδί μου". :grin:

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Παιδιά ψυχραιμία ο καθένας καταθέτει την άποψη του και όλοι κρινόμαστε.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
η πεθερα του ντοκτορ συχναζει στο λουσιφερ, ορματεεεε

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Ντόκτορ έμαθα ότι αφαίρεσες δύο "τουβλάκια" από τα λεφτα και η πεθερά σου σε ψάχνει

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
von εκεί που είναι να τα φάει ο Γερμανός ας τα φας εσύ. Κάποιος θα τα φάει. :'(

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Όχι ρε thanassis 33ολα εκεί είναι μετρατα στο ορκίζομαι.

Συνημμένα

• image001.jpg
    image001.jpg
    54 KB · Εμφανίσεις: 24

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom